Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya Deplasmanı'na Ankara'dan Gidenler
Merhabalar arkadaşlar,
Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.
Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...
Ferhat06 09.02.2015, 17:19 Ben ve benim bacanak 2 hafta önceden tren biletimizi aldık.Hazırız.Tren dediysem hızlısından.
Rallim58 09.02.2015, 23:19 Merhabalar arkadaşlar,
Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.
Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...
Belkisi yok hocam :)
Birlikte hareket edinsenize...
Angara ekibinde, benim tahminim; Ceom, Dayım, Doktorum, Polisim ve sen olarak en az 5 kişi olursunuz diye düşünüyorum..
İnşaallah uygun olursa, nasipde var ise Konya'da görüşmek üzere :)
Ben de gelmek isterdim ama gelemeyeceğim. Yalnız Konya'nın yeni stadında özellikle rakip tribünlere saygılı olmak ve herhangibir sıkıntıya mahal vermemek lazım.
Hızlı tren'le Konya'ya gitmek için tüm hazırlıkları yapmıştım ama çalışma şartları değişince hazırlıkları iptal ettim Konya'ya gitme hayalimde suya düştü...
baycabbar 10.02.2015, 09:03 Konya taraftarı burada bizin oturakları kırıp sahaya atmıştı onun faturasını ödediler. sonra küme düştüler.ama şunuda biliyorumki bir çoğu sivas taraftarı gibi sivas sporu tutar.onun için sivaslıya ve spora saygı göstereceklerine inanıyorum.biz gidip takımımızı destekliyeceğiz.konyayıda yenip geleceğiz.
Ben de hızlı trenle gitmeyi düşünüyordum, sonra stadın yerinin değiştiğini hatırlayınca (eski stad gara çok yakındı, yenisi de terminale öyleymiş) otobüsle mi gitsem acaba diye düşünmeye başladım.
Başka yok mu kimseler aloo? :)
aozdemir 10.02.2015, 09:37 otobüsle gitmeniz en mantıklısı. otogara 20 dk mesafede sayılır.
otobüsle gitmeniz en mantıklısı. otogara 20 dk mesafede sayılır.
Evet benim de Konya'ya sık sık gidip gelen bir arkadaşım var, o da öyle dedi.
O zaman en mantıklısı otobüsle gidip gelmek gibi görünüyor.
Ferhat06 10.02.2015, 11:32 Evet benim de Konya'ya sık sık gidip gelen bir arkadaşım var, o da öyle dedi.
O zaman en mantıklısı otobüsle gidip gelmek gibi görünüyor.
Otobüs 3,5 saat falan sürer .
Rallim58 10.02.2015, 14:21 Otobüs 3,5 saat falan sürer .
Biz 7,5 düşünmüyoruz, siz 3,5 hesabı yapmayın :)
Rallim58 10.02.2015, 14:23 Hızlı tren'le Konya'ya gitmek için tüm hazırlıkları yapmıştım ama çalışma şartları değişince hazırlıkları iptal ettim Konya'ya gitme hayalimde suya düştü...
Yapma dayı, seninle Konya'da fırında tandır yiyecektik...
Otobüs terminalı stada daha yakın arkadaşlar hızlı trenlede gedebilirsiniz ama biraz uzak kalacaktır.
Otobüs 3,5 saat falan sürer .
Evet ama ben Gölbaşı'ndan bineceğim, trenle gidip orada stada ulaşmaya çalışmaktan daha iyi olacaktır diye tahmin (ve ümit:D) ediyorum.
Ben ve benim bacanak 2 hafta önceden tren biletimizi aldık.Hazırız.Tren dediysem hızlısından.
***bilet saatlerin kac- bi durum olmassa pazar günü konyadayım
Ben ve babam 8.55 treniyle Ankara'dan hareket ediyoruz. 8.55de binen varsa trene Konya'da ya da Ankara'da binerken buluşalım. Ayrı gayrı olmasın hep beraber gidelim :)
Ben ve benim bacanak 2 hafta önceden tren biletimizi aldık.Hazırız.Tren dediysem hızlısından.
Hocam 8.55 trenidir muhtemelen. Konya garda buluşalım 8.55 treniyle gelecekler hep beraber gidelim.
8.55 treniyle gidecekler özelden mesaj atabilirse numaralarını güzel olur.
Ferhat06 11.02.2015, 08:28 ***bilet saatlerin kac- bi durum olmassa pazar günü konyadayım
8.55 treni kalkıyor gardan.
Hiç birlik beraberlik yok ne kadar güzel değil mi?
Helal olsun bize. Gelecekler ile hep beraber gidip hep beraber dönmek varken kimsenin birbirinden haberi yok.
Biz kendi aramızda birlik kuramıyoruz daha kötü bişey değil mi bu? Yanlış mı düşünüyorum ?
Hiç birlik beraberlik yok ne kadar güzel değil mi?
Helal olsun bize. Gelecekler ile hep beraber gidip hep beraber dönmek varken kimsenin birbirinden haberi yok.
Biz kendi aramızda birlik kuramıyoruz daha kötü bişey değil mi bu? Yanlış mı düşünüyorum ?
Kardeş sende Haklısın birlik çok önemli aslında Ankaradan beraberce bir otobüs tutulup kendi imkanlarımızla da maça gidebilirdik
Kardeş sende Haklısın birlik çok önemli aslında Ankaradan beraberce bir otobüs tutulup kendi imkanlarımızla da maça gidebilirdik
Kesinlikle öyle. Bu sitede olanlardan giden çok olacaktır eminim. Olmayanlara lafımız zaten yok.
Hadi diyelim ki otobüs tutulmadı. E arkadaş herkes kendi imkanıyla gelsin x yerde buluşalım. Beraber yemek yiyelim,sohbet edelim,hep beraber maça gidelim,maçtan çıkalım yine herkes kendi imkanıyla dönsün.
Ama ayrı gayrı olmasın. Birlik olsun diyoruz hep bir ağızdan, ama sadece lafta sanırım.
Eskiden bu birlik beraberlik vardı, ama bizde de gidişat kötü .. İyi sonuçlar alinmış gayet iyi bir takımimız var, ee o zaman gidin de bir zahmet destekleyin çok mu zor bu işler hayır, yeter ki birlik beraberlik olsun. Passolig falan bahane Bal-Kes Konya bunlara Passolig yok mu adam az utanır, deplasman için demiyorum yine iç saha maçlarımız son 1-2 maça kadar rezaletti ..
Eskiden bu birlik beraberlik vardı, ama bizde de gidişat kötü .. İyi sonuçlar alinmış gayet iyi bir takımimız var, ee o zaman gidin de bir zahmet destekleyin çok mu zor bu işler hayır, yeter ki birlik beraberlik olsun. Passolig falan bahane Bal-Kes Konya bunlara Passolig yok mu adam az utanır, deplasman için demiyorum yine iç saha maçlarımız son 1-2 maça kadar rezaletti ..
Ben babama bile aldırdım passolig, Konya'ya da götürüyorum. Yani babamla bir olabildim sadece :)
|