Orijinalini görmek için tıklayınız : GOL ATMASI ZORLARINA GİTTİ

SivasSpor.Com
05.12.2005, 21:14
Kayseri maçında Balili’nin filelerini havalandırmasının ardından tribün ve saha karışırken Yönetim Kurulu Balili’yi savundu.

Sezon başında Kayserispor’da trasfer edilen ve Kayseri ile bir çok sorun yaşayan Balili’nin Kayseri filelerine klas bir gol atması ortalığın karışmasına neden oldu.
Yönetim Kurulu, Balili’nin attığı golün sonrasında sevinç gösterisini Şeref tribününde bulunan Başkanlarını işaret ederek yaptığını belirtirken, “Futbolcumuz golünü attı ve sevindi.
Kimse olayları Balili’nin yaptığı hareketlere bağlamasın. Kayserililer Balili’nin kendilerine attığı golü beklemiyordu. Bu nedenle de zorlarına gitti. Balili sevinci sırasında kimseye el kol hareketi yapmadı.
Sadece şeref tribününde oturan Başkanımıza golü sana armağan ediyorum şeklinde el hareketi yaptı”dedi.

kadir20
05.12.2005, 21:16
abi adamlar golü yiyence hazmedemediler sucu da balili ye attilar kayseri milleti iste adam gibi cikip sucu kabullenmiyor,herzaman dedigim gibi kayseri komusumuz ama bi türlü delikanli olmayi ögrenemediler

1984zalim58
05.12.2005, 21:18
Abicim bundan sonre bizim oyuncumuz yani gol atmasıda en dogal hakkı.yani gol atınca ne olmuş kayseride oynadı diye kayseriye gol atmayacak diye bir kuralmı var
koptur balili kim tutar seni:)

rguler
05.12.2005, 21:20
kayserililerin bu kadar hazısız olduğunu bilmiyordum.:)

SivasLady
05.12.2005, 21:48
kayseri haksizlik yapiyor
futbolcu bugün bende yarin sende isi
baska takimlara transfer olmalari normal
ve her yerde kendini göstermeli
kayseri eski takimim diye atmiyacaksa bu sivasspora karsi
bir haksizlik ve terbiyesizlik olurdu

ElbeyLi58
05.12.2005, 21:59
cok güzel gool atti Balili,
kayserisporun kalbine isabet etti

http://img230.imageshack.us/img230/5599/balili1we.jpg:rolleyes:

kskes
05.12.2005, 22:19
bir haftadır yapmış olduğumuz dostluk mesajları nerde..Hiçkimse balilinin attığı gole dediği birşey yok başakanımıza yapmış olduğu hereketin neresi fair play lorantın yaptığı hareketn neresi fair play lütfen kendinizi kandırmayın sonra dostluk bozulursa tekrar kurmak yıllar alabilir

1967_DERNEK_10UR
05.12.2005, 22:57
BALİLİYE MAÇ BAŞINDAN BERİ EDİLEN KÜFÜRLERE BİZ ŞAHİT OLDUK..DELİKANLILIĞA SIĞARMI BU KADAR KÜFÜR..YAZIKLAR OLSUN..

agca58
05.12.2005, 23:00
10 KİŞİLİK GÜÇ MAKİNASINA YENİLEN KAYSERİ ARTIK PALAVRALAR SALLAMAY BAŞLAMIŞ DURUMDA..SIKIYSANIZ YENSEYDİNİZ BE..
SUCUK ETTİ PASTIRMAYA ÇEVİRDİ BALİLİ KAYSERİYİ..
TERBİYESİZ KAYSERİ..
HELAL OLSUN SANA PİNİ BALİLİ PİNİ BALİLİ OOOOO OO OOOOO OO.

agca58
05.12.2005, 23:02
bir haftadır yapmış olduğumuz dostluk mesajları nerde..Hiçkimse balilinin attığı gole dediği birşey yok başakanımıza yapmış olduğu hereketin neresi fair play lorantın yaptığı hareketn neresi fair play lütfen kendinizi kandırmayın sonra dostluk bozulursa tekrar kurmak yıllar alabilir
KARDEŞİM ADAM KULUBUNUN BAŞKANINA GOL HEDİY ETMİŞ KİMENE BUNDAN..RAKİP BAŞKANLAR NEDEN ÜZERİNE ALINMIŞ Kİ..BU NSIL BAŞKANLIK PEKİ KİMİN KİME NE YAPTIĞINI BİLEMECEK KADAR AKILLARI YOKSA BIRAKSINLAR BAŞKANLIĞI ..OZAMAN,,,,

1967_DERNEK_10UR
05.12.2005, 23:03
BALİLİ EĞER Kİ BU EDİLEN KÜFÜRLERE KARŞI SİVAS'TA KAYSERİNİN 2 TAKIMINIDA ÇİMLERE GÖNMEZSE BENDE BİR ŞEY BİLMİYORUM..SIKIYORSA SİVAS'TADA BALİLİYE KÜFÜR EDİNDE GÖRELİM..

EMİNÇOLAK
05.12.2005, 23:06
BALİLİ EĞER Kİ BU EDİLEN KÜFÜRLERE KARŞI SİVAS'TA KAYSERİNİN 2 TAKIMINIDA ÇİMLERE GÖNMEZSE BENDE BİR ŞEY BİLMİYORUM..SIKIYORSA SİVAS'TADA BALİLİYE KÜFÜR EDİNDE GÖRELİM..
ONUR GARDAŞ ONLAR ANÇAK KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE ÖTERLER

GuNaY
06.12.2005, 00:20
Bu maçta dahi ne kadar hırslı olduğunu gösterdi... sivasta onun elinden kimse alamaz kayseri takımlarını :D

drummer
06.12.2005, 00:47
atıığı golde muhteşemdi.
helal olsun balili.

BROTHERS58
06.12.2005, 01:11
OLAYIN GERCEK YÜZÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİMİZİ RAHATLATTI,KAYSERİ TARAFI BASIN YOLUYLA YÜKÜ BİZE BİNDİRMEYE CALISSADA GERCEKELR ORTAYA CIKTI İŞTE.

AdamGibi
06.12.2005, 01:30

Selam Kardes,
Senin bu yazilarina bir KAYSRILI olarak degil,sadece bir Futbol Taraftari olarak sonsuz katiliyorum ve sen Tebrik ediyorum,YIGIDO dedigin böyle olur,ortami gerdirmek degil ortami dindirmektir.

SAYGILAR KARDES

AdamGibi
06.12.2005, 01:34
10 KİŞİLİK GÜÇ MAKİNASINA YENİLEN KAYSERİ ARTIK PALAVRALAR SALLAMAY BAŞLAMIŞ DURUMDA..SIKIYSANIZ YENSEYDİNİZ BE..
SUCUK ETTİ PASTIRMAYA ÇEVİRDİ BALİLİ KAYSERİYİ..
TERBİYESİZ KAYSERİ..
HELAL OLSUN SANA PİNİ BALİLİ PİNİ BALİLİ OOOOO OO OOOOO OO.

