Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 30.11.2014, 17:39 http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752
Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında M.İdmanyurdu'na 2-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçı değerlendiriyorum. Yazıklar olsun.
Maçı mı değerlendirelim?
Toraman ve Batuhan alıdığında değerlendirmeyi yapmıştık biz zaten.
yiğido58sinan 30.11.2014, 17:42 olan taraftara oluyor bize oluyor bizden başka da kimsenin umrunda değil yazık be..
SempaticH 30.11.2014, 17:42 ibrahim toraman geldi uğursuz beşiktaşı nasıl mahvettiyse sivasıda mahvediyor bu adamla sivasın maç alması mucize olur oynatmayın şu mikrobu
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:
58MySouL 30.11.2014, 17:42 Kimse boş hayaller peşinde koşmasın.Bu takım ancak düşmemeye oynar.Bi kaç tane nokta transfer yapılmazssa çok daha kötü günler bizi bekliyor demektir.:mad:
sebasteia 30.11.2014, 17:42 sivas'a karşı oynadığı maçlarda aslanlar gibi savaşan toraman, nerdesin aslanım?!?!?!?
bu maçta takıma birşey demek istemiyorum. mersin o kadar vasattı ki, vasat olan bir sivasspor için bir puan garanti idi. toraman diye bir adam çıktı ve maçın içine sı.tı!!!!
bu maçı mecnun başkan değerlendirsin. bize laf düşmez.
Maçı değerlendirecek hiç bir şey yok takımı bu hale getirenlere transfer yapmayanlara yazzıklar olsun.
gel gelelim yönetime. erdal sarılar biz 8 adam aldık vs demeyi iyi bilirsin.ben oyuna sonradan giren bu musa sinan adlı arkadaşı bir türlü göremiyorum.ayağında topu görmek nasip olmadı henüz.burhan denilen arkadaş 'YÜKSEK' formundan dolayı mı 11'de oynuyor her hafta yoksa takımda iyi veya kötü herhangi bir kanat oyuncusu olmadığından zorunluluktan mı oynatılıyor ? ey erdal efendi yarım aklınla millete salak muamelesi yapma.emin ol hepimiz senden iyi biliyor futbolu.herşey ortada.sizin bu kurduğunuz kadroysa ben de dünyada tenisin bir numarasıyım.
Takımın ahengini bozan İbrahim toraman ve Batuhanı istemiyoruz.
58_babacan_58 30.11.2014, 17:43 Yaktın bizi toroman. Öyle bi hata yapılırmı be abicim, Zaten sıkıntı yaşıyoruz en azından 1 puan çıkarabileceğimiz maçı verdik.
- Bu oyun tarzıyla kimseyi yenemeyiz. Kaleye kaç tane şut çektik. Mersin kalecisi neredeyse aut atışı bile kullanmadı o derece rahat bir maç çıkardı.
Bizim biraz kaleyi düşünmemiz lazım.Şut çekip gol bulmamız gerekiyor.
Atıff, crisantus,ziya berbattı bu maçta.
***ONURLU insanlar ya istifa ederler ,yada ettirirler.
izmirliyigido 30.11.2014, 17:43 Buna futbol deniyorsa, ya biz aldatılıyoruz ya da futbol değişmiş bizim haberimiz yok..
Yazıklar olsun !..
Bu akşam çok önemli bir karar çıkabilir. Demedi demeyin !..
.
DoomsDay58 30.11.2014, 17:43 Çok güzel giden maçı engin tecrübesiyle takımımızı uçuran ibrahim toraman beyefendi katletti. Maçın değerlendirmesi budur.
Şah Mat
Carlos kumar oynamayi, Riza hoca satranc oynamayi tercih etti.
Kazanan Riza hoca oldu!
Lige yeni cikan takimin hedefi ilk yari 20 ikinci yari 20 puan toplayip lige kalmaktir. Riza hoca ligin 11. haftasinda HADDINI BILEREK takimini oynattigi icin bunu basarmis durumda, tebrikler..
Carlos'a gelince: Carlos'tan büyük takim hocasi olur ama büyük hoca olmaz!!
carlos'a sorum : 1-0 geride olan takımın skoru değiştirmek için alacağı risk santrafor çıkarıp yerine başka bir santrafor almak mıdır ? (batuhan-ahmet aras değişikliği)
ulan batuhan haftalar sonra ilk kez yürekten oynadı bugün adam serveti öldürdü resmen.oralarda top tutuyordu.daha oyundan çıkmadan 2 dk önce yine pozisyona girdi.sen cımbızla çeker gibi oyundan alıyorsun.yuh be adam.bu nasıl maç izlemektir.kaldı ki maçta batuhan rezalet oynuyor olsa bile o dakikada o skorda santrafor çıkar mı oyundan ? risk alsana adam risk !!!!
58MySouL 30.11.2014, 17:44 Batuhanla ahmet arasla bu iş yolunda gitmez.1 hafta daha baş ağrısı çekecez.Haftaya erciyes maçı emin olun cok daha zor geçecek.
Besyo_cu 30.11.2014, 17:44 3 kuruş fazla vermediğiniz Sivas'a kadar gelmiş olan şimdi İstanbul Başakşehir'de harikalar yaratan Yalçın Ayhan'ı almayanlar mutlumusunuz şimdi !!!
mühendisburak58 30.11.2014, 17:44 ligde kalacağımıza inanmıyorum. çünkü yukarı ile fark iyice açılıyor. bundan sonra 3 puan bile bizi kurtarmaz artık. seri galibiyetlere ihtiyaç var ama ben ligde şu takımı yeneriz diyemiyorum inanmıyorum yeneceğimizide. bu takım zor ligde kalır. bütün umudumu bu maça bağlamıştım balıkesir maçından sonra mersin i de yenebilirizi diye düşünüyordum yeni bir başlangıç olacağını düşünüyordum ama bugün yanılttı bizleri sivasspor. bundna sonra ne yapılması gerkiyorsa yapılmalı. önce carlos istifa etmeli artık takıma bir katkısı olacağına inamıyorum. bize ligden düşürmeden bırakmalı. eskiden carlos ismiyle transfer yaparız diye düşünüyordum oda olmayınca carlosun takımda olmasının bir manası yok.
sıvaslıgenç 30.11.2014, 17:45 Tek kelimeyle
REZİLLİK
babapiton 30.11.2014, 17:46 Balıkesir maçından iyi oynadık,ama karşımızda Balıkesir yok.
Maçı ilk golü atan alacaktı,Golü biz attık (Toraman).Ama yenildik(!).
Toraman maç içinde çok iyi oynadı ama pozisyon tüm iyi oyununu unutturdu.Tabi Ertuğrul'unda orda degajla oyunu başlatması gerekiyordu.
İlk golü yediğimiz anda duran top dışında pozisyona girme girişiminde bile bulunamıyoruz.
70.dk dan sonra kondisyon olarak bitiyoruz.
Bunların çözülmesi gerek.
Cicinho ve Aatif'a önlem alan herkes bizi çok çok zorlar.
Haftaya çok kritik bir maç var o maçı alıp deplasmanlarda ekstra puanlar çıkarmamız lazım.
Besyo_cu 30.11.2014, 17:46 Balıkesiri yendik diye tek çiçekle bahar gelmezdi...
Ziya Erdal'ın torpili kimden merak ediyorum değil haftalardır aylardır berbat bir futbol oynuyor, Sol stoperde kim oynasa Ziya'nın açığını kapatmak için yırtınıyor. Ne olumlu bir hücüm bindirmesi var nede bir asisti.
