Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarılar ''1 gitti 8 geldi''


SivasSpor.Com
13.11.2014, 13:09
http://resimzade.com/Show.html?i=29951&token=21042

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonki kadroyu Aydın Karabulut dışında koruduklarını belirtti.

Sarılar, sezon öncesinde 8 futbolcu transfer ettiklerini dile getirerek, kadroya dahil olan futbolculardan defans oyuncusu İbrahim Toraman ve kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın sürekli, forvet Macauley Chrisantus'un ise yedek olarak forma şansı bulduğunu ifade etti.

Sakat ve cezalı futbolcuların olduğu dönemde yedek oyunculara önemli görevler düştüğünü dile getiren Sarılar, "Sakatlıklar ve cezalar, yedek oyuncuların kendisini göstermesi açısından aslında büyük bir fırsat. Yedeklerimizin iyi oynaması ve iyi performans göstermesi, kendileri için bir avantaj olur. Biz istiyoruz ki formayı kapan yedek futbolcumuz bir daha onu üzerinden çıkartmasın" dedi.

engin2609
13.11.2014, 13:20
Ya arkadas geçen seneki kadroyu korudunda diğer takımlarda mı senin düşündü? suanki kadroyu korumandaki puan durumunu görüyoruz 1 gitmiş 8 gelmiş demekki o 1 kişi 8 kişiye bedelmiş mantıgı bunu gösteriyor

Rallim58
13.11.2014, 13:32
8 kişiden ilk 11'de oynayan, oyuna sonradan girdiğinde, skoru değiştirebilecek kalitede, karakterde kaç adet futbolcu var?.

Bu sorunun cevabı, daha önemli diye düşünüyorum...

DoomsDay58
13.11.2014, 13:33
Ben ömrümde böyle arsızlık görmedim. Utanmadan çıkıp transfer yaptık diyor ya. Neymiş İbrahim Toraman her maç oynuyormuş, duyan da üst düzey performans gösteriyor sanır. Adam sahada yokları oynuyor, boş boş geziniyor ha tabi bu yönetici bozuntuları maçları izliyor mu ondan şüpheliyim zira izliyor olsalar böyle konuşmazlar.

8 transfer yapmışsın ikisi sürekli oynuyor ikisi de kiralık biri 33 YAŞINDA! ve berbat oynuyor bir tanesi çat pat bir şeyler yapmaya çalışıyor diğerleri ortada yok.

O kadar eksik olduğu dönemde bile 11'e giremeyen Musa Sinan'a sen çıkıp TRANSFER diyorsan ya bu işten anlamıyorsun yada salağa yatıyorsun Erdal başkan.

Sezon başından beri ağızlarına doladılar bi kadroyu büyük ölçüde koruduk lafı gidiyor. İşte alınan sonuçlar ortada bak da gör neyi ne kadar koruduğunu!

Ferhat06
13.11.2014, 13:50
Bir gitti pir gitti.Yeri dolmadı Aydın'ın.Crısantus santrfor ise niye kanatda oynuyor?Bir hayrını da görmedik ya.

tanju_58
13.11.2014, 14:06
8 tane beleş yedek kulübesi futbolcusu transfer etmek yerine aydını elde tutup paraya kıyıp 3 tane adam gibi ilk 11 de oynayabilecek avrupa futbolu tecrübesi olan futbolcu alınsa daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.yazın transfer dönemindede söylüyordum şimdide söylüyorum.kulüp transfer politikasını değiştirmelidir.

