Orijinalini görmek için tıklayınız : K I N I Y O R U Z
SivasSpor.Com 11.02.2015, 09:51 http://i.hizliresim.com/9Vo9Xk.jpg (http://hizliresim.com/9Vo9Xk)
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçında istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın uzatma devreleri arasında konuk takımın kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın kafası yarıldı. Normal süresi 2-2'lik beraberlikle tamamlanan müsabakada uzatmanın ilk yarısı da aynı skorla biterken, ikinci devre öncesi diğer kaleye geçen Ertuğrul, Bordo-Mavili taraftarların sahaya attığı yabancı maddelere maruz kaldı. Kafasına isabet eden madde sonucu yaralanan Kırmızı-Beyazlılar'ın file bekçisi, kanlar içinde kaldı. Sağlık ekipleri, 25 yaşındaki eldivene hemen müdahale etti ve başına bandaj sardı. Oyuna devam eden Medicana Sivassporlu Ertuğrul, maçı tamamladı.
"TRABZONSPOR CAMİASINA YAKIŞMIYOR"
Mücadele sonrasında konuşan Ertuğrul, "Saha içinde inanılmaz olaylar oldu. Sahaya atılan maddeler ki, ben ilk kez böyle şeylerle karşılaştım. Benim hiç hareketim olmamasına rağmen, çok şaşırdım. İnanılmaz cisimler atıldı. Koridorlarda hala tahriklere devam ediyorlar. Trabzonspor arması taşıyan birinin bana küfür etmesi yakışık almıyor, Trabzonspor camiasına yakışmıyor. Ailem, eşim çok merak etti, ağlayarak beni aradılar" sözleri ile isyan etti.
Harput0658 11.02.2015, 10:04 Geçmiş olsun Ertuğrul. Yakışmıyor değil tam da onlardan beklenecek hareket bu.
Yanlı ATV de "Kartlardan sonra tribün tabiki gerildi ondan oldu" diyo utanmadan. Halbu ki adam olsalar şunu derlerdi; "O kadar önlem alınıyor Pasolig, Kameralar, para cezaları varken hala nasıl bunlar olabiliyor. Bunu atanın mutlaka tesbit edilmesi gerekir"
3 cm aşağı gelse adamın gözü çıkacak allah muhafaza. Onlar TS ye yaranmanın peşinde.
Rallim58 11.02.2015, 10:07 Atılan taş, yok olmaya yüz tutan türk futbolunu yaralamıştır.
Yetkililer bu konuda bugün açıklama yaparak;
"taş atanın tesbit edilerek adalete teslim edileceğini" türk futbolseverlerine duyurmalıdır.
Aksi halde her hafta bu ve benzeri sahneleri daha çok görürüz...
Turan 59 11.02.2015, 10:08 Kınamak, insan olana yakıştırılan bir olgudur.Bunları kınamaya bile gerek yok çünkü bunlar insan değil.
Basini sardirip devam etmesi tabiki Alkislanacak bir olay.
Ceske kafam cok agriyor diye maci birakip ciksaydi, hem Trabzon 3:0 Hükmen Malup sayilacakti hemde daha cok ceza alacakti.
Ayrica bu olay daha cok gündeme gelecek ve Gazeteler yazacakti.
Normalda Hakemin maci Tatil etmesi gerekirdi illaki birinin Ölmesimi lazim.
Yenmis bile olsak mac Tail edilmeliydi.
Turan 59 11.02.2015, 10:10 Bu Trabzon'luların büyük çoğunluğu hep böyle.Bunların psikolojik bir sorunları var.
triper58 11.02.2015, 10:12 Sıvacı Atv'de arada kaynamasın.Dün gördük işlerine gelince pasolig mükemmel uygulama korkmasaydınız da konuşsaydınız bizim başkanın evimizdeki maçı Atv'den alması lazım.
B.Demirci 11.02.2015, 10:20 Atılan taş, Türk futbolunun yok olması için atılmıştır.
Atılan taş, evine gelen misafire taş atarak Türk örfüne, geleneklerine atılmıştır.
Atılan taş, insana, insanlığın saygınlığına atılmıştır,
Atılan taş, Trabzonun saygınlığına atılmıştır.