Rıza Çalımbay'ı uzun yıllardır takip edeirm ilk defa çalıştırdığı takım öndeyken forvet çıkartıp forvet aldığını gördüm. Oda uyanmış...
Haftaya Erciyes'i yenemezsek Carlos'un gönderileceği kabak gibi ortada. Allah korusun Erciyes'i yenemezsek Fenerle deplasmanda, sahamızda belalımız İstanbul Başakşehir, sonrasında geçen sene tarihi hezimete uğradığımız Kasımpaşa ile oynacağız ki işimiz çok ama çok zor...
Adem Koçak'a hayret ediyorum inanılmaz iyi oynuyor, kariyerinin en iyi döneminde bugünde enfes oynadı.
İbrahim Toraman'a birşey demiyorum yaptığı hatayı amatör oyuncu yapmaz kim alıp getirdiyse kendisiyle gurur duysun...
sivaslıadem 30.11.2014, 17:46 bu bizi temsil etmeyen sarı formayı da görmek istemiyoruz artık
ne zaman bununla cıktıysak fark yedik
ilk çıktığımız maç bursada 3 fark yedik
bugün mersinden 2 fark yedik
öteki maçlarda yenilsek bile tek fark oluyordu
diğer arkadaşlar gibi cubuklu formayı istiyorum ben de
SempaticH 30.11.2014, 17:47 kaleci hadi sen topu verdin hata yaptında verdiğin adama bak adam topçu değil olsa o topu yer yine verme onlara yazıklar olsun bu adamı getiripte oynatana
artık kimse maçlarada gitmez toraman gider ben giderrim maça yoksa düşer bu takım
58MySouL 30.11.2014, 17:48 Ligin en kötü futbolunu oynayan takım biziz.Olay bu kadar basit.
svsli585858 30.11.2014, 17:48 artık bu takıma olan inancımı kaybettim 1-0 gerideyiz sanki önde gibi atağa çıkamıyoruz yazıklar olsun birilerinin istifa etmesi lazım artık....
DOGU_BEY 30.11.2014, 17:50 Alkolik züppe Batuhandan forvet, 58 düşmanı Toromandan da defans yaparsan ve uzun zamandır top oynamayan adamları alıp onlardan birşey beklersen olacağı budur..malesef Sivasspor sakat ve futboldan kopmuş gitmiş adamların tedavi edildiği, yedirilip içirildiği bir rehabilitasyon merkezi oldu..bu kendini futbolcu zanneden 2 isim de geldiğinde faydalı olmaycaklarını bilakis takıma zarar vereceklerini söylemiştim..sadece ben mi buradakilerin yüzde doksanı söylemişti ama söylediğimizle kaldık..bugünkü şu vasat maçta hatta mersinin adeta gel beni yen diye yalvardığı maçta sahneye çıkan süper transferler (!) puanın da içine etti..batuhan oyunda yok toroman sanki halı saha maçı yapıyor ve burada taraftar kahroluyor..Allah sonumuzu hayır etsin, hiç ama hiç umudum yok ama inşallah devre arası toroman ve batuhan efendilerle yollar ayrılır ve 3 ya da transfer yapılır yoksa balıkesirden sonra en büyük 2. adayız! insanın artık bu oyun ve bu transfer politkasından sonra siteye bile giresi maç bile izleyesi gelmiyor..yazıklar olsun bu tabloyu hazırlayanlara...
demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.
Ne değerlendirmesi.... kombineyi kırdım ligtv yi de iptal ettirmistim zaten. Nasılsa bu salak oyun yüzünden ptt ye duseriz
ALLAH RİZASİ İÇİN ŞU İBRAHİM TORAMANİ OYNATMASİNLAR GEÇEN HAFTA YOKTU SİVAS YENDİ TAKİMA YARARİNDAN ÇOK ZARARİ VAR
buraks58 30.11.2014, 17:57 maçın 20. dakikasından itibaren oyunda üstünlüğü ele aldık ve ilk yarı deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa oynandık. maalesef ikinci yarıda yine bireysel bir hata ve mağlubiyet. mersin 60 dakka boyunca tek pozisyonu vardı oda ilk dakikada. tam oyuna hücumsal yönde müdahele etmişler etkili kontra ataklar yakalayabilecekken basit bir gol ve puansız bir deplasman daha. bir puanın bile çok önemi vardı. hayırlısı olsun, inşallah çok kritik hale gelen erciyes maçını 3 puanla kapatmayı başarırız.
atrium58 30.11.2014, 17:57 Kaleci bozuntusu baskı altındaki oyuncuya hem de kale vuruşundan pas vermenin mantığı ney anlayamadım. Galibiyete inanmayan Gerizekalı bir görüntü çiziyorsunuz.
noname87 30.11.2014, 17:57 Rıza Hoca'nın finansal olarak çökmüş Mersin'e kurduğu kadro bizimkinden daha iyi misal Wellition'u almak istese bizimkiler paramız yok diye almaz.Roberto Carlos'u getirip bu kadroyla devam ettirmek intihar oldu devre arasına kalmadan hoca istifa eder kaçar bu takımdan.Başkanın yönetimin süresi doldu para yok mafyalık da sökmüyor artık yallah!
ROMANTİK KATİL 30.11.2014, 17:59 Hos Geldin PTT 1. Lig. Tüm Sivaslılara özelliklede İbrahim Toraman denen mahlukata hayırlı ugurlu olsun. Yönetimde kına yaksın bir yerlerine.
legolass 30.11.2014, 18:00 HEDEF İLK 5!! tff 1.ligde orta sıralara oynar bu kadroyu korursak.
mühendisburak58 30.11.2014, 18:01 yeni stadyum yeni ligde hayırlı uğurlu olsun.
yönetime komplo var bu komplonun içinde rıza hocada varmış hatta tüm süper lig yönetime karşı komplo içinde yerel medyamızın duayen isimlerinide hem bu konuyu aydınlatmaya hemde bu maçı değerlendirmeye davet ediyorum
Batuhan topla değil rakip oyuncuyu düşürmeye oynuyor, Burhan kendi halinde bişeyler yapıyor, atıf ne yaptığını bilmiyor, Toraman bu takımı haketmiyor, Ziya geride kalıyor, Ertuğrul kendine guvenmiyor, utaka chrishantus hiçbirşey yapmıyor, Adem kadir çoğunlukla saçmalık, YÖNETİM TARAFTAR DELİ EDİYOR, Carlos cicinho dacosta ve taraftarlar ne yapsın saymadıgım oyuncuların varlığı yokluğu bir...
maçın 20. dakikasından itibaren oyunda üstünlüğü ele aldık ve ilk yarı deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa oynandık. maalesef ikinci yarıda yine bireysel bir hata ve mağlubiyet. mersin 60 dakka boyunca tek pozisyonu vardı oda ilk dakikada. tam oyuna hücumsal yönde müdahele etmişler etkili kontra ataklar yakalayabilecekken basit bir gol ve puansız bir deplasman daha. bir puanın bile çok önemi vardı. hayırlısı olsun, inşallah çok kritik hale gelen erciyes maçını 3 puanla kapatmayı başarırız.
güzel kardeşim bir takım bir hafta bir önceki haftanın üstüne hiç bir şey koymadan nasıl geçirir onun kanıtı her hafta basit bir hata basit bir hata derken gidiyoruz ...
mersinin 20 puanını mucize olarak gören arkadaşlar bencede sivasın bu ligde kalması mucize etkisi yaratacak futbol adına birşey yapan oldumu bizim takımda
Rallim58 30.11.2014, 18:07 Müsabakayı pozisyonsuz 2 golle alan Mersin İdman Yurdunu tebrik etmek lazım... 58 numaralı formayı giyen Pedriel'i ise ayrıca tebrik etmek lazım...
