Morten58
03.12.2014, 17:57
http://resimzade.com/Show.html?i=44828&token=23103
Kimler gelmeli?
Kimler gitmeli?
Kimler gelmeli?
Kimler gitmeli?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönemi Morten58 03.12.2014, 17:57 http://resimzade.com/Show.html?i=44828&token=23103 Kimler gelmeli? Kimler gitmeli? karamik 03.12.2014, 17:59 Carlos kesin gitmeli onu bunu bilmem ne bu sahiplenme arkadaş bırakın gitsin ya beko35 03.12.2014, 18:01 Kadro yapılandırılsın trabzonspor gibi gir borca (tabi girebilirsen) gör takımı. takım maç kazana kazana ödersin. costa cicinho atıf hariç bütün futbolcuları yolla. Takımı yapılandır. turks 03.12.2014, 18:02 1 gitti 8 geldi bizim tarnsfere ihtiyacımız yokki (erdal sarılara duyurulur ihtiyaç varmı yokmu) Ahwettt 03.12.2014, 18:03 Kimler gitmeli derken kafa yormaya gerek yok takımın %90 gitmeli.( Yönetimin %90 dahil) Kimler gelmeli derken Küme düşecek Balıkesirin yedekleri gelmeli işssiz kalan başka takımın kabul etmediği futbolcular gelmeli Bank asyadan küme düşecek takımın yedekelri gelmeli ama bunları almayada bu yönetimin gücü yetmez. En iyisi taraftarı yatıştırmak için yalaka baskın bir kaçtane duyum aldık görşülüyor kesin gelecek diye ortaya bir kaç isim atarlar. Sonramı sonrası çok basit ara transfer dönemi bitincede bahanesi kolay şehri beğenmediler, takımız iyi cepte para yok yazın kafaya oynacak takım kuracağız derken zaman akar gider DoomsDay58 03.12.2014, 18:04 Başlıca gitmesi gereken kişi ibrahim toraman, ön liberoya kaliteli bir transfer yapılıp Kadir gönderilmeli zira pas hataları canımıza tak etti artık. Öncelikle sol kanat başta olmak üzere, sağ bek, stoper, orta saha ve mevcut forvetlerden daha iyi olmak kaydıyla yabancı bir forvet mutlaka ama mutlaka transfer edilmeli. Forvet transferinin durumuna göre mevcut forvetlerden birkaçıyla yollar ayrılabilir çünkü o bölge gereksiz yere kalabalık. Sol kanada adam bulamıyoruz takımdan forvet fışkırıyor taşanları da sol kanada yapıştırıp sıva yapıyoruz ve tablo ortada... batur0658 03.12.2014, 18:06 Gecen sezon degil miydi bizim yonetim devre arasi iyi oyuncular bulunmuyo transfer yapamiyoruz diyen... her sezon adam akilli bi kac transfer bekleyip kahrolduk bu donemde o yuzden cok fazla beklentiye girmemek lazim bence ne yazikki Morten58 03.12.2014, 18:09 Bir dönem Kamil Grosicki , Eneramo , Jakup Navratl gibi oyunculari devre arasi alip direkt 11'de oynamis oyunculardi. Iste böyle iyi kaliteli oyuncular bulunup kazandirilmali. Ayrica Aydin Karabulut tekrar dönmeli. karamik 03.12.2014, 18:11 Ya carlos gitsin bu takım ilk 5 e oynar bakın iddaa ediyorum bizim takım halilodjiz Trabzon'u gibi ama başına Türk bir hoca gelsin şahlanacaktır görün artık ya görün disiplin yok takımda ruh yok isyan ediyorum artık... elbeylii 03.12.2014, 18:19 Ya carlos gitsin bu takım ilk 5 e oynar bakın iddaa ediyorum bizim takım halilodjiz Trabzon'u gibi ama başına Türk bir hoca gelsin şahlanacaktır görün artık ya görün disiplin yok takımda ruh yok isyan ediyorum artık... Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma stain 03.12.2014, 18:29 Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma bu tepkiden nefret ediyorum sen kesin sivaslı değilsin kardeş o arkadaşımız mossad tarafından gönderilmiş ajan :D sezon başında antep maçında yeniliyoruz takım tabiki ta o zamandan oynayamıyorrdu bu takım bu sezon beşinci olsun bende şampiyonluk etkisi yapacak dediğimde adamın birisi kalktı bana sen kesin sivaslı değilsin senin gibileri çoh gördük dedi sadece sustum cevap vermedim elinizde sivaslılıkölçerle dolaşmayın lütfen çok itici oluyorsunuz yiğidolar yapmayın böyle lütfen Külhan 03.12.2014, 19:40 Su bir gercek gibi ortada duruyor sivasspor yöneticileri sivasin sampion olmsi icin bu güne degin hic akilli transfer yaptigini hemen hemen hic hatirlamiyoruz eger birbilen varsa ciksin haberversinde hatirliyalim yönetimin istedigi sivas ne alt lige insin nede yukari oynasin ortalarda gitsin bu bize yeter der gibiler keza bütceye dokunmayacaksin cepden cikarmaya caksin borclanmiyacaksin ama iyi futbol oynayacaksin siz kimi kandiriyorsunuz bu millet enayimi sonrada stad dolmuyor bahanesine siginacaksin yeter beyler sizin Büyük oteliniz size yeter nejmi58 03.12.2014, 20:12 öncelikle defansa Costanin yanina iyi bir Stoper lazim, mesela Bursadan Ibrahim Öztürk olabilir. Kulübüyle yollarini ayirmak üzere. Trabzondan Aykut Demir de fazla forma sansi bulamadigi icin ayrilmak isteyebilir. Fenerbahceden Hakan Cinemrede gelecegi olan bir Stoper. Keske para olsada Akhisardan Ugur Demirok u alabilsek. Konyadan Selim Ay da olabilir. Sol bek: Trabzondan Musa Nizam ve Bucadan Batuhan Isciler olabilir. Orta Sahaya Ademin yanina saglam bir oyuncu lazim. Galatasarayda istedigi süreyi alamayan iki oyuncudan biri olabilir. Yekta Kurtulus veya Furkan Özcal burasi icin alternatifler. Oyun kurucu pozisyonunda eksigimiz her macta belli oluyor. Oyunu iki yönlü oynayabilen bir 10 numaraya ihtiyacimiz var. Yine Galatasaraydan Emre Colak veya Samsundan Recep Niyaz düsünülebilir. Antalyadan Emrah Bassanin pozisyonunu tam bilmiyorum ama ister oyun kurucu ister acik olsun mutlaka alinmasi gereken bir oyuncu. Sag ve Sol acik demisken, Burhan bu sene cok formsuz, yine Aydinin yerinide dolduramadik. Bu bölgelere Bursadan kadro disi kalan Ferhat Kiraz ve Trabzondan Serdar Gürler düsünülebilir. Gelecegi olan bir oyuncu olarak Boludan Emre Kilinc olabilir. Ve Forvet: Mutlaka iyi bir Golcü alinmali, Bobo (29 yasinda), Muhammed Demir(Gaziantep), Cenk Tosun (Kadroya giremiyor), Batuhan Altintas (Bursada sözlesmesini uzatmadi) yani bu sene biraz paraya kiyip transfer yapmalari lazim, yoksa bu sene ligin sonu gelmez maalesef... nefhret_58 03.12.2014, 20:29 Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma Arkadas sana katiliyorum fakat superligte en cok tatil yapan takim bizim takim. Carlos once antremanlari duzenlesin. Gerekirse hergun yapsin. Futbolcularin birbirinden haberi yok. Ikincisi, bu takimdan yedeklerden gidecekler olmali. Batuhan hicbir zaman as kadroda olamaz. Kadir, hakan yedekte siritmaz lakin ikisi de one oynayacak meziyette degil, onun icin birini gonderme fikride olabilir. Genclerden birileri bulunmali yedek icin. Orta sahaya ve forvete takviye kesin lazim. Toraman o kilolari vermesi lazim. Bursadaki Fernandao 4 haftada fizik kondisyonla ideal kiloya ulasirken maasallah bizde besiye cekilip kilo aliyorlar. Toramana stoperde gorevverilebilir ya da stopere adam gibi birisi alinmali. KaanK 03.12.2014, 20:31 Sen koskoca 4aylık transfer piyasasını pas geç. Yaz transfer dönemi biter bitmez devre arası transferini düşün. Hem de 3 senedir aynı hikaye. Bu bile yönetimin vizyonunu apaçık gösteriyor. Sen her transfer döneminde grosicki eneramo bulamazsın. Bednar oldoni doğa kaya gibilerini bulup ceplerini doldurup göndeririz ancak. Yönetim bu işte sınıfta kalmıştır bu artık tartışma götürmez bir gerçek. 58mesut 03.12.2014, 21:23 ilginçtir; her maçtan sonra birileri alıp satıyor, hiç ben 1-2 milyon para vereyim de şu oyuncuyu alalım diyen çıkmıyor... 58Yiğidoo58 03.12.2014, 21:27 Hacı oyuncular carlosa isyanlı. Siz Sporaktifi izlemediniz mi yav. İlk yarıya kadar ya carlosu gönderecekler ya da kendileri gidecek. Futbolcularla CArlos kanlı bıcaklı olmuş haberiniz ola. SenSetik 03.12.2014, 21:36 Bu başlığa yüzlerce mesaj yazsak ne fark eder? Dilimizde tüy değil kalın kalın kıllar bitti artık söylemekten...gider uğur boral gibi adamları alır getirirler...en iyisi mi bence UĞUR BORAL alınmalı diyeyim de hayal kırıklığı yaşamayalım :) hatta sadece uğur yeter abi eyuphulagu 04.12.2014, 01:20 Eğer transfer yapılacaksa takımda direkt oynayacak nokta transferler yapılmalı;takımın durumu çok vahim...Takım moralmen çökmüş durumda...Takımda yeni heyecanlar gerekir diye düşünüyorum..Bir defa gelecek oyuncu sağlam(sakatlık sorunu olmayan)bir oyuncu olması gerekiyor..Utaka nın durumu malum..3 maç oynuyor,10 maç yatıyor..Sivassporun böyle oyunculara ihtiyacı yok...Bizim başkan ilginç bir kişi;takım iyiyken fazla transferi düşünmeyen ama takım düşme potasına yaklaşmışsa bir anda bizzat kendi yurdışına gidip oyuncuyla birebir görüşüp yabancı transferi bile yapan birisi..Hatırlarsanız Rıza Hoca nın ilk yılında Grosecki transferi bu şekilde gerçekleşmişti...Şimdi Rıza Hoca yok ama Rıza Hoca nın yurt dışına yıllardır oyuncu izlemek için gönderdiği yardımcılardan Orhan Kaynak sivassporda..Orhan Hoca 7-8 yıldır da Rıza Hoca nın ekibinde olan ve sayısız defa yurt dışına gidip bir çok oyuncuyu izleyen ve transfer edilmesini sağlayan bir hoca...Bence Orhan Hoca dan Mecnun Başkan kesinlikle yararlanmalı...Elinde böyle bir hoca varken Mecnun Başkan mutlaka yararalanır diyorum....Çünkü Rıza Çalımbay çok ucuza genç,yetenekli oyuncuları takıma kazandıran bir hocaydı..Bu oyuncuların bir çoğunu da Orhan Hoca izlediğine göre bize de bu tür yabancı oyuncular tavsiye edeceğini düşünüyorum...Düşünüyorum düşünmesine de R.Carlos bu işe ne der onu bilemem..Çünkü her hoca kendi istediği transferlerin yapılmasını ister...Ortada sivasspora transferi adı geçen Colman,Enaramo,Aydın,Erman,Uğu r Boral,Menemensporlu Mahsun,Jimmy Durmaz gibi oyuncularda var..Enaramo şu anda Başakşehirde oynuyor;dün kupa maçında oynadı uzun zamandır oynamadığı için çok kilolu gözüküyor..Geçen yıl Karabük e gitti ama tekrar Sivas'a gelir mi onu da zaman gösterecek;çünkü buradan gitmeyi özellikle istemişti...Ben özellikle orta saha ya mutlaka 2 tane oyuncu alınması taraftarıyım;çünkü sivassporda orta sahada oynarsa Hakan ın dışında ileri çıkıp gol atan oyun da yok...Benim gönlüm bu bölgeye takımı oynatacak bir 10 numaranın ve orta sahada teknik özellikleriyle öne çıkacak yaşı da en fazla 24-29 arasında olacak bir ön liberonun alınmasından yanayım...Colman ın son durumunu bilmiyoruz...Eğer başka bir oyuncu alınamazsa mecburen de olsa alınması mantıklı olur;çünkü ligi tanıyan tekniği de iyi olan bir oyuncu...Diğer orta saha için ise sitede adı geçen Brezilyalı oyunculardan biri alınırsa sivasspora büyük katkıları olur..Enaramo olmazsa veya sivasspor istemezse o zaman Orhan Hoca nın da tavsiye ettiği veya R.Carlos un da istediği Toto Tamuz veya ona eş değer bir santarfor alınabilirse sivasspor için büyük kazanç olur...Toraman oynadıkça hata yapıp sivassporu yakmaya başladı;ya bu sevdadan vazgeçeceğiz ya da Toraman ı maçlara iyi hazırlayacağız...Yerli oyuncu olarak da sol taraf için Jimmy Durmaz alınmazsa Antalya dan Emrah Başsan ,Trabzonspordan Elazığ a transfer olan sol kanat Serdar ,Santrafor Deniz Yılmaz olabilir Orta saha için de Karşıyaka da oynayan ön libero Servan (Fransa kökenli) için girimde bulunabilir..Bu oyuncu 19-20 yaş milli takımlarımızda da oynamış bir oyuncu...Başkan şimdiden girişimde bulunmuş diye haberler var;umarım ara transfere kadar 15-20 arasında puan toplarız..Bunların altına indik mi 2. ayrı işimiz daha da zorlaşır diyorum... samettt 05.12.2014, 19:32 Süper ligin 2. Yarısında yeniden kırmızı beyazlı formayı giyecek olan Aydın Karabulutun önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Uğur Boral transferi kesinlikle gündemimizde yok. Sol kanat için süper lig tecrübesi olan 25 yaşında bir futbolcuyla görüşmeler başladı. Stoper için tecrübeli bir isim gündemde. samettt 05.12.2014, 20:17 Flaş Flaş Flaş! Takımda Batuhan, Chrisantus ve İbrahim Toraman Kadro Dışı Söylentileri Yükseliyor! Net bilgiler elimize geçtiğinde sizlerle paylaşacağız. karamik 05.12.2014, 20:27 Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma Kardeş çok ayıp ediyorsun bu laf kavgada edilmez şükür sivaslıyım hemde sen gibi bende Elbeyliyim Carlos kim babamızın oğlu mu onun için sen bir hemşerinin kalbini kırıyorsun yabancı hayranlığını bırakalım artık costa carlos cicinho ne abi bizim ölümüz bile yukarı tekkeye konacak. DoomsDay58 05.12.2014, 20:28 Flaş Flaş Flaş! Takımda Batuhan, Chrisantus ve İbrahim Toraman Kadro Dışı Söylentileri Yükseliyor! Net bilgiler elimize geçtiğinde sizlerle paylaşacağız. Ne flaşı kardeşim akşamın dokuzu olmuş herkes evinde falan oturuyordur şimdi öyle bir şey olsa gündüz basın açıklaması yapılırdı. karamik 05.12.2014, 20:29 bu tepkiden nefret ediyorum sen kesin sivaslı değilsin kardeş o arkadaşımız mossad tarafından gönderilmiş ajan :D sezon başında antep maçında yeniliyoruz takım tabiki ta o zamandan oynayamıyorrdu bu takım bu sezon beşinci olsun bende şampiyonluk etkisi yapacak dediğimde adamın birisi kalktı bana sen kesin sivaslı değilsin senin gibileri çoh gördük dedi sadece sustum cevap vermedim elinizde sivaslılıkölçerle dolaşmayın lütfen çok itici oluyorsunuz yiğidolar yapmayın böyle lütfen Tşk ederim kardeşim çok haklısın 5sekız 05.12.2014, 20:47 o gıtsın bu gıtsın deıl .ben yonetımın yerınde olsam maç başına para oderım herkes seve seve yada s.... oynuycak ozaman Cerny312 05.12.2014, 21:42 hakan özmert gelmeli karabükten orta sahada çok yararlı olur çok sağlam şutlarıda var bizim musa sinanı kazanmamız lazım kim ne derse desin eyuphulagu 05.12.2014, 21:47 Aydın Karabulut'un yeni takımı belli oldu Bursaspor'da, sezon başında kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, Sivasspor'a kiralandı. Kırmızı-beyazlı ekibin ayrıca, İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'a da talip olduğu öğrenildi.Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Sivasspor'dan 2 yıllığına kadrosuna kattığı ancak Slovenya’da yapılan kamp çalışmalarına katılmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, eski kulübüne kiralandı. Slovenya'daki 4. etap çalışmalarına katılmaması sebebiyle teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan milli futbolcu, bir süredir çalışmalarını alt yapı tesisleri olan Vakıfköy Tesisleri'nde sürdürüyordu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile uzlaşma sağlayamayan yeşil-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu Sivasspor'a 6 aylığına kiraladı. Devre arasına kadar çalışmalarını Sivas'ta sürdürecek olan Aydın, ligin ikinci yarısında Sivasspor'da forma giyecek. SİVASSPOR İBRAHİM VE FERHAT'A DA TALİP Öte yandan kırmızı-beyazlı ekibin, Bursaspor'da bekleneni veremeyen ve teknik direktör Şenol Güneş'in raporuyla kadro dışı bırakılan İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'a da talip olduğu öğrenildi. Kaynak:iha.com.tr....... DoomsDay58 05.12.2014, 21:55 İbrahim Öztürk'ün transfer edileceğini sanmıyorum ama Ferhat Kiraz 25 yaşında ve faydalı olabilecek bir oyuncu. İnşallah haberler gerçektir de bonservisiyle transfer ederiz. ELLİSEKİZ 05.12.2014, 22:20 Belki komik olacak ama, evvela bir sağlam transfer komitesi transfer etmek lazım.Yatan, sakat veya boşta oyuncu istemiyoruz.Bu kafyla transfer olmuyor arkadaş... efendigardaş 05.12.2014, 22:43 ibrahim toraman-batuhan--kadir bekmezci--crisantus--takımı çok yavaşlatıyor kesin önlem alınmalı*** eyuphulagu 06.12.2014, 21:11 Milliyet gazetesinde de sivassporun İbrahim Öztürk ve Aydın için Bursaspor başkanı ile görüştünü ;bu oyuncularla görüşmek için izin istediğini yazmış..İbrahim Öztürk 33 yaşında 1 y sonra 34 den gün alacak;üstelik aylardır kadro dışı kalmış bir oyuncu...İbrahim Öztürk ün İbrahim Toraman dan ne fazlası var...Bu işten bir anlayan varsa bize de anlatsın anlayalım...Sivasspor takımı gençleştireceğine pili bitmiş,yaşı geçmiş oyunculara talip oluyor..Umarım bu haber yalandır.. citothehan58 07.12.2014, 18:52 Eskişehirspor'da Beklenmedik Şok Gelişme! Yıldız Futbolcu Ayrılıyor! http://www.futborsa.com.tr/uploaded/haberler/2014/12/erman_kilic_eskisehirspor.jpg Eskişehirspor'un Tecrübeli Futbolcusu Erman Kılıç,Ocak Ayında Kulübünden Ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan büyük umutlarla transfer edilen Erman Kılıç Sivasspor'da yakaladığı performansı bir türlü gösteremedi ve gözden düştü.Eskişehirspor Yönetimi, Erman Kılıç'a kendisine takım bulması için 12 Ocak'a kadar izin verdi. Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Bahadır Ünalan, futbolculardan Erman Kılıç'a, kendisine yeni kulüp bulması için 12 Ocak'a kadar izin verdiklerini söyledi. Kılıç'ın, Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Ünalan, "Erman Kılıç'ın sözleşmesini feshettiği yönündeki haberler doğruyu yansıtmıyor. Erman'a kendisine yeni takım bulmasını söyledik. Bu yüzden 12 Ocak'a kadar izin verdik" diye konuştu. Kaynak (http://www.futborsa.com.tr/haber/20/11461/eskisehirsporda-beklenmedik-sok-gelisme-yildiz-futbolcu-ayriliyor.html) Soyözen 07.12.2014, 20:43 Hazır bu yola girmişken istediğim futbolcular: Kalla, Kamanan ve Gökhan Bozkaya. yigit 2013 07.12.2014, 21:14 Carlos kesin gitmeli onu bunu bilmem ne bu sahiplenme arkadaş bırakın gitsin ya Bazen guzel yorumlar yapiyorsun da başkan gondermezse Carlos neden gitsin 4.5 milyon euro maasi kim verir ona yigit 2013 07.12.2014, 21:18 Hazır bu yola girmişken istediğim futbolcular: Kalla, Kamanan ve Gökhan Bozkaya. Bende ekleyeyim biraz : balili diallo bombaci halil vs... 34yigido34 07.12.2014, 21:57 Bende ekleyebayrraz : balili diallo bombaci halil vs... Bende ekliyim biraz musa aydin sedat bayrak İbrahim dagasan cılgınsivas58 07.12.2014, 22:09 sözde sivaslı olan ıbrahım toraman saatçi cırısantus gıtsın yeter toraman geldi takım bozuldu Külhan 07.12.2014, 22:11 Burada isim vererek zikretmek pekde uygun degil herkes kendini biliyor kim gitsin kimkalsin zaten yönetim cokdaha iyi biliyor futbolcularda bir insan fazlaca irdelelememek lazim onlarda nefis ve gurur sahibi isteyen kendini kanitlamak icin var gücü ile calisir ve basarir yok keyfime derse o zaman vebal kendisinde kimseye bahane kalmiyor eyivallah deriz 68yasar58 08.12.2014, 08:55 Bu sitede; yöneticilere, topçulara, taraftara herneye olursa olsun yapılan eleştiri ve önerilern en az %80 doğruluk payı vardır. Sizde bu siteyi eğerki takip ediyorsanız. Sayın Sivasspor yöneticeleri, bir söz var bin bilsende bir bilene danış diye. bu eleştirileri, önerileri, istekleri dikkate alın artık. herkes burdan bağıra bağıra söylüyor işe yaramaz 8 kişi yerine adam akıllı 3-4 tane alın.kazanan siz sevinen dua edende bizler oluruz. SenSetik 08.12.2014, 12:51 Hazır bu yola girmişken istediğim futbolcular: Kalla, Kamanan ve Gökhan Bozkaya. birde Balili :) sebasteia 08.12.2014, 14:45 devran ayhan, ilhan ummak gibi isimleri özlüyorum. şaka değil ha :) bize böyle savaşçı cengaverler lazım! Suat 08.12.2014, 16:07 Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma arkadaşım asıl sen boş konuşuyorsun,sivassporlu olmak için illa sivasta dpğmakmı gerekiyor.bende aynı yoruma katılıyorum maya tutmayınca başka hoca her zaman taze kan olur. sebasteia 08.12.2014, 18:43 devre arasında grosicki, eneramo, navratil gibi üç tane sağlam topçu alınırsa (ve tabi ilk yarıyı 18-20 puan arasında bitirebilirsek) bir ihtimal ligde kalabiliriz. yoksa yolun sonu ptt 1 lig! adamınhası 08.12.2014, 18:47 Kadir,utaka,ziya gitmeli yerlerine çok kalitli oyuncular alınmalı eyuphulagu 08.12.2014, 22:06 Başkanın yerinde ben olsam bu takıma iyi bir pivot santrafor;iyi bir 10 numara ,defansa da her an takımı zorlayacak bir stoper alırım ..Yabancı oyunculardan Mehdi,Crisantus,Utaka yı göndererek yerlerine onlar kadar iyi ama sakatlık sorunu olmayan 3 yeni yabanı alırım..Elinde madem Rıza Hoca nın uzun yıllardır oyuncu izleme ekibinde yer alan bir hocan var;mutlaka onun izlediği iyi yabancılar vardır;bu yeni yabancıların sivassporun kurtuluşu olacağına inanıyorum....Takım düşme potasında halen eski tüfeklere de yönelmek neyin nesi..Seneye alınacak kiralıklar gitmeyecek mi;niye her şeye yeniden başlayıp yeni yabancılarla yola devam etmiyoruz...Yerlilere gelince;4 büyük kulüpte devre arasında ayrılacak veya oynamayan G.S dan Engin Baytar, Trabzondan Serdar ,Deniz Yılmaz,Kayseri den Okay Yokuşlu,Antalya dan Emrah Başsan,Karşıya dan Şervan gibi oyuncular sivasspor için ,geleceği için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..Elinde Orhan Hoca gibi 5-6 yıl Rıza Çalımbay ın oyuncu izleme ekibinde yer alan birisi varken ondan transfer konusunda yararlanılmıyorsa o zaman sonucuna da katlanacaksın...Transferde adı geçen Bursaspordan İbrahim 34 yaşına gelmiş bir oyuncu;Şenol Hoca bu oyuncu eskisi gibi olmadığı için;artık ağırlaştığı için takımda istemiyor..İbrahim Toraman dan Bursalı İbrahim in ne üstünlüğü var onu da sivasspor taraftarlarının yorumlarına bırakıyorum...Sivassporda görünen o ki;orta saha artık bu yükü kaldıramıyor;çünkü orta sahadaki oyuncular yaşlanmaya başladı..Onun için takımın yükünü taşıyacak yeni yeteneklere,doymamış oyunculara ,tekmeye kafa sokacak;90 dak. koşacak,mücadele edecek gençlere bu takımın acilen ihtiyacı var..Bu seneyi atlatsak bile seneye yine aynı transferler devam ederse bu takımın kesinlikle düşer...Gerçekci olmak lazım;sivasspor takımında doyuma ulaşan oyuncu sayısı çok fazla takımın acilen yenilenmeye ihtiyacı var...Başkan,Yönetim,hoca bunu umarım görüyordur;göremiyorsa kaçnılmaz son bu yıl olmazsa önümüzdeki yıllarda mutlaka olur...Son olarak orta sahaya kesinlikle takımı oyntacak bir beyin gerkiyor;yerli mi olur yabancı mı olur onu bilemem ama artık yolun sonu gözükmeye başladı...6 -7 tane vasat oyuncu yerine takımda direkt oynayan 3 tane iyi oyuncu transferini tercih ederim... Morten58 08.12.2014, 22:07 Başkanın yerinde ben olsam bu takıma iyi bir pivot santrafor;iyi bir 10 numara ,defansa da her an takımı zorlayacak bir stoper alırım ..Yabancı oyunculardan Mehdi,Crisantus,Utaka yı göndererek yerlerine onlar kadar iyi ama sakatlık sorunu olmayan 3 yeni yabanı alırım..Elinde madem Rıza Hoca nın uzun yıllardır oyuncu izleme ekibinde yer alan bir hocan var;mutlaka onun izlediği iyi yabancılar vardır;bu yeni yabancıların sivassporun kurtuluşu olacağına inanıyorum....Takım düşme potasında halen eski tüfeklere de yönelmek neyin nesi..Seneye alınacak kiralıklar gitmeyecek mi;niye her şeye yeniden başlayıp yeni yabancılarla yola devam etmiyoruz...Yerlilere gelince;4 büyük kulüpte devre arasında ayrılacak veya oynamayan G.S dan Engin Baytar, Trabzondan Serdar ,Deniz Yılmaz,Kayseri den Okay Yokuşlu,Antalya dan Emrah Başsan,Karşıya dan Şervan gibi oyuncular sivasspor için ,geleceği için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..Elinde Orhan Hoca gibi 5-6 yıl Rıza Çalımbay ın oyuncu izleme ekibinde yer alan birisi varken ondan transfer konusunda yararlanılmıyorsa o zaman sonucuna da katlanacaksın...Transferde adı geçen Bursaspordan İbrahim 34 yaşına gelmiş bir oyuncu;Şenol Hoca bu oyuncu eskisi gibi olmadığı için;artık ağırlaştığı için takımda istemiyor..İbrahim Toraman dan Bursalı İbrahim in ne üstünlüğü var onu da sivasspor taraftarlarının yorumlarına bırakıyorum...Sivassporda görünen o ki;orta saha artık bu yükü kaldıramıyor;çünkü orta sahadaki oyuncular yaşlanmaya başladı..Onun için takımın yükünü taşıyacak yeni yeteneklere,doymamış oyunculara ,tekmeye kafa sokacak;90 dak. koşacak,mücadele edecek gençlere bu takımın acilen ihtiyacı var..Bu seneyi atlatsak bile seneye yine aynı transferler devam ederse bu takımın kesinlikle düşer...Gerçekci olmak lazım;sivasspor takımında doyuma ulaşan oyuncu sayısı çok fazla takımın acilen yenilenmeye ihtiyacı var...Başkan,Yönetim,hoca bunu umarım görüyordur;göremiyorsa kaçnılmaz son bu yıl olmazsa önümüzdeki yıllarda mutlaka olur...Son olarak orta sahaya kesinlikle takımı oyntacak bir beyin gerkiyor;yerli mi olur yabancı mı olur onu bilemem ama artık yolun sonu gözükmeye başladı...6 -7 tane vasat oyuncu yerine takımda direkt oynayan 3 tane iyi oyuncu transferini tercih ederim... Mehdi disinda katiliyorum. Mehdi son 5 Hafta cok iyi oynuyor. babapiton 29.12.2014, 22:22 Spor Programlarında Transfer Açıklamaları TV58 Mecnun Başkan ; -Eneramo ile anlaşabiliriz. -İbrahim Öztürk'le Bursaspor'la sorunlarını çözerse 6 aylığına anlaşabiliriz. -Krasic'le hiç görüşmedik. ______________________________ _______ Vizyon58 -Eneramo ve İbrahim Öztürk'le %99 anlaşıldı. -Raheem Lawal (http://www.transfermarkt.web.tr/raheem-lawal/profil/spieler/127768) devre arasına kadar Eskişehir'den parasını alamadığı taktirde Sivasspor'a gelebilir. -Hugo Almedia (http://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824) menejerler tarafından Sivasspor'a önerildi. -Al-Nasr takımında oynayan Ibrahima Traore (http://www.transfermarkt.web.tr/ibrahima-toure/profil/spieler/148644) ile görüşülüyor. sawyer5892 29.12.2014, 22:31 gönderdiğimiz oyuncuları tekrar almak mantıklı değil bence. Bize forvet değil golcü lazım. Gerekirse koşmayacak pres yapmayacak ama ikinci devre 10-15 gol atacak edinho gekas gibi adam lazım. Lawal gelirse ademle birlikte iyi ikili olurlar. cügo58 29.12.2014, 22:33 Spor Programlarında Transfer Açıklamaları TV58 Mecnun Başkan ; -Eneramo ile anlaşabiliriz. -İbrahim Öztürk'le Bursaspor'la sorunlarını çözerse 6 aylığına anlaşabiliriz. -Krasic'le hiç görüşmedik. ______________________________ _______ Vizyon58 -Eneramo ve İbrahim Öztürk'le %99 anlaşıldı. -Raheem Lawal (http://www.transfermarkt.web.tr/raheem-lawal/profil/spieler/127768) devre arasına kadar Eskişehir'den parasını alamadığı taktirde Sivasspor'a gelebilir. -Hugo Almedia (http://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824) menejerler tarafından Sivasspor'a önerildi. -Al-Nasr takımında oynayan Ibrahima Traore (http://www.transfermarkt.web.tr/ibrahima-toure/profil/ spieler/148644) ile görüşülüyor. 1) Eneramonun bize hicbir faydasi olmaz zaten taraftarlarin 90% istemiyor 2) Hugo Almeida yararli olabilir , tecrübesi var Ligi taniyor , Boylu hava toplarina hakim ve firsatci, öyle bir forvet tam bizim takima göre 3)Ibrahim Öztürk Yasi gelmesine ragmen Tecrübeli ve Saglam bir oyuncu 4) lawalda savasci 2 yönlü oynayan hirsli bir oyuncu kadiri kesebilir 5) traoreyi takip eden ve bilgi verebilen bir yigido varmi acaba? babapiton 29.12.2014, 22:34 Spor Programlarında Transfer Açıklamaları TV58 Mecnun Başkan ; -Eneramo ile anlaşabiliriz. -İbrahim Öztürk'le Bursaspor'la sorunlarını çözerse 6 aylığına anlaşabiliriz. -Krasic'le hiç görüşmedik. ______________________________ _______ Vizyon58 -Eneramo ve İbrahim Öztürk'le %99 anlaşıldı. -Raheem Lawal (http://www.transfermarkt.web.tr/raheem-lawal/profil/spieler/127768) devre arasına kadar Eskişehir'den parasını alamadığı taktirde Sivasspor'a gelebilir. -Hugo Almedia (http://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824) menejerler tarafından Sivasspor'a önerildi. -Al-Nasr takımında oynayan Ibrahima Traore (http://www.transfermarkt.web.tr/ibrahima-toure/profil/spieler/148644) ile görüşülüyor. +++++++ Vizyon58 Sivasspor'a Stoper,Sol Bek,Sol Açık(Aydın Geldi),Önlibero ve 2 tane Forvet transferi yapılacak. Ferhat Kiraz istediği fiyatı biraz aşağı çekerse Sivasspor'a gelebilir. eyuphulagu 29.12.2014, 23:42 İbrahima Toure bir kaç yıldır bir çok Türk takımı ile ismi anıldı ama Türkiye'ye gelmesi nasip olmadı..1-2 yıl önce basında Trabzonspor ile uzun süre anılmış ama o Al Nasr Kulübü ile anlaşmıştı...Hazır olması dolayısıyla bence alınacak en iyi transfer olur..Ama kulübüyle 2016 ya kadar da sözleşmesi varmış...Takımdan ayrılması için sözleşmesinde özel bir madde var mı bilmiyorum... Kime niyet kime kısmet...Olur mu olur..Hatırlarsanız yıllar önce Enaramo transferi de çıkmaza girmişti ama Tunus ta olaylar çıkınca Enaramo bir anda sivassporlu oldu...Orta sahaya kim alınacak bu da ayrı bir muamma...Sivassporun bence orta sahaya bir değil 2 tane oyuncuya ihtiyacı var...Son dak. da Colman sürprizi yaşanırsa şaşırmayacağım..En azından ligi tanıyan bir oyuncu;Laval olayı da çok ilginç;sivasspor başkanı ile Eskişehir başkanının iyi ilişkileri olduğu söylendi;bakalım sivassporu bu transferi gerçekten isteyecek mi?..Ben sivassporun en iyi tranferinin takıma Genel Menecer olarak atanan Orhan Kaynak olduğunu düşünüyorum..En azından artık transferleri iyi yapacak bir menecerimiz oldu..Sivassporun en büyük sorunlarından birisi buydu..Diğerleri de zamanla çözülecektir... gogohan 30.12.2014, 00:04 Mecnun başkan carlosun giderken meşale yakılmasına tepki gösteriyor ama o görüntüleri iyi incelesin kimlerin organize etiğini hemen anlaması lazım ama nasıl anlamamış hayret. Ayrıca 3 yada en fazla 4 tane transfer olur. Aydın, İbrahim, Eneramo ve ? olur. 50sekiz 30.12.2014, 00:15 Baskan'in aciklamalarina göre Ibrahim Öztürk, Eneramo + defansif ortasa gelecek gibi. hüso58 30.12.2014, 10:27 öncelikle mutlak iki stoper alınmalı bunlar giray kaçar ve sezon başında anlaşamadığımız yalçın ayhan olabilir sağlam bir solbek alınmalı da costa önliberoda oynamaya başlamalı yıllardan beri çare bulamadığımız 10 numara mevkiisine bir oyuncu bir sağ açık birde forvet alınırsa bu takım geçen seneki haline döner agumus_58 30.12.2014, 10:44 iyi de adı anılan futbolcular hep yabancı. kontenjan nasıl açılacak? aatif, cicinho, da costa harici gönderilecek bu durumda. Morten58 30.12.2014, 22:57 Sefa İşçi 1996 dogumlu genc bir Futbolcu. Belcikada dogmus ve orada oynuyor . Sag Bekde görev yapiyor. Bu oyuncu keske alsalar , Cicinho'dan cok sey ögrenir bu cocuk. 58YIGIDO58 30.12.2014, 22:59 Lamine Diarra ve Pablo Batallayi önerir misiniz lutfen !! yerliturkuaz 30.12.2014, 23:12 Eneramo ile büyük ölçüde anlaştığımızı transfer merkezinde az önce yazdılar. Umarım takımımıza hayırlı olur... SivaSTeaM58 30.12.2014, 23:22 Seneye yabancı sınırının serbest kalacağını düşünürsek devre arasında bizi ligde tutacak takviyeleri yapıp, asıl transferlerimizi diğer sezona saklamalıyız.Başkanın da açıkladığı gibi taraftar beklentiye girmemeli.Başkanın 1. önceliği bütçede açık vermemek, borçlanmamak.Eneramo, İbrahim Öztürk ve Kadir'in yerine oynayacak bir libero transfer edilip bırakılmalı.Aydın'ın da 2. yarı takımla olacağın düşünürsek kadromuz gayet güzel olacak. Ertuğrul Cicinho Da costa İbrahim Öztürk Ziya Adem Yeni gelecek yabancı Burhan Aydın Atıf Eneramo kakikli 31.12.2014, 10:23 eğer şugün itibari ile transfer netleşmedi ise geçmiş olsun. ihtiyacımız geçen sezonun devre arasından beri aynı ise ve hala isimler netleşmedi ise çok sıkıntı yaşarız. geçen yıl bursa devre arası gelmeden fernandaoyu aldı hazırladı ve adam bomba gibi oynuyor. biz hala yok talep gelirse oturur konuşuruz bilmem ne diyip duruyoruz. umarım son saatta transfer peşinde koşmayız... GokhanTurna 31.12.2014, 10:54 Ademin yanında ki isimden başka merak ettiğim transfer bölgesi yok. Bu bölgeye saçma bir transfer veya düz oyuncu alırlarsa yandık. ankastre 31.12.2014, 11:17 Ademin yanında ki isimden başka merak ettiğim transfer bölgesi yok. Bu bölgeye saçma bir transfer veya düz oyuncu alırlarsa yandık. Manisaspor Mustafa Sarpla yolunu ayırmış.34 yaşında ama tecrübeli 6 aylığına olmazmı Ferhat06 31.12.2014, 11:54 Manisaspor Mustafa Sarpla yolunu ayırmış.34 yaşında ama tecrübeli 6 aylığına olmazmı Olmaz!Sivasspor yorgun it yatağımı?Başka kapıya.:D Ferhat06 31.12.2014, 11:59 Bize gelince dünyanın futbolcusuna' gıran' geliyor.Düzgün şöyle pas yapan,adam eksilten,dikine oynayan bir ortasaha,bir de iyi bir golcü.Bütün isteğim buydu. hoğuz 31.12.2014, 14:34 danilo denen adam chrisantusun aynısı :S bence sezon bitimine kadar tanıdık bildik eli ayağı düzgün bir kiralık forvet lazım örneğin : Emre Güral ... al oynat adamı ... hatta belki Erciyesteki Vlemincks bu adamlar topa vurabilen maç alabilen adamlar... defans için yönetim sanki 3 ay önce buraya yazdığımı duymuş gibi İbrahim Öztürk 10 numara transfer... Toroman acilen gönderilsin... Uğur Boral bu takıma işlev katar gelirse iyi transfer olur... bence 1 tane 10 numaraya ihtiyaç var mesela Alanzinho ... babapiton 02.01.2015, 13:12 İşte Sergen Yalçın'ın listesi Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı iki maçta da galip gelmeyi başaran, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 1 puan çıkarıp etkili futboluyla taraftarını umutlandıran Sivasspor’da gündem transfer. Kırmızı-Beyazlılar, genç teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın da dediği gibi transferde öncelik stoper. İşte Sergen Yalçın'ın listesindeki 13 isim... http://www.sporx.com/img/40/2015/ihraj.jpg 13-İbrahim Öztürk Bursaspor'da sorunlar yaşayan İbrahim Öztürk ile prensip anlaşmasına varan Sivasspor, ara transferin ilk imzasını attırmaya çok yakın. http://www.sporx.com/img/40/2015/sers.jpg 12-Serdar Kesimal Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serdar Kesimal ile görüşmelere başlayan Sivasspor, her an bir transfer sürprizi daha yapabilir. http://www.sporx.com/img/40/2015/-1420187955.jpg 11-Mehmet Topuz Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Mehmet Topuz'u ısrarlı bir şekilde transfer etmek isteyen Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'ne bu konuda istekte