Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 28.01.2015, 17:53 http://resimzade.com/Show.html?i=44826&token=15250
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta maçında Gaziantepspor'u 2-0 yenerek gruptan çıkmayı garantilediğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
izmirliyigido 28.01.2015, 17:55 Mutlu günler yakın inşallah..
Takım 4, 4'lük olmasa da kıpırdanma var. Özellikle İ.Akın olmak üzere, bugün İbrahim Öztürk, Mehdi ve Ertuğrul iyiydi. Ama daha iyi olmamız lazım. Lig çetin ceviz olmaya başladı. Tam 8 takım düşmeme mücadelesi veriyor. Her maçtan puan almamız lazım.
Ligde G.Antep böyle oynamayacaktır ama yine yeneceğimize inanıyorum. Huzurlu bir akşam yaşatan tüm emeği geçenlere teşekkürler..
.
unizon58 28.01.2015, 17:56 Ertugrul , Ibrahim Ozturk ,Fatih ve Aydin iyilerdi fakat biz iyi bi oyun ortaya koyamadik yaniltici olmasin lakin antep kotununde kotusuydu.
onur0634 28.01.2015, 17:57 İbrahim Öztürk,İbrahim Akın İbrahim Toraman kısaca(Hacıibrahimoğullarının maçıydı:)
ibrahim akın golü atana kadar gayet iyiydi ama sonra oyundan düştü
aydın oyuna girdi oyuna girmesi bile takımı defanstada ofanstada rahatlattı inşallah form kısa zamanda form tutar eski aydına oranla biraz ağır
inşallah birde ligde 3puan alırsak ozaman tatdından yenmez ibrahim öztürk ve toramanda fena değildi
mehmetyigit 28.01.2015, 17:59 Aydının asisti çok güzeldi.Oyunun bazı bölümlerinde iyi oynadık.Tabi kupada tur atlamak güzel ama bizim için önemli olan lig.
58YIGIDO58 28.01.2015, 18:00 Maçta göze çarpanlar : Hakanin bos kaleye gol atmaktan aciz olmasi ve musanin kritik yerlerde ayakta duramamasi.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : orta sahadaki eksiklik apacik ortada bize iyi bir orta saha oyuncusu lazim, Eneramo o kadar kilosuna ragmen iyi top sakladi ve gol atti
Maçın en iyisi kimdi : Ibrahim Akin
Maçın en kötüsü kimdi : Hakan
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi yönetti
DoomsDay58 28.01.2015, 18:00 Çok kaçırdık ama çok şükür kaçırdıklarımızı aramadık. Gruptan çıkmamız iyi oldu bir de hafta sonu kazanırsak harika olacak.
onur0634 28.01.2015, 18:02 Ertuğrul kalede İbrahim Öztürk ise defansta güven verdi...Eneramo yetersiz ve aşırı kilolu bu haliyle iş yapacağını zannetmiyorum...Aydın Karabulut daha hazır değil biraz daha zamana ihtiyacı var...İbrahim Akın form olarak Burhan Eşerden daha iyi durumda...
nefhret_58 28.01.2015, 18:04 Arkadaslar formu cok dusuk bir takima sahibiz. Allah tan gaziantebin de temposu dusuktu. Aydin evet iyi bir asist yapti ama kosamiyor. 5 dakika da kesildi. Eneramo desen kutleyi kaldiramiyor. Mehdi cok iyiydi. Ibrahim toraman icin hala umitsizim. Hakan ve musa bitik, aatif yine ayni. Ben en cok ibrahim ozturku ve fatih i begendim. Genc fatih ziyayi keser diyorum. Birde toraman, eneramo ve aydina burdan sunu demek istiyorum. Kebaba artik ara verin, su gobekleri eritin.
onur0634 28.01.2015, 18:07 Gol vuruşları iyi olan iyi kaliteli forvete ihtiyacımız var onun dışında kadro derinliğimiz ilk yarıya göre çok daha iyi durumda...
Ferhat06 28.01.2015, 18:08 3 İbrahim özellikle Öztürk olanı ve Akın harikasınız.Ertuğrul hocaya selam çaktı çok iyiydi.İbrahim Öztürke bayıldım.
