Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un Kasası Boş
SivasSpor.Com 18.11.2014, 12:46 http://resimzade.com/Show.html?i=44758&token=68621
9 maçın 5'inden yenilgiyle ayrılan ve bu nedenle galibiyet priminden yeteri kadar yararlanamayan Sivasspor, seyirci gelirinin de düşük olması nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşıyor.
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon yaptığı 9 maçın 5’inden yenik ayrıldığı için Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) verdiği galibiyet-beraberlik priminden yeteri kadar faydalanamayan Sivasspor, seyirci gelirinin de düşük olması nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşıyor.
Ligde bu sezon yaptığı 9 maçın 1’inden galibiyetle, 3’ünden beraberlikle, 5’inden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, 9. hafta sonunda 6 puanla 17. sırada yer alıyor.
Geride kalan haftalarda sadece evinde Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etmeyi başaran ve sportif açıdan zor günler geçiren Sivas ekibi, 8 haftada TFF’nin verdiği galibiyet priminden yoksun kalması ve iç sahadaki karşılaşmalarda maç hasılatının da düşük olması nedeniyle ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyor.
Sivassspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın kötü gidişatı nedeniyle ekonomik olarak da sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Sarılar, geçen sezon borçsuz bir kulüp olduklarını vurgulayarak, "Kulübümüzün bütçesini yaptık ve yıl sonu itibarıyla 3,5 milyon lira açığımız olacak çünkü, personel, futbolcu ve teknik direktör maaşlarımız 2 milyon lira. Her ay iki maç kazanmamız lazım ki bunları karşılayalım. Eylül, ekim ve kasım aylarında 2,5 milyon lira gelir elde etmişiz" diye konuştu.
Sivasspor’un futbolcu ve teknik direktör piyasa değeri bakımından Süper Lig’de 7. sırada yer aldığına dikkati çeken Sarılar, ekonomik sıkıntıyı aşmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, bu kapsamda kulüp yöneticilerinden borç para almayı planladıklarını dile getirdi.
Devre arası transfer döneminin yaklaştığını ve bu dönemde paraya ihtiyaç duyacaklarını belirten Sarılar, "Transfer yapmamız lazım. 3 futbolcu alsak 6-7 milyon avroya mal olacak. 1,5 ay içerisinde en az 11 milyon liraya ihtiyacımız var" dedi.
Yiğidoların seyirci geliri düştü
Passolig uygulamasının maçlardaki seyirci sayısında düşüşe neden olduğunu savunan Sarılar, bu nedenle seyirci gelirlerinin azaldığını belirtti.
Sarılar, Passolig uygulamasının insanların futbol keyfini sınırladığını öne sürerek, bu uygulamadan geri adım atılması gerektiğini savundu.
Seyirci gelirlerinin maç giderlerini karşılamadığını belirten Sarılar, şunları kaydetti:
"Seyirci gelirimiz yok, oynadığımız maç zarar yazıyor. Hakem ücretleri 24 bin lira, güvenlik ücreti yaklaşık 20 bin lira, personel gideriyle evimizde oynadığımız bir maçta yaklaşık 54 bin lira giderimiz var. Kombine biletler hariç, maçlarımızı ortalama bin seyirciye oynuyoruz. Bin seyirciden 10 bin lira gelir elde ediyoruz ve her maç 40 bin lira zarar ediyoruz. Passolig çok büyük darbe vurdu."
Kombine bilet fiyatlarını geçen sezondan ucuz tuttuklarını ve bugüne dek 3 bin kombine bilet sattıklarını ifade eden Sarılar, "Geçen sezon en kötü haftamızda bile 5-6 bin bilet satıyorduk" dedi.
AA
Sivasspor'un Kasası Bos :D:D:D:D
BOS TRANSFER = BOS KASA!!!!
BOS PASSOLIG = BOS SEYIRCI!!!!
