Orijinalini görmek için tıklayınız : M.Sivasspor 2-3 Galatasaray
SivasSpor.Com 15.02.2015, 15:12 http://resimzade.com/Show.html?i=43864&token=85606
Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta Medicana Sivasspor - Galatasaray maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 21 Şubat Cumartesi
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 19:00
Maçın Hakemi: Hüseyin Göçek
Kadrolar:
M.SİVASSPOR
1 Korcan Çelikay
3 İbrahim Öztürk
12 Cicinho
22 Manuel da Costa
58 Ziya Erdal
8 Kadir Bekmezci
66 Adem Koçak
91 Mehdi Taouil
92 Aatif Chahechouhe
7 John Utaka
55 İbrahim Akın
GALATASARAY
1 Fernando Muslera
21 Aurelien Chedjou
28 Koray Günter
55 Sabri Sarıoğlu
4 Hamit Altıntop
8 Selçuk İnan
10 Wesley Sneijder
11 Bruma
23 Yasin Öztekin
29 Olcan Adın
17 Burak Yılmaz
DoomsDay58 15.02.2015, 15:18 İçimden bir ses kazanacağız diyor Galatasaray çok iyi oynayan bi takım değil ama tehlikeli oyuncuları var onları tutarsak en kötü bir puan alırız kazanırsak zaten sırtımız kolay kolay yere gelmez bundan sonra.
58YIGIDO58 15.02.2015, 15:22 Bunlarida ezip gececegiz insallah.
Ezip geçeceğiz rahat olun !
Eneramo yetisir insallah bu maca.
en kötü 1 puan alırsak takımın olumlu gidişatıda bozulmamış olur
Rallim58 15.02.2015, 15:26 Disiplini elden bırakmayarak, oynanacak bir Sivasspor-GS karşılaşmasından da 3 puan alacağımızı düşünüyorum...
legolass 15.02.2015, 15:29 deplasmanlarda yenemediğimiz tek takım galiba galatasaray.sadece türkiye kupasında erman kılıçın golüyle yenmiştik. ama evimizde iyiyiz. takım halinde savunma takım halinde hücum ile özel oyunculara kilit vurduk mu bizde bulduğumuzu atarsak galip geliriz.haddimizi aşmadan her takıma nasıl oynuyorsak bu maçada o şekilde çıkmalıyız. gözümüzde büyütmeye gerek yok. eneramo inşallah yetişir. burhan cezalı musa sinan bu şansı iyi değerlendirir. kadiri değil MEHDİ'yi tercih etmeliyiz artık.
1 puan iyi olur 3 puan süper olur tahminde beraberligi işaretledim
asinancetin583 15.02.2015, 15:36 İnsallah kara boga yetisirse 11 su sekilde olur
Korcan
Cicinho-costa-umit-ziya
Adem-mehdi
İ.akin-aatif-utaka
Eneramo
Ama umitin yerine bugunku gibi ozturk de oynayabilir
cetinsamet58 15.02.2015, 15:37 Macin evimizde olması bizum icin cok buyuk bi avantaj. Burhan da kart cezalisi oldu artik musayi oynatirsa kanatlari daha etkili kullaniriz. Guzel ve gollu bir mac olacagini dusunuyorum
En kötü 1 puan alırız.Bu sene galatasarayın sadece ismi var.
sivaslıadem 15.02.2015, 15:40 ümitliyim ama bir puan da kötü olmaz
Zira gs de iyi zamanlarında
Akıllı oynarsak sahadan mutlu ayrılırız
Burhanın cezalı olmasına üzülmedim
Musanın vitrin maçı olabilir
Eneramo inşallah maça yetişir zira ona bu maçta çok ihtiyacımız olacak
58_babacan_58 15.02.2015, 15:40 içerdeki maçları kim oluesa olsun kazanmamız gerekiyor, Artık sadece takımın değil, taraftarında kendine olan güveni gelmeye başladı. Doldurun artık o stadı.
Bizim koydeki ev,mezarligin yaninda,aksam eve gelirken, tum bildigim dualari okurdum korkudan,rahmetli ebem bile ogretememistide,mezarlik korkusu ogretmisti bana, Aha simdide su IBRAHIM TORAMAN,ALLAHIM bu hafta ne olur kadroda olmasada maci alsak diye dua ediyorum.
