Orijinalini görmek için tıklayınız : SANA HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMADI
SivasSpor.Com 05.12.2005, 21:17 Pazar günü oynanan Kayserispor maçında Petkoviç’in yaptığı basit hata herkesi hayrete düşürdü.
Sivasspor’un en tecrübeli isimlerinden birisi olan Petkoviç, Kayserispor maçında yaptığı beklenmedik hareket ile dikkatleri üzerine çekti. Kendinden beklenmeyen ve son derece gereksiz bir hareket yaparak takımını 10 kişi bırakan Petkoviç, profesyonelliğine de leke sürdü.
Yönetim Kurulu, Petkoviç’in hareketini üzerine yaklaşan futbolcudan kendisini koramak için yaptığını belirtirken, bu olayı tamamen talihsizlik olarak değerlendirdiler.
Hakikat Gazetesi
cok gereksiz bi haraketti ortamin tam gergin oldugu anda yapti haraketi olaylari atesledi ne sivasspor a nede sahsina hic yakismadi
arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
orda neler yaşadı neden böyle yaptı bilinmez yapmasaydı çok daha iyi olurdu ancak bu kadar yüklenmeyelim.
unutmayın çok maçta bizi kurtaran odur.
bu kadar hata onunda hakkıdır.
seni seviyoruz petkoviç
1984zalim58 05.12.2005, 21:24 Abi yok yani bukadar gereksiz bir kırmızı kart bu profesyonellikle alakası yok.
Ancak bukadar olur yani.Yine iyi kaleci saygı sonsuz
ŞAMPİYON SİVASSPOR ***
gercek58li 05.12.2005, 21:35 Petkovic,her macta elinden geleni yapti ve Sivassporun buralarda olmasinda emegi büyük.Kaleci olarak hic kimse birsey söyleyemez ama yaptigi hareket ne kendisine yakisti,nede profesyonel birinin yapacagi hareketti!
Insallah kendiside anlamistir!
Ya kıymetli futbolcumuz Petkoviç kaliteni tartışacak bir YİĞİDO çıkmaz sanırım yine keza profesyonelliğinde ortada ama şu yaptığın hareketi amatör kümede futbol oynayan bir futbolcu bile yapmaz,geçen hafta ailtona kızdık bu hafta sen yaptın,yakışmadı kalitene yakışmadı maçın gergin atmosferine kapıldığını düşünüyor teselli buluyorum ama sen ve diğer futbolcu arkadaşlarımada şunu söylemek isterim "sizin sahada yaptığınız her hareket tsunami olup trübüne yayılıyor o gün o maçta 6000 YİĞİDOmuz vardı tabii binlercede türk vatandaşı.Allah esirgesin yanlış bir hareketin sonucu olabileceklerin vebali çok büyük ve pahalı olur,biraz daha dikkat.İnşallah tekrarı yaşanmaz.
Bizler bazen sinirlerimize hakim olamıyor yazıyor çiziyor bağırıyoruz ama sizler bizleri temsil ediyorsunuz biraz daha dikkat.
FUTBOL SADECE BİR OYUNDUR.
olmuşla ölmüşe çare yok..
volkanda schalke maçında (3-3biten) topa ıska geçti ..şampiyonlar liginde mücadele eden bir takımın, a milli takımın, kalesini koruyan birinin böyle hata yapmasına akıl sır ermiyor..demek istediğim olur böyle vakalar ..
kimse 4- 4lük değildir..ne demiş tatlıses ;
buda geçer arkadaş boşver üzülme :)
ElbeyLi58 05.12.2005, 22:08 bence ...
cok baktim Petkovun pozisyonuna
Petkov orda kendine bir darbe almamak icin o harekete bulundu
ve eminimde ondan bu hareketi yaptii...
Reflex derim ben buna
http://us.i1.yimg.com/us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/c/AUS/182091_l.jpg
TABİKİ REFLEKS Tİ BU YA..ADAM GELDİ LARP DİYE AYAĞINA ÇARPTI
ZATEN HAKKI NE DEDİ KAÇAN PENALTIYA..ALLAH BİLİYOR DEDİ...
emrekerem 05.12.2005, 22:45 Bir anlık refleksle yaptı ama kendini tutmalıydı bizim buralara gelmemizde çok emeği var ama bence örnek olacak bir ceza verilmeli ki herkes kendine biraz daha dikkat etsin bu takım biraz çabayla UEFA ya gidecek minumum hata yapılmalı.