Karşılaşmayı izleyenlerin tamamına yakını, bu karşılaşmanın neticesi 0-0 berabere sonuçlanır derken 2-0'lık sonuç taraftar olarak bizleri şok etmiştir.
Artistik düşmesine kendisi bile inanmayan Ahmet Aras için hakemler de inanmadı, Burhan düşünce ise kartı bastı. Bunun sebebi ise Türk futbolunun sahtekarları arasında yer alan sarhoş Batuhan'ın geçen hafta Balıkesir karşılaşmasında yaptığı "emek hırsızlığı" yatmaktadır. Hakemlerin artık Sivasspora penaltı vermesi zora girmiştir.
BJK-Sivasspor karşılaşmalarındaki, futbol hırçını, asabi futbolcu İbrahim Toraman'ı, Sivasspor forması altında hiç ama hiç göremediğimi de paylaşmak isterim...
ygtberk58 30.11.2014, 18:09 Hep :"İyi futbol oynayıp yeniliyoruz.Şansızız" diyorsunuz.Bir iki maç hariç iyi futbol görmedik.Ligden düşmeyinde başka birşey istemez.
34MUAMMER58 30.11.2014, 18:09 ilk yarıyı izleyemedim ,2.yarıda mersin kalesine isabetli tek şut atamadık,maçın son anlarında mersin biraz akıllı olsa sağlam 5 lik yapardı,rıza hocaya ,pedriele kuru sıkı sallıyan futbol ulemaları artık seslerini kessinler komik oluyorlar,rıza hoca cebinden 4 tane carlos çıkarır,58 nolu formayı giyen pedrielde,batuhan+cruntus+kadi r+ziya +musa +ibrahim toraman =pedriel etmez :mad:jakulmaya bakın cruntusa bakın farkı görün ,tmm bursa maçı haricinde diğer maçlarda enazından top oynuyorduk,bursa maçında bile bukadar rezil kepaze top oynamadık,sancaktepe,üsküdar,4 .eylül oynasa mersine enaz 1 gol atardı ,sezon başından beri oynadığımız en kötü maçoldu,yediğimiz gol ibrahim toramanın değil fb çöplüğünden alınan ertuğrulun hatası ,oralarda geri pas olurmu be ?o gol olmasaydı farklı olurmuydu bilemeyiz,golden sonra adamlar cesaretlendi rahat oynadılar,son 20 dakikada zaten disiplin kalmadı,koskoca 45 dakikada kaleyi bulmasından vazgeçtim,rakip kale tarafına doğru çektiğimiz şut hatırlamıyorum,r.carlos domingo lopezsiz bir hiç ,son sözümde yönetime,sol açık almayıp cicinyoya soldan orta yaptırtmak çokmu hoşunuza gitti?ligin enaz gol yiyen takımı başakşehirin defansındaki yalçını sivasa kadar getirip 3 5 kuruş fazla vermemek için yollamak hoşunuza çokmu gitti?insanda takım sevgisi,memleket sevgisi bırakmadınız ya helalolsun :mad:,futbolculara gelince ziya ,atıf,burhan,cruntus,utaka toraman ,batuhan bu takımı sabote ediyorsunuz aklınızı başınıza alın ,o sarı uğursuz formayıda bidaha giymeyin :mad:haftayı zehir ettiniz millete oynadığınız takım barcelona değil mersindi bee hepinize yazıklar olsun diyorum:mad::mad::mad: ,
Şu ligde rahat yenebileceğimiz hiçbir takım yok. Her maçımız meydan savaşı gibi, 11 hafta oldu daha rahat yüzü görmedik. Geçen haftaya da aldanmayın bu arada, Ahmet son golü atmasa yine acaba son dakikada yer miyiz kabusuyla geçecekti o maç da.
Kesin düşeriz demiyorum, ama düşebiliriz.
İlk defa bunu bu kadar net hissediyorum.
Toraman ve Batuhan transfer edildiğinde yararlı olmalarının zor olduğunu yazmıştık. Transferler hiç sahada yer almasalar daha iyi olurduk gibime geliyor.
Bu arada şu sarı forma neyin nesi halen anlamadım? Yenilgide formanın payı yok ama takımı karıştırıyoruz neredeyse.
İkinci olarak Rıza hocanın bir takımı ilk kez bizi yendi. Bu ilk başka bir şeyn habercisi değildir umarım.
Toraman'ın oynadığı maçlardan sadece Gençlerbirliği maçında 3 pun aldık. Nasıl aldık bilmiyorum. Rize ve Mersin maçında ise bizzat Toraman'n hataları yediğimiz gollerde etkili oldu.
Mehdi yokken Chrisantus oynayınca daha ofansif bir kadro oldu. İşe yaramadı. Ama Ahmet Aras ve Utaka , Chrisantus ve Batuhan'ın yerine ikinci yarının başında girse işe yarayabilirdi.
BU futboldan utanç duyuyorum. böyle olmamalıydı. acaba teknik heyet yönetim ve futbolcularda utanç duyuyormu
58megayigido 30.11.2014, 18:12 Cris ve Ahmet aras. Rize eskisehir k.pasa veya super lig takimlarindan baska bir kulupte iynasa cok gol atar satsak patlama yapar
Orn: nihat bile bunu yaptiysa artik
Bizim sistemde bir bozukluk var bunu cozecek baskan dir. R.carlos iyi isler yapti sivassporda suana kadar hic gitsn diye dusunmedim bile ama suanda olabilecek iyi bir kan degisikligi takima fayda saglayacagini dusunuyorum
Gidipte yilmaz vurali getirmesinler ama
Daum skibbe gibi veya Turkiyede gorev yapmis yabnci td
Yerlilerin basarili olabilecegini dusunmuyorum
Son Olarak turkiye kupasi bizim en buyuk hedefimiz olmali avrupaya gitmemizin tek yolu bu cunku
58megayigido 30.11.2014, 18:14 Ibrahim toraman bal yapmayan ari ve ugursuz geldi takima keainlikle bi kac hafta oynatilmasin
Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır
Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır
mersinin bu kadar puan toplamasının mucize olduğunuda yazmıştın ama adamlar daha şimdiden 20 puanı cebe koydular :):confused:
batur0658 30.11.2014, 18:30 maçın değerlendirmesini felan artık bırakalım bi kenarada takımı geçen seneden bu seneki duruma getirenler bir çıksın konuşsun bakalım ne söylüyolar !!!!temmuzun 10 unda 10 gün içinde transferler tamam diyenler çıksın bir ortaya bu yıl şampiyonluk hedefimiz deyip sonra geri çekilip avrupaya gitsek yeter deyip bikaç hafta sonrada ligde kalalım yeter diyecek yöneticiler çıksın bir ortaya bi açıklasınlar görüşlerini bizde dinleyelim bakalım içler acısı durumu
ayhandemir58 30.11.2014, 18:35 Editörün Notudur :
Lütfen küçük harfler kullanınız. Büyük harflerle yapılan yorumlar silinmektedir.
