Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-2 Gaziantepspor

SivasSpor.Com
30.11.2014, 19:30
http://resimzade.com/Show.html?i=43794&token=44507

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 1. hafta Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 3 Aralık Çarşamba

Stad: Sivas 4 Eylül

Saat: 17:00

Yayın: A Haber

Maçın Hakemi: Süleyman Abay

Not : Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

34MUAMMER58
30.11.2014, 19:42
[B]BU ortamda kupa bize lüxs ,yedek agırlıklı kadroyla kupada mücadele edilmeli,gereksiz sakatlıklar yasarsak zaten zorlandığımız ligde kötü günler yasarız ,kupayı önemsemiyorum ligde kalalım yeter [/b ]

sebasteia
30.11.2014, 19:56
kupa mı? ne işimiz var kupada? kupa antep'in olsun. kolay gelsin.

tavatir
30.11.2014, 20:02
[B]BU ortamda kupa bize lüxs ,yedek agırlıklı kadroyla kupada mücadele edilmeli,gereksiz sakatlıklar yasarsak zaten zorlandığımız ligde kötü günler yasarız ,kupayı önemsemiyorum ligde kalalım yeter [/b ]

Aynen şu anda tamamen Erciyes maçına konsantre olmalıyız. Ayrıca şu forma şansı bulamayan adamları da bir görme şansımız olsun.

reform
30.11.2014, 20:04
kupayı alınca küme düşülmüyorsa önem verilsin yoksa bir küme düşersek bu yönetim anlayışıyla asla çıkamayız

DoomsDay58
30.11.2014, 20:19
Sonunda Musa Sinan'ı izleyebileceğim için çok heyecanlıyım!

ready
30.11.2014, 20:39
kupayı boş verelim biz lige bakalım her iki kulvarda yarışacak kadar kadromuz yeterli degil

pover58
30.11.2014, 21:38
kupadada gidebildigimiz yere kadar gitmeliyiz her maç para demek bizede para lazım akıl herkeste var herkes kupayı boş vermiş ama kupada alacagımız galibiyetlerle moral bulur ligede devam ederiz.

34MUAMMER58
30.11.2014, 22:25
kupadada gidebildigimiz yere kadar gitmeliyiz her maç para demek bizede para lazım akıl herkeste var herkes kupayı boş vermiş ama kupada alacagımız galibiyetlerle moral bulur ligede devam ederiz.

böyle maçlarda da costa,atıf,cicinyo ,utaka sakatlansa sezonu kapatsa yönetimin yerlerine adam alacağına inanıyormusun,yaDA 5 6 hafta sakatlık sürse bu arada kaybedilecek puanların nekadar kıymetli olduğunu sezon bitince göreceğiz,şuanda 1 puan bile okadar kıymetliki,demek istediğim bu,haa puan olarak iyi durumda olursun,ilk 11de oynayanlarla aynı kalitede olan yedek oyuncun olur eyvallah

Abdullah DuMaN
30.11.2014, 22:32
As takım kaybeder maçı yedek takım cıkalım alırız

Soyözen
30.11.2014, 23:02
Valla ne yalan söyleyim, ben arada kaldım.

Mantıklı olan sakatlık ihtimalini düşünerek kupa maçlarına yedek kadro ile çıkmak gibi görünüyor ilk başta.

Fakat bir de şöyle düşünün:

Yedek kadro dediğimiz kadroyu forumdan toplaşsak yeneriz muhtemelen, bu da ne demek oluyor, eğer kupaya ciddi kadromuz ile çıkmazsak herkese yenilir ve anında eleniriz. Bu da herkesin üzerinde iyice stres ve gerilime sebep olur. Hani belki bir ihtimal, kupada azıcık ilerleyebilirsek takıma bir kazanma alışkanlığı, bir hırs gelebilir diye düşünüyorum.

Siz ne derseniz?

Ertugrul
30.11.2014, 23:46
Hem kupayı hem de ligi ciddi takip etmeliyiz, ne demek iki kulvarda gidemeyiz, bu takım eğer bu düşünce dehlizine girerse bir daha başarılı olamaz.

Futbolcunun işi bu çalışacak, yorulacak aldığı parayı hak etmeye uğraşacak, sakatlık da olursa diye maça çıkmamakta ne demek, o zaman antrenmanda yapmasınlar.

İnşallah kupa maçında başarılı oluruz ve azda olsa motivasyonumuz yükselirse lige devam ederiz.

shang
01.12.2014, 09:06
ne kupası abi biz bu kupadaki tüm maçları verelim bize ligde 3 puan versinler :)

legolass
01.12.2014, 09:39
yedek oyuncumuz bile yok bu macta oynatabilecegimiz!!!