BOS YÖNETICILER = BOS SIVASSPOR!!!!
cemahmety 18.11.2014, 13:06 Passolig hem tribünde seyirci bırakmıyor hemde özellikle Anadolu kulüplerinin kasasında para da bırakmııyor çok lanet bir uygulama özelikle ekonomik anlamda Bizim gibi takımları çok kötü vurdu
OLCAY_58_AKKUS 18.11.2014, 13:34 boş beleş adam alana kadar adam akıllı 2 transfer yapsaydınız hem biz rezillik çekmeyecektik hemde siz.Taraftarın size anlatmaya çalıştığı olay buydu ama siz anlamadınız ''bin nasihat bir musubet'' dedikleri bu demekki,
Gene iş döndü dolaştı Taraftara bağlandı :)
Bu haber saka gibi..
Daha ligin 9. haftasinda kasa bos diyorsan bu iste bir tuhaflik var derim.
Anadolu kulüpleri zaten parayi seyirci gelirlerinden kazanmiyor. 5-10 TL ye satilan biletlere stadyum ful dolsa kac para yapar?
Gecin bunlari beyler...
Performans gelirine gelince gecen sezon 9. haftada Sivasspor yaklasik 5,5 milyon TL para almis, bu sezon ise 2,5 milyon TL.
Arada yaklasik 1 milyon euroluk fark var.
Eger 1 milyok eksik girmesi ile kulup böyle yandik bittik, yöneticiler borc verecek diyorsa kusura bakmasinlar o zaman yanlis planlama yapiyorlar.
Sezon basindan belli kulübün kasasina 17,5 milyon TL girmis olmasi lazim.
(15 milyon katilim payi + 2,5 milyon TL performans geliri)
17,5 milyon TL ilk 9 haftada nasil bitti??????????????
Bir diger konu ise Sarilar 3 futbolcu alsak 6-7 milyon euro yapar diyor.
Sarilar'a sorarim siz ne zaman 1 futbolcu icin 2 milyon euro para verdiniz de 3 futbolcu 6-7 milyon euro yapiyor???
Ben butür haberlerin bilicli yapildigini düsünüyorum.
Neyi amacladiklarini da tahmin ediyorum ama simdilik yazmayacagim !
Sivasspor kasası boş kalmadı boşlatıldı. Eğer cimri davranıpta transfer yapmazsanız olacağı bu.Taraftarın maça gelmediğinden sitem etmişler taraftar, taraftar maça futbolcu izlemek için gider. 3. liğden takımında kovulan ve bonservizssiz yada işssiz kalmış futbolcuları alarak mı taraftarı stada çekeçektiniz. Yıllardır yönetcilik yapıyorsunuz bu kadarını bilmiyormusunz tabiki biliyorsunuz nasıl olsa alternafitimiz yok ne yaparsak yapak bu taraftar bizi kabulleniyor diyerek bu hale getirdiniz.
tanju_58 18.11.2014, 13:59 anlaşılan eldeki iyi oyuncuları satabilmek için zemin hazırlanıyor.cicinho'yu da costa'yı Aatıfı utakayı hepsini satın gitsin.hatta elinizden geliyorsa carlosuda satın.ptt 1.ligde batuhanlar musa lar takımı kurtarır.
daha düne kadar borçsuz nadir kulüplerdeniz diye hava atılıyordu.şimdi nedir bu acıtasyon.çalışın çözüm üretin arkadaş.koskoca kulüp stada gelecek 5-10 bin taraftarın alacağı bilete bel bağlamamalı.asıl gelir söylendiği gibi sportif başarıdan gelir.sportif başarıda 8-10 tane boş transferle değil hazır uyum sağlamış kadroya 3-4 tane kaliteli transferle olur.gidip bankalardanmı artık kredi çekersiniz naparsanız yapın adam gibi topçu alın şu takıma.galibiyetler geldikçe ve uefa kupasına felan katılınırsa futbolcuların parası çıkmış olur zaten.
sebasteia 18.11.2014, 14:07 bu bizim sorunumuz değil efendi!!!!!
geçen 9 haftada 5 galibiyet alabilseydiniz, bugün kasanızda 4-5 trilyon para olurdu.
önce .oktan transferlerle takımı göçerttiniz, şimdi de para dilenmeye başlayacaksınız ve zemin mi oluşturuyorsunuz anlamadım?!?!?!
sıvaslıgenç 18.11.2014, 14:29 K.b kardesim sen o nalet Pasoligi dayatanlara direnmeyip kabul edersen böyle fakir edebiyatı yaparsın.
