Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazara Kadar Mı Mezara Kadar mı?

sawyer5892
29.12.2014, 21:18
Sivassporumuz bu sezon beklentilerin altında bir sezon geçiriyor. Bu sıkıntılı duruma herkes bir şeyleri sebep gösterebilir. Ancak hiç bir mazeret 15. hafta sonunda 11 puanla 17. sırada olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecek ve zamanı geri getiremeyecek. Bizler taraftarla olarak farklı düşüncelere sahip olsak bile hepimizin ortak gayesi Sivasspor'un başarılı olmasıdır. Yönetimde veya teknik heyette sorumlu kişiler olmadığımıza göre taraftarın elinden gelebilecek tek şey her şartta takımı desteklemektir. Taraftar yalnızca başarıda değil başarısızlıkta da takımını desteklemelidir. 1. lige de düşsek 2. lige de düşsek takımımız Sivasspordur. Aslında yazının başından beri konuyu getirmek istediğim nokta burası. 16. haftaya giriyoruz ve ligin ilk yarısı evimizde oynayacağımız ilk Pazar maçı. Pazar maçı diye özellikle belirtiyorum çünkü haftada tek izin günü Pazar olan taraftarlarımız var. Bu hafta çalıştığım için gelemiyorum diyen taraftarlarımızı inşallah stadda görürüz. Uzun yazıları okumayı sevmem laf uzatmayı da sevmem. Mutlak 3 puan almamız gereken maçta hiç bir bahaneye sığınmadan passolig, hava soğuk tırı vırı sebepleri bırakarak 90 dakika takımımızı destekleyelim. Çıkmadık candan ümit kesilmez son maçın son saniyesine kadar desteğe devam.

sirseri58
29.12.2014, 21:29
Helal sana kardeşim işte gerçek Sivasspor taraftarı senın gıbı düşünen 20bın taraftarmız olsa ne güzel olurdu. ....

Abdullah DuMaN
29.12.2014, 21:40
Birçok taraftarın duygularına tercüman olmuşsun ben bu hafta sezonun taraftar rekorunu kırarız diyorum

karamik
29.12.2014, 22:11
Bu maça gelecek adamın geçerli bir mazereti olmaması durumunda kanından Şüphe ederim.

sawyer5892
29.12.2014, 22:16
Bu maça gelecek adamın geçerli bir mazereti olmaması durumunda kanından Şüphe ederim.

gelmeyecek diyecektin heralde :D maça gelmekten vazgeçecektim neredeyse :rolleyes:

sıvaslıgenç
29.12.2014, 23:36
Kötü günde statlarin boş olması taraftar profilimizin hala oluşmadığını gösteriyor, sivastaki zihniyet değişmedikce olusmasida çok zor.

DoomsDay58
30.12.2014, 00:02
Bu maçta en az on bin civarında taraftar olmalı bundan sonra ligin şakası yok takım taraftarla bütünleşip 4 Eylül'ü rakiplere dar etmeli aksi takdirde ligi ilk 15'in içinde bitiremeyebiliriz ve sonra dövünmenin bir faydası olmaz.

Hasan_
30.12.2014, 00:50
Sivassporumuz bu sezon beklentilerin altında bir sezon geçiriyor. Bu sıkıntılı duruma herkes bir şeyleri sebep gösterebilir. Ancak hiç bir mazeret 15. hafta sonunda 11 puanla 17. sırada olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecek ve zamanı geri getiremeyecek. Bizler taraftarla olarak farklı düşüncelere sahip olsak bile hepimizin ortak gayesi Sivasspor'un başarılı olmasıdır. Yönetimde veya teknik heyette sorumlu kişiler olmadığımıza göre taraftarın elinden gelebilecek tek şey her şartta takımı desteklemektir. Taraftar yalnızca başarıda değil başarısızlıkta da takımını desteklemelidir. 1. lige de düşsek 2. lige de düşsek takımımız Sivasspordur. Aslında yazının başından beri konuyu getirmek istediğim nokta burası. 16. haftaya giriyoruz ve ligin ilk yarısı evimizde oynayacağımız ilk Pazar maçı. Pazar maçı diye özellikle belirtiyorum çünkü haftada tek izin günü Pazar olan taraftarlarımız var. Bu hafta çalıştığım için gelemiyorum diyen taraftarlarımızı inşallah stadda görürüz. Uzun yazıları okumayı sevmem laf uzatmayı da sevmem. Mutlak 3 puan almamız gereken maçta hiç bir bahaneye sığınmadan passolig, hava soğuk tırı vırı sebepleri bırakarak 90 dakika takımımızı destekleyelim. Çıkmadık candan ümit kesilmez son maçın son saniyesine kadar desteğe devam.

