Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Öztürk Sivasspor'da
babapiton 28.12.2014, 15:16 http://img-3.onedio.com/img/raw/525571a374be07e33d00004b
Sergen Yalçın ilk transferini yaptı. Bursaspor'da Şenol Güneş'in oynatmadığı İbrahim Öztürk, Sivasspor ile anlaştı.
SÖZLEŞME 1.5 YILLIK
Tecrübeli savunma oyuncunun Sivasspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.
yiğido58sinan 28.12.2014, 15:21 Hayırlı olsun.. Inşallah çok başarılı olur
Gereksiz bir hamle olarak görüyorum. Toraman da oynamadan geldi. İbrahim kaç yaşındadır ? Tahminim 34 vardır. 1,5 yıllık anlaşma olursa ne anlama geliyor? Stoper ihtiyacımız var ama mesela Eskişehir'deki Diego Angelo gibi, Gençlerbirliği'nde Ahmet Çalık gibi, Bjk'deki genç Atınç gibi isimler değerlendirilebilir diye tahmin ediyordum.
Ama şunu da ekleyeyim İbrahim Öztürk elinden gelen mücadeleyi yapan, tabiri caizse yüreğiyle oynayan bir oyuncudur. Bu konuda hakkını yiyemem.
DoomsDay58 28.12.2014, 15:25 Toraman'dan iyidir, hem form tutarsa Ümit'i de kesebilir devre arası alınabilecek kaliteli yerlilerden hem uzun yıllardır süper ligde o yüzden sezonun ikinci yarısında iş görür.
Hayirli olsun.
Sergen 3-4 transferden söz ediyordu.
1- Ibrahim Öztürk
2- Aydin Karabulut
3- Enerarmo??
4- ??
Bence yerinde bir transfer İbrahim canını dişine takan görev adamı..bir profesyonel..Defansımız güçlenmeliydi iyi olmuş eğer transfer doğruysa
GokhanTurna 28.12.2014, 15:38 Yerli alınacaktı piyasada alınabilecek çok iyi yerli defans yok. İbrahim Öztürk beğendiğim isimlerden biriydi geçen sezonlarda, şuan ki durumu ne bilmiyorum. Doğruysa ligde kalmak için iyi transfer. Yaşa bakmayın verimli ve hırslı bir isim. Defans göbeği için çok yüksek bir isimde beklemek olmazdı zaten. Alternatifi bol bölgede verilebilecek normal bir transfer kararı.
Her zaman söylerim bizim için asıl dikkat edilmesi gerekli baş bölge orta saha göbek. O bölgeyi çok verimli bir isimle doldurursak diğer mevkileri de pozitif yönde etkileyecektir.
58YIGIDO58 28.12.2014, 15:39 Hayirli olsum umarim iyi bir secenektir.
34MUAMMER58 28.12.2014, 15:41 bu takım düzmez düşmesinede ,eğer düşerse ne r.cArlosun yüzünden düşer nede sergenin yüzünden,anca bu takım bana göre sivassporun başında miladını tamamlamış beceriksiz yöneticiler yüzünden düşer:mad:takımın iyibirstopere ihtiyacı var,biz fb nin krasiçini beğenmezken,gidip bursanın oynatmadığı ibrahimi alıyoruz,bedavaya gelmiyecek elbette,çocuğun yüreğini ortaya koyarak oynamasına bişey demiyorum,bize hem iyibir kesici,hemde topu ayağında tutan geriden oyun kuran stoper lazım,mademki 34 35 yaşında adam alacaksınız ,gidin karim saidiyi getirin,32 yaşında ,hem şehre ve takıma alışık ,hemde yönetimin kesesine uygun 250 bin €versen havada takla atarak gelir ,bırakın böyle saçmalıklarıya ,:mad:
aozdemir 28.12.2014, 15:48 inşallah faydalı olur
cemahmety 28.12.2014, 16:03 bu adamı futbolcu diye alıyorsa Sergen Yalçın o zaman nasıl oluyor da Krasiç'i neden yönetim anlaştık demesine rağmen kabul etmiyor anlamıyorum. Sergen'in yaptıkları bana hiç mantıklı gelmiyor tam klasik yerli hocalar gibi (Yılmaz vural, Hikmet Karaman, Mesut Bakkal gibi) işler yapıyor. Takıma bakınca Cicinho artık eskisi kadar ileri çıkmıyor belli ki Sergen o kadar çıkma demiş, duran topları (kornerler ve frikikleri) de artık Kadir kullanıyo küme de düşeriz yakındır
sebasteia 28.12.2014, 16:14 futboldan anlayan da yorum yapıyor, anlamayan da yorum yapıyor. tabi demokrasi var, saygı duyarız ama saçmalayanlar olunca yine de dayanamıyorum! :)
hedefimiz ligde kalmak mı? tabii ki evet. o halde ibrahim devre arasında alınabilecek en iyi defans oyuncularından birisi.