buraks58
13.11.2014, 14:22
sürekli eleştirisini yaptığımız konu hakkında bir açıklama yapılmış. geçen sezon öyle dar bir kadro vardı ki direk 11 dışında, bir hakan bir mehdiyle oynuyorduk. yani 13 kişilik bir kadroyla ligin ikinci yarısını bitirdik. herhalde transfer yapılacaktı sayın başkan. keşke biraz daha kaliteye dönük transferler yapılsaydı da şimdiki sıkıntıları çekmezdik. ertuğrul dışında verim aldığımız bir transferimiz yok. kaldıki kaybettiğimiz adam geçen sezon milli takıma gönderebildiğimiz tek oyuncuydu. yani en kaliteli yerli oyuncumuzu kaybettik ve yerini maalesef dolduramadık.
artık şu 3 maçta en az 7 puan alıp toparlanmayı ve devre arasına kadar bu takımın bizi taşımasını bekliycez. inşallah sonrasında çok iyi bir kanat, ortasaha ve hücum transferleriyle takımı güçlendirmeyi başarırısınız!!!

buraks58
13.11.2014, 14:27
bu arada şunuda ifade etmek lazım. kaybedilen belki bir aydın karabulut görünüyor ama oyun anlamında maalesef bu sene sol çizgiye hapsettiğimiz aatıfı da kaybettik. yani iki bölgede eksilmiş olduk.tam aatıf ofansif ortasahada serbest poziyonda kendini bulmuşken yine onu sol çizgiye çektik ve bu şekilde hem orta ofans verimi hemde sol açıktan aldığımız verimi kaybettik.

turks
13.11.2014, 14:43
1 gitti 8 geldi geldide sonuç ortada başkan hariç yönetiminde bir çoğu 1 gitse hiç gelmese

sivaslıadem
13.11.2014, 14:58
baasit bir benzetme olacak ama yönetimde sizin gibi matematik dahileri !! olmasına rağmen anlatmadan geçemeyeceğim

bir bina düşünün üzerine 8 kat çıkmışsınız ama temelini kazarak boşaltmışsınız veya ilk katından kolonları kesmişsiniz o binanın akıbeti ne olur

biz adam akıllı 2-3 transfer istiyoruz fazla bir şey değil 10 tane ıskartaya vereceğiniz parayı 2-3 tane sağlam malzmeye verin siz de kazanın biz de

bilmem anlatabildim mi :mad::mad:

Murad_Kelleci58
13.11.2014, 15:51
Kargalar (!) adamın biri tek kişilik stand up yapıyor.. karnınız yırtılırcasına gülebilirisiniz..

59yigido58
13.11.2014, 15:54
erdal efendi aldıkların bal liginde bile kadroya giremezler aklınızı başınıza toplayın devre arsında başta carlos olmak üzre işe yaramayan ne kadar döküntü varsa yol verin galatasaray takımın yarısını ya satacak ya kiralayacak bence şimdiden birkaç kişi almaya bakın

halilxx58
13.11.2014, 16:11
Biz yönetimi elestirdigimiz zaman o zaman siz yönetici olun siz yönetin diye kizan arkadaslar var sitede.
Su aciklamadan sonra anliyorumki su cahil halimde ben bu yönetimden daha düzgün transfer yaparim. Adam utanmadan biz transferimizi yaptik suc bizde degil diyor.
Bizler taraftar olarak ilk günden itibaren transferlerin faydali olamayacagini biliyordukta siz nasil anlamadiniz bu sayin yöneticiler???

tanju_58
13.11.2014, 17:20
Transferlerde Carlosun isminden faydalanarak real madrid olsun chelsea olsun böylesi büyük kulüplerden genç futbolcular satın alamasak bile kiralanabilir.o genç futbolcular bile ligin tozunu dumana katarlar.Elimizde Carlos gibi dünyaca tanınan,futbolcuların birlikte çalışmak isteyecekleri ve transferlerde kolaylık sağlayacak bir fırsat varken iyi değerlendirmeliyiz.Carlos hala takımın başındayken yabancı transferde bide bu yolun denenmesini isterim.Yerli transferlerdede almanya hollanda isviçre gibi ekol ülkelerde yetişmiş gurbetçi futbolculara yönelmeli.Malesef Türkiyedeki alt yapılarda futbolcu yetiştirilemiyor.

58YIGIDO58
13.11.2014, 17:58
Birde utanmadan " 1 gitti 8 geldi" demezmi ?!?