34MUAMMER58 15.02.2015, 15:48 i.akın ve eneramo yokken bile bu takım ,arenada gs ye azdaha 8 gol atıyordu,talihsiz şekilde yenildik,sivasdaki maçta yenmememiz için neden yok,gs ye evimizdeşansımız herzeman tutuyor,ben beraberliğin ön planda olacağını,kazanırsa sivassporun kazanacağını ,kaybedersek bireysel hata yada hakem marifetiyle olacağına inanıyorum,çünkü şampiyonluk kovalıyan takımlara kıyak geçiliyor özellikle anadolu takımları kıyıma uğratılıyor ,sivassporda bu kıyımdan nasibini almaz inşallah
Erenozdenn 15.02.2015, 15:51 Korcan
Cicinho-Da Costa-Ümit(İbrahim Ö.)-Ziya
Kadir-Adem
Musa-Mehdi-Aatıf
Utaka(Eneramo)
Takımımızın güveni yerine geldi. Ben yenilmeyiz diyorum.Ama Sneijder'e dikkat etmeli ve gerekirse Kadir'e sadece onu oynatmama görevi vermeliyiz.Sneijder'i kilitlersek en kötü bir puan ama inanın artık bu taraftar karşımız da Gs olsa bile bir puana üzülür. Çünkü kazanmayı sonuna kadar hak ediyoruz ve İnşallah kazanacağız.
kayayatakci 15.02.2015, 15:56 istanbulda ermeni bozmasi gs lilar sivasimiza cok cirkin tezahurat yapmislardi biz onlar gibi sütü bozuk degiliz nede olsa kökenimiz ermeni degil yigidodur biz onlari yenip ciceklerle gönderecegiz
subasi29 15.02.2015, 16:25 Gel bakalım cincon ! Bak 4 Eylül'den evrimini tamamlayamamiş kedi olarak çıkacaksın ....
alacakaranlik58 15.02.2015, 16:55 Allah nasip ederse Erzincan dan gelecegim o maca. Erzincan da olup da gitmek isteyen varsa aracim da yer var
Taraftarın stadı fullemesi lazım. Kontrolü elden bırakmazsak bulacağımız kontralarla 3 puanı alırız inşallah.
bahbaba58 15.02.2015, 17:09 Hamsi yedik
Çift başlı kartal yedik
Şimdi Aslan eti yiyelim geçen sene tadı damağımızda kaldı :)
kangalli58yasin 15.02.2015, 17:52 Sira G4l4t4s4r4y'da :) Yanlis anlamayin bu gibi seyleri diger istanbul yalakalari yazar ama bizde en az 4 gol atabilecek havaya gaza ve kapasiteye sahibiz!!
Bu mac allahin izniyle bizim olacak. Bakiyorumda sadece bir 10 puanlik fark var avrupa kupalari siralarina! Ne güzel 4 maclik galibiyet serisine inshAllah bir yenisini ekleyelim!
bu maçın üstesinden de geleceğiz Allahın izniyle.bunu yapacak gücümüz de var vizyonumuz da var.taraftar olarak eksikliklerimiz var bu yönde iyi işler yapmanın vakti geçiyor.Sivaslıysan takımına sahip çıkmanın vakitleridir bu günler.bırakın şu İstanbul takımlarını artık.ömer üründülleri akıllarınıza getirin ve bu takıma sahip çıkın hep beraber çıkalım.bizim özümüz varımız yoğumuz bu takım.
fatihcan58 15.02.2015, 18:32 Konya maçındaki savunmayla bizi aşamazlar. Sneidere önlem alıp uzaktan şut atmasını engellersek çok rahat bir galibiyet alırız..
üçyıldız58 15.02.2015, 19:04 siz burda galatasarayı yenerken ben kutsal topraklarda sivasspor formamla KABEYİ tavaf ediyor olucağım.İNŞAALLAH hayırlı haberlerinizi duyarım
Rahat kazaniriz diyebileceğimiz maç yok gs maçında öyle zor ama imkansız değil oyuncular gününde olursa gs SİVAS tan avucunu yaşayıp döner, inşallah. ..
B.DUMANLI 15.02.2015, 19:24 Sivasspor-Galatasaray maci üzerine güzel yorumlari okudum.Her takimda bitirici oyuncular vardir,onlar bu macin gidisatini yönlendirirler genellikle.