yönetime laf atan vatandaşlar var. bu yönetim gitse aday olacak başkan bulunmaz be! cebinizden üç kuruş verip maç gitmezsiniz, lisanslı ürün almazsınız. sonra varsa yoksa yönetim şöyle yönetim böyle. hadi lan... önce kendinize bakın bir.
citothehan58 28.12.2014, 16:19 bu adamı futbolcu diye alıyorsa Sergen Yalçın o zaman nasıl oluyor da Krasiç'i neden yönetim anlaştık demesine rağmen kabul etmiyor anlamıyorum. Sergen'in yaptıkları bana hiç mantıklı gelmiyor tam klasik yerli hocalar gibi (Yılmaz vural, Hikmet Karaman, Mesut Bakkal gibi) işler yapıyor. Takıma bakınca Cicinho artık eskisi kadar ileri çıkmıyor belli ki Sergen o kadar çıkma demiş, duran topları (kornerler ve frikikleri) de artık Kadir kullanıyo küme de düşeriz yakındır
Gardas Cicinho bugün macta kustu rahatsizdi.. o yüzden Kadir kullandi diye düsünüyorum. Bu Sergen Hocamizin ilk lig maciydi. Carlos olsa 4-5 yerdi en az. Bir puana sükretmek lazim. Karabük macinda hepimiz bir galibiyet görecegiz ins. Zamanla hersey düzelir. Krasic üstelik uzun süredir top oynamadi. Uyun sorunu yasariz gece hayatina düskündür. Ibrahim Öztürk Kayserli uyun sorunu yasamaz.
asabibaba 28.12.2014, 16:21 Haberini kaynağı sağlam o zaman ..Hadi bakalım hayırlı olsun...
Countach 28.12.2014, 16:30 bal liginde daha ucuz futbolcular mecnun beye duyurulur :D:mad:
Ibrahim öztürk suan alinabilinecek en iyi stoperlerden birisi, ben sahsen sene basinda Yalcini istemistim fakat bizim pinti yônetim fiyatta anlasamisti..
34MUAMMER58 28.12.2014, 16:39 ÖNCE bu sitede salak salak yorum yazıp milletin asabını bozup tahrik eden salaklara söylüyorum, önce herkes edebini adabını bilecek katılmasada, herkesin fikrine saygı duyacak ,krasici begenmeyip ,serdar kesimalı begenmeyip,ibrahimtoramanı göndermeye çalışıp ibrahim öztürkün gelmesine bayram eden malın, değil futbol bilgisinden zekasındanda şüphe ederim ,yönetim eleştirilmez ,hesap sorulmaz değildir,bu kulüpte kimsenin babasının çiftliğide değildir,sivassporun içinde bulunduğu durum ağırlıklı olarak yönetim hatasıdır bunuda tüm taraftar biliyor,yönetimin yalakçılığını yapacam diye komik olmamak lazım ,eleştiri,ikaz olacak dikkaate alırlarsa tabi ,kimsede sanki bu kulübe heray para yatırıyormuş gibi,herhafta lisanslı ürün alıyormuş gibi hermaçına gidiyormuş gibi takımın sahibi konuşup ona buna laf sokmasına gerek yok,terbiyesizliğin luzumuda yok ,bunlarla aynışehrin insanı olacağıma yunanlı olmayı tercih ederim ,bu döl israfı gerizekalı kişiler belli zaten ,herkes haddini bilecek ,beni küfretmediğim halde İftirayla haksızşekilde küfür etti diye yasaklı yapanlar , gerekli ikazları yapacak yapmazsalar beni tekrar kıyamete kadar yasaklı yapsınlar, sitede takımda sizin olsun ,sığır kadar değeri olmıyanlarla aynı ortamda olmak istemem:mad:
babapiton 28.12.2014, 19:04 ÖNCE bu sitede salak salak yorum yazıp milletin asabını bozup tahrik eden salaklara söylüyorum, önce herkes edebini adabını bilecek katılmasada, herkesin fikrine saygı duyacak ,krasici begenmeyip ,serdar kesimalı begenmeyip,ibrahimtoramanı göndermeye çalışıp ibrahim öztürkün gelmesine bayram eden malın, değil futbol bilgisinden zekasındanda şüphe ederim ,yönetim eleştirilmez ,hesap sorulmaz değildir,bu kulüpte kimsenin babasının çiftliğide değildir,sivassporun içinde bulunduğu durum ağırlıklı olarak yönetim hatasıdır bunuda tüm taraftar biliyor,yönetimin yalakçılığını yapacam diye komik olmamak lazım ,eleştiri,ikaz olacak dikkaate alırlarsa tabi ,kimsede sanki bu kulübe heray para yatırıyormuş gibi,herhafta lisanslı ürün alıyormuş gibi hermaçına gidiyormuş gibi takımın sahibi konuşup ona buna laf sokmasına gerek yok,terbiyesizliğin luzumuda yok ,bunlarla aynışehrin insanı olacağıma yunanlı olmayı tercih ederim ,bu döl israfı gerizekalı kişiler belli zaten ,herkes haddini bilecek ,beni küfretmediğim halde İftirayla haksızşekilde küfür etti diye yasaklı yapanlar , gerekli ikazları yapacak yapmazsalar beni tekrar kıyamete kadar yasaklı yapsınlar, sitede takımda sizin olsun ,sığır kadar değeri olmıyanlarla aynı ortamda olmak istemem:mad:
Önceki mevzu nedir bilmiyorum " önce herkes edebini adabını bilecek katılmasada, herkesin fikrine saygı duyacak"yazmıssınız
"herkes edebini adabını bilecek" yazmıssınız,Mesajınızda küfür var.
Önce "herkesin fikrine saygı duyacak" yazmıssınız ardından "her şu futbolcuyu bu futbolcuyu beğenenin m*lın futbol bilgisinden zekasından şüphe ederim yazmıssınız." bu nasıl bir tezat.
cemahmety 28.12.2014, 19:26 Gardas Cicinho bugün macta kustu rahatsizdi.. o yüzden Kadir kullandi diye düsünüyorum. Bu Sergen Hocamizin ilk lig maciydi. Carlos olsa 4-5 yerdi en az. Bir puana sükretmek lazim. Karabük macinda hepimiz bir galibiyet görecegiz ins. Zamanla hersey düzelir. Krasic üstelik uzun süredir top oynamadi. Uyun sorunu yasariz gece hayatina düskündür. Ibrahim Öztürk Kayserli uyun sorunu yasamaz.
İnşallah durum Cicinhonun rahatsızlığıyla alakalıdır kardeş yoksa burada çok önemli bir zihniyet sıkıntısı yaşamayız Sergen hocayla
Hoşgeldin ibrahim senden ümitliyim Ahmet şahbazdan daha kötü olacak değilsin ayrıca agresif bir oyuncu olmaz bizim efendi efendi top oynayan arkadaşları haraketlendirir ayrıca bonservisi ile gelmen ayrıca sevindirici şimdiye kadar kiralık katillerden bişey alamadık.
"Ayağa kalkmayan Kayserilidir!" diye bağırınca ayıp olacak. :)
İbrahim Öztürk camiamıza hayırlı olsun... Yabancı sevdasına yedek kalan ve yüreği ile oynayan beğendiğim bir oyuncu... Sergen Yalçın zeki olduğunu bu transferde gösterdi. Defansın her bloğunda oynayabilecek durumda. Ben faydalı olacağı kanaatindeyim.
sebasteia 28.12.2014, 19:42 Önceki mevzu nedir bilmiyorum " önce herkes edebini adabını bilecek katılmasada, herkesin fikrine saygı duyacak"yazmıssınız
"herkes edebini adabını bilecek" yazmıssınız,Mesajınızda küfür var.
Önce "herkesin fikrine saygı duyacak" yazmıssınız ardından "her şu futbolcuyu bu futbolcuyu beğenenin m*lın futbol bilgisinden zekasından şüphe ederim yazmıssınız." bu nasıl bir tezat.
