Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamam Gibi
SivasSpor.Com 20.11.2014, 08:37 http://resimzade.com/Show.html?i=44534&token=41297
Devre arasında zirveye oynayacak kadro kuracağız, kaliteli transferler yapacağız” diyen Roberto Carlos icraatlara başladı.
Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak geçen sezon takıma önemli katkılar yapan, ancak Bursaspor’a gittikten sonra kadro dışı kalan Aydın Karabulut’la anlaşma sağladı. Ameliyat geçiren ve şu an takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan tecrübeli oyuncuyu Carlos’un bizzat ikna ettiği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın bir diğer transferi ise Colman olacak. Trabzon’dan ayrıldıktan sonra boşta kalan oyuncu, Yiğidolar’a önerildi. Yönetim henüz tam olarak kararını vermedi. Bu konuda Brezilyalı hocanın raporuna göre hareket edilecek.
Fanatik
Abdullah DuMaN 20.11.2014, 08:40 Gitmesini istemediğim biriydi gelmesi yada gelmemesi bence çokta önemli değil gelirse eskisi gibi sevilen aydın olmayacağı kesin
BSMM 1964 20.11.2014, 08:53 Aydının gitmesine şahsen üzüldüm atak yaparken Aydın-Aatıf-Burhan beraber yapıyorlar fazlzda bencil oynamıyorlardı gol yollarında etlkiliydik tabi gelirse iyi olur
sebasteia 20.11.2014, 08:56 sevdik sevmedik, parayı gördü sattı, çok kızdık falan filan... bu muhabbetleri geçelim beyler. hepimiz tükürdüğümüzü yalayacağız. düşüyoruz be! boş muhabbetleri, gurur yapmayı vs bırakalım. kendimizi kurtarmaya bakalım.
geçen aydın varken ziya ve atıf'ın verimlerinin nasıl arttığını gördük. ben aydın'a sonuna kadar evet diyorum.
Rallim58 20.11.2014, 09:00 Kapıları kapattığına tekrar açmamak lazım... Sivassporumuz için hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
Bugün akşama sorulacak sorulardan biri olur..
-"Başkanım Aydın Karabulut ile yeniden anlaşma sağlandı yazılıp çiziliyor, gerçekten sağlandı mı?
El cevap;
-"Henüz kesin değil, arkadaşlarımız görüşüyor veya ilgilenmiyoruz" cevabının ardından bakarsınız ertesi günü o futbolcu antrenmandadır :)
Ferhat06 20.11.2014, 09:07 Evet! diyorum, gelsin.Bir daha da aklını başına devşirsin bir yere gitmesin.
gidişi muhteşem olmuştu gelişide muhteşem olacaksa gelebilir
34MUAMMER58 20.11.2014, 09:26 Aydın gelmesin ,istemiyoruz diyenlerin mantığını anlamıyorum,takım bağıra bağıra kümeye oynuyor,soldan ne bir atak ,nebir araya top,nebir orta açamıyoruz,cicinyo olmazsa sağdanda gidemiyoruz,takımı taşıyan tüm oyuncular resmen durdu,aydın bu sorunu halleder,colmanda hernekadar eleştirsemde ,hakanın ,kadirin,yapamadığı topu ileriye taşıma sorununu halleder,cruntusla olmuyor,iyide bir golcü lazım
Ahmet Ateş 20.11.2014, 09:36 Değerli Arkadaşlar
Bu haberlere inanmak istemiyorum. Evet, Aydın iyi bir futbolcu. Ama ne zaman? Sadece cani istediğinde. Onun dışında ayağında top tutan, üç, beş rakibin arasına dalarak top kaybeden, takımı hep sıkıntıya sokan birisi. Hatırlayın, geçen sene sonuna doğru takıma katkı yaptığı beş altı maç dışında biz hangi Aydın'ı gördük sahada. Hep ikinci Aydın'ı gördük. Haa, bir de takımı bırakıp daha sezon bitmeden Bursaspor ile anlaştığını...
Colman ise artık bir yılkı atı. Bize yıkılmasında nereye yıkılıyorsa yıkılsın...
Bize genç ve dinamik oyuncular lazım. İnşallah bu Fanatik'in şişirme haberi olarak kalır.