SENIDE KINIYORUM;TERBIYESIZ BIRI VARSA SU AN BURDA ODA SIZSINIZ;niyemi?
ORTAMI GERIYORSUNUZ;Sonucta bu bir FutbolMACI gelir gecer,kalici olan birsey varsa oda DOSTLUK VE KARDESLIK.

Hemde fazla büyük konusmayalim,bu macin birde Sivas´i orda birde 5 tane yerseniz ne olacak,dolayisiyla biraz daha sakin lütfen.....

Selamlar AdamGibi

AdamGibi
06.12.2005, 01:38
abi adamlar golü yiyence hazmedemediler sucu da balili ye attilar kayseri milleti iste adam gibi cikip sucu kabullenmiyor,herzaman dedigim gibi kayseri komusumuz ama bi türlü delikanli olmayi ögrenemediler

Selam Osnabrücklü Kardesim,

kimse kimseyi kücümsemeye hakki yoktur,ve bukadarda büyük konusmayalim,bu macin birde Sivas´i var dimi,kim bilir birde orda 5 tane atarsak,kim nasil hazmeder merak ediyorum,ozaman orda belli olur kim delikanli oldugu.
Maclar gelip gecici,kalici olan dostluk ve kardesliktir,kim bilir belkide biz hergün yanyana beraber geziyoruz dimi ama.

Selamlar AdamGibi

Serd@r
06.12.2005, 01:49
Selam Osnabrücklü Kardesim,

kimse kimseyi kücümsemeye hakki yoktur,ve bukadarda büyük konusmayalim,bu macin birde Sivas´i var dimi,kim bilir birde orda 5 tane atarsak,kim nasil hazmeder merak ediyorum,ozaman orda belli olur kim delikanli oldugu.
Maclar gelip gecici,kalici olan dostluk ve kardesliktir,kim bilir belkide biz hergün yanyana beraber geziyoruz dimi ama.

Selamlar AdamGibi
Evet doğru söylüyorsun maçlar geçici dostluk baki,peki kendi sitendede bu tepkini dile getirdin mi adamlar ağıza alınmayacak küfürler etmiş.Bi bak istersen http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=1707&PN=1&TPN=18 sonra eleştri hakkını kendinde bulabiliyorsan bul.

AdamGibi
06.12.2005, 01:52
Evet doğru söylüyorsun maçlar geçici dostluk baki,peki kendi sitendede bu tepkini dile getirdin mi adamlar ağıza alınmayacak küfürler etmiş.Bi bak istersen http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=1707&PN=1&TPN=18 sonra eleştri hakkını kendinde bulabiliyorsan bul.

Aynen Kardes,ordada ayni tavrimi gösterdim,biz Kayserilide olsak,yinede bu mac yüzünde benligimizi kayip etmedik.

Serd@r
06.12.2005, 01:59
Aynen Kardes,ordada ayni tavrimi gösterdim,biz Kayserilide olsak,yinede bu mac yüzünde benligimizi kayip etmedik.
Walla 18-22 yani küfür yoğunluğunun ortası ve sonrasında seni göremedim,ayrıca görünen o ki benliğini kaybetmeyen sayılı taraftardan birisin.Sena ve Centilmence düşünen tüm kayserililere helal olsun.

AdamGibi
06.12.2005, 02:06
VALLA ARTIK BEN PEST EDIYORUM;BEN SABAHTAN BERI ORTALIGI YATISTIRIYORUM yada YATISTIRMAYA CALISIYORUM;HALA SIZ ORTALIGI GERGINLESTIRMEYE CALISIYORUSNUZ;
SENDE LÜTFEN BURDAKI FORUM SAYFALARINI GEZERSEN FAZLA BIR FARK GÖRMEYECEKSIN GÜZEL KARDESIM.

Ben bizim SAYFADAKI Terbiyesiz YORUMLARI SAVUNMUYORUM;TAM AKSINE SENIN KADAR BENDE KINIYORUM;AMA GEL ORTALIGI BERABER YATSITIRALIM;SEN BEN VE DIGERLERI......

agca58
06.12.2005, 02:10
sen git de şu pislik sitene bi göz at..adamların ağzından salyayla küfür akmış..salyaları forum bölümlerinde bile gözüküyor...
onlara küfür etme hakkını kim veriyor haa..bumu dostluğunuz sizin..küfürle mi dost ediniyorsunuz..yazıklar olsun size be..adam değilmişsiniz sizler..
gönül isterki anadoludan şampiyon çıksın bu kayseride olsun sivasta olsun yozgatt olsun...olsunda anadoludan olsun..ama sitenizde bu küfürler olduktan sonra size ne şampiyonluk değil süper lig bile fazla gelir..

AdamGibi
06.12.2005, 02:15
sen git de şu pislik sitene bi göz at..adamların ağzından salyayla küfür akmış..salyaları forum bölümlerinde bile gözüküyor...
onlara küfür etme hakkını kim veriyor haa..bumu dostluğunuz sizin..küfürle mi dost ediniyorsunuz..yazıklar olsun size be..adam değilmişsiniz sizler..
gönül isterki anadoludan şampiyon çıksın bu kayseride olsun sivasta olsun yozgatt olsun...olsunda anadoludan olsun..ama sitenizde bu küfürler olduktan sonra size ne şampiyonluk değil süper lig bile fazla gelir..

Bak AGCA kardes,senin ortaligi germek icin baslattigin konu bile siteden kabul görmedi ve silindi,lütfen ama lütfen,ortaligi germeyelim.
Ben bir Kayserili olarak küfür eden kim olursa olsun KINIYORUM.....

agca58
06.12.2005, 02:17
VALLA ARTIK BEN PEST EDIYORUM;BEN SABAHTAN BERI ORTALIGI YATISTIRIYORUM yada YATISTIRMAYA CALISIYORUM;HALA SIZ ORTALIGI GERGINLESTIRMEYE CALISIYORUSNUZ;
SENDE LÜTFEN BURDAKI FORUM SAYFALARINI GEZERSEN FAZLA BIR FARK GÖRMEYECEKSIN GÜZEL KARDESIM.

Ben bizim SAYFADAKI Terbiyesiz YORUMLARI SAVUNMUYORUM;TAM AKSINE SENIN KADAR BENDE KINIYORUM;AMA GEL ORTALIGI BERABER YATSITIRALIM;SEN BEN VE DIGERLERI......
sen gir şu siteye 1 tane küfür bulabilecekmisin 1 tane..gidip diyarbakırdan kendi evinizde 2 tane yersiniz sesiniz çıkmazz..10 kişilik takımı yenemiyince...
delikanlılığınızı gördük malesef..

