Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Çiplak
Doğum Yeri : Erzurum / Ilıca
Doğum Tarihi : 27 Ocak 1994
Sözleşme Bitiş : 31 Mayıs 2018
Erzurum İdmanocağıspor ve Yakutiyespor'da oynadıktan sonra alt yapımıza dahil olmuş. Bu sene A takıma çıktı.
Zor bir dönemde Mesut Bakkal'ın 1-1 kaldığımız Buca maçında sahaya sürdüğü Ziya Erdal'ı hatırlattı bana. Olma ihtimali var gibi. Ne dersiniz?
Ferhat06 24.12.2014, 22:23 Ben şahsen beğeniyorum iyi bir sol ayağı var,kumaşı iyi yani.Sergen hocanın elinde daha iyi yerlere gelecek inşallah.Televizyondan pek farkedemedim Abdurrahman solbeke geçince Fatih solaçık mı oynadı?Allah sayılarını artırsın bir Fatih yetmez.
Yiğido Elif 24.12.2014, 22:25 Ziya Erdal ın ilk takımla oynadığın dan daha iyi, Fatih Çiplak genç yaşına rağmen hatasız oynuyor gelecek vadeden bir sol açık görüntüsünde. Bence kazanmak için şans verilmeli
DoomsDay58 24.12.2014, 22:28 Kendisini oynadığı maçlarda özellikle takip ettim ve beğendim, gelecek vaat eden bir sol bek inşallah daha fazla şans bulur ve kendisini geliştirerek A takımda kalıcı olur. Kendisinden çok umutluyum.
engin2609 24.12.2014, 22:36 http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=98959 arkadaşlar 1987 yazıyor burada şimdi hangisi doğru :)
sebasteia 24.12.2014, 22:40 http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=98959 arkadaşlar 1987 yazıyor burada şimdi hangisi doğru :)
valla müdür bu resimde 15 yaşında gibi duruyor. :D galiba 94 doğumlu ;)
Rallim58 24.12.2014, 22:41 Ben şahsen beğeniyorum iyi bir sol ayağı var,kumaşı iyi yani.Sergen hocanın elinde daha iyi yerlere gelecek inşallah.Televizyondan pek farkedemedim Abdurrahman solbeke geçince Fatih solaçık mı oynadı?Allah sayılarını artırsın bir Fatih yetmez.
Hocam, Sergen Yalçın Abdurahman'ı oyuna alınca, Cicinho'yu dinlendirecek dedik ama ne mümkün :)
Sergen Yalçın bu... Sağ defans elemanından sol defans çıkardı:). Fatih'i sol açık olarak oynattı. Fatih biraz daha gayret edip çalışmalarına önem verir kendini yetiştirirse kesinlikle 2. Ziya Erdal yetişiyor diyebiliriz.
http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=98959 arkadaşlar 1987 yazıyor burada şimdi hangisi doğru :)
Konunun ilk mesajında da belirttiğim gibi 94'lü. Tff'nin sitesinde bilgi var.
Morten58 24.12.2014, 22:47 Acun Ilica'da Erzurumlu ,ve soyismi oradan geliyor.
Sergen Yalcin'da Acun'u iyi taniyor , Fatip Ciplak'da aslen orali ,artik Sergen Yalcin Fatih cok iyi yerlere gelir umarim . En son Roberto Carlos'la lig macindada 90 dakika oynamisti.
babapiton 24.12.2014, 23:08 http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/futbolcular/322d12c0207f9c6.JPG
Besyo_cu 24.12.2014, 23:15 Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi sol beki Roberto Carlos, takımın hocası olacak ve o takımın sol beki gelişme göstermeyecek deseler sanırım kimse inanmazdı taki Ziya Erdal'ı görene kadar... Fatih Çıplak'a haksızlık gibi olmasın çok daha iyi olacak birisi ancak Ziya Erdal bu sezon o kadar kötü oynuyor ki kim oynarsa oynasın ondan daha faydalı olacaktır.
Fatif Maşallah çok iyi çıktı, madem bu adam vardı, Volkan Şen'i Milli takıma aldıran Berk'i neden transfer ettik ???
münihliyigido58 24.12.2014, 23:19 Fatih Ciplak'in cok önemli bir özelligi var: Güclü bir sol ayak. Ziya'nin en büyük zaafi da o, kendisini cok gelistirmesine ragmen, sol ayayigla kullandigi ortalar iyi bir kalitede degil. Fatih'in büyük potansiyeli var, teknigi düzgün, hizi düzgün. Taktiksel ve sertlik anlaminda takima alistiktan sonra cok daha iyi performanslar görebiliriz.
babapiton 24.12.2014, 23:26 Ziya'ya Mesut Bakkal gitmeden önce 1-2 şans verdi kovuldu,gelen Rıza hoca şans veremeye devam etti.