adalı harun 30.11.2014, 18:37 bukadro bu ligin kadrosu degil
batuhan kaç yıldır nerelerde oynuyorda bizde ilk onbir oynatılıyor
15 dkda verseyanındakine pası gol ama adam kafasına göre vuruyor batuhan bizi sampiyon yapacaksada istemem kalektersiz topçu
hep ibrahim toramana yüklenioruztabi yıllarca hayrettine yüklendiğimiz gibi
ertugrul efendi sana hocaların söylemiyormu topu kanatlardan başlat diye markajdaki adama top atıyon serefsiz kalektersiz kaleciöbür takımlar boşuna düşmemiş belli oluyor
ahmet arasın batuhanın yedeği oldu takım düşmeye mahkumdur
maçı degerlendirmeye gerek yok tek kelimeyle rezillik diz boyu sivasspor yönetim kurulu çıksın ekrana başına borcumuz yok diye böbürlensinler bu düşüşde kimin payı varsa ALLAH belasını versin
futbolcu zeki olmalı takım en az 8-10 defa kaleciye geri pas yaptı.Her seferinde ben bir hata çıkaracaklar diye düşündüm ama elimden bir şey gelmedi.Bir tane zeki insan geri pas yapmayalım diye uyarmadı.Malesef takımımız beyinsiz oynuyor.
adalı harun 30.11.2014, 18:40 Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır
ne alakası varmersin goln haricinde pozisyonumu varsenin kalecin malsa yapılacak ne vartopu biz oynadık ****nin biri hata yapıyor takım bocalıyor ondan sonra
halilxx58 30.11.2014, 18:42 Yeter be yeter. Bitirdiniz bizi. Futbol'dan soguttunuz. Yeterrrrr!!!!
Korkarim fatura haksiz yere Roberto Carlos'a kesilecek. Halbuki bu duruma gelmemizde bazi saksakcilarin sonuna kadar savundugu yönetimin daha cok sucu var!! Yeter artik kisisel menfaatlariniz icin takimi sömürdügünüz, birak gidin yeterr!
Gecmiste yaptiklariniz icin tesekkür ederiz. Yaptiniz ettiniz fakat hakkini misliyle aldiniz. Ama artik hic bir katkiniz yok, katkiyi gectik zarariniz var.
Adam cikiyor, 7-8 transfer yaptik, suclu biz miyiz daha ne yapalim diyor. Ulan karsinda ahmak mi var, biz sezon baslamadan gördükte Batuhanla Musa Sinanla Berk le olmayacagini siz nasil göremiyonuz?? Beles olsun diye aldiginiz oyunculara bak!!
Bu yönetim son bir yilda ne yapti??
- Transfer yok!
- TFF nin yönetmeliklerinden kimsenin haberi yok, saha sulamadan abuk supuk cezalar yiyoruz
- Magza berbat
- Online Store acildigindan beri hic bir yenilik yok
Tüm zamanlarini oturup gecen sezon kasaya giren paralari saymakla geciriyorlar gibime geliyor. Icraat yok, parada yok. Nereye gidiyor aceba?? Aciklayinda bizde bilelim. Aciklamiyorsaniz veya aciklayamiyorsanizda cekip gidin yeter artik
B.DUMANLI 30.11.2014, 18:48 Cerrahi yardim...!
Takimimiz kan kaybediyor,bu kanin durdurulabilmesi icin acilen bir oparatör´e ihtiyac var gibime geliyor.
11 haftadan bugüne kadar kanin akisina seyirci kaldik her maci bir kurtulus gibi gördük,ama ortadaki tablo kanin duracagi yerde kan kaybinin dahada cogalarak artmasi; bizleri gelecek icin resmen kuskularimizin artmasina sebep oluyor.
11 haftadan beri mutsuzlari oynuyoruz.Gülmeyi unutduk.Zannettikki Balikesir´i yenince kan akisi durdu,megerse kendimizi kandirmisiz.Yanlis tedavi sonucu takimin vücudunu virüs kaplamis.Bugün bunada sahit olduk Mersin macinda.
Bu saatden sonra gec kalmadan,hastanin hayatini riske atmayacak tecrübeli bir CERRAH´i müdahale lazim gibime geliyor.Cünki takim bir nevi bitkisel hayata girmis durumda.
Saygilarimla
kadirakin58 30.11.2014, 18:49 Mecnun başkan, işte şimdi top sende !
Her mactan sonra şanssızlıkla yenildik diyorlardı.Hiç şut çekemediğimiz maçtan sonra umarım bu kez dogru yorum yaparlar ve şapşallıktan yenildiğimizi görürler.Rıza nın Burkino Fasolu zencisini sivassporlu futbolcularla hep beraber seyrettik.Bilmem futbolculardan kendilerine futbolcu denmesinden utanç duyan varmıdır bu maçta.Topu alıp gidiyor.Bizimkiler en az 3 kere etraflarında dönmeden adım atmıyorlar.Yalnız size birşey söylüyüm yönetimin hafta içi operasyonu ve izinleri azaltıp hafta içi futbolcuları çalıştırması etkisini göstermiş.En azında 70 dakika falan ayakta kalabildiler.Önceki maçlarda 60- 65 de dagılıyorlardı.Ligde bütün maçlarda oynayan tek futbolcu var biliyor musunuz.Adem.Futboldan biraz anlayan birine makul bir açıklama yapamayacağımız için ancak bokunda boncuk bulduk diyebiliriz.Atıf a her topu ver o kaybetsin taktiğinden ne zaman vazgececeğini artık bilemiyoruz teknik direktörün.Batuhanın da futbolcu olmayacağını dünya alem anladı bi bizim başkan ona övgüler düzüp duruyor.Gercekten neresiyle seyrediyor bizim yönetim bu macşları artık emin değilim.İbrahim beyde hala Besiktasa gitmek niyetindeymiş.Bundan sonra ancak İstanbulun girişindeki Pendik e gidebilir ancak tabi bizim vefalı başkan onu korumaya almazsa.RobertoCarlosa sorsalar bari;Kardaş bak bu fakir memlekette sana milyonlarca dolar para veriyoruz bi anlat bakalım bugünki taktiğin neydi.2 senedir burdasın topu 2 adım süren bir orta saha bulamadın mı.Bize ara dönemde de futbolcu bozuntularını bi sürü para verdirip kakalayacan mı yoksa yakamızdan düsecen mi diye.Sorguya çekerdim.Yok ama bizim başkan arkasında.Yakında bütün Sivas arkasına gecerse o kötü olacak.Uyarsın birileri bence.Bu takım pansuman tedbirlerle düzelmez.12.macta 9 puan aldık.Ligde kalma puanı nerdeyse 50 ler gibi.18 maçta en az 40 puan almak lazım.Ortalama 2 den fazla yani.Güvenlik parasının hesabını tutacağına artık yönetimin bu hesabı yapması lazım.İyi fiat verirlerse Ciciyi bile verip yeni bir takım kurmak lazım.Da Costa,Ziya,H.Arslan,Ümit,Atıf, Mehdi,Ahmet,Burhan,Kadir,Korca nı tutarım gerisini yeniden kurarım takımın.Günde çift dman yaptırırım.Takımı bir müddet kampa alırım.Hasan Şaş ı veya iddialı teknik direktör getiririm takımın başına ve lige yeniden başlarım.Yoka her macta ya sanssızlıktan ya şapşallıktan yenilmeye devam ederiz çünkü futbol oynayamıyoruz.
kngal yiğido 30.11.2014, 18:51 Sizin g ürünü varsa maaş talep etmezseniz adamınız deriz
izmirliyigido 30.11.2014, 18:56 demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.
Geçen sene ki başarının adı ve gizli kahramanı CESAR DOMİNGO'ymuş !.. Adam takımın kondüsyonundan, taktiğine kadar herşeyiyle ilgileniyordu. Şimdi kim ilgileniyor ?? Hiç kimse !..
Öyle haftanın 4 günü İstanbul'da olmakla takım maçlara hazır edilemiyormuş Carlos efendi. Bunu bu sene çok net gördük. Geçen sene senin bu açığını DOMİNGOS kapatıyordu ama bu sene kabak soğukta kaldı.
