Orijinalini görmek için tıklayınız : Teklifi Dahi Saygısızlıktır


SivasSpor.Com
18.11.2014, 00:30
http://resimzade.com/Show.html?i=44750&token=11879

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın en önemli yıldızlarından olan Aatıf Chahechouhe için yapılacak transfer tekliflerinin kulübe saygısızlık olacağını savundu.

Kulübün kritik bir dönemden geçtiğini ve böylesi bir süreçte takımın en önemli ismi için teklif yapılmasını kabul edemeyeceklerini söyleyen Mecnun Otyakmaz, "Takımın bulunduğu durumdan memnun değiliz. Ancak biz her şartta hocamızın ve oyuncularımızın arkasındayız. Balıkesir maçında da ayağa kalkacağımıza inanıyoruz.

Takımımızın geçtiği bu zorlu süreçte oyuncularımız hakkında transfer iddialarının çıkması bizi rahatsız ediyor. Aatıf için Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok. Olsa da bunu saygısızlık olarak kabul ederiz" dedi. Beşiktaş'ın aracılar vasıtasıyla Aatıf için Sivasspor'un nabzını yokladığı ileri sürülmüştü.

Fanatik

balmandol
18.11.2014, 08:43
Her futbolcu satılıktır.. Öyle laf ebeliği yapacağınıza sayın başkan açıklayın bonservisini adamın işine gelen alır,gelmeyen de aval aval bakar. Satın gitsin Allah aşkına yaaa saç baş yoldurttu bu sene..3 milyon Euro..Nasıl iyimi..? Hiç değilse gelen parayla şöförün,ahçının,bahçevanın,gör evlilerin alacaklarını ödersiniz..BİZ BORCU SEVMİYORUZ YA HANİ...!!!!!!!!

Poyrazcan
18.11.2014, 08:50
Bu demek oluyorki; EY TARFTAR! HER DUYDUĞUNA İNANMA!

68yasar58
18.11.2014, 09:26
Değeri verilen her futbolcu satılmalı satmazsan faydasından çok zararını çekiyorsun.yeri dolmayacak topçuda yok. yeterki iyi araştırılarak birazda paraya kıyarsan bedava topçu almaya kalkarsan sezon başından buyana olduğu gibi olur.

HeLuieN58
18.11.2014, 18:54
Millet Gol Kralı Olmayan Futbolcuyu (Tabata) 8.000.000 € ya Satabiliyor
Satın 10-12 M € Başkanvekili Erdal Sarılar a Göre Kasada Açıkta Varmış Borçları Ödersiniz :rolleyes:

gogohan
19.11.2014, 00:22
Bizans oyunlarından bir sahneydi.Helal olsun başkanda gerekli sözü söylemiş.

Rallim58
19.11.2014, 08:42
İstanbul Takımların (kısaca İT) gözüne kestirdiği futbolcular üzerinde yaptığı uygulamanın bir parçasıdır.

Bu İT'lerin hemen her sezon bir Anadolu takımı üzerine oynadığı oyundur. Allah'tan başkan gerekli cevabı verdi de sesini kesip oturdular yerlerine.

Belki de sesi çıkmadıkarı halde söylenilmiş gibi asperagas haber yapan meşhur gazetenin kendisi "sesini kesip oturdu yerine"...

Başkan'ın aynı gazeteden M.Ali Sabuncu'ya verdiği demeç;

Saygısızlık yapmasınlar...

Takımın bulunduğu durumdan memnun olmadığını ifade eden Otyakmaz, şunları söyledi: Ancak biz her şartta hocamızın ve oyuncularımızın arkasındayız. Balıkesir maçında da ayağa kalkacağımıza inanıyoruz. Takımımızın geçtiği bu zorlu süreçte oyuncularımız hakkında traansfer iddialarının çıkması bizi rahatsız ediyor. Aatıf için Beşiktaş’tan bize gelen bir teklif yok. Olsa da bunu saygısızlık olarak kabul ederiz” değerlendirmesini yaptı. Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve top kapma-pas çalışmasıyla başlayan idman taktik çalışmayla sona erdi.

hiko58
19.11.2014, 10:43
bunlar her zaman söyleniyor başkan kafaba takma sen sadece futbolcuna ve hocana sahip çık. Carlos gidecek diyorlar gönderme. cicinho gidecek diyorlar gönderme. muhsin ertuğral gibi bir adama sahip çıkamadınız bari carlosa sahip çıkın.

AtmaCa
20.11.2014, 09:27
başkanım güzel para veren olursa satalım gitsin

gogohan
20.11.2014, 12:52
Helal başkan sana.işte böyle cevaplarını ver otursunlar yerine.bak 3 gündür daha tarnsfer lafı varmı yoooooook. demekk bu ş.sizlere arada bir gider yapacaksınki otursunlar oturduğu yere. yada uyduruk haber yapan i.nelere verip veriştirecen