68yasar58
01.12.2014, 11:14
Yedekleri denemenin zamanı belki içlerinden bir kaçı kendini gösterirde ruhunu kaybetmişlerin yerine onlar oynar.

sıvaslıgenç
01.12.2014, 11:34
Kupa bize Ekmek yoksa Pasta ye misali olur kupa filan bize lüx suan.

halilxx58
01.12.2014, 11:50
Kupaya baslamadan havlu atmak yakismaz Sivasspor gibi bir süper lig kulübüne. Sahaya cikan oyuncular var gücüyle sonuna kadar mücadele etmeli.
Fakat Da Cicinho, Da Costa, Adem gibi formanin hakkini sonuna kadar vermeye calisanlari dinlendirmek ve korumak mantikli olabilir.
Fakat Batuhan, Ahmet Aras, Burhan gibi formsuzlar hafta icide mac yapsinki aciklarini kapatsinlar. Profesyonel futbolcular icin haftada iki defa 90 dakika yorgunluk yapmamli ki antreman programimizda cok agir degil diye düsünüyorum. Onlarin yanindada Korcana, Cihana, Musa Sinana sans verilebilir.

birdokuzaltiyed
01.12.2014, 21:21
Futbolcularımız maşallah 10 puan farkla lider kadar rahat ve lakaytlar.Bu hallerini düşündükçe ne maçı seyredesim, ne de umutlanasım geliyor.
Nerede o aç kurt gibi saldıran, tuttuğunu koparan, savunmada ölümüne top çıkartıp, rakip forveti ceza sahamıza bile sokmayan 2007-2008 kadrolarımız?Sahi o ruh nerede? Döner mi acaba?

ankastre
02.12.2014, 12:36
takıma güven kalmamışki, yiğidolar bile ankette antep kazanır diyorsa daha ne diyek

Cley
02.12.2014, 13:30
Paranın yok zamanında kupa iyi bir kazanç kapısı olabilir. Haftada iki maç çıkaramayacak futbolcu varsa çeksin gitsin bu takımdan. En azından gruptan çıkmalıyız kupada.

4eylül
02.12.2014, 14:09
Kupa maçını belkide ilk defa önemsemiyorum .Ligde öyle duruma geldikki,kupa maçını bile unuttuk

tavatir
02.12.2014, 18:37
Bazı arkadaşlar kupa maçlarının çok fazla gelir getirdiğini düşünüyor galiba.

58YIGIDO58
02.12.2014, 18:40
Kadromuz hem kupa hem ligi kaldiracak kapasitede degil suanda.
Kupa arka planda kalmali cünkü eger futbolcular sakatlanirsa ligde isimiz dahada zorlasir.
Bu macda yedeklere sans verilmesi lazim.

Lig daha önemli kupadan.
Ligden düsmenin telafisi olmaz ama kupada 1 kere elenirsin gelecek sezon denersin sansini.

B.DUMANLI
02.12.2014, 22:29
Cikar Sivasspor´a yakisir sekilde oynariz.Kupada her oynanan mac ekstra gelir demek,bu bakimdan futbolcularin bir kismi dinlendirilir ve bu sekilde iki kulvardada devam ederiz.
Biz bu hale geldiysek futbolcularin beceriksizliginden geldik.Bu yüzden bunun altindan kalkmakta onlarin görevi.Bugüne kadar sermayeden yediler simdi erkek gibi sahada mücadelelerini versinler.
Paralari almasini biliyorlar onu harcarken hicmi vicdanlari sizlayip takimi getirdikleri noktayi gözardi ediyorlar.Kosun didinin önce Antep´i,sonrada Erciyes´i yenin....
Aldiginiz parayi biraz hakedin...
Bazi arkadaslar kupa maclari önemli degil lige bakalim diyorlar asla.
Bir haftada bir mac ile 90 dakikayi cikaramayanlar simdi üc günde bir mac yapsinda akillari baslarina gelsin.
Bunlara acidikca biz acinacak hale geliyoruz.Cikip oynasinlar aldiklari paranin karsiligini versinler bakalim .Yeter artik Sivasspor kulübünü ciftlik gibi gürenler uyansinlar artik.
Simdi futbol zamani...

Casanova Rasit
02.12.2014, 23:38
Ne Kupasi be!!
Bize Ligde puan lazim

Bana ne Kupadan.

Kupada bence sadece gencler oynasin.

