Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolara Teşekkürler...
SivasSpor.Com 03.02.2015, 18:44 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/medica.jpg
Sivassporumuzun isim hakkına sponsor olan Medicana Sağlık Grubundan, Sivasspor.com aracılığıyla yiğidolara teşekkür geldi.
Önceki gün 1000 yiğidoya passolig kampanyasını başlatan Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü M. Ozan Yaşar; "İsim hakkı sponsoru olduğumuz Sivassporumuza destek amaçlı başlattığımız 1000 yiğidoya passolig kampanyasında çok ciddi ilgi görüyoruz. Bu konuda başvuruda bulunan,ilgi gösteren tüm yiğidolara teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.
TV58'de Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Spor Aktif programı ve hastanenin sosyal iletişim sayfaları ile başlatılan kampanyaya, çok kısa sürede inanılmaz talep olduğunu belirten Genel Müdür Yaşar, "Hastane grubu olarak bizler Sivasspor'a isim hakkı sponsoru olmanın yanısıra, yiğidoları stadyumlara nasıl çekebilirizi de düşünmeye başladık" dedi.
Ana hizmetlerinin Sivas ve çevre illerde bulunan insanlarımıza sağlık sektöründe hizmet vermek olduğunu belirten Yaşar, "Sivas halkına sağlık sektöründe kaliteyi de beraberinde getirdik. Sivas'lı artık başka il özel hastanelerine gitmeyecek. Medicana Sağlık Grubu olarak, Sivas'lının ayağına 11 hastanemizi ve uhdesine bulunan konusunun uzmanı Profesörleri de beraberinde getirdik" şeklinde konuştu.
Sivasspor.Com Özel Haberidir ...
Hem sağlık grubunun hemde Sivassporumuzun reklam ve tanıtımı için kollarını sıvayan, global futbolun olmazsa olmazı sponsorluğun en güzel örneğini teşkil eden Medicana ya teşekkür ederiz. Bu vesile ile tribünlerimiz yavaş yavaş eski hüviyetine kavuşacak ve azda olsa canlılık getirecektir...
asinancetin583 03.02.2015, 19:54 Asil tesekkuru biz ederiz hem Sivasimiza hem Sivassporumuza hem de taraftarlarimiza hizmetlerinden dolayi. Emeklerine ellerine saglik
Yönetim alinan Parayla bir tanede düzgün Transfer yapsaydi hersey dört dörtlük olacakti.
Sivasa ve Sivasspora destek veren Medicanaya Tesekkürler.
GokhanTurna 03.02.2015, 20:55 Biz sadece isim sponsoru olacaklarını düşünürken adamlar daha fazlasını yapıyorlar. Teşekkür ederiz her şey için.
aozdemir 03.02.2015, 21:16 teşekkür ederiz
Tebrikler Medicana hastanesine. Biz muayene için gitmeye başlamıştık, artık yakınlarımıda yönlendireceğim.
Helal olsun size Medicana Hastanesi.
Asıl biz teşekkür ederiz böyle kampanyanızdan ötürü :)
ankastre 03.02.2015, 21:42 Valla helal olsun gardaş. Akşam Mustafanın proğramda duydum esas biz sana teşekkür ederiz.
15 lira verip kart almayan Sivaslıyım diyenler varken 15 bin liraa veren Medikana hastanesine bizden teşekkürler gardaş.
medicana sağlık grubu asıl yüzünü sezon sonu görücez insallah iyi bi para yardımı yaparsında trabzon gibi bizde muhtesem transferler yapıp seneye sergen hocayla bu ligin tozunu atarız
Güzel güzel umarım diğer firmalara da teşvik olur, Sivas yatırımcıya yatırımcılarda Sivas'a hasret en kısa zamanda yeni markalar firmalar görmek dileğiyle, bu yatırımlardan herkes faydalanır, esnafından tut iş adamına şehire ne kadar girdi-çıktı olursa o kadar iyi ..
Rallim58 03.02.2015, 23:34 Sivas Özel Anadolu Hastanesi'nden, MEDİCANA Sağlık Grubuna geçen hastanenin Genel Müdürü Ozan beyle geçen günlerde, makamlarında tanıştık... Çok beyefendi ve son derece kibar bir kişiliğe sahip olan Ozan beyi resmen Sivasspor sevdalısı olarak gördüm...
Sivas ve Sivasspor hakkındaki pozitif yaklaşımları beni memnun etti. Açılan kampanyadan dolayı tebrik ediyorum. Olayı ticari ve reklam aracı olarak kullanmış olabilirler belki ama, yapılanların netice itibariyle Sivasspor için olduğu da unutulmamalıdır...
