Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kıtadan Yeni Aslan Parçası...
Serdar63972 08.12.2014, 10:13 Bizim taraftarımız bayılır transfer haberine, E haksızda sayılmazlar. Bit pazarından transfer yapıla yapıla vatandaşımızda yeni yüzler görme heyecanı doğuyor. Sağolsun yönetimimizde Oldoni, Rengifo, Djebbur, Roman Bednar, Jacques Faty, Lubos Kamanar, Stefan Senecky gibi yıldızları, yıldız adaylarını transfer ederek heyecanımıza heyecan katıyor. Durun durun sakin olun, "adam lafı uzatma ne diyeceksen de" dediğinizi duyuyor gibiyim ama önceden uyarıyım emniyet kemerlerinizi bağlayın. Derin bir nefes alın. Önce şuradan başlıyım Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diyorlar ya, biz Amerikayı yeniden keşfetmedik resmen yeni bir kıta bulduk. O kıtada da futbol takımımızın ilacı varmış resmen. İşbilir yönetimimiz de kibarca!!! bak burası çok önemli kibarca takımına telefon açmış bu süper oğlanın, demişler ki " Sizin futbolcunuzla transfer görüşmesi yapmak istiyoruz". E herhalde karşı taraf sormuştur "Bizim öyle bir futbolcumuuuuuuzz... Heee şu altı ay önce sizden çalar gibi transfer ettiğimiz, sonra sakata çıkarıp altı aydır kadroya bile giremeyen fitbolcu mu? Ne demek efendim, tabi görüşebilirsiniz. Ama itiraf edeyim çok kibarsınız." Büyük taraftar anladı tabi, aslan parçasının kim olduğunu o zaman bende daha fazla heyecanlandırmadan açıklayayım Aslan parçasını. Aydın Karabulut takımımıza hayırlı uğurlu olsun çok kıymetli arkadaşlarım. İçinizde harrrbi Sivassporlu arkadaşlarım gidip kendisini Havaalanında karşılayabilirler. Malum, arkadaş kaçar gibi gittiği için uğurlamak nasip olmamıştı bu harrrbi arkadaşlara umarım karşılama törenini kaçırmazlar.
Bende naçizane Aydın Karabulut hakkında biraz istatistik vereyim ama eskiye gitmeye gerek yok. Bizden gittikten sonra arkadaş forma giyemediği için istatistiği de yok dolayısıyla. İstatistik olarak olsa olsa kandaki kolesterol oranı, vücut yağ indeksi falan verilir. Doktor olmadığım için yorum yapamıyorum ama bende insanım benimde kolesterol yağ oranı falan bilgilerim var. E 3 ay önce de iş değişikliği yaptım şantiyeden daha masa başı bi işe geçtim, bu sabah işe yürürken tıkandığımı hissettim. Anlarım Aydının halinden. He bu arada Karabulut arkadaşa da haksızlık etmek istemem. 2013/2014 yılı istatistiklerini de es geçmeyeyim. Hani NAsreddin Hoca kendi kendine de demiş ya " Senin gençliğini de bilirim" diye bende Aydın'a hatırlatmada bulunayım.
2013 / 2014 sezonunda Aydın Karabulut 30 maça çıkmış. İçinizden, ama Karabük maçında Bursa'ya gidecek diye önceki maçta kasten kart görüp maça çıkmamıştı onu sayma diyenler çıkabilir. Korkmayın onu saymadım. O gün ben onu adam bile saymadım. 30 maçta 15 golmü atmış, yok be güzelim nerde 4 gol atmış hepi topu. Asist sayısını bulamadım hadi 6 da 7 de asist yapmış olsun. 30 maç yahu 30 maç. Defansın önünde oynamıyor bu arkadaş, hücum futbolcusu. En belirgin özelliği nedir bu adamın. Kafasını topa sabitleyip 3 kişinin arasında dalar. Daldığı gibi de çıkar. Fakat top olmadan.
Ağalar, beyler, kardeşlerim abilerim... Takımın zor viraja gireceği ikinci yarı öncesinde Aydın Karabulut transferi cinayettir. Herkes kadar bende Sivaslıyım, Sivassporluyum. Eneramonun, Grosickinin geldiği seneden daha parlak durumda değiliz. Ve bu takımın kurtarıcısı Aydın değildir. Taraftara yansıdığı kadarıyla söyleyebilirim ki RC3'un takip ettiği bir futbolcu listesi yok. Ezbere takım yönetiyor. Aydının geçen sene es kaza verdiği 10 gollük katkıyla bu sene 3 maç koparabilirim diye düşünüyor. Bu çok büyük risk. Ezberler tutsaydı eğer Aatıf bu sene 10 gol daha atmış olması lazımdı.