Refleksle uzaktan yakından alakası yok...
madem topu tuttun dizini yere paralel ayağınıda 90 derece yap!!! ama yok tekme atacakya illa... :( :(
onuda maçın stresine verelim artık...
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 22:56 PETKOVİÇ GİBİ ÇOK SAKİN BEY EFENDİ BİR FUTBOLCU BU TALİHSİZ OLAYA NASIL KARŞTI HALEN ANLIYAMIYORUM...ŞU DA BİR GERÇEK MAÇ ÇOK STRESLİYDİ..
^ramazan^ 05.12.2005, 23:12 yeşil sahaların en centilmen oyuncusu şifo mehmetin milli maçta yaptığı hareketi hatırlayalım maçın verdiği sitres bende buna yorumluyorum
Yigido58_NL 05.12.2005, 23:35 arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
orda neler yaşadı neden böyle yaptı bilinmez yapmasaydı çok daha iyi olurdu ancak bu kadar yüklenmeyelim.
seni seviyoruz petkoviç
DAIMA AYNEN KATILIYORUM.
HATASIZ KUL OLMAZ,HATAMLA SEV BENI!!!!!!!!!!!!!
Yigido58_NL 05.12.2005, 23:36 arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
seni seviyoruz petkoviç
DAYIMA AYNEN KATILIYORUM.
HATASIZ KUL OLMAZ,HATAMLA SEV BENI!!!!!!!!!!!!!
BROTHERS58 06.12.2005, 01:35 PETKOVİÇ TEN BUNU KİMSE BEKLEMEZDİ,AMA İNSAN OGLU BÖYLE BOS BULUNABLİYOR İŞTE.AMA BU HATA ONUN KALİTESİNE AZMİNE LAF GETİRMEZ.BİZ ONA YİNE GÜVENİYORUZ.PETKO SEN BİZİM HERSEYİMİZİN.
Cilginlar_38 06.12.2005, 03:55 TABİKİ REFLEKS Tİ BU YA..ADAM GELDİ LARP DİYE AYAĞINA ÇARPTI
ZATEN HAKKI NE DEDİ KAÇAN PENALTIYA..ALLAH BİLİYOR DEDİ...
yav bu`kadar kendini kandirma abicim yaa, nolur yav. herkes yanlis hareket diyor, sen kendini savundu diyor.
bu hareket`in sonu kirmizi kart`midir degilmidir onu konusalim. madem profesyonel bu adam, biraksin rodic ona hareket yapsin, rodic gorsun kirmizi karti. madem profesyonel. abi vallaha cok komiksin. hakki ALLAH biliyor dedi ammaa, biz`de futbol`dan anliyoruz, butun otoriterler penalti kirmizi kart diyor, ALLAH`da biliyor tabi bunu. sen ve hakki diyeyim, cikmisiniz boyle davraniyorsunuz.
yav bu`kadar kendini kandirma abicim yaa, nolur yav. herkes yanlis hareket diyor, sen kendini savundu diyor.
bu hareket`in sonu kirmizi kart`midir degilmidir onu konusalim. madem profesyonel bu adam, biraksin rodic ona hareket yapsin, rodic gorsun kirmizi karti. madem profesyonel. abi vallaha cok komiksin. hakki ALLAH biliyor dedi ammaa, biz`de futbol`dan anliyoruz, butun otoriterler penalti kirmizi kart diyor, ALLAH`da biliyor tabi bunu. sen ve hakki diyeyim, cikmisiniz boyle davraniyorsunuz.
arkadasım merak ettiğim bir sey var... burada allahtan haktan hukukdan bahsediyorsun, kendi sitenizde hemde görevli (moderatör) olmana rağmen bırak yazılanları silmeyi kendin dahi sivaslılar diyerek genelleme yaparak küfre varan yazılar yazmışsın.... yanlış anlama amacım hatanı yüzüne vurmak falan değil sadece aynaya bakmanı sağlamak... ins bunda da başarılı olurum!!!