Aynı şey Fatih'de de oldu Carlos 1 maç şans verdi gitti,gelen Sergen hoca Ziya'nın sakatlığı nedeniyle mecbur şans verecek.Umarım Ziya'dan daha yukarı bir seviyeye ulaşır.
Diğer bir ilginçlik ise Türkiye'de Sol Bek kıtlığı varken sol bek dışında alt yapıdan oyuncu çıkaramadık.(Hayrettin , Ziya ve Fatih)
Besyo_cu 24.12.2014, 23:30 Ziya'ya Mesut Bakkal gitmeden önce 1-2 şans verdi kovuldu,gelen Rıza hoca şans veremeye devam etti.
Aynı şey Fatih'de de oldu Carlos 1 maç şans verdi gitti,gelen Sergen hoca Ziya'nın sakatlığı nedeniyle mecbur şans verecek.Umarım Ziya'dan daha yukarı bir seviyeye ulaşır.
Diğer bir ilginçlik ise Türkiye'de Sol Bek kıtlığı varken sol bek dışında alt yapıdan oyuncu çıkaramadık.(Hayrettin , Ziya ve Fatih)
2007 yılında Manisaspor Paf takımından transfer edip Sivasspor'da Profesyonel olan ancak bir türlü istenilen performansı göstermeyen Kağan Tİmuçin Konuk'u da unutmamak gerek. Süper Ligde az da olsa 10 - 11 maçta sol bekde oynadı.
sivasfutbol 24.12.2014, 23:37 Doğum tarihi: 27 Oca 1994 burda Erzurum Türkiye
Uyruğu: Türkiye Türkiye
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2014
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2018
Güncel kulüp: Sivasspor
Mevki:sol bek transmarketteki bilgi böyle
cemahmety 24.12.2014, 23:41 Bende bugün maçta iyice dikkat ettim de gerçekten çok kaliteli ve genç bir oyuncu imajı veriyor Berk gibi korkak oynamıyor bindirmekten pas alışverişinden hiç çekinmiyor ve yaşı sadece 20-21 bu oyuncunun üzerinde durmalıyız, inşallah kazanırız bu oyuncuyu Ziyayla kıyasıya forma mücadelelerine girmeleri ikisi içinde çok iyi olacaktır. Ziya kızmasın ama bu oyuncu da Ziya kadar şans bulursa ve Ziya abisi kadar çalışırsa onu geçebilirmiş izleniimi uyandırdı bende
sivaslıadem 25.12.2014, 00:09 ben başşakşehir maçında canlı izleme fırsatı buldum
ilk başta bir çok insan gibi ziyanın yerine berk oynuyor sandım
ancak ikinci yarı kapalı tribündeki bizlerin gözü önünde oynayınca fatih olduğunu fark ettim
kesinlikle bu takımda kalmalı,tecrübe kazansın vs. diyerek başka takımlara yollanmamalı
defansif yönü kademe anlayısı gayet yerinde idi,bindirmeleri de iyiydi
ofansif yönünü,ortalarını biraz geliştirirse çok faydalı olacağına eminim
yeni transferimiz hayırlı olsun;);)
68yasar58 25.12.2014, 08:52 İki maçta tvden izlediğim kadarıyla altyapısı olan birisi
hatırlarsanız geçenyıl carlos niyazi yede şans verdi sonu hüsran oldu
Fatih çalışan kazanır deyip devam etmeli.
izlediğimiz iki maçtada bariz hataları yoktu görevini eksiksiz yaptı diyebiliriz.Faydalı olacağını düşünüyorum
Turan 59 25.12.2014, 11:36 Kupa maçında kendisini çok beğendim.Gelecekte iyi futbolcu olacak.
Çok iyi bir oyuncu, güven veriyor. Haddini bilerek oynarsa yolu açık.
bugra5858 25.12.2014, 13:36 Savunmadaki müdahaleleri çok iyi. Korkakta oynamıyor sol taraftan iyi bindirmeler yapıyor. Tek sıkıntısı havadan orta açmak.