Kısacası; Yeni bir kıta keşfi kadar zor Aydın'ın aslan parçası olma ihtimali.
Passoligimi ve Digitürkü iptal ettireceğim demiştim. Tükürdüğümü yalıyorum, Sivasspor benim için anlık hırslarla öfkelerle silebileceğim bir sevgi değil. Aydın Karabulut ve bu zihniyette transfer edilen tüm futbolculara duruşumu sergileyeceğim. Yanılırsam özür diler tükürdüğümü yalarım. Ama ya ben yanılmazsam?
izecson_ea 08.12.2014, 11:13 Aydının gecen senki performansının çok altında olacagına eminim bi aydınlık iş değil bu ön liberoya adam akıllı bi oyun kurucu lazım forvetede mümkünse 2. Liglerin forveti olmayan birini getirsinler. Biraz paraya kıyıpta transfer yapsınlar haa şunuda unutmasım yönetim transfer haberleri çıkartarak bizi oyaladığını sanmasın
58 Amsterdam 58 08.12.2014, 14:06 Haklisin gardas ama bu yonetim paraya kiymiyor malesef.
Yani biraz korkak davraniyor.
Bu durumda hic yoktan iyi diyip Aydin'a katlanmak'tan care yok.
Bende cok kizdim son macta oynamadigina ama kesin olarak da gunahini almak istemiyorum belki bile bile o sari karti gormedi de olabilir.
Herseye ragmen her ihtimali acik birakmak gerekir guzel kardesim.
Serdar63972 08.12.2014, 14:10 Haklisin gardas ama bu yonetim paraya kiymiyor malesef.
Yani biraz korkak davraniyor.
Bu durumda hic yoktan iyi diyip Aydin'a katlanmak'tan care yok.
Bende cok kizdim son macta oynamadigina ama kesin olarak da gunahini almak istemiyorum belki bile bile o sari karti gormedi de olabilir.
Herseye ragmen her ihtimali acik birakmak gerekir guzel kardesim.
3-4 tane takımı kurtaracak adam alırlar, yanlarına da Aydın'ı alırlar iki senelik sözleşme yaparlar anlarım. Aydın bu haliyle Sivasspora direkt katkıda bulunabilecek düzeyde bir oyuncu değil. Ve her geçen Sivasspor için tehlike çanları çalıyor.
bize köprü geçecek nesne lazım. şu an köqrü sıkıntımız var. saçma bir konu olmuş..
58 Amsterdam 58 08.12.2014, 15:39 3-4 tane takımı kurtaracak adam alırlar, yanlarına da Aydın'ı alırlar iki senelik sözleşme yaparlar anlarım. Aydın bu haliyle Sivasspora direkt katkıda bulunabilecek düzeyde bir oyuncu değil. Ve her geçen Sivasspor için tehlike çanları çalıyor.
Dogru diyorsun da bunu yapacak yonetim bizde yok ki gardas. Bi arkadas da baska konu acmis Portekiz liginden onerilen oyuncular alinsin diye.
Keskee derim ama yonetimin durumu bunu gostermiyor malesef.
Bende farkindayim kotu gidisatin ve acil birseyler yapilmaz ise Allah korusun duseriz.
sebasteia 08.12.2014, 15:43 stad başlığında bir arkadaşa yaptığın eleştiri:
stada isim öner ama diğer önerileri eleştirme
bu da bu başlıktaki yorumun:
bize köprü geçecek nesne lazım. şu an köqrü sıkıntımız var. saçma bir konu olmuş..
bu da benim yorumum: ;)
neden saçma bir konu olsun yiğido? arkadaşımız kendi fikrini beyan etmiş. şahsen ligden düşmemek adına, kısa vadeli de olsa günü kurtarma peşinde koşabileceğimizi ve aydın'ın bize faydası olabileceğini düşünüyorum.
Serdar63972 08.12.2014, 15:55 bize köprü geçecek nesne lazım. şu an köqrü sıkıntımız var. saçma bir konu olmuş..
Sitedeki konuların saçmalığına sen mi karar veriyorsun...
Serdar63972 08.12.2014, 16:37 Sitede cümle kurma yeteneği olmayan, papağan kadar zekaya sahip bildiği üç beş slogandan başka birşeyi olmayan. Cümle kurmaktan aciz ona buna çamur atma hevesli tipler var. Azıcık seviye yükseltip fikir sahibi olabilirse, tartışabiliriz. Beklerim ama slogan atan tipler tartışamam.