Özellikle Aydının oyuna girmesi ve iyi oyunu beni oldukça memnun etti. Eneramonun aşırı kiloları ve topları ezmesi dikkatlerden kaçmadı. İbrahim Öztürkün yerinde ve yürekli oyunuda memnuniyet verici... Ertuğrulun maçın başlarındaki kurtarışlarıda yadsınamaz. Eksi yönlerimiz ise yine Aatıfın aşırı top ezmesi ve oyunu ve ritmi yavaşlatmasına birde İbrahim Akının çalım sevdası da eklenince ikiye katlamış olduk. Orta sahayı bir takviye ile güçlendirebilirsek bazı açıklarımızı kesinlikle kapatacağız ama bu galibiyet kesinlikle bu düşüncemizden vazgeçirmemeli. Bize sağlam pas ve pres yapan orta saha oyuncusu şart.
Hafta sonu yine aynı rakiple oynayacağız. İnşallah iyi yada kötü oyunla 3 puanı almamız lazım. Bu şekilde ekstra bir kaç galibiyet alırsak biliyoruz ki sivasspor hava yakaladığında bu durumdan hızla uzaklaşacak. Beklemekten başka çare yok...
onur0634 28.01.2015, 18:09 İbrahim Öztürk Da Costaya göre daha hızlı ve çabuk Ümit Kurtla iyi ikili olur bence...
Hani Western filmlerde olur ,yetenekli ama uyumsuz köşesine çekilmiş kovboyları bir araya getirirsin imkansız işler yapan çete oluştururlar ya.Sivassporu ona benzettim.Enaramo öyle Aydın öyle,hapishane arkadaşı kontenjanından gelen İbrahim Akın öyle,İbrahim Öztürk öyle,İbrahim Toraman öyle,Batuhan yoktu gerçi ama o öyle olacak,yetmedi bi de bunların üstüne gelecek Engin Baytarı koyun.Cici, Da Costa,Atıf ın egolarını da ekleyin.Bu takımı ancak Sergen yönetir.Böyle ekipleri iyi yönetebilirsen imkansız şeyler başarır.Ben böyle olacağını umuyorum.Musa nın bundan sonraki maçlara başka kramponla çıkması gerekiyor.Müthiş süratli gayretli.H.Arslan da gayretli.Pozisyon vermeden bitirdik maçı.Carlos un Sivas ını düşününce niye geç kaldık demekten alamıyorum kendimi.Neyse ki döndüler hatalarından.Andy de umut veriyor.Yolun açık olsun Sivasspor.
Erenozdenn 28.01.2015, 18:12 Iyi bir ön libero ve forvet gerçekten ilaç gibi gelecek açık bu. Umarım bu galibiyet yönetimin ekmeğine yağ sürmez, yani transferden vazgeçmezler. Almazsak işimiz zor gerçekten. Kupa ile ligi kıyaslamayalım lütfen.
Ferhat06 28.01.2015, 18:13 İbrahim Öztürk Da Costaya göre daha hızlı ve çabuk Ümit Kurtla iyi ikili olur bence...
Ben de aynı görüşteyim.
***Maçta göze çarpanlar :HOŞGELDİN aydın karabulut bastonla oynasada takıma yararlı olacağını gösteriyor.
bu macda önümüzdeki 11 miz belli oldu gibi
Ertuğru
apo , costa , ibrahim öztürk,ziya
adem,ibrahim toraman
ibrahim AKIN , mehdi , aydın
Batuhan
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : kalede artık ertuğrul devamlı olmalı
Maçın en iyisi kimdi :ibrahim akın
Maçın en kötüsü kimdi :ENARAMO
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :zevksiz maçda gösterdiği bol sarı kartlar la ısınmaya çalıştı
___
Bu Sivasspor, bu Antepi Ligdede yener.
Ibrahim Akin cok iyi oynuyor ve yerinde bir transfer olmus. Burhan Eser artik kulubeye mahkum olur. Onun disinda Ibrahim Òzturk - Umit da uyumlu olmus.