Aatıf, inanılmaz derecede kötü. Bu sene ilk defa takımda oynuyor olsa, bunu futbolcu diye kim getirdi" diyecek kadar kötü..
İ.Toraman, takıma hiç birşey veremedi. Hatta bu hafta da resmen yaktı. Bundan sonra da takıma birşey verebileceğini hiç tahmin etmiyorum.
Burhan Eşer neden geçen sene ki performansına ulaşamıyor. Domingos'tan başka kimse onunla ilgilenmiyor demek ki?
Ziya Erdal elinde dünyanın en iyi sol bekinin taktikleri varken, Türkiye'de 1 numara olacakken işi iyice ARTİSTLİĞE döktü. Yerden bir türlü kalkmadığı gibi, bin türlü artistlikle, hokkabazlıkla hem rakip takım taraftarlarının hemde hakemlerin dikkatini çekiyor.
Kadir aynı terane hiç yazmayacağım onu. Artık bıktım onun bal yapmaz arılığından, pas hatalarından.. Yeter artık !..
Bu iş birtek CİCİNHO ve ADEM KOÇAK ile yürümez. Onlarda makina değil. Yarın birgün onlarda yorulacak ve bu performansları kalmayacak. O zaman ne olacak?
Yok artık arkadaş bu takım bu gidişle bir alt ligin en kuvvetli adayı. Koca bir şehrin kaderiyle oynuyorsunuz. Bunun sebebi kimse çıkıp, GEREKENİ yapsın.. Yazık oluyor takıma, yazık oluyor SİVAS'a !..
.
hatayı hep başka yerlerde aradınız suçu başkalarına attınız yok hakemler yok tff dediniz hakemler sivassporun hakkını yiyor dediniz kulubün borcu yok dediniz.. yönetimi eleştiren insanlara yok komplo satıcı dediniz sıfıra sıfır elde sıfır vel hasıl kelam bu saatten sonra ne bu teknik direktörden ne yönetim kurulundan bir cacık olmaz
punisher58 30.11.2014, 19:00 sivas dışında yaşayanlara bir müjde : ptt 1.lig maçları trt de üstelik şifresiz :mad:
poolat58 30.11.2014, 19:08 Devre arası ÇOK önemli! Vakit çoook geç olmadan birşeyler
yapılmalı. Devre arası transfer dönemi çok
önemli hale geldi. O zaman da fiyasko
seçimler yapılırsa geri dönülmesi zor bir
yola gireriz. Kabul etmeliyiz ki Carlos
oyuncu transferinden anlamıyor. Kendisinin getirip de tutan bir tek Cicinho
var. Costa, Burhan, Aydın onun transfer
ettiği futbolcular değil. Ya bu takıma çok
iyi bir transfer ekibi getirimeli ya da
Carlos'a buraya kadar deyip Hikmet
Karaman getirimeli. Çünkü belirtiğim gibi devre arası transfer dönemi çok çok
önemli tek kurtuluşumuz o dönem. Bunu
da gerçekten transferden anlayan, bir
takımı küme düşmekten kurtarmayı iyi
bilen birisinin yapması lazım. Siz de takdir
edersinizki Carlos hayatı boyunca başarılı olmuş, böyle bir durumu daha önce hiç
tecrübe etmemiş bir isim. İyi niyetine
birşey diyemeyiz ama böyle olmayacak.
Takımı toparlayacak bu durumdan
kurtarabilecek deneyimli birisinin
yardımına ihtiyacı var. Son olarak Carlos'un Domingo Lopez'i göndererek
hayatının hatasını yaptığını iyice anlamış
olduk.
yönetime komplo var bu komplonun içinde rıza hocada varmış hatta tüm süper lig yönetime karşı komplo içinde yerel medyamızın duayen isimlerinide hem bu konuyu aydınlatmaya hemde bu maçı değerlendirmeye davet ediyorum
he gardaşım he sanki 10 numara kadro kurdu yönetim, takım sahada 10 numara top oynuyor da millet onlara komplo kuruyor.ben sahaya çıkan kadroya ve sahadaki oyuna bakarım.ikisi de boş.bugün hakeme kim ne diyebilir mesela.illa ki hatası vardır ama adama ilk yediğin golü halısahada yiyor musun diye sorarlar.komployu momployu geçeceksin sen ligdeki 10dan fazla takımdan daha iyi ekonomin var o klüplerin parası olmadığı gibi dünya kadar borcu da var.onlar bal gibi transfer yapıyor sen yapmıyorsun sonra da fakir edebiyatı yapıyorsun.sonra birileri seni eleştirince komplo kuruluyor lafları çıkarıyorsun.kusura bakamasın kimse.YEMEZLER !!!
SenSetik 30.11.2014, 19:15 Takım çok iyi sonuçlar alırken bile şunu söyledim; ortasahamız yokkk...resmen defans ve forvetlerle oynuyoruz..oyunkurucu cicincho ise varın siz düşünün...çare en az 3 ortasaha transferi...güçlü koşan ve pres yapan 2 kişi ve 1 oyun kurucu..Atıfla matıfla olmaz bu iş
DoomsDay58 30.11.2014, 19:18 3 kuruş fazla vermediğiniz Sivas'a kadar gelmiş olan şimdi İstanbul Başakşehir'de harikalar yaratan Yalçın Ayhan'ı almayanlar mutlumusunuz şimdi !!!
Bonservissiz oyuncuyu bile transfer edemeyip 2 yıldır top oynamayan kocamış Toraman'ı KİRALAYAN adamlar 10 yıldır süper lig kulübü yönetiyor. Buna güler misin ağlar mısın?
Kaç aydır burada şunları yazdım :
"İ.Toraman kesinlikle oynatılmamalıdır. Çünkü ona yer açmak için takım kurgusu ile oynanıyor, taşlar yerinden oynuyor ! Ya defans hattı çöküyor ya da orta ikilimiz bozuluyor ! "
Onun olmadığı Balıkesir maçını nasıl aldık, herkes gördü.
Bugün yaptığı hata TARİHİ BİR HATADIR !
O da onu ısrarla oynatanda ACİLEN GÖNDERİLMELİDİR !
DEvre arası beklenmemelidir ...
58Yiğidoo58 30.11.2014, 20:10 Futbolu zirvede yaşayan insanların hatalı yönleri olabilir. Ama sürekli hata yapabileceklerini sanmıyorum. Carlos herkesin örnek gösterdiği bir futbolcudur. Teknik adamlığı da bence cok iyi. Sıkıntı oyuncunun zamanla kendi dünyası içinde kapanıp kalması.. Şu duruma oyuncular getirdi, onlar kurtaracak. Carlosun maç sonrası açıklamalarını dinleyin. KAzanirken de kaybederkende. Adam kesin oyuncularına bir gönderme yapıyor. Sürekli uyaran yapıyor. Ama futbolcular rehavet ve karmaşık bir dünyanın içinde olabilirler. Şu an oyunculara profesyönel futbolcu oldukları rehabilitasyon ile birlikte düzeltilmeli. Ne derseniz deyin bizim oyuncuların kafası hem teknik ekibe hem futbola kapanmış. Uyuyorlar. Hemde hiç haketmedileri bir rüyanın içindeler. ONlara futbolcu olduklarını adam akıllı kenara cekip söylemek gerek.
Murad_Kelleci58 30.11.2014, 20:24 Mecnun Bey, bugün komplo yapanlar takımın mağlup olması için elinden geleni yaptılar (!) Suçu ve suçluyu kendi içinizde aramaya başlarsanız, hem siz ve hemde yönetimdeki korkuluk arkadaşlarınız koltukları sağlamlaşır..