Tebrikler kardesim,Umarim burdan bol keseden atan, yok Baskan, yönetim, teknik direktör, futbolcuya sucu atan, elinden elestirmekten baska bir is gelmeyen, hatta taraftar dahi diyemeyecegimiz parazitler yazini okurda utanirlar diyecegim ama utanmazlar. Baska care yok , seninde yazdigin gibi pazara kadar degil mezara kadar, iyi günde kötü günde destek! Durumumuz iyi degil ama düzelecegine inaniyorum hatta daha da ileri gidiyorum, biz ligi ilk 10 icerisin de tamamlariz. Olumlu olan tüm yigidolara selamlar...

Hasan_
30.12.2014, 00:53
Helal sana kardeşim işte gerçek Sivasspor taraftarı senın gıbı düşünen 20bın taraftarmız olsa ne güzel olurdu. ....

Cevabi ben vereyim :) Bu sene en azindan 8 ile 10 puan artimiz olurdu...

shang
30.12.2014, 07:46
her zaman olduğu gibi inş pazar günü yine takımımızın yanında olacağız.Bulancak of akçaabatla oynarken daha fazla seyirciye oynuyorduk.Süper lig maçlarına neden gelinmiyor anlamak mümkün değil hadi çalışanların belirli ölçüde bahanesi var gençlerimiz neyi bahane ediyor?Cafelerde orda burda vakit geçireceğinize gelin maça arkadaşlar gençlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var.10 liraya 5 liraya süper lig maçını böyle bir ortamı hiç bir yerde bulamazsınız.Lütfen mazereti olmayan herkes stada gelsin.

Kokomo
30.12.2014, 07:49
Aynen öyle !

Mezara kadar Sivassporluyuz !

3.Lige bile düşsek yanındayız ...

68yasar58
30.12.2014, 08:40
Sivaslı Doğduk,
Sivassporlu büyüdük,
Sivaslı Sivassporlu olarakda öleceğiz der
Herzaman heryerde desteğe devam.

servo58
30.12.2014, 08:42
Arkadaşlar sawyer5892 kardeşimizin söylediklerine aynen katılıyorum. Ben de her zaman aynı şeyleri yazıp durdum yorumlarımda taraftar taraftarlığını , yönetim yöneticiliğini , fulbolcu da futbolculuğunu düzgün yaparsa bu çark döner. Dortmund takımının maçlarına bir bakın lütfen son sırada ama her hafta 70 - 80 bin taraftara oynuyor.Bizim istediğimiz şu küçücük 15000 kişilik stadın dolması. 350 bin nüfusu olan bir şehirde bu ne kadar zor olabilir ki. Biz dolduralım stadı desteğimizi verelim ve kimseyi söz sahibi yapmayalım.

servo58
30.12.2014, 08:51
Bu arada facebook tanda bir paylaşımda bulunacağım tanıdığım herkes görsün diye. siyah kurdele resmi koyup altına "TAKIMIMIZI ŞU ZOR GÜNLERİNDE BİLE ( HASTALIK , İŞ , AİLE VE FUTBOLLA İLGİSİ OLMAYANLAR HARİÇ ) DESTEKLEMEYE GELMEYEN SİVASLI KARDEŞLERİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM." yazacağım sizlerde bu paylaşımı yapın lütfen belki az da olsa insalarımızı teşvik etmiş oluruz.