Atılan taş, ile aslında Trabzonun başkanı hacı osmana atılmış bir tokattır.
Aklını başına al mesajıdır. Aylardır ortamı gerip duruyor, ona efeleniyor, buna kafa tutuyor, ona çamur atıyor, buna laf atıyor, hakemleri telefonla arıyor, aklınca kendi başarısızlıklarını herekese ayar vererek örtmeye çalışıyor.
İ.HACIOSMANOĞLU bu senin eserin en kısa zamanda istifa ederek devirdiğin çamların üstünden atlamadan edeplice futboldan çekil..
kaplanlı 11.02.2015, 10:20 Ertuğrul a atılan taşa Atıf en güzel şekilde cevabını verdi.kamera görüntülerinden bu taşı atan insan azmanı tespit edilip cezalandırılması gerekir.Rıza hocayla elendiğimiz maçın rövanşını aldık.seni seviyorum Sivasspor, daha nice başarılara.
Abdullah DuMaN 11.02.2015, 10:24 O maddeyi atanı bakalım bulabilecekler mi passolig demekki yeterli değilmiş umarım trabzonspor ve bunu yapanlar en büyük cezayı alır
O maddeyi atanı bakalım bulabilecekler mi passolig demekki yeterli değilmiş umarım trabzonspor ve bunu yapanlar en büyük cezayı alır
Bulunur abim sen korkma yeterki Polisimize Hakimimize yetkiler verilsin, maç sonunda hala bağıranlar vardı, büyük ihtimal onlardan biri yapmıştır, yoksa evli barklı adam onu yapmaz, çoluğu çocuğu olmayan soysuzlardan biridir. Bunlardan bir grup maç sonu alındı '' Express Haber :D ..
Rallim58 11.02.2015, 10:40 Elinde kamera ile, trübünlerde yiğidoyu adım adım takip edenler, bakalım Trabzon'dan bir görüntü çıkaracak mı?
kaplanlı 11.02.2015, 10:43 O maddeyi atanı bakalım bulabilecekler mi passolig demekki yeterli değilmiş umarım trabzonspor ve bunu yapanlar en büyük cezayı alır
kupa maçlarında passolig uygulanmıyor.
B.Demirci 11.02.2015, 10:43 Hoşgörünüze sığınarak sıra dışı bir yorum yapacağım.
Futbolu hayatının merkezi yapanlara sesleniyorum. Nedir bu futbol hayatın merkezinde midir? Taparcasına futbola bağlanmak dünyevi ve uhrevi hayatımıza ne katar. Ne olacak yani üst üste on kere şampiyon olsan bir insanın hayatından daha mı değerli. Bu soruların cevabını herkes kendine sormalı. Eline bayrakları alıp ölmeye, ölmeye, ölmeye geldik diye bir öfke, bir histeri nöbetiyle maça gelenlere yarın ona bu hayatı veren (Yüce Allah c.c) benim için ne yaptın diye sorduğunda taraftarı olduğum kulüp için canımı ortaya koydum diye mi cevap verecek insanlar. Dikkat edelim dostlar şirke girmeyelim. Hiçbir sevgi Allah sevgisinden üstünde değildir, İkinciye Vatan Sevgisi gelir. Bende hasbel kadar futbolu seviyorum Sivasspor taraftarıyım. Ama bizi yeniyor diye kimseye küfretmedim. Maçımı izledim gerektiğinde sesim kısılana kadar da takımımı destekledim o kadar. Sonuçta karşımızdaki takım da Yunan yada Ermenistan takımı değil. Bu ülkenin insanları. Bunun vebali çok büyük. Yarın huzuru mahşerde bizden davacı olacakların sayısını arttırmamalıyız. Allahın huzurunda yüzümüzün kızaracağı şeyler yapmamalıyız. Yanlış anlaşılmasın bunları Sivasspor Taraftarına söylemiyorum. Yiğidolar belki şu ligin en centilmen taraftarı. Bir futbol severin öz eleştirisi olarak yazdım. Sürçü lisan etti isem affola.