Bir çift sözde yerel medyaya.. Yalakalık yapmaya devam edin.. Gerçekleri ne zaman yazıp dillendireceksiniz çok merak ediyorum.. Ya hala haftanın yedi günü en az 4-5 günü köşesinde taraftarı eleştiren, bir medya ve gazeteciler topluluğu komplo teorilerinilerinin en baba örneklerini teşkil etmiyor (!) zannımca..
***yorumlarda ziya cok kötü yazılıyor ben buna katılmıyorum,sol kanat tüm yük ondandır.hem mevkisinde hemde sol acığı kapatmasında elinden geleni yaptığını tahmin ediyorum.peki sahada 10 macdır başıboş dolaşan şeşoyu fark etmeyen teknik adama ne demeli,
Takım mücadele etmiyor edemiyor. Geriye düştüğümüz maçları çeviremiyoruz.
Böyle oynamaya devam edersek. Söylemek değil düşüncesi bile beni üzüyor.DÜŞERİZ. Takım koşmuyor adeta yürüyor. Ya kendin koşarsın ya da topu koşturursun. Biz ikisini de beceremiyoruz. Beceriksizliklerimize kılıf aramayalım. Bir takım yenilebilir, hatta kümede düşebilir. Ama aslanlar gibi mücadele eder.Yırtar,yırtınır,koparıtır .Biz hangisini yapıyoruz ki.Kafayı ayağa koymazsan,rakibi zorlamazsan Düşersin düşersin.Takım ruhen havlu atmış durumda. Malubiyete üzülen takımda bir ALLAH'ın kulu yok.İbraham'a tepki gösteren yok.Küme düşersek bu futbolcuların hiç biri Sivasta kalmaz onlar
1.ligde bir takımda oynamaya devam ederler. Düşen onlar değil Sivas olur.Bizede çok ama çok yazık olur.
eyuphulagu 30.11.2014, 20:53 Geçen hafta yorum yapmayı tercih etmedim;çünkü biliyordum ki oynadığımız takımın ligin en kötü takımı ve herkesin düşmeye aday olarak gösterdiği ilk takım..Bu maçın sonucunun bizim için sadece tek önemi vardı o da uzun zamandır gelmeyen galibiyetin gelmesiydi...Sivasspor yine aynı takım ; bir takım 1 haftada 90. derece değişmeyeceğini bildiğim için geçen haftaki maçın sadece sivassporun biraz nefes aldığı;R.Carlos a vakit kazandırdığı bir maç olarak düşündüm...Herkes sitede bu haftaki maçı kazanacağımız yönünde oy kullanmış ....Sadece kendi kendimizi mi kandırdık acaba?Bu maçta ilk yarı kötü oynamadımızı düşünüyorum...Rakip ile başabaş oynadık..ilk yarı 2 takımın da girdiği net pozisyon sayısının 1-2 olduğu düşünüldüğünde ilk yarının 2 takım için de çok kontrollü geçtiğini düşünüyorum..İ.Toraman ilk yarı iyi de oynadı;bir kaç pozisyonda kademeye girdi..Atıf ın adını ilk yarı boyunca fazla da duymadım...Rakibin en iyi oyuncusu Burkine Fasolu siyahi oyuncuydu..Bu oyuncu maçın 2. yarısında rakibin ilk golünü de atan oyuncuydu...Herkes Batuhan ı eleştiriyorda Batuhan maç boyunca çok kötü oynamadı ki;elinden geleni yaptı;maç boyunca Servet'le boğuşup durdu....Sorun keşke Batuhan da olsa....oynatmayız olur biter ..Ama sorun Batuhan da değil ki....sorun o kadar büyük ki;takımda oldukça sorun var;teknik hocan oyuncu iyi okuyamıyor;takım geçen seneye göre iyi çalışmıyor..Yönetim istenen transferleri yapmamış;alınan oyuncular ya hazır değil ya da istenen seviye de değil...Bazı oyuncular hocadan torpilli;nasılsa yerim garanti deyip kendilerini sıkmıyorlar..Bazıları geçen yılki performanlarıyla hala oynuyorlar...Bazıları maç içinde sadece kendisine oynayıp kendilerini Maradona zannediyorlar...Ben Toraman ın alınmasının doğru olmadığını düşünenlerdenim..Çünkü Toraman taraftarla geçmişte problem yaşamış birisi;ayrıca 1 yıldır da doğru düzgün maç oynamamış hazır olmayan bir oyuncu...Sadece tecrübeyle bu işin olmadığını herkeste biliyor..Toraman'ın Rize maçında da son dak. larda kaptırdığı top Sivassporun 3 puanına maç olmuştu...Sivasspor lig başından beri bireysel hatalardan çok gol yedi hala yemeye de devam ediyor...Geçen yılda aynı hataları yapıyordu ama attığı fazla olduğu için sorun olmadı bu yıl fazla gol atılamadığı için sorun kabak gibi ortaya çıktı...R.Carlos'un kredisi gitgide tükeniyor..Haftaya maçı alsak bile sonrasında f.b,Kasıımpaşa,Başakşehir gibi zor maçlar var..Bu maçlarda 0 bile çekebiliriz...Umarım devre arasına kadar istenen punları toplarız..15 -20 arasında puan alamazsak işimiz çok zor..
kkemal58 30.11.2014, 21:00 Bizim oyuncularımız bu rol yeteneğiyle hollywood filmlerinde oynarlar bence. İşleri güçleri düşerek faul beklemek penaltı beklemek. futbol oynamayı beceremeyince senaryosu düşerek penaltı kazanma rolü oynamaya çalışıyorlar. Ki onu bile beceremiyorlar. Yazıklar olsun.
Toraman ve Batuhan transfer edildiğinde yararlı olmalarının zor olduğunu yazmıştık. Transferler hiç sahada yer almasalar daha iyi olurduk gibime geliyor.
Bu arada şu sarı forma neyin nesi halen anlamadım? Yenilgide formanın payı yok ama takımı karıştırıyoruz neredeyse.
İkinci olarak Rıza hocanın bir takımı ilk kez bizi yendi. Bu ilk başka bir şeyn habercisi değildir umarım.
Toraman'ın oynadığı maçlardan sadece Gençlerbirliği maçında 3 pun aldık. Nasıl aldık bilmiyorum. Rize ve Mersin maçında ise bizzat Toraman'n hataları yediğimiz gollerde etkili oldu.
Mehdi yokken Chrisantus oynayınca daha ofansif bir kadro oldu. İşe yaramadı. Ama Ahmet Aras ve Utaka , Chrisantus ve Batuhan'ın yerine ikinci yarının başında girse işe yarayabilirdi.
adem buırhan ve ziya hariç hepsinin kulagı çekilmeli takım ruhsuz oynuyor santus gezip durdu hoca degişimi çok geç yaptı atıf birkaç hafta dinlendirilmeli ahmet oyuna erken girmeli batuhanla yarımşar devre oynamalı.kadir toraman berbat hele şu kısa paslar yokmu öldürüyor beni kısaca cicinho da kosta burhan ziya hariç hepisinin canı cehenneme .
