Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadir ile bu iş olmaz
Örükcülü 23.01.2015, 23:26 Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.
Bugün kü Trabzonspor maçında da adeta saç baş yoldurdu. Ben tahammül edemedim, siz nasıl tahammül ettiniz?
Yalnızca Kadir mi? Batuhan'dan da bir şey olmaz.. Sergen hoca ne olur gör bu uyarıları.. Forvetsiziz, orta sahasızız... Ümitsiziz, korkuyoruz..
Erenozdenn 23.01.2015, 23:37 Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.
Bugün kü Trabzonspor maçında da adeta saç baş yoldurdu. Ben tahammül edemedim, siz nasıl tahammül ettiniz?
Yalnızca Kadir mi? Batuhan'dan da bir şey olmaz.. Sergen hoca ne olur gör bu uyarıları.. Forvetsiziz, orta sahasızız... Ümitsiziz, korkuyoruz..
Kardeşim bence sadece futbolculara suç bulmak yanlış. Kadirin yerine adam gibi futbolcu almazlarsa, mecbur o oynayacak. Sonuçta hata yapıyor diye Kadir'in ben maça çıkmıyorum deme lüksü yok. Bunu yönetimin, teknik heyetin görmesi gerekmez mi? Ayrıca Batuhan konusunda katılmıyorum sana. Batuhan'ın etkisiz görünmesinin sebebi arkadan iş bitirici adamın gelmeyişi. Yoksa gayet iyi top tutup, akıllı yerlere top dağıtabiliyor bence. Sonuçta Batuhan'dan beklediğimiz bu değil mi?
yiğido58sinan 23.01.2015, 23:45 Batuhanda iyi bir kıpırdanış var ama kadir konusunda aynen katılıyorum.
58YIGIDO58 23.01.2015, 23:47 Batuhan süper, gelisme var kendisinde lakin Kadirden bir cacik olmaz, artik gitsin Sivasspordan.
sivaslıadem 24.01.2015, 00:12 Konu uzun zamandır açılması gereken bir konuydu
ancak eksik var
Yerine düzgün bir adam almaktan aciz bir yönetim bizi kadire mecbur bırakıyor
Artık bu takımda misyonunu tamamladı
Yerine ofansif bir orta saha alınıp tesekkur edilerek yollar ayrılmalıdır
yigit 2013 24.01.2015, 03:25 Sivasta yasayan kardeşlerim abilerim bilirler cumartesi pazarini bu kadiri pazara gotursen limon bile satamaz gelmiş sivassporda orta saha oynuyor yapmayin allah askina yeter yeter birakin su kadiri bu kadir baskanin akrabasi mi sivassporda oynayipta para almak yerine para mi veriyor kulübe ben anlamadim kadiri ne zaman kadroda görsem bu mac hic iyi olmaz diyorum
B.DUMANLI 24.01.2015, 05:38 Kadir´le bu isin olmadigini yönetimde biliyor ama nedense onda hala israr ediliyor.
Sergen hoca G.Antep´i ligde tuttu fakat oradaki oyuncu kalitesi bizimkinden farkliydi.Biz daha kaleye sut cekemiyoruz beyler.Bu takim nasil kümede kalir.
Sergen TRT´de atip tutuyordu Sivasspor´un bu kaliteli kadro ile nasil is yapamadigini.Kadro elinde ,sen yapta tüm Türkiye görsün bakalim Sergen hoca:D...
bassguitar 24.01.2015, 05:43 Sorumlusu yönetimdir
yigit 2013 24.01.2015, 07:48 Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.
Kanayan yaraya parmak baston böylesi konuları acamanizi her zaman bekleriz
Has Sivas`li 24.01.2015, 07:52 Bu baslikla konu acan arkadasa bir cift sözüm olacak elbette.