burhann58 11.02.2015, 10:46 lafa söze gerek yok hersey ortada ben üniversitede okurken trabzonlu olupda agzı düzgün adam daha görmedim dünde bunu gösterdiler zaten türk futbolu futboldan baska herseyle ilgilenirse futbolumuz tabiki gelismez avrupadan basarı gelmez bu sadece trabzon taraftarına has bi durum degil cogu takımda bu var TAKIMLARINI desteklemek bizim ülkemiz futbolunda gelismemis takımını seven takımını destekler hatası oldugunda da elestirir bizim kadiri elestirdigimiz gibi yada toramanı ama bizim onun anasına avradına küfür etme hakkımız oldugunu göstermez forumdada görmedim ama stadda oluyor bu bizim stadımızda da oluyor adam 70 yasında maca gelmis ana avrat küfrediyor hakeme karsı takım oyuncusuna da bizim oyuncuyada yahu bagırınca adamı ölecek sandım ölürken bile kelimeyi sehadet degil küfür ederek ölecek keske bizim taraftarımızda tüm türkiyeye örnek olsa herkesin takdirini kazansa cekirdek citliyoz anca gol oluncada gol diye bagırıyoz 5 10 dk kırmızı beyaz en büyük sivas diye yahu yanımdaki adamı zor kaldırıyorum kalk sende destekle diye avrupada neden taraftarlar özellikle ingiltere domino tası gibi dizilmisler mac seyrediyolar liverpool taraftarı asla yalnız yürümiceksiniz diye takımlarını destekliyolar EĞER BÜYÜK takım olmak istiyorsak saha ici degil dısında da BÜYÜK olmamız lazım gönlümzde takımımız zaten büyük anlatılacak cok sey var ama cuvaldızıı baskasına igneyi kendimize batırmamız gerekir konunun biraz disına cıktım hatamız varsa affola temiz futbol temiz türkiye EN BÜYÜK SİVASSPORUM
kupa maçlarında passolig uygulanmıyor.
Uygulandı dostum ..
Hoşgörünüze sığınarak sıra dışı bir yorum yapacağım.
Futbolu hayatının merkezi yapanlara sesleniyorum. Nedir bu futbol hayatın merkezinde midir? Taparcasına futbola bağlanmak dünyevi ve uhrevi hayatımıza ne katar. Ne olacak yani üst üste on kere şampiyon olsan bir insanın hayatından daha mı değerli. Bu soruların cevabını herkes kendine sormalı. Eline bayrakları alıp ölmeye, ölmeye, ölmeye geldik diye bir öfke, bir histeri nöbetiyle maça gelenlere yarın ona bu hayatı veren (Yüce Allah c.c) benim için ne yaptın diye sorduğunda taraftarı olduğum kulüp için canımı ortaya koydum diye mi cevap verecek insanlar. Dikkat edelim dostlar şirke girmeyelim. Hiçbir sevgi Allah sevgisinden üstünde değildir, İkinciye Vatan Sevgisi gelir. Bende hasbel kadar futbolu seviyorum Sivasspor taraftarıyım. Ama bizi yeniyor diye kimseye küfretmedim. Maçımı izledim gerektiğinde sesim kısılana kadar da takımımı destekledim o kadar. Sonuçta karşımızdaki takım da Yunan yada Ermenistan takımı değil. Bu ülkenin insanları. Bunun vebali çok büyük. Yarın huzuru mahşerde bizden davacı olacakların sayısını arttırmamalıyız. Allahın huzurunda yüzümüzün kızaracağı şeyler yapmamalıyız. Yanlış anlaşılmasın bunları Sivasspor Taraftarına söylemiyorum. Yiğidolar belki şu ligin en centilmen taraftarı. Bir futbol severin öz eleştirisi olarak yazdım. Sürçü lisan etti isem affola.
Aynen öyle hocam, net ama bunlara biz yine centilmenlik yapıp karşılarız lakin o Salih dursun denen insan demeye dilim varmıyor. Ettiği küfürleri etsem banlarım burdan onu çok güzel karşılamamız lazım (!) .. Diğer futbolcular gram saha dışı çirkeflikte bulunmadı, ama bu pisliq hem sivasımıza hemde Sivaslılara çok kötü küfürler etti ..