Erdal Sarilar bende söyle demek istiyorum : Aydin Karabulut >8 !!!

Umarim anlamissindir.

rezi
13.11.2014, 18:22
Taraftar ile ancak bu kadar dalga geçilebilir.
Aldığınız sekiz kişiden hangisi senin ilk onbirinde oynayabilir.

Sahada kerhen dolanan İbrahim mi,
Golcü diye aldığınız ve her depardan sonra 10 dakika ortalarda görünmeyen Chiristantus'mu,
yoksa defans oyuncusu olarak aldığınız fakat savunma yapmamız gereken maçta son dakikalar da bile düşünmediğiniz Berk mi,
Mehdi'yi bile kesemeyen Musa mı

yoksa ''yüzyıl golcüsü'' Batuhan mı?

Güldürmeyin bizi acınacak halimize.

58Sivaslilar
13.11.2014, 18:27
Sarılar ''1 gitti 8 geldi''Kusura aradas dimekki 8 ini topla demirciye götür 8 dandik oyuncu iyi bir oyuncu etmiyor biz gelenin sayisina degil puana bakariz :confused:

58Sivaslilar
13.11.2014, 18:32
Gldigi takimlarda verimli olmayan oyunculari topla getir bunlar sanada verili olmazlar iste puan ortada olmadilarda???? sayin sarilar bunlarin yerine kendinmi sahaya cikacaksin?????

58Sivaslilar
13.11.2014, 18:38
Bunlar bunu ya anlayamadi yada anlamak istemiyorlar gecen sezon ilk yari biz fena degildik fakat cok takimlar kötüydü adamlar iyi nokta transferlerle güclendi bizde kötü nokta transferlerle dahada kötü olduk durum ortada iste:confused:

stain
13.11.2014, 18:58
yav tamam suçlu siz değilsiniz onu ima etmeye çalışmışsın anladık ...;)

sayın erdal başkancım acaba sizinde sene sonu 5.lik gibi bi hedefiniz var mı ?baı yöneticilerimiz böyle bir hedef koymuştuya

keko 58
13.11.2014, 19:29
8 kişiden ilk 11'de oynayan, oyuna sonradan girdiğinde, skoru değiştirebilecek kalitede, karakterde kaç adet futbolcu var?.

Bu sorunun cevabı, daha önemli diye düşünüyorum...

agzina saglik Rallim abi iste budur........

ya brak senin aciklamalar zaten size GÜVEN KALMADI!!! Utanmadan Aciklama yapiyo keske yapmasaydin sizin icin daha iyi olurdu 1 gitti 8 geldi mis.....
eeeeee Puantablosunu görmedin mi acaba syin Sarilar??? ahaaaaa tmm unuttum BORC YOKKI SIZIN!!!
Sayin sarilar bize yada bana hala aciklama yapmadiniz ve Otyakmaz SÖZ TUTMADI!!
Kamil, Djebbour, Rassmusen yada ayne Kalite oyuncu NEDEN GÖNDERDINIZ NEDEN NEDEN NEDEN??? Bunu bana aciklama yaparsiniz cok sevinirim ama malesef TARAFTAR yine ortada kaliyo herzamanki gibi...

haaaaaa birde sunu sormam lazim...
Sezon baslamadan önce biri burda aciklama yapti.... SÜPRIZ OYUNCU GELECEK ZATEN ISMI TANIMASINIZ FALAN FILAN...... eeeeee siz acaba gördünüz mi bu Oyuncu??? Yoksa hala yol da mi??? Bize kandirma brakin artik adama kafasini bozmayin gözünü seveyim......
Burda bir Yigodo var Nickli..... ÖZLEDIMESKIYE.... baska söylenecek kaldi mi :rolleyes:

yorumyapıyombenya
13.11.2014, 19:41
Sarılar 1 gitti 8 geldi demiş kendisi de o gelen 8 kişi kadar boş ve işe yaramaz. Ligin dibine demir atmışken alınan 8 oyuncunun toraman ve ertuğrul harici yedek kulubesine bile giremeyecek haldeyken bu açıklamanın yapılması tamamen komik olmuş. sarılar az öte de oyna canım

B.DUMANLI
13.11.2014, 20:13
Bir gitti ,8 geldi diyorda hangi sekiz Allahaskina.Ertugrul,Korcan´in belki biraz iyisi.Bize hangi maci kurtarmis, Sivasspor onun sayesinde puan almis.Bunlarin hepsi hikaye.