Bir kalemde passolig karta 15 bin lira yerine, Sivassporun her deplasmanına 2 bin lira ile 7-8 deplasman masrafını karşılasa, sezonun kalan tüm deplasmanlarına taraftar otobüsü çıkarmış, olabilirdi. Onlar tercihlerini passoligden yana kullanmış, ne diyelim. Allah bereketini artırsın, Sivaslı işadamlarımıza örnek davranış olsun diyelim.
Tebrikler Ozan bey, Teşekkürler Medicana...
Besyo_cu 03.02.2015, 23:49 Sponsorların bir bir Spordan uzaklaştığı bu günlerde Sivasspor'umuza sponsor olan Medicana Sağlık Grubuna Teşekkür ederiz.
yorumyapıyombenya 03.02.2015, 23:50 Sivasa ve sivasspora yapılan en ufak iyiliği bu taraftar unutmaz helal olsun Medicana'ya.
Sivasspor hastaları artık Medicanaya gitmeli :)
Nasıl olsa Medicana Sivasspor
58_SEMİH_58 04.02.2015, 00:30 Dağıtılan 1000 adet Passoligin ilk talihlisi olarak bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyorum :)
Dağıtılan 1000 adet Passoligin ilk talihlisi olarak bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyorum :)
Şimdiye kadar almadığını çaktırma :)
Her ne kadar gönül Sivasspor isminin önüne başka isim gelmesini istemesede endüstriyel futbolda işler öyle olmuyor.Medicana sağlık grubuna Sivassporumuza ve taraftarlarımıza desteği için teşekkürlerimi iletiyorum.Birde deplasman organizasyonu görmek dileği ile.
Hem Sivasspor'un reklam ve tanıtımı için kollarını sıvayan hemde yiğidolara passolig kampanyasını başlatan Medicana'ya teşekkür ederiz.
Ferhat06 04.02.2015, 08:15 Sivasspor hastaları artık Medicanaya gitmeli :)
Nasıl olsa Medicana Sivasspor
Sivasspor Hastalığı'nın tedavisi yok ne yazıkki mezara kadar gider.;)
baycabbar 04.02.2015, 09:17 Biz sizlere çok çok teşekkür ederiz Sivas Spora bu desteğinizi biz yiğidolar hiç unutmayacağız.Sivas ve Sivas Spor tarihinin beyaz sayfalarında medikana ismi yazılacak gelecek kuşaklar sizleri okuyacaktır.Sivaslı ahde vefanın karşılığını mutlaka verir.:confused:
Rallim58 04.02.2015, 11:05 Sivasspor Hastalığı'nın tedavisi yok ne yazıkki mezara kadar gider.;)
Doktorum, mesleki bir açıklama yapmışınız...:)
cetinsamet58 04.02.2015, 11:16 Eğer düzgün bir transfer de yapılsaydı tam olacaktı ama yinede teşekkürler.
astaravisa 04.02.2015, 11:34 neden Sivasspor Medicana değilde Medicana Sivasspor???
sebasteia 04.02.2015, 13:15 neden Sivasspor Medicana değilde Medicana Sivasspor???
ooo dertli yiğido!
Allah yardımcın olsun, derdin büyük senin!!!
bu büyük sorun seni kanser eder, yazık...
Ferhat06 04.02.2015, 13:24 ooo dertli yiğido!
Allah yardımcın olsun, derdin büyük senin!!!
bu büyük sorun seni kanser eder, yazık...
Aynı sıkıntı bende de oldu: niye dedim Fenerbahçe Ülker de Medicana Sivasspor.Hiç değilse Medicana sonda olsaydı.Her neyse böyle de çok havalı Medicana Sivasspor.:mad:
Abdullah DuMaN 04.02.2015, 13:27 bu passolig konusunda yönetimde destek vermeli her maç boş tribünler insanı üzüyor
by_hunter 04.02.2015, 14:38 Sivasspor umuz için iyi bir anlaşma
Medicana için iyi bir reklam
SivasLady 04.02.2015, 15:56 Sivasspor`umuz icin faydali olan herseye raziyiz.
Yardimlarindan ve desteklerinden dolayi bizlerde tesekkür ederiz
umarim her iki taraf icin hersey hayirli olur
Ertugrul 04.02.2015, 18:28 Medicina yonetimini kutluyorum, sadece isim sponsorlugunda kalmayip taraftara yonelik organizasyonlarda bulunup şehir kulturune katki saglamasi taktire şayan bir olaydir. Genel Mudurumuz sayin Yaşar nezdinde Medicana Sağlik Grubunu tebrik ediyor başarilar diliyorum.
58_SEMİH_58 05.02.2015, 22:40 Şimdiye kadar almadığını çaktırma :)
Kendi çapımızda protesto edip almamıştık bugüne kadar.Takımın şuan yakaladığı hava ve performansın artması için destek gerekli olduğunun farkında olduğumuzdan gerek duyduk artık karta. :D
|