üçyıldız58 25.12.2014, 16:26 biraz daha kendine öz güveni olması lazım
bassguitar 25.12.2014, 18:23 neredeyse 3 sezondur hiçbir gelişme kaydedemeyen , kendisinden 10 yaş büyük cicinhonun yarısı kadar takıma katkısı olmayan,gençligin verdiği enerji ile mücadele eden Ziya Erdal ın kredisini çoktan tükettigi kanaatindeyim.Fatih e şans verilmeli.
Fatih olacak merak etmeyin . Ziyanın ilk zamanlarını hatırlayın pas vermeye korkuyordu. Fatih daha özgüvenli paslaşıyor atağa çıkıp bindirmeler yapıyor.Ah bir de orta yapmayı öğrenirse o zaman ziya bu formayı bir daha zor görür.Futbolcu çalışacak kardeşim mesleği bu , eksikleri neyse onu çalışıp düzeltecek. Ben mühendisim yaklaşık 10 yıl oldu iş hayatında ama hala birşeyler öğrenmek için çabalıyorum.futbolcularda öğrenecek. Bu iş ahlakıdır , bunu uygulayan hangi iş olursa olsun başarılı olacaktır.Saygılarımla ;
Bugun Sergen'in geçmiş bir konuşmasını dinledim Hakan Ünsal'ın yanında diyor ki futbolda sol bekin oyuna hiç bir etkisi yoktur büyütmemek Lazım diyor :)
batur0658 25.12.2014, 20:04 dünyanın en iyi sol beki nasıl olurda şimdiye kadar fatih kardeşimizin yeteneğini farkedipde oynamatmaz hayret bundada vardır bir hayır inşallah..fatihin kumaşı var ve en önemlisi korkak değil arada ara pasları deniyor pas istemekten orta açmaktan şut atmaktan çekinmiyor aynı iştah ve arzuyla devam ederse çok daha yükselecektir diye düşünüyorum..kardeşimizin hakkında hayırlısı olsun
35gürün58 25.12.2014, 20:11 Arkadaşlar,
Ziya'nın çabucak defterini dürmüşsünüz maşallah. Ziya şimdilik formsuz olabilir ama bildiğimiz ziya kendini toparladığı an yine Memleketinin bir evladı olarak memleketi için oynar bundan kuşkunuz olmasın.
Fatih' e gelince yorumlara katılıyorum geleceği olan bir genç olarak umut veriyor, Ziya'nın varlığı onda rekabet hissi yaratıyor ve olanca gücüyle kendini ispatlamaya çalışıyor, rehavete düşerse yine Ziya'nın değişmez olacağının bilincinde olması gerekiyor.
GokhanTurna 25.12.2014, 20:16 Alt yapıyı sol bek üzerine kurduk anlaşılan :)
A.Turan Korkmaz 25.12.2014, 21:44 İyi bir kumaş. Antrenmanlardan sonra ekstra şut, serbest vuruş, köşe atışı ve orta çalışması gerek. Ziya'nın yokluğunda bu önümüzdeki iki maçı iyi değerlendirirse hem ligin ikinci yarısı solbekte tatlı bir rekabet olur, hem de belki kupa maçında olduğu gibi oyunun gidişatına göre Sergen onu ön tarafta da kullanabilir.
Genc oyuncularimizi kazanmak gelecege yatirimdir bundan daha iyisi olurmu herkes takimini genclestirmek icin canla basla calisiyor biz neden yapmayalim sergen hoca bu konuyada agirlik verirse fevkalada memnun oluruz sivasimiz icin cok mükemmel olur
Bugün de Karabük karşısında ilk 11'de oynadı Fatih. Lig tecrübesi arttıkça daha iyi olur umarım.
cemahmety 04.01.2015, 19:14 Bugün yine iyi oynadı Helal olsun
Daha bir kaç gün öncesine kadar sol bel almamız lazım diye çırpınırken nasıl oldu da çıktı geldi helal olsun Fatih biraz kademe hatalarını da düzeltirsen Ziyadan formanı kaparsın ben Ziya'nın Hayrettinden forma aldığı zamanı iyi Hatırlıyorum şuan Fatih o dönemki ziyadan bile iyi ama Sergen Hocanın da Ziya iyileşti diye hemen formayı Fatih'ten almaması lazım Israr edersek önemli bir oyuncu olacak.
atabey58 04.01.2015, 20:14 hayret be biz mi yanlış maç izledik aceba bu adam bir kaç maç oynasın böyle eğer tribünden ıslıklanmazsa iyi bu adam tam bir bomba....
bahbaba58 04.01.2015, 23:31 hayret be biz mi yanlış maç izledik aceba bu adam bir kaç maç oynasın böyle eğer tribünden ıslıklanmazsa iyi bu adam tam bir bomba....