58 Amsterdam 58
30.12.2014, 12:50
Bu arada facebook tanda bir paylaşımda bulunacağım tanıdığım herkes görsün diye. siyah kurdele resmi koyup altına "TAKIMIMIZI ŞU ZOR GÜNLERİNDE BİLE ( HASTALIK , İŞ , AİLE VE FUTBOLLA İLGİSİ OLMAYANLAR HARİÇ ) DESTEKLEMEYE GELMEYEN SİVASLI KARDEŞLERİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM." yazacağım sizlerde bu paylaşımı yapın lütfen belki az da olsa insalarımızı teşvik etmiş oluruz.

Yapin kardesim tabiki FACEBOOK'a yazin baska turlu sosyal medya'ya yazin.
Benim FACEBOOK hesabim yok yoksa kesin yazardim.

Baska turlu yollar deneyin mesela Sivas merkez'de pankart acin, yeterki Sivasli olan herkes stada gelsin ve desteklesin son dakika'ya kadar cunku baska Sivasspor yok gardaslarim. Hadi goruyum siz.

sawyer5892
01.01.2015, 13:54
Pazara az kaldı elimizden geleni yapmalıyız. Bu maçta 90 dakika tribün desteği şart

gogohan
01.01.2015, 23:37
Bu maçı stadı dolduracak taraftarlar alacaktır. onun için hep destek vermeliyiz

sıvaslıgenç
02.01.2015, 01:22
Sivasta Allah rızası için bayrak asacak adam yokmu ?
Milleti gaza getirecek , stada çekecek tarzda pankartlar hazırlayıp görünür yerlere asacak tek bir adam yokmu ?
Taraftar ruhunu uyandıracak tek bir önder insan yokmu ?
Tribün kültürünü oturtacak 3-5 işten anlayan insan yokmu ?
Ne ara bu kadar ölü bir şehir olduk ? Üzerimizde ki ölü toprağını atmak için neyi bekliyoruz ?

sebasteia
02.01.2015, 10:09
Sivasta Allah rızası için bayrak asacak adam yokmu ?
Milleti gaza getirecek , stada çekecek tarzda pankartlar hazırlayıp görünür yerlere asacak tek bir adam yokmu ?
Taraftar ruhunu uyandıracak tek bir önder insan yokmu ?
Tribün kültürünü oturtacak 3-5 işten anlayan insan yokmu ?
Ne ara bu kadar ölü bir şehir olduk ? Üzerimizde ki ölü toprağını atmak için neyi bekliyoruz ?

bir taraftan "passolig almayın" derken, bir taraftan "milleti gaza getirecek, stada çekecek pankartlar hazırlayıp görünür yerlere asacak adam" arıyorsun.

gırgır geçip duruyorsun,

neden böyle yapıyorsun?

:D:D:D

sorduğun bu soruların cevabını sen vereceksin öncelikle. sonra gelip başkasına sorma hakkın olacak.

sebasteia
02.01.2015, 14:11
bir soru sordum cevabını almam lazım. bu konu yukarıda kalsın! ;)

Cley
02.01.2015, 14:41
Sivaslıgenç , passolig çıktıktan beri almayın diye bas bas bağırıyorsun. Şimdide milleti stada çekmenin yollarını arıyorsun. Bu nasıl bir tezat.

sebasteia
03.01.2015, 21:22
@sivaslıgenç;

soruya cevap ver cevap!

sıvaslıgenç
04.01.2015, 02:07
@sivaslıgenç;

soruya cevap ver cevap!