Erdal Sarilar´in tecrübesiz biri oldugu buradan belli.Sivasspor´un altina dinamit koydunuz.Sivasspor´a gönül verenler mutsuz.Önemli olan borcumuz yok,stadyumumuzda yapiliyor korkarim PTT ligine giden yolda önlemler alinir aksi taktirde senin I.Toroman´in senin sorunlarina care olur.
Bu takimin yasli oldugu bilinmiyor muydu gecen yil 90 dakikayi cikaramiyorlardi.Bu herkes tarafindan bilinirken sizler İ.Toraman gibi futbolculara yöneldiniz cünki isinize geldi,parasal yönden.
Sayin Sarilar diyebiliyormu bu yilin sonunda I.Toraman Besiktas´a geri dönecek diye.
Besiktas size sutladi bir daha GERI GELMEMEK ÜZERE,sizlerde onun futboluna degil adina kapilari sonuna kadar actiniz.
Taraftar herseyin farkinda artik sizleri samimi bulmuyor.

hiko58
13.11.2014, 21:44
1 gitti 8 geldi diyonda bir tane aydın karabulut edermi aldığın 8 kişi. önemli olan kuru kalabalık değil gidenin yerini dolduracak oyuncu almak yoksa böyle düşmeye oynarsınız

Murad_Kelleci58
13.11.2014, 21:58
Aydın Karabulut'u takımın önüne çıkarmak, o gitti böyle oldu demekte yanlış kanımca.. Daha düne kadar formsuz Aydın için atıp tutanlar, bügün "Aydınsızlığın" büyük bir karanlık olduğunu zannediyorlar.. Geçen yıl ilk onbirinde oynayan bazı futbolcular sadece ve sadece takım içindeki rekabetsizlikten bulunmaz Hint kumaşı olup çıkmışlardır, bu konuma cuk diye oturanlardan biridir aydın..

Kimse vazgeçilmez değildir ve şu da iyi bilinmelidir ki , mezarlıklar vazgeçîlmezlerle doludur..

hiko58
13.11.2014, 22:14
Aydın Karabulut'u takımın önüne çıkarmak, o gitti böyle oldu demekte yanlış kanımca.. Daha düne kadar formsuz Aydın için atıp tutanlar, bügün "Aydınsızlığın" büyük bir karanlık olduğunu zannediyorlar.. Geçen yıl ilk onbirinde oynayan bazı futbolcular sadece ve sadece takım içindeki rekabetsizlikten bulunmaz Hint kumaşı olup çıkmışlardır, bu konuma cuk diye oturanlardan biridir aydın..

Kimse vazgeçilmez değildir ve şu da iyi bilinmelidir ki , mezarlıklar vazgeçîlmezlerle doludur..

kardeş aydının sivassporda kötü oynadığını kimse söyleyemez zaman zaman eleştirilmiştir doğrudur her futbolcu eleştirilir. ancak gönderilenin yerine en iyisinin alınması esastır. bakınız ziyanın kulvar çalışmıyor. ziya verimli değil. ziya sürekli hjata yapıyor demekki aydının çok faydası varmış. herkes eleştirilebilir ama her eleştirilen kötü değildir. atıfıda eleştiriyoruz şahsi oynuyor diye ama atıf olmadımı takım ortada yok malesef. saygılar..

batur0658
13.11.2014, 23:17
geçelim bunları allah aşkına artık.... aydını gönderdik diyosunuzda yerine kim oynuyor hangi yıldız bana onu söyleyin !!