Son zamanlarda bizdede biri futboluyla bize cok büyük yararlar sagliyor ve nedense cok az gündeme geliyor.Bizim Mehdi´den bahsediyorum,saha icerisinde gerek toplu, gerekse topsuz alanda cok hareketli.Attigi bugünki golü Carlos zamaninda atamazdi,cünki bu oyuncu ozamanlar Carlos tarafindan kendine olan öz güvenini yitirmisti.
Su anda ilk 11 yapilacaksa Mehdi ilk onbirde olmali,sonra kadroya alinacaklar yazilmali bence.Devre arasinda Mehdi gönderilecek diyenler vardi.Carlos´un körelttigi oyuncu,Sergen hoca ile hayat buldu,hemde Sivasspor´a hayat verdi.Galatasaray macinda dahada basarili olacaktir.
Ben bir onbir yapacaksam banko Mehdi,sonra digerleri diyorum...
PETKOVİC 15.02.2015, 19:32 hızımızı alamazsak bunları da sil(k)er atarız :D
Hocamizdan ricamiz batuhani ilk onbire sokmasin kac haftadir görüyouzki ondan bu takima pek hayir gelmez bolca küfür ediyor hantalligi birtarafa bizim tercihimiz forvette Erenamo oda olmazsa utaka oda olmazsa hakanaslan batuhan bizce yedekte kalirsa ihtiyac disi degerlendiririz musayi cok iyi görüyoruz insallah bundan sonra aydinin yerinde cok isimize yarayacak kendisini kazandigimizdan dolayi cok sansliyiz gelecek vadeden oyuncu
Bizim mehdi gibi bir oyuncumuz oldugu icin ne kadar iftihar etsek yeridir adam saha icinde kendi alaninda ayak basmadigi yer yok hemde cok sik calimlar atan bir oyuncu dogru ve istenilen pasda hic hataya meydan vermeden oynuyor adami carlos denen o adam körletti su an hayatinin baharini yasiyor hele bu günki attigi gol cok süperdi kendisini kutluyoruz hocamiz herhalde bundan sonra ilk onbirde yerverecektir
galatasarayın defansı cok agır önce üstümüze cekersek arkaya atılan hızlı toplarla etkili oluruz aatıf, ibrahim akın ve cezalı olduğu için burhanın yerine musa oynar büyük ihtimalle musa daha çalışkan bir oyuncu
onurcngr 15.02.2015, 20:04 e-z-e-c-e-ğ-i-z !!!!!
bence ziyanın yerine fatih düşünülmeli konya maçında soldan cok atak yedik fatih bana daha sağlam geliyor aydında artık affedilmeli yada bir çözüm bulunmalı çunku burhan cezalı
Erenozdenn 15.02.2015, 20:14 Bu arada Aydın'da affedilse artık, burnu sürtülmüştür sanırım. Yine oynatmasınlar ama en azından son dakikalarda oyunu değiştirecek oyuncumuz olur. Hepimiz biliyoruz istediği zaman maçı çevirebildiğini. En azından kart cezalısı ve sakat oyuncumuz varken alalım 18'e. Umarım o sorunu da bir an önce halleder Sergen hoca.
eyupkocak 15.02.2015, 20:57 Bu maç kritik GS'yi yenersek avrupa kupalari hayal olmaktan cikacaktir
Ama sansda lazım bugün konya maçında ki sanstan
Başarılar SS
İnşAllah alırız en kötü beraberlik Konya'ya verdiğimiz pozisyonu Gs'ye verirsek affetmezler, aynı şekilde uzaktan da sert ve isabetli şut çekecek oyuncuları var. Musa Sinan kesin oynamalı ve çok değerli bir oyuncu işimize yarayacak uzun yıllar da hizmet edecek kaliteli, karakterli bir topçu kazanılmalı, Burhan'ı kızağa çekip Musayı kazanmalıyız ..
Aynı şekilde Ziya'da şu an bitik onun kanadı Konya paramparça etti, Ömer Ali perişan etti o kanadı Ziya'nın artık pabucun pahalı olduğunu anlayıp kendi öz o kanadını domine eden Ziya'ya dönmeli. İleri bir kaç depar atıp oyununu ileri taşımalı aksi taktirde gs affetmez.