Eneramo bence gittikce form tutacaktir. Aydin sonradan oyuna girmesine ragmen 2. gölün asistini yapti ve forma yarisinda bende varim dedi. :D
Ibrahim Toramanin orta sahada oynamasini anliyamadim ve hic kosmuyor zaten :mad:. Bana göre baska kanat oyuncu transferi yapilmamalidir, sadece orta sahanin göbegine oyunu cift yonlu oynuyacak bir oyuncu lazim.:rolleyes:
hukukçu58 28.01.2015, 18:20 Costanın yeni partneri Ibrahim Öztürk diyebiliriz.ibrahim bu takıma faydalı olmadan öte çok şey katar. İkinci olarak burhan ibrahim akın sakatlanmadığı sürece formayı unutsun . Genç fatih iyiydi ilerisi için umut vermeye devam ediyor. eneramo eski formundan uzak ama buna rağmen ileride iyi top sakladı ancak kaleciyle karşı karşıya gol kaçırma hastalığına kaldığı yerden devam ediyor. İyileşmiş utaka bu takımın birinci santrforudur. son olarak bu takıma ortasaha şart :)
B.DUMANLI 28.01.2015, 18:21 Futbolcularimiz yanlis yapmamak icin ürkek oynuyor.Rahat degiller ,rahat olsalar futbolumuz dahada güzellesecek.I.Toraman ve Aydin Karabulut´un nefis ara paslariyla G.Antep´i yendik ve turu atladik.
Oyuncularimiz kaliteli Pazar´a ne olur görecegiz.Yalniz Hakan´a Sergen Yalcin tahammül edemedi ve disari aldi.Bu sanslari iyi degerlendiremezse ilerisi fazla iyi görünmüyor Hakan icin.
Aatif cok top kaybediyor ve calima kaciyor.Kaybedilen her top tehlike yaratiyor kalemizde.
Bugün oynamayanlar Korcan,Cicinho,Da Costa,Ziya,Adem,Burhan ve Batuhan´di.Bilhassa bu oynamayanlardan hafta sonunda daha iyi randiman bekliyoruz.
Futbol basit bir oyundur,bunu lehine ceviren maci kazaniyor.Bugünki mac takima güven kazandirmistir.Eneramo´nun gol atmasi onun kendine güvenini kazandirmistir.Aydin ileride daha iyi olacaktir.
Biz bu galibiyetin aynisini hafta sonundada bekliyoruz.Yeterki futbolcularimiz biraz rahat olsunlar.I.Akin onlara gene ayni servisi sergiler.
Sivasspor´un tek avantaji bu macin sonunda Sivas´a gelecek olmamasi.Maca orada hazirlanacak olmalari tamamiyle bir sans.Bu sansi lehimize cevirerek 3 puanla SIVAS´a dönmeleri tek temennimiz.
burhann58 28.01.2015, 18:34 ibrahim akına helal olsun diyorum iyi topcu bu takıma uzun boylu kafa vurusu iyi olan bi forvet alınsaydı aydın ve i.akının ortalarından cok gol atarız.ve savascı orta saha sart bize ama dinleyen kim ?
etlidöktürek 28.01.2015, 18:58 Birazcik derinlemesine oynamaya calistik ve bana gore harika bir oyun cikardi tum takim..i akin gercekten hareketlilik getirdi takima, i öztürkun ikinci yari sonlarina dogru kornere cikti dedigim topu taca cikarinca yuregi ile oynadigini bir kez daha teyit ettim,ertugrul bana gore korcandan daha iyi, aydin ise istekli bence eski formunun otesine gececek ,sergen hoca onu kivama sokar ben umutlandim ne diyim..haa birde i akin karsi karsiya kalinca uzun suredir bu pozisyonlarin gol yapilamamasi hiç aklima gelmedi cunku onun kalitesine guveniyorum, enaramo beni yaniltmadi ama :)
Genel olarak takım çok iyi bazı eksiklerimiz var mesela çok top kaybı yapıyoruz.Eneramo gol atmasına rağmen çok hantal kalıyor.Aydın ile İbrahim Akın zamanla form tutar iyi işler yapar.