DoomsDay58 18.11.2014, 14:50 Biz bu yönetimi boşuna eleştirmiyoruz. Burada söylenenler de zaman ilerledikçe bir bir yaşanıyor çünkü bunları tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Yapılan icraat belli, sonucu belli, düşülecek sıkıntı belli. Yıllardır kulüp yöneten insanların bunları bir zahmet planlaması lazım. Sonra çıkıp kulübün şu kadar paraya ihtiyacı var yok passolig bizi bitirdi falan hikaye geçin bunları. Düştüğünüz bu duruma kargalar bile güler. Koskoca Sivasspor kulübü dilencilik yapacak değil bu saatten sonra borcunuz olursa borçlanırsınız ödersiniz bu kadar basit. Yeter ki ödeyemeyeceğiniz uçuk borçların altına girmeyin!
34MUAMMER58 18.11.2014, 15:03 Daha önce söyledim ,bidaha söylüyorum,bu yönetimin sivasspora yaptıkları iyiliği inkar etmemekle birlikte malii açıdan iyi yönetilmediğini rahatlıkla söyleyebilirim,geçen sezon ero yükseldi 3 4 milyon ero zarar ettik denildi,profesyonel kulupte bunlar olmaz,busezonda 300 bin ero fazla vermemek için iyi bir sol açık alınmaması takımın bütün düzenini bozdu ,iyi oynuyormuşuz gibi görünmemize rağmen galibiyet alamıyoruz ,dolayısıylada galibiyet primide alamıyoruz,paso lig zaten başlı başına rezillik,kepazelik,iktidara yalakalık olsundiye bu paso lige ,destek olursanız sonucunuda katlanacaksınız,bu lanet sistemin türk futboluna,ve kulüplere zerre kadar faydası olmıyacağını,bu adi düzenin trübünlerdeki mualif kesimi sindirmeki,stadlardan uzaklaştırmak,türk futbolseverlerini hortumcunun bankasına tavuk yapmak için çıkarıldığını bilmeniz gerekirdi,ayrıca yıllardır bu kulübün kasasına milyonlarca ero girdi çıktı,hasan yurtlara,doğalara ,ceyhun erişlere,old0nilere,rengifolar a ,dennislere ,bednarlara ,milyonlarca ero verip zarar edene kadar ,heryıl 1 milyon eroyu kulüp adına faaliyet gösteren şirket kurup sermaye yapsaydınız,enazından mütehatlik şirketi filan kursaydınbız ,bugün takım parasını almak için galip gelmek zorunda kalmazdı,elin lazları istanbulun ve bu milletin anasını s...p milyardolarlık ihaleleri götürüyor,ormanları sahilleri bitiriyor,sizler pazarlamacılık,hamamcılık işleriyle uğraşıyorsunuz ,bunca yağmadan ,hortumdaN ,SİVASSPOR nasibini alamıyor,hemde bukadar yalakçılığa rağmen:mad:bu sözlerim birilerine çok acı verecekte ,objektif düşünenler mutlaka bana hak verecektir,lige iyi bakın ,sivasspordan başka kulüp gösterinki bütün gelirini galibiyet primine göre ayarlamış olsun,yok böyle kulüp ,tek tek saymaya gerek yok,bjk yönetimine,gs yönetimine,ts yönetimine,fb yönetimlerine bakın ,devletle iş yapmayan hangi işadamı var?rize yönetimi devletten milyar dolarlık savaş gemisi havalimanı ihalesi alıyor,konya desen,torku aracılığla para yağıyor,hükümet torkuya olabildiğince kıyak geçiyor onlarda konyayı ve konyasporu ihya ediyor,başakşehir desen namı diğer ibb ,başkanı aynı ,yönetimi aynı ,yıllarca sivasdan esirgenen stadyumlarıda yapıldı,neticede arkasında taraftarı yok siyasi destek var,kasımpaşa desen yine aynı şekilde,antep desen,iflas halindeyken,bakanları çıktı devletten para akıtıp kadro kurdurdu,kaRABÜK desen ,sivasdan çıkan demiri işletip ,işçilerden,5 10 tl otomatik para kesiliyor,sivasda öyle şirket olmadığı için böyle şansıda yok,birtek helal yoldan kulübü yöneten sivasspor yönetimidir,buda belli yere kadar gider ,artık bu araba bu benzinle yürümüyor,biran evvel sivassporu sağlam gelire bağlamanızı bekliyorum,seyirciyok,galibiye t yok,paramızda yok,borcumuzda yok ,puanımızda yok bahanelerinin ardına sığınmayın,beceremiyecekseniz ki ,beceremiyorsunuz da ,bu açıkça belli oluyor zorlamanın anlamı yok :mad:
yigidoyuzz 18.11.2014, 16:21 neden acaba gereksiz yere iş yapmayan oyuncuları aldığımızdan olabilirmi ?