Maci AT GÖZLÜKLERi ile seyretmis oldugunuz belli. Bütün sezondur yatan BURHAN dururken, aldigi toplari ezen ATIIF varken, formunun dibine vurmus ZiYA birsey beceremezken, sadece yanpas yapmakla mesgul olan ADEM`i görmeyip, ihaleyi KADiR KAPTANA yikmak cok basit ve ucuz olur.
anadolu5858 24.01.2015, 08:09 kadir, burhan ve ziya gerçekten çok kötüler kadir kesinlikle gönderilmeli burhan ve ziya yedek olabilir. kadirin yerine sağlam bir oyuncu lazım.
nefhret_58 24.01.2015, 10:39 [B]zya ya nedemeli Gencler. Adam kendini ronaldinho zannediyor. Uc kisinin arasina topla daliyor. Kaptirdigi her top kakalemizde buyuk poblemler yaratti. Mehmet ekici golu nasil atti. Aatif bitik, takim bencil. Sacma sapan top oynuyorlar. Ibrahim akin ilk pozisyonunda kaleye vurmasa pas verse yuzde yuz gol pozisyonu. 78 ziya 4 e 2 de orta acmayi denemeyip kanattaki ibrahime top verse hersey farkli olabilirdi. Hele bide korcan var. Uzaktan her sut kalede patladi ya. 2 direkten donen top var arkadas. Iyiyiz demeyelim. Bu kadar eksikle trabzona yenilirsek isler fena yani. B]
cemahmety 24.01.2015, 12:31 Yiğidolar Kadir gerçekten çok kötü Rıza Çalımbay, Carlos, Sergen kim geldiyse oynatıyor adamı zorunluluktan başka oyuncu yok onun işini yapabilecek ama artık baktığımızda hiç transfer yapılacakmış gibi bir hava yok yönetimde. Toraman liberoda oynatılabilir bence veya topla daha çok oynaması gereken bir ön libero ihtiyacı varsa Da Costa ileri çekilerek stopere Toraman konulabilir. Kadirin bu oyununu Sergen de görüyodur bunu da biz mi söyleyeceğiz. Ziya konusuna gelince bende Fatih'in daha çok işe yarayabileceğini görüyoruz. Ziya bizim abimiz, kardeşimiz, hemşehrimiz ama performansı çok düştü, iyi niyetinden isteğinden arzusundan şüphemiz yok ama performansı özellikle (hadi ileri çıkışlarını bir yana bırakalım) defansif anlamda da yerlerde. Batuhan konusuna gelince bence Batuhan gayet iyi yolda ilerliyor üzerine ne düştüyse yaptı bence özellikle ilk yarıda maç eksiği yavaş yavaş kapanıyor ama 60-65. dakikadan sonra yok oluyor çünkü o kadar kuvvetli bir fiziği tempo olarak taşımaz zor bişey ama eminim ki 2-3 hafta içinde Batuhan çalışarak onu da kapatacaktır. Ahmet Aras bence gönderilmemeliydi. Enaramo'dan açıkçası bir beklentim yok bu yüzden yorum bile yapmaya değmez bulluyorum Enaramoyu
DoomsDay58 24.01.2015, 13:19 Bunları tekrar tekrar yazmanın bir faydası yok aylardır söylüyoruz Kadir'le olmaz diye hala Diakite transferinden vazgeçtik diye açıklama yapılıyor. Ne diyeceksin artık bunlara?