Utaka denenebilir İbrahim Akın yerine defansa hiç yardım etmiyor o yüzden de o kanatta ciddi sıkıntı yaşadık, Kadir bu maça dönüyor ama Adem'i mi keseriz bilmiyorum ama kesinlikle Mehdi oynamalı o gol ve her maç kendini geliştirmesiyle bunu haketti. Stoper ikilisi İbrahim/Da Costa tamamdır fazlasına gerek yok ora sağlam. Kaleci tercihi Ertuğrul olabilir Korcan önde olmamıza rağmen hala oyunu hizlandırmaya kontraya çevirmeye çalışıyor, ne gerek var sen oyunu yavaşlat tempoyu düşür senin görevin o .. Velhasıl ilk golü atarssk yine rahat olmasa da savunmamız yardımıyla alırız kanatları sağlama alirsak gol yemeyiz, taraftarımız için de kendini gösterme maçı alın bu maçııı ..
HeLuieN58 15.02.2015, 21:29 Eğer Hakem Maçı Kıymaz Eşit Şekilde Yönetirse Bu Büyütülmüş İstanbul Takımınıda Yenebilecek Kapasitedeyiz.
İnş. İstediğimiz Skor ve Puanla Gs yi İstanbul'a Göndeririz
GokhanTurna 15.02.2015, 21:49 1 puan beni tatmin eder ama inşallah 3 puan alırız. İşte o zaman farklı hesaplar yapmaya başlarız.
engin2609 15.02.2015, 21:53 galatasarayin son 2-3 maçını izleyenler çok net bir şekilde defans hattının kötü olduğunu görmüştür.Burak yılmazın yokluğu vs vs . zor geçiceği belli ama avantajlı olan biziz bence 3 puanı söke söke alıcağiz.
serkan_ozcan58 15.02.2015, 22:18 Geçen sene 3 buyutulmusleri evimizde yendik şimdi de aynısını yapacağız inşallah
34MUAMMER58 15.02.2015, 23:02 PASOLİG sayısına göre taraftar sayısının 5 6 binlerde kalacağına inanmıyorum,3 büyütülmüş takım kıyasıya şampiyonluk yarışında,sivaslı olupda fb yi bjk yi sivasspordan daha çokseven 2 yüzlü yalaka kesim ,gs puan kaybetsin diye sivasspora kerhen destek olacaktır,fb ve bjk ilede oynarken gs taraftarı destek olacaktır,bir anlamda şampiyonu sivasspor belirleyecektir,haftasonu çok kalabalık seyirci önünde oynayacağımızı sanıyorum ,maçın atmosferi çok farklı olacaktır rakip trübünlerin tamamı dolu olacaktır diye düşünüyorum
ressam58 15.02.2015, 23:06 Haftaya malum takım gelecek ya artık utanmadan gelir sivassporlu takliti yaparlar..............
aozdemir 15.02.2015, 23:12 artık herkes bizden korksun
B.DUMANLI 15.02.2015, 23:21 Su anda Ridvan Dilmen tarafindan ulusal medyada ortaya atilan bir iddaa var.Buna göre Bilic sezon sonunda Ingiltere´de bir takimla anlasmis ve ondan bosalan yere ise Besiktas´in büyük bir ihtimalle Sergen Yalcin´i o göreve getirecegini iddaa ediyor.
Bende bu Ridvan´a diyorumki,bu iddaa ile amacin gercekten nedir.Benim bildigim kadariyla sen Fenerbahce üzerine fikir yürütürsün sanami kalmis Besiktas´in gelecekteki teknik direktörleri hakkinda fikir yürütmek.
3 hafta sonra Besiktas´la karsilasacagimiz göz önüne alinacak olursa iki kulübün teknik direktörlrinin kafalarini bulandirmak yoksa Fenerbahce´ye hizmet etmenin diger bir yöntemimi?.
Sanami kalmis bu isi bulandirmak,sen bu isi karistiracagina ,Sergen Yalcin´in teknik direktörlükte senden dahada basarili olduguna yan.Seni basarili olamadigin kulvarda bak o basariyi yakaladi ya sen,sen ne yaptin teknik direktörlük zamaninda?.:)
ben inanıyorumki artık herkesi yeneriz.takımın kendine güveni geldi. galatasarayıda yeneceğiz
eroltas58 16.02.2015, 00:49 Pis sakalina tukurum senin adı herif ridvan dilmen, yorumcu bozuntusu sana mi kaldi Beşiktaşin seneye hocasi.Ayrıyetten o devletın denen TRTydı ayrıca çok ağır dille kınıyorum bızım Maçları ağzınıza almaya utanıyorsunus. Yazıklar olsun sizlere , adaletli olun LAN, zîra süper lig 3 takimdan oluşmuyor.
eroltas58 16.02.2015, 01:02 Say'ın Başkan'ım mencnun beye tekrar şükranlarımı sunarım.Bizlere bu gururu yaşatınız bizim sivassporumuza vermiş olduğunuz hızmetlerden dolayı sıze bir kere daha sonsuz teşekkür leri mi sunarım. Rabbım işinizi gücünüzu ras getırsin.
eroltas58 16.02.2015, 02:51 Arkadaşlar zıyanın yerıne Ümit kurt oynasa acaba nasıl olur, da Costa ıbrahım Öztürk ikilisi benim baya bı Hoşuma gıttı.