hiç taraftar olmasa yayıncı kuruluş verdiği bile yeter ama biz oyuncu alıyor gibi yapıp butun paramızı adı oyuncu olan ama futbolla alakası olmayan iş yapamayan adamları alıyorz sonrada kasa boş taraftar gelmiyor diyorlar..
önce can sonra canan önce oyuncu sonra taraftar sen davetini oyuncuların güzel olması ile göz zevki verirsen gelmeyen bile maça gelir ,
şuçlu şimdi taraftarlar gibi gösteriliyo alırken transfer hataları yapan kim ? taraftarmı ? transfer komitesi her kimse yenilenmesi lazım...
dinamik iş bitirici ekip lazım..
Bu haber saka gibi..
Daha ligin 9. haftasinda kasa bos diyorsan bu iste bir tuhaflik var derim.
Anadolu kulüpleri zaten parayi seyirci gelirlerinden kazanmiyor. 5-10 TL ye satilan biletlere stadyum ful dolsa kac para yapar?
Gecin bunlari beyler...
Performans gelirine gelince gecen sezon 9. haftada Sivasspor yaklasik 5,5 milyon TL para almis, bu sezon ise 2,5 milyon TL.
Arada yaklasik 1 milyon euroluk fark var.
Eger 1 milyok eksik girmesi ile kulup böyle yandik bittik, yöneticiler borc verecek diyorsa kusura bakmasinlar o zaman yanlis planlama yapiyorlar.
Sezon basindan belli kulübün kasasina 17,5 milyon TL girmis olmasi lazim.
(15 milyon katilim payi + 2,5 milyon TL performans geliri)
17,5 milyon TL ilk 9 haftada nasil bitti??????????????
Bir diger konu ise Sarilar 3 futbolcu alsak 6-7 milyon euro yapar diyor.
Sarilar'a sorarim siz ne zaman 1 futbolcu icin 2 milyon euro para verdiniz de 3 futbolcu 6-7 milyon euro yapiyor???
Ben butür haberlerin bilicli yapildigini düsünüyorum.
Neyi amacladiklarini da tahmin ediyorum ama simdilik yazmayacagim !
bu haberlerin niye yapıldığı bal gibi ortada takım iyi giderken millet transfer istemesin diye sıfır borçlanma borçsuzluk edebiyatı yapan ağalar , takım ptt ye doğru giderken birden 0 para politikasına geçtiler bu ne demek yusuf yusuf nidalarıyla ufaktan takımı bırakıp kaçacaz demek umarım yanılıyorumdur .
ama eğer yanılmıyorsamda ben sivasta sizleri sokakta caddede yürürken halkın yüzüne bakamayacak duruma geleceğinizide şimdiden söyleyim sayın sarılar ...işler iyiyken babamda yönetici maaşı alır ... ortada para olmayınca boşuna kendinizi niye riske edeceksiniz ...:confused::mad:
sivasfutbol 18.11.2014, 18:00 sezon başında liğtv den aldığınız paralar nerede önçe ona bir açıklama getirin sezon başlayınca ortalama 20 trilyon para veriliyor nerde bu paralar.
asabibaba 18.11.2014, 18:03 Transfere o kadar harcamayın dedik bizi dinlemediler .Çok açık var çokkk....:D
58Yiğidoo58 18.11.2014, 18:06 Kendilerini güzel göstermeye çalışan yönetim Sivasın değerleri üzerinden kendini pazarlamayı bıraksın. Bence kongreye gidilmeli. Milleti sürekli akılsız yerin koyuyorlar. Kulüp üyeliğine onca zengin sivaslıları bilerek almıyorlar. Aam sedat pekere güvenip kulübü istediği gibi yönetiyor. Taraftarından bağımsız hareket eden bir kulüp olduk. Adam akıllı bir bildirge hazırlayıp sunalım. artık herşey acıktan yapılsın.
bugra5858 18.11.2014, 18:42 8-9 tane bonservissiz diye çöp adam alacağınıza 2-3 tane kaliteli topçu alsaydınız alacağımız galibiyetlerle hem o topçuların parasını öderdik hemde kasamızı doldururduk.