çok çok flaş transferler gelmiyeceğine göre en azından kumar oynanıp bilinmeyen futbolcular alınacağına aydının gelmesini tercih ederim çok büyük katkı sağlamıştı geçen sezona atıf burhan ve aydın ve sezon sonu utakanında katılımıyla ciddi skor üretmiştik dolayısı ile camiayıda bilen bir aydın tekrar katkı sağlıyacaktır.
yorumyapıyombenya 20.11.2014, 11:47 Transfer gündemimizde ki oyunculara bak, 1 yıldır top oynamamış takımsız Colman, 6 aydır tek başına sadece koşu yapan kadro dışı kalmış Aydın Karabulut. Aydın son maçta oynamamak için kasti sarı kart gördü, takım karabükte Avrupa kupası için oynarken o gitti daha başkan bile olmamış başkan adayının seçim mezesi oldu elinde bursa atkısıyla dolaştı utanmadan sıkılmadan ben bursasporluyum dedi.
Aydın bu takıma ihanet ederek gitti aydın çok iyi oyuncu ama Sivasspor formasını giyecek ahlak yok onda.
58 Amsterdam 58 20.11.2014, 11:56 Transfer gündemimizde ki oyunculara bak, 1 yıldır top oynamamış takımsız Colman, 6 aydır tek başına sadece koşu yapan kadro dışı kalmış Aydın Karabulut. Aydın son maçta oynamamak için kasti sarı kart gördü, takım karabükte Avrupa kupası için oynarken o gitti daha başkan bile olmamış başkan adayının seçim mezesi oldu elinde bursa atkısıyla dolaştı utanmadan sıkılmadan ben bursasporluyum dedi.
Aydın bu takıma ihanet ederek gitti aydın çok iyi oyuncu ama Sivasspor formasını giyecek ahlak yok onda.
Kardesim hakli da olsan sunu sormak isterim. Batuhan'in ahlaki var mi ?
Batuhan'in ahlaki hic yok ona kalirsan. Takim kotu gidiyor ve acil birseyler gerekiyor, bizim yonetim de maglum hic para harcamak istemiyor ozaman da hic yoktan iyi diyip kendimiz kurtarmaya bakalim.
58 Amsterdam 58 20.11.2014, 11:57 Gelsin ama sakat diye okumustum ve sezonu kapatti diye, ne kadar dogru bu sakatlik ve nezaman top oynayabilecek ?
Rallim58 20.11.2014, 12:37 ............................
Kardesim hakli da olsan sunu sormak isterim. Batuhan'in ahlaki var mi ?
Batuhan'in ahlaki hic yok ona kalirsan. Takim kotu gidiyor ve acil birseyler gerekiyor, bizim yonetim de maglum hic para harcamak istemiyor ozaman da hic yoktan iyi diyip kendimiz kurtarmaya bakalim.
Atatürk'ün en sevdiğim sözüdür;
"Ben sporcunun, zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim".
Kulüpteki tüm futbolcuların "Adem Koçak" modelinde olmaları imkansızdır.
Valla ne yalan söyleyim, her zaman söylenilen laf varya "ligden düşeceksek de şereflice" düşelim diye.. bizi satanları almak akıl işi değil. Bursaya gidip başkan adayıyla poz vermesi bizi satmıştı.
Karakteri zayıf olanlarla yola gidilmez, gidersen seninde karakterin yolda zayıflar.
yiğido şahin 20.11.2014, 18:05 sözleşme şartları daha ağır olarak gelsin gelecekse
Gurur bize puan kazandırmaz! Düşüyoruz. Gelecekse gelsin.
Yapılan akitlerin sıkı olması gerekir.Bir futbolcu takımda sahne aldıkları oranında transfer ücretini almalı yatanla çalışanlar ayrılmalı. Hiç bir futbolcu hiç bir takımın malı değildir. Parası olan borusunu öttürür. Aydın bizi sattı yok geri geldi, gelmedi bunları bırakıp kimin SİVASSPORUMUZA ne katkı yapıp yapamayacağına fayda yönünde bakalım. Arkadaşlar dibe demir attık.
Düşşşşüyoruz!!!!!!!!!!
Bu kafayla hakem ve güvenlik paraları da tehlikede.Paraları kime vermişlerde ligde 7. sırada harcama yapmışız, bu açıklanınca sanırsam Carlosun resmen Sivas ı keklediği ortaya çıkacak.Bonservis verdiklerimiz Carlosun aldırdıkları ve genelde sahada değilde podyumdalarmış gibiler.Manken futbolcu getiren manken teknik direktöre bu kadar para verip ağlarsan olmaz bu iş.Bari tamamen Orhan Kaynak a bırakın işi de sevabı da günahı da onun olsun.Aydın mı. Gelsin tabii.Kepenek suyu içmiş bize yararı olduğunu da gidince ortada hiç top tutamayınca anladık.Kaldı ki en çok eleştiren benimdir belki de forumlarda onu.Batuhanın oynadığı takımda Abdurrahman Çelebi olur.