Yiğidi öldür hakkını yeme adam geçen sezon erzurumun bölgesel amatör liginde oynuyordu 1 senede süper lige yükseldi son derecede güzel oynadı canla başla ne hatasını gördün adamın ?
ortalarıda fena sayılmaz sahada ruhsuz berk olacağına fatih olsun daha iyi berki şenerbahçe maçında gördük nasıl sahada ruhsuz ruhsuz dolandığını onun kanatı motor olduydu berk oynasaydı şuan sergeni eleştiyor olacaktık neden ziya iyileştiği halde berki oynattı diye...
68yasar58 05.01.2015, 08:38 Kim ne derse desin fatih bukadar kısa sürede böyle sitresli bi maçta bu oyunu çıkarması takdir edilmeli, bu genç yiğido neoldum delisi olmadan çalışmalarına devam ederse ziyayıda geçer milli takımada gider Yolun açık olsun Fatih.
ReFRaCToRY 05.01.2015, 09:02 Bence Fatih, Ziya'dan çok daha iyi bir sol bek olacak.
ezelşener 05.01.2015, 12:54 Fatih Çıplak ı bende çok begendim.Güçlü ve kolay kolay top kaybetmiyor.gelecegin Ziya Erdalı olabilir.kendine güvenide bir hayli fazla.kondisyonu iyi ve en öenmliside mücadeleci yolu açık olsun
fatihcan58 05.01.2015, 22:01 ortalar ve bindirmeleri iyi. Kadroda girmesi için özgüven ve takımın güvenini kazanması lazım. Bir çok atakta bindirme yapmasına rağmen bom boş pozisyonlarda fatihe pas vermediler bunları kendisi yenmesi lazım neden pas vermedin diyip takım arkadaşına kızması lazım. Eğer bunları yaparsa çok iyi bir oyuncu olacaktır.
Ziya dan daha iyi bir oyununcu olur bu cocuk. Ziya fazla hatta yapiyor kademelerde.
aozdemir 06.01.2015, 09:50 yeni yabancı kuralına göre altyapıdan 2 oyuncu alma zorunluluğu var. ziya ile fatih bu iki oyuncu olabilir.
B.Demirci 06.01.2015, 11:53 Alın işte size fırsat. Parlatın Fatihi sonra da 2-3 milyon dolara satın. Para böyle kazanılır. Fatihin çok iyi bir sol bek olacağına inanıyorum. Çok beğendim..
maximustafa 12.03.2015, 13:31 Sivasspor'da kalıcı olmak istiyorum
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un altyapısında dikkati çekerek A Takım'a yükselen ve forma şansı bulduğu maçlarda başarılı bir performans sergileyen sol kanat oyuncusu Fatih Çiplak, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer almayı hedeflediğini söyledi
Futbola, Erzurum'da İdmanocağıspor altyapısında başlayan ve 2 yıl önce Medicana Sivasspor'un altyapısına transfer olan Çiplak, buradaki performansıyla Sergen Yalçın'ın dikkatini çekerek A Takıma yükseldi.
Kendisiyle aynı mevkide oynayan Ziya Erdal'ın sakatlanması nedeniyle forma şansı bulduğunu, bunu da iyi değerlendirdiğini belirten Çiplak, "Takım içerisinde abilerim de bana güveniyor ve onların desteğiyle inşallah daha iyi olacağım" dedi.
Sivasspor altyapısından yetişen ve uzun yıllar kırmızı-beyazlı formayı giydikten sonra futbolu bırakan sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ile yine kırmızı-beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve futbola Sivasspor'da devam eden Ziya Erdal'ın iyi futbolcular olduğunu belirten Çiplak, onları örnek aldığını ifade etti.
Teknik direktör Sergen Yalçın'dan formayı kapmak için çok çalıştığını dile getiren Çiplak, "Hedefim Sivasspor formasını uzun yıllar giyip bu takıma hizmet etmek. İyi çalışıp kadroda sürekli yer almak istiyorum. Takımımız için elimden gelen her şeyi yaparım. Sergen Yalçın forma şansı tanıdığı süre içerisinde onun güvenini boşa çıkartmam" diye konuştu.