HeLuieN58 18.11.2014, 18:47 Heh Şimdi Anlaşıldı Daha Düne Kadar Borçsuz Kulüptük Ne Oldu Paralara ?
Soruyorum Nerde Ozaman Şimdiye Kadar Kazanılan Paralar ?
35gürün58 18.11.2014, 19:28 Kasanın boş olmasının baş müsebbipleri maalesef siz yönetim kurulusunuz, iyi transferler yapsaydınız şimdi galibiyetlerle kasamız boş olmazdı...
Bir de maharetmiş gibi sivasın kuyusunu kazarcasına işe yaramaz adamları transfer ettiğini dolaylı yolla ima etmiş oluyor.. ama ders almak kim bunlar kim.. insanda beyin var sa ders alır yoksa ?? söylemek istemiyorum..
Maç yapmasak daha iyi demiş yönetim.Sivasspor maç yapamayacak duruma gelmiş.Hakem ve güvenlik paralarının yüksekliğinden bahsedilmiş.Vah vah vah Sivasspor yönetiminin vizyonuna vah.İşin kötüsü de maliyeti en yüksek 7. takımı imişiz ligin.E bu beceriksizliğin en net rakamsal açıklaması.Demek ki Sivassporun sorunu bu zeka problemiymiş.Çazdüm ben olayı.Bunları diyen yönetici Sivasporu zavallı halde göstermiyor kendi acuzeliğini apaçık ortaya koyuyor.Bence istifa etmeli.
Takımın kasası boş diyip futbolcuları satacaklar kötü olan durum daha kötüye gidecek,taraftarın hiç bir suçu yok takım iyi gitse passolige rağmen taraftar yine gelirdi bence.Yönetim kendini sorgulamalı.
Murad_Kelleci58 18.11.2014, 22:18 Kendi işlerinizi büyütmek için emanet olarak ta kullandığınız paralardan dolayı Sivasspor'un kasası boşalmış olmasın.. Sonra da dönüp ayak yapıyorsunuz, yöneticilerden borç alacağız deyip Andersenden masallar anlatıyorsunuz..
Son zamanlarda burada taraftarların tahminden öte öngörülerinin zuhur etmesinden telaşa düşüp; önce şu kılıfı bir hazırlayalım, ne de olsa minareyi şöyle böyle araklarız diye ince hesaplar içerisinde olmayasınız..
B.DUMANLI 18.11.2014, 22:48 Sivasspor nedense transfer sezonunda cogu kez para kaybeden taraf oluyor.Öylesine futbolcular aliyorki 90 dakika oynamadan futbolcular geri gönderiliyor.Yaziktir günahtir.Sonrada kasada para yok deniliyor.Bu yanlis politikayla olsaydi sasardim zaten...
cılgınsivas58 18.11.2014, 23:11 devre arasında transfer yapmıyacagımızın belirtisi
Demekki ara transferimiz yattı.:)
blacksky 19.11.2014, 00:51 Batuhan'i almasaydiniz guvenlikcilerin parasini hesaplamak zoruda kalmazdiniz.
yiğido58sinan 19.11.2014, 01:03 uzatmaya gerek yok, herşeye inat yine transfer yapmayacağız de olsun bitsin.
Rallim58 19.11.2014, 08:23 Kendi işlerinizi büyütmek için emanet olarak ta kullandığınız paralardan dolayı Sivasspor'un kasası boşalmış olmasın.. Sonra da dönüp ayak yapıyorsunuz, yöneticilerden borç alacağız deyip Andersenden masallar anlatıyorsunuz..
....................