Cilginlar_38 06.12.2005, 04:15 arkadasım merak ettiğim bir sey var... burada allahtan haktan hukukdan bahsediyorsun, kendi sitenizde hemde görevli (moderatör) olmana rağmen bırak yazılanları silmeyi kendin dahi sivaslılar diyerek genelleme yaparak küfre varan yazılar yazmışsın.... yanlış anlama amacım hatanı yüzüne vurmak falan değil sadece aynaya bakmanı sağlamak... ins bunda da başarılı olurum!!!
hemserim ben moderator felan degilim, moderator olan cilginlar38, ben cilginlar_38 hatirlatim. bana yakismayan birsey`de yazmadim`ki ben, gayet normal, gercekleri yazdim, basin`da ne yaziyorsa, bizde ona benzer seyleri yazdik, biraz sinir var tabi, maci alamadigimiz icin, ama kusur`da bulundumsa affet.
hemserim ben moderator felan degilim, moderator olan cilginlar38, ben cilginlar_38 hatirlatim. bana yakismayan birsey`de yazmadim`ki ben, gayet normal, gercekleri yazdim, basin`da ne yaziyorsa, bizde ona benzer seyleri yazdik, biraz sinir var tabi, maci alamadigimiz icin, ama kusur`da bulundumsa affet.
yok o zaman karıstırdıysam seni bu sözlerin hiçbirini üzerine almana gerek yok!!!!
bbptek58 06.12.2005, 08:03 loran petkoviçin yaptığı aptallıktı dedi...onun gibi bi kaleciye yakışmadı...
Tamam o zaman ortada biri yanlış yaptı sende bu gafın şahidi oldun,şimdi bu çilginlar38 moderatör ve bunları yazıyor(bizzat ben okudum ama bugün itibariyle ulaşamadım kaldırmışlar) o zaman biz sizlere hiçbirşey demeyelim o tepkiyi siz vermeliydiniz,bizim site moderatörlerinden biri o çirkin sözleri yazsın(tabi bu imkansızda) ben siteden uzaklaştırılma pahasına çıkar savunurum,dostuz,komşuyuz herşeyden öte birbirimizden kız alıp veriyoruz ama bütün SİVASlıları kasdeder söz söylemek sitenizinde buna müsade vermesi yakışık alacak şey değil,sen etmedim diyorsan eyvallah edenide uyarmadınsa yazıklar olsun...Ben tam bir hemşehrimi yazısından dolayı kınıyordum ki bir baktım o arkadaşımızın yazısını moderatör arkadaşlar tarafından silinmiş.Budur burası spor sitesi küfür meydanı değil bize karşı değil tüm takımlara karşı aynı duyarlılığı göstermenizi umut ediyorum.SAYGILAR
disikanarya 06.12.2005, 09:04 HERKES HATA YAPAR ÖNEMLİ OLAN BU HATALARDAN DERS ÇIKARABİLMEK...
O DA EMINIM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜR AMA BU SONUCU DEĞİŞTİRMEZ ...
Etem-Murat 06.12.2005, 09:22 bence ...
Reflex derim ben buna
ALLAH ALLAH MACI SEĞRETTİN Mİ ADAM TOPU TUTTUKTAN SONRA AYAĞINI KALDIRARAK RESMEN KASTİ TEKME ATTI BUNU TASVİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL .
SEMİH-58 06.12.2005, 09:32 hatasız kul olmaz arkadaşlar
Etem-Murat 06.12.2005, 09:54 konuya göre söylüyorum petkovice hiç yakışmayan hareket diye beğenmedim kaleciliğini beğeniyorum
BekirBayrak 06.12.2005, 10:09 ya arkadaslar petkovıce yakıstıramadıgınız olayı ben anlamıyorum sen sporcusun mac esnasında bu gıbı olaylar her zaman olabılır petkovıc bızım için cok onemlı bı futbolcumuzdur onu elestırırken bıraz daha yapıcı olalım
UMTçarşı 06.12.2005, 10:42 bence ...