sıvaslıgenç
13.11.2014, 23:33
Sarılar kendince taraftarı Ti'ye almış.
Söylediklerini birer şaka olarak kabul eder , devre arası elinizi bir zahmet cebinize atıp transfer yapmanızı rica ederiz...

atrium58
14.11.2014, 00:26
Erdal bey 1'de sen gitseydin, taraftar öyle memnun olacak ki..

yiğido58sinan
14.11.2014, 05:52
8 geldi de ne oldu acaba içlerinde bir ertuğrul var az buçuk, o da ilk maçta korcanın yediği golleri görmeseydiniz onu da almazdınız. 8 tanenin kaçından ne kazanacaksınız kaçını kulübede yatırıp parasını cebine koyup geri göndereceksiniz. Hadi paraya düşkünsünüz, oynamayacak adamı ne diye alıp getiriyorsunuz. 1 kişi gittiyse 2 kişi al tek, ondan daha iyi olsunlar. Yapamiyorsan 1 kişi al onun yerini doldursun. Bunu da beceremiyorsan işi bilenlere bırak. Çok iyi bişey yapmış gibi 1 gitti 8 geldi nedir ya? Bu nasıl bir kafa yapısı?!

58_Buğra_98
14.11.2014, 08:55
İşe yaramayanlar olduktan sonra 1 giden 8 gelen değil, isterse 18 gelen olsun... Maçı çevirecek 1 gelen olsa bence daha iyi olurdu.

Bu sene sonucu etkileyen değiştiren kim var 9 haftada???? :mad:

ready
14.11.2014, 10:13
Erdal bey senmi çok akıllısında yoksa bizmi safız sen taraftarı salakmı sanıyorsun artık senin gibi sivassporu sömüren insanları bu takımda görmek istemiyoruz arkadaş birde pişkinligin bu kadarına pes dogrusu takım dökülüyor sen halen kadroyu koruduk diyorsun

35gürün58
14.11.2014, 18:00
Bir Altın gitmiş
8 Teneke gelmiş

Ama sarılar için sadece 1 ve 8 rakamı önemli

Takımı bu hale getiren maalesef yönetimin iş bilmez transfer politikası.. güya geçmişteki benzer bozuk transferlerden ders alarak bu transferleri yapmışlar valla bravo bu zeka pırıltısı taşıyan yönetimi kutlamak lazım...

Mağlubiyetlerle ne kadar para kaybettiklerinin bile bilincinde değil bunlar..

Sivas sevdalılarının yolda karşılaştıklarında ,gördüklerinde ne kadar değersiz ve Sivas'a zarar veren kişi gözüyle görüldüklerinin farkındalar mı acaba , ben onların yerinde olsam bu gözlerin üzerimde olacağını düşünerek sokağa bile çıkmam ... tühhhhh yazıklar olsun size içimizdeki Sivasspor düşmanları...

mksivas
14.11.2014, 20:15
sevgılı yıgıdolar hıc uzulmenıze gerek yok yonetımın aklı ptt lıgı ve kadroda ona gore ve transfer de ona gore yapılmıs hıc kımse kendını uzmesın bır atasozu var bın nasıhattan bır musubet eydır demıs atalarımız bunların nıyetı ptt lıgıne gıtmektır vesselam

karamik
15.11.2014, 18:26
Erdal bey yaptığı açıklama ile şaşırtmamıştırdüz mantık sahibi bir insan peki şöyle diyim Erdal Başkan elinde 1 adet Mercedes var 8 tane modifiyeli Doğan görünümlü Şahin'le takasa giriyorsun kim bakar senin şahinlerine neyse devre arası Rıza Çalımbaya bi danışın elinde iyi topçu varmıymış adam bir şekilde bulup getiriyor.

