Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergen Yalçın ve 21 efsane söz!

50sekiz
23.12.2014, 21:33
http://s2.dmcdn.net/AiIGv.jpg

Ankaragücü maçının ardından… Muhabir: Sergen bugün performansın iyi değildi ne diyeceksin? Sergen: O zaman haftaya yerime oynarsın derim.

Tümer Metin’in yine penaltı kaçırdığı bir maç esnasında yedek kulübesine gider… Sergen: Abi bu takımın penaltıcısı kim? Kulübe: Pancu Sergen: Eee o zaman niye bu a.cık kullanıyor?

NTVSpor’da Ercan Taner ile birlikte yaptıkları programdan… Ercan Taner: Sergen, Tabata Beşiktaş’a ne verebilir? Sergen: Gaziantep’den gelirken 1 kilo baklava getirebilir.

Yine programdan; Hakan Ünsal yanında oturmaktadır. Sergen: Sol bek futbolda hiç önemli mevki değil.

Sergen’in gol attığı bir maç sonrası… Muhabir: Sergen hiç bir golünü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu? Sergen: Aynı golü iki kıza hediye ettiğim bile oldu.

Beşiktaş’la Türkiye Kupası’nı kazandıkları sene, seremoni öncesi… İbrahim Üzülmez: Sergen, kupayı ben kaldırıcam. Sergen: Bir dergi seni Türkiye’nin en çirkin futbolcusu seçmiş, kaldıramazsın. Not: Kupayı Sergen kaldırır.

Fenerbahçe’nin Sivasspor yenilgisi sonrası… Sergen: Aykut Kocaman’ı bisikletime bir tur bindirmem; adama Fenerbahçe’yi emanet etmişler.

TRT’de Ersin Düzen ile yaptıkları programdan… Sergen: O topta ön direğe koşu yapmak saçma. Ersin Düzen: Ya ön direkte topla buluşursa? Sergen: Ne yapacak topla buluşup, yemeği mi çıkacak?

Bobo ve Gökhan Güleç’in yeni transfer olduğu sezondan maç sonrası… Muhabir: Sergen, yeni transferler için neler söyleyeceksin? Sergen: Gökhan genç çocuk, önünde daha çok yıllar var. Bobo…Bobo’nun da adı güzel.

Muhabir: Sergen senin için antrenman yapmıyor diyorlar? Sergen: Doğrudur.

Muhabir: Sergen Tigana senin için ondaki futbol zekası bende de Platini’de de yok demiş. Sergen: Hocam doğru söylemiş.

Rıdvan Dilmen: Sergen şu halinle çıksan Koller’in ayağından top alır mısın? Sergen: Alırım tabi sen de alırsın. Koller’e ver topu, aç önünü de yine de 20 metre süremez.

Ali Sami Alkış: Bu Sergen’i günde 3 posta dövmek lazım. Yeteneklerinin farkında değil çocuk. Sergen: Kim o adam, çıksın kapının önüne kim kimi dövüyor görsün.

Profesyonel futbolcuların disiplinsiz hareketleri üzerine bir örnek verir: Sergen: Mesela beni zamanında Bayern München istemişti. Adamlar bir araştırdı…Almadılar.

Batuhan Ferrari’siyle İstanbul’a 35 dakikada gittiğini söyleyince… Sergen: Valla Batuhan, bu kadarını ben bile yapmadım.

Muhabir: Sergen, Tigana senin için 4 kilo versin Real Madrid’e transfer edeyim demiş, ne diyorsun? Sergen: 4 kilo versem jokey olurum diyorum.

kaynak: Sporx

tavatir
23.12.2014, 21:46
Batuhan Ferrari’siyle İstanbul’a 35 dakikada gittiğini söyleyince… Sergen: Valla Batuhan, bu kadarını ben bile yapmadım.

-------

Batuhan'a hadi gidebilirsin diyebilir belki :)

kadir00058
23.12.2014, 21:59
Cok iyi abi ya:) Birde ben ekliyim müsadenle üstad.

18 yaşından küçükler iddaa oynuyorlar ne dersin sergen?
Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?" Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."

58sinan58
23.12.2014, 22:04
Tümer Metin’in yine penaltı kaçırdığı bir maç esnasında yedek kulübesine gider… Sergen: Abi bu takımın penaltıcısı kim? Kulübe: Pancu Sergen: Eee o zaman niye bu ..... kullanıyor?

:D:D:D:D:D tövbe tövbeeeeeee

50sekiz
23.12.2014, 22:11
Bunlari eklemeyi unutmusum

Muhabir: Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala ekstra çalışıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu? Sergen: Bülent yeteneksiz; antrenman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antrenman yapmama gerek yok

İkinci saati geride kalan bir maç sonu programından… Güntekin Onay: Şimdi de reklama gidelim. Sergen: Bence artık eve gidelim.

Beşiktaş frikik kazanır, topun başına Ahmet Dursun ve Sergen gelir… Ahmet: Ne yapacağız abi? Sergen: Ne yapacağızı mı var Ahmet, sen çekileceksin ben vurucam.

Sergen’in gecelerde hızlı olduğu zamanlardan… Yönetici: Sergen sen Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu? Sergen: Doğru ama eksik. Yönetici: Nasıl yani? Sergen: Cuma da oradaydım.

ofozturk
24.12.2014, 07:37
:) alem adam yahu

68yasar58
24.12.2014, 07:55
Sergen Şimdiye kadar, ne yapmış, ne söylemiş, nasıl gezmiş, velhasıl ne haltlar karıştırmışsa beni hiç ilgilendirmiyor umrumdada değil,
Şu anda ne yapacak Takıma katkı sağlayarak başarılı olacakmı en önemliside
YİĞİDO olacakmı bu adı kaldırabilecekmi bu yönüne bakıyorum şimdi.