Serd@r
06.12.2005, 02:18

Bak sevgili arkadaşım bende diyorum FUTBOL SAHADA OYNANIR ama daha maç bitimi umut38 geldi ortalığı karıştırdı neyse dedik,mesela bugün SAYGIDEĞER işte Kayserili bu diyebileceğimiz bir gardaşımız bir yazı yazdı ayakta alkışladık,budur yaa FUTBOL;SEVGİ HOŞGÖRÜ VE KARDEŞLİKTİR demeyi başaran harbi bir kayserili,tabiki burda takımını savunacaksın ama üslubun sınırları zorlamayacak şekilde,seni bu hareketinden dolayı taktir ediyorum.
FUTBOL SAHADA OYNANIR!

GuNaY
06.12.2005, 02:21

arkadaşım merak ettim nerede senin demiş olduğun o küfür dolu msjlar?????

AdamGibi
06.12.2005, 02:22
sen gir şu siteye 1 tane küfür bulabilecekmisin 1 tane..gidip diyarbakırdan kendi evinizde 2 tane yersiniz sesiniz çıkmazz..10 kişilik takımı yenemiyince...
delikanlılığınızı gördük malesef..

Delikanlilik ortaligi germek degildir ama,mac icinde ne kadar hirsili ve gergin oldgunuzu herkes gördü,ben onlari ortaya sürmek istemiyorum,sadece diyorumki mactaki olaylar macta kaldi.kalici bizleriz diyorum,

Allah askina bakarmisin,sizin ve bizim futbolcular misil misil evlerinde uyurken bizler ortaligi gerginlestirmeye veya yatistirmaya calisiyoruz.

Ona bakarsak,macin galibi olmamaliydi cünkü iki takimda hak etmedi,sizler hircinliginiz ve gerginliginizle Bizlerde Deliligimizle.

SAYGILAR IYI GECELER,benim burda daha fazla gecirecek zamanim yok,ne haliniz varsa görün allah allah.

agca58
06.12.2005, 02:24
SENIDE KINIYORUM;TERBIYESIZ BIRI VARSA SU AN BURDA ODA SIZSINIZ;niyemi?
ORTAMI GERIYORSUNUZ;Sonucta bu bir FutbolMACI gelir gecer,kalici olan birsey varsa oda DOSTLUK VE KARDESLIK.

Hemde fazla büyük konusmayalim,bu macin birde Sivas´i orda birde 5 tane yerseniz ne olacak,dolayisiyla biraz daha sakin lütfen.....

Selamlar AdamGibi
dostum terbiyesiz kim...!git sitene gir gör bak kimmiş terbiyesiz..gelir geçerse kalıcı değilse neden küfür ediyor taraftarınız..deplesmanda 10 kişi yenilmemiş kendi evinde mi 5 yiyecek hahahaha çok komiksin bea..
haa şunuda sölüyüm..sizin sitenize şuan senin gibi bir rakip taraftar girse hemen banlarsınız..sitenizde örneği bile var..ozyy diye kullanıcıya neler yazmışlar oku istersen..
eksradan...! biz evimizde 5 değil 10 yesekte rakip takımı kutlayıp göndeririz tamammı..sizin gibi değil..

AdamGibi
06.12.2005, 02:25

Sizin Adminlere sormali,silindi kardesim silindi.
öylede olmaliydi.
ben bizim sayfadaki küfürleri tasvip etmiyorum,tam aksine kiniyorum,basta bizim admin kardeslerimizi,onlarda katilmalarindan ötürü ve küfürleri silmediklerinden.

Neyse Bana Müsade,biz burda birbirimizi yerken,futbolcular misil misil uyuyorlar,umurlarinda bile degiller valla,dimi ama :)

GuNaY
06.12.2005, 02:26
Sizin Adminlere sormali,silindi kardesim silindi.
öylede olmaliydi.
ben bizim sayfadaki küfürleri tasvip etmiyorum,tam aksine kiniyorum,basta bizim admin kardeslerimizi,onlarda katilmalarindan ötürü ve küfürleri silmediklerinden.

Neyse Bana Müsade,biz burda birbirimizi yerken,futbolcular misil misil uyuyorlar,umurlarinda bile degiller valla,dimi ama :)
Kardeşim o msjları silenlerden biride benim!!! en fazla 1 bilemedin 2 dakika kalabiliyor sitede!!! en azından site farkını anlayabilirsin inş....

agca58
06.12.2005, 02:29
Delikanlilik ortaligi germek degildir ama,mac icinde ne kadar hirsili ve gergin oldgunuzu herkes gördü,ben onlari ortaya sürmek istemiyorum,sadece diyorumki mactaki olaylar macta kaldi.kalici bizleriz diyorum,

Allah askina bakarmisin,sizin ve bizim futbolcular misil misil evlerinde uyurken bizler ortaligi gerginlestirmeye veya yatistirmaya calisiyoruz.

Ona bakarsak,macin galibi olmamaliydi cünkü iki takimda hak etmedi,sizler hircinliginiz ve gerginliginizle Bizlerde Deliligimizle.

SAYGILAR IYI GECELER,benim burda daha fazla gecirecek zamanim yok,ne haliniz varsa görün allah allah.
ortalığı gerenler sizinkiler kardeşim..bak kardeşim diyorum sana..sizin sitenizde olsaydı ana avrat küfür ederek hitap ederlerdi..
maçın galibi zaten olmadı ki..maça çıkan topçu tabiki hırslı olacak kardeşim..
kısaca şuna deyinki "Bİz 10 Kİşilik takımı yenedemik.onlar güzel top oynadılar akıllı yop oynadılar..onları kıskanıyoruz desene ..."

AdamGibi
Kardeşim o msjları silenlerden biride benim!!! en fazla 1 bilemedin 2 dakika kalabiliyor sitede!!! en azından site farkını anlayabilirsin inş....

Ben IYI olan seyleri tebrik eder ve Kötü olanlarida elestiririm.

maglesef bizim Site sizinki kadar degil,sizleri bu konuda tebrik ediyorum,ve müsademi istyiroum.
SAYGILAR AdamGIBI

Serd@r
AYNEN,NERDE O MESAJLAR SÖYLEDE BERABER YUHALIYALIM,SEN BİR DE BİZ BEŞ DİYELİM.
Ama sizinki hala orda duruyor artık ne dersen özgürlük abidesimi yoksa,utanç duvarımı bilemem birde şuna dikkat ettim senin gibi küfürden uzak durmaya çalışan biri o sitede ne yazıyor bu düşüncemde samimiyim.

AdamGibi
06.12.2005, 02:32
ortalığı gerenler sizinkiler kardeşim..bak kardeşim diyorum sana..sizin sitenizde olsaydı ana avrat küfür ederek hitap ederlerdi..
maçın galibi zaten olmadı ki..maça çıkan topçu tabiki hırslı olacak kardeşim..
kısaca şuna deyinki "Bİz 10 Kİşilik takımı yenedemik.onlar güzel top oynadılar akıllı yop oynadılar..onları kıskanıyoruz desene ..."

Ben burda küfür yiyecek yorum yapmadigimi sanyiorum ama,farkimiz burda yani.

arti kimseyi haksiz yere elstirmem ve övmemde,bizim deliligimizi yorumlarimi okuduysan görmüsündür.

agca58
taraftar dediğin böyle olmaz...senden ne taraftar olur nede antitaraftar..

