Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK Torbalar belli oldu

SivasSpor.Com
14.02.2015, 07:42
http://i.hizliresim.com/7oAVQm.jpg

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu, Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadele ile tamamlandı ve çeyrek final bileti alan 8 takım belli oldu.

Medicana Sivasspor, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Manisaspor, Gençlerbirliği ve Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 8 takım arasına adını yazdırdı.

Çeyrek final eşleşmeleri, TFF tarafından yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak ve 8 takım arasında çift maç eleme usulüne göre oynanacak.

1. TORBA
Galatasaray
Fenerbahçe
Bursaspor
Medicana Sivasspor

2. TORBA
Gençlerbirliği
Mersin İdman Yurdu
Kayserispor
Manisaspor

Çeyrek final turunda ilk maçlar 4 Mart Çarşamba günü, rövanşlar ise 8 Nisan Çarşamba günü oynanancak.

umitfidan
14.02.2015, 08:17
Performansımız tekrar düşüşe geçmezse bu yıl finale kadar gideriz

by_hunter
14.02.2015, 08:39
Yarı finaldeki muhtemel rakiplerin hepsini yenebilecek kapasitedeyiz.

İnşallah final oynayıp geçen sene gasp edilen Avrupa kupası hakkımızı geri alacağız.

Bu saatten sonra kupaya daha fazla önem verip maçlara asılmamız lazım.UEFA kupasına en kestirmeden gitme yolu.

Bu güzel oyunla bundan sonra ligden düşme korkusu yaşayacağımıza ihtimal vermiyorum.

Kupaya asılıp kesinlikle final oynamalıyız.UEFA kupasından gelecek olan para yönetimimizinde elini kuvvetlendirir...

benozgurr
14.02.2015, 10:29
İnşallah bu sene kupa bizim olur

Muzaffer6758
14.02.2015, 12:34
Bundan iyisi olamazdı

Rallim58
14.02.2015, 12:39
Bundan iyisi olamazdı

3 lig takımından 3 gol yenilince "bu takımdan bir cacık olmaz" diyen çoğunluğumuz vardı...

Buna şükür...

AYIBOAN
14.02.2015, 16:11
Pek çok kişi daha öncedende statünün değiştiğini ve kupayı alamazsak avrupaya katılamayacağımızı belirtti ama bazıları hala final oynarsak avrupaya yeteceğeni sanıyor.

karamik
14.02.2015, 17:32
Umarım Manisa çıkar

B.DUMANLI
14.02.2015, 18:35
Mantiken amac kupada yola devam etmek ise,gaye Sivasspor´un bu yolda maddi acidan bir gelir saglamasi olayi ise o vakit Manisaspor diyorum.Kupada Manisa´yi elerken bu süre zarfinda ligdede düzlüge cikmis oluruz,diger turlarda karsimiza kim cikarsa ciksin Sivasspor onunda üstesinden gelecektir evelallah.

Bizim önce zamana ihtiyacimiz var.Ilk hedef öncelikle lig.Lig yolunda saglam adimlarla ilerlerken,bulundugumuz konumdan kurtulma yolunda ,kupadada yara almadan yola devam etmek amac olmali.Onun icin ilk etapta Manisasspor bizim icin ideal bir ekip olur diyorum.

sivaslıadem
15.02.2015, 00:22
bi Allahın kulu kura çekimi günü ve saatinden bahsetmemiş
Az önce bulmuş oldum cevabını

17 şubat salı günü saat 12.00da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılacakmış

Buraq58
15.02.2015, 14:00
Bence bundan iyi çekiliş olamaz butun güçlü takımlar 1. torbada kesin yarı finaldeyız ınsallah manisa gelir

eurovision
15.02.2015, 14:30
kayserispor çıkar inşallah