burhann58 11.02.2015, 10:51 B.DEMİRCİ duygularıma tercüman oldugun icin allah senden razı olsun anlatmak isteyipde yazamadıklarımı yazmısın helal olsun sana ama bizim taraftarda da skıntı var haberin olsun örnek kayseri macı yokken kendini bilmezler kayseriye küfür eden ergenler nyse hadi kal saglıcakla kardesim agzına gönlüne saglık dua et bizede
SivasLady 11.02.2015, 10:52 öncelikle Ertugrul kardesimize gecmis olsun deyip, acil sifalar dilerim
o madde nasil girdi stada? Sivas`da stada girerken didim didim aranirken, yagmurda bile semsiye almak yasakken Avni Aker`in Stad güvenligi isini yapmiyor
belkide islerine gelmedi, kiniyoruz TS camiasini ve yapanin bulunup cezalandirilmasini istiyoruz ama nerdeeee bundanda kolay kurtulurlar :mad:
asinancetin583 11.02.2015, 10:53 Kinamaya falan gerek yok cunku bir ise yaramayacak ulkemizin futbol teroru rumspor her zaan bu gibi davranislar sergileyecek yabdas medya ortbas edecek
Bu tur olaylarin bir daha yasanmamasi icin O tasi atani bulup stadlardan omur boyu men etmeli... Ayrica yuklu miktarda para cezasi yemeli..
Ya ertugrula bisey olsaydi? Illa biri mi olmeli? Adam polise ifade verirken dansoz gibi kivirir. O anlik ofkeme geldi der.. Ve en asgari cezayla isin icinden cikar... Yazik...
Bu futbol cahilleri ceza yedikçe dahada hırçınlaşıyor ne yaptıklarını bilmiyorlar gafası çalışan birisi o saatte ayakkabısını sahaya atarmı hiç..
Gerçi atlet don çakı atanların ayakkabı atmasıda normal.
superglam 11.02.2015, 11:00 Elinde kamera ile, trübünlerde yiğidoyu adım adım takip edenler, bakalım Trabzon'dan bir görüntü çıkaracak mı?
Aynen katılıyorum.. Polislerin ellerinde kamera var bizi çektikleri gibi o taşı atanıda çektilermi bakalım..
Rallim58 11.02.2015, 11:03 Hoşgörünüze sığınarak sıra dışı bir yorum yapacağım.
Sn Demirci, yorumunuz için teşekkür ediyorum...
Sivasspor taraftarının çoğunluğuna yakın sayıdaki yiğidoların hislerine tercüman olduğunuzu düşünüyorum...
Yorumunuz için tekrar teşekkür ediyorum...
Rallim58 11.02.2015, 11:05 Bu futbol cahilleri ceza yedikçe dahada hırçınlaşıyor ne yaptıklarını bilmiyorlar gafası çalışan birisi o saatte ayakkabısını sahaya atarmı hiç..
Dayı TFF'ye öneri de bulunalım...
"Saat 12.00'den sonra Karadeniz bölgesinde maç yapmak yasaktır" :)
maddesi koysunlar...:)
Rallim58 11.02.2015, 11:09 Sormak lazım 6222 sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun"
Ne için çıkarıldı?
Ve Uygulanıyor mu?
68yasar58 11.02.2015, 11:14 Türk futbolunu buralara getirenlere
Medyasınıda üzerine koyarak sahada cevabını verdi Yiğidom.
Başarılarının devamını dilerim.
Rallim58 11.02.2015, 11:24 6222 sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun"
Madde 13'de yer alan:
Spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması
başlığının
4. maddesi; Esasen bulundurulması yasak olmamakla beraber kesici, ezici, bereleyici veya delici aletler veya maddeleri spor alanında kullanan kişi, bu suretle müsabaka düzeninin bozulması halinde, fiili daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
şeklindedir.
Bu madde uygulanıp, kamuoyu bilgilendirilecek mi?
kızılelmalım 11.02.2015, 11:28 Futbol terörü giderek artıyor bu yüzden statlar boş ilgi giderek azalıyor pasolig ve yasaklar buna çözüm getirmiyor TV.deki yorumcular futbol yerine ortamı germe reyting peşinde tuttuğu takıma göre yorum yapıyor statlar kapanıyor para cezaları kesiliyor kulüpler borç batağında sevginin saygının olmadığı bir dünyada huzurda olmaz .ALLAH bu günlerimizi aratmasın bizleri yönetenler acil önce okullardan başlayarak toplumu eğitmeli TV.lar bu konular hakkında programlar yapmalı deplasmanlara turizm turları organizasyonu gibi gidilerek ekonomik ve sosyal paylaşımlar yapılmalı"hayalim"...
