Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Kadir Bekmezci
SivasSpor.Com 07.02.2015, 16:55 http://resimzade.com/Show.html?i=45158&token=38282
2009/2010 sezonunda Hacettepe'den Sivassporumuza transfer olan Kadir BEKMEZCİ bu hafta oynanan Akhisar maçıyla birlikte Sivasspor forması altında 200. resmi maçına çıktı.
Orta sahada ki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sivasspor'u çalıştıran bütün hocaların vazgeçilmezi olan Kadir, Sivasspor forması ile çıktığı 200 maçta 5 gol atma başarısı gösterirken 8 kırmızı kart, 30'da sarı kart gördü.
Kadir Bekmezci, Akhisar maçında gördüğü sarı kart nedeniyle önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Konyaspor maçında cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek.
29 Yaşındaki Kadir Bekmezci'yi tebrik eder, Uzun yıllar başarı ile Sivasspor forması giymesini temenni ederiz.
SivasSpor.Com Özel
sivaslıadem 07.02.2015, 17:05 Orta sahada ki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sivasspor'u çalıştıran bütün hocaların vazgeçilmezi olan Kadir]
Iste neden herkes kadiri oynatiyor sırrı bu cümlede gizli galiba
Kadiri tebrik ediyorum
kendisi şu anda takımın en kıdemli oyuncusu
Her ne kadar yaptığı hatalar bizleri çileden çıkarsa da tükenmeyen enerjisi ile orta sahayı ayakta tutuyor
Üzerine koyarak ilerlemesini diliyorum
58SAVIS58 07.02.2015, 17:11 SON sene olur insALLAH bu sene
58fatihcan 07.02.2015, 17:38 Ne kadar güzel haber. (konya maçında olmamasından bahsediyorum tabiki de)
asinancetin583 07.02.2015, 17:43 Biz her furbolcumuzu yaptigimiz gibi onu da bas taci yapiyoruz ama kadir bireysel hatalarindan odun vermemekte son derece israrci
valla kaç yüzüncü maçı bilmem ama bugün maçın kırılma anı kadirin çıkıp mehdinin oyuna girmesi statta yine saç baş yoldurdu bize
sinan-58 07.02.2015, 17:51 allah yüzümüze bakar inşallah sene sonu gider
bu adamın neresini tebrik ediyorsunuz adam her maçda saatli bomba gibi ne zaman patlayacagı belli olmuyor gereksiz yere gördügü kartlar yüzünden takım zorda kalıyor inşallah bu sene son olur yerine daha akıllı ve ayagı yere basan birini transfer ederler
etlidöktürek 07.02.2015, 21:38 Kadir kardesimizi tebrik ediyorum, takımın mihenk taşlarindan biri oldu..cok hata yapiyor ne yazik ki ve en cok elestirenlerden biri de belki benim, ama hicbir zaman kondisyonunu ve top rakipteyken yaptigi presi es gecmem yaptigi en iyi is bu,zaten hata yapmasa xavi veya iniesta olur:D
Poyrazcan 08.02.2015, 08:30 bu adamın neresini tebrik ediyorsunuz adam her maçda saatli bomba gibi ne zaman patlayacagı belli olmuyor gereksiz yere gördügü kartlar yüzünden takım zorda kalıyor inşallah bu sene son olur yerine daha akıllı ve ayagı yere basan birini transfer ederler
DOĞA yı dabeğenmeyenler adamı küfürlerle uğurladılar. O şimdi Gençlerbirliği nin belkemiği!
Futbolu bilen de yazıyor bilmeyen de...
58SAVIS58 08.02.2015, 09:30 DOĞA yı dabeğenmeyenler adamı küfürlerle uğurladılar. O şimdi Gençlerbirliği nin belkemiği!
Futbolu bilen de yazıyor bilmeyen de...
Sana bir 3d gözlük lazim belki iy görün
sebasteia 08.02.2015, 09:56 sivasspor'a 200 maçta hizmet vermiş bir futbolcu için yapılan yorumlara bak. seviye yerlerde, emeğe saygı sıfır!
son beş yılda bu takımdan kimler geldi kimler geçti. onlarca futbolcu 4-5 tane hoca geldi. ama kadir istikrarlı bir şekilde oynamaya devam etti.
her hoca istisnasız kadir'e formayı veriyorsa ortada iki ihtimal var demektir:
1) ya bu hocalar futboldan anlamıyor ve kadir'e beleşten forma veriyor.
2) ya da kadir'i eleştirenler futboldan anlamıyor, bedavadan eleştirilerini sıralıyor.
bence ikinci seçenek ağır basıyor. öyle ya para alıp karşılığında takım yöneten hocaların hepsi de futbol cahili olamaza! maç esnasında benim de çok kızdığım anlar oluyor ancak, kadir bu takımın pas yükünü çeken, en çok koşmak ve en çok mücadele etmek zorunda olan futbolcusu. hele hele kanatların çalışmadığı maçlarda üzerine daha fazla yük biniyor. haliyle top kaybı da yapabiliyor, hataya da düşüyor.
ancak bütün bunlar kadir'i kötü futbolcu yapmaz! çok şükür sivasspor'un hocaları da mücadele azmi ve enerjisine güvenip kadir'e sahip çıkıyor.
verdiğin emekler için teşekkürler kadir!
58SAVIS58 08.02.2015, 10:12 sivasspor'a 200 maçta hizmet vermiş bir futbolcu için yapılan yorumlara bak. seviye yerlerde, emeğe saygı sıfır!
son beş yılda bu takımdan kimler geldi kimler geçti. onlarca futbolcu 4-5 tane hoca geldi. ama kadir istikrarlı bir şekilde oynamaya devam etti.
her hoca istisnasız kadir'e formayı veriyorsa ortada iki ihtimal var demektir:
1) ya bu hocalar futboldan anlamıyor ve kadir'e beleşten forma veriyor.