Sevgili kardeşim;
"Mümin erkeklere ve mümin kadınlara yapmadıkları bir şeyden dolayı eziyet edenler de bir iftira ve açık bir günah yüklenmişlerdir"
Buradan bakınca, Allah Korusun çok ciddi vebal atında kalırsınız ki helallik almanızı gerektirir.
Net bilinmeyene, şahit olunmayan görülmeyen konularda daha sağlıklı düşünmek zorundayız.
Bu takım bizim, bu yönetimdekiler de bizlerin arkadaşları, yakını, tanıdıkları, akrabaları vs. yani sen ve ben.
Eleştirelim ama dozunu iyi ayarlayalım diye acizane paylaşmak istedim.
insanın aklına gelmiyo degil sivassporun kasası neden boş gerçekden mi boş yoksa birileri takım üzerinden cebinimi doldurdu taraftarlarının kafası karışmış durumda
her kasa boşaldığı zaman böyle ağlayacakmıyız yöneticiler biraz ellerini ceplerine soksunlar kendinden bişey vermedikçe böyle yöneticiliği bende yaparım. orada süs diye oturacaklarsa bırakıp gitsinler o zaman
Murad_Kelleci58 19.11.2014, 11:30 Sevgili kardeşim;
"Mümin erkeklere ve mümin kadınlara yapmadıkları bir şeyden dolayı eziyet edenler de bir iftira ve açık bir günah yüklenmişlerdir"
Buradan bakınca, Allah Korusun çok ciddi vebal atında kalırsınız ki helallik almanızı gerektirir.
Net bilinmeyene, şahit olunmayan görülmeyen konularda daha sağlıklı düşünmek zorundayız.
Bu takım bizim, bu yönetimdekiler de bizlerin arkadaşları, yakını, tanıdıkları, akrabaları vs. yani sen ve ben.
Eleştirelim ama dozunu iyi ayarlayalım diye acizane paylaşmak istedim.
Abiciğim ben özür diliyorum.. Haddimi aşan ithamlardan dolayı.. Herkes hakkını helal etsin.. Nasıl bugün kulüp için kendi ceplerinden para harcayıp, kulüp düzlüğe çıktığında paralarını geri almışlarsa, İşi zora girdiğinde emanet olarak kulübün parasına dokunmayan yöneticilerimizin ellerinden öpüyorum..
Zaten birileri yerine başkalarının parasına tevessül etmemişlerdir. Yiğidoya yakışmaz çünkü..
Saygılar abiciğim tekrar..
Herhangi bir suistimal yoktur büyük olasılıkla.Başkan yardımcısının açıklamalarından da o kadar belli ki ortada zeka problemi var.Bunu dediğim için de özür dileyemeyeceğim.Kimse kusura bakmasın
58Sivaslilar 19.11.2014, 16:58 Paralari ise yaramayan adamlara harcayana kadar iki tane adam gibi oyuncu alsaydiniz simdi bu sikintilar olmazdi birde parayla gelip belese giden oyuncularida eklersek tamam:confused:
YiğidoGençlik 19.11.2014, 17:13 geçen sene kasamıza giren 40 trilyon nerede...?
subasi29 20.11.2014, 00:14 Kasa da boş olur, cepte boş olur...sen adam gibi takım kurmazsan Herşey hayal olur.....olurda olurr
selimdelen 20.11.2014, 00:34 bunumu diyelim demek icin mi konusmus sarılar hımmm aman aman yıldız oyuncu kalıtelı oyuncu almayalım almadık almamamız lazım yoksa boyle deriz demek istemistir
sıkıntı yok seri galibiyetlere başlayacan kasa hemen dolar :)
geçen sene kasamıza giren 40 trilyon nerede...?
sadece geçen seneninkimi 40 trilyon?
Eger öyle bir şey olmuşsa inşallah olmamıştır yoksa bu kadar taraftarın vebali başkan ve yanındaki yöneticilerin omuzlarındadır
sadece geçen seneninkimi 40 trilyon?