5 sene Trabzon'da hem de Fanatik Trabzonspor'luların arasında yaşadım.
Sivasspor o zamanlar 3.lig batağındaydı.
Trabzon Telekom, A.Sebat, Yalıspor maçlarına bile gittim.
İnanın dün yaşananlar bunlara çok ama çok YAKIŞIYOR !
Hatta daha vahim olaylarda olabilirdi !
Geçmişte de çok oldu, eskiler iyi bilir.
Maçları az iptal olmadı.
Dolayısı ile "Kınamak, ayıplamak, CEZA vermek ..." gibi şeyler bunları düzeltmez !
Aynısını seneye yine yapacaklar.
Başlarındaki MAFYA ÇAPULCUSU olduktan sonra daha azacaklarına emin olabilirsiniz.
"Ya bunlar her stadyumda olan çok olağan şeyler " diyor sevgili Aspor yorumcuları ama bakıyorum 40 yıldır sivasta hiçbir kalecinin başı yarılmış mı bu olaylar özellikle Trabzonda yapılıyor ama bunu kınamak yerine hala olayı basite indiriyorlar. Ertuğrulun gözüne gelse futbol hayatı biterdi çok mu mutlu olurdunuz. Bu maçı artık bir kenara bırakma zamanı geldi şuan çok önemli bir Konyaspor maçımız var.
Ne kınaması onlar insanmı ki kınıyım hayvan kınanırmı
Elinde kamera ile, trübünlerde yiğidoyu adım adım takip edenler, bakalım Trabzon'dan bir görüntü çıkaracak mı?
Abi inan o polislere öyle gıcık oluyorum ki ya kardeşim neyin peşindesiniz maça girerkende yarım saat ugrastıryor üzerini aryor bu passolig senin mi resim benziyor mu felan arkadas bundan sonra kan testi götürcem yanımda dna ma baksınlar bensem alsınlar içeri.
Kizilirmak58 11.02.2015, 11:46 öcelikle ertuğrul kardeşime geçmiş olsun dileklrimi iletiyorumm.. trabzon pontusalrı bunları yapanlar yazıklar olsun pontus tohumlarına
58sinan58 11.02.2015, 11:51 Bu futbol cahilleri ceza yedikçe dahada hırçınlaşıyor ne yaptıklarını bilmiyorlar gafası çalışan birisi o saatte ayakkabısını sahaya atarmı hiç..
o karaktersizler için normal abi
bana başkanını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali böyle başkanın böylede taraftarı olur süper lige yakışmayan kuru kalabalıktan başka bişey değiller
58sinan58 11.02.2015, 11:58 Ne kınaması onlar insanmı ki kınıyım hayvan kınanırmı
aslında bu hayvanlara kendi aralarında bir lig kuracaksın national geopratich belgesel kanalında yayınlayacaksın
34MUAMMER58 11.02.2015, 12:00 FUTBOL terörizmi başlığı altında araştırma konusu yapılsa, tüm örnekleriyle türkiyede en büyük futbol fanatizmi [terörizmi]ts taraftarından çıkar ,bune ilk icraatları nede son icraatları olacaktır,dün akşamki görüntüler bugüne kadarki yapmış oldukları çirkefliklerin üstüne eklenmiş son pislik halkasıdır ,değişen birşey olmayacaktır,3 5 kuruş ceza verilip üstü kapatılacaktır,bugüne kadar adamların yaptıkları çirkeflikler belli ,ille bu adiliklerini hafifletmekiçin hep suçlu başkası oluyor ,şimdide sözde hakem tahrik etmiş oldu,adamların daha önceki sabıkaları belli,sahaya girmek,hakem kurşunlamak,rakip takım otobüsünü taşlamak ,yakmaya alkmak,işemek,hakem kafası yarmak,futbolcu kafası yarmak,rakip yönetime sözlü ve fiili olarak saldırmak küfretmek,sahaya cep teli,atlet don,meşale