Serd@r

maglesef bizim Site sizinki kadar degil,sizleri bu konuda tebrik ediyorum,ve müsademi istyiroum.
SAYGILAR AdamGIBI
Bu düşüncelerini muhafaza ettiğin sürece baş tacısın SAYGI bizden!

agca58
06.12.2005, 02:35
Ben burda küfür yiyecek yorum yapmadigimi sanyiorum ama,farkimiz burda yani.

arti kimseyi haksiz yere elstirmem ve övmemde,bizim deliligimizi yorumlarimi okuduysan görmüsündür.
ey be anlayışsız kardeşim..ozyy adlı kullanıcı sadece sivasspora niye küfür ediyorsunuz diye yorum yaptığı için küfür yemiş ..gitte birwaz sitenle ilgilen istersen..okuda ondan sonra yorum yaz ne desin iyi olmazmı...
bak bu saatte sana cevap yazııyorumm..yarın işe gidecem..
önce bi sitenize göz at sonra gel buraya yorum yap tamam akıllı krdeşim ..hadi sütünü iç yat..iyi geceler

AdamGibi
06.12.2005, 02:36
taraftar dediğin böyle olmaz...senden ne taraftar olur nede antitaraftar..

HAKLISIN AGCA KARDES;sence nasil olmaliydim,küfürmü etmeliydim yada sagi solumu germeliydim,yoooo bu bana yakismaz kardesim.BENDEN TARAFTAR OLMAZ DEMISSIN HAKLISIN AMA BENDEN IYI BIR INSAN OLUR;hemde ADAM gibi ADAM ;)

AdamGibi
06.12.2005, 02:37
ey be anlayışsız kardeşim..ozyy adlı kullanıcı sadece sivasspora niye küfür ediyorsunuz diye yorum yaptığı için küfür yemiş ..gitte birwaz sitenle ilgilen istersen..okuda ondan sonra yorum yaz ne desin iyi olmazmı...
bak bu saatte sana cevap yazııyorumm..yarın işe gidecem..
önce bi sitenize göz at sonra gel buraya yorum yap tamam akıllı krdeşim ..hadi sütünü iç yat..iyi geceler

Bu SON YAZDIKLARINDAN DOLAYI SENI TEKRAR KINIYORUM;VE SENINLE MUHATAP OLMAYACAGIMI BURDAN YAZIYORUM.....

agca58
06.12.2005, 02:38
Bu düşüncelerini muhafaza ettiğin sürece baş tacısın SAYGI bizden!
git bak onlarda böyle bi davranış bulabilecekmisin..nerdeeeeeeee e asla..adamlar küfür üstüne küfür ederler..neyse gardaşım iyi geceler boynum ağrımaya başladı..
aha saat 03:00 çeyrek var .işe geç kalacaz yarın .uyanamıcaz :)

agca58
06.12.2005, 02:40
Bu SON YAZDIKLARINDAN DOLAYI SENI TEKRAR KINIYORUM;VE SENINLE MUHATAP OLMAYACAGIMI BURDAN YAZIYORUM.....
Sen önce git kendi taraftarını kına..sonra bize laf yetiştir...bende sizin alayınızı kınıyorum..

......... hemde şiddetle kınıyorum.......

agca58
06.12.2005, 02:42
haksız olduğunu anladığın ve verecek bi cevap bulamadığın için kınamaktan başka birşey yapamıyorsun..hep kınıyorsun hep kınıyorsun ..nereye kadar sürecek buu..açıksözlü ol..delikanlıca cevabını ver..

Serd@r
06.12.2005, 02:42
git bak onlarda böyle bi davranış bulabilecekmisin..nerdeeeeeeee e asla..adamlar küfür üstüne küfür ederler..neyse gardaşım iyi geceler boynum ağrımaya başladı..
aha saat 03:00 çeyrek var .işe geç kalacaz yarın .uyanamıcaz :)

Haklısın baktım zaten.Ben sadece o küfürden uzak duran kayserilileri kasdederek SAYGI bizden dedim.
Sana iyi uykular!

agca58
06.12.2005, 02:44
HAKLISIN AGCA KARDES;sence nasil olmaliydim,küfürmü etmeliydim yada sagi solumu germeliydim,yoooo bu bana yakismaz kardesim.BENDEN TARAFTAR OLMAZ DEMISSIN HAKLISIN AMA BENDEN IYI BIR INSAN OLUR;hemde ADAM gibi ADAM ;)
bence küfür etmemelisin ama kendi taraftarlarınca küfür etmelisin ..yeterlimi
inşallah adam gibi adamsındır...hadi yi geceler

GuNaY
06.12.2005, 02:55

SAYGILAR AdamGIBI
bunun farkında olmana sevindim kardeş...

Cilginlar_38
06.12.2005, 03:50
benim zoruma giden bir yahudi`nin bide alman`in ortami germesi. bu dostlugu bunlar bozmaya calistilar, ama kimse bozamaz merak etmeyin.

ha bide bazi arkadaslar, kayseri erkekse yenseydi felan yazmislar. verilmeyen 2 penalti var. erkekse hakem verseydi o penaltilari, ama degil`mis, delikanli degil bu hakemler. mac`in geneline bakarsak kayserispor ve sivasspor turkiye`de futbol dersi verdi. adeta futbol boyle oynanir dendi. mac`a baktigimda ingilsanki bir iz veya ispanyol macina bakar gibi baktim, tabi biraz daha stress`li ama olsun. bence 3 puan bizim hakkimizdi, ama saglik olsun derim, puanlari paylastik.

GuNaY
06.12.2005, 03:54
benim zoruma giden bir yahudi`nin bide alman`in ortami germesi. bu dostlugu bunlar bozmaya calistilar, ama kimse bozamaz merak etmeyin.

ha bide bazi arkadaslar, kayseri erkekse yenseydi felan yazmislar. verilmeyen 2 penalti var. erkekse hakem verseydi o penaltilari, ama degil`mis, delikanli degil bu hakemler. mac`in geneline bakarsak kayserispor ve sivasspor turkiye`de futbol dersi verdi. adeta futbol boyle oynanir dendi. mac`a baktigimda ingilsanki bir iz veya ispanyol macina bakar gibi baktim, tabi biraz daha stress`li ama olsun. bence 3 puan bizim hakkimizdi, ama saglik olsun derim, puanlari paylastik.
Zaten bu maç için gs-fb derbisine eş değerde tuttular.. eee kolay değil bu sıfatı almak.... bu bile başarıdır!!!