Reflex derim ben buna
sonuna kadar katılıyorum sadece reflex hem daha ii oldu beraberlik ve birliği gördük
serhankaburcuk 06.12.2005, 10:54 Evet Petkoviçe hiç yakışmadı ama maçın stresinden olsa gerek...Canı sağolsun...O Sivasa çok puanlar kazandırdı...
murat_kılıc 06.12.2005, 10:59 BİR MAÇTA YAKIŞMADI DİYE SİLMEMEK LAZIM ARKADAŞLAR TAM DESTEK HERZAMAN HERYERDE VE HER ŞARTTA LİG 18 MAÇLIK 2 GRUP HALİNDE OYNANIYOR 1 MAÇTA FUTBOLCUNUN ÜSTÜNE GİTMEK YERSİZ OLUR
BUDA GELİR BUDA GEÇER ALDIRMA YİĞİDOM ALDIRMA
HERŞEY DAHA GÜZEL OLCAK EL ELE TABİ YİĞİDOLAR
Onun gibi profesyonel birinin bu hareketi yapmaması gerekiyordu. Halbuki top sende avantajda sende. Maçın gerilimine o da kendini kaptırdı. Ama insanlar bazan kendilerine hakim olamıyorlar. Biraz daha dikkatli olunması gerekir. Umarım bundan sonraki maçlarda bu hatasından ders alır.
böyle mesajlar görünce sivasspor taraftarlığınıza yakıştıramıyorum açıkcası..
arkadaşlar..öncelikle şunu unutmayalım...beşiktaş maçından sonra lorant takıma çok yuklendi ağır idmanlar ile kayseri maçına hazırladı.futbolcuların uzerinde "kazanmalıyım" baskısı çok fazlaydı..sahaya uzerlerinde buyuk bir yuk ile çıktılar.petkoviç gayriihtiyari kaldırdığı dizi sonucu kırmızı kart gördü..bugune kadar petkoviçin birsürü maçını izlediniz..her pozisyonda "helal olsun petko " , "abi adam profesyonel" diye bağırdınız.şimdi refleks olarak yapılan bir hatadan dolayı yenen kırmızı kart sonucu böyle karalamalar yapmayın lutfen..herkes elinden geleni yaptı...
murat_kılıc 06.12.2005, 11:27 DÜNYANIN SONU YADA LİGİN SONU DEĞİL BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLACAĞINA EMİNİM.
Kaptan-58 06.12.2005, 11:29 HATASIZ KUL OLMAZ AMA KEŞKE DAHA SAKİN OLUP ŞU KAYSERİYİ YENSEYDİK..
murat_kılıc 06.12.2005, 11:31 HİÇ ÜZÜLMEYE GEREK YOK ARKADAŞLAR SAKİN OLMAMIZ VE HERZAMAN HERYERDE YİĞİDO SİVAS DİYA BAĞIRMAMIZ LAZIM
Arif Coşkun 06.12.2005, 11:45 ALLAH ALLAH MACI SEĞRETTİN Mİ ADAM TOPU TUTTUKTAN SONRA AYAĞINI KALDIRARAK RESMEN KASTİ TEKME ATTI BUNU TASVİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL .
Evet atmosferi çok yüksek bir maçtı. Oan belkide bilerek yaptığı birşey değildi,hızla kendine doğru gelen futbolcudan kendini koruma içgüdüsünün verdiği bianlık refleksti. Yoksa bile bile o haraketi yapacak biri değil. Petkoviç çok iyi niyetli biri aslında.
Etem Bey ,bende başta çok kızmıştım bu harakete ama sonra yukarıda yazdığım,şekilde gelişti sanırım,yoksa bile bile hiç bir kaleci yapmaz bu haraketi.Birde noel için yaptı erken gönderilsin gibi bir söz dolaşıyor.Eğer gerçekten o niyetle yaptı ise işte o zaman affedilir yanı olamaz. Bence böyle birşeyi önlemek için yabancı futbolcuları kırmızı kart görüp cezada alsa göndermeyeceksin ara dönemine kadar antramanlara devam.Bakalım seneye yine aynı şeyi yapabiliyorlarmı?