yigit 2013 24.01.2015, 13:32 Hala bugün olmuş kadiri savunanlar varrr hayret vallla
Del Piero 24.01.2015, 14:20 Bu saatten sonra yönetimin iyice düşünmesi lazım ya yüksek meblağlar harcayıp takımın küme düşmemesi için savacak ligde kalma garantiside %30 bence yada para harcamadan iyice borçlanmadan ptt 1. Ligde şampiyon olabilecek kadroyu şimdiden hazırlamalı
hasanim58 24.01.2015, 14:39 maalesef herkes biliyor ama nedense hala Israr ediliyor anlamış değilim ama bizimki sözde kalıyor icraatı asil yapması gerekenler yapmalı
La Bu Kadir size netti gardaşım :) Trabzon maçında iyi mücadele etti elinden geleni yapıyor stopere geçiyor gene oynuyor belli bir limiti var o ölçüde kalıyor elimizde ki oyuncuyu böyle Özgüven yıkmak yerine daha olumlu Şeyler Söylemek gerek her kafadan ses geliyor herkes bir transfer istiyor ama takımda o kadar adam alacak durumumuz yok kaleci diyorlar forvet önlibero sağ açık oyun kurucu hal böyle olunca da Kadir yerine adam alarak transferi kapatmak yerine iyi bir oyun kurucu alarak Yada forvet böyle parayı değerlendirmek daha faydalı
sabanaydn 24.01.2015, 14:54 Trabzonun 9 bizim 5 isabetli suyumuz var kaleye suyumuz yok diyen maci kiciyla mi izliyor hepiniz teknik traktorsunuz en ufak hata hemen kadir suçlula adam karebuk macibda ddefanssin en iyisiydi o zaman neden taktir etmesin millet bos konusuyor adam her maçta koşu olarak takımda hep ilk iki sirada adam herşeye rağmen savasiyor koşuyorbazi mallar ggibi değil her gelen adam neden kadirden vazgecemuyor istatistiklerine bakin bir iki hatayla azami yere vurmayin .dun umutede laf söyleyenler var lan adam iki gol pozisyonuna girdi 2-3 tane önemli atagi kesti.costa gezdi ona laf yok çünkü o yabancı siz kicinizla izlemeye devam edin
FirtinaK 24.01.2015, 15:05 Kadir belki iyi oynamiyor ama neden sadece ona yükleniliyor? Kadir´in oynamadigi maclarida cok iyi biliyoruz, bazi elestirenler bile o maclarda Kadir´e haksizlik yapmisiz dediler. Bence en cok elestiriyi Ziya ve Aatif hak ediyor, takim olarak iyi degiliz, cok bencil oyuncular var.
Kadir´i savunmak istemiyorum ama diger oyuncular mükemmelmis gibi davranmak sanki bana haksizlik gibi geliyor...
Ne Adamle, Ne Kadirle ,Ne de Mehdiyle bu iş olmaz.Ne şut atarlar,ne topu ileri taşılar adam eksiltmezler yaptıkları olumlu bir iş yok.takımın en zayıf yönü göbeği.
Al yana ver öbür yana 90 dakika bunu yapan Adem KOÇAK'ın takıma ofansif katkısı koca bir sıfır.Mutlaka iyi bir orta saha oyuncusu almalıyız.
MOS-BY-58 25.01.2015, 08:03 Bu baslikla konu acan arkadasa bir cift sözüm olacak elbette.
Maci AT GÖZLÜKLERi ile seyretmis oldugunuz belli. Bütün sezondur yatan BURHAN dururken, aldigi toplari ezen ATIIF varken, formunun dibine vurmus ZiYA birsey beceremezken, sadece yanpas yapmakla mesgul olan ADEM`i görmeyip, ihaleyi KADiR KAPTANA yikmak cok basit ve ucuz olur.
Bence tesbitlerin gayet dogru. Evet Kadir yetersiz olabilir ama mesela Ziya'nin berbat ötesi oyunu dururken Kadir'e laf söylemek hic de vicdani degil. Burhan yine öyle.
Diger taraftan cok yüceltilip oynamayanlar/oynayamanlar/oynatilmayanlar varken yine oynayan adama kizmak da ikincil bir mesele. Ibrahim Toraman'i kastediyorum özellikle. Aldiginda neden üzüldügümüz anlasilmistir umarim. Kisiliginin yaramazligi bir tarafa, futbolundan da beklentim yoktu ki malesef hakli cikti benim gibi düsünenler.
Aslolan SIVASSPOR dedigimizde anlamayanlara ithaf olunur.
Umaraim su lig de kalir da su kasvetli sezonu bir an önce bitiririz.