SempaticH 28.01.2015, 19:28 şu toraman ne yaptı kardeşim o ne oynuyor nerde oynuyor nasıl oynuyor bilen varmı hiç gereği yok onun şu takımda gitseydi üzülmez üstelik sevinirdim
HeLuieN58 28.01.2015, 19:44 şu toraman ne yaptı kardeşim o ne oynuyor nerde oynuyor nasıl oynuyor bilen varmı hiç gereği yok onun şu takımda gitseydi üzülmez üstelik sevinirdim
İ.Toraman'ı Ne Zaman Görsem Yanında 1 Antepli Futbolcu Yerdeydi :D
Yorumlara bakıyorum herkes da Costa ile ibrahim Öztürk beraber uçurur Diyor ya arkadaşlar Da costanın kalitesine bişey diyemem ama bence iki hızlı adamla Ümit ve İbrahim Öztürk ile stoper çıkmalıyız Da Costa inanılmaz hatalar yapıyor geçen yılın hatırına görmezden geliyoruz ama Ümit talihsiz üç maç dışında canla başka hep savaşıyor.Ayrıca artık Ziya Erdal'ın alternatifi bulundu Fatih o kanatta ziyadan daha hızlı ve fiziki olarak da iyi bugün içeri girdi şut çekti az farkla dışarı çıktı oynadıkça daha iyi olacaktır Sergen hoca bu Adam'ı hala yedek bırakır ziyayı oynatırsa ayıp eder.İbrahim Akın ve Aydın Karabulut Sivasspor'un belki de gelmiş geçmiş en iyi ikilisi olabilir çok beğeniyorum aydın ölüsü dahi o pası Ramo ya nasıl Attı nasıl orda düşündü helal olsun Sivas'tan gitmek istiyorsa bile zorla tutmak gerek bu Adam'ı
Eneramo yata yata çok kilo almış eski performansindan Hiç eser yok sivasspora katki yapicagini düşünmüyorum onun dişinda İbrahim toramanin yerine da costa olursa defansimiz süper olur.transferlerden aydin,İbrahim öztürk,ve İbrahim akin iyi transferler en azindan birde iyi bir forvet alinsaydi daha iyi olurdu.İnşallah çok güzel yerlere geliriz BAŞARİLAR YİGİDOLAR
mühendisburak58 28.01.2015, 20:32 keşke tuzlaspor bugün kazanmasaydı. çünkü üst turda rakibimiz trabzonspor oldu.
A.Turan Korkmaz 28.01.2015, 20:39 Maç kadrosu,başka bir konu başlığına maçtan önce yazdığıma çok yakın çıktı. Abdurrahmanı sakat sanıyordum,Toraman'ı da stopere düşünmüştüm ama orta sahada maça başladı. Ötekiler aynıydı. Bu nedenle lig maçı kadro tahminimi yazmayacağım, Okan! görmesin tedbir alır.:) Şaka bir yana, kupa maçında iyi oynayan özellikle üç Ibrahimler başta olmak üzere bazı oyuncular maç kadrosunu yazarken Sergen Hoca'yı zorlayacaklar. Kupada devam etmemiz oynama fırsatı bulamayan oyuncularımıza maç Fırsatı verecek olmamesıyla iyi oldu bence. Tabii ki Eneramonun taklasını ve Aydın'ın pasını görmeyi özlemiştik. Dediğim gibi çok hayırlı bir maçtı bizim için. C.tesi Yapacakları lig maçında Allah yardımcımız olsun!