BROTHERS58
06.12.2005, 04:05
BALİLİ SANKİ TÜRKİYEDE İLK SENESİ VE BİZ GETİRMİŞİZ GİBİ ORTAM YAPMAYA KALKIYORLAR.BELKİ BİZDENDE BİRGÜN GİDER AMA YİNE TÜRKİYEDE TAKIM BULUR.KAYSERİNİN BUNU ANLAMASI LAZIM.OYUNCULUGU İYİ AMA DUYGUSAL DAVRANDI BUNU F.BDEN G.S DEN BJK.DEN GİDENLERDE YAPTI DAHA ÖNCE.ALPAY ANA AVARAT KÜFÜR YEDİ İNÖNÜDE OKANDA .ASAMİYENDE.HEM YOLLA HEMDE KISKAN SANA GOL ATTI DİYE SEVİNDİ DİYE YADA SIRF SANA KARSI OYNADI DİYE.

Cilginlar_38
06.12.2005, 04:12
abicim kiskanma diye bisey yok, ne kiskanacam ben sivasspor`da ilk 11`de bile oynayamayan adam`i. ortam`i gerdi`mi gerdi iste.hem balili iyi olsa hocamiz gondermezdi , ama bu balili sivas`dan derhal gonderilmesi gerekiyor, hic yakismiyor sizin takiminiza. bizim gokhanimiz var, hem gol kral`i hem asist kral`i. balili`nin neyini kiskacam anlayamadim gitti.

BROTHERS58
06.12.2005, 05:18
abicim kiskanma diye bisey yok, ne kiskanacam ben sivasspor`da ilk 11`de bile oynayamayan adam`i. ortam`i gerdi`mi gerdi iste.hem balili iyi olsa hocamiz gondermezdi , ama bu balili sivas`dan derhal gonderilmesi gerekiyor, hic yakismiyor sizin takiminiza. bizim gokhanimiz var, hem gol kral`i hem asist kral`i. balili`nin neyini kiskacam anlayamadim gitti.

BALİLİ Yİ KISKANDIGINI BİLEMEM AM ATILAN GOLORTADA,MAÇ NORMAL GİTSE DAHADA ATARDI.
MEHMET TOPUZLA SON İKİ MACINIZ BEN BROTHERS58 SEM VE SİVASLIYSAM O ADAMI DEVRE ARSI SİZDEN ALIRLAR.YERİNİDE BİLİYORUM AMA YAZMAM SİMDİ.MEHMET TOPUZU UNUTUN SİZ!!

agca58
06.12.2005, 09:42
BALİLİNİN GİDİP GİTMİCEĞİNE SEN Mİ KARAR VERECEKSİN..DEMEKKİ KAYSERİYİ SEVMEDİ VE OYNAMADI..AMA SİVATA ATTIĞI GOLLERRİ TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ.ÖZELLİKLE TRABZON VE KAYSERİ..SİZİN GÖKHANA GELİNCE SIRADAN BİR TOPÇU..BALIKTAN GOLLER ATAN KENDİ BECERİSİ OLMAYAN TAMAMMEN HAZIRCI...GÖRDÜK ATTIĞI GOLLERİ..KISKANDIĞINIZ ORTADA ,BESBELLİ..AMA HELAL OLSUN BALİLİYE SİZE GÜZEL Bİ DERS VERDİ...
ORTAMI NASIL GERDİ YA HI.ADAM GOL ATINCA SİZLER KENDİ KENDİNİZE GERİLDİNİZ ZORUNUZDAN...SİZLER KISKANÇ Bİ TARAFTARSINIZ..ATILAN GOLU SANKİ KENDİNİZE KÜFÜR EDİLMİŞ GİBİ SAYDINIZ...
BALİLİ HELAL OLSUN SANA

agca58
06.12.2005, 09:45

SAYGILAR AdamGIBI
ŞUNU SONUNDA KABULLENDİN YA BRAVO SANA TEBRİKLER...BAK SONUNDA DOĞRU YOLU BULDUN..

Etem-Murat
06.12.2005, 09:48
Kayseri maçında Balili’nin filelerini havalandırmasının ardından tribün ve saha karışırken Yönetim Kurulu Balili’yi savundu.

Sezon başında Kayserispor’da trasfer edilen ve Kayseri ile bir çok sorun yaşayan Balili’nin Kayseri filelerine klas bir gol atması ortalığın karışmasına neden oldu.
Yönetim Kurulu, Balili’nin attığı golün sonrasında sevinç gösterisini Şeref tribününde bulunan Başkanlarını işaret ederek yaptığını belirtirken, “Futbolcumuz golünü attı ve sevindi.
Kimse olayları Balili’nin yaptığı hareketlere bağlamasın. Kayserililer Balili’nin kendilerine attığı golü beklemiyordu. Bu nedenle de zorlarına gitti. Balili sevinci sırasında kimseye el kol hareketi yapmadı.
Sadece şeref tribününde oturan Başkanımıza golü sana armağan ediyorum şeklinde el hareketi yaptı”dedi
hangi takım kendi sahasında gol yemeye sevinir

serrkann58
06.12.2005, 09:55
Bence maçtan önce daha önce kayseride top oynamış BALİLİYE küfür edilmiş bu küfürler futbolcuyu motive ederken son derece hırslandırmış ve stres yüklemiş diye düşünüyorum gol atıncada o hırs ve stres dışa vurmuş olabilir kayserililerde küfür ettikleri adamın kendilerine gol atmasına bozulmuş olabilirler

SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR AMA BİR YERE KADAR......

Etem-Murat
06.12.2005, 09:59
Selam Kardes,
Senin bu yazilarina bir KAYSRILI olarak degil,sadece bir Futbol Taraftari olarak sonsuz katiliyorum ve sen Tebrik ediyorum,YIGIDO dedigin böyle olur,ortami gerdirmek degil ortami dindirmektir.

SAYGILAR KARDES KAYSERİ SPORA BUNDAN SONRAKİ MACLARINDA
BAŞARILAR DİLERİM

BekirBayrak
06.12.2005, 10:04
gardas cumlenın sonlarında kı dusuncelerıne katılıyorum haklısın ama sen bıde kayserısporun sıtesıne bı gır de gor orada ne anamız kaldı ne de bacımız kaldı bız gene onlara karsı tavrımızı o kadar acık belırtmedık ve sunuda soyleyeyım bız onların sevıyesıne ınmedık... ve.... bızım sıte yonetıcılerı buna musade etmezleer

UMTçarşı
06.12.2005, 10:43
sevinç futbolcunun en doğal hakkıdır biz ne hareketler yapan gördük kimsenin sesi çıkmadı

SEMİH-58
06.12.2005, 10:45
NE YAPSINLAR İŞTE KAYSERİLİ DEGİLMİLER

murat_kılıc
06.12.2005, 10:48
HER ZAMAN HERYERDE EFENDİLİĞİMİZLE ANILMAMIZ GEREKİYOR ARKADAŞLAR SİVASSPORU DÜŞÜNMEMİZ GEREK SİVAS I DÜŞÜNMEMİZ GEREK GELECEĞİ DÜŞÜNMEMİZ GEREK ONLAR YAPTI DİYE BİZ BİRŞEYLER YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ YERİ GELİNCE EYVALLAH DEMESİNİ BİLMEK GEREK