bulundu. http://www.sporx.com/img/40/2015/mustafa4a.jpg 10-Mustafa Yumlu Trabzonspor'da kadro dışı kalan Mustafa Yumlu'yu da listesine alan Trabzonspor, Serdar Kesimal'dan olumsuz bir cevap gelmesi durumunda rotasını net olarak Mustafa Yumlu'ya kıracak. http://www.sporx.com/img/40/2015/-1420187913.jpg 9-Tomas Sivok Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sivok ile dirsek temasında olan Sivasspor, Çek oyuncunun Beşiktaş ile anlaşamamas durumunda resmen devreye girecek ve transfere nokta koyacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/ccv.jpg 8- Guillaume Hoarau Sivasspor'un sürpriz transfer bombası Hoarau olarak gösteriliyor. Bordeaux'da gösterdiği performans ile parlayan, ancak son yıllarda düşüş yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, sezon başında Young Boys'a transfer olmuştu. İsviçre ekibinde 19 maçta, 9 gol ve 3 asistlik performansı ile tekrar üst düzey seviyede oynayabileceğini gösteren Fransız golcü, Sivas'ın ilacı olabilir. http://www.sporx.com/img/40/2015/yy.jpg 7-Yekta Kurtuluş Galatasaray'da alternatif oyuncu konumunda bulunan Yekta Kurtuluş için hazırlıklara başlayan Sivasspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk görüşmelere başladı. Sergen Yalçın'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için kiralık formülü düşünülüyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/kubana.jpg 6-Danilo Menajerler tarafından Sivasspor'a önerilen Danilo için sağlık raporları talep edildi. Kuban'da kiralık olarak forma giyen ve son dönemde yaşadığı sakatlıklar ile dikkatleri üzerine çeken Danilo, 28 yaşında ve forvet mevkiinde forma giyiyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/cvb.jpg 5- Michael Eneramo Sezon başında bonservis bedeli olmadan İstanbul Başakşehir'in yolunu tutan Eneramo, sadece 6 maçta forma giyebildi. Sivas'ta parlayan güçlü oyuncu, forvet arayan Sivasspor'un listesinde yer alıyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/kkkkk.jpg 4-Aydın Karabulut Bursaspor'da Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, Sivasspor ile anlaştı bile. Sergen Yalçın'ın da onayı ile Aydın, Sivas'ın ara dönemde ilk transferi olacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/.jpg 3-Furkan Özçal Galatasaray'ın transferi için Karabükspor ile prensip anlaşmasına vardığı Furkan Özçal için Bursaspor'un ardından Sivasspor da resmen devreye girdi. Sergen Yalçın'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Furkan için Sivasspor Yönetimi, Galatasaray'a resmi bir teklif sunacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/emrr.jpg 2-Emre Güral Sergen Yalçın'ın transfer listesinin zirvesinde yer alan Emre Güral için Sivasspor Yönetimi, Trabzonspor ile görüşmelere başladı. http://www.sporx.com/img/40/2015/yasin.jpg 1-Yasin Öztekin Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği takımda kalmak isteyen Yasin Öztekin'i de transfer listesine yazan Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'nden bu konuda bir istekte bulundu. Yasin'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor Yönetimi, Galatasaray ile ilk resmi görüşmesini önümüzdeki haffta içerisinde gerçekleştirecek. Kaynak : Sporx (http://www.sporx.com/futbol/sergen-yalcin-transferSXGHQ275SXQ?sira=1) umitfidan 02.01.2015, 13:33 İşte Sergen Yalçın'ın listesi Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı iki maçta da galip gelmeyi başaran, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 1 puan çıkarıp etkili futboluyla taraftarını umutlandıran Sivasspor’da gündem transfer. Kırmızı-Beyazlılar, genç teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın da dediği gibi transferde öncelik stoper. İşte Sergen Yalçın'ın listesindeki 13 isim... http://www.sporx.com/img/40/2015/ihraj.jpg 13-İbrahim Öztürk Bursaspor'da sorunlar yaşayan İbrahim Öztürk ile prensip anlaşmasına varan Sivasspor, ara transferin ilk imzasını attırmaya çok yakın. http://www.sporx.com/img/40/2015/sers.jpg 12-Serdar Kesimal Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serdar Kesimal ile görüşmelere başlayan Sivasspor, her an bir transfer sürprizi daha yapabilir. http://www.sporx.com/img/40/2015/-1420187955.jpg 11-Mehmet Topuz Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Mehmet Topuz'u ısrarlı bir şekilde transfer etmek isteyen Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'ne bu konuda istekte bulundu. http://www.sporx.com/img/40/2015/mustafa4a.jpg 10-Mustafa Yumlu Trabzonspor'da kadro dışı kalan Mustafa Yumlu'yu da listesine alan Trabzonspor, Serdar Kesimal'dan olumsuz bir cevap gelmesi durumunda rotasını net olarak Mustafa Yumlu'ya kıracak. http://www.sporx.com/img/40/2015/-1420187913.jpg 9-Tomas Sivok Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sivok ile dirsek temasında olan Sivasspor, Çek oyuncunun Beşiktaş ile anlaşamamas durumunda resmen devreye girecek ve transfere nokta koyacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/ccv.jpg 8- Guillaume Hoarau Sivasspor'un sürpriz transfer bombası Hoarau olarak gösteriliyor. Bordeaux'da gösterdiği performans ile parlayan, ancak son yıllarda düşüş yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, sezon başında Young Boys'a transfer olmuştu. İsviçre ekibinde 19 maçta, 9 gol ve 3 asistlik performansı ile tekrar üst düzey seviyede oynayabileceğini gösteren Fransız golcü, Sivas'ın ilacı olabilir. http://www.sporx.com/img/40/2015/yy.jpg 7-Yekta Kurtuluş Galatasaray'da alternatif oyuncu konumunda bulunan Yekta Kurtuluş için hazırlıklara başlayan Sivasspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk görüşmelere başladı. Sergen Yalçın'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için kiralık formülü düşünülüyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/kubana.jpg 6-Danilo Menajerler tarafından Sivasspor'a önerilen Danilo için sağlık raporları talep edildi. Kuban'da kiralık olarak forma giyen ve son dönemde yaşadığı sakatlıklar ile dikkatleri üzerine çeken Danilo, 28 yaşında ve forvet mevkiinde forma giyiyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/cvb.jpg 5- Michael Eneramo Sezon başında bonservis bedeli olmadan İstanbul Başakşehir'in yolunu tutan Eneramo, sadece 6 maçta forma giyebildi. Sivas'ta parlayan güçlü oyuncu, forvet arayan Sivasspor'un listesinde yer alıyor. http://www.sporx.com/img/40/2015/kkkkk.jpg 4-Aydın Karabulut Bursaspor'da Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, Sivasspor ile anlaştı bile. Sergen Yalçın'ın da onayı ile Aydın, Sivas'ın ara dönemde ilk transferi olacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/.jpg 3-Furkan Özçal Galatasaray'ın transferi için Karabükspor ile prensip anlaşmasına vardığı Furkan Özçal için Bursaspor'un ardından Sivasspor da resmen devreye girdi. Sergen Yalçın'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Furkan için Sivasspor Yönetimi, Galatasaray'a resmi bir teklif sunacak. http://www.sporx.com/img/40/2015/emrr.jpg 2-Emre Güral Sergen Yalçın'ın transfer listesinin zirvesinde yer alan Emre Güral için Sivasspor Yönetimi, Trabzonspor ile görüşmelere başladı. http://www.sporx.com/img/40/2015/yasin.jpg 1-Yasin Öztekin Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği takımda kalmak isteyen Yasin Öztekin'i de transfer listesine yazan Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'nden bu konuda bir istekte bulundu. Yasin'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor Yönetimi, Galatasaray ile ilk resmi görüşmesini önümüzdeki haffta içerisinde gerçekleştirecek. Kaynak : Sporx (http://www.sporx.com/futbol/sergen-yalcin-transferSXGHQ275SXQ?sira=1) Mustafa YUMLU bence bu ligdeki en iyi stoper alınmasını çok isterim :) Cerny312 02.01.2015, 17:31 Lawal gelirse ortasahaya ilaç olur süper transfer olur bizim için HeLuieN58 02.01.2015, 18:41 Sergen Yalçın'ın İstemesi Degil Bizim Yönetimin Paraya Kıyıp Alması Lazım. Sergen Yalçın'ın Listesi Güzel İnş. Olur :D Morten58 02.01.2015, 19:54 Roberto Carlos simdi Akhisar'la anlasmis. Benim simdi en büyük korkum eski Hocamizin iyi oyuncularimizi Sivasspor'a Akhisar'a istemesi , mesela Da Costa , Cicinho gibi oyunculari isterse cok fena kötü olur, özellikle Cicinho . 35gürün58 02.01.2015, 20:44 Bursaspor’da İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz sorunu çözüldü Bursaspor Kulübü, alacakları için kulübe ihtar çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'ın ödemelerini gerçekleştirdi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlı yönetim kurulu, her iki oyuncunun 1 milyon 450 bin TL tutarındaki alacaklarını kanuni sürenin dolmasına 3 gün kala hesaplarına yatırarak, serbest kalmalarını önledi. Ödemelerin gerçekleştirildiğine dair bilgilerin de oyunculara verildiği bildirildi. Takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz, yaklaşık 2 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Her iki oyuncu, geçen ay birikmiş alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtar çekerek TFF’ye başvurmuştu. stain 02.01.2015, 22:44 ferhat kirazı boluspordan beri bilirim iyi topçudur ama şuan form durumu nedir onu bilemem ibrahim öztürk içinde aynı sorun var mesela toramanı görüyoruz adam futbolu unutmuş bu arkadaşlarda onun gibiyse vay halimize eyuphulagu 02.01.2015, 23:10 Liste oldukça kabarık gözüküyor...Bu oyunculardan 5 tanesi gelirse sivasspordan da 5-6 tane isimle yolların ayrılması gerekiyor..Bu isimlerden İbrahim-Aydın ve Enaramo ile anlaşıldı haberleri var..Enaramo nun son durumunu bilmiyoruz;çünkü Başakşehir de sezon başından beri az sayıda maç oynamış durumda..Ben en son kupa maçında Enaramo yu 1 devre izledim;oldukça kilolu gözüküyor..Ama sivasspora gelirse uyum sorunu yaşamaz...Furkan Öcal iyi oyuncu gelirse orta saha için iyi alternatif olur;ama Karabükspora daha yakın olduğu; söyleniyor..Serdar Kesimal eğer gelirse sivasspor için büyük kazanç olur..Serdar Kayserde iken milli takıma kadar yülselmişti...Yekta Kasımpaşa dan beri beğendiğim bir oyuncu;gelirse sivasspor için büyük kazanç olur ama hatırlarsak geçen yıl devre arasında Trabzonsporun bile teklifini reddetmişti...M.Topal 32 yaşına gelmiş bir oyuncu;son 2 yılda doğru düzgün ne maç ne de futbol oynadı;çünkü çok sayıda sakatlık geçirdi..Gelir mi bilinmez..Gelirse son durumunu o zaman görürüz...Sivok a gelince o da 32 yaşına gelmiş bir oyuncu;bjk İsveç ten yerine genç bir oyuncu aldı, gözden çıkarılmış durumda...Sivok faydalı bir oyuncu ama çok sık da sakatlanan bir oyuncu..Hem İbrahim hem Sivok alınırsa bana sanki Da Costa gidebilir diye bir durum olur diyorum..Bu hafta Da Costa Utaka ile birlikte izinli deniliyor;sebebini biz bilmiyoruz herhalde birileri biliyordur;Yasin takımda kalmak istiyormuş ;transferi zor gözüküyor....Bakalım bu listeden kaç tanesi gerçek çıkacak...Sivasspor yönetimi yüklüce bonservis parası verip bu oyunculardan kaçını alır acaba?Ya da bu oyunculardan kaç tanesi sivasspora faydalı olur acaba?Ben bu oyunculardan Serdar ve Yekta nın sivasspora daha fazla faydalı olacağını düşünüyorum...Yasin de gelse çok iyi olur ama Yasin gelmek istemediğini açıkça söyledi...Bakalım bu haberin ne kadarı doğru çıkacak... eyuphulagu 03.01.2015, 01:51 İşte Bugünün Fanatik Transfer Haberi:................Sivas’t a çifte bomba Sezonun ikinci yarısına Sergen Yalçın idaresinde damga vurmaya hazırlanan Yiğidolar, transferde hızlı. Kırmızı-Beyazlılar, Kuban'ın forveti Danilo'yla anlaştı, sıradaki isim ise Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Tomas Sivok..Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı iki maçta da galip gelmeyi başaran, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 1 puan çıkarıp etkili futboluyla taraftarını umutlandıran Sivasspor’da gündem transfer. Kırmızı-Beyazlılar, genç teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın da dediği gibi transferde öncelik stoper. Hedefteki isim ise Beşiktaş’taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tomas Sivok. Çek savunmacı için Siyah-Beyazlı yönetimle temasa geçen yönetimin olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bilindiği üzere Beşiktaş’ın da defansa takviye yapması söz konusu. Kartal, istediği futbolcuyu alabilirse Sivok’un, Sivas’a gitmesine onay verecek. Bu transferin 10 güne kadar netlik kazanacağı bildirildi. Eneramo’ya bağlı! Forveti de güçlendirmeyi hedefleyen Yiğidolar, FANATİK’in 3 gün önce yazdığı Kuban Krasnodar’ın 28 yaşındaki forveti Danilo’yla kesin olarak anlaşmaya vardı. Rus ekibiyle sözleşmesi dün itibariyle son bulan ve bonservis ödenmeden kadroya katılacak olan oyuncuyla ilgili son kararın birkaç gün içinde verileceği ifade ediliyor. İmza aşamasında olan bu transfere beklemesinin nedeni ise Eneramo’da yaşanan belirsizlik. Nijeryalı forvetin transferi gerçekleşmezse Danilo sezonun ikinci yarısında Sivas forması giyecek. Kaynak:Fanatik.com............ ...........Eğer Sivok gelirse Da Costa takımdan ayrılacak mı..Çünkü Sivasspor defansa yabancı bir stoper transfer ederse DA Costa takımdan gidecek gibi bir his var içimde..Umarım Da Costa takımdan ayrılmaz..Çünkü Sivok eğer bize gelirse büyük ihtimal son transferini de yapmış olacak..İyi oyuncu olmasına iyi de sık sık da sakatlanan bir oyuncu..Bu oyuncuya güvenip Da Costa gönderilirse ilerde Sivok tekrar sakatlanırsa sivasspor oldukça zor durumda kalır..İbrahim de Bursa dan alınacağına göre Da Costa gidecek gibi bir olay sanki sözkonusu...Enaramo transferinde de sorun olduğunu da ilk kez öğrenmiş olduk;Enaramo kesin deniyordu;ya nazlanıyor ya da fazla para istiyor veya son bir ihtimal sakatlık sorunu mu var acaba diye insan sormadan edemiyor..Bakalım bu Fanatik haberi nin doğruluk derecesi ne kadar doğru olacak..... keko 58 03.01.2015, 10:27 İşte Bugünün Fanatik Transfer Haberi:................Sivas’t a çifte bomba Sezonun ikinci yarısına Sergen Yalçın idaresinde damga vurmaya hazırlanan Yiğidolar, transferde hızlı. Kırmızı-Beyazlılar, Kuban'ın forveti Danilo'yla anlaştı, sıradaki isim ise Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Tomas Sivok..Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı iki maçta da galip gelmeyi başaran, zorlu Kasımpaşa deplasmanından 1 puan çıkarıp etkili futboluyla taraftarını umutlandıran Sivasspor’da gündem transfer. Kırmızı-Beyazlılar, genç teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın da dediği gibi transferde öncelik stoper. Hedefteki isim ise Beşiktaş’taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tomas Sivok. Çek savunmacı için Siyah-Beyazlı yönetimle temasa geçen yönetimin olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bilindiği üzere Beşiktaş’ın da defansa takviye yapması söz konusu. Kartal, istediği futbolcuyu alabilirse Sivok’un, Sivas’a gitmesine onay verecek. Bu transferin 10 güne kadar netlik kazanacağı bildirildi. Eneramo’ya bağlı! Forveti de güçlendirmeyi hedefleyen Yiğidolar, FANATİK’in 3 gün önce yazdığı Kuban Krasnodar’ın 28 yaşındaki forveti Danilo’yla kesin olarak anlaşmaya vardı. Rus ekibiyle sözleşmesi dün itibariyle son bulan ve bonservis ödenmeden kadroya katılacak olan oyuncuyla ilgili son kararın birkaç gün içinde verileceği ifade ediliyor. İmza aşamasında olan bu transfere beklemesinin nedeni ise Eneramo’da yaşanan belirsizlik. Nijeryalı forvetin transferi gerçekleşmezse Danilo sezonun ikinci yarısında Sivas forması giyecek. Kaynak:Fanatik.com............ ...........Eğer Sivok gelirse Da Costa takımdan ayrılacak mı..Çünkü Sivasspor defansa yabancı bir stoper transfer ederse DA Costa takımdan gidecek gibi bir his var içimde..Umarım Da Costa takımdan ayrılmaz..Çünkü Sivok eğer bize gelirse büyük ihtimal son transferini de yapmış olacak..İyi oyuncu olmasına iyi de sık sık da sakatlanan bir oyuncu..Bu oyuncuya güvenip Da Costa gönderilirse ilerde Sivok tekrar sakatlanırsa sivasspor oldukça zor durumda kalır..İbrahim de Bursa dan alınacağına göre Da Costa gidecek gibi bir olay sanki sözkonusu...Enaramo transferinde de sorun olduğunu da ilk kez öğrenmiş olduk;Enaramo kesin deniyordu;ya nazlanıyor ya da fazla para istiyor veya son bir ihtimal sakatlık sorunu mu var acaba diye insan sormadan edemiyor..Bakalım bu Fanatik haberi nin doğruluk derecesi ne kadar doğru olacak..... amaaaaaannn Eneramo bizden UZAK KALSIN OT OYUNCU ISTEMIYORUZ ARTIK!!!!!! Insallah Danilo Transfer gercek olacak 06batu58 03.01.2015, 11:23 enaramo gelmesin adamı oynatmıyolar bide tosundanda öte bişey olmuş batuhan ondan daha iyidir gelmesin. 