Saygılar
CÜSSKB-Aynur 06.12.2005, 11:49 Kasten yapılmış olduğunu düşünmüyorum. oldulça gerginleştirilmiş bir atmosferin sonucuydu bana göre.
murat_kılıc 06.12.2005, 11:50 AYNEN KATILIYORUM SİZLERE ÜSTÜNE GİTMEMEK LAZIM
Evet atmosferi çok yüksek bir maçtı. Oan belkide bilerek yaptığı birşey değildi,hızla kendine doğru gelen futbolcudan kendini koruma içgüdüsünün verdiği bianlık refleksti. Yoksa bile bile o haraketi yapacak biri değil. Petkoviç çok iyi niyetli biri aslında.
Etem Bey ,bende başta çok kızmıştım bu harakete ama sonra yukarıda yazdığım,şekilde gelişti sanırım,yoksa bile bile hiç bir kaleci yapmaz bu haraketi.Birde noel için yaptı erken gönderilsin gibi bir söz dolaşıyor.Eğer gerçekten o niyetle yaptı ise işte o zaman affedilir yanı olamaz. Bence böyle birşeyi önlemek için yabancı futbolcuları kırmızı kart görüp cezada alsa göndermeyeceksin ara dönemine kadar antramanlara devam.Bakalım seneye yine aynı şeyi yapabiliyorlarmı?
Saygılar
Petkoviç ASLA ASLA noel e gidiyim diye öyle bişi yapmaz...yampadı da ..yapmicak da.....sivas başkanları hep şunu soyler sivas ın geir kalmasının 2 nedeni var biri göç ikincisi dedikodu..yapmayın lutfen
LiS67_Uğur 06.12.2005, 11:52 petkoviçin yaptığı hata cezasız bırakılmamalı
murat_kılıc 06.12.2005, 11:54 EVET YAPAMAZ ÇÜNKÜ SİVAS IN HAVASININ SUYUNUN TADINA BAKTI ARTIK O DA BİR YİĞİDO ÖYLE ŞEYLER BEKLEMİYORUZ ONDAN
murat_kılıc 06.12.2005, 11:55 BENCE BU OLAY ARTIK KAPATILMALI FAZLA ABARTILMAMALI
BELKİ KÜÇÜK BİR CEZA AMA YOK YOK O BİLE AĞIR GELİR
Arif Coşkun 06.12.2005, 12:03 Petkoviç ASLA ASLA noel e gidiyim diye öyle bişi yapmaz...yampadı da ..yapmicak da.....sivas başkanları hep şunu soyler sivas ın geir kalmasının 2 nedeni var biri göç ikincisi dedikodu..yapmayın lutfen
Dedikodu değil yapılan,herkes tabiki burada fikirlerini açıklayarak kendi fikirlerini beyan ediyor,bu sizin kadar sanırım onlarında hakkı.Önemli olan kırmadan hoşgörü kuralları içerisinde maç kritiklerimizi yapmak. Bu tür söylentiler hep vardı ve olacaktırda önemli olan şey doğruyu bulabilmektir,buda sanıyorum karşılıklı yazışma ve tartışmalarla sağlanır.
Saygılar.
Sweetgirl 06.12.2005, 13:20 Bence Petkovicin yapti hareket kesinlikle refleks degildi...
Farzedelim dediginiz gibi refleks, bi deneyin bakalim refleks olarak bacaginizi kaldiriyorsunuz ayaginizin ucuda yukarimi bakiyor yoksa asagiya dogrumu. Ve ayriyetden sanirsam bir kalecinin artik refleksi öyle gelismis olmaliki (heleki petkovicde) koruma olarak dizini kullanmayipda yana cekilebilir diye düsünüyorum. Bence bu kasten yapilmis bir hareketdi ve cezalandirilmali. Eger bir insan iyi birsey yaptiginda ödülü kabul edebiliyorsa bir hata yaptigindada cezayi kabul edebilmeli sanirsam.