Fikirlerimde değişiklik olamaz mı kardeşim ?
Ben pasolige karşı çıkarken dediklerim ortadaydı tribün bitecek dedim ki aynen öyle , bizim icin tribun hayattır kardeş ben tribünden anlıyor diye kasimpasa macina karadenizli arkilerimi dahi getirdim birilerinden öğren o maç tribün nasilmiş.
Derdimiz Sivas spor onun için İstanbuldada elimizden geleni fazlasıyla yaptık öğrenci halimizle hemde her mekanda her koşulda insanları ezmek uğruna bu denli yirtanma emi fikirlerini tam ogrenmeden ;) senin gibiler yüzünden insanlar bu siteden kaçıyor.

sebasteia
04.01.2015, 12:12
Fikirlerimde değişiklik olamaz mı kardeşim ?
Ben pasolige karşı çıkarken dediklerim ortadaydı tribün bitecek dedim ki aynen öyle , bizim icin tribun hayattır kardeş ben tribünden anlıyor diye kasimpasa macina karadenizli arkilerimi dahi getirdim birilerinden öğren o maç tribün nasilmiş.
Derdimiz Sivas spor onun için İstanbuldada elimizden geleni fazlasıyla yaptık öğrenci halimizle hemde her mekanda her koşulda insanları ezmek uğruna bu denli yirtanma emi fikirlerini tam ogrenmeden ;) senin gibiler yüzünden insanlar bu siteden kaçıyor.

- fikirlerinde değişiklik olabilir, nitekim fikrini değiştirmişsin ve doğru yolu bulmuşsun. tebrikler...

- bundan sonra bir eyleme girişirken bir söz söylerken nereye gideceğini bileceksin. sivasspor taraftarı passoligini alıp maçlara gitseydi, geçen seneki taraftar ortalamasıyla bu sene evimizdeki 3-4 maçı kesin alırdık ve şimdi 17-18 puanda olurduk. haksız mıyım? o halde aklınız sıra passolig protestosu yaptınız ve bu protesto sivasspor'un elinde patladı!

- geçen hafta maça ben de gittim. ayrıca gs maçına da gittim. bu takımın her koşulda her zaman yanındayım. bu yaptıklarımın da reklamını yapmam...

- ben insanları doğruya yönlendirip, sizin gibi aklıevvellerin vereceği zararlara karşı korumaya çalışıyorum. benim yüzümden kimse siteden kaçmaz, ama sen sıkıştığın için kaçabilirsin. uğurlar olsun. benim şahıslarla sorunum olmaz, derdimiz sivasspor!

sıvaslıgenç
04.01.2015, 17:34
- fikirlerinde değişiklik olabilir, nitekim fikrini değiştirmişsin ve doğru yolu bulmuşsun. tebrikler...

- bundan sonra bir eyleme girişirken bir söz söylerken nereye gideceğini bileceksin. sivasspor taraftarı passoligini alıp maçlara gitseydi, geçen seneki taraftar ortalamasıyla bu sene evimizdeki 3-4 maçı kesin alırdık ve şimdi 17-18 puanda olurduk. haksız mıyım? o halde aklınız sıra passolig protestosu yaptınız ve bu protesto sivasspor'un elinde patladı!

- geçen hafta maça ben de gittim. ayrıca gs maçına da gittim. bu takımın her koşulda her zaman yanındayım. bu yaptıklarımın da reklamını yapmam...

- ben insanları doğruya yönlendirip, sizin gibi aklıevvellerin vereceği zararlara karşı korumaya çalışıyorum. benim yüzümden kimse siteden kaçmaz, ama sen sıkıştığın için kaçabilirsin. uğurlar olsun. benim şahıslarla sorunum olmaz, derdimiz sivasspor!
Aklı sıra protesto yapmadık ben pasoligin uygulanma biçimine , altta yatan nedenine hala karşıyım buda benim fikrim kimseyi ilgilendirmez , sizide objektif olmaya davet ediyorum.

Asıl söylemek istediğim tribündü olayı nasıl reklama getirdin anlamadim bence mesajı bkr daha oku.

Sen en evvelinde egonu yen , sen mi beni sıkıştırdın da bu siteden kacacagim ?

sıvaslıgenç
04.01.2015, 17:35
Ayrıca 'stain' dünkü ahlaksızlığını aynen iade ediyorum sana.
Umarim çocuksundur çocuk akıllı olmana veriyorum bunu.