06batu58 03.01.2015, 11:24 amaaaaaannn Eneramo bizden UZAK KALSIN OT OYUNCU ISTEMIYORUZ ARTIK!!!!!! Insallah Danilo Transfer gercek olacak sana sonuna kadar katılıyorum benozgurr 03.01.2015, 15:03 Umarm sivasspor dan birileri boluda ki emer kilinci izlemistir bence gelecegi iyi bir oyincu sanirim daha önce bi arkadasta paylasmisti nejmi58 03.01.2015, 23:48 Emrah Bassan (Antalya) Taylan Antalyali, Orhan Gülle (Genclerbirligi) Recep Niyaz, Aminu Umar, Canberk Aydin, Furkan Köse (Samsun) Emre Kilinc (Bolu) Okay Yokuslu (Kayseri) Batuhan Isciler (Buca) Hakan Cinemre (Fenerbahce) Batuhan Altindas (Bursa) Serdar Gürler, Deniz Yilmaz (Trabzon) Sevki Cinar (Denizli) Sezer Özmen (Rize) Baris Basdas (Kasimpasa) Eray Ataseven (Balikesir) Muhammed Demir (Gaziantep) Ugur Demirok (Akhisar) cengizzzhan58 04.01.2015, 00:15 ligimizde en beğendiğim forvetlerden biri stancu tam usta bitirici alabilirsek müthiş olur eneramo danilo falan hikaye olur stancunun yanında.Kanatlar ve orta ofans için eskişehirden sissoko,bursadan bakambu,mersinden nakaulma bunlardan birini alabilirsek stancuyla beraber uçarız tabii biraz paraya kıymamız lazım :) Ferhat06 04.01.2015, 10:16 Gençlerbirliğinde 4-5 sezon oynayan Boşnak ERMİN ZEC boşta sanırım.Düşünülebilir. triper58 04.01.2015, 10:27 Bu transferler edilecek adamları mümkün oldukça 6 ay kiralık veya opsiyonlu almalıyız sonra başımıza bela olurlar.Deniz Yılmaz,Webo,Almedia, Eneramo,Holmen,Furkan Özçal,Yekta,Kerim Frei benim aklıma gelenler. B.DUMANLI 04.01.2015, 12:00 Devre arasi transferi sadece bize güc katacak ve bizi ligde birakabilecek bir kadro yapisina erisebilmek icin yapilan bir transferdir. Bu yil ligde kaldigimiz taktirde asil sorun Sergen, Aatif,Cicinho ve Da Costa´nin durumlari bizle yola devam edip etmemeleri hususu var.Bizle kalmak istememeleri durumunda takim tekrardan bir yenilenme icerisine girecektir.Hersey yeniden sil bastan olacaktir.Gerci bunlar bilahere düsünülecek seyler... Asil önemlisi ara transferde alinacak forvet oyuncusunun Sivasspor´a uyumu konusu.Sivasspor´un ligde kalmasi atacagi gollere bagli.Bize gol lazim ligde kalmamiz icin,göze hos gelen futbol degil.Her mac 1-0 olsun, yeterki bizim olsun felsefesi bulundugumuz karanliktan bizi cikarmaya yeterli.Bizim istedigimizde bu degilmi zaten. Sivas karanliga bürünmesin,futboluyla Türkiye gündemindeki yerini alsin. kangalli58yasin 05.01.2015, 21:43 Ben Sahsen Pierre Webo'yu ne kadar yasli olsada bu takimda görmek isterim. Bitiriciligi Eneramodan kat kat daha iyi hele ki kafa toplarinda cok iyi ve bizede aynen böyle bir forvet'de lazim nede olsa durmadan kanatlardan bindirme yapiyoruz. Aatif gibi kafa topuna cikmayan futbolcu yerine Webo gibi tecrübeli biri cok daha yararli olur. eyuphulagu 06.01.2015, 01:44 Gökhan Zan Sivasspor'da! Sivasspor, Galatasaray'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan ile anlaştı. Sergen Yalçın yönetiminde sezonun ikinci yarısına damga vurmayı planlayan Sivasspor takviye için düğmeye basıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın anlaşmaya vardığı ilk ismi FANATİK yazıyor: Gökhan Zan... Galatasaray’da affedilmesine rağmen bir türlü şans bulamayan Gökhan’la bizzat Sergen Yalçın’ın görüştüğü ve, “Biz artık buradayız. Toraman da bizimle. Senin gibi tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacım var. Gelirsen çok mutlu olurum” sözleriyle ikna ettiği öğrenildi. Yalçın’ın teklifini kabul eden Gökhan Zan, Galatasaray Yönetimi’yle bir araya gelip izin isteyecek. Bu arada Başkan Mecnun Otyakmaz, takımdan gönderilecek oyuncuları açıkladı. Kırmızı- Beyazlılar’ın patronu, Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Ahmet Şahbaz, Berk Neziroğluları, Cihan Özkara ve Macauley Chrisantus ile yolları ayırdı. Ayrılacak olan futbolculara teşekkür eden başkan Otyakmaz, 4 futbolcu transfer edeceklerini sözlerine ekledi. Kaynak:Fanatik.com.tr.. Ferhat06 06.01.2015, 09:22 Akşam Nail Sertakan Engin Baytar tamam ve kampa katılacak dedi.Kafasını futbola verirse çok işimize yarar. ReFRaCToRY 06.01.2015, 09:24 Mecnun ODYAKMAZ: Engin Baytar takip ettiğimiz oyuncu, gerekli görüşmeleri yaparız uygun olursa alırız. Bakalım inşallah doğrudur ama en mantıklısı sezon sonuna kadar kiralamak çünkü Engin sağı-solu belli olmayan bir futbolcu elimizde patlamasın sonra 5-10 maç ceza yiyip. ready 06.01.2015, 10:15 Mecnun ODYAKMAZ: Engin Baytar takip ettiğimiz oyuncu, gerekli görüşmeleri yaparız uygun olursa alırız. Bakalım inşallah doğrudur ama en mantıklısı sezon sonuna kadar kiralamak çünkü Engin sağı-solu belli olmayan bir futbolcu elimizde patlamasın sonra 5-10 maç ceza yiyip. engin baytar pimi çekilmiş bir bomba gibi ne zaman ne yapacagı hiç belli olmaz 68yasar58 06.01.2015, 10:50 Bir taraftar olarak yapılacak transferlerde adı geçen oyunculardan bir takaımda olmasını istemediğim, hatta görmeye tahammül edemediğim oyuncu ENGİN BAYTAR dır. kendi takımım da nasıl izlerim onun içinde bu transferin gerçekleşmemesi için dua etmekten başka buraya alınmasın diye yazıyorum . Eğerki alınacaksa enginden daha iyi UMUT GÜNDOĞAN, YEKTA alınsın denginden daha faydalı olacağına inanıyorum. ENERAMO ya gelince onunda takıma fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum SİVAS ın ekmeğini yemiş suyunu içmiş ne hikmetse herdefasında bırakıp gitmiş yeter artık bukadarda olmaz.Onun yerine ALLAH aşkına daha kaliteli bi forvet getirinde yüzümüz gülsün. servo58 06.01.2015, 13:07 Allah aşkına yönetimden biri veya tanıdığı şu yorumları okusun. Bizim tanka ihtiyacımız yok. iyi bir golcüye ihtiyacımız var tek vuruş özelliği olan Jardel misali. Eneramo nerden çıkıyor anlamıyorum. Her defasında bu takımdan kaçmış bir oyuncu.Oynadığı futbolu ve yeteneğini herkes biliyor , yoksa unuttumu arkadaşlarım attığının iki katını kaçıran , hiç pres yapmayan ve sürekli hücum faulü yapan eneramoyu. Bu adam bizlere az saç yoldurmadımı.Bırakın artık şu adamı konuşmayı , yönetimde bıraksın. 9-10 maç kazanmamız lazım ikinci yarı buna göre gerçekten kaliteli bir golcü almamız gerekiyor. karamik 06.01.2015, 18:31 Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma Carlos gitsin dediğimde bana aklınca ağır konuşan Sayın arkadaşım bak haklılığım ortaya çıktı 16 maç 2 galibiyet alan Carlos 3 maçta 2 galibiyet alan Sergen herşeyi ortada nickine bakıyorum Elbeyli diyor gelip elin Brezilyalısı için benim kalbimi kalbimi kırıyor.Ne oldu sizin dünya Yıldız'ı İlahlaştırdığınız adam gitti bizden daha vasat bir camiada Çalışmaya başladı bunun kalitesi işte bu kadar basit siz siz olun at gözlüğüyle gezmeyin. onurcngr 06.01.2015, 18:53 İbrahim öztürk sivasspor'umuza hayirli olsun. İnsallah beklenen performansi gosterir. benozgurr 06.01.2015, 18:57 Transfer merkezinde yekta engin ve uğur boral ile ilgendigimiz yazıyor ama anılan bi çok oyuncu 28 yaş üstü takımın yaş ortalamasi iyice yükseliyor sawyer5892 06.01.2015, 19:26 Transfer merkezinde yekta engin ve uğur boral ile ilgendigimiz yazıyor ama anılan bi çok oyuncu 28 yaş üstü takımın yaş ortalamasi iyice yükseliyor bende bu haberi paylaşacaktım link burada https://twitter.com/TransferMerkez/status/552513851946991620 adres58 06.01.2015, 20:35 Akşam Nail Sertakan Engin Baytar tamam ve kampa katılacak dedi.Kafasını futbola verirse çok işimize yarar. Evet hocam kafayla çok iş yapar bu çocuk :D adres58 06.01.2015, 20:38 Carlos gitsin dediğimde bana aklınca ağır konuşan Sayın arkadaşım bak haklılığım ortaya çıktı 16 maç 2 galibiyet alan Carlos 3 maçta 2 galibiyet alan Sergen herşeyi ortada nickine bakıyorum Elbeyli diyor gelip elin Brezilyalısı için benim kalbimi kalbimi kırıyor.Ne oldu sizin dünya Yıldız'ı İlahlaştırdığınız adam gitti bizden daha vasat bir camiada Çalışmaya başladı bunun kalitesi işte bu kadar basit siz siz olun at gözlüğüyle gezmeyin. Roberto Carlos, Domingo Lopez hoca olmadığı sürece hiç bir takımda iş yapamaz. Kişiliği karakteri ve geçmişine saygımız sonsuz ama hocalığı sorgulanabilir. cengo64 06.01.2015, 21:21 Yekta, Emenike olurmu ki.Olursa Eskişehir de Cisokko beğendiğim oyuncu. Orta sahaya etkili bir isim de bulabilirsek ligin tozunu atarız.Sergen bu işi başaracak.Hergün olgunlaşıyor.Ben hiçbirzaman düşeceksek Carlosla düşelim diyenlerden değildim zaten ama şimdi gideceksek Avrupaya Sergenle gidelim diyorum. mustafa_kavak58 06.01.2015, 21:26 Yekta, Emenike olurmu ki.Olursa Eskişehir de Cisokko beğendiğim oyuncu. Orta sahaya etkili bir isim de bulabilirsek ligin tozunu atarız.Sergen bu işi başaracak.Hergün olgunlaşıyor.Ben hiçbirzaman düşeceksek Carlosla düşelim diyenlerden değildim zaten ama şimdi gideceksek Avrupaya Sergenle gidelim diyorum. Emenikemi :rolleyes::rolleyes::rolleyes: karamik 06.01.2015, 22:50 Emenikemi :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Enekenesine dikerler Sivas'ta :) aciyurt 07.01.2015, 06:49 Domingo Lopez'i de yardımcı antrenör olarak geri çağırsak keşke. kakikli 07.01.2015, 09:06 hamza hamzaoğlu;"Yekta ile konuştuk teklif gelirse gidebilirsin". ne yapıp edip yektayı satınalma opsiyonu ile takıma kazandırmalıyız. kesinlikle çok işimize yarar... mustafa_kavak58 07.01.2015, 19:11 insallah butun transferlerimiz kampa yetisir :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes: eyuphulagu 11.01.2015, 01:51 Beşiktaş'ta Cicinho harekatı Siyah-Beyazlılar, sağ bek konusunda dış transferde Linnes ve Pereira isimlerinden bir türlü olumlu sonuç alamayınca Cicinho'ya yöneldi. Brezilyalı asist makinesi için Uğur ve Ümit'i takasta öneren Kartal, ek olarak İsmail'i isteyen Sivas'la görüşmelerini sürdürüyor. Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir sağ bekle doldurmak için çalışmaları bütün hızıyla sürdüren Beşiktaş’ta, yurt dışındaki hedefler konusunda henüz kesin bir sonuç alınamamasının ardından gözler Süper Lig’deki adaylara çevrildi. Uzun süredir Molde’nin Norveçli savunmacısı Martin Linnes için temaslarını sürdüren ve bu bölge için son olarak; Maxi Pereira, Antonio Barragan gibi isimlerle adı anılan Siyah-Beyazlılar, görüşmelerin bir türlü resmiyet kazanmamasının ardından B planını devreye soktu. Sivasspor’un deneyimli sağ beki Cicinho için uzun süredir gizli olarak yürütülen pazarlıkları resmiyete döken yönetim, Kırmızı-Beyazlılar’ın daha önceden talip olduğu Uğur Boral ve Ümit Karaal’a karşılık Brezilyalı futbolcuyu istedi. Sivas’tan kontra geldi Ligde geçen sezon 31 maçta 13 asist yaparak asist kralı olan ve bu sezonda da çıktığı 14 mücadelede takım arkadaşlarına 7 gol pası vererek bu alanda zirveyi kaptırmayan Cicinho için ek bir talepte bulunan Sivas’ın, İsmal Köybaşı’nı da kiralık olarak istediği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu gelişmenin ardından İç Anadolu temsilcisinden süre istediği ve teknik direktör Slaven Bilic’ten gelecek raporun ardından İsmail’le ilgili kararı vereceği öğrenildi. Beşiktaş'ta Cicinho harekatı Siyah-Beyazlılar, sağ bek konusunda dış transferde Linnes ve Pereira isimlerinden bir türlü olumlu sonuç alamayınca Cicinho'ya yöneldi. Brezilyalı asist makinesi için Uğur ve Ümit'i takasta öneren Kartal, ek olarak İsmail'i isteyen Sivas'la görüşmelerini sürdürüyor. 11 Ocak 2015, Pazar Yorum Yaz A+ A- Beşiktaş'ta Cicinho harekatı Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir sağ bekle doldurmak için çalışmaları bütün hızıyla sürdüren Beşiktaş’ta, yurt dışındaki hedefler konusunda henüz kesin bir sonuç alınamamasının ardından gözler Süper Lig’deki adaylara çevrildi. Uzun süredir Molde’nin Norveçli savunmacısı Martin Linnes için temaslarını sürdüren ve bu bölge için son olarak; Maxi Pereira, Antonio Barragan gibi isimlerle adı anılan Siyah-Beyazlılar, görüşmelerin bir türlü resmiyet kazanmamasının ardından B planını devreye soktu. Sivasspor’un deneyimli sağ beki Cicinho için uzun süredir gizli olarak yürütülen pazarlıkları resmiyete döken yönetim, Kırmızı-Beyazlılar’ın daha önceden talip olduğu Uğur Boral ve Ümit Karaal’a karşılık Brezilyalı futbolcuyu istedi. Sivas’tan kontra geldi Ligde geçen sezon 31 maçta 13 asist yaparak asist kralı olan ve bu sezonda da çıktığı 14 mücadelede takım arkadaşlarına 7 gol pası vererek bu alanda zirveyi kaptırmayan Cicinho için ek bir talepte bulunan Sivas’ın, İsmal Köybaşı’nı da kiralık olarak istediği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu gelişmenin ardından İç Anadolu temsilcisinden süre istediği ve teknik direktör Slaven Bilic’ten gelecek raporun ardından İsmail’le ilgili kararı vereceği öğrenildi. Orhan Yıldırım -Fanatik....................... .............................. .................Arkadaşlar bjk nın Perreira tarnsferi olmayacak herhaldeki sivasspordan ısrarla Cicinho yu istiyorlar...Bu haber bjk sayfasından sivasspor sayfasındaki haberlerden daha da ciddiye benziyor..Cicinho nun bu yıl sözleşmesi bitiyor;yıl sonunda takımdan ayrılma durumu da olabilir ama şu kritik durumda yerine iyi bir sağ bek bulmadan sivassporun Cicinhoyu bjk ya vermesini kesinlikle doru bulmuyorum..Eğer Abdurrahman a güvenerek Cicinho yu vererirlerse vay halimize..Haberde geçen İsmail ise sol kanat oyuncusu;gerçi sağda da oynuyor ama bize sağda kesinlikle faydalı olmaz..Ayrıca sivassporda eğer Cicinho gönderilirse takımın gücünün yarı yarıya düşeceğinizi düşünüyorum..Umarım böyle bir hata yapmazlar..Sergen in iyi bir bjk lı olduğunu herkes biliyor;umarım başkanımız Cicinho nun yerine oynayacak ,onun kapasitesinde iyi bir oyuncu bulmadan bu transfere izin vermez...Ben uyarayım;kendi düşen ağlamaz;Eğer sivasspor istediği sonuçları almazsa sezon sonunda ne olacağımız herkes biliyor..Umarım bindiğimiz dalı kesmeyiz... Morten58 11.01.2015, 02:40 Sivasspor, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Soner Aydoğdu'nun transferinde sona yaklaştı. - Sivasspor Kaynak: Fanatik Eneramo’yu kadrosuna katan, Gökhan Zan’ı da renklerine bağlamak üzere olan Sivasspor, transferde hayli hızlı. Kırmızı-Beyazlılar’da gündemdeki son isim Soner Aydoğdu. Ersun Yanal’ın kadrosunda düşünmediği başarılı orta saha oyuncusu için Sergen Yalçın devreye girdi. Sivaslı idareciler, Soner’in menaceriyle temasa geçti. Olumlu yanıt aldıkları öğrenildi. Orta sahada Adem Koçak’ın yeri garanti. Ancak Yalçın, yanına mutlaka Soner gibi teknik kapasitesi yüksek, çok koşan bir oyuncu istiyor. Edinilen bilgiye göre Soner, Trabzonspor’la bağlarını birkaç gün içinde koparıp, vakit kaybetmeden Sivasspor’un Antalya’daki ikinci yarı hazırlık kampına dahil olacak. B.DUMANLI 11.01.2015, 08:54 Vahid Halilhodzic ve Ersun Yanal´dada yeterince forma sansi bulamayan biri Soner Aydogdu.Fakat Trabzon onu Genclerbirligi takimindan transfer ederken bir ISIK gördüde aldi.Aksi taktirde Trabzon almazdi. Biz bu ISIGI tekrardan yakmaya calisirsak bilhassa Sergen hoca ve kurmaylarinin elinde bu ISIGI tekrardan parlatabiliriz. Kadroda yedek kalmis oyuncular beyinin bir tarafinda acaba sorusunu herzaman icin birakirlar.Acaba bu oyuncudan verim alabilecekmiyiz gibi. Yalniz Manisaspor´a Türkiye kupasinda attigi bir gol varki sol ayakla tam jenerik bir gol.Bence bu cocuk Trabzon´da yeterli ilgiyi görememis ve forma sansi taninmamis.Olay bu bence, bize geldiginde hem morali yerine gelecek hemde perfonmansi ile ilk onbirin degismez oyuncusu olabilir. Sayet bu transfer gerceklesirse hayirli ugurlu olsun camiyamiza. aozdemir 11.01.2015, 09:14 en azından 3ü kampa yetişti citothehan58 11.01.2015, 15:28 Erman Kilic artik yedek olarak gelmez kendisi artik Antalyasporlu oldu. http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2015/01/11/fft104mm3404194.jpg?d=11.1.201 5%2016:20:00 B.DUMANLI 11.01.2015, 18:29 Erman hala futbol oynuyormusun sen,ama sen hep durarak oynadigindan daha futbolu birakmana cok seneler var:). dibba58 11.01.2015, 20:10 İyi bir SANTRAFORA ihtiyacımız var. İyi bir ORTASAHA oyuncusuna ihtiyacımız var. İyi bir SANTRAFORA ihtiyacımız var. İyi bir ORTASAHA oyuncusuna ihtiyacımız var. İyi bir SANTRAFORA ihtiyacımız var. İyi bir ORTASAHA oyuncusuna ihtiyacımız var. İyi bir SANTRAFORA ihtiyacımız var. İyi bir ORTASAHA oyuncusuna ihtiyacımız var. DAHA KAÇ KERE YAZACAĞIZ. .............................A nlayana....................... ......... eyuphulagu 11.01.2015, 21:32 Sergen Yalçın bugün A spor muhabiri Hakan Gündağan'a tarnsfer konusunda açıklamalar yapmış;Sergen 2 oyuncu daha alacağız demiş ama isim vermemiş...Crisantus kampta ama idmanlara çıkmıyormuş... B.DUMANLI 11.01.2015, 21:43 Sergen Yalçın bugün A spor muhabiri Hakan Gündağan'a tarnsfer konusunda açıklamalar yapmış;Sergen 2 oyuncu daha alacağız demiş ama isim vermemiş...Crisantus kampta ama idmanlara çıkmıyormuş... Fanatik´de videolu haberde gecen Gökhan ve Lawal olmasin bu kisiler. karamik 11.01.2015, 21:48 Erman Kilic artik yedek olarak gelmez kendisi artik Antalyasporlu oldu. http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2015/01/11/fft104mm3404194.jpg?d=11.1.201 5%2016:20:00 Ermanın mutluluğu gözlerinden okunuyor.:D:D:D B.DUMANLI 11.01.2015, 21:55 Ermanın mutluluğu gözlerinden okunuyor.:D:D:D Tespit cok güzel,sanki benim burada ne isim var gibilerden bakiyor.Birde Antalya süperlige cikamazsa PTT liginin GIRDABINDA dönüp duracak. Kendi düsen aglamaz... Ya herseyi tadinda birakip futbol hayatini sonlandiracak,yada daha bir alt liglerin bugünden hesabini yapacak artik.. tavatir 11.01.2015, 22:29 Arkadaşlar Erman bize faydalı olmuştur, emekleri olmuştur. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Antalya zaten ligin favorilerinden. Süper Lig'e çıkabilir. Bence bize gelseydi takımda iyi bir alternatif olabilirdi. ReFRaCToRY 12.01.2015, 08:53 Sercan Kaya Rizespor ile sözleşmesini feshetmiş. Bence alınıp alternatif kadroda kullanılabilir. Utaka'yı da göndersinler gitsin. Ferhat06 12.01.2015, 09:21 Ermanın mutluluğu gözlerinden okunuyor.:D:D:D Eşşekten düşmüş gibi bir hali var.:D furky.b 12.01.2015, 12:33 Ali karakis twitterden yazmis: @akrksmng: SON DAKIKA:Sivasspor İbrahim Akin ile gorusme halinde ve anlasmayada yakin.@TransferMerkez 50sekiz 12.01.2015, 12:49 Ali karakis twitterden yazmis: @akrksmng: SON DAKIKA:Sivasspor İbrahim Akin ile gorusme halinde ve anlasmayada yakin.@TransferMerkez Bu yönetim de sikeye adi karismis, sikeden ceza almis ne kadar futbolcu varsa transfer ediyor. Kime yaranmak istiyorlar anlamis degilim. sawyer5892 12.01.2015, 13:38 arkadaşlar Emre Güral bir kaç yerde adı geçti bizimle ancak Eskişehirspor ile anlaştı. Ferhat06 12.01.2015, 14:10 Ali karakis twitterden yazmis: @akrksmng: SON DAKIKA:Sivasspor İbrahim Akin ile gorusme halinde ve anlasmayada yakin.@TransferMerkez İbrahim Akın demek araya diyagonal pas demek.Gelsin,hem bonservissiz de. Rıdvan1 12.01.2015, 16:05 Sivasspor, Gaziantepspor ile yollarını ayıran İbrahim Akın ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Erenozdenn 12.01.2015, 20:00 Korcan ( Ertuğrul ) Cicinho Da Costa İbrahim Ö. (Ümit) Fatih Ç. (Ziya) Adem (Kadir) Mehdi (???) Burhan (A. Aras) Aatıf (İ. Akın) Aydın ( Musa S. ) Eneramo ( Utaka-Batuhan ) Kadro baya genişledi gibi duruyor.İbrahim Toroman ve Hakan Arslan da gönderilebilir bence ön liberoya sağlam bir adam alınırsa. Bitirici forvet ve ileriye top çıkaran Cicinho yu rahatlatacak kalite de bir ön libero ile ilk beşi bile zorlar gibi duruyoruz .Eneramo dan sonra forvetten ümidimi kessem de umut fakirin ekmeği sonuçta :) Hayırlısı bakalım sawyer5892 12.01.2015, 20:24 Geçen sezondan beri elimizde alternatif kanat oyuncusu olmadığından yakınıyordum. Burhan geçen sezon ekstra bir performans gösterdi bu sezon pek ortada yok aydın 6 aydır top oynamıyor ne yapacağı belli değil. İbrahim Akın'a çeşitli sebeplerle sıcak bakmayan arkadaşlar olabilir anlarım. Ama ilk 11i zorlayabilecek bir oyuncu burhan formsuzken sağda da oynar zaten sol ayaklı sol kanatta forvet arkası forvet hücumun her bölgesinde oynar kısaca. Hepimiz oyun kötü giderken gidişatı değiştirecek bir oyuncu olmamasından şikayetçiyiz alın size öyle bir oyuncu. Siteyi değil de Sivassporu takip edenler bilir ilk maçta oyuna girip neler yaptığını Erenozdenn 12.01.2015, 20:29 Geçen sezondan beri elimizde alternatif kanat oyuncusu olmadığından yakınıyordum. Burhan geçen sezon ekstra bir performans gösterdi bu sezon pek ortada yok aydın 6 aydır top oynamıyor ne yapacağı belli değil. İbrahim Akın'a çeşitli sebeplerle sıcak bakmayan arkadaşlar olabilir anlarım. Ama ilk 11i zorlayabilecek bir oyuncu burhan formsuzken sağda da oynar zaten sol ayaklı sol kanatta forvet arkası forvet hücumun her bölgesinde oynar kısaca. Hepimiz oyun kötü giderken gidişatı değiştirecek bir oyuncu olmamasından şikayetçiyiz alın size öyle bir oyuncu. Siteyi değil de Sivassporu takip edenler bilir ilk maçta oyuna girip neler yaptığını Tamamen katılıyorum arkadaşım sana. Kadro derinliğinin kimseye zararı olmaz. citothehan58 12.01.2015, 22:48 Ermanın mutluluğu gözlerinden okunuyor.:D:D:D Iyi oldu kendini yakti .. Eneramo da gitti beles Besiktasa ordan Karabük derken Basaksehire gitti. Eneramoyu cok severim özlemisdim. Ama Eneramo bize de beles geriye geldi simdi cok calisirsa borcunu geri ödemis olur :) benozgurr 13.01.2015, 06:25 Yeni yapılan transferlerde eldeki oyuncularda genel itibariyle 30 yaş civarı ligin fener ile birlikte en yaşlı takımıyız umarım sıkıntı olmaz Inşallah eerrooxx 13.01.2015, 09:59 http://www.footballuser.com/formations/2015/01/1182024_Sivasspor.jpg citothehan58 13.01.2015, 16:31 Suan Altin Insaat Kayseri Erciyessporun aldigi yabanci Defans oyuncular: http://www.transfermarkt.de/pape-diakhate/profil/spieler/28318 http://www.transfermarkt.de/john-boye/profil/spieler/85585 Adamlar gidip böyle oyunculari beles aliyor biz niye alamiyoruz acaba. Morten58 13.01.2015, 20:10 Kasımpaşa, Bursaspor'un 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. neden , bu oyuncuyu biz alamadik! Genc oldugu icin mi? B.DUMANLI 13.01.2015, 20:17 Kasımpaşa, Bursaspor'un 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. neden , bu oyuncuyu biz alamadik! Genc oldugu icin mi? Nedenmi?:D Cünki maliyeti var Ferhat Kiraz´in,buyüzden.... Morten58 13.01.2015, 22:06 Transfer Merkezi Eskişehirspor, Lazio'dan Miroslav Klose ile anlaştı. Bir aksilik çıkmazsa oyuncunun yarın kampa katılması bekleniyor. DOGU_BEY 13.01.2015, 23:00 MACUELY CRİSANTUS'UN sözleşmesi fesh edildi... Sivasspor için adı geçen yabancılardan biri Azeri Karabağ takımında oynayan Hollandalı George LEROY... Yekta'yı çok istedik lakin istediği ücret fazla olunca transfer zora girdi ts veya kasımpaşaya gidebilir.. sawyer5892 13.01.2015, 23:05 Transfer Merkezi Eskişehirspor, Lazio'dan Miroslav Klose ile anlaştı. Bir aksilik çıkmazsa oyuncunun yarın kampa katılması bekleniyor. kardeş eskişehirspor yönetimi yalanladı Sivas_SporLu58 14.01.2015, 03:32 Suan Altin Insaat Kayseri Erciyessporun aldigi yabanci Defans oyuncular: http://www.transfermarkt.de/pape-diakhate/profil/spieler/28318 http://www.transfermarkt.de/john-boye/profil/spieler/85585 Adamlar gidip böyle oyunculari beles aliyor biz niye alamiyoruz acaba. kardesım adamlar ikisine 2.5 m Euro vermişler sence bizim yönetim verirmi o kadar :) Has Sivas`li 14.01.2015, 07:06 MACUELY CRİSANTUS'UN sözleşmesi fesh edildi... Sivasspor için adı geçen yabancılardan biri Azeri Karabağ takımında oynayan Hollandalı George LEROY... Yekta'yı çok istedik lakin istediği ücret fazla olunca transfer zora girdi ts veya kasımpaşaya gidebilir.. Adama bak ya birde parayi begenmiyor. Bunlarin hepsi önümüzdeki sezon avuclarini yalarlar. Milyonlari cebe indirme devri gecti artik! Bir gercek varki "YABANCI SINIRLAMASI" sayesinde süperligde oynayan oyuncular var. Aslinda PTT1.Lig de anca oynarlar, denyolar... münihliyigido58 14.01.2015, 08:57 kardesım adamlar ikisine 2.5 m Euro vermişler sence bizim yönetim verirmi o kadar :) hayir ters bilgi veriyorsun. biri 6 ay takimsizdi, bedava geldi, öbürü ise bonservissiz. kakikli 14.01.2015, 10:39 Akhisar Belediyespor, Anadolu Üsküdar'ın orta saha oyuncusu Pekin Köşnek ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. kaynak:https://twitter.com/TransferMerkez/status/555295778122788865 nedir bu şimdi, eğer carlos bu çocuğu orada oynatırsa bu işte bir pislik var demektir yok oynatmayacaksa yine bir pislik var demektir... yerliturkuaz 14.01.2015, 14:16 Akhisar Belediyespor, Anadolu Üsküdar'ın orta saha oyuncusu Pekin Köşnek ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. kaynak:https://twitter.com/TransferMerkez/status/555295778122788865 nedir bu şimdi, eğer carlos bu çocuğu orada oynatırsa bu işte bir pislik var demektir yok oynatmayacaksa yine bir pislik var demektir... 6 Ocak itibari ile bu futbolcunun lisansını çıkartmışız. Hakikaten çok ilginç bir durum bende gördüm bu haberi madem oynatacaktın neden Sivasspor'da oynatmadın Kamil Grosicki 14.01.2015, 21:13 Akhisar Belediyespor, Anadolu Üsküdar'ın orta saha oyuncusu Pekin Köşnek ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. kaynak:https://twitter.com/TransferMerkez/status/555295778122788865 nedir bu şimdi, eğer carlos bu çocuğu orada oynatırsa bu işte bir pislik var demektir yok oynatmayacaksa yine bir pislik var demektir... Bugünkü antrenman fotoğraflarında var Pekin haber asparagas bence halilxx58 15.01.2015, 10:33 Bursaspor Kulübü, resmi internet sitesinden Ibrahim Öztürk icin kulübümüzün 500.000 TL bonservis ödeyecegini acikladi. alboran 16.01.2015, 02:16 hala istediğimiz o ortasahanın göbeğine can verecek bir oyuncu transfer ettiğimizi düşünmüyorum.ofansif bir orta saha oyuncusu alınmadıkça da bu takımın ortasahası uzun vadede sıkıntı çeker.göbekteki tek ofansif orta saha mehdi taouil.onun da devamlılığı sıkıntı.acilen yabancı bir ortasaha almalıyız.hala da neyi beklediğimizi anlamıyorum.bu oyuncu alınmak ZO-RUN-DA ! nasıl ilk yarıyı sol açık olmadan oynadık ve sıkıntı çektiysek; şimdi de bu mevki eksikliğinden sıkıntı çekeriz.verin parayı alın.zaten başka da para harcadığınız yok sezon başından beri. citothehan58 16.01.2015, 14:14 Bir dönem Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Eskişehirspor'la büyük ölçüde anlaştı. Sivasspor formasıyla geçirdiği başarılı sezonların ardından Rennes'e transfer olan Grosicki, Fransız ekibinde bir türlü istikrar yakalayamadı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Polonyalı futbolcu Rennes'den ayrılma kararı aldı. Rennes 2 milyon Euro istedi Fransa'dan ayrılmayı kafasına koyan Grosicki, menajerler vasıtasıyla Eskişehirspor'a önerildi. Kırmızı-Siyahlılar 26 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Tek sorun Rennes'in istediği 2 milyon Euro'luk bonservis bedeli... Başkan Hoşcan ikinci teklifi yapacak İlk görüşmede 1 milyon Euro öneren Başkan Mesut Hoşcan'ın Grosicki'yi transfer etmekte kararlı olduğu Eskişehirspor'un ikinci teklifi yapacağı öğrenildi. Erkan Zengin'in boşluğunu bu transferle doldurmak isteyen Skibbe, bir de sol bek alınması için yönetime baskı yapıyor. Insallah dogru degildir. Keske Sivasa geri dönse :( DoomsDay58 16.01.2015, 14:48 Bir dönem Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, Eskişehirspor'la büyük ölçüde anlaştı. Sivasspor formasıyla geçirdiği başarılı sezonların ardından Rennes'e transfer olan Grosicki, Fransız ekibinde bir türlü istikrar yakalayamadı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Polonyalı futbolcu Rennes'den ayrılma kararı aldı. Rennes 2 milyon Euro istedi Fransa'dan ayrılmayı kafasına koyan Grosicki, menajerler vasıtasıyla Eskişehirspor'a önerildi. Kırmızı-Siyahlılar 26 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Tek sorun Rennes'in istediği 2 milyon Euro'luk bonservis bedeli... Başkan Hoşcan ikinci teklifi yapacak İlk görüşmede 1 milyon Euro öneren Başkan Mesut Hoşcan'ın Grosicki'yi transfer etmekte kararlı olduğu Eskişehirspor'un ikinci teklifi yapacağı öğrenildi. Erkan Zengin'in boşluğunu bu transferle doldurmak isteyen Skibbe, bir de sol bek alınması için yönetime baskı yapıyor. Insallah dogru degildir. Keske Sivasa geri dönse :( Eskişehir futbolcusunun maaşını ödeyemiyor Grosicki'ye 2 milyon euro mu verecek? Bu haber hiç inandırıcı gelmedi bana. kakikli 16.01.2015, 15:26 @TransferMerkez sivasporun prensipte anlasmaya vardigi mamoutou ndiaye transferinde suan bir sikinti var giderilmeye calisiliyor. https://twitter.com/akrksmng/status/556087029004783616 citothehan58 16.01.2015, 17:42 Akhisar West Ham United'dan Ricardo Vaz Tê' le kiralik olarak anlasmis.. Insallah bize de bir kaliteli oyuncu alinir. 58YIGIDO58 16.01.2015, 18:08 Ben sahsen simdiye kadar yapilan Transferleri ilerleyen seneler icin yeterli görmüyorum. Yapilan Transferler sadece bu sene ligde kalmak icin alinmis oyuncular. Yani bu oyuncular gelecek icin umut vad etmiyor. Ligin baslamasina 1 hafta gibi az bir süre kaldi ve ortada halen ön libero ve golcü transferi yok. Biz yillardir ve arti bu sezon bas bas bagirdik ön libero ve golcü diye ama halen inat edilip bu bölgeye 1-2 oyuncu almamakta israr ediliyor her nedense artik. Insallah bunun bedeli agir olmaz sezon sonu. 58YIGIDO58 16.01.2015, 18:22 Akhisar West Ham United'dan Ricardo Vaz Tê' le kiralik olarak anlasmis.. Insallah bize de bir kaliteli oyuncu alinir. Öncellikle Akhisari tebrik ederim Carlosun gelmesiyle birlikte cok iyi isler yapacaklarinada eminim. Tamam Carlos bizde basarili olamadi ikinci sezon ama bu demek degildir ki Akhisarda da daha kötü olacak. Tam aksine Akhisardaki imkanlar daha iyi Sivasdan Birincisi Akhisarin Yönetimi Bizim Yönetim gibi oldugunu düsünmüyorum yani onlar paraya kiyip iyi oyuncularda alacaklardir ( mesela Premier lig den Ricardo yu almislar) dahada devam ederler almaya. Bizim Yönetim gibi ücün besin hesabini yapmazlar. Bize gelelim Sivasspor lig tarihinde ne zaman Premier lig den bir oyuncu aldi ? Ben 10 Yildir bu takimi hatta 2 ligdeyken Sivasspor takip ederim her macini ama biz 10 yildir hep ayni Transfer politikasini yapiyoruz. Nerde yasli, futbolu birakacak noktada oyuncular var onlari aliyoruz. Söyle kaliteli liglerden 1-2 kaliteli oyuncu aldigimizi hic görmedim. Yani lafin kisasi Sivasspor asla düsmez icimiz rahat olsun ama bu transfer politikasiyla basarilida olamaz her sezon böyle korkuyla mac izlemeye devam ederiz. Simdi bu yazimdan sonra bana katilan olur olmaz orasi ayri mesele ben görüslerimi kimseye hakaret etmeden burda belirttim. barbarakis 16.01.2015, 18:22 Rennesinb kadrosunda denilen isimde bir futbolcu gözükmüyor sawyer5892 16.01.2015, 20:05 Ben sahsen simdiye kadar yapilan Transferleri ilerleyen seneler icin yeterli görmüyorum. Yapilan Transferler sadece bu sene ligde kalmak icin alinmis oyuncular. Yani bu oyuncular gelecek icin umut vad etmiyor. Ligin baslamasina 1 hafta gibi az bir süre kaldi ve ortada halen ön libero ve golcü transferi yok. Biz yillardir ve arti bu sezon bas bas bagirdik ön libero ve golcü diye ama halen inat edilip bu bölgeye 1-2 oyuncu almamakta israr ediliyor her nedense artik. Insallah bunun bedeli agir olmaz sezon sonu. kardeş zaten devre arası bu durumda olan takım geleceği düşünmez. Bu sezon ligde kalmamızı sağlayacak transferler yapılır. Eneramo ve İbrahi Akın'dan sonra forvet transferi bekleme hayal kırıklığına uğrarsın iyi bir ön libero hepimiz bekliyoruz ancak devre arası transfer zorlugunu düşünürsek onun da ne olacağı belli değil hiç değilse kadirden iyi biri gelse yeter mehdiyle değişikli oynarlar. Sana da yazık valla bu genç yaşında kendini paralıyosun üzülüyorum senin adına derin58 16.01.2015, 20:53 Öncellikle Akhisari tebrik ederim Carlosun gelmesiyle birlikte cok iyi isler yapacaklarinada eminim. Tamam Carlos bizde basarili olamadi ikinci sezon ama bu demek degildir ki Akhisarda da daha kötü olacak. Tam aksine Akhisardaki imkanlar daha iyi Sivasdan Birincisi Akhisarin Yönetimi Bizim Yönetim gibi oldugunu düsünmüyorum yani onlar paraya kiyip iyi oyuncularda alacaklardir ( mesela Premier lig den Ricardo yu almislar) dahada devam ederler almaya. Bizim Yönetim gibi ücün besin hesabini yapmazlar. Bize gelelim Sivasspor lig tarihinde ne zaman Premier lig den bir oyuncu aldi ? Ben 10 Yildir bu takimi hatta 2 ligdeyken Sivasspor takip ederim her macini ama biz 10 yildir hep ayni Transfer politikasini yapiyoruz. Nerde yasli, futbolu birakacak noktada oyuncular var onlari aliyoruz. Söyle kaliteli liglerden 1-2 kaliteli oyuncu aldigimizi hic görmedim. Yani lafin kisasi Sivasspor asla düsmez icimiz rahat olsun ama bu transfer politikasiyla basarilida olamaz her sezon böyle korkuyla mac izlemeye devam ederiz. Simdi bu yazimdan sonra bana katilan olur olmaz orasi ayri mesele ben görüslerimi kimseye hakaret etmeden burda belirttim. :D sivassporu cok guzel takip