anadolu5858 25.01.2015, 10:50 tabiki tek suçlu kadirdir demiyoruz burhanda ziyada çok kötüler belki bir iki kişi daha katabiliriz ama diğerleri daha az göze batıyor. kadir ceza alanımızda sürekli pas hatası yapıyor dönen top direkt kaleciye geliyor defanstan çıkarmaya çalıştığı toplar felakete sebep oluyor kademeye girme diye birşey yok, pas yapamıyor vs. burhanı kadirin 2 katı eleştirmemiz gerekir çünkü arkasında cicinyo gibi bir yıldız var cicinyo olmasa burhanı düşünün artık.. atıf a gelince bencilleştiği doğrudur ama ben çok fazla olduğunu düşünmüyorum 90 dk boyunca 3-4 defa kaleye vuruyor 3-4 defa top kaybediyor öyle bir oyuncu için çok normaldir atıf bana göre ligin en kaliteli 3 oyuncusundan biridir sivassporda sorumlu tutulacak biri varsa bu atıf değildir. hele hele böyle bir zamanda atıfsız bir sivassporu düşünmek de istemiyorum artı geçen yılın gol kralı üzerinde bir baskı hissetmesi normal değil mi? ligin ilk yarısı bitmiş adı yok sanı yok atıfta biraz sorun olması normal asıl sorunlu bölgeler düzelirse atıfın farkı ortaya çıkacaktır.
***Kadirin bir sucu yok ,kadir takımımızın en çalışkan,En çok kosan,mücadele eden en çok formasını terleten, hırslı değerli bir oyuncumuzdur.KADİR tüm bunları yaparken tabiiki macların 2 yarısında oyunda düşer. burada kenar yönetim devreye girmesi gerekir.mevkilerde çok eksiklerimiz vardır.TAKIMIMIZA öncelikle tecrubeli bir kaleci ,topu yönlendirecek bir orta sağ oyuncu,bide ayağı düzgün kaleteli bir golcu transferi şart takıma. -
Trabzon maçında en çok koşan oyuncumuz Kadir ve ilginç yanı 5 tane trabzonludan daha az koşmuş.Adem ise trabzonun kalecisinden bile az koşmuş.Orta sahası koşmayan bir takımdan ne bekliyoruz.Kaçak güreşen,defansın içine girip top bekleyen orta saha olmamalı.Orta saha oyuncularımız Adem ve Kadir çok iyi yedek olmalılar.Artık vizyonlarını tamamladılar.
cılgınsivas58 25.01.2015, 22:08 bize göre ihtiyaç var ama yönetim 'görmediği' için diyecek birşey yok
Bugun Galatasaray - Caykur Rizespor macini izledim..
Bizim eski oyuncumuz Kivanc Karakasi cok begendim, bu adami geri almak lazim..
yiğido58sinan 25.01.2015, 23:46 takım tam atağa çıkıyor öyle bir top kaptırıyorsun ki gol pozisyonu oluyor. Rakip topu alıyor orta sahayı rüzgar gibi geçiyor kadir ortada yok, olsa da bişey yapamıyor. Alan daraltma yok, ileri top taşıma yok, şut zaten yok, ara pas yok.. Ee kaleciye geri pas versin diye mi oynatıyoz biz bu adamları.
B.DUMANLI 25.01.2015, 23:53 Bugun Galatasaray - Caykur Rizespor macini izledim..
Bizim eski oyuncumuz Kivanc Karakasi cok begendim, bu adami geri almak lazim..
Kivanc Rize´nin herseyi suanda onu asla birakmazlar.Öyle bir futbolcu nasil birakilir aklim mantigim almiyor.Bizde o kalitede futbolcu yok.
Bugün Rize yenildide 4 as futbolcusuda Afrika kupasinda oldugunu kimse aklindan cikarmasin.Yani demem oki Rize´yi kimse kücümsemeye hele hele küme düser diye kimse aklinin ucundan gecirmesin.
Galatasray bugün Rize´yi Wesley Sneijder sayesinde yendi.Adam resmen top canbazi verdigi paslar milimetrik ve her cektigi sut bir tehlike.
bazı yanlışlar sivasta hep yapıldı anlaşılır gibi değil rıza kıvancı gönderdi rizeye gittiğinde oraya aldı. yada bunun gibi şeyler grosicki gibi adamları balili gibi gibi fedakar oyuncuların kıymetini bildikmi.kadiri beğenmiyorsunuzda başka adammı var oynayacak.kimi aldılar. kadır yinede elinden geleni yapıyor. crissantuz mudur nedir onu göndermeye çalışıp eneramoyu alan zihniyet var yönetimde. sanırım alternatifsiz yönetim oldumu böyle oluyor. hem bir halttan anlamıyorsunuz hemde takımı oyuncak edip oynuyorsunuz.
|