Orijinalini görmek için tıklayınız : Enerji Zirvesi Nerde Yapılsın Anketi

elbeyli_58
26.12.2014, 17:27
Enerji sektöründeki tüm paydaşların (kamu/özel sektör) katılım sağladığı ve organizasyonun yapıldığı ildeki enerji yatırımlarındaki farkındalığın arttığı bu organizasyon için ilimize bir oy da bizler verebiliriz.

Yatırım ve iş imkanlarının temel sektörlerinden biri olan enerji, ilimize bu tür organizasyonlar başlangıç olmak üzere yüksek katma değer sağlayacaktır.

Geçmiş zirveden örnek olarak:

Enerjinin zirvesi, 11-12 Eylül’de Gaziantep’te düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde biraraya geldi. Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, özel oturumlarda gazeteci moderatörlerin sorularını yanıtladı.

http://www.turkeyenergysummit.com/

sebasteia
26.12.2014, 18:15
verdik oyumuzu. sivas için bir tık iki saniye...

SİVASLI KRAL 58
26.12.2014, 19:37
Sivas için herşeyi yaparız herkes yüklensin şehrimize sahip çıkalım

Turan 59
26.12.2014, 21:03
Bu konunun,siteyle ne ilgisi var anlamış değilim.

sirseri58
26.12.2014, 21:17

Anlicanizida hic sanmiyorum...evet. arkadaslar simdi anladiizmi sivasimiz neddn. Hep ikinci planda. Tutuuyo. Kendi. Memleketin insani sahip cikmioki. Baskalari ciksin:mad:

Turan 59
26.12.2014, 21:27
Sirserimisin yok sa serserimisin adamın canını sıkma.Burası spor platformu.Eğitim düzeyini bilmiyorum ama cahil birisine benziyorsun.

Turan 59
26.12.2014, 21:29
Şu yazdığın yazıya bak,cahil demekle çok haklıymışım.Sen ,beni eleştirecek düzeyde bir adam değilsin haddini bil.

sirseri58
26.12.2014, 21:36
Sirserimisin yok sa serserimisin adamın canını sıkma.Burası spor platformu.Eğitim düzeyini bilmiyorum ama cahil birisine benziyorsun.

Ne alakasi var konuya yorum yazana kadar bi oy kullansaydinya abicim neden muhalefet oluyosun onu anlaadim ben..kou sivassa gerisi teferruattr;)

cemal58yiğido
26.12.2014, 22:29

Arkadaşım yerinde bir konu açmış burası Sivaslıların en çok takip ettiği platform ve enerji zirveside Sivasımıza güzel şeyler katma potansiyeli yüksek bir panel bizde oyumuzu kullandık burası hem taraftar hemde dayanışma ortamı

sefilix
26.12.2014, 22:33
Cumartesi günü Sivas MÜSİAD “Yeni Türkiye’nin Enerji Hamleleri” ve "Sivas’ta Enerji Yatırımı Fırsatları" konulu toplantı düzenleyecek. ilgilenen arkadaşlara duyuralım dedim

KIZILCAN
27.12.2014, 02:45
Enerji Bakanlığının müsteşarı Sivaslı. 2 sene önce Ankara'da kendisini ziyaret edip tanışma fırsatı bulmuştum. Yanılmıyorsam Sivasspor bayrağı vardı odasında. Umarım konuyla alakalı kendisinin de faydası olur.

Serdar63972
28.12.2014, 12:44
Enerji sektöründeki tüm paydaşların (kamu/özel sektör) katılım sağladığı ve organizasyonun yapıldığı ildeki enerji yatırımlarındaki farkındalığın arttığı bu organizasyon için ilimize bir oy da bizler verebiliriz.

Yatırım ve iş imkanlarının temel sektörlerinden biri olan enerji, ilimize bu tür organizasyonlar başlangıç olmak üzere yüksek katma değer sağlayacaktır.

Geçmiş zirveden örnek olarak:

Enerjinin zirvesi, 11-12 Eylül’de Gaziantep’te düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde biraraya geldi. Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, özel oturumlarda gazeteci moderatörlerin sorularını yanıtladı.

http://www.turkeyenergysummit.com/

güncel kalsın oy verelim beyler

sebasteia
28.12.2014, 20:52

sonra "sivas niye gelişmiyor?" şeklinde sızlanmalar... sivas bir bütündür dayı, memleketin menfaatine ne varsa destek veriririz. sivasspor şehir için nasıl ekonomik, sosyal ve sportif bir kalkınma umudu ve aracı ise; aynı şekilde enerji zirvesi ve benzeri faaliyetler de bu şekildedir. bu güzel başlığı bizlerle paylaşan arkadaşımıza teşekkür ederim.

migroArmis
28.12.2014, 23:35

Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Bence bu konu burdan daha başka güzel bir yere açılamazdı..Burası sadece bir sporm platformu değil..Arkadaşlığın kardeşliğin yiğidoluğun SİVASLILIĞIN Sivas Kentinin menfaatlerinin paylaşıldığı gerçekten yıllardır hayran olduğum bir '' platform ''...Kilometrelerce öteden bende Sivas'a oyumu verdim hayırlısı olsun..

gogohan
29.12.2014, 01:21
Tüm Sivaslıların oy vermesi lazım .

Haydi Sivaslım sende oyunu kullan.

sıvaslıgenç
29.12.2014, 02:23

Bir tık ile oy vermekte bile birbirimize giriyoruz biz birlikteliği sağlayıp zor gelişiriz bu kafayla.