etmissin.. Premier lig den hic kimse gelmedi demissin.. Bouazzayi unutmussun galiba.. Unutmus olman normal diyecegim ama adami unutulmaz yapan bi maca cikmis olmasaydi.. Adam bi yarim saat ya oynadi ya oynamadi.. Ertesi gun apar topar kacmisti.. Senin kadar laf anlamayan bi insan gormedim.. Hala yonetime neden yukleniyorsun anlamiyorum.. Eline bi hesap makinasi al bu sezonun ortalama seyircisiyle yedigimiz cezalarin hesabini yap.. Kafan karismasin diye hic oyuncularin aldiklari maasini, mac basi ucretlerini, biletlerden devletin %18lik alacagi olan kdv yi, stad bakim masraflarini, alt yas kategorilerin giderlerini vs vs vs soylemiyorum.. :D sadece aldigimiz ceza ile ortalama mac seyirci gelirin hesabini yap.. Hic yonetim borc yapip oyuncu alsin deme.. Ordusporun haline bak. Sampiyonlar ligine gideriz diyen takim ptt yi boyladi. Adamlar 1,2 mlyon tl lik borclarini odeyemedigi icin takimda oyuncu kalmadi.. Sanirim forumda milletin sana laf anlatmaya calismaktan parmaklarinda derman kalmadi.. Yonetim para basmiyor.. Eger ki birseyler degistirmek istiyorsan gider kulube uye olursun.. Divan kurulu oldugunda avazin yettigi kadar "santrfor alin" bagirirsin.. Bjk uyeligi 1200 tl ise bizim uyeligimiz 1000 tl den fazla degildir. Ayda 30-40 euro imkansiz degil.. Ama ne olur artik milletin kafasini utuleme... Burada transfer komitesinden kimse yokturdur.. stain 16.01.2015, 21:04 :D sivassporu cok guzel takip etmissin.. Premier lig den hic kimse gelmedi demissin.. Bouazzayi unutmussun galiba.. Unutmus olman normal diyecegim ama adami unutulmaz yapan bi maca cikmis olmasaydi.. Adam bi yarim saat ya oynadi ya oynamadi.. Ertesi gun apar topar kacmisti.. Senin kadar laf anlamayan bi insan gormedim.. Hala yonetime neden yukleniyorsun anlamiyorum.. Eline bi hesap makinasi al bu sezonun ortalama seyircisiyle yedigimiz cezalarin hesabini yap.. Kafan karismasin diye hic oyuncularin aldiklari maasini, mac basi ucretlerini, biletlerden devletin %18lik alacagi olan kdv yi, stad bakim masraflarini, alt yas kategorilerin giderlerini vs vs vs soylemiyorum.. :D sadece aldigimiz ceza ile ortalama mac seyirci gelirin hesabini yap.. Hic yonetim borc yapip oyuncu alsin deme.. Ordusporun haline bak. Sampiyonlar ligine gideriz diyen takim ptt yi boyladi. Adamlar 1,2 mlyon tl lik borclarini odeyemedigi icin takimda oyuncu kalmadi.. Sanirim forumda milletin sana laf anlatmaya calismaktan parmaklarinda derman kalmadi.. Yonetim para basmiyor.. Eger ki birseyler degistirmek istiyorsan gider kulube uye olursun.. Divan kurulu oldugunda avazin yettigi kadar "santrfor alin" bagirirsin.. Bjk uyeligi 1200 tl ise bizim uyeligimiz 1000 tl den fazla degildir. Ayda 30-40 euro imkansiz degil.. Ama ne olur artik milletin kafasini utuleme... Burada transfer komitesinden kimse yokturdur.. Hay ağzina sağlık noktasi virgulune kadar ayni dusuncedeyim samettt 16.01.2015, 21:06 derin58 hay ağzına sağlık gardaşım çok güzel özetlemişsin.bunun gibilerine çok basit geliyor.kulüp yönetmek-transfer yapmak çok basit sanıyolar.sen bazı takımlar örnek vermişsin ama bende veriyim ön büyük örnek:daha 2 gün önce transfer yasağı verilen MERSİN neden yasak geldi.borç yapıp oyuncu alıp parasını ödemediği için....ANKARAGÜCÜ-GÖZTEPE-KARŞIYAKA bu takımlar zamanında barcelona-milan gibi devlerle şampiyonlar liginde oynamışlar.EE sonları ne oldu ? hangi ligdeler ? Türkiye borç konusunda en iyi davranan yönetim bizim yönetimimizdir.Emin ol çoğu takım bizim yönetim gibi bir yönetimlerinin olmasını ister...Son olarakda fifa'nın son açıklamalarından sonra borcu olan külüpler Şampiyonlar ligi-Uefa'da oynayamayacaklar...Ha şimdi dersinki hiçmi borçsuz takım yok onlar nasıl oynuyor.Gardaş biz SİVASSPOR'uz.!! bilmem anlatabildim mi ? Lütfen YiğidooSivas58 artık milletle ağız dalaşına girme, artık bıktık... 58YIGIDO58 16.01.2015, 21:23 derin58 hay ağzına sağlık gardaşım çok güzel özetlemişsin.bunun gibilerine çok basit geliyor.kulüp yönetmek-transfer yapmak çok basit sanıyolar.sen bazı takımlar örnek vermişsin ama bende veriyim ön büyük örnek:daha 2 gün önce transfer yasağı verilen MERSİN neden yasak geldi.borç yapıp oyuncu alıp parasını ödemediği için....ANKARAGÜCÜ-GÖZTEPE-KARŞIYAKA bu takımlar zamanında barcelona-milan gibi devlerle şampiyonlar liginde oynamışlar.EE sonları ne oldu ? hangi ligdeler ? Türkiye borç konusunda en iyi davranan yönetim bizim yönetimimizdir.Emin ol çoğu takım bizim yönetim gibi bir yönetimlerinin olmasını ister...Son olarakda fifa'nın son açıklamalarından sonra borcu olan külüpler Şampiyonlar ligi-Uefa'da oynayamayacaklar...Ha şimdi dersinki hiçmi borçsuz takım yok onlar nasıl oynuyor.Gardaş biz SİVASSPOR'uz.!! bilmem anlatabildim mi ? Lütfen YiğidooSivas58 artık milletle ağız dalaşına girme, artık bıktık... Tamam Yigido dedigin kabul zaten daha fazla yazmayacagim. Ama sende durmadan benim hakkimda konusmayi birak artik Mini sohbetde. 58YIGIDO58 17.01.2015, 13:17 kardeş zaten devre arası bu durumda olan takım geleceği düşünmez. Bu sezon ligde kalmamızı sağlayacak transferler yapılır. Eneramo ve İbrahi Akın'dan sonra forvet transferi bekleme hayal kırıklığına uğrarsın iyi bir ön libero hepimiz bekliyoruz ancak devre arası transfer zorlugunu düşünürsek onun da ne olacağı belli değil hiç değilse kadirden iyi biri gelse yeter mehdiyle değişikli oynarlar. Sana da yazık valla bu genç yaşında kendini paralıyosun üzülüyorum senin adına Sana sadece sunu diyecegim: Benim kendimi paralamam gayet normaldir cunku bu klüp 10 yildir bu Takima bir golcü almiyor ve almamakta halen israr ediyor. elbettde bu durumdan dolayi bir Sivasspor taraftari olarak endise duyuyorum. Devre arasi futbolcu bulunmaz kulupler elindeki oyuncular i vermez diyorsunuz bunada katiliyorum zaten ama bu kulüp 10 yildir iyi bir golcü almiyor. neden bir golcü alinmaz arkadas, bunu biri anlamli bir sekilde aciklasin söz bu konu kapanacak. ligin her daim flas ekibi olmus Sivasspor bir Antalya( diarra), Akhisar ( Gekas), Bursa ( Fernandao)... gibide mi olamiyor bunlar gibi golcü bulamiyor ?? Son olarak yapmis oldugumuz transferler ile ligde kaliriz zaten ama bu Transfer politikasi degismedigi surece ve Yönetimin akilli bir golcü almadigi surece, her sezon yüregimiz agzimizda mac izleriz ve hep alt siralarda mucadele ederiz. golcüsü yoksa bir Takimin o Takim zaten mac baslamadan 1-0 maglup baslar maca yani yüzde 50 eksik cikar maca. Bir Takimin bir Fernandao gibi golcüsü olacak Arkadas bilmem anlatabildimmi ?? badof58 17.01.2015, 13:45 Ben yönetimin yapmadığı transferden dolayı eleştirmem bugüne kadar hiç mi iyi transfer yapmadı, yaptı. Nordin Waterlar, Kanfory Syllalar, Yannick Kamanan'lar bilmem ne bilmem ne uzatırsın istediğin kadar ben yönetimin yaptığı şuna kızarım Aatıf değerlenmiş Gol Kralı olmuş bu ligde en kötü gol kralı 7.5 M'dan başlar para mı yok sat bu adamı Aatif bu sene ne verdi, asist mi yaptı gol mü attı yok yook, diğerleri için de geçerli Eneramo, Erman, Aydın vs. bunlar da hep beleşe gitti tabii hiç bir işe yaramayınca geri geldiler ama oyuncuların suçu mu hayır yönetimin sen bu adam gitmeden bas kontratı al bonservisini öyle yolla çok mu zor, devamında bu oyunculardan gelir elde etmezsen Anadolu takımlarında her zaman mali kriz yaşanır şu anda yönetim Sponsir alarak çok iyi bir hamle yaptı ama ordan gelen parayla da transfer yapılacağını sanmıyorum neymiş gorcumuz çıkmış yemeyin adamı beyler demezler mi .. Kulüp yonetmek zordur kolay değil ama Türkiye'de de bir gerçek var ki Başkanlar bu kulüpten rant sağlıyorlar ve servetlerini 4-5 ' e katlıyorlar inaniyorum bizim başkan yapmaz ama bu kulüp varsa Mecnun Başkan'da var onun için karşîlıklı etkileşim , neyse yine transferi ucuza kapatmak istiyorsan gidersin boştaki oyuncuyu almazsın da Bostman kuralını uygularsın, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuya bonservis ödemezsin oyuncuya ücret ödersin .. Ayrıca scout ekibine Orhan Hoca dahil edildi bu ekip daha iyi isimlerden oluşmalı Muhsin Ertuğral katılabilir, dışardan eski futbolculardan birileri bulunabilir geniş çapta bir ekip oluşturursak bu transfer işide böyle yılan hikayesine dönmez adamı bulursun 3-4 ay önceden görüşürsün anlaşırsın sonra basarsın kontratı devam edersin, bizim spekülasyonlara bakılırsa adam akıllı ne transfer komitesi var ne scout var ne de oyuncu hakkında veri bilgi donanım var. Ancak arada tutturup ilginç transferler yaptığımızda oluyor tabi ama transfer konusu altyapı konusu üzerine düşülmesi eğer düşme korkusu yaşamamak elit takımlar arasında olmak istiyorsak şart bunun için de en büyük icat para, Sivas'ın zenginlerinin üç beş kuruş demeden elini cebine atması şart , bunu yapmıyorlarsa bile takım içindeki döngüyü sağlamalıyız sezonda en az 5 adam gidip gelmeli yoksa anadolu takımlarında kadro içi sorunlar çok olur ve uyumsuzluk disiplinsizlik baş gösterir .. Neyse umarım bundan sonra doğru adımlar atılır , yönetimin artık kurumsallaşması ve takımında eksiklerinin giderilmesi gerekir .. 58YIGIDO58 17.01.2015, 13:47 Ben yönetimin yapmadığı transferden dolayı eleştirmem bugüne kadar hiç mi iyi transfer yapmadı, yaptı. Nordin Waterlar, Kanfory Syllalar, Yannick Kamanan'lar bilmem ne bilmem ne uzatırsın istediğin kadar ben yönetimin yaptığı şuna kızarım Aatıf değerlenmiş Gol Kralı olmuş bu ligde en kötü gol kralı 7.5 M'dan başlar para mı yok sat bu adamı Aatif bu sene ne verdi, asist mi yaptı gol mü attı yok yook, diğerleri için de geçerli Eneramo, Erman, Aydın vs. bunlar da hep beleşe gitti tabii hiç bir işe yaramayınca geri geldiler ama oyuncuların suçu mu hayır yönetimin sen bu adam gitmeden bas kontratı al bonservisini öyle yolla çok mu zor, devamında bu oyunculardan gelir elde etmezsen Anadolu takımlarında her zaman mali kriz yaşanır şu anda yönetim Sponsir alarak çok iyi bir hamle yaptı ama ordan gelen parayla da transfer yapılacağını sanmıyorum neymiş gorcumuz çıkmış yemeyin adamı beyler demezler mi .. Kulüp yonetmek zordur kolay değil ama Türkiye'de de bir gerçek var ki Başkanlar bu kulüpten rant sağlıyorlar ve servetlerini 4-5 ' e katlıyorlar inaniyorum bizim başkan yapmaz ama bu kulüp varsa Mecnun Başkan'da var onun için karşîlıklı etkileşim , neyse yine transferi ucuza kapatmak istiyorsan gidersin boştaki oyuncuyu almazsın da Bostman kuralını uygularsın, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuya bonservis ödemezsin oyuncuya ücret ödersin .. Ayrıca scout ekibine Orhan Hoca dahil edildi bu ekip daha iyi isimlerden oluşmalı Muhsin Ertuğral katılabilir, dışardan eski futbolculardan birileri bulunabilir geniş çapta bir ekip oluşturursak bu transfer işide böyle yılan hikayesine dönmez adamı bulursun 3-4 ay önceden görüşürsün anlaşırsın sonra basarsın kontratı devam edersin, bizim spekülasyonlara bakılırsa adam akıllı ne transfer komitesi var ne scout var ne de oyuncu hakkında veri bilgi donanım var. Ancak arada tutturup ilginç transferler yaptığımızda oluyor tabi ama transfer konusu altyapı konusu üzerine düşülmesi eğer düşme korkusu yaşamamak elit takımlar arasında olmak istiyorsak şart bunun için de en büyük icat para, Sivas'ın zenginlerinin üç beş kuruş demeden elini cebine atması şart , bunu yapmıyorlarsa bile takım içindeki döngüyü sağlamalıyız sezonda en az 5 adam gidip gelmeli yoksa anadolu takımlarında kadro içi sorunlar çok olur ve uyumsuzluk disiplinsizlik baş gösterir .. Neyse umarım bundan sonra doğru adımlar atılır , yönetimin artık kurumsallaşması ve takımında eksiklerinin giderilmesi gerekir .. sonuna kadar katiliyorum. Altina imzamida atiyorum. hakangulac 18.01.2015, 00:07 Hersey bir yana ortasahanın ortasına Adem, Kadir i keserek banko oynayacak bir oyuncu 2 senedir sart, artık alınması gerek... citothehan58 18.01.2015, 02:57 İşte Sivasspor'un bombası! Ndiaye sakat çıkınca rota Norveç'e döndü. Sivas, Stabaek takımında forma giyen Fildişili orta saha Luc Kassi'yle yakından ilgileniyor, yönetim transfer için tüm şartları zorluyor. http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2015/01/17/fft104mm3417930.jpg?d=17.1.201 5%2021:16:23 Yiğidolar uzun bir süredir orta sahaya kaliteli bir yabancı kazandırmak için uğraşıyor. Listede çok sayıda isim var. Son olarak Papa Ndiaye’yle görüşüyordu. Hem oyuncu hem de kulübü ikna edilmişti. Ancak yapılan sağlık kontrolüne göre futbolcunun menüsküsünde yırtık çıktı. Bu nedenle transfer olmadı. Rota yeniden, daha önceden teknik direktör Sergen Yalçın’ın kadroya katılmasını istediği, ancak istenen yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçilen Luc Kassi’ye yöneldi. Norveç Ligi’nde Stabaek takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için yönetim bir görüşme daha yapacak. Kulüp rakamlar konusunda bir detay vermiyor. Gelecek vaadeden oyuncunun alınması adına tüm şartların zorlanacağı belirtiliyor. Medicana Sivasspor Bu arada Sivasspor’da bir süredir yapılan sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç alındı. Bu kapsamda ünlü sağlık grubu Medicana ile anlaşma sağlandı. Medicana Sivasspor olarak mücadele edecek Yiğidolar’ın, transferde daha somut adımlar atabileceği belirtiliyor. citothehan58 18.01.2015, 02:59 Luc transferi gercek ciksa bir tarafta 20 yasinda ve genc olmasi iyi olacak ama bir tarafta da Christantus gibi cikabilir diyecem. Sivassporumuz icin hayirlisi olsun. Ikinci yariya bomba gibi basliyacaz Trabzon'dan galibiyetle dönecez. furky.b 19.01.2015, 11:30 Twitterdan Ali Karakis yazmis: @akrksmng: Antalyaspor Sivasspordan Ahmet Aras ile bonservisiyle kesin olarak anlasmaya vardi.@TransferMerkez halilxx58 19.01.2015, 11:44 Twitterdan Ali Karakis yazmis: @akrksmng: Antalyaspor Sivasspordan Ahmet Aras ile bonservisiyle kesin olarak anlasmaya vardi.@TransferMerkez Böylelikle forvet'de Batuhan, Utaka ve Eneramo kaldi. Utaka formsuz, Eneramo mac eksigi cok, zamana ihtiyaci olabilir ve Batuhanda sezon basindan beri verimli olamiyor. Bu durumda maddi durum el veriyorsa hazir bir forvet almakta cok fayda var. Morten58 19.01.2015, 20:06 Stoper: Ahmet Şahbaz gitti > yerine Bursaspor'dan İbrahim Öztürk geldi . Sol Bek: Berk Neziroğluları gitti > yerine Sivasspor (A2)'den Fatih Çiplak geldi . Sol Açık: kimse gitmedi > + Bursaspor'dan Aydın Karabulut geldi . Forvet ve Kanat Oyuncusu: Cihan Özkara gitti > yerine Gaziantepspor'dan İbrahim Akın geldi . Forvet: Macauley Chrisantus gitti > yerine İstanbul Başakşehir'den Michael Eneramo geldi . Morten 58 Kokomo 20.01.2015, 07:57 Teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'u getirdikten sonra transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor, İstanbul Başakşehir'den sol kanat oyuncusu 28 yaşındaki Orhan Taşdelen'le ve Sivasspor'dan 24 yaşındaki orta saha Pekin Köşnek'le 2,5'er yıllık anlaşmaya vardı. Ege temsilcisi daha önce de Galatasaray'dan Yiğit Gökoğlan, Portekiz Braga'dan Custodio Miguel Dias De Castro ve İngiltere'nin West Ham United takımından Ricardo Jorje Vaz Te'yi kadrosuna katmıştı. KaanK 20.01.2015, 09:11 Dün başkanın söylemlerine göre yerli transferi bitti. yabancı olarak da diakate ile anlaşabilirsek sadece o alınacak. anlaşılamazsa transfer konusu kapanmış olacak. ayrıca 2 aydır top oynamadığından dolayı bazı soru işaretleri varmış ancak teklif yapılmış anlaşma zemini aranıyormuş. Quaresma konusunda ise o paraları vermek söz konusu bile olamaz, böyle bir transfer ihtimal dahilinde bile değil dendi. ayrıca haberi yapanlara ve habere inananlara sitem edildi. abdullah yiğit de bizi yıldız transferlerine siz alıştırdınız, carlos cicinho falan geldi falan. gören de her sene takım yıldızdan geçilmiyor sanacak . Özetle transfer işi bitti arkadaşlar diakite olursa ancak belki o olabilir konuşmalardan o da zor gibi anladım ben. Kimse başkan yurtdışında falan diye umutlanmasın gayet açıkça herşey ifade edildi halilxx58 20.01.2015, 12:10 TFF resmi sitesinde dikkati ceken konu yeni transferlerden sadece Aydin Karabulutun Sivasspor'da görünmesi. Sivasspor takimi kadrosunda yeni transferler Ibrahim Öztürk, Ibrahim Akin ve Michael Eneramo yer almiyor. Ayrica takimdan gönderildigi söylenen Ahmet Aras, Ahmet Sahbaz, Cihan Özkara, Macaley Chrisantus ve Pekin Kösnek halen resmi olarak Sivasspor oyuncusu... TFF resmi sözlesme bildirildikten sonra normalde oyuncu bilgilerini cok cabuk güncelliyor. Benim kafama takilan oyuncularla resmi sözlesmeler imzalanmadimi yada hata tff den mi kaynaklaniyor??? furky.b 20.01.2015, 13:57 Samba diakite de geldi, hayirli olsun.. superglam 22.01.2015, 09:54 Tranferlerimiz Eneramo 1.5 yıl, Ibrahim ozturk 1.5 yil, Ibrahim Akın 4 ay, Aydin Karabulut Kiralık 4 ay. Son durum bu. Samba konusu net olmasa da %90 anlaştık.. meyzee 22.01.2015, 17:13 Ah aahhhhhh ahhhhhh... Nerde benim siyahi incim Kamanan.. Dos Santosum....Hani o begir gibi Balili.... Boga mehmet Yildizim nerdeee.. Ahhh ahhhhhh..... Yokki petkovicim.... Frikik usatsi muhammetim... Kemik kirici raymond kalla.... Ahhhhh ahhhhhhhhhhh.... :( karamik 22.01.2015, 17:30 Ah aahhhhhh ahhhhhh... Nerde benim siyahi incim Kamanan.. Dos Santosum....Hani o begir gibi Balili.... Boga mehmet Yildizim nerdeee.. Ahhh ahhhhhh..... Yokki petkovicim.... Frikik usatsi muhammetim... Kemik kirici raymond kalla.... Ahhhhh ahhhhhhhhhhh.... :( Adam gibi adam tekmeye kafa atan topçularımızda oldu sakatım ayağına şehirden kaçanımızda Allah iyilerle karşılaştırsın dürüst ve ter temiz bir takımız. B.DUMANLI 22.01.2015, 18:20 Bu isin Trabzon´u ,Balikesir´i ve Rize´si kalmadi artik.Baskan gibi sagir sultan bile ilk bes macin zor olacagi ve buradan alinacak puanlarla ligde kalinacagimiz kesinken,yaptigimiz transferlerle ne derece basarili oldugumuzu yarin görme imkanina sahip olacagiz. Yarin hersey belli olacak en azindan Sergen Yalcin yönetiminde Sivasspor´u dahada iyi görme imkanina sahip olacagiz.Ara transferde takima katilanlarin takima katkisi olacakmi bu zaten suanda merak konusu.Yarini bekliyoruz sabirsizlikla.... kakikli 23.01.2015, 07:11 Bu isin Trabzon´u ,Balikesir´i ve Rize´si kalmadi artik.Baskan gibi sagir sultan bile ilk bes macin zor olacagi ve buradan alinacak puanlarla ligde kalinacagimiz kesinken,yaptigimiz transferlerle ne derece basarili oldugumuzu yarin görme imkanina sahip olacagiz. Yarin hersey belli olacak en azindan Sergen Yalcin yönetiminde Sivasspor´u dahada iyi görme imkanina sahip olacagiz.Ara transferde takima katilanlarin takima katkisi olacakmi bu zaten suanda merak konusu.Yarini bekliyoruz sabirsizlikla.... sayın başkan 5 maç önemli demiş, ama yapılan transferlerden aydın i.