Hergalibiyet 3 milyon beraberlik 1 milyon DOLAR alıyorlar kardeşim.Beceriksizler alamayıp ağlıyor.Hani bazı arkadaşlar hala yönetime sahip çıkıyorlar ya bilsinler ve görsünler bunu
Kasanın boş olduğunu yada gelirin az olduğunu biz zaten tahmin ediyorduk. Çünkü alınamayan galibiyetler, tribünü olmayan yada tribüne zamanında seyirci çekemeyen bir durumumuz söz konusu. Bu ya yönetimsel yada TFF veya veya Yayıncı kuruluş. Şu bir gerçekki hepsinden daha önemlisi galibiyet alamayışımız. Şurda baktığımız zaman en az 3 galibiyetimiz buna mukabil 2-3 milyonumuz buhar oldu gitti. Buda demekki hem oyuncu taksitleri hemde personel ve seyahat giderleri karşılanamayacak durumda. B planı şu an için yapılamayacağı gibi, 3 büyütülmüşler le oynayacağımız ve seyirci beklentisi içinde olduğumuz maçlarda ligin 2. yarısında olacağına göre kara kara düşünülmesi gerekiyor. Şu pozisyonda istediğiniz kadar taraftar çekecek transfer yapın hepi topu 300-500 kişi artacaktır. Bu da imkansız. Özellikle Passolig olduğu sürece bırakın bizi hiç bir takımın seyircisi artmayacak. İşin içinden çıkması zor bir durumdayız. Burada çıkış noktası tek. Galibiyet almak... Seri yakalarsak bu virajı az hasarla atlatabiliriz. Ama galibiyet alabilirsek tabii...
balmandol 22.11.2014, 14:50 Erdal Sarılar sanki 20 yıl öncekinin Sivasspor'u nu anlatıyor gibisiniz. O zamanki seyirci şimdi yok olmadığı gibi,artık teknoloji ve bilgi çağında olduğumuzu unutup ESNAF AĞZI yapıyor bize....Kim nerden,nasıl,kaç lira geldiğini senden iyi biliyor. Siz işte parayı harcamazsanız böyle harcatırlar. Fazla değil 3-4 tane iyi kumaş oyuncu alsaydınız bu takıma onlar kendi transfer paralarını çıkarttıkları gibi SİZİDE SIZIM SIZIM SIZLATMAZDI..!!!! Beyler paranın pulun ne olduğunu 13-14 yaşındaki çocuklar sizden daha iyi biliyorlar merak etmeyin. Düşüyoruz yaaaaa....düşüyoruuuzzzzzz parasının Allah belasını versin.. Sen devre arası transfer yapacaksın....O zamana kadar kaç ouan toplayacaksın hiç hesap ettinmi. Bu takım bu halde devre arası 10 puanı zor görür..Bu benim iddiamdır..Demedi demeyin.Hiç bişey bu takımda. Ondan sonra harcasan neeee,harcamasan ne parayı..ALIN BAŞINIZA ÇALIN....
34MUAMMER58 22.11.2014, 18:22 Hazıra dağ dayanmaz,sivasspor 10 yıldır süperligde ,heryıl milyon erolar harcıyor,heryıl ksanın bir köşesine para koyulabilirdi,parayı kasaya koyup ,şukadarı transfere,bukadarı personel ve güvenlik giderine diye harcanıyorsa ,yazık ,buzaman ne zaman be ,parayla para kazanılıyor,hiçbişeye aklınız çalışmıyorsa ,sivasspor namına hayvancılık yapın,1 trilyon harcarsın 2 yıl sonra 5 trilyon kazanırsın ,benzin istasyonu açarsın,firmalara sivasspor adına çalışacak 2 otobüs koyarsın,inşşaat işine girer ,hortum furyasından ,sivasında pay almasını sağlarsınız,marketler zinciri kurarsınız,örnekleri çoğaltabiliriz,para yattığı yerde b,şey kazanmaz,bu dediğim işler atla deve değilk,hepsi 1 -2 trilyona bilemedim 5 trilyona olacak işler,bi oldoniye ,rengifoya verilen paralar bunlar,sivassporun kasasının boş olmasını hazmedemiyorum,helede geçen sezon haybeden 2 3 milyon ero ,kur farkından zarar edilmesini kabullenemiyorum,50 bin eroyla hem kurdaki zararın önüne geçilir,sivasdan istanbuldan, deplesmanlara enaz 4 5 otobüs kaldırılır,yıl sonundada paran para 50 bin ero yine 50 bin ero ,yönetimde finans işinden anlıyan biri mutlaka bulunmalı ,hani sinekten yağ çıkartan cinsten biri :D