:D:D:D
eleman tam patolojik vakıa!
alaattin 5858 28.12.2014, 19:45 Hayırlı olsun inşallah faydalı olur
***Yine başka takımın formsuz ve sorunlu oyuncusuna artık gerek duyulmasın.
Yönetimin yapacağı tek şey süper liğin en iyi altyapısına sahip genclerbiliğinde transferi cözebilir.
eyuphulagu 28.12.2014, 20:12 Herkesin yaptığı yoruma saygım var..Bende bu transferin sivasspor için soru işareti bir transfer olduğunu düşünenlerdenim...Kaldı ki bu transfer Sergen Yalçın ın değil,yönetimin transferi..Bu oyuncunun geleceğini en az 1 ay önce sitede herkes bildiğine göre bu oyuncuyu Sergen Yalçın istemiş olamaz...Ben bu arkadaşın iyi bir profesyonel olduğunu ama uzun zamandır oynamadığı için sivasspora ne verip ne vermiyeceğini hepimiz göreceğiz...Umarım İbrahim geçen seneki İbrahimdir...İyi oynayıp takıma katkı yaparsa hepimiz arkasında oluruz;umarım İbrahim oynayacağı futbolla hepimizi mahcup eder...Eğer Ümit bugünkü gibi oynarsa İbrahim in fazla forma şansı bulmayacağını düşünüyorum;eskisi gibi abuk subuk hareketler yaparsa İbrahim de rotasyonda şans bulacaktır...Gönlümden daha iyi oyuncular geçiyordu ama Bizim yönetim herzamanki gibi hocadan ziyade kendi istediği oyuncuyu tercih etti..Hayırlı Uğurlu Olsun!
DOGU_BEY 28.12.2014, 20:16 eğer doğruysa faydalı bir transfer olduğuna inanmıyorum...eğer yedek kulubesine yapılan bir transferse yine yanlış çünkü şu an takıma yapılacak transferde gelen oyuncu ilk 11'e direkt girmeli onun kestikleri yedek olmalıdır..mesela bir sağ kanat alındıysa burhan yedek olmalı veya bir stoper alındıysa ümit kurt yedek olmalıdır..futboldan anlayanlar veya anladığını sananlar için basit bir mantık!!...ibarhim öztürk bursada oynadığı dönemlerde sürekli kademe hatası yapan ümiti kurt ayarında bir adam...sergen şayet böyle transferlere onay veriyorsa onun da işi zor...
umitfidan 28.12.2014, 21:11 Hayirli olsun.
Sergen 3-4 transferden söz ediyordu.
1- Ibrahim Öztürk
2- Aydin Karabulut
3- Enerarmo??
4- ??
4.transfer ortasaha kadirin oynadığı yere yapılacağını var sayarak söylüyorum ki ;
- Sercan kaya
- Selçuk şahin
- Colman
basında o pozisyonda oynayıp sivasla anılan oyuncular bunlardı. Ayrıca emre güral haberi çıkmıştı ileri dönük neredeyse her pozisyonda oynayabilen bir oyuncu ama ne kadar aslı var bilinmez.
migroArmis 28.12.2014, 21:21 Çok stem edilmiş iyi futbolcular alınsın diye...Hep bunu istiyoruz da bu iş ara transferde olmaz ..Ara transferde iş yapan adamı takımı neden göndersin..İbrahim gibi kadro dışı bırakılmış futbolcular yer değiştirir..Kaldıki bunu bir kaç yorum öncemizde belirtmiştik..Bu futbolcu Bursadan geldiği için hakkında bilgimiz olduğu için söylüyorum...İbrahimin yaşına durumuna aldanmamak lazım ..Yanlış hatırlamıyorsam bize Altaydan gelmişti..Geldikten sonra hep üstüne koyarak yürüdü..Tam bir görev adamı diyebilirim...Şunuda unutmamak gerekir İbrahimin bu süperligde son şansı ve bu Sivasspora denk geldi..Yani buradada başarılı olamazssa bundan sonra kendisini iyi günler beklemiyor..Futbolunuda bildiğim için içinde bulunduğu durum itibari ile Sivassporda başarılı olacak gibime geliyor..Hayırlı olsun...
her takımda iş yapar bu adam.
35gürün58 28.12.2014, 21:54 Bursa maçlarını izlediğimde hep şunu düşünmüşümdür, bu ibrahime top geldiğinde çoklukla ya penaltı yaptırır, ya sarı veya kırmızı kart görür, y rakip oyuncuyu kaçırır ve gol yenilmesine neden olur, ya da kendi kalesine gol atar.