Noele gidebilmek icin denilmis hayir ona kesinlikle inanmiyorum. Bunu sadece söylenti olduguna inaniyorum.
hakkı da ceza sahasında eline aldı topu...ceza verildi mi ona (bir bilgim yok ondan soruyorum)
NAUGHTYBOY58 06.12.2005, 13:31 bence gereksiz bir kırmızı karttı vede gereksiz bi hareketti.
murat_kılıc 06.12.2005, 13:36 HAYIR CEZA VERİLMEDİ HAKKI YA GEREKSİZ BİR CEZA OLUR ONUR KIRICI OLACAĞINDAN OYUNCUMUZU VE OYUNUMUZU ETKİLER
o zmn petkoviç e de ceza verilmesi beklenemez.
murat_kılıc 06.12.2005, 13:44 İLLAKİ + O ALMIŞ OLSA BİLE PETO YA VERMEK ZORUNDA DEĞİLLER
Sweetgirl 06.12.2005, 14:02 Birisine ceza verilmedi diye obirinede verilmiyecek diye bir kaide yoktur. Eger öyle bir durum olsaydi nice maclarda ne felaketler cikardi... bunu aklinizdan cikarmayin...
Sanirsam Petkovic heralde yaptigi hatayi üstlenecek kadar sorumlu bir insan...
diger bir takimda aynisi olsa, biz tutariz cezalandirilmali deriz ama kendi kalecemize gelince yokkkk ceza almamasi lazim denliyor...
HATASIZ İNSAN OLMAZ AMA HATALARIN FATURASI ÇOK AGIR OLUYOR.
İNŞALLAH BUNLAR DERS OLURDA TEKRARLANMAZ....
AdamGibi 06.12.2005, 14:29 Birisine ceza verilmedi diye obirinede verilmiyecek diye bir kaide yoktur. Eger öyle bir durum olsaydi nice maclarda ne felaketler cikardi... bunu aklinizdan cikarmayin...
Sanirsam Petkovic heralde yaptigi hatayi üstlenecek kadar sorumlu bir insan...
diger bir takimda aynisi olsa, biz tutariz cezalandirilmali deriz ama kendi kalecemize gelince yokkkk ceza almamasi lazim denliyor...
Valla gercek bir Taraftar,hicbirzaman tek yönlü düsünmez.Seni Kutluyorum,Hep böyle kal....
Saygilar
sarkislali 06.12.2005, 15:57 Alpay Alman ligindeki macta rakip futbolcuya dirsek vurdu ve ben bunu elestirdim. Ayni seyi Petkovic icinde yapiyorum. Cezasi verilmelidir. Böyle sey olmaz. Yinelenmesini engellemek kacinilmaz. Sportmenligine ve profesyonelligine yakistiramadim avrupa kültürünü almis bu insanin!!!!!!!!!!!!!!!! Avustralya´da kültür olarak Avrupa´li sayiliyorlarya, kaldiki, kendisi Hirvat asilli galiba.
Petroviç iyi bir kaleci, kalecinin psikolojisini kalecilik yapmış olan bilebilir. Petroviç top'a hakim, Kayserili topçu nereye gidiyor, Petroviçin üzerine niye, Petroviçe vurmak için, niyeti bozuk ortamı gerecek ya. Bunu görmek lazım arkadaşlar dolayısıyla Petroviç'te normal pozisyonunu aldı yanlız Kayserili topçu hızlı, hızını alamadı ayağa çarptı, çarpma hızlı olduğu için havalandı hakeme baktı, sevindi ve artistik bir şekilde kendini yere attı. Ve de hakem yedi sanırım evet durum bu. Ertuğrul Sağlam ne dedi olaya? Dedi ki bu Warner Lorant var ya! eeeee, bilmem kaç sene önce Beşiktaş maçında bana laf (Almanca) attı, eeee, e si bu maçta'da bana laf attı. Ulan demekki adam seni seviyor ve laf atıyor, benden duymuş olmayın ama Lorant'ın bana söylediği şu: Ben Ertuğrul'a geçmişte Almanca "Parlak çocuk ne güzelsin" dedim, o da gülmüştü, şimdi de aynı şeyi söyledim, bu sefer kızdı, ben de anlamadım diyor. Balili'de "bir taş attım havaya, düştü fileli kale'ye" dedi. Peki bunda ne var, adam Seyfettin Sucu'nun parçasını ezberlemiş kötümü? İyi iyi Memet Yıldız ve Anderson'da yakında ve de Konya maçında Ankara misketi çalıp oynayacak, ben korkuyorum Kayserililer buna da çok kızacak. Başta Ertuğrul bağaracak Sivaslı nasıl misket oynar. Pes doğrusu değerli Sivaslılar, hoşça kalın.