58YIGIDO58
15.11.2014, 21:15
Erdal bey yaptığı açıklama ile şaşırtmamıştırdüz mantık sahibi bir insan peki şöyle diyim Erdal Başkan elinde 1 adet Mercedes var 8 tane modifiyeli Doğan görünümlü Şahin'le takasa giriyorsun kim bakar senin şahinlerine neyse devre arası Rıza Çalımbaya bi danışın elinde iyi topçu varmıymış adam bir şekilde bulup getiriyor.

süper yorum ellerinie saglik

58g0kberk58
15.11.2014, 21:45
böyle bir acıklama nasıl yapılır hayret bir şey ?!?

kardesim aydını gonderdiniz ama yerine ilk onbirde oynayabilcek bir adam aldınız mı ?

gecen seneye gore ortalama takım yaşı tam 1 yaş artmıs oldu sonucta aynı futbolcular hepsi.

gecen sene iyi oynamamıza ragmen formsuz isimler vardı hicbir sekilde ne onları kesebilcek ne de alternatif olabilcek isimler almadınız.

diger takımlar bos mu durdular ? buyuk takımlara bakmayın. dengimiz olan takımların yeni transferlerini incelememiz yeterli.

bunlar sadece ilk anda aklıma gelen yorumlar eminim ustune dusunuldugunde bunlar gibi bir cok sorun daha ortaya cıkacaktır.

58YIGIDO58
15.11.2014, 21:51
böyle bir acıklama nasıl yapılır hayret bir şey ?!?

kardesim aydını gonderdiniz ama yerine ilk onbirde oynayabilcek bir adam aldınız mı ?

gecen seneye gore ortalama takım yaşı tam 1 yaş artmıs oldu sonucta aynı futbolcular hepsi.

gecen sene iyi oynamamıza ragmen formsuz isimler vardı hicbir sekilde ne onları kesebilcek ne de alternatif olabilcek isimler almadınız.

diger takımlar bos mu durdular ? buyuk takımlara bakmayın. dengimiz olan takımların yeni transferlerini incelememiz yeterli.

bunlar sadece ilk anda aklıma gelen yorumlar eminim ustune dusunuldugunde bunlar gibi bir cok sorun daha ortaya cıkacaktır.



Erdal bey icin 8 rakaminin 1 rakamindan daha fazla olmasi önemli yigido.
Iste burdan anla futboldan anlamadiklarini :confused:

DoomsDay58
15.11.2014, 22:30
Çok merak ediyorum yerel basını takip edenler söylesin, yerel basın yönetimin bu tutumlarını eleştiriyor mu? Açıkçası ben yönetimin yerel basın tarafından eleştirildiğini düşünmüyorum, eğer eleştirilseler başkan çıkıp mantıklı 2 kelam eder Erdal Sarılar gibi böyle boş boş konuşmaz. Ama ne yazık ki Sivasspor'u gerçekten düşünen insanlar olarak biz burada kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz bizi ne gören var ne de duyan.

ready
16.11.2014, 00:18
yıllarca sivassporun kanını emdiniz atık yeter senin gibi asalakların bu kulüpden bir an önce defolmanızlazım

4eylül
17.11.2014, 09:20
Kömik bir açiklama aldığınız bu 8 futbolcudan verim alabildikmi bari yanlış ve hatalı transferler yaptık ara transferde telafi ederiz açıklaması yapında taraftarın gözüne girin .Bu takımı bu hale yanlışlarınız getirdi.

karamik
17.11.2014, 10:03
Bir kaç gün önce Faruk Taşseten açıklama yaptı sivassporda transfer bitmez arayıştayız dedi şimdi bakın görün ararlar ararlar bizde burda hevesle bekleriz Pedro Oldoni, Refingyo,Arkadrus Piech ,Batuhan Karadeniz,Crisantus gibi adamları getirirler bu işin matematiği basit kardeşim git CV sine bak futbolcunun Cicinho bitmiş diyolardı adam coştu çünkü kariyeri belli diğerleri nerden nasıl bulduğunuz belli olayana adamlar külübeye bile fazla Avrupanın önemli liglerinde oynamış adamlarla ilgilenin

avare
17.11.2014, 13:37
Gs nin gidecek listesine koydugu Furkan Özcal ve Umut Gündogani alsak isimize yarar