Ama Allah bilir as oyuncular oynar

eyuphulagu
03.12.2014, 01:13
Bu maçta kadroda fazla süre almayan oyuncular ve u-21 de oynayan bazı oyuncularında süre alacağını düşünüyorum..Geçen yıl kupa maçlarında Niyazi diye bir oyuncu oynamıştı;bu yıl da izleyenlerin beğenisini kazanan Aykut Emre Yakut un bu maçta oynatılacağı söyleniyor...Bu oyuncu Üsküdar doğumlu ve Kartalsporun altyapısındanmış..2 yıldır sivasspor A-2 takımındaydı...Esi A*2 hocası Ahat Hoca da bu oyuncuyu beğendiğini söyledi...İzlemekte fayda var diyorum...Berk ve Musa Sinan ı da bu maçta daha dikkatli izlemek gerekiyor diyorum..Bu maçta ilk 11 imizin :Korcan - Berk - Ahmet Şahbaz - Ümit - Cihan - Mehdi - Kadir - Aykut - Chrisantus - Musa Sinan - Ahmet Aras olacağını facebookta bazı sivasspor sitelerinde gördüm...Hakan da sakatlığı geçtiyse eğer bu maçta 1 devre de olsa oynatılacaktır diye düşünüyorum...

eyuphulagu
03.12.2014, 01:54
Grubun diğer maçında 3.Lig takımı Tuzlaspor G.Antep B.B. yi deplasmanda 3-2 yenmiş...Arkadaşlar Tuzlaspor bundan önceki eleme turunda Krabüksporu elemişti..Bu maçı tesadüfen izledim..Bu takım 3. ligde grubunda 2. durumda..Karabüksporla oynadıkları eleme maçını izlerken bu takımda yaşları 20 lerde olan bir kaç oyuncusu çok dikkatimi çekti..Bunlardan 2 tanesi orta sahada oynayan stil ve saç şekli Salih Uçan'a benzeyen Yakup Alkan bu oyuncu ligde 3 tane gol atmış bir orta saha oyuncusu ve diğeri Mehmet Alaaddinoğlu..Diğeri ise 3. ligde grubunda gol krallığında 5 golle üst sıralarda bulunan forvetleri ise Kemal Samet Özen..Bu oyuncuları lütfen dikkatlice izleyelim..Bu takım bugün G.Antep B.B. takımını hem de deplasmanda 3-1 yenmiş...2 golü de Mehmet Alaaddinoğlu atmış...Bu takımda daha başka iyi oyuncularda var..Yaş ortalaması oldukça da düşük bir takımYakup Alkan 22,Mehmet Alaaaddinoğlu 20 yaşında...Sivasspor Uüur Boral gibi pili bitmiş oyuncuları alacağına bu tür genç yeteneklere yönelmek sivassporun geleceği için çok önemli diye düşünüyorum...Yarın ki maçta eğer oynatılırsa U-21 oyuncumuz Aykut Emre Yakut ve Musa Sinan ı çok iyi izleyelim...

Cley
03.12.2014, 13:35
@eyuphulagu,
Bir düzeltme yapayım Tuzlaspor 3. Turda Kasımpaşa yı elemişti (3-1)

Ferhat06
03.12.2014, 14:46
Saat 17 de maç.İşten çık eve var saat 18.00.İlkyarısını seyredemeyiz.

Salim58
03.12.2014, 15:04
Saat 17 de maç.İşten çık eve var saat 18.00.İlkyarısını seyredemeyiz.

Abi bende ilk yarıyı işyerinde izleyeceğim ilk yarı bitimi işten çıkacağım ikinci yarının 20 dakikasına ancak eve varabilirim.
Ben sana ilk yarıyı anlatırım sende bana ikinci yarıyı anlatırsın olur biter :D

50sekiz
03.12.2014, 16:47
http://i.hizliresim.com/rmLN1P.png

shang
03.12.2014, 17:22
antep çok az geliyor ama geldikleri hemen hemen her pozisyon gol pozisyonu hücumda yine aynı tas aynı hamam bi tuhaf olduk bu sezon anlamak mümkün değil

antik58
03.12.2014, 17:24
Takımımızın kurtarıcılarına bak ; ahmet aras, Ahmet Şahbaz, cihan, berk, korcan yönetimin ne kadar faydalı transfer yaptığı belli oluyor !!!

4eylül
03.12.2014, 17:34
antep ilk yarı yüzde yüz üç gol pozizyonu yakaladı yedek ağırlıklı kadrosuyla oynayan antep sivasspordan daha iyi organiza oluyor sivasspor hayal kırılığına devam ediyor

Morten58
03.12.2014, 17:36
Takımımızın kurtarıcılarına bak ; ahmet aras, Ahmet Şahbaz, cihan, berk, korcan yönetimin ne kadar faydalı transfer yaptığı belli oluyor !!!