Yani Sivassporun içinde bulunduğu kötü durumdan kurtuluşunun reçetesi direk onbirde oynayacak klas oyuncular olmalı, ibrahim Öztürk gibi oyuncular zaten var bizde ,yani yönetim takımın düşmesi ile ilgili kaygı taşımıyor, düşse bile umrunda değil gibi...
Peki çok iyi oyunculara ihtiyaç duyulduğu bu kaotik ortamda Sergen nasıl kabul eder bunu...
Gidişatta bir değişiklik olmayacak gibi geliyor bana, takımın bu hale gelmesi demekki yönetimin iflah olmaz transfer hataları..
Nerde kadro dışı, nerde futboldan uzak adamlar var,
Alın Sivasspora.
Sivasspor dullar pansiyonuna döndü.
Emekliler yurduna döndü.
58YIGIDO58 28.12.2014, 23:08 Nerde kadro dışı, nerde futboldan uzak adamlar var,
Alın Sivasspora.
Sivasspor dullar pansiyonuna döndü.
Emekliler yurduna döndü.
maalesef Sivassporumuz iyi yönetilmiyor.
Dua edin kardesim dua edinki biran önce Sivasspora yeni Yöneticiler talip olsunda suanki Yönetimden biran önce kurtulalim insallah :!!!!!
Bu haber Twitter'da Mustafa Ateş tarafından az önce yalanlandı.
citothehan58 28.12.2014, 23:26 Bu haber Twitter'da Mustafa Ateş tarafından az önce yalanlandı.
Söylentini tamamliyorum gardas.
BILGI : "Bursaspor'lu Ibrahim Öztürk'le Sivasspor kulübü 1,5 yıllık anlaşma yaptı."haberi gerçeği yansıtmamaktadır.
Kaynak: Mustafa Ates (https://twitter.com/mustafaates58/status/549320300408893441)
sivasli_boy 29.12.2014, 00:57 Gereksiz bir hamle olarak görüyorum. Toraman da oynamadan geldi. İbrahim kaç yaşındadır ? Tahminim 34 vardır. 1,5 yıllık anlaşma olursa ne anlama geliyor? Stoper ihtiyacımız var ama mesela Eskişehir'deki Diego Angelo gibi, Gençlerbirliği'nde Ahmet Çalık gibi, Bjk'deki genç Atınç gibi isimler değerlendirilebilir diye tahmin ediyordum.
Ama şunu da ekleyeyim İbrahim Öztürk elinden gelen mücadeleyi yapan, tabiri caizse yüreğiyle oynayan bir oyuncudur. Bu konuda hakkını yiyemem.
Tabiki herkesin goruşu kendinedir ama kardeş ben gereksiz hamle olarak görmüyorum ümitin fomsuzlugu ve defansın uyumsuzlugu aşikardır toromanın formsuzlugu ve hataları bu transferi zorunlu kılar eskisehirden diegoyu alamassın cavcavdan ahmeti alamassın besiktaştan atıncı hiç alamassın bence alınabilecek en iyi stoper...
rivaldo58 29.12.2014, 07:26 İbrahim Öztürk, Sivasspor'da
Sivasspor, Bursaspor'da kadro dışı kalan İbrahim Öztürk ile anlaştı.
Sergen Yalçın ilk transferini yaptı. Bursaspor'da Şenol Güneş'in oynatmadığı İbrahim Öztürk, Sivasspor ile anlaştı.
İbrahim Öztürk, Sivasspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.futbolarena.com/haber/168506/66/sivasspor-transfer-ibrahim-ozturk-.html
hayırlı uğurlu olsun ibrahim faydalı olacaktır bize mücadeleci özverili bir futbolcu
68yasar58 29.12.2014, 08:28 Bu ne ya nerde takımların kadro dışı bıraktığı oyuncular var bizde
Sergen nasıl izin veriyor anlamadım buda bir gitti sekiz geldi gibi olacak gelenler yine hiç bir işe yaramayacak.
Artık yeter işe yarar elle tutulur gözle görülür aksayan yerlere kaliteli topçular alınsın az alınsın öz alınsın taraftarında sesine kulak verin sayın yönetim.
Bursa medyasi bonservisi icin 400 bin TL ödendigini iddia ediyor.