tanju_58
17.11.2014, 15:09
Gs nin gidecek listesine koydugu Furkan Özcal ve Umut Gündogani alsak isimize yarar
umut gündoğan kesinlikle kaliteli,ayaklarına hakim bir futbolcu.al koy takıma ilk 11 de çatır çatır oynar.birde aydın karabulut geri gelebilir.
iskoçyada dundee unıted'da oynayan Nadir Çiftçi'yide al koy forvete.
böyle avrupanın önde gelen liglerinden yetişmiş kaliteli genç gurbetçiler bulup transfer edilmeli.birde Carlosu devreye sokup real madrid gibi büyük kulüplerden genç oyuncular kiralanabilir.

olmayacak şey değil bunlar ancak bizim yöneticilerin transfer politikaları belli.1 dolu gider 8 boş gelir.

Külhan
17.11.2014, 23:40
Degerli gardaslar hepinizin elestirisini yerinde görüyoruz fakat birseyi unutuyoruz transfer yapilan futbolcularin gecmisine baktiginiz zaman göreceksinizki hepside eski takimlarinda fevkalada kendilerine verilen görevi yapmislar o kadarda kötümser degiller ama gel gelelim bize geldiklerinde hic birisi ilk onbirde oynamadi kimi sakatlandi kimi cezalandi velevki hic birinden verim alamADIK vesselam

BSMM 1964
18.11.2014, 08:08
yönetim bu işi bilmiyor tranfer yaptık desinler diye nerde işe yaramayan futbolcular var onları aldılar eskiden iyi olabilirler hacı murat,tofaşlarda bir zaman iyiydi bizlere atak bizleri heyecanlandıran oyuncular lazım 8 tane oynamayan değil 2-3 tane oynayan oyuncu alsınlar bak gekas takımı nasıl ayakta tutuyor en azından kale önünde affetmiyor bizim oyuncular bu sene kendilerine oynuyorlar yardımlaşma olsaydı şimdi mersinin yerinde biz olacaktık puan tablosunda sivassporumu böyle görünce içim sızlıyor yiğidolu kardeşlerim

EN BÜYÜK SİVASSPOR -KRAL YİĞİDOLAR

DOGU_BEY
18.11.2014, 11:44
mantığa bak, 1 gitti 8 geldi...peki gelen 8 oyuncunun kalitesi ve takıma katkısı ne: 00000 !!! bu takım geçen sene yine kısıtlı kadroyla çok iyi işler yaptı ama artık çok yoruldu çünkü 2 senedir ne kulubeye takviye yapıldı ne iyi oyuncu alınıdı..hala bişey yokmuş gibi çıkıp konuşmayın bu taraftarla dalga geçmeyin!

gogohan
19.11.2014, 00:06
Sarhoş Batuhan, kadrodışı kalan İ.Toraman bonservisi elinde olan futbolculardan olsuktan sonra 8 değil 18 gelse ne yazar.

Kaliteli transfer yaptıysan nizye kadroda yer almıyor, kalitesizse niye aldınız. Birde bu sekiz kişi kim Allah aşkına

DoomsDay58
22.12.2015, 15:41
Erdal Sarılar ile matematik öğreniyorum da bu yıl kaç gitti kaç geldi sayın başkan bi açıklayın da aydınlanalım!

badof58
22.12.2015, 16:04
Yeni haber sandım başlayacaktım kalaya Allah'tan eski habermiş ..

Dark Force
22.12.2015, 16:20
Geçen yılda düşmemek için oynadık bu yılda aynı ne fark var 1 gitti 8 geldi demek yönetimin başarısızlığını gösterir.

subasi29
22.12.2015, 19:22
Ne diyorsun sen ya ? O kadar yenilgi beraberlik kötü gidişat ilerlemeyen stad inşaatı varken , sen ne diyorsun ? Neeee

otceken58
22.12.2015, 22:29
Birisi yönetime TRANSFERİN NE İCİN YAPİLDİGİNİ anlatsın lütfen ...