atmak ve diğer tüm rezillikleri yapmak bu insanlıktan ,müslümanlıktan ,türklükten zerre kadar nasip almamış gereksiz zerzevatlar için normal işler,türk futbolu temizlenecekse önce böyle pislik takımlardan kurtulmak gerekiyor,tff bu konuda sessizliğini bozup en ağır yaptırımları yapmazsa bu staddan yakında cenaze bile çıkar ,buradan kınamak sorun değil ,gs yi fb yi bjk yi havaalanında binlerce kişiyle karşılayan sözde sivaslılar cehennemden kaçış filmi gibi sivasa geliyorsa dosta düşmana karşı binlerce kişiyle karşılayıp bu çocukların sahipsiz olmadığını göstermesi gerekiyordu,bakalım ertuğrulu yaralıyan adi bulunacakmı?bulunamazsa zaten paso lig denen ucube hortum sisteminin hiçbir faydası olmadığı netleşecektir,ertuğrul kardeşime ve takıma geçmiş olsun diyor bunu yapanları lanetliyor ve kınıyorum
işte pasolig uygulanmadığı zaman bu görüntüler çıkıyor mağlumunuz türkiye kupasında kağıt bilet uygulanıyor iş e bilet' evet
ertuğrul yerde yatınca kendi kendime ne gerek var, tribünler zaten gergin dedim. ama kafasını kanıyor olarak görünce benim canım yandı.
58fatihcan 11.02.2015, 12:27 Kendilerinden bekleneni yine yaptı bunlar. Gol sonrası bütün takım Ertuğrula koşsa kötü mü olurdu
58sinan58 11.02.2015, 12:59 Türkiye nin başkenti Ankara ise futbol dada terörün başkenti Trabzon dur
Rallim58 11.02.2015, 12:59 Kendilerinden bekleneni yine yaptı bunlar. Gol sonrası bütün takım Ertuğrula koşsa kötü mü olurdu
Fatih'im o an bizler de evlerde kimlere sarıldığımızı hatırlamıyoruz ki, onların akıllarına mı gelir Ertuğrul:)
falcon58 11.02.2015, 13:03 Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız...
Rallim58 11.02.2015, 13:22 Allah'tan kapsam alanı dışındayken aramış...:)
http://resimzade.com/Show.html?i=45234&token=96188 (http://resimzade.com/Show.html?i=45234&token=96188)
58sinan58 11.02.2015, 13:25 Allah'tan kapsam alanı dışındayken aramış...:)
http://resimzade.com/Show.html?i=45234&token=96188 (http://resimzade.com/Show.html?i=45234&token=96188)
benim aldığım bir duyuma göre de telefonunun faturasını ödememiş o yüzden ulaşamamış mete ye :D:D:D
bahbaba58 11.02.2015, 13:32 Soyu belli olmayan hamsi beyinliler...
Bunlar turk futbolunun teroristleridir!!
serkan_ozcan58 11.02.2015, 13:42 zorlarina gitti hamsi kafalilarin yedek kadromuzla yenilmeleri yenmemiz
hasanim58 11.02.2015, 14:01 herkes ekmeğinin peşinde ayıptır günahtır valla diyecek bişey yok yazıklar olsun ts taraftarı herzamanki gibi kendine yakışanı yaptı
58fatihcan 11.02.2015, 14:11 Fatih'im o an bizler de evlerde kimlere sarıldığımızı hatırlamıyoruz ki, onların akıllarına mı gelir Ertuğrul:)
Çok sevdiğim saygı değer abim. Ellerinden öpüyorum. Haklısınız valla. Ben de o sıra tv yi tokatlıyordum:)
Bunların topunu topsuz alanda toplayıp zil takıp oynatacaksın :)
Maç sonu koridorda futbolcularımıza saldıranları stad çıkışında takım otobüsümüzü yabancı madde yağmuruna tutan beyinsizleri k ı n ı y o r u m..