MMK
24.12.2014, 08:11
Çok zekice espiriler.Zeki adam her zaman başarılı olur.Sonuna kadar güveniyor ve destekliyorum.Yolu açık olsun.

PETKOVİC
24.12.2014, 08:16
Cok iyi abi ya:) Birde ben ekliyim müsadenle üstad.

18 yaşından küçükler iddaa oynuyorlar ne dersin sergen?
Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?" Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."

bunu ben söylemedim demişti :)

34MUAMMER58
24.12.2014, 08:31
SİVASSPOR u ligde bıraksında istediği kadar espri yapsın ,uyanık adam vesselam bunu inkar edemem

50sekiz
25.12.2014, 00:42
"Geçen Batuhan'ı gördüm 'Oğlum benim kadar göbeğin var' dedim." Sergen Yalçın.

:D:D:D

Rallim58
25.12.2014, 01:21
2009 yılında kaybettiğimiz merhum, eski BJK Kaptanlarından Vedat Okyar ile sohbet sırasında;

-Sergen oyun içerisinde fazla koşmuyorsun, yürüyerek oynuyorsun...

-Vedat ağbi koşunca yoruluyorum ben de işte bunu anlatamıyorum kimseye..

:D

yerliturkuaz
25.12.2014, 08:55
Bu forumu bizim iş yerinde bir arkadaşa okuttum oda Sergen Yalçın ile alakalı bir duyduğunu payklaştı benimle:

Sergen Yalçın ile Beşiktaş antrenmanına babası ile beraber gider.Babası Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünü görür bu çocuk size emanet dikkat edin at yarışına düşkündür der. Ertesi gün gelir bi bakar Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü Sergen'den at yarışı için tüyolar istemektedir... :D:D:D:D

dibba58
25.12.2014, 10:11
Biz insanların özel hayatlarını söylemlerini irdeleyip duruyoruz. Bize ne kardeşim Sergenin söylediklerinden. Şu andan sonra Sergenin geçmişi atları
esprilerini bir kenara bırakalım.Bu dakikadan sonra Sergen YALÇIN için yazılan ve söylenenlerin takımımıza ne faydası olacak???????
Takımımızın düştüğü bu kötü durumundan kurtuluşu için nasıl bir yol planı yapılacak ona bakalım.Taraftar olarak biz ne yapabilirizin hesapları içinde olalım.Her dürüst düzgün doğru insan iyi bir teknikdirektör müdür? Bizi düştüğümüz yerden kaldırsın gerisi bizim için HİKAYEDİR.............

50sekiz
25.12.2014, 12:17
2009 yılında kaybettiğimiz merhum, eski BJK Kaptanlarından Vedat Okyar ile sohbet sırasında;

-Sergen oyun içerisinde fazla koşmuyorsun, yürüyerek oynuyorsun...

-Vedat ağbi koşunca yoruluyorum ben de işte bunu anlatamıyorum kimseye..

:D

Dün gece bunu okurken gülme krizi tuttu :))

karamik
25.12.2014, 19:46
O zaman bende bir Sergen anısı anlatayım onun genç takımdan Arkadaşı Anlattı Sergen'i A takım antremanına çıkarmışlar o dönem Beşiktaş'ta çok önemli isimler var bunlardan biri de Samet Aybaba Sergen bunu ne zaman görse bacak arası Alıp pardon diyor geçip gidiyormuş üç beş derken Samet dayanamamış seninle pardonunun da demiş bunu dövecekken ayırmışlar araya girip :)

svsli585858
25.12.2014, 20:36
bunuda unutmamak lazım :D:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=Cgh-6fwoREA

migroArmis
25.12.2014, 21:45
Kendisini karakter anlamında sevmem ama futboldaniyi anlıyor buna emin olun..Bana göre Türkiyedeki tüm zamanların en yetenekli futbolcusuydu işin güzel tarafı bu yeteneğini kısa hocalık hayatınada yansıtabildi..Sivasspor için bana göre yapılabilecek en iyi transfer.. Sözleşmesinin kısa oluşu endişe verici..Bu adamla uzun yıllar çalışmak lazım..

5sekız
25.12.2014, 21:48
O zaman bende bir Sergen anısı anlatayım onun genç takımdan Arkadaşı Anlattı Sergen'i A takım antremanına çıkarmışlar o dönem Beşiktaş'ta çok önemli isimler var bunlardan biri de Samet Aybaba Sergen bunu ne zaman görse bacak arası Alıp pardon diyor geçip gidiyormuş üç beş derken Samet dayanamamış seninle pardonunun da demiş bunu dövecekken ayırmışlar araya girip :)

kardeş sametle sergen aynı anda besıktaşda olmadı hıç bı zaman

50sekiz
25.12.2014, 22:12
Topa bir koydum :D

https://www.youtube.com/watch?v=u6NwzDWmT18

Casanova Rasit
25.12.2014, 22:17
Iyki geldi sergen

Ligi iyi taniyor

50sekiz
25.12.2014, 22:33
Hayat ne tuhaf.
Iki hoca yan yana ama biri digerinin yerine gelecegini bilmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nFi08Upr7VE

svsli
26.12.2014, 06:50
Sergen hoca sivassporu iyi yerlere getireceğine inanıyorum

karamik
26.12.2014, 19:59
kardeş sametle sergen aynı anda besıktaşda olmadı hıç bı zaman

Bahsettiğim olay Sergen'in genç takımda Sametin ise A Takımda Oynadığı zamandan Sergen'i deneme Amaçlı almışlar işte bir şekilde antrenmana şuanda da olmuyor mu paftan Fatih geldi eksikten dolayı

nuri_58
28.12.2014, 09:14
4 kilo versem jokey olurum nedir :D :D :D