Sivas_SporLu58 08.12.2014, 16:53 Abi yönetim bu takımı üst sıralarda görmek istiyorsa takıma yatırım yapması lazım kaliteli futbolcular alması lazım ve bu sayede avrupa kupalarına katılıp transfere harcadığın parayı çıkartırsın hem de şehrin ve takımın kalitesini ve potansiyelini yükseltmiş olursun ama ne yazık ki mecnun başkan 10 yıldır Sivassporu sadece ligde tutmak istiyor üst sıraları zorlamak için yeterli transferi yapmıyor mevcut kadronun üzerine yatırım yapılsaydı eğer carlosun istediği futbolcular alınsaydı emin olun 4. sıradaydık ve bu muhteşem olurdu ama ne yazıkki gidip beleş futbolcu aldılar kaliteli 4 futbolcu yeterli olurdu iyi bir önlibero ortasaha sol acık ve forvet çok bişey değil ki :/
stad başlığında bir arkadaşa yaptığın eleştiri:
bu da bu başlıktaki yorumun:
bu da benim yorumum: ;)
neden saçma bir konu olsun yiğido? arkadaşımız kendi fikrini beyan etmiş. şahsen ligden düşmemek adına, kısa vadeli de olsa günü kurtarma peşinde koşabileceğimizi ve aydın'ın bize faydası olabileceğini düşünüyorum.
bende Aydının bize faydalı olacağını söyledim zaten. iyi top oynadık ama sonuç alamadık. sadece köprüyü geçmek için nesne lazım. Burada bazıları aydını istemiyor küme düşmeyi konuştuğumuz şu günlerde topçuya küsme lüksümüz yok. Aydın için küçümseyici uslupmu desem ironimi yapılmış desem ben ona luzumsuz dedim. Aydın ben her zaman evet derim. bu takımda oynamak isterse buyursun. bence sorun yok.
iyi transfer iyi parayla olur,siz önce 5tl lik staddaki koltukları doldurun,klübe katkı yapın ondan sonrada hesap sorun.kocaeli,sakarya,boluspor un hallerine bir bakın borç yükünden hangi liglerde oynuyorlar.
Serdar63972 09.12.2014, 10:18 bende Aydının bize faydalı olacağını söyledim zaten. iyi top oynadık ama sonuç alamadık. sadece köprüyü geçmek için nesne lazım. Burada bazıları aydını istemiyor küme düşmeyi konuştuğumuz şu günlerde topçuya küsme lüksümüz yok. Aydın için küçümseyici uslupmu desem ironimi yapılmış desem ben ona luzumsuz dedim. Aydın ben her zaman evet derim. bu takımda oynamak isterse buyursun. bence sorun yok.
Koca memlekette topçu kalmadı sakat, son altı aydır top oynamamış, oynadığında da bi halt becerememiş bir adam Aydın. Neyini tartışıyoruz. Herif başımıza Ronaldo oldu yaa...
Koca memlekette topçu kalmadı sakat, son altı aydır top oynamamış, oynadığında da bi halt becerememiş bir adam Aydın. Neyini tartışıyoruz. Herif başımıza Ronaldo oldu yaa...
sivasspor real madrid miki ronaldo bize gelsin
Güzel transfer yorumu ama sanırım, biraz fazla negatif olmuş. Aydın denenmiş, geçmişi bilinen ve oynanmak istenen sistemin çarkında önemli bir dişli.
Ama asıl sorunumuz bence orta saha. Çünki dünya da futbol orta saha da kazanılıyor. İki orta saha almalıyız.Kanatlara alternatif bulmalıyız. Gerçek santraforla oynayabilirsek kondisyonumuzda yeterse sonuç iyi olur inşallah.
Serdar63972 06.02.2015, 09:29 Zamanında Doğa'dan dolayı 1 milyon dolar zarar eden yönetim, Aydın Karabulut transferinden dolayı ne harcamıştır, ne zarar etmiştir açıklar mı?
svsli585858 06.02.2015, 09:52 Zamanında Doğa'dan dolayı 1 milyon dolar zarar eden yönetim, Aydın Karabulut transferinden dolayı ne harcamıştır, ne zarar etmiştir açıklar mı?
Aydın ile maç başı ücret e anlaştılar diye biliyorum.. Oynamadığı sürece maddi bir zararı olmaz öyleyse
Serdar63972 06.02.2015, 10:11 Gözlerim Aydıncıları arıyor ama bulamıyorum?
asinancetin583 06.02.2015, 10:55 Gözlerim Aydıncıları arıyor ama bulamıyorum?
Ben de aydinin gelmesini isteyenlerdendim Allah yalani sevmez ama helal oksun sadece helal olsun diyebiliyorum su an
Serdar63972 06.02.2015, 11:07 Ben de aydinin gelmesini isteyenlerdendim Allah yalani sevmez ama helal oksun sadece helal olsun diyebiliyorum su an
Neye kime helal olsun diyorsun?
yigido94 06.02.2015, 13:02 Bende aydının gelmesine sevinmiştim yalan yok ama aydın kalitesinin farkında olmayan bir oyuncu ben başarılı olacağının inancındayım bize faydalı olacaktır ki g.antep macındada sonradan girip harika bir asist yaptı bunu herkes gördü.