halilxx58 11.02.2015, 14:35 http://resimzade.com/Show.html?i=45236&token=32543 (http://resimzade.com/Show.html?i=45236&token=32543)
58sinan58 11.02.2015, 15:12 http://resimzade.com/Show.html?i=45236&token=32543 (http://resimzade.com/Show.html?i=45236&token=32543)
ödemeli aramakta aklına gelmemiştir bu kaz kafalı hacıortalığıkarıştıranoğlunun :D:D:D
halilxx58 11.02.2015, 15:18 ödemeli aramakta aklına gelmemiştir bu kaz kafalı hacıortalığıkarıştıranoğlunun :D:D:D
12'den sonra aradiysa yapacak bisey yok :D :D :D
kınamaya filan gerek yok lafım sanaldan dışarı eşege hünerin ne demişler kuyrugunu kaldırıp osurmuş....bunlar insanlıktan nasibini almamış yenilgiyi kabul edemeyen hakem hataları üzerine sistemlerini kurmuş yalakaları kendilerine hizmetçi yapmış bir topluluk başkanından teknik drektörlerine kadar tam bir çirkefler toplulugu bunlara ö.üründül dahil normal trabzonlu kardeşlerimiz hariç.
58Sivaslilar 11.02.2015, 16:44 trabzonun ayibi bu kan sizden baska bir seyde beklenmez zaten:confused:
Futbolun bu duruma gelmiş olmasında büyüklük ünvanı arkasına gizlene takımların yandaş spor yazarları ve yorumcuları vardır. Taraflı yapılan yorumlar spor severlerin kalbinde kanayan bir yaradır.Yıllardır beslendikleri takımların hiç bir yalışlını görmeden hakemler üzerinde yazdıklarıya söylemleriyle baskı kuran bu yandaşların ağızları kapatılmadıkça futbolumuzun düzlüğe çıkması imkansızdır.
DOGU_BEY 11.02.2015, 19:43 futbol teroristi ts ve manukyan kılıklı başkanları İHO futboldan acilen men edilmelidir..yıllardır trabDON'da hep olaylı yaralamalı bir sürü maç oluyor, adamlar her çeşit patlayaıcı ve yaralayıcı maddeyi stada çok rahat alıyor kimsenin sesi çıkmıyor kimse ağır cezalar vermiyor..ama biz burada yağmurlu havada şemsiye ile maç izlemeye gittiğimizde bardak bardak yağmur yağdığında bile şemsiylerimiz elimziden alınıyor ayakkabılarımız çoraplarımız çıkartılıyor..daha nereye kadar bu tsyi koruyacak ve yalakalık yapacaksınız?
eyuphulagu 11.02.2015, 20:52 Ertuğrul kardeşimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor;kendisine geçmiş olsun diyorum...
aozdemir 11.02.2015, 21:20 bunu yapan nasıl bir insandır ya. yazık değil mi o oyuncuya. ya daha kötü bişey olsaydı vicdanı rahat eder miydi o maddeyi atanın.
bulutbey27 11.02.2015, 22:27 Şeref yoksunu insanlar o şehre futbolu yasak edeceksin
senelerdir Trabzonspor U ve taşkınlık yapan Trabzonspor taraftarlarını kollayan.koruyan,savunanların eseridir bunlar
subasi29 11.02.2015, 23:50 Kınamak yetmiyor! Artık icraat gerek . TFF bunlara her daim göz yumuyor . Vereceksin para cezasının Kralını ödeyemeyecek , baktın ödeyemiyor puanını sileceksin . Bak ozaman ne oluyor ... Sopayı gösterdin mi birtane vuracaksın hemşerimmmmm
Ertuğrul adamlık yaptın oynadın ama adamlık yapmak için karşında Haysiyetli kişiler Olmalı keşke o baş ağrın ile oynayamayacağını söylesen ve maçı tatil ettirseydin şu Trabzon'u da atsaydınız felaketin içine 3-0 kazanırdık akılları hala o kırmızı kartta kalmazdı
Passolig ile sporda şiddet olaylarının biteceğini ve sorumluların tesbitinin kolaylaşacağını söyleyen ilgililer bakalım sahaya ayakkabasını dahi atabilecek,karar verme yetisinden mahrum insanları tespit edebilecek mi
Geçmiş olsun Ertuğrul.
DEMİRBEYOĞLU 12.02.2015, 02:09 Kınaya yazık
Bunlara gol atacaksın bir yalayıcı kuruluşa
Sivas ne yittiki bunlar a a a adiyolar
Bizim yedekler ettiler bi de asılları görseniz.