2) ya da kadir'i eleştirenler futboldan anlamıyor, bedavadan eleştirilerini sıralıyor.
bence ikinci seçenek ağır basıyor. öyle ya para alıp karşılığında takım yöneten hocaların hepsi de futbol cahili olamaza! maç esnasında benim de çok kızdığım anlar oluyor ancak, kadir bu takımın pas yükünü çeken, en çok koşmak ve en çok mücadele etmek zorunda olan futbolcusu. hele hele kanatların çalışmadığı maçlarda üzerine daha fazla yük biniyor. haliyle top kaybı da yapabiliyor, hataya da düşüyor.
ancak bütün bunlar kadir'i kötü futbolcu yapmaz! çok şükür sivasspor'un hocaları da mücadele azmi ve enerjisine güvenip kadir'e sahip çıkıyor.
verdiğin emekler için teşekkürler kadir!
Gel sen bunu 3.senecek yaparak (torbil)de
futbolcuyu eleştirebilirsin begenmeyebilirsin ama küfürlü ugurlamak ne derece uygun bir davranış olur artık yorumu size bırakıyoruz kendi topçusuna bile küfür eden zihniyetin taraftarlıgını sorgulamak lazım
Rasimsivasli 08.02.2015, 15:43 o zaman kadirin yerine siz cikin oynayin benden bu kadar :mad:
***takımın dinamosu inşlh 300 macını bizden oynar başarılar diliyorum BÜYÜK KAPTANA
İnşallah birkaç yıl daha takımımızda başarılar kazanır da futbolu da burada bırakır. Bazıları bu başlıkta bile eleştirmiş ama ben Kadir'i her zaman destekliyorum. Kadir'in yaptığı hataların sebebini iyi analiz etmek gerekir. Ben de hoca olsam Kadir'den vazgeçmezdim.
kadir şahsi hatalarına ragmen takımın en istikrarlı oyuncusu .biz kimseleri begenmiyoruz bence kadir 3 burhan 4 hakan 5 utaka eder allah rızası için şu burhanı bi izleyin maç boyunca öldürdügü paslardan başka ne yapıyor yada utaka yada hakan ....kaldıki ademde pas hatası yapıyor atıfta cicinho da hepsi bu hatayı yapıyor önemli olan hatasını telafi etmeyi bilmektir kadir mkazma filan ama sivasspora çok hizmeti var saygısızlık bize yakışmaz akıllı olmalıyız.son maçlarda kadiri çok başarılı buluyorum bilal kısayı bi türlü durduramadı ama genede çok iyiye dogru gidiyor.
mesut bakkal geldi kadir keita oynadı.rıza hoca kadir hakan beraber oynattı.carlos geldi kadir adem oynadı sergen hoca geldi kadir değişmedi.Bu takımda bir mehmet yıldıza birde kadire yapılan haksızlık kimseye yapılmadı.Taraftara bir türlü yaranamadı bu ligde özellikle anadolu takımlarında kadirin mevkisinde kadir kadar kaliteli kim var.Bende bazen çok kızıyorum çok hata yapıyor ama fizik kalitesi hep üst düzey sürekli koşan sahanın her yerinde mücadele eden bir kadir var.Ayrıca sorunsuz efendide bir insan kendisini seviyoruz inş 300.maçınıda bu takımda oynar....
ankastre 09.02.2015, 14:38 bu sitedeki ikiyüzlü yorumlara inat nice 200'lü maçlara gardaş.
A.Turan Korkmaz 09.02.2015, 16:39 Kalecilik hariç Kadir'den herşeyi yapmasını bekledik bugüne dek. Defansif orta saha dedik. Takım savunmasından sorumlu tuttuk. Yetmedi. Takımı ileri de taşısın, hücuma çıkarsın dedik. Yetmedi. İyi de şut atmalı, dönen topları almalı ve iyi kullanmalı dedik. Bunun yanısıra takımın kaptanlığını da yapsın. Dil biliyor, tercümanlık da yapsın. Ha bir de her maç üst düzey oynasın, hiç sakatlığı olmasın, formsuz olmasın dedik. Onu yapsın bunu yapsın. Ama asla hata yapmasın istedik. Hata yaptığında affetmedik.
Bari bugün , şimdi sadece tebrik edelim. Yeter. Tebrikler kaptan!
58YIGIDO58 09.02.2015, 20:00 Kendisine cok tesekkür edilip sezon sonu gonderilmesi gerektigini dusunuyorum.
Kadirin yerine artik yeni orta saha oyuncusu alsak daha iyi olacak.
baycabbar 10.02.2015, 08:40 teprik ederim kardeşimi tam bir yiğido,zor mevkide oynuyor.buna rağmen kendine iyi bakan işini iyi yapan sivas'a ve sivas spora yakışan profösyonel bir futbolcu.
SON sene olur insALLAH bu sene
Insallah senin dedin gibi olur Kardesim ;)
Kadir' e futbol yaşantısında başarılar dilemek gerek, tam bir profosyonel.Ne denirse denilsin görev adamı, hatalar yapsada, o hep mücadeleci bir kişiliğe sahip.Sergen Hoca ile birlikte onda da değişim yaşanacak ve Sivasspora katkısı daha artacak, başarılar Kadir Bekmezci.
Rallim58 10.02.2015, 14:16 bu sitedeki ikiyüzlü yorumlara inat nice 200'lü maçlara gardaş.
Güzeeeeeeell ...:)
|