sahinbey58 06.12.2005, 16:37 canınız sagolsun be yigidolar olmasaydı iyiydi ama olanla ölene care yok.artık bunu unutup asıl hedefimiz olan şampiyonluga bi adım daha yaklaşmak için daha dikkatli olmak.hepinizi öpüyorum alnınızdan.ha gayret yigidolar
AdamGibi 06.12.2005, 16:47 canınız sagolsun be yigidolar olmasaydı iyiydi ama olanla ölene care yok.artık bunu unutup asıl hedefimiz olan şampiyonluga bi adım daha yaklaşmak için daha dikkatli olmak.hepinizi öpüyorum alnınızdan.ha gayret yigidolar
Hayal Dünyasindan ciksan diyorum artik,sen neymissin be abi,Lorant´la icli dislisin,sanki beraber askerlik yapmis gibisin.
Birde Kalecinizi öyle masum bir hale soktunki,adam kendi bile inanamayacak ben bukadar masummu gözüküyorum diye.
Senin Artislik yapti dedigin Rodic ise,bu hafta antranmanlara cikamiyacak sakatligindan dolayi,belki önümüzdeki cuma günü Manisa macina bile yetisemiyecek.
Sana Soruyorum,bizim Kaleci Petkovicin yaptigi hareketi Andersona yapmis olsaydi ayni görüsü savunurmuydun.
Neyse uzun lafin Kisasi,At Gözlügünü cikaralim ve daima her yönden bakalim,olmazmi...
Saygilar AdamGibi
murat_kılıc 06.12.2005, 16:54 sivasspor ve gelecek maçları düşünerek yorum yapın arkadaşlar
ceza verilmesin demiyoruz ama bu kadar söylentinin ardından bence bu tür bir hareket oyuncularımızı iyi değil kötü yönde etkileyecektir.
sinan58_34 06.12.2005, 18:29 petkovıc ın o zamankı pıskolojısııni kımse bıleme< kendını korumak ıcın yapılan bı hareket olabılır herne olursa olsun bız futbolcularımızın arkasındayız
murat_kılıc 06.12.2005, 18:39 evet kardeşim arkasındayız
1967_DERNEK_MUSTAFA 06.12.2005, 18:45 arkadaşlar bir futbolcu hata yaptı diye üstüne gitmeyelim destek çıkalım köstek olmayalım
1967_Dernek_Ayhan 06.12.2005, 18:47 arkadaşlar petkoviç bizim için önemli bir futbolcudur.
seni seviyoruz petkoviç
abi sana katılıyorum ... her profesyonel futbolcu bazen yapar bunu
galatasarayın uefa kupası final maçında taffarel de aynı hatayı yapmıştı.....
murat_kılıc 06.12.2005, 18:50 EVET TARİH BİZE YOL GÖSTERECEKTİR.UNUTMAMAK VE HATIRLAMAK LAZIM
rayci furki 06.12.2005, 19:43 petkoviç bilerekmi yaptı bilmiyorum ama gerçektende çoooooooooooooook gereksiz bi hareketti kimileri petkoviç maçı sattı diyor bu dedikoları bırakalım arkadaşlar hiç bize yiğidolara yakışıyormu hiç yapmayın böyle şeyleri
sivaslıemmi 06.12.2005, 20:02 HEP DESTEK TAM DESTEK ((PETKOVİÇ)) E
Bence petkoviçin hareketi kasti olsada kayserili de kendini yeşilçam artistleri gibi attı yere...Bence petkov'aceza verilmeli beşiktaş maçında yediği goller de hiç hoşuma gitmedi....
orhan_sivasli 07.12.2005, 10:23 olur okadar adam kaç maçımızı kurtadı bir maçta ona feda olsun......................... .............................. ....
Bence bu hareket SivaSSpor'u hırslandırdı...
HELAL SANA PETKOVİÇ
murat_kılıc 07.12.2005, 11:17 bakın o kadar üstüne gidilen futbolcumuz nerelerde ismini veismimizi duyuruyor
|