Bir baska haber de ise oyuncuyu Antep'in de istedigi yaziyor.
Hangisi dogru ya da ikisi de yanlis mi bekleyip görecegiz
Ferhat06 29.12.2014, 15:40 En çok uyuz olduğum,kene gibi yapışan,yerden havadan.Süper bir yerli defans ,inşallah olur.
Sivaslıyasin58 29.12.2014, 17:41 Faydalı olucağından emin değilim çok yaşlı olduğu için bişey yapamaz gereksiz bir transfer diye düşünüyorum..
alın bakalım emeklı topçuları nereye kadar
Ibrahimi biz taa kayseri sporda oynarken begenmistik ondansonra bursaya transfer oldu ama gercekten yürekli bir savunma yapiyor yasi ilerlemis ola bilir fakat en iyi yerli savunma oyuncusu
migroArmis 30.12.2014, 02:39 Ibrahimi biz taa kayseri sporda oynarken begenmistik ondansonra bursaya transfer oldu ama gercekten yürekli bir savunma yapiyor yasi ilerlemis ola bilir fakat en iyi yerli savunma oyuncusu
Kayseri Erciyeste 2002 yıllarında oynadı...Sonrasıda iki farklı takımda oynadıktan sonra Altaya oradanda Bursaya geldi...
Tecrubesiyle cabukluguyla sivassporumuzun ihtiyacini karsilicana eminim zaten bizim en buyuk eksiklerimizden biridefansin arkasina atilan toplarda agar olup adam kacirmamiz bu bosluguda dolduracak en iyi yerli oyuncu ibrahim ozturktur
triper58 30.12.2014, 10:30 Biz bu adama neden bonservis veriyoruz anlamadım adam zaten alacağını tahsil edemediği için fedarasyona başvurmuş.Bu yönetimle düşmeyi gerçekten hakediyoruz bakkalı emanet etmem bunlara yazık.
kimyamurat58 30.12.2014, 13:28 benim gördüğüm burda fotboldan anlayandan çok anlamayan arkadaşlarda yorum yapıyor halen grosickinin bizde olduğunu sanan bu kaar sivas spordan uzak insanlar var ama genede epsi bizim kardeşimiz yiğodo..
İbrahim Öztürk'ün şu anda tapusu Bursa'da bonservis vermeden alamayız..ayrıca takıma şu ortamda gelebilecek (kondisyonu iyiyse eski ibrahim'in %80 i kadar olsa yeter) en iyi defans oyuncularından biri hem yerli hem tecrübeli hem takım adamı hemde takıma abilik yapabilecek birisi.. Görmedikmi başakşehir maçında costa ile ümit birbirine giriyor sahada onlara dur diyecek bir abi yok...
balmandol 30.12.2014, 16:43 Ben son ana kadar dua ediyorum İnşallah bu transfer doğru değildir. Çünkü istediğimiz ve yararlı olacak bir stoper değil. İbrahim Toraman gibi sağ ayaklı bir stoper varken,yine sağ ayak onun ayarında birinin alınmasını hiç tasvip etmiyorum. Bize hani pır pır ve hızlı dediğimiz geçmişte Sedat Bayrak tipinde hızlı ve açığı kapatan bir adam lazım. Santrafor içinde aynı şeyleri düşünüyorum. Hızlı ve araya kaçacak bir golcü lazım bize. İbrahim Öztürk bize göre değil...İnşallah yalan bir haberdir..
hele bir transfer baslasin görelimkim geliyor kim gidiyor suanki durum muammali gercege yakinda olsa garentili degil
Ben son ana kadar dua ediyorum İnşallah bu transfer doğru değildir. Çünkü istediğimiz ve yararlı olacak bir stoper değil. İbrahim Toraman gibi sağ ayaklı bir stoper varken,yine sağ ayak onun ayarında birinin alınmasını hiç tasvip etmiyorum. Bize hani pır pır ve hızlı dediğimiz geçmişte Sedat Bayrak tipinde hızlı ve açığı kapatan bir adam lazım. Santrafor içinde aynı şeyleri düşünüyorum. Hızlı ve araya kaçacak bir golcü lazım bize. İbrahim Öztürk bize göre değil...İnşallah yalan bir haberdir..
Pırpır ve Sedat Bayrak.... Enteresan bir eşleşme olmamışmı gardaşım :D
|
|