öztürk kesinlikle 5 maçta katkı veremez çünkü aydın bir ay daha sakatmış. bunu bilerek transfer etmek ne kadar mantıklıdır anlamadım. tek umudum eneramo ve sonradan oyuna müdahele olarak i.akın... bugün umarım korktuğumuz olmaz ve takımımızı iyi buluruz. eyuphulagu 27.01.2015, 01:43 Yiğido Tomas Sivok Tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Sivasspor'da gündem transfer. Sivok'tan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlılar, transferi gerçekleştirmek için Beşiktaş'ın onayını bekliyor. Sergen Yalçın yönetiminde ayağa kalkmayı hedefleyen Sivasspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündeminde şu anda tek bir isim var. O da Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyan Tomas Sivok... Çek stoperi kadrosuna katmak isteyen Sivasspor’un bu transferde önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi. İddiaya göre Yiğidolar, Sivok’un menaceriyle yaptığı görüşmeden olumlu yanıt aldı. Yani 32 yaşındaki futbolcu kariyerine Sivas’ta devam etmeye sıcak bakıyor. Oyuncudan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu konuda Beşiktaş Yönetimi’nin kararını bekliyor. Birkaç gün içinde görüşmelerin netleşeceği belirtilirken Sergen Yalçın’ın Sivok için sistemini bile hazırladığı ifade ediliyor. Da Costa ortaya! Bu bölgede İbrahim Öztürk’ü transfer eden genç teknik adam, eğer Sivok transferinde mutlu sona ulaşılırsa Da Costa’yı ön liberoya çekip takımın savunma gücünü yükseltecek. Böylece orta saha transferinden de vazgeçilecek. Sakatlıktan kurtulmak üzere olan İbrahim Toraman ve Ümit Kurt da bu bölge için Yiğidolar’ın önemli alternatifleri olacak. Bana hocalık yaptırmayın!’ Türkiye Kupası’nda Gaziantep ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesinde futbolcularla sahada toplantı yaparak sert uyarılarda bulundu. Yalçın, eğlenmeye vakitleri olmadığını ve sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek futbolcuların maçları daha fazla önemsemesini istedi. Genç çalıştırıcı, futbolcularını şu sözlerle uyardı: “Bakın ben size hocalık yapmıyorum, ağabeylik yapıyorum. Hocalık yaparsam sıkıntı yaşarız.” Mehmet Ali Sabuncu -Fanatik... eyuphulagu 27.01.2015, 01:54 Yiğido Tomas Sivok Tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Sivasspor'da gündem transfer. Sivok'tan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlılar, transferi gerçekleştirmek için Beşiktaş'ın onayını bekliyor. Sergen Yalçın yönetiminde ayağa kalkmayı hedefleyen Sivasspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündeminde şu anda tek bir isim var. O da Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyan Tomas Sivok... Çek stoperi kadrosuna katmak isteyen Sivasspor’un bu transferde önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi. İddiaya göre Yiğidolar, Sivok’un menaceriyle yaptığı görüşmeden olumlu yanıt aldı. Yani 32 yaşındaki futbolcu kariyerine Sivas’ta devam etmeye sıcak bakıyor. Oyuncudan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu konuda Beşiktaş Yönetimi’nin kararını bekliyor. Birkaç gün içinde görüşmelerin netleşeceği belirtilirken Sergen Yalçın’ın Sivok için sistemini bile hazırladığı ifade ediliyor. Da Costa ortaya! Bu bölgede İbrahim Öztürk’ü transfer eden genç teknik adam, eğer Sivok transferinde mutlu sona ulaşılırsa Da Costa’yı ön liberoya çekip takımın savunma gücünü yükseltecek. Böylece orta saha transferinden de vazgeçilecek. Sakatlıktan kurtulmak üzere olan İbrahim Toraman ve Ümit Kurt da bu bölge için Yiğidolar’ın önemli alternatifleri olacak. Bana hocalık yaptırmayın!’ Türkiye Kupası’nda Gaziantep ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesinde futbolcularla sahada toplantı yaparak sert uyarılarda bulundu. Yalçın, eğlenmeye vakitleri olmadığını ve sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek futbolcuların maçları daha fazla önemsemesini istedi. Genç çalıştırıcı, futbolcularını şu sözlerle uyardı: “Bakın ben size hocalık yapmıyorum, ağabeylik yapıyorum. Hocalık yaparsam sıkıntı yaşarız.” Mehmet Ali Sabuncu -Fanatik......................F anatik Sivok u sivasspora göndermeye kararlı gözüküyor...Sürekli sakatlık sorunu yaşayan bir oyuncunun sivasspora faydası ne olacak...Asıl orta sahada sorun yaşayan sivassporun bu transferi yapaması bence çok gereksiz olur...Elinde bu kadar stoper varken uzun zamandır sakat olan ve oynamayan bir oyuncu sivasspora ne verebilir.....Umarım Sergen ve sivasspor yönetimi böyle bir hata yapmaz...Takımın iki yönlü oynayan,ara pası atabilen ,gerekirse skora katkı yapabilecek;Yekta,Kıvanç,hatta Soner stilinde gerekirse g.s kı Selçuk un bir alt versiyonu bir orta sahaya ihtiyacı olan bir takım umarım bu tür bir transfer yapmaz..Eğer yaparsa açık konuşalım bu transfer sivassporun elinde patlar...4 büyüklerin medyası g.s lı Gökhan dan sonra Sivok u da sivasspora göndermek için her yolu deniyor..umarım bu transfer gerçekleşmez..Çünkü bundan 1-2 hafta önce Sivok bjk kampını terkedip sakatlığı ile ilgili kulüp doktoruna rest çekmişti...bjk Sivok u göndernmek için medyayı çok iyi kullanıyor...Alınırsa sivasspor için faydalı bir transfer olmayacağını düşünüyorum... eyuphulagu 27.01.2015, 02:04 Sivok 3 aydır baldır-kas sakatlığıyla boğuşuyor;doğru düzgün de tedavisini bile yaptırmış değil...Hala bu oyuncunun alınmadı için ısrar varsa diyecek bir şey bulamıyorum..Engin ve Gökhan Zan ı sivassporun alması uzun süredir uğraşan Fanatik Engin konusunda başarılı olmuş gözüküyor;bakalım Sivok konusunda gelişmeler nasıl olacak... B.DUMANLI 27.01.2015, 06:19 Sivok sakat ise bunu bilerek almak ondan yararlanamamak manasina geliyor.Ben bu hususda Fanatik´de cikan haberlere inanmiyorum artik.Sivasspor yöneticilerinin düsme hattindaki bir takima böyle birseyi riske edeceklerini sanmiyorum. Sivas´in bir yerel kanalinda dün aksam yayinlanan bir spor programinda Aydin Karabulut´un nükseden sakatligindan ötürü Sivasspor´u terkedecegi haberi yayinlandi.Yani Aydin gidecekmis. Sayet takima yarar vermeyecek birini transfer yapmak icin ,transfer yapmis gibi görünmeye calisiliyorsa birakin bu transfer isini o vakit.Alt yapidan takima oyuncu katin ve formayi onlara verin.Bu yapilacak islerin bence en hayirlisi olur. Bir Engin Baytar diye tutturmus gidiyorlar,peki bu Engin hazirmi?.Hic tahmin etmiyorum.Bizim altimizdaki Balikesir´in transferlerine bak,birde bize bak.Insan gercekten bazi seylerin avucunun icinden kayarcasina gitmesine üzülüyor... Mütamadiyen Engin ve Sivok arasinda transferler dolasip duruyor.Birde devre arasindan sonra takimdaki kondisyonun iyi olmamasi bunlar nasil hazirlaniyorlar fikrini akillara getiriyor.Bu sezon is gercekten cok ciddi.Futbolcularimizda cok büyük düsüs var.Da Costa,Ümit,Ziya,Kadir,Adem,Bur han ve Aatif gecen yilin cok altinda perfonmanslari.Batuhan´i zaten söylemeye gerek yok,onunda son 30 dakika sahada dermani kalmiyor resmen dili disari cikiyor. Bu sartlarda biz nasil ligde kalabiliriz gercekten merak ediyorum.Sergen hocanin isi gercekten cok zor.Aatif´in antremanlardaki sutlari ve oyununun üst düzeyde olusu ve bunu lig maclarina yansitamamasi ayri bir üzüntü kaynagi olsa gerek bizler icin. kakikli 27.01.2015, 13:24 Transfer Merkezi ÖZEL: Sivasspor, Kolombiya'nın Millanarios takımında forma giyen 20 yaşındaki Perulu sağ kanat oyuncusu Andy Polo ile anlaşmaya vardı. Sivasspor'un İstanbul'a getirdiği Andy Polo, geçen sezon Inter'e transfer olmuş ancak forma şansı bulamamıştı. kaynak : https://twitter.com/TransferMerkez/status/560046805006946304 B.DUMANLI 27.01.2015, 13:40 Andy Polo bu haberi ne derce dogru bilemiyorum ama videosunu paylasmak istedim. http://youtu.be/H73iJZQx0YU badof58 27.01.2015, 13:54 Ali Karakış genelde sallamaz bir bilgi kırıntısı vardır, Engini de yazdılar ama olmadı heralde bekleyip görelim inş. olur .. Alişan 27.01.2015, 16:41 ilk dönem bizim için çok kötü geçti ara transferlerle durumu düzeltmemiz gerekiyor yoksa sivasımız için kötü gidişata dur diyemeyiz. eyuphulagu 27.01.2015, 20:10 Konyaspor Soner Aydoğdu ile prensipte anlaşmış...Geçen yıl uzun süre sivassporun gündeminden düşmeyen Nijeryalı İsrail vadandaşı santarfor Toto Tamuz la anlaşmışlar..Biz İ.Akın dışında oynamayanları tercih ederken elin oğlu hazır oyuncuları tercih ediyor..İlerde bu takım ne zaman maç kazanacak nakaratları umarım söylenmez...Daha doğru düzgün ön libero transferini beceremedik;takımın en büyük eksiğinin orta alan bölgesi olduğunu herkes söylüyor ama yapılan transferler daha farklı bölgelere yapıldı...Orta sahaya son yıllarda M. Ali den sonra oyun kurucu olarak doğru düzgün bir oyuncu maalesef monte edemedik...Sivassporda 4 tane orta saha var;2 tanesinin sadece defansif özelliği var;oyuna ve takıma hiçbir katkıları yok;Hakan ise bu yıl kart ve sakatlıklarla boğuşan düz bir oyuncu..Zaman zaman gol atsa da istikrarı fazla olmayan bir oyuncu;hücumu düşünse de orta sahada takıma fazla bir katkısı yok;bu oyuncunun yaptığı asistleri pek hatılamıyorum sadece zamn zaman kornerlerde attığı goller var;onun dışında sahada hiç yok...Mehdi ye gelince defansif bir oyuncu ama tekniği daha iyi olan ama fizik gücü zayıf olan bir oyuncu..2 yıldır oynuyor ilk golünü bu hafta attı..O da zaman zaman çok top kaptırıyor..Durum buyken orta alansız bir sivassporu kaç yıldır izliyoruz...Bu bölge en öncelikli bölge;hala buraya istenen kişiyi bulamadılar...Biz aynı oyuncularla orta alanı kontrol edersek ilerleyen haftalarda gelen mağlubiyetler ve içerde alnıncak beraberlikler takımın moralini daha da bozacaktır..Onun için mutlaka orta alana birisi ön libero,diğeri oyun kurucu olan 2 tane iyi oyuncu alınmalı..Eğer tek transfer yapılacaksa bu oyuncu hem ön libero hem de oyun kurucu görevini üstlenen bir oyuncu olmalıdır...Yapılabilirse tabi ki gol bölgelerinde etkili çabuk bir forvet de alınmalıdır...Durum buyken diğer kanat bölgelerine daha fazla transfer yapıp gereksiz bir yığılmaya neden olunmamalıdır... samettt 29.01.2015, 21:52 Murat Ulu Sivasspor'da http://i.hizliresim.com/MPmDP2.jpg, Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, kardeş takımı Anadolu Üsküdar 1908 Spor’dan Murat Ulu’yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. . Medicana Sivasspor ile 28 Ocak 2015 tarihinde resmi sözleşme imzalayan Murat Ulu’nun sözleşmesi, 31 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. . MURAT ULU KİMDİR? . Forvette görev yapan Murat Ulu, 15 Haziran 1995 tarihinde İstanbul’un Beykoz ilçesinde dünyaya geldi. . Futbola 2005 yılında Paşabahçe’de başlayan genç futbolcu, daha sonra sırasıyla; Bağlarbaşı, Sancaktepe Belediyespor ve Çubuklu’da forma giydikten sonra 20 Ocak 2015 tarihinde Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar profesyonel sözleşme imzaladı. . 1. Amatör Lig’de bu sezon Çubukluspor formasıyla çıktığı maçlarda 30 gol kaydedip, dikkatleri üzerine çeken Murat Ulu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Medicana Sivasspor’da forma giyecek. samettt 29.01.2015, 22:09 FANATİK | Sergen Yalçın, Michal Kadlec'i istiyor halilxx58 30.01.2015, 07:56 FANATİK | Sergen Yalçın, Michal Kadlec'i istiyor Siradakiiii.... B.DUMANLI 30.01.2015, 08:53 Murat Ulu Sivasspor'da http://i.hizliresim.com/MPmDP2.jpg, Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, kardeş takımı Anadolu Üsküdar 1908 Spor’dan Murat Ulu’yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. . Medicana Sivasspor ile 28 Ocak 2015 tarihinde resmi sözleşme imzalayan Murat Ulu’nun sözleşmesi, 31 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. . MURAT ULU KİMDİR? . Forvette görev yapan Murat Ulu, 15 Haziran 1995 tarihinde İstanbul’un Beykoz ilçesinde dünyaya geldi. . Futbola 2005 yılında Paşabahçe’de başlayan genç futbolcu, daha sonra sırasıyla; Bağlarbaşı, Sancaktepe Belediyespor ve Çubuklu’da forma giydikten sonra 20 Ocak 2015 tarihinde Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar profesyonel sözleşme imzaladı. . 1. Amatör Lig’de bu sezon Çubukluspor formasıyla çıktığı maçlarda 30 gol kaydedip, dikkatleri üzerine çeken Murat Ulu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Medicana Sivasspor’da forma giyecek. Cubukluspor formasi altinda ilk sezon 30 gol atiyor,Anadolu Üsküdar´a geliyor ve 8 gün sonrada Sivasspor´un futbolcusu oluyor.Gercekten ilginc.Attigi 30 golün bizde besini atsa Sivasspor bulundugu yerden kurtulur. Istermisiniz bu cocuk meshur olsun bir anda.Birde bakmissin,birakin Galatasaray´i,Fenerbahce´yi Avrupa kulüpleri kapimizin önüne gelmis onu almak icin:).Metin Oktay´lar ve Can Bartu´larda cok genctiler Türkiye´de meshur olduklarinda.Bu cocukta kabiliyet varki apar topar imza attirdilar.Bu cocuk belkide attigi gollerle Türkiye´nin gündemine oturacak....:) O vakit ben neyleyim Polo´yu,neyleyim Die´yi...:) aozdemir 30.01.2015, 09:10 inşallah şans verilirde bizde yıldızı parlar. 58YIGIDO58 30.01.2015, 09:23 Ben faydasi olacagini zannetmiyorum. Sonucta amatör ligde 30 gol atmis ama gelelim burasi Süper Lig burdada 30 gol atmasini bekleyemezsiniz. Bize iyi bir yabancı orta saha transferi lazim. aozdemir 30.01.2015, 09:36 o kadar ümitsiz olmamak lazım. geleceğe yönelik bir yatırım olur. birkaç maçta şans verilir. faydalı olursa sözleşmesi uzatılır. B.DUMANLI 30.01.2015, 10:22 Ben faydasi olacagini zannetmiyorum. Sonucta amatör ligde 30 gol atmis ama gelelim burasi Süper Lig burdada 30 gol atmasini bekleyemezsiniz. Bize iyi bir yabancı orta saha transferi lazim. Cok büyük bir yanilti icerisindesin.Tuzlaspor 3. lig takimi ama Türkiye kupasinda A gurubu lideri.Oradan ara transferde futbolcu alabilmen icin servet dökmen lazimki, oradan suanda futbolcu alabilesin.Iki sebepten suanda oradan alacagin futbolcunun maliyeti yüksek olur.Birincisi bu takimin kupada iddaasi sürerken,öbür taraftan 2.lige cikma yolunda cok büyük avantaji var. Ligler arasinda korkunc ucurumlar yok eskisi gibi.Orta sahaya oyuncu bulunursa tabiki iyi olur,ama olmazsada dünyanin sonu degil.Bu ara transferde kim iyi orta saha oyuncusunu satarki?Transfer gerceklesmiyecek olursa en kötü sartlarda Da Costa orta sahaya cekilir,I.