Degerli sivasspor severler artik bu is cacik tadi vermeye basladi öyle sikiyorki bizi artik bu kötü gidisat karsisinda hic macin saatinin gelmesini istemiyoruz eskiden hafta sonunu iple c ekiyorduk iste durum bu bugünki M I Y macida bundan biri oldu heleki emsehrimiz denen toraman bey sen milli ve büyük takimlarda oynamis bir futbolcusun bu ne alem bu ne vurdum duymazlik sanki keyfim bozulmasin dercesine bir futbol oynayorsun eger keyfine dokunuyorsa cekil oradan bizi maglup durumlara düsürmene herhalde hicbir sivasspor sever katlanamaz bu kadarida yetti artik cekil bu oyun bozanliktan bizde bir oh cekelim sehrinin takiminda degil bir yabanci dahi su senin yaptigini herhalde yapmaz inzivaya cekil yeter
B.DUMANLI 30.11.2014, 22:04 Bizim bir haftada bir lig macina kondisyonumuz yetmezse ,hafta arasi oynayacagimiz Antep kupa maci ve hafta sonunda Erciyes maci su düstügümüz hallere bakin.
Bu takima gercekten baskan tarafindan müdahale edilmeyip hic bir sey olmamis gibi her iki maca cikip oynarsak bizi bu sartlarda Antep´de yener Erciyes´de.
Mersin yenilgisini asla beklemiyordum.Mersin´de coktan ayakkabilarini civiye asmasi gerekli bir Servet ve bizim yedegin yedegi Nihat.Biz bu takima yenileceksek ve bu takimi tabelanin zirvesine tasiyacaksak bizim futbolumuz gercekten ölmüs demektir.
Baskana hala saygimiz var fakat bizim 11 haftadan beri yüzümüz gülmez oldu.Bunuda onuda bilmesini isterim.Saygida bir noktaya kadar.Benim sehrimin takimi oynadigi futbolla gelecek icin ümit vermiyorsa belli bir süre sonra saygida biter.
Bizmi dedik bu yasli takimla yola devam edin diye.Agzimizda tüy bitti kaliteli gencleri takima katin diye.Cartlos istese kendi ülkesinden yetenekleri bulup getirebilirdi,hemde ucuza.Ama o Peru´dan adi sani belli olmayan kisileri getirdi.
Carlos suanda futbolculuk yillarinin sermayesiyle hala geciniyor.Antrenörlügünü gördük 11 haftada 2 galibiyet.Bu iki galibiyet düsmek icin yeterde artar bile.
Bizim yüzümüzü güldürmeyenin yüzüde gülmez insallah...
aozdemir 30.11.2014, 22:08 biz daha iyi oynadık. ama ibrahimin iki golde de hatası, iyi bir golcümüzün olmaması sonucu belirledi.
Süper lig de degismeyen cok az hoca kaldi biriside bizim hoca ama bizim yöneticiler carlosa öyle siki tutunmuslarki sanki dünya ondan ibaret o giderse hersey biter ama sunu unutuyorlar carlos sivasa tercübesiz olarak geldi vede halada öyle futbolculuk hayatina birsey diyemeyiz ama hocalikda hicde öyle algüm vergülüm hocasi degil biz zannediyoruzki carlos acemiligini sivassporda cikaracak bu cok bariz ortada ne zamaninda oyuncu degisimini yapabiliyor nede saha kenarinda oyuna etki edecek bir konumda velhasil artik bizim hocaya destegimiz sonuna geldi bizim sevdamiz sivasspor lütfen bunu anlayin
umitfidan 30.11.2014, 22:28 Takımın tek eksiği ciddi anlamda hedef yoksunluğu yaşıyor olmaları, stadyuma giden taraftarın takımı desteklemek dışında her şeyi yapması yönetimin bu yönde verdiği demeçler hepsi oyuncuların bu takıma olan bağlılıklarını ve sorumluluklarını sorgulamalarına sebep olduğunu düşünüyorum. Bu seneye kadar sivasspor olarak ligin en huzurlu takımıydık dediğimde kimsenin beni yalanlayacağını sanmıyorum, ancak bu sene oyuncuların gördüğü kartların yarısından çoğunun itirazlardan kaynaklı olması ve o kartı göreceğini bile bile itirazlarına devam etmesi takıma olan sorumluluklarını unuttuğu anlamına gelir. Bu baskıyı oluşturacak olan taraftardır ben bugün ki mersin seyircisine hayran kaldım, adamlar bir takım nasıl desteklenmeli dersi verdi resmen. Biz kendimize çeki düzen verdiğimizde toraman'ın, ziya'nın yada kadir'in performanslarını eleştirebiliriz ama şu an ne bu sitede ne de başka platformlarda oyuncuları(mızı) eleştirmeye kimsenin hakkı yok !
"İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır" demişler. Takımın değerinin anlaşılmasın için tekrar 2.lige düşmesini beklemeyelim bu gidişatın statdan daha çok kaçmanızı değil, süperlige çıktığımız zaman ki taraftar topluluğunu tekrar canlanmasını diliyorum.
Del Piero 30.11.2014, 22:59 Bu eser yönetimin eseri kimse futbolculars kızmasın
Cevap: Mersin İ. 2-0 SİVASSPOR
Yönetim yaz transfer sezonunda bu takımın ipini çekmiştir. Geçmiş olsun
Yönetim her sene takım ligde kalsın mantığı ile takımı idare etmiştir. Geçmiş dönemde gelen başarılar hoca başarılarıdır diğer takımların formsuzluğudur kısacası şapkadan tavşan çıkarmadır.
Her sene kaliteli kadron olmazsa başarı olmaz olamaz. Rakipler takımını güçlendirirken sen b kalite ucuz bedava yetersiz oyuncu takviye edersen rakiplerin sana fark atar.
Yönetimin başarı hedefi hiçbir zaman olmamıştır. Gelen başarılar dönemsel şans faktörlü başarılardır. O kadar başarıdan sonra 2 oyuncudan para kazanılmışsa bu çok şeyi anlatır
Bu sene carlos gibi bir efsane jenerasyon yakalamışken 2-3 KALİTELİ takviyenin bu takımı bu sene zirveye oynatacağını herkes biliyordu taraftar 3 ay boyunca transfer hayaliyle bekledi. Ama dedim ya YÖNETİMİN YILLARCA TEK HEDEFİ LİGDE KALMAK OLMUŞTUR KİMSE KİMSEYİ BAŞARI İÇİN KANDIRMASIN.
Bu takım küme düşmeye düşmez de bir transfer döneminde yönetimin bir takımı nasıl dibe vurdurduğunu takımın ipini göre göre nasıl çektiğini izliyoruz hepimiz.
3 yıldır devre arası transferi EYLÜL ayında konuşmak zaten herşeyi anlatıyor
Geçmiş olsun.
Sivas_SporLu58 01.12.2014, 00:02 Abilerim kötü sonuçların sebebi kesinlikle Carlos değildir onu eleştiren karşısında beni bulur bunun sebebi tamamiyle futbolcular ve beleş futbolcu alan yönetimdir aydının yerine Serdarı aldılar o gitti yerini doldurmadılar fb olmasa lige korcanla devam edecektik düşünebiliyomusunuz bide koskaca Sivasspor Batuhana kaldı Carlosun gittiğini düşünüyorum da devre arasında Cicinho bjk ye gider Costa durmaz Atıfı zaten yönetim elinden çıkarmalaı bursaspor maçından önceki ropörtajını okuyun beni anlarsınız bir futbolcu 12 hafta boyunca kötü oynamaz bunun sebepleri vardır altında herşey aranır yönetimin devra arasında carlosuda kullanarak böyle kaliteli bir takıma yatırım yapmalı ki meyvesini yiyebilelim yine aynı şeyi yaparma Mecnun başkan beleş yaşlı elde kalmış futbolcuları alırsa halimiz yaman (Fb olmasa lafımın altındada birşey aramayın lütfen)..
kadirakin58 01.12.2014, 00:27 Türk futbolu yerlerde sürünüyor biz de nasibini en ağır bir şekilde alıyoruz. Sadece Sivasspor değil bütün takımların futbol kalitesi dökülüyor. Avrupa'da hem milli takım hem de lig takımlarının ne durumda olduğu belli. Bu rezilliğin sorumluları da belli, ama TFF'ye soranız, Spor bakanına sorsanız paralel derler (!)
musa sinan gayet iyi oynadi neden crisantusu sol kanatta oynattiki hoca takima hic faydasi olmadi top bile tutamiyor adam
etlidöktürek 01.12.2014, 01:09 Ne kadar kötü oynuyorsak o kadar da şanssız oluyoruz ne yazik ki..bişeyler yapmalı ... ...
sıracalı 01.12.2014, 06:57 Baskan : Batuhana guveniyorum
Yonetim : 8 transfer yaptik cok iyi oyuncular aldik.