Ne düşmanımız varmış
Biz bir TÜRK Takımıyız bizimki böyle işte beyler
Sert gele bilir ne yapalım olan bu bu yıllık idare edin GÖrüŞÜrük
Rallim58 12.02.2015, 11:14 Ömer İrin dil... Akşam utanmadan yine TRT'de benzer konulara değindi... Mailler ve Twit'lerin bazıları okundu bazılarına cevap verilmedi..
Utanmaz heryerde utanmazdır...
TRT'de yorum yapacaksın, Sivassporun hakkını teslim etmeyeceksin. Utanmaz adam.
cılgınsivas58 12.02.2015, 23:35 trabzonspor taraftarı terörist oldugu için onlardan herşey beklenır
adı trabzon ermni rum pontus cemiyeti
sıvaslıgenç 13.02.2015, 01:08 Hayırdır Pasolig saçmalığınız taş atan hayvanı gidip anında bulup etkisiz hale getiremedimi ?
Sporda şiddeti önlemek adına saçma sapan şeylerle ilgilenip gerçeği göz ardı edenlere binlerce kez yazıklar olsun , futbolu ne hale getirdiniz !!!
aozdemir 13.02.2015, 09:47 dünyalık hiç bir şey insan canından daha değerli olamaz. sivasımızda böyle olaylar şampiyonluğu kaybettiğimiz maçlarda bile olmadı.
misafirin namusu ve canı ev sahibinden sorulur,tüm trabzonlu dostları kastedmiyorum ama stadda olay çıkaranalar namus ve haysiyetten uzak kişilerdir,hacısalihoğlu denen şahıs trabzona yakışan bir şahsiyet değikdir..
dünyalık hiç bir şey insan canından daha değerli olamaz. sivasımızda böyle olaylar şampiyonluğu kaybettiğimiz maçlarda bile olmadı.
trabzonspor taraftarı terörist oldugu için onlardan herşey beklenır
adı trabzon ermni rum pontus cemiyeti
yorum yaparken insanları ayrıştırmak.bu millete yapılan en büyük kötülüktür,benmde tanıdığım yiğit mert trabzonlu dotlarım var,lütfen tüm şehri ve insanları incitmeyib.
ezelşener 13.02.2015, 17:16 Tüm Türkiyenin.Futbolun hatta Coğrafyanın NEFRETİ : TRABZON ve TRABZONSPOR.( Adını bile Yazmak istemiyorum )
alemdarlar 13.02.2015, 21:20 O maddeyi atanı bakalım bulabilecekler mi passolig demekki yeterli değilmiş umarım trabzonspor ve bunu yapanlar en büyük cezayı alır
Passolig kupada geçmiyor şuan. Ancak Passolig karta sahip olanlar Lig harici maçlarda indirimden yararlana biliyor. Böyle kural var. Trabzonlular aç. Bir İki Lira için kart göstermişledir. Evet yeterli olmuyor. Mamukyanın torunları TS liler Sivasa nnaahh girerler. Uzaktan taş at kaç. Sivasa gelin adam görün. Yumruk görün. Taşı kızlar atar.
58MySouL 14.02.2015, 14:05 O maddeyi atana galibiyetimiz kapak olmuştur.Kına yaksın hamsi kafalılar.
B.DUMANLI 14.02.2015, 18:48 2015 yilinda bu gibi barbarca olaylarin tekerrür etmesi tasvip edilecek cinsten degil.
Hergün medyayi takip ediyorum Trabzon´a ne ceza verilecek diye malesef bugüne kadar bu cezaya rastlayamadim.Bu olay gözardi edilemez.Trabzon´a hem para cezasi ,hemde saha kapatma cezasi verilmelidir.Sivasspor kulübü bunun takipcisi olmalidir.Bugüne kadar cesitli sebeplerden sahasi kapatilan Trabzon´a TFF´nin daha agir yaptirimlarla yaklasmasi gerekmektedir.
En sob Fenerbahce nacinda cikan olaylar sonunda saha kapatma cezasi almislardi.Pasolig´in gayesi türbün olaylarini aza indirgemekse ,o vakit buyrun is basina bulun o zanliyi verin Trabzon´un cezasini.
Akan her kanin bir bedeli olmali bizde bedelimizi istiyoruz....
|