UNUTMAYIN SİVAS LI HER ZAMAN EFENDİ OLMUŞTUR
YİĞİDOLAR SAYGILIDIR

murat_kılıc
06.12.2005, 10:49
BİRDE UNUTMAMAK GEREKİRKİ BİZİM AÇIMIZDAN YANİ TİCARİ AÇIDAN KAYSERİ NİN BİZE ETKİSİ VE KATKISI ÇOK BÜYÜK

serhankaburcuk
06.12.2005, 10:57
Balilinin golünü hazmedemiyorlarsa satmayacaklardı....Balilide onlara gereken cevabı sahada verdi...HELAL OLSUN SANA BALİLİ....

sasha
06.12.2005, 11:15
golu de atarız..seviniriz de..o stadı inletiriz de...başkanımıza da armağan ederiz taraftarımıza da ..üstüne bi bardak soğuk su içsinler

murat_kılıc
06.12.2005, 11:17
BENCE BİR BARDAK YETMEZ

sasha
06.12.2005, 11:22
BENCE BİR BARDAK YETMEZ
o zaman valilik önündkei meydana davet edelim onları..yalak misali suya doysunlar.... :P

murat_kılıc
06.12.2005, 11:26
OLUR BENİM İÇİN FARK ETMEZ BARAJIMIZDA VAR HATIRLATAYIM DEDİM :)

58hayati
06.12.2005, 11:31
bizde gördük bu kadar küfrü yedik gayserililere atfen iyade edecegiz

murat_kılıc
06.12.2005, 11:33
OLMAZ CANIM KARDEŞİM YİĞİDOM ONLARIN YAPTIĞININ AYNISINI YAPARSAK ONLARDAN FARKIMIZ KALMAZ
SEN SİVAS LISIN SEN YİĞİDOSUN FARKIN VAR

CÜSSKB-Aynur
06.12.2005, 11:46
Tabiiki gol sevincini yaşayacak. Bu her futbolcunun en doğal hakkı. Daha önceden Kayserispor da oynamış olması buna engel olamaz. Balili gayet profosyonelce davrandı bence.

Bebeto_
06.12.2005, 12:06
su sitede bayanlar olmasa cok iyi bi laf bulmustum ama bosverin adamlara zor gelıyo tabı balınını koyması

Serd@r
06.12.2005, 12:12
su sitede bayanlar olmasa cok iyi bi laf bulmustum ama bosverin adamlara zor gelıyo tabı balınını koyması
Arkadaşım lütfen küfür yok,bizi onlardan ayıran bir KIRMIZI-BEYAZımız birde bu özelliğimiz.Bayanlar olsada olmasada küfüre hayır ama ELEŞTİRİNİN KRALINA EVET!

halil_58_yigido
06.12.2005, 14:03
adam ne güzel golünü attı ve takımına hediye etti zoruna mı gitti gayseri ıhhhhhh ıhhhhhhhhhh gayseri

Cilginlar_38
06.12.2005, 14:07
BALİLİNİN GİDİP GİTMİCEĞİNE SEN Mİ KARAR VERECEKSİN..DEMEKKİ KAYSERİYİ SEVMEDİ VE OYNAMADI..AMA SİVATA ATTIĞI GOLLERRİ TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ.ÖZELLİKLE TRABZON VE KAYSERİ..SİZİN GÖKHANA GELİNCE SIRADAN BİR TOPÇU..BALIKTAN GOLLER ATAN KENDİ BECERİSİ OLMAYAN TAMAMMEN HAZIRCI...GÖRDÜK ATTIĞI GOLLERİ..KISKANDIĞINIZ ORTADA ,BESBELLİ..AMA HELAL OLSUN BALİLİYE SİZE GÜZEL Bİ DERS VERDİ...
ORTAMI NASIL GERDİ YA HI.ADAM GOL ATINCA SİZLER KENDİ KENDİNİZE GERİLDİNİZ ZORUNUZDAN...SİZLER KISKANÇ Bİ TARAFTARSINIZ..ATILAN GOLU SANKİ KENDİNİZE KÜFÜR EDİLMİŞ GİBİ SAYDINIZ...
BALİLİ HELAL OLSUN SANA

abi sen haklisin dogru, gokhan`in attigi gollerin hepsi tesaduf, verdigi asist`ler ayagina carpip tesadufen baska bir oyuncunun ayagina denk geldi, haklisin abi. turkiye lig`inde attigi 12 gol`de tesaduf, hattaa turkiye kupasinda trabzon`a attigi 3 gol`de tesaduf. bana bir soylesene hangisi tesaduf. bu adam`i 3 buyuk niye istiyor, ona`da anlam veremezsin sen simdi.::D

AdamGibi
06.12.2005, 14:37
o zaman valilik önündkei meydana davet edelim onları..yalak misali suya doysunlar.... :P

Sanada hic yakismadi kücük hanim....

Sen nerden nasil su icersin bilmem ama bizim su icebilecek cesmelerimiz var,arti bu arada Sivasi suyu gelip gitmiyor dimi,aklima geldide,bundan kisa süre öyleydide :)

revenge58
06.12.2005, 14:48
kayserililerin bu kadar hazısız olduğunu bilmiyordum.:)
BEN KAYSERIDE ASKERLIK YAPTIM ORDAN BILIYORUM.KAYSERISPOR BIZDEN EKONOMIK OLARAK COK GUCLU BIR TAKIM AMA BIZE YENILMEKDEN ZOR KURTULDULAR.MACI BIZ YENSEYDIK SEN OLACAKLARI TAHMIN BILE EDEMEZDIN

revenge58
06.12.2005, 14:50
AYRICA BU COK ONEMLI BIR NOTTUR.ASKERIYENIN ARSIVLEDIGI SOY AGACI ARSIVLERINDE KAYSERILILERIN KOKENINDE GENELDE "DONME " YAZAR.GERISINI SIZ DUSUNUN

sarkislali
06.12.2005, 14:54
Ayip ettiniz komsular. Hicmi mahallede mac yapmadiniz. Bir gün önce baska takimda oynayan arkadas, ertesi gün baska takimda oynarken gol attiginda eski takimini gicik ettiginde kiziyormuydunuz? Kizsaniz bile kavga ediyormuydunuz. Valla biz gülüyorduk böyle durumlara. Ne olur bir daha tekrarlamayin böyle davranislari. Herkese saglik, basari ve bolluk!

agca58
06.12.2005, 16:55
abi sen haklisin dogru, gokhan`in attigi gollerin hepsi tesaduf, verdigi asist`ler ayagina carpip tesadufen baska bir oyuncunun ayagina denk geldi, haklisin abi. turkiye lig`inde attigi 12 gol`de tesaduf, hattaa turkiye kupasinda trabzon`a attigi 3 gol`de tesaduf. bana bir soylesene hangisi tesaduf. bu adam`i 3 buyuk niye istiyor, ona`da anlam veremezsin sen simdi.::D
3 büyüklere gitmek önemli değil dostum..sana örnek vereyim..carev,ailton,veysel bunlarda büyük bi klube geldi ama ne yapabildiler..ve bir çok futbolcu bu duruma düştü büyük lube gelince..sizin o topçunun sonuda böyle olacak emin ol..ben sana asitler tesadüf demedim koçum, gollerin coğu balsan gol dedim tesadüf dedim tamam mı..çarpıtma lafları..
göreceksin sonunu ne olacak..