çorluluyiğido 28.01.2015, 20:43 ertuğrul ve ibo akın çok iyiydi.aydın ve eneramodan umutluyum.ibo öztürk da costa yla iyi 2li olur
Yorumlara bakıyorum herkes da Costa ile ibrahim Öztürk beraber uçurur Diyor ya arkadaşlar Da costanın kalitesine bişey diyemem ama bence iki hızlı adamla Ümit ve İbrahim Öztürk ile stoper çıkmalıyız Da Costa inanılmaz hatalar yapıyor geçen yılın hatırına görmezden geliyoruz ama Ümit talihsiz üç maç dışında canla başka hep savaşıyor.Ayrıca artık Ziya Erdal'ın alternatifi bulundu Fatih o kanatta ziyadan daha hızlı ve fiziki olarak da iyi bugün içeri girdi şut çekti az farkla dışarı çıktı oynadıkça daha iyi olacaktır Sergen hoca bu Adam'ı hala yedek bırakır ziyayı oynatırsa ayıp eder.İbrahim Akın ve Aydın Karabulut Sivasspor'un belki de gelmiş geçmiş en iyi ikilisi olabilir çok beğeniyorum aydın ölüsü dahi o pası Ramo ya nasıl Attı nasıl orda düşündü helal olsun Sivas'tan gitmek istiyorsa bile zorla tutmak gerek bu Adam'ı
Da Costanın sorunu partneri ile... Koordinasyon sorunu yaşıyor da diyebiliriz. Onun başka takımlarda ki video ve Fas milli takımındaki maçlarını seyrettiğimde yanındaki partneri ne kadar iyi olursa Da Costa da o kadar iyi oynuyor. Aralara top kaçırıyor evet haklısınız ama onunda maç esnasında bir ismin getirdiği öz güven mevcut. Onun olduğu yerde orta sahanın defans bloğu çok rahat yan pas ve geri pas verebiliyor. Düşünsenize orda bir eski Yasin'i... İşin içinden çıkamaz ve bocalarsınız bir orta saha elemanı olarak. İşin özeti Da Costa bizim takımda varolduğu ve kart sakatlık gibi bir durum söz konusu olmadığı sürece kadroda olmazsa olmaz bir futbolcudur. ekstralarıda es geçmemek lazım... Örneğin uzaktan füzeler gibi...
Ferhat06 28.01.2015, 21:40 Allah'ım bu İbrahim Akın için sana şükürler olsun!Özlemişiz şöyle topu alıp giden bir adamı.
asabibaba 28.01.2015, 21:50 Allah'ım bu İbrahim Akın için sana şükürler olsun!Özlemişiz şöyle topu alıp giden bir adamı.
Burhanın pabucuna taş kaçtı....:D sıkıysa oynamasın....
bugün antep sivas maçını izledim stadda 100 taraftar anca vardı 2 si sivasspor taraftarı ...
sergenin hakeme itirazı televizyondan duyuluyordu hocam 1 faul yaptı hemen sarı verdin :) diyordu ...
kaleci ertuğrulun ümit ümit diye bağırışını duydum .
ve az öncede geçen haftaki bursa konya maçının özetini izledim konyanın yeni stadı ciddi anlamda taraftarı vardı takımları 2-0 geriye düşmüş ama onlar her top takımlarına gelince müthiş bir ambiyans oluşturuyor. maçı bursa son dakika golüyle kazandı ama taraftarın baskısı ile konya 2-0dan gelip maça ortak oldu şansızlıkla maçı kaybetti .
bu maçla ne alakası var diyebilirsiniz ama sivassporun kendi evinde oynadığı maçlarda 3 bin taraftara oynamış olması sivassporun itici gücü olan taraftarının eksikliği ortada konyaya bakıyosun adamlar 61 bin pasolig satmış
takımları çok olağanüstü bir takım değil takımları daha önce ne bir şampiyonluğa oynamış ne şampiyonlar ligi görmüş ama taraftar takıma sahip çıkıyor ligin en çok taraftara oynayan takımı desem herhalde yanlış olmayacak .
açın bu maçın özetini izleyin taraftarın bir takım için ne anlam ifade ettiğini görün derim .
sevgili yiğidolar bu takımın ciddi anlamda taraftara ihtiyacı var bu takım bu kör topal haliyle evinde anadolu takımlarına maç kaybetmemeli bunuda yapacak olan sivasspor taraftrarıdır hakemlerden bu sezon çok şikayetçiyiz ama hakemleri baskı altına alacak olanda taraftar bu takımı ligde tutacak olan taraftar hazır kombine fiyatlarıda düşmüşken sivasta olup pasolig almamakta ayrı sorun
B.DUMANLI 28.01.2015, 22:57 bugün antep sivas maçını izledim stadda 100 taraftar anca vardı 2 si sivasspor taraftarı ...
sergenin hakeme itirazı televizyondan duyuluyordu hocam 1 faul yaptı hemen sarı verdin :) diyordu ...