Fatih Çiplak, her futbolcu gibi kendisinin de A Milli Takım'da oynama hayali olduğunu ifade etti.(AA)
çorluluyiğido 14.03.2015, 13:21 eses ya da bursa gibi bu oyuncuyu parlatıp satmalıyız.kendine kupa maçında veya 4-5 maçta bir şans verilmeli ki maç kondisyonu olsun ve alışşın şu an için çalım ve orta konusuna daha iyi çalışırsa ziyayı da sollar.ziya daha 2 sezon önce gsye gidiyordu ama bu sezon büyük düşüş var
DoomsDay58 14.03.2015, 18:34 Ziya'dan daha fazla oynamayı hak ediyor şans vererek 11 alışkanlığı kazandırmalıyız zira benim artık Ziya'yı izleyecek gücüm kalmadı...
Ziya senin billurlarını yesin ... Sen o Ziya'nın oynadığını g.tünle oynuyorsun yemin ederim... ama nerde sana o formayı verecek adam akıllı teknik adam...
çorluluyiğido 14.03.2015, 19:28 sen varken ziyayı oynatıyorlar ya yazık...
sorun yaş mı tecrübe mi? 28 yaşına gelmiş orta açmayı bilmeyen adamı oynatacağıma 20 yaşındaki fatihi oynatırım daha iyi......
DoomsDay58 09.05.2015, 23:46 Bugün çok iyi oynadı, hücuma katılımlarını git gide arttırıyor ve iyi de çalım atıyor eğer böyle devam ederse gelecek sezon formayı Ziya'dan alabilir ama alamasa bile kulübede kaliteli bir sol bekimiz olacak. Onu takıma kazandıran Roberto Carlos'u tebrik ediyorum.
bahbaba58 09.05.2015, 23:48 bugün çok iyidin fatih inşallah bu formunu dahada üst seviyelere taşırsın...
Ferhat06 10.05.2015, 00:07 Fatih bugün hatasızdı.Olacak bu iş.
yiğido58sinan 10.05.2015, 00:10 iki üç kişinin arasından düşmeden çıkıyor valla helal olsun, caneri mal etti çizgide. Içeri de giriyor ortaları da çok iyi, ziya gibi değil. Bence artık ziya yedeğe fatih 11e yavaş yavaş.
PETKOVİC 10.05.2015, 09:06 iki üç kişinin arasından düşmeden çıkıyor valla helal olsun, caneri mal etti çizgide. Içeri de giriyor ortaları da çok iyi, ziya gibi değil. Bence artık ziya yedeğe fatih 11e yavaş yavaş.
caneri mal etti demişsin de fatihin karşısında gökhan emenike ve kuyt oynadı canerle hiç birebir kalmadı
B.DUMANLI 10.05.2015, 10:14 Ziya ile Fatih arasindaki fark diye sorulacak olursa aklima Roberto Carlos geliyor.
R.Carlos zamaninda Ziya malesef dünyanin en ünlü sol bekinden kendine birseyler katamadi.Bunu söylerken Ziya´yida suclamak istemiyorum.Belkide R.Carlos teferruatli izah etmemisde olabilir...
Fatih uzun yillar bu takimda kalmali,herseyden önce kabiliyetli birazda üzerine ekleyerek giderse hakettigi yere gelir diyorum...
sivaslıadem 10.05.2015, 15:13 Israrla arkasında durulması gerektiğini düşünüyorum
alttan gelen oyunculara bu cesareti vermeliyiz ve onlara guvenmeliyiz
Hata yapsa da arkalarında durmaliyiz
altyapidan oyuncu böyle çıkıyor
gs ve Erciyes maçlarında elestirildi ama fb maçında o kötü performansı unutturdu
34MUAMMER58 10.05.2015, 15:13 Ziya ve fatih hedefe oynayacak takımlar için yetersizdir,ligde kalmak için oynayan takımlar için idare eder,fatihi böyle maçlarda kazanamayız,oynaya oynaya tecrübe kazanacaktır,fatih fb maçında görevini layıkıyla yapmıştır,yediğimiz ilk golde stoperlerden birinin tutması gereken adamı fatih tuttu,fatihin tutması gereken oyuncu boşta kaldı ,maç içinde kritik 3 4 müdehalesi vardıki fb farkı açabilirdi,genç oyuncu, öğreneceği daha çok şey var,fatih kenarda değil ,oynayarak tecrübe kazanır,şöyle şampiyonluğa oynayacak ,iyibir ptt takımında banko 1 yıl oynayıp gelse tecrübesini artırmış olur,sivasspor enaz 5 6 yıl solbek sıkıntısı çekmez, başarılarının devamını diliyorum
GokhanTurna 11.06.2015, 20:53 Sergen hoca bu sezon Cicinho'ya yedek olarak Fatih'i seçecek mi acaba?
teyfikyasir 11.06.2015, 20:58 Sergen hoca bu sezon Cicinho'ya yedek olarak Fatih'i seçecek mi acaba?