murat_kılıc
06.12.2005, 16:59
arkadaşlar bence bu tartışma gittikçe alevleniyor gibime geliyor sözlerin dozu gittikçe artmaya başladı daha sakin ve kalben yazın mantığınızı ortaya koymayı unutmayın neydi birimiz hepimiz hepimiz sivasspor için unutmayın.

saygılı yiğidolar

murat_kılıc
06.12.2005, 17:02
kimden bahsediyosun kardeş yiğido

GuNaY
06.12.2005, 17:03
BENIM TEKRAR;ISTE SIZ BUSUNUZ;NIYEMI;BENIM AVARTAMI VE PROFILIMLE NIYE OYNUYORSUNUZ;ERKEKSENIZ BIRAKIN.....
burada kimsenin sabrını zorlama!!!!! erkekliği senden ögrenecek değiliz!!!! bir dahaki tahrik msjında uzaklaştırılacaksın!!!

AdamGibi
06.12.2005, 17:06
burada kimsenin sabrını zorlama!!!!! erkekliği senden ögrenecek değiliz!!!! bir dahaki tahrik msjında uzaklaştırılacaksın!!!

ALOOO,ben kimseyi Tahrik etmiyorum,sen bu Tahrik kelimesini benim AVARTAMI VE PROFILIMI KARISTIRANLARA SÖYLE kardesss,sadece kim niye nicin benim Avartami burdan uzaklastiriyor.

Hani burda her görüse saygi vardi,ben yigidolari öyle tanidimda...

RüStü ElmaS
06.12.2005, 17:12
ALOOO,ben kimseyi Tahrik etmiyorum,sen bu Tahrik kelimesini benim AVARTAMI VE PROFILIMI KARISTIRANLARA SÖYLE kardesss,sadece kim niye nicin benim Avartami burdan uzaklastiriyor.

Hani burda her görüse saygi vardi,ben yigidolari öyle tanidimda...

Burasi bir spor sitesidir.
Herhangi bir siyasi bir partinin başkanın resmi ve amblemi kullanilmasi kesinlikle yasaktir.

cemal58yiğido
06.12.2005, 17:18
ne de olsa eski oyuncuları
______________________________ ___
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM

talha58
06.12.2005, 17:24
YAV ARKADASLAR ARTIK BIRAKALIM KAYSERİ MACINI.. ŞU BİR GERÇEK Kİ BİZ DE KAYSERİSPOR'UN VE ERCİYES'İN BU LİGDE ÜST SIRALARDA OLMASINI İSTERİZ. YANİ ŞU TABLO KÖTÜ MÜ.. YILLARDIR İÇ ANADOLU BİR TÜRLÜ TAVAN YAPAMADI. İLK 5 SIRADA KAYSERİ, SİVAS, ERCİYES, KONYA GİBİ TAKIMLAR BERABER OLSA KÖTÜ MÜ OLUR. KARADENİZ TAKIMLARI İTTİFAK YAPARKEN BİZ DE BİRBİRİMİZİ YİYORUZ. HANGİ SİVASLININ KAYSERİ'DE ARKADAŞI , AKRABASI YOK.. HANGİ KAYSERİLİ'NİN SİVAS İLE İLGİSİ YOK .. BİRBİRİMİZE MUHTACIZ... BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYELİM... TÜRK FUTBOLUNUN DÜZLÜĞE ÇIKACAĞI YER BURALARDIR. ONUN İÇİN KISIR ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM

talha58
06.12.2005, 17:30
KAYSERİ sitelerini de inceledim. Lorant ve Balili ile ilgili genelde yorumlar. Fakat Sivas taraftarına sarkan da var. Bizim Yiğidolar da Kayseri sitelerine girip yorumlar yapmış .. Ama bence bırakalım bunları. Balili'yi ben de sevmiyorum aslına bakarsanız. Zaten genelde yedek kalıyor. Bir yanlış hareketi varsa cezalandırmalıyız. Ama bu takdir Sivas yönetimindedir. Ayrıca polisin gereksiz yere olayları büyüttüğünü gördüm .Aslında pek olay yok gibi. Beraber maç izleyebilecek kadar dost olan taraftarlar ayrılıyor. Fazla bir olay yok gibi. taraftar gayet iyi idi bence ama daha sağduyulu olmalıyız. Daha 1 ay önce Sivas'ta Kayseri Caddesi açıldı. Bu dostlğumuzu devam ettirmeliyiz. Türkiye düzelirse bu bölgeden düzelir. Birbirimizi destekleyelim yeter ki.. Biz de Kayseri ile uğraşmayalım. Onlar da bizle. İkinci ligdeyken hiçbir sorun olmuyordu. Takımlar iddiaya girince yanlış beklentilere kapılmayalım.

Sarkdakikisla58
06.12.2005, 17:32
eee arkadaslar yarasi olan gocunurmus

sinan58_34
06.12.2005, 18:33
baliliii ve gollll bu sesler zoruna gıtmıstır kayserı tarafatarının yapılan bencılce bı harekettı kayserı taraftarına yakısmadı

murat_kılıc
06.12.2005, 18:48
10 KİŞİNİN YAPTIĞINI KAYSERİ YE MAL ETMEMEK LAZIM DAHAYOLUN BAŞINDAYIZ

1967_DERNEK_10UR
06.12.2005, 19:20
Alıntı:
AdamGibi´isimli üyeden Alıntı
BENIM TEKRAR;ISTE SIZ BUSUNUZ;NIYEMI;BENIM AVARTAMI VE PROFILIMLE NIYE OYNUYORSUNUZ;ERKEKSENIZ BIRAKIN.....

ERKEKLİĞMİZDEN ŞÜPHEN Mİ VAR??...BİR YALNIŞ OLMAZSA SANA KİMSE LAF SÖLEMEZ...

eren1
06.12.2005, 19:23

Sadece şeref tribününde oturan Başkanımıza golü sana armağan ediyorum şeklinde el hareketi yaptı”dedi.