Şahsen İbrahim Toraman Chirisantus olacağına iyi bir Aydın Karabulut olmasına razıyım. Bunu üzülerek söylemek zorundayım. Nedeni gayet basit. İşleyen bir dişlinin sol kanadı göçük durumda. Bu tarz bir gidişe ne kadar kızdığımı arkadaşlar bilir. Ama maalesef başka çaremiz yok. Aydının bize bizim de Aydına ihtiyacımız olacak. Aatıfı kendine getirecek, Ziyayı toparlayacak adam Aydın gibi görünüyor. İnşallah oda aklını başına almıştırda bize faydası dokunur...
Serdar63972 21.11.2014, 09:30 Aydın bu takıma alındığı gün passolig kartımı ve digitürk sivasspor üyeliğimi iptal ettireceğim...
bulutbey27 21.11.2014, 23:08 İnşallah geldiği zaman kaldığı yerden devam eder
Aydin Bursa'da kadrodisi diyorlardilar ama adam twitterde her gol sonrasi cosuyor..
https://twitter.com/aydin_karabulut
eyuphulagu 22.11.2014, 02:39 Aydın geçen yıl bazı maçlarda sivasspora oldukça katkısı oldu..Bunun dışında çok kötü oynadığı hatta taraftar tarafından protesto edildiği maçlarda oldu...Açıkçası sivassporun ara transfere kaç puanla gireceğini bilmediğimiz için kaç futbolcu alınacağı;kimlerin alınacağı da tam bir muamma...Aydın bir süre önce eskiden kalan sakatlığından dolayı bir operasyonda geçirdi...Gelince ne durumda olacağını kimse bilemez..Birkaç maç sonra bir an önce oynaması için yüklemeden dolayı sakatlık sorunları bile çıkabilir...Benim görüşüme gelince gönlüm yeni Aydınlar bulunmasından yana..Kimi alırız diye bir soru sorulursa;ben eğer paraya kıyıp alınabilirse Antalyaspordan Emrah Başsan gibi takımında devamlı oynayan bir genç oyuncunun alınmasından yanayım...Emrah sezon başında Trabzonsporun hocası tarafından beğenilmediği için transferi olmamıştı..2.olarak da son durumunu bilmemekle birlikte Elazığ dan Trabzonspora bu yıl gelen Serdar Gürler in alınmasından yanayım.;çünkü Serdar Trabzonsporda kadroya girmeyen bir oyuncu...Bunun dışında kim alınabilir onu da sivasspor yönetimi ve teknik heyeti düşünsün..Son olarak da ara transferlerde Orhan Kaynak ın da görüşlerine başvurulması gerektiğini düşünüyorum....Son olarak da eski fb. li Alex De Souza nın bugün bir demeci internette dolaşıyordu;Alex 1 yıl daha oynamak daha sonra antrenör olmak istiyormuş ama kulübü henüz kendisine teklif yapmamış;sivassporun takımı yönetecek bir beyine ihtiyacının herkes tarafından söylendiği bir dönemde bizi düşünür mü acaba ne dersiniz?1 yıl oynasın sivassporu iyi getirsin sonra ne yaparsa yapsın ne dersiniz?...