TARAFTAR : batuhanin ne isi var bu takimda ondan birsey olmaaaz..toramanda ayni..adam gibi transfer yok.cok sikinti cekeeriz ligde cook.
Kim hakli cikti. Kim daha iyi anliyor futboldan ?
Ahmet Ateş 01.12.2014, 08:01 Değerli Arkadaşlar
Balıkesirspor maçında alınan galibiyetin bizi havaya sokmaması gerektiğini, asıl sınavın Mersin maçında verileceği ve boyumuzun ölçüsünün bu maçtan sonra belli olacağını yazmıştım geçen hafta.
Giden bir futbolcu dışında takım aynı, teknik direktör aynı, ama sonuç farklı. Bu fark nereden kaynaklanıyor derseniz ben bunu inanmışlığa bağlıyorum. Zira görünen o ki ne Carlos inanıyor, ne de futbolcular. Hal böyle olunca sadece lafla geçiriyoruz haftaları.
Balıkesirspor maçından sonra antrenman programına baktım. Günde tek antrenman görünüyordu programda. Pazartesi tek antrenman, maç ertesi olduğu için normal karşılanabilir, ama ya diğer günler! Antrenman dediğinde top kapma çalışması, pas ve çift kale maç. Sonuç: Mersin İdman Yurdu 2 - Sivasspor 0
Değerli Arkadaşlar
İnanmayan ve çalışmayan bir takım kazanamaz. Bakın bu haftadan itibaren kupa maçları da devreye girecek. Yanı üç dört günde bir maça çıkılacak. Ben bu kadronun bu inanç ve çalışmayla ikisini bir arada götürebileceğini düşünmüyorum. Kupa maçlarına yedek ağırlıklı kadro çıkmalı. Asıl kadrodan ise lig maçlarında yararlanılmalı. Tabi bu antrenman yoğunluğu ve şekliyle değil.
Gelelim değerli futbolcularımıza. İbrahim'in kendi ilinin takımına faydası ne oldu? Koskoca bir sıfır. Vereceği yıllık ücreti biz ödeyerek Beşiktaş'ın yükünü omuzluyoruz, lakin Toraman efendinin yüklendiği hiçbir şey yok. Atıf kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor. Ziya rakibin arkasından koşamıyor bile.
Ey Roberto Carlos, kendini yetiştirir veya yetiştirmezsin, ama işin ciddiyetini anla artık. Sezon öncesi önce Dubai tatili, sonra Brezilya kaçamağı yetmedi ki haftada iki üç gün tatil yapıp duruyor, futbolcuya bir şey vermeyen antrenmanlarla bizleri avutuyorsun. Yeter, yeter, yeter...
2 gün oynansa maç 0-0 biterdi.Ama biz duramadık tabi gol yemeden bir maç bitirmek zorumuza gitti siz atamıyorsanız alın bizden olsun dedik yine golden sonrada zaten hiç bir varlık gösteremedik kaleye gitmeye gücümüz falan kalmadı sahada enkaz yığını gibi kaldık.İnş bu enkaz altında kalmayız ...
58Sivaslilar 01.12.2014, 09:25 Bizim beyefendilerin istemeyipte gönderdigi yada belese giden oyuncular bizi mahvetti yahu bu nasil takim yahu:mad:
yerliturkuaz 01.12.2014, 09:28 Hemen hemen bütün yorumları okudum herkez Batuhan'a takmış durumda. Adamın geçmişi lekeli olabilir geçmişinde vukuatlar olabilir lakin adamı yablış zamanda eledştiriyorsunuz. Dünkü maçın kaybedilmesinin tek sebebi vardır oda Roberto Carlos'dur. Böyle kötü bir takımdan böyle vasat bir takımdan hiç rakipe pozisyon vermeden iki tane gol yiyeceksin koskoca doksan dakikada ise sen bir tane net pozisyona giremeyeceksin. Takımı bu maça hazırlayamamışsın. Geçen hafta alınan galibiyet hepinizin gözünü boyamış eğri oturup doğru konuşalım takımda ne heyecan vardı ne kazanma arzusu vardı nede istek. Bize bereberlik yeter mantığıyla gelinmiş bu mantıkda bizi mağlubiyete götürdü.
Herkezin eleştirdiği Batuhan İbrahim Toraman ve Adem dünkü kötü takımın en iyileri idi. Aatıf'ın Burhan'ın özelliklede Da Costa'nın kulağını kim çekiyorsa çeksin. Takımı resmen sabote ediyorlar.
Hocamızı eleştiriyorum. Resmen dünkü maçda oda takımı sabote etti. Dökülen Aatıfın Cristınhuıs'ı çıkaracağı yerde gitmiş Batuhan'ı çıkartıyor. Gitmiş ilk defa resmi bir maça çıkan Musa Sinan'ı kurtarıcı diye sahaya sürüyor. Oyunu hiç ama hiç okuayamadı. Ne takımı maça hazırlamış nede kendisini.
İlk defa bu sene bir maçı yorumladım.Takımımızda çok büyük eksiklikler var. Bir sebep bahane uydurabiliriz. Takımımızda heyecan kalmamış. Buna ancak teknik adam değişikliği ile yapabiliriz. Aykut hocayı Ersun hocayı kaçırdık bari Hikmet Karaman'ı kaçırmayalım. Bu takıma ancak o ayağa kaldırır. Roberrto Carlos'a teşekkür edip yollanmalı yerinede Hikmet KAraman'ı getirmeliyiz. Takıma yeni bir heyecan katar en azından devre arasına kadar alabileceğimiz en iyi puanları alırız....
58Sivaslilar 01.12.2014, 09:32 Batuhana siz oyuncumu diyorsunuz kendi kalesine gool atan bir sivasli gitti bir gool attiran toroman geldi navrati bundan 10 kere daha iyiyidi bu aralar ziya tam tras golcümüz yok yazik yahu bu takima yazik:mad:
anadolu5858 01.12.2014, 09:47 Antep rize mersin akhisar eskisehir bunlar boş takım adamlar futbol oynamadan sinsice bedava puan topladilar maclara bakiyorum 3.4 takim bizden daha iyi ama bizde bosa oynuyoruz dun mersinide gordunuz 10 kisi kendi evinde defans yapiyor diyeceksinizki taktik bence korkaklik ve uyanıklıktır bunun adı.bu donemki maclara bakiyorum oynanan oyun acisindan bir sorun yok ama ligin dibindeyiz bunuda 2 sebebe bagliyorum oyun kurucu forvet olmayisi bir digeride takimdaki buyuk şansizlik
68yasar58 01.12.2014, 11:06 Ruhunu kaybetmiş bir takımın neyini değerlendireceğiz.
Taraftar olarak üzülmeye alıştık. Oyuncular üzülmüyorlar onlar sivasta olmaktan memnun değiller ayrılmak içinde bu duruma düşürdüler.
|