o kadar sivaslı oldugunu böbürlenerek hava atarız el görünki sivassporda yöneticilik yapacak kapasiteye sahip bir de tane Allahın kulu yok onca sene erdal sarılar gibi insanları yönetici yapıyorsunuz
gardaş 8 tane oyuncu aldınız bunların çoğu yerli.ülkede yerli oyuncular paranın babasını alıyor.şimdi o adamlara yıllık ödeyeceğiniz garanti parayı bir hesaplayın bakalım o paraya en az bir tane kaliteli yabancı oyuncu alınmaz mıydı ? kasa boşaldıysa ben mi boşalttım kasayı ? kim aldı bu sezonun başından beri 11'de en fazla 1-2 kere oynamış 8 oyuncuyu.taraftar gelmiyor diye zırlayacağına bu takıma cicinho gibi kariyerli veya yetenekli bir oyuncu daha alsaydın senin de tribünün dolardı.konya'nın hleb'i var kaliteli oyuncuları var yeni stadı var bak nasıl gidiyor adamlar.-ki konyaspor sanırım önceki sezonların hiçbirinde bizden çok ortalama seyirciye oynamamıştır.bu yönetim olarak sen ve senin gibilerin eseri.o yüzden kasa boş edebiyatı yapma.adama derler sivasta : ''harcamıyaydın gardaş baa mı harcadın o parayı ? ''
58YIGIDO58 23.11.2014, 20:10 gardaş 8 tane oyuncu aldınız bunların çoğu yerli.ülkede yerli oyuncular paranın babasını alıyor.şimdi o adamlara yıllık ödeyeceğiniz garanti parayı bir hesaplayın bakalım o paraya en az bir tane kaliteli yabancı oyuncu alınmaz mıydı ? kasa boşaldıysa ben mi boşalttım kasayı ? kim aldı bu sezonun başından beri 11'de en fazla 1-2 kere oynamış 8 oyuncuyu.taraftar gelmiyor diye zırlayacağına bu takıma cicinho gibi kariyerli veya yetenekli bir oyuncu daha alsaydın senin de tribünün dolardı.konya'nın hleb'i var kaliteli oyuncuları var yeni stadı var bak nasıl gidiyor adamlar.-ki konyaspor sanırım önceki sezonların hiçbirinde bizden çok ortalama seyirciye oynamamıştır.bu yönetim olarak sen ve senin gibilerin eseri.o yüzden kasa boş edebiyatı yapma.adama derler sivasta : ''harcamıyaydın gardaş baa mı harcadın o parayı ? ''
Aynen oyle Konyasporun stadi her mac doluyor ve kaliteli oyuncularida var
bizim yönetim vizyonsuz yani ligde kalalim bize yeter kafasinda.
bize hedefi her sezon yükselten yönetim lazim.
HababamHa 25.11.2014, 14:44 8000 passolig satılmış bunun 3000 kadarı kombine bilet alan 1000 kişi taraftar ortalamamız üç dört bin civarı ürün satışlarındaki sayılara girmeye hiç gerek yok maçta kazanamassak takım hep cepten yerse hazıra dağ dayanmaz seri galibiyetlerle kasayı doldurmamız gerek..
sivassporun kasası boşmuş ,boş bir haber .Geçen sezon galibiyet ve beraberlik primi 20milyon ,lig 5inciliğinden gelen 5veya 6milyon,yayın geliri,totu,iddia,havuz .bu paralar nerde iki sezon transfer yapma kasa boş de ya transfer yapılsa vay halimize ,o zaman iflas öylemi
arasan58 25.11.2014, 21:23 Bunlar boş bahaneler. Bir galibiyetin 900 milyar ettiği bir ligimiz var. Ligin ilk yarısında kalan 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alsan 5 trilyon parayı kasaya atarsın.
Adam gibi takımı motive edin, para kazanın. Böyle saçma sapan bahanelerle taraftarı uyutmayın.
Ya da açıklayın bağımsız denetimden geçmiş mali tabloları, biz de durumu kendi gözlerimizle görelim.
|
|