Abi fatih ciplak sol bek oynuyo. Senin dedigin fatih kiran. O gecen sezon goztepede kiralik oynadi. Takima tekrar donerse oda faydali olur diye dusunuyorum. Cunku goztepede basarili bi sezon gecirmis. Pek izleme ve takip etme sansimiz olmadi ama goztepe forumlarinda iyi bahsediyolar. InsAllah o kardesimizde aramiza katilir. Uzun yillar bekleri bu iki fatihe emanet edebilsek. Keske kendilerini o derece gelistirseler.
Giresunspor, Sivasspor'dan Fatih Çiplak'ı kiraladı.
kaynak ntv spor / trt spor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, sol bek Fatih Çiplak'ı sezon sonuna kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'a kiraladı.
Edinilen bilgiye göre kırmızı-beyazlı ekibin altyapısından yetişen 21 yaşındaki Fatih Çiplak, yeni sezonda Giresun ekibinin başarısı için ter dökecek.
Geride kalan sezon teknik direktör Sergen Yalçın'ın zaman zaman forma şansı verdiği Fatih, kırmızı-beyazlı ekiple Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 maçta forma şansı bulmuştu.
anadolu5858 20.08.2015, 16:23 Yerinde bir karar ziya ile hiçbir farkı yok takımda iki ziya vardı biri gitti. Kalan asıl ziya da bu şekilde devam ederse seneye sivassporu rüyasında görür.
DoomsDay58 20.08.2015, 16:59 Erkan Kaş da bek düşünülüyor herhalde o yüzden kiralandı ama inşallah önceki kiraya gönderdiklerimiz gibi olmaz ve seneye Fatih'i Sivasspor'da tekrar izleriz. Kendisine Giresunspor'da başarılı bir sezon diliyorum.
Giresun'da inşallah 11'de oynar. Aksi takdirde kendisini geliştirmesi pek mümkün olmayacaktır.
münihliyigido58 20.08.2015, 18:56 Giresun'da inşallah 11'de oynar. Aksi takdirde kendisini geliştirmesi pek mümkün olmayacaktır.
Birinci ligde gecen sezon basarili top kosturdugu icin, kesinlikle ilk 11 icin düsünülüyordur. Sakatlik ve disiplinsizlik disinda yeri garantidir. Sivasspor'da ikinci lig takimin kulübesi icin kiralik verecek hali yok.
Isabetli. Karar fulbolcunun kendi kariyer gelişimi için zira burda kupa maci haric 18 bile zor yeni gelen transferler ile birlikte
sivaslıadem 20.08.2015, 20:11 Giresunspor, Sivasspor'dan Fatih Çiplak'ı kiraladı.
kaynak ntv spor / trt spor
Hayır hayır hayır, istemiyorum
Bu kiralanmanin sonu bir hiç parasına bir kaç seneye satılması demektir
Bizim ptt ye kiraladiklarimizin kaçı olgunlasip bize geri döndü, emsali yok
Ya gelip bir kaç sezon formsuz halde takımda kaldı, sonra satıldı veya bedelsiz gönderildi
Bkz: Ahmet Aras, Cihan Özkara, Kaan Konuk, ve daha niceleri
maximustafa 20.08.2015, 20:22 Hem Sivasspor hem de Fatih için hayırlısı olur inşallah , Fatih Giresunda ilk 11'in değişmezi olur giresunun zayıf kadrosunu fırsata çevireceğine sürekli oynayarak kendisini geliştireceğini düşünüyorum.
Travis Bickle 20.08.2015, 21:28 fatihi kiralıyarak rısk aldık bence ziya ıstıkrarsız erkan kas orjını sol bek değil fatih alternatıf olabılırdı bıze umarım duzenlı oynar gıresunda
GokhanTurna 21.08.2015, 02:01 Başarılar Fatih. Senin yerine Ziya'yı kiralayıp biraz gelişmesini sağlamak lazımdı asıl.
|