NERELERİNE GİDERSE GİTSİN İSTER ZORLARINA İSTER BASKA BIR SEYLERİNE

NE GOL ATTI ADAMMMMMMM HELAL OLSUN

rayci furki
06.12.2005, 19:33
kıskananlar çatlasın diyip başlıyorum bu kadar ayıplık olurmu neden baliliye tiribünden küfür geliyordu anlamış değilim balili çok süper bi gol attı ve bu futbolcuların görevi ve hiç kimse ortaya yalanlar atıpta balili hareket yaptı tirübüne diye yalan atmasınlar ben buradan kayserileri kınıyorumk

rayci furki
06.12.2005, 19:37
balili sivasspora yakışanı yaptı yani çıktı aslan gibi golünü attı kimse kıskanmasın

1967_DERNEK_MUSTAFA
06.12.2005, 19:42
arkadaşlar balilinin gol atması değil geçen sene kayseri kulübüyle maddi bir problemi olduğundan dolayı kayseriden ayrılmak zorunda kaldı gol atmasıda bunun tadı tuzu oldu

MERİÇ
06.12.2005, 20:07
Helal Baliliye kayserilileri felç etti walla:Dben kötü bi hareketini görmedim , görseydimde sewinirdim....kayserilinin biri bana lorantla balili tam serefsiz olmuş Sivaslı olmuslar dedi...ben de lorantta balilide harbi SİVASlı ikiside delikanlı oldu dedim........:D

agca58
06.12.2005, 21:02
YAV ARKADASLAR ARTIK BIRAKALIM KAYSERİ MACINI.. ŞU BİR GERÇEK Kİ BİZ DE KAYSERİSPOR'UN VE ERCİYES'İN BU LİGDE ÜST SIRALARDA OLMASINI İSTERİZ. YANİ ŞU TABLO KÖTÜ MÜ.. YILLARDIR İÇ ANADOLU BİR TÜRLÜ TAVAN YAPAMADI. İLK 5 SIRADA KAYSERİ, SİVAS, ERCİYES, KONYA GİBİ TAKIMLAR BERABER OLSA KÖTÜ MÜ OLUR. KARADENİZ TAKIMLARI İTTİFAK YAPARKEN BİZ DE BİRBİRİMİZİ YİYORUZ. HANGİ SİVASLININ KAYSERİ'DE ARKADAŞI , AKRABASI YOK.. HANGİ KAYSERİLİ'NİN SİVAS İLE İLGİSİ YOK .. BİRBİRİMİZE MUHTACIZ... BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYELİM... TÜRK FUTBOLUNUN DÜZLÜĞE ÇIKACAĞI YER BURALARDIR. ONUN İÇİN KISIR ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM
ama o sivasın üstte olmasını istemiyor..baksana damlar zor kurdardıkları maçta neler neler yazmışlar.boşver kümeye düşsün dayı..

^ramazan^
06.12.2005, 21:49
kayserililer bizi üst sıralarda görmek istemiyolar diye
biz küme düşçek deiliz istemeyenlerin çıkardığı üç beş sinek vızıltısı
ortamı germeye gerek yok

ElbeyLi58
07.12.2005, 17:41
http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/fifa/20050326/i/2125769780.jpg
Balili :rolleyes:

Dağcı
07.12.2005, 17:46
Ortalığı germeye kimsenin hakkı yok

Kayserispor-Sivasspor maçı geride kaldı ama yankıları hala sürüyor. Yankılarının sürmesinin iki sebebi var. Birincisi dillere destan ve muhteşem bir futbol müsabakası olması. İkinci sebep ise Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant arasında yaşanan gerginlik.

Her şey geride kaldı ama bazıları bu iki şehrin arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını koparmaya çalışıyor.
(Havalarını alırlar!)

Sivas ile Kayseri şehri arasında yaşanan kardeşlik ve dostluk yıllar öncesine dayanıyor. İki komşu ve kardeş şehirde kentlerin isimlerini taşıyan caddeler bile bulunuyor. Büyüklerimizin anlattıklarına göre 1967 yılında yaşanan talihsiz bir olay var. Tabi bu olayların içeriğini tam olarak bilmeyen bazı medya kuruluşları gerek maç öncesinde ve gerek maç sonrasında ortalığı germek için bir takım haberler yaptı. Ama hiç kimse şunu unutmasın ki Kayseri-Sivas dostluğunu bozmaya hiç kimsenin güçü yetmez ve bu dostluk bozulmaz.

Maçta Sivassporlu taraftarlar ile Kayserisporlu taraftarlar arasında kavga çıktığı söyleniyor. Yoksa biz başka bir karşılaşma mı izledik. Evet ekranlara da yansıyan görüntülerde bir kargaşa olduğu görünüyor. Bu kargaşa emniyet güçlerinin, bilet bulamadıkları için maçı Sivassporlu taraftarlar arasında izlemeye çalışan Kayserisporlu taraftarları tahliyesi sırasında yaşanan bir izdihamın görüntüleri.

Şimdi ortamı germek isteyenlere bir sorum olacak. Hangi futbol müsabakasında iki takım taraftarı aynı tribünü paylaşmış? İşte size Sivas ile Kayseri’nin dostluğunun bir belgesi. Kayserispor ve Sivasspor taraftarları aynı tribünde maç izliyor. Ve durumu fark eden emniyet görevlilerinin tahliyesinde sadece bir taraftarın kolu kırılıyor. Başka yerde olsa o tribünde terör eserdi.

Yazımın bu bölümünü “Sivas-Kayseri dostluğunu bölmeye çalışanlar avucunu yalar” diye bitirirken maç hakkındaki düşüncelerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum.

Müsabakada Sivasspor’un çok erken bulduğu bir gol var. Eski takımına karşı mücadele veren Balili Kayserispor’un ağlarını havalandırdıktan sonra bir gol sevinci yaptı. Sevinmek gol atan bir futbolcunun en doğal hakkıdır. Ama Balili’nin sevinmesi Kayserispor teknik heyetince biraz çarpıtılarak hakaret olarak değerlendirildi. Yapma be Ertuğrul Hoca, Balili’nin bir terbiyesizliği olmadı.

Sivasspor’un büyük bir bölümünü 10 kişi ile oynadığı müsabakada puanlar da kardeş payı yapıldı. Maçın başında “Sivasspor’da bir oyuncu kırmızı kart görecek, bu oyuncu sence kimdir?” diye sorsanız en son aklıma gelecek isim Kaleci Petkoviç’ti.
Rakibine kasti olarak faul yapan ve takımını 10 kişi bırakan Petkoviç iyi tatiller sana.

Sonuçta dillere destan bir Anadolu Derbisi izledik. Hiç kimse unutmasın ki derbi maçlarda ufak tefek gerginlikler de olacaktır. Ama bardağın dolu taraflarını görmek dururken boş tarafını görmeye çalışmanın ne gereği var.

Teşekkürler; bize son yılların en güzel bir Anadolu derbisini izlettiren Sivasspor ve Kayserispor ekibine.

Serhat ZAFER
07.12.2005

serhankaburcuk
07.12.2005, 18:10
Dün gazetede Balilinin açıklamalarını okudum...Sivasta çok mutlu imiş bizde onun burda olmasından mutluyuz...Bu arada Kayserili arkadaslara bir çift sözüm var....

KISKANANLAR ÇATLASIN...AMA NE GOLDÜ BEAAA...

murat_kılıc
07.12.2005, 18:48
ÇATLASIN ABİ BU ADAM BURADA MUTLUYA ONU ÇEKEMEDİLER HERALDE