Öztürk onun yerine oynar. Kaldiki transfer sezonu 2.Subat.2015 tarihinde mesai saati bitiminde sona eriyor.Daha zaman var. Ayrica ben Murat Ulu gibi genclerin takima katilmasi taraftariyim... Yabanci hayranligina ise pirim vermem... Kaliteli yabanciya evet,ise yaramayana hayir.... B.DUMANLI 30.01.2015, 12:03 Siradakiiii.... Aslinda yönetim transferi gerceklestiremiyorsa bu hususda onlara kizmamak gerekiyor.Sivasspor yönetimi parasal yönden bayagi sarsildi.Carlos sayesinde Sivasspor´a gelen forvetleride gördük.Bu adamlar paralarini alipda gitti.Bunlarin hepsi Sivasspor´a parasal yönden cok büyük kayiplara sebebiyet verdi:mad:. Carlos uzaktan suanda ayrilis sebebini acikliyormus.Neden Sivas´da yapmadin bu aciklamayi?.Sonra senin gibi bir dünya starina bu yakisirmi bu erkeklige yakisirmi,hadi bunlari birak böyle bir aciklama Mecnun baskanin arkasindan konusulurmu.Onun senin üzerinde hicmi bir emegi yok?. Ama dünya stari Carlos, sizler bu gibi degerlere önem vermediginiz icin,baskasinin arkasindan konusmakda sizlere yakisir zaten.Hic yadirgamadim.Üzerimizden düstünya Allah´a duaciyim.Takimi ne hale getirdin... Sen dünya stari olarak kendi ülkenden gencleri Sivaspor´a katmaktan aciz biriydin Carlos.Bunuda unutma.Haftaya seni öyle bir Sivasspor bekliyorki sen bile gözlerine inanamiyacaksin. Bosuna dememisler insanin kalbinin güzelligi, yüzüne vururmus diye Carlos efendi!!! 58YIGIDO58 30.01.2015, 12:25 Aslinda yönetim transferi gerceklestiremiyorsa bu hususda onlara kizmamak gerekiyor.Sivasspor yönetimi parasal yönden bayagi sarsildi.Carlos sayesinde Sivasspor´a gelen forvetleride gördük.Bu adamlar paralarini alipda gitti.Bunlarin hepsi Sivasspor´a parasal yönden cok büyük kayiplara sebebiyet verdi:mad:. Carlos uzaktan suanda ayrilis sebebini acikliyormus.Neden Sivas´da yapmadin bu aciklamayi?.Sonra senin gibi bir dünya starina bu yakisirmi bu erkeklige yakisirmi,hadi bunlari birak böyle bir aciklama Mecnun baskanin arkasindan konusulurmu.Onun senin üzerinde hicmi bir emegi yok?. Ama dünya stari Carlos, sizler bu gibi degerlere önem vermediginiz icin,baskasinin arkasindan konusmakda sizlere yakisir zaten.Hic yadirgamadim.Üzerimizden düstünya Allah´a duaciyim.Takimi ne hale getirdin... Sen dünya stari olarak kendi ülkenden gencleri Sivaspor´a katmaktan aciz biriydin Carlos.Bunuda unutma.Haftaya seni öyle bir Sivasspor bekliyorki sen bile gözlerine inanamiyacaksin. Bosuna dememisler insanin kalbinin güzelligi, yüzüne vururmus diye Carlos efendi!!! hatan var birader o topculari Carlos getirmedi. Hepsini Yönetim aldi birde tesadufe bakar misin hepsi belesti ( Rengifo, Oldoni...) Bunlari hicbir zaman Carlos istemedi. Simdi bak Carlosa Akhisarda mesela Vaz te ve Custodio yu transfer ettirdi. Yanlis anlamayin bunlari Carlosu destekledigimden degil sadece yanlis bilgi veriyorsunuz Carlos hakkinda onu düzeltmek istedim. B.DUMANLI 30.01.2015, 12:43 hatan var birader o topculari Carlos getirmedi. Hepsini Yönetim aldi birde tesadufe bakar misin hepsi belesti ( Rengifo, Oldoni...) Bunlari hicbir zaman Carlos istemedi. Simdi bak Carlosa Akhisarda mesela Vaz te ve Custodio yu transfer ettirdi. Yanlis anlamayin bunlari Carlosu destekledigimden degil sadece yanlis bilgi veriyorsunuz Carlos hakkinda onu düzeltmek istedim. Benide birader yaptinya artik sana ne diyeyim ben,sana söylenecek laf bulamiyorum. 58YIGIDO58 30.01.2015, 12:44 Benide birader yaptinya artik sana ne diyeyim ben,sana söylenecek laf bulamiyorum. Pardon ya ismini yeni gordum :D B.DUMANLI 30.01.2015, 13:20 Pardon ya ismini yeni gordum :D Sana kizamiyorum cünki yapip,edip sonra pardon demek senin yapinda var.O kadar cok ögrenecegin sey varki bu hayatda.Sana herkes tarafindan ikaz geliyor ayni seyi tekrarlama diye,tamam diyorsun 5 dakika sonra ayni seyi tekrarliyorsun. Saka yapmaya tesebbüs ediyorsun,baskasi sana yaptigi zaman reaksiyon gösteriyorsun.O zaman sende yapmiyacaksin!!! Su anda iki sey üzerine odaklanmis durumdasin birisi transferler,ikincisi yönetim.Mütemadiyen iki konuyu isliyorsun.Yönetime karsi tutundugun üslup bazi kesimlerin hatta benimde hosuma gitmiyor. Sen bir kac defa Adres58 nikli arkadasimizdan ikaz almis olmana ragmen, israrla tutumuna devam ediyorsun.Gecenlerde seni savunmustum hatirlarsan.Bugün itibariyle hic bir sartlarda sana destek vermiyecegimi bildiririm... 58YIGIDO58 30.01.2015, 15:04 Sana kizamiyorum cünki yapip,edip sonra pardon demek senin yapinda var.O kadar cok ögrenecegin sey varki bu hayatda.Sana herkes tarafindan ikaz geliyor ayni seyi tekrarlama diye,tamam diyorsun 5 dakika sonra ayni seyi tekrarliyorsun. Saka yapmaya tesebbüs ediyorsun,baskasi sana yaptigi zaman reaksiyon gösteriyorsun.O zaman sende yapmiyacaksin!!! Su anda iki sey üzerine odaklanmis durumdasin birisi transferler,ikincisi yönetim.Mütemadiyen iki konuyu isliyorsun.Yönetime karsi tutundugun üslup bazi kesimlerin hatta benimde hosuma gitmiyor. Sen bir kac defa Adres58 nikli arkadasimizdan ikaz almis olmana ragmen, israrla tutumuna devam ediyorsun.Gecenlerde seni savunmustum hatirlarsan.Bugün itibariyle hic bir sartlarda sana destek vermiyecegimi bildiririm... katiliyorum hemserim her yazdiginda haklisin birsey diyemem ama isminize gercekten dikkat etmedim sadece alinti yapip yazdim o kadar. o yuzden "birader" kelimesini kullandim. kusura bakmayin bu konuda. derin58 30.01.2015, 17:53 hatan var birader o topculari Carlos getirmedi. Hepsini Yönetim aldi birde tesadufe bakar misin hepsi belesti ( Rengifo, Oldoni...) Bunlari hicbir zaman Carlos istemedi. carlos lisansini nerde yapmisti hatirliyormusun? Peru´da degil mi? Rengifo nereliydi? Perulu... Aaa tesadüfe bakarmisin.. Yönetimin aklina nerden perudan oyuncu almak geldiyse... Oldoniye hic deginmeme gerek yok galiba... Sonucta brezilyali... Keske biraz düsünüpte yorum yapsan gardasim la... Simdi bak Carlosa Akhisarda mesela Vaz te ve Custodio yu transfer ettirdi. Yanlis anlamayin bunlari Carlosu destekledigimden degil sadece yanlis bilgi veriyorsunuz Carlos hakkinda onu düzeltmek istedim. Carlosun ilk sezonunda yönetimde utaka, cicinho ve da costayi kazandirdi... *eXeLaNCe* 30.01.2015, 21:47 benim anlamadığım konu carlos pekin i a2 takımında bile oynattırmadı akhisarda 3 maçtada oynattı bu nasıl oluyo bence bunu açıklamalı dibba58 30.01.2015, 21:55 Onunla bununla görüşülür alınan Koca bir sıfır olur . dibba58 30.01.2015, 22:29 Kimseyi almayacağız deyip kurtulun. SenSetik 30.01.2015, 23:39 Fransada oynayan bir önlibero ve bir İranlı futbolcu ile görüşüldüğü haberlerini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...yarına kokusu çıkar eyuphulagu 31.01.2015, 01:45 Fanatik sivasspora kafayı takmış durumda;illa 4 büyüklerin artıklarını sivasspora göndercekler;bugün de tekrar Sivok u sivasspora pazarlamaya çalışıyorlar..Sivassporda zaten defansta Da Costa,Ümit,İ.Toraman,İbrahim Öztürk gibi 4 tane stoper var;bu mevkide Kadir bile oynadığına göre sivasspor kulübü niye yeni bir yabancı stoper alsın..Takımın stopere ihtiyacı olsa anlarım da bu kadar ısrar niye anlamış değilim...Adam gibi transfer haberi vereceklerine sürekli sallayarak birilerini memnun etmeye çalışıyorlar..bu kadar da olmaz artık..Bu kadar yalan haber yapılmaz ki...Gökhan Zan ı başaramadılar şimdi de sakat oyuncu Sivok u sivasspora gönderiyorlar..Ara tarnsfe bitmeye az kaldı bakalım bundan sonra ne yazacaklar.. B.DUMANLI 31.01.2015, 02:04 Fanatik sivasspora kafayı takmış durumda;illa 4 büyüklerin artıklarını sivasspora göndercekler;bugün de tekrar Sivok u sivasspora pazarlamaya çalışıyorlar..Sivassporda zaten defansta Da Costa,Ümit,İ.Toraman,İbrahim Öztürk gibi 4 tane stoper var;bu mevkide Kadir bile oynadığına göre sivasspor kulübü niye yeni bir yabancı stoper alsın..Takımın stopere ihtiyacı olsa anlarım da bu kadar ısrar niye anlamış değilim...Adam gibi transfer haberi vereceklerine sürekli sallayarak birilerini memnun etmeye çalışıyorlar..bu kadar da olmaz artık..Bu kadar yalan haber yapılmaz ki...Gökhan Zan ı başaramadılar şimdi de sakat oyuncu Sivok u sivasspora gönderiyorlar..Ara tarnsfe bitmeye az kaldı bakalım bundan sonra ne yazacaklar.. Onlarin elinde malzeme bitmez,taki gercek haberi duyana kadar.Demekki transfer döneminde okurlarini ters köse yapmaya calisan Fanatik normal günde, neler yapiyormusda haberimiz yokmus:). Has Sivas`li 31.01.2015, 07:47 Fanatik sivasspora kafayı takmış durumda;illa 4 büyüklerin artıklarını sivasspora göndercekler;bugün de tekrar Sivok u sivasspora pazarlamaya çalışıyorlar..Sivassporda zaten defansta Da Costa,Ümit,İ.Toraman,İbrahim Öztürk gibi 4 tane stoper var;bu mevkide Kadir bile oynadığına göre sivasspor kulübü niye yeni bir yabancı stoper alsın..Takımın stopere ihtiyacı olsa anlarım da bu kadar ısrar niye anlamış değilim...Adam gibi transfer haberi vereceklerine sürekli sallayarak birilerini memnun etmeye çalışıyorlar..bu kadar da olmaz artık..Bu kadar yalan haber yapılmaz ki...Gökhan Zan ı başaramadılar şimdi de sakat oyuncu Sivok u sivasspora gönderiyorlar..Ara tarnsfe bitmeye az kaldı bakalım bundan sonra ne yazacaklar.. Bunlar oyuncunun piyasasini güncel tutmak icin yapilan isler, bu haberlerden belkide para bile aliyorlardir. ORGANiZE iSLER BUNLAR ;) B.DUMANLI 31.01.2015, 11:34 Bunlarda transfer dedikodulari;bu haber ne derece dogru bilinmiyor.wowturkey´den aynen alinmistir. Sivasspor Yarin 2 oyuncu Transferini açiklaması bekleniyo. 2 Transferin Biri iranli diğeri AS Saint-Étienne Takımında oynayan genç yetenekler olduğu ileri sürülüyo. PAYAM SADEGHIAN Alman Klüblerinin gözdesiydi geçtiğimiz yıl. Fransa liginde oynayan önlibero için Görüşmelerin bitiğini ve açiklanması ve imza için İstanbula gelmesi bekleniyo. Iranli oyuncu ile Klübler arası görüşme gerçekleşmiş ve OYUNCUYLA ANLAŞİLMİŞTİR. Kaynak:wowturkey.com / Haberin verilis saati 00:12 Iran´li oyuncunun görüntüleri: http://youtu.be/2mP3zsis8wQ http://youtu.be/4-NYYuO7MEg çorluluyiğido 31.01.2015, 11:42 PAYAM SADEGHIAN ve ismaël diomandé ile anlaşılmış imza için istanbula geleceklermiş doğu bey bilginiz var mı:confused:ikiside 22 yaşında biri fildişi milli takımında oynuyo biri de iran milli takımı ikiside daha çok asist makinesi:D BizeHerYerSivas 31.01.2015, 11:49 inşAllah olur bu iki transfer ben genç ve yetenekli olmalarına rağmen bizim alabileceğimize inanabiliyorum çünkü sözleşmeleri 2015 te bitiyor. Şu transfer dönemi bitmeden inşallah bunlardır ve olur diyorum çünkü yarın yine bonserviste pürüz çıktı vazgeçildi haberinden ve rakiplerimizin aldıklarından çekiniyorum. B.DUMANLI 31.01.2015, 11:54 ismaël diomandé http://youtu.be/EoJP8r9aroA kayi5834 31.01.2015, 21:23 Sergen Yalçın,"oyun gücümüzü 90 dakikaya yaymaya çalışıyoruz. "Transfer bir yabancı futbolcu ile noktayı koyabiliriz adres58 31.01.2015, 22:19 Haydin halayaaa.... Djamoka 31.01.2015, 22:38 Şimdi bu galibiyetten sonra transfer yapacağımız varsa da yapmayız. İhtiyacımız yok derler. Sonra işler kötü giderse de mazeret hazır. Gaziantep maçı bizi yanılttı. Hep aynı senaryo... B.DUMANLI 01.02.2015, 21:26 Şimdi bu galibiyetten sonra transfer yapacağımız varsa da yapmayız. İhtiyacımız yok derler. Sonra işler kötü giderse de mazeret hazır. Gaziantep maçı bizi yanılttı. Hep aynı senaryo... Bu sefer is ciddi yanilmanin sonucunda bir anda öyle bir yere gelirizki kendileride gözlerine inanamaz. SenSetik 01.02.2015, 23:06 Artık transfer beklemekten sıkıldım..sadece ara dönem olsa iyi..buraya yazıyorum bakın yaz döneminde de gözümüz patlayacak transfer diye.. Rallim58 01.02.2015, 23:21 .................. Gaziantep maçı bizi yanılttı. .................. Daha öncede söyledim: -Gaziantep galibiyeti bizi yanıltmasın.. Her karşılaşmada; hem penaltı hem kaleci kırmızı kart görmez. Dikkatli olup transferde gerekeni yapmalıyız, son pişmanlık fayda etmez. eyuphulagu 01.02.2015, 23:43 Sana puan olarak yakın olan ve alltaki rakiplerin bir çoğu ya puan aldı ya da kazandı,sıkıysa istenen orta sahayı alma;ilerde puan sorunu yaşarsan kendini nerede bulacağını iyi biliyorsun;onun için şu UEFA kriteri,ayağını yorganına göre uzat muabbetini şimdilik bir kenara bırakıp takımda direkt oynayack 1 veya 2 tane oyuncu mutlaka alınmalıdır..Alınmazsa ilerde olabilecek kötü sonuçlardan sonra kimseyi inandıramazsın..Durum çok vahim;neredeyse bütün takımlar güçlenmiş durumda ,son dak. ya kadar herkes nokta transfer peşinde;ne yapıp edip istenen orta saha 6 aylık kiralık da olsa paraya kıyıp alınmadır...Bizden söylemesi;dost acı söyler... B.DUMANLI 02.02.2015, 03:25 Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemin iki isim var. Biri Galatasaray’la alacaklarındaki problemi gidermeye çalışan Engin Baytar. Diğeri ise bir süredir görüşmeler yapılan Fildişi Milli Takımı’nın Basel’li orta saha oyuncusu Serey Die. Teknik direktör Sergen Yalçın her iki oyuncunun da kadroya katılmasını istiyor. Yönetim bu transferlerde mutlu sona ulaşabilmek için çalışıyor. Taraftarın gözü gece yarısına kadar gelecek müjdeli haberde olacak. Bakalim Fanatik´in son gün tahmini tutacakmi. Rallim58 02.02.2015, 08:59 Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemin iki isim var. Biri Galatasaray’la alacaklarındaki problemi gidermeye çalışan Engin Baytar. Diğeri ise bir süredir görüşmeler yapılan Fildişi Milli Takımı’nın Basel’li orta saha oyuncusu Serey Die. Teknik direktör Sergen Yalçın her iki oyuncunun da kadroya katılmasını istiyor. Yönetim bu transferlerde mutlu sona ulaşabilmek için çalışıyor. Taraftarın gözü gece yarısına kadar gelecek müjdeli haberde olacak. Bakalim Fanatik´in son gün tahmini tutacakmi. Üstadım bana gelen bilgiler bu yönde... Bakalım ne kadar doğru çıkacak... Bugün son gün... teyfikyasir 02.02.2015, 09:02 Artik aksam ollmaz bize. kayi5834 02.02.2015, 12:07 Sergen Yalçın, " transferi kapattik," teyfikyasir 02.02.2015, 12:11 Hoca noktayi koymus. Son saate kadar beklemek akil isi degildi zaten. Travis Bickle 20.03.2015, 22:37 eneramo=Başakşehirde 18 e gıremeyen adam aydın karabulut:bursasporda kadro dısı kalmıs ıbrahım akın:32 yasında Gazıantepsor sozlesmesını fesh ettı ıbrahım ozturk:33 yasında bursanın yedek stoperı sene bası transferler chrisantus:hayatı boyuncu 2.liglerde oynamıs bonservısı elınde olan nıjeryalı(bızden sonra yunanıstan 2.ligine gitti :) ) berk nezirogulları:bank asyanın gezgın ısmı(1461 trabzon-adanaspor bızden sonra manısaspora gıderek bank asyaya gerı dondu) ıbrahım toraman:futbolu kafasında bıtırmıs 1-1.5 yıldır maça cıkmıyor batuhan:halen batuhandan bır sey beklemek polyannanın bır tarafıyla gulecegı bır sey(3 yıllık garantı ımza) musa sınan ve ertugrul transferlerıne bır sey demem kumaşı saglam oyuncular fakat musa yeterlı sansı bulamadı ıste transfer zıhnıyetımız bundan ıbaret oyuncu bonservısı elındeyse az para ıstıyosa atla ustune kaptırma kımseye eyuphulagu 20.03.2015, 23:18 Sana puan olarak yakın olan ve alltaki rakiplerin bir çoğu ya puan aldı ya da kazandı,sıkıysa istenen orta sahayı alma;ilerde puan sorunu yaşarsan kendini nerede bulacağını iyi biliyorsun;onun için şu UEFA kriteri,ayağını yorganına göre uzat muabbetini şimdilik bir kenara bırakıp takımda direkt oynayack 1 veya 2 tane oyuncu mutlaka alınmalıdır..Alınmazsa ilerde olabilecek kötü sonuçlardan sonra kimseyi inandıramazsın..Durum çok vahim;neredeyse bütün takımlar güçlenmiş durumda ,son dak. ya kadar herkes nokta transfer peşinde;ne yapıp edip istenen orta saha 6 aylık kiralık da olsa paraya kıyıp alınmadır...Bizden söylemesi;dost acı söyler... .............Bu mesajı 2 Şubatta yazmıştım ama kendimiz konuştuk ,kendimiz dinledik...Maalesef Sivassporu bundan sonra daha da zor maçlar bekliyor...Üstüne bazı yalakalar kupada zafer kazanıp takımı ligde daha da zor duruma düşerecekler...Kupayı alıp da,kupada final oynayıp da geçmişte ligden düşen Sakarya,,Erciyes gibi takımların olduğunu unutmamak gerekiyor...Forvette Batuhan ve Utaka dan başka santraforumuz da artık olmadığına göre bundan sonraki maçlarda işimiz daha da zorlaştı... Umarım seneye de bu ligde oynamaya devam ederiz... ready 21.03.2015, 19:39 sivasspora herşeyden önce adam akıllı yöneticiler ve futbol bilgisi olan ve futboldan anlayan yöneticiler lazım öyle sivasspor üzerinden nemalanan cebini dolduran asalak gibi takımın kanını emen insanlardan v sürekli aynı kişileri yönetici görmekden sıkıldık nerde onun bunun eskisini alıpda karşımıza essaktan bi transfer yapmış gibi taraftarın gözünü boyayan asalak insanları görmek istemiyoruz takımda |