34MUAMMER58 22.11.2014, 10:58 Aydın geçtiğimiz sezon ,özellikle son haftalarda takıma ivme kazandırmış,hem atıfı,ziyayı,utakayı burhanı çoşturmuştur,bunedenlede tüm takımların transfer listesine girmiştir,bursasporun başkan adayı aklınca yerli yıldız alıyorum diye ön anlaşma yapmıştır,vaadettiği para sivassporun verdiğininin enaz 3 4 katı ,siz olsaydınız neyapardınız?millet 2 torba kömüre ,2 torba makarnaya nelerini satmıyor? ,aydın 2 milyon eroya sivassporu satmış onamı suç oluyor?elbette gönlüm yeni aydınların bulunmasından yanadır,sivasspordan ne aydınlar gelip geçmiştir,ancak denize düşen yılana sarılır misali,takımın sol yanı felç,sezon başından beri soldan ne bir orta ,ne bir atak,ne bir şut çekemedik,alınacak yabancı yada yerli oyuncunun ,aydının boşluğunu doldurup doldurmuyacağınıda bilemiyoruz,takım bağıra bağıra düşüyor,o gelmesin bu gelmesin diyecek durumda değiliz,yönetiminde öyle yıldız alacak durumu yok,r.carlosdada öyle bir yetenek yok,keşke imkan olsada eneramoyuda alsak ,sivasdan giden tüm oyuncular ,sivasdaki başarıyı yakalayamadılar,örn:bilica,ser vet,erman,sedat,abdurahman,ene ramo,ibrahimdagasan,vs vs..Aydınla gökhan töreyi yanyana koyun ,hem fizik yönden hem teknik yönden nekadar benzediğini görürsünüz,bjk nin bizi yendiği ve diğer kazandığı maçlara bakın gökhan törenin katkısını göreceksiniz,bizim eksiklimizde farkedilir ozaman ,aydınımız yok çünkü
A.Turan Korkmaz 22.11.2014, 13:07 Her oyuncu daha fazla para almak, daha şöhretli ve gözönünde olmak ister. Bu işin tabiatıdır. Aydın'ın gidişini bu anlamda doğal kabul etmelidir. Aydın'ın hem Sivaslı olmasını, hem oyuncu olduğu dönemde rakibe direnmesiyle gösterdiği oyun karakterini düşündüğümüzde formasını giydiği takım için o formayı çıkarana kadar profesyonelce üzerine düşeni yapacağını söyleyebiliriz. Sakatlığı geçer, iki kulüp de anlaşırsa sezon sonuna kadar yeniden anlaşabiliriz. Aynı şekilde eski oyuncularımızdan Eneramo, Mehmet Yıldız gibi isimlerle de görüşülmesi devre arası transferi için faydalı olur bence.
***nasıl gitti niye gittiyi bir kenara atalım .Aydın takıma İLAC gibi gelir hücumda yüzde elli katkı sağlar ,ziyanın da yükü hafifler.Ayrıca rize spor dan kıvanc da alınırsa takım toparlanır derim.
Aydın madem o kadar iyi topçuydu neden gönderildi Aydın gelincemi takım toparlanacak
sirseri58 22.11.2014, 23:31 Aydın madem o kadar iyi topçuydu neden gönderildi Aydın gelincemi takım toparlanacak
Aydin kendi gitmek istedi kardes...;)
Aydin kendi gitmek istedi kardes...;)
kendi gitmek istediyse ne akla hizmet geri getirlmek isteniyor memlekette başka futbolcumu kalmadı da aydında ısrar ediliyor adama demedikleri küfür kalmadı satıcı dendi şimdi de geri getirilmek isteniyor
kkemal58 23.11.2014, 17:41 Aydın bence geri gelmelidir. Geçen sene iyi oynadığı dönemlerde Sivassporun %60-70 i Aydındı. Performansının düştüğü maçlarda Sivasspor çok puan kaybetti. Sonra kendini toparlayınca yine Sivasspor çıkışa geçti geçen sene. Bu sene de malumunuz durumumuz ortada. Kesinlikle iyi bir Aydına ihtiyacımız var. Geri gelmeli..
yigit 2013 23.11.2014, 17:53 Küme dusmeyelimde gerisi yalan aydin gelmiş gelmemiş çokta önemli degil
sirseri58 23.11.2014, 18:07 kendi gitmek istediyse ne akla hizmet geri getirlmek isteniyor memlekette başka futbolcumu kalmadı da aydında ısrar ediliyor adama demedikleri küfür kalmadı satıcı dendi şimdi de geri getirilmek isteniyor
Iyı guzel dıyonda kardeş ama aydın gerçekten buyuk yetenek geçen senekı performansı devam edıcekse gelmesı bıze buyuk katkı sağlar yetrkı oynamak ıstesın onun gıbı bırıplıng yapan kaç tane futbolcu var turkıyede bı sayıver bakalım.gururu bırakılım yoksa PTT ye merhaba derız
HababamHa 25.11.2014, 14:40 850 bin euro ya giden bir aydına başkan bu parayı verip almamız imkansız veremem dedi konu kapandımı yoksa fiyatta bişeyler yapılır alınırmı bilemem ama ben dönmesine pek sıcak bakmıyorum aydını alacağımıza ermanı alalım ondan iyi.
|
|