Ve ne için kadro dışı bırakıldı bu açıklanmadı herkes tutturmuş bir disiplinsiz hareketler geçin bu ayakları! Ben aydının bize katkı sağlayacağını inananlardanım buna karşıda çıkabilirsiniz ama benim görüşüm bu.
asinancetin583 06.02.2015, 13:19 Neye kime helal olsun diyorsun?
Aydin efendinin aldigi paralara helal olsun (!) diyorum
asinancetin583 06.02.2015, 13:45 Neye kime helal olsun diyorsun?
aydın efendiye aldığı paraları helal (!) ediyorum güle güle harcasın
Güzel yazınız için teşekkür ederim...
Aydın konusunda saptamalar teşbih ve istatistiklerdeki hicvi yaklaşımlar ise gerçekten hoş olmuş. Yazının değerlendirmesini yapmıyorum. Ama sadece Jacques Faty nin o isimlerde geçmesine de karşıyım. Nedir bilemem ama futbolculuğundan değilde insani kişiliğinden, Müslüman olmasından mı bilemiyorum. Fakat artık belli saatten sonra Aydın hakkında konuşmak yerine diğer futbolcularımız ve oynayacağımız müsabakalara odaklanmalıyız bence...
Ayrıca şuda aklımdan geçmiyor değil... Başkan Sivasspora, Aydın tarafından kazıklanmanın bedelini bu şekilde çıkartıyor olabilir. Çünkü bir futbolcu tarafından bir takımı yarı yolda bırakırsanız, ben bir kulüp başkanı olsam bu tarz bir plan yapar ve onun futbolunu bitirirdim...
B.DUMANLI 06.02.2015, 20:30 Aydin´in tabiki kötü yönleri var,ama Aatif gol krali oldu ise bunda Aydin´in rolü cok büyüktü.Aydin gercekten isterse kafasini futbola verip oynarsa yararli.Bunu Antep macinda Eneramo´ya attigi pas ispatlamadimi?.O topu oraya atmak icin teknik vurus gerekliydi Aydin´da onu yapti.
Forveti forvet yapan bu gibi oyunculardir.M.Yildiz´i ,M.Yildiz yapanda Balili ve Musa Aydin´di.Onlarsiz M.Yildiz nasil bocaladi sonradanda kendisi ayrilmak zorunda kaldi.
Aydin´i iki yönden ele almak lazim.Birincisi spor ahlaki, bu yönden maalesef kendisine güvenenleri devamli ters köse yapmistir.Yani Aydin´in ipiyle hic bir kuyuya girilmez bu kesin.
Ikincisi ise kendisini futbola verip kafasini topla bütünlestirirseki o vakitde onu seyretmeye doyum olmuyor.
Bu cocuk kendisi ile birlikte ona güvenmek isteyenleride yakiyor.Iste bu yüzdendirki bir türlü dikis tutturamiyor.
Bugünki ulusal basinda cikan Mecnun baskanin yorumu Aydin hakkinda hala ilerisi icin olumlu düsüncelere sahip olmasi okurlarida sasirtmadi degil.
Serdar63972 29.04.2015, 13:27 Aydıncı olan arkadaşlar vardı, şu yazıyı okurlarsa güzel olur...
triper58 29.04.2015, 15:25 Aydın hakkında olayı özetlemişsin bu adamları gereksiz yere şişiriyoruz.Aydın Almanya vatandaşı şu an gitse Almanya 3.liginden üste çıkacağını sanmıyorum.Belçika Hollanda alt liglerinde dolusuyla böyle adam var 50bin eurodan fazla da kazanmıyorlar.Atıf'ın Menajeri Bulgaristan'da çok düşük bir ücrete oynadığını söylemişti.Mehdi'ye bak adam kendini yırtıyor sahada bir de bunlara bak.
Ayrıca Sivaslı falan deniyor ama Mehmet Yıldız'ın kütük Yozgat ama adam Sivaslı gibi oynuyordu. Sedat Apo Erman da öyle.Aydın'ı sahada görünce forma için oynamadığını hissediyorum.
Bize önce kendini yönetime kabul ettirmis yumrugunu masaya vuracak bir baskanlazim mecnun baskan cok halim selim yumusak bu haliyle bu yönetime asla söz geciremez vede istedigi transferi de yapamaz biz taraftar ne kadar elestirsekte yönetimin umurunda degil acikcasi su bu yönetim sivasspor ne alta düssün nede yukari ciksin ortada vasat bir cizgide devam etsin anlayis bu cünki senelerdir yasadigimiz sorunlari cözecek bir adim atildigini gören varsa su sitede yazsin bizde duyalim.
|