kaleci ertuğrulun ümit ümit diye bağırışını duydum .
ve az öncede geçen haftaki bursa konya maçının özetini izledim konyanın yeni stadı ciddi anlamda taraftarı vardı takımları 2-0 geriye düşmüş ama onlar her top takımlarına gelince müthiş bir ambiyans oluşturuyor. maçı bursa son dakika golüyle kazandı ama taraftarın baskısı ile konya 2-0dan gelip maça ortak oldu şansızlıkla maçı kaybetti .
bu maçla ne alakası var diyebilirsiniz ama sivassporun kendi evinde oynadığı maçlarda 3 bin taraftara oynamış olması sivassporun itici gücü olan taraftarının eksikliği ortada konyaya bakıyosun adamlar 61 bin pasolig satmış
takımları çok olağanüstü bir takım değil takımları daha önce ne bir şampiyonluğa oynamış ne şampiyonlar ligi görmüş ama taraftar takıma sahip çıkıyor ligin en çok taraftara oynayan takımı desem herhalde yanlış olmayacak .
açın bu maçın özetini izleyin taraftarın bir takım için ne anlam ifade ettiğini görün derim .
sevgili yiğidolar bu takımın ciddi anlamda taraftara ihtiyacı var bu takım bu kör topal haliyle evinde anadolu takımlarına maç kaybetmemeli bunuda yapacak olan sivasspor taraftrarıdır hakemlerden bu sezon çok şikayetçiyiz ama hakemleri baskı altına alacak olanda taraftar bu takımı ligde tutacak olan taraftar hazır kombine fiyatlarıda düşmüşken sivasta olup pasolig almamakta ayrı sorun
Bu yazmis oldugun yaziya baska bir boyut katalim ve olaya baska bir yönden yaklasalim.
Varsayalimki Eskisehir ve biz son macda kümede kalma mücadelesi veriyoruz.Üc puanin ligde kalacagi bir mac tasavvur edelim.Bugünki Eskisehir-Galatasaray kupa macindaki seyirciyi gören federasyon hangi takimi PTT ligine gönderir?.
Morten58 28.01.2015, 23:03 Maçta göze çarpanlar : ?
Ibrahim Toramanin kötü oynamasina ragmen tercübesiyle asist yapmasi !
Aydin Karabulut'un güzel paslari ve son saniyedeki harika asisti , ayrica Aydin Karabulut kondisyonu iyi degil ama lig maclarinda sonradan oyuna girerek takima fayda sagliyacagini düsünüyorum.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Yedek agirlikli kadroyla oynadik , 3 Ibrahim'ler ilk 11'de oynadi , Sergen Yalcin Hocaninda dedigi gibi golü atan takim kazandi-
Maçın en iyisi kimdi : ?
Yeni Transferlerden Ibrahim Akin ve Ibrahim Öztürk cok iyidi. Ibrahim Öztürk uzun süredir oynamamasina ragmen , nekadar caliskan ve iyi bir Stoper oldugunu gösterdi , Ibrahim Akin ise en iyi transfer diyebilirim, Onun disinda Aydin Karabulut skora katki anlaminda iyidi , ama kondisyonu 0 yani biraz daha calisip , takima ligdede fayda saglamasini bekliyoruz.
Michael Eneramo'da süper oynamasada topu iyi indiriyor ve iyi bir asist yapildigi zaman golleride atabiliyor. Yani takima fayda sagliyacaktir yavas yavas-
Onun disinda Mehdi Taoil, Fatih Ciplak ve Ertugrul Taskiran mükkemeldi.
Musa Sinan'da cok hizli ve Burhan Eser'den daha ruhlu oynadi.
Maçın en kötüsü kimdi : ?
ASPOR Spikeriydi , futboldan anlamiyor heralde , neymis Eneramo cikar diger Forvet Aatif girer diyor. !
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Fizik olarak iyi ama Mental anlamda iyi mac yönetti diyemeyiz!!!
Bu yazmis oldugun yaziya baska bir boyut katalim ve olaya baska bir yönden yaklasalim.