Yalnizca futbol seven, fanatizme ve holiganizma karsi biri olarak maçlarıyla büyüdügüm iki takimin maçında öncelik seyir zevki iyi bir futbol olmasi, sonrasinda hakedenin, iyi oynayanin kazanmasini istedigim bir maç diliyorum. Her iki takimi da takip ettigimden dolayi Sivasspor'un galip gelecegini dusunuyorum ama futbol bu kim yenerse yensin üzülmeyecegim maç. Skor tahminim: 2-0 Sivas.
68yasar58 16.02.2015, 08:31 Takım Üzerindeki sitresi attı bundan sonra daha rahat sitressiz oynayacak
Buda demek oluyorki sakin kafayla oyuna motive olan YİĞİDOM cinconada bi iyilik yaparak yenip gönderecek.
kolay bir maç olmayacak iyi savunma yaparsak ligde kolay kolay kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.Gol yemediğimiz zaman öyle yada böyle gol bulabiliyoruz.Sergen yalçının bir serzenişi var taraftara lütfen artık maçlara gelin taraftar desteğine çok ihtiyacımız var
howsoonisnow3 16.02.2015, 11:37 Kendi oyunumuzu oynarsak rahat kazanacağımız bir maç. Kimse cinconu gözünde büyütmesin. Şuraya yazıyorum çok rahat kazanacağız.
Her ne kadar cezalı Burhan'ın yerine Musa Sinan'ı; Kadir yerine de Mehdi'yi oynatması gerekse de Sergen Hoca'nın aşağıdaki kadroyu çıkaracağını düşünüyorum:
Korcan
Ziya Da Costa İ. Öztürk Cicinho
Adem Kadir
Utaka Aatıf İ. Akın
Batuhan (Eneramo)
aozdemir 16.02.2015, 11:40 Gs iyi oynayamıyor ki. eskişehir maçında ne kadar çok pozisyon verdiler. inşallah rahat yeneriz diye düşünüyorum.
umitfidan 16.02.2015, 11:56 Kendi oyunumuzu oynarsak rahat kazanacağımız bir maç. Kimse cinconu gözünde büyütmesin. Şuraya yazıyorum çok rahat kazanacağız.
Her ne kadar cezalı Burhan'ın yerine Musa Sinan'ı; Kadir yerine de Mehdi'yi oynatması gerekse de Sergen Hoca'nın aşağıdaki kadroyu çıkaracağını düşünüyorum:
Korcan
Ziya Da Costa İ. Öztürk Cicinho
Adem Kadir
Utaka Aatıf İ. Akın
Batuhan (Eneramo)
Utaka sol kanat oynamıyor, ümitte boşuna dinlendirilmedi bence gs maçı için dinlendirildi. Ziyanın yerinde fatih oynayabilir oyunu sahamızda kabul edeceğimizi var sayarak söylüyorum fatihin defansif yonu daha guçlu
by_hunter 16.02.2015, 11:58 Zor bir maç olacağı kesin
Sergen hocanın hünerleri bu maçta konuşacak esas
3 sonucu olan bir maç
Sonuç ne olursa olsun bu takım sezon sonunda çok iyi yerlerde olacağına eminim
howsoonisnow3 16.02.2015, 12:48 Utaka sol kanat oynamıyor, ümitte boşuna dinlendirilmedi bence gs maçı için dinlendirildi. Ziyanın yerinde fatih oynayabilir oyunu sahamızda kabul edeceğimizi var sayarak söylüyorum fatihin defansif yonu daha guçlu
Utaka sol kanat oynamıyor asıl mevkisi forvet, bunu zaten biliyoruz. Konya maçını izlediysen sol açık oynadı. Gs maçında da burhan yerine sağ açıkta oynatacağını düşünüyorum.
barbarakis 16.02.2015, 13