Bu saydigin oyuncularin tamami , Ibrahim Toraman , Kadir Bekmezci ve Batuhan Karadeniz'den daha iyi top oynuyor.

Üstelik Berk , Ziya Erdal'dan daha iyi orta yapiyor. Ahmet Sahbaz savunmada Ibrahim gibi agir degil. Ahmet Aras ise Batuhan'i ve Chrisantus'u 10 basar.

Soyözen
03.12.2014, 17:38
Antep'in kadrosuna yedek bile denemez. O kadar tırt bir kadroyla bile bizden çok gol pozisyonu buluyorlar. Bizim ataklarda Ahmet Aras ile Cihan kendimizi gösterecez derdinden pas vermiyorlar.

Madem kupayı önemsiyoruz (çıktığımız kadrodan ben bunu anlıyorum) o zaman bu maçı kesin almamız lazım. İş ciddiye binince Antep evinde bizi yener. Bu maç gruptan çıkma anahtarı gibi bir şey.

DoomsDay58
03.12.2014, 17:45
Sonunda Musa Sinan'ı izleyebileceğim için çok heyecanlıyım!

Ya bu adamın sözleşmesinde hiçbir maçta 11'de başlamayacak diye madde mi var? Nedir bunun olayı ben çözemedim gitti. Hayır bir de yanlış hatırlamıyorsam başkan çıkıp transferinde zorlandık falan demişti. Gerçekten değdi zorlandığınıza helal olsun..

antik58
03.12.2014, 17:54
Bu saydigin oyuncularin tamami , Ibrahim Toraman , Kadir Bekmezci ve Batuhan Karadeniz'den daha iyi top oynuyor.

Üstelik Berk , Ziya Erdal'dan daha iyi orta yapiyor. Ahmet Sahbaz savunmada Ibrahim gibi agir degil. Ahmet Aras ise Batuhan'i ve Chrisantus'u 10 basar.
Güzel insan ben hangi topçu daha iyi tartışması yapmıyorum onlar yedek kaldığı için isimlerini yazdım. Bu msjdaki amacım yönetimin ne kadar istekli ve başarılı transfer yaptığına değinmek. ;)

Morten58
03.12.2014, 18:02
Güzel insan ben hangi topçu daha iyi tartışması yapmıyorum onlar yedek kaldığı için isimlerini yazdım. Bu msjdaki amacım yönetimin ne kadar istekli ve başarılı transfer yaptığına değinmek. ;)

Ahmet Aras bence iyi bir transfer gecen sezon kiralik oynadigi takim Fethiye'de neler yaptigini göz önüne alarak ve Balikspor'a karsi etkili oyunu.

Ben yönetim süper transfer yapti demiyorum, lakin Berk ve Ahmet iyiler.

shang
03.12.2014, 18:15
musa sinanın bu takımda kesinlikle daha fazla süre alması lazım biraz daha form tutsa çok faydalı olacağını düşünüyorum crisantustan batuhandan ahmet arastan cihandan falan kat kat etkili futbolcu o kadar boş futbolcunun içinden şimdiye kadar hiç süre bulamaması çok yazık

Soyözen
03.12.2014, 18:25
Yine Korcan, yine hatalı gol...

shang
03.12.2014, 18:26
gol yemiyeceğimize zaten inanmamıştım hiç her maç rakip kim olursa olsun yiyoruz

ready
03.12.2014, 18:29
artık türkiye kupası bizim için önemi yok asıl olan lig

mühendisburak58
03.12.2014, 18:34
5 tane atmamiz gereken takımı bile yenemiyoruz. Çünkü antep yedeklerle oynadı. Penaltı olmasa gol de atamazdık. 1-0 öne geçmemize rağmen yedek antep e skoru koruyamiyorsak takımdan bir şey beklememek gerek. Bu sene averajla ligde kalalım şimdiden ona bile razıyım.

shang
03.12.2014, 18:35
YAZIKLAR OLSUN hiç bir şey söyleyeme gerek yok !

birdokuzaltiyed
03.12.2014, 18:38
Allah sizi bildiği gibi yapsın yok arkadaş bunlar bu sene düzelmemeye yeminliler bu sezon izleyeyeceğim son maç oldu.Bu saatten sonra bunlar bizi güldürmez..

Sivasım5858
03.12.2014, 19:02
Şu bir gerçekki lig de küme düşmeyi en çok hak eden takım biziz.!

sivas4eylul
11.12.2014, 18:21
Sivas bu GRUPtan çıkar.