Varsayalimki Eskisehir ve biz son macda kümede kalma mücadelesi veriyoruz.Üc puanin ligde kalacagi bir mac tasavvur edelim.Bugünki Eskisehir-Galatasaray kupa macindaki seyirciyi gören federasyon hangi takimi PTT ligine gönderir?.
Içerideki Akhisar maçında Yiğido gençlik grubundan devasa bir Karografi bekliyorum
erhan 10 28.01.2015, 23:32 Maçta gözüme çarpan şeyler : Musa Sinan'ın çok hızlı ancak dengesiz deparları(Bruma gibi) ve rakibin kaleyi yayın etrafından çok rahat yoklaması.Elyasa bir pozisyon yürüyerek geldi.Chibuike deseniz zaten otoban oldu ama yine de yedek ağırlıklı kadro sırıtmadı.
İbrahim Akın mükemmel transfer dediği gibi eski İbrahim Akın'ı gösteriyor.Eneramo çok hantal ve bazen etrafına hiç bakmıyor.Fatih,Ziya'dan formayı kesinlikle kapmalı.İbrahim Öztürk ciddi bir savaşçı.Da Costa'yı bir iki hafta kesmeli hoca.İbrahim Toraman iyi çalışmış devre arasında.Ertuğrul da etkiliydi.Eger onun kurtardığı toplar olmasa hepimiz kornerden gelen toplara yapamadığımız müdahaleleri ve Chibuike'nin mükemmel olduğunu konuşuyor olacaktık eminim.Aydın gerçekten çok kaliteli bir oyuncu attığı pas al la at der gibiydi :) Hakan Arslan çok etkisiz.Hele hele takım kontraataklarda çok zayıftı sebebi bana göre Hakan.
Kısacası yedek ağırlıklı bir kadro olmasına rağmen savaşan oyuncular vardı.Moral oldu herkes için.Umarım bu hırs ligde ve yine kupada devam eder.Yüzümüzü kara çıkarmasınlar inşallah...
cılgınsivas58 28.01.2015, 23:39 maçın en iyisi: ertuğrul,ibrahim akın fatih ve öztürk tü
maçın en kötüsü : hakan arslan bir adam bomboş kaleye gol atamayacak kadar aciz mi bu nasıl bir oyuncu
cılgınsivas58 28.01.2015, 23:39 güzel bir orta saha alırsak eksikler tamamlanır
cılgınsivas58 28.01.2015, 23:42 mühim olan lig de ki antep maçıdır eğer ki ligde ki maçı yenersek herşey değişir
68yasar58 29.01.2015, 08:23 Bu maç bize kalecinin takıma neler kattığını gösterdi çok önemli üç top çıkaran ertuğrul turuda getirdi.Takım geneline bakarsak iyiydi yüzümüzü güldürenlerin yüzleride gülsün.
İ.Toraman veya Da Costa ASLA ORTA SAHADA OYNATILMAMALI !
Her 2 futbolcu da o mevkiinin oyuncusu değil !
Kadir - Adem - Hakan - Mehdi dörtlüsünden ikisi oynamalı.
2.yarı özellikle çok iyiydik ilk yarıda ertuğrulun iyi performansı vardı genel olarak basit top hataları dışında iyi bir görüntü çizdik.gruptan çıkmamız moral oldu.Eneramonun 90 dk sahada kalması o kadar kiloya rağmen batuhandan daha hareketli görünmesi şaşırtıcıydı.Aydının harika asisti ilede golü buldu.Tur atladığımız için mutluyuz
İbrahim Akın sürekli ilk 11'de oynar muhtemelen artık. Gerçekten iyi iş çıkardık Akın'ı alarak.
İbrahim Öztürk güven verdi, Ümit ya da Da Costa olmadığında gönül rahatlığı ile oynar, ya da arada birisi dinlendirilirse yine rahat oynar.
Aydın sakatlık ve uzun süre oynamama sıkıntıları yaşar, toplaması uzun sürer diyodum, adam oyuna girdi, sanki geçen sene 20. haftadan devam edermiş gibi oynadı. Valla takdir etmek lazım, kolay değil. Yalnız şunu da unutmayalım ki bu kondisyonu belki 90 dakikaya yayamayabilir. Ama yine de Aydın "Bizim Aydın" olduğunu gösterdi.
Toraman dün pek iyi değildi, verdiği gol pasını isteyerek mi verdi bilmiyorum, biraz şans işi gibiydi. Çok kayıp yaptı.
Eneramo, fazla kilolarından (yaklaşık 45 kg.:D) kurtulmalı. Attığı golde vuruşu güzeldi, top da sakladı ama başka bişey pek yok. O taklaları da nasıl attı yüce Mevla'nın bir mucizesi resmen.
A.Dereli, Fatih, Musa Sinan gibi yedek oyuncularımız da dün sırıtmadılar. Fatih önceki maçlara göre çok daha defansif oynadı, Sergen Hoca ayar çekmiş olabilir. Önceden ofansa daha çok çıkıyordu. Musa Sinan'da da gelişmeler var gibi, şimşek gibi koşuyor ama sonra yıldırım gibi düşüyor (bildiğiniz yere kapaklanıyor). Bitiriciliği artsa alternatif olur kadroda.
Neyse, uzun bir aranın ardından "alternatifli" diyebilecek kadromuz ve "hamle oyuncusu" diyebilecek oyuncularımız oldu. İnşallah ligde durumu toplarız diye düşünüyorum.
Bu arada not: Sarı formanın üzerindeki lanet kırıldı.:D
Özellikle ilk yarıdaki oyunumuz pek güzel değildi ama maçın sonucu ve Eneramo'nun taklaları güzeldi.
Lig maçından üç puanla dönersek Eneramo gibi bende takla atmayı deneyeceğim tabi becerebilirsem :)
karasarlıyiğido 29.01.2015, 11:10 maçın en iyisi ibrahim akın, ertuğrul, mehdi ve ibrahim öztürktü aydın hazır olmasada kalite her yerde kalite busene gitmeseydi zaten şimdi ilk beşte idik birde atıf hazır pozisyonlarda ibrahim akına top atmıyor birde onu aşar ve ibrahim akını kullanabilirsek çok farklı bir oyun ortaya çıkar ve tekrar ayağa kalkarız
subasi29 29.01.2015, 13:48 Uzun zaman sonra biraz olsun rahat bir galibiyet elde ettik .. Ibrahim Akın guzel uyum sağladı ,öztürk keza tecrübesiyle yerinde transfer olmuş.. Aydın bize çok şey verecek ,eneramo ile şahlanmaya devam....
B.Demirci 29.01.2015, 14:13 Maçın iyisi kötüsü bir yana Musa Sinan'a çok şaşırdım. Topu alıyor süratle ceza sahasına doğru gidiyor son adama tam çalımlayacak ama tuhaf bir şekilde yere çakılıyor. Adam belki son hareketi yapıp kaleciyle karşı karşıya kalacak ve maçın kahramanı olacak ama şaşılacak bir şey oluyor ve yere çakılıyor. Bunun futbolda bir açıklaması var mı acaba??????
maçın en iyisi ibrahim öztürk tü çok yerinde bir transfer olmuş mehdi de görevini yaptı diğer ibrahimler bence burda yazılan kadar iyi falan değildi özellikle ibrahim akın gol attı ama başka da bişey yapmadı.eneramo aydın ve ibrahim akının kondisyon depolamaya hem de çok ihtiyaçları var.takım da sob-n 20 dakika harici çok kötüydü.
B.DUMANLI 29.01.2015, 14:36 Özellikle ilk yarıdaki oyunumuz pek güzel değildi ama maçın sonucu ve Eneramo'nun taklaları güzeldi.
Lig maçından üç puanla dönersek Eneramo gibi bende takla atmayı deneyeceğim tabi becerebilirsem :)
Biz zaten üc puanla dönecegizde,sen genede bu takla isini gerceklestireceksen evde atmani tavsiye etmem.Evde tabak canagi kirarsin zarar verirsin.
Sen gel bu taklayi disarida at ve görüntüsünüde bizimle Sivasspor.com´da paylas.Becerebilirmiyim ne demek sen bir yigidosun.Gazan mübarek olsun simdiden.
Macdan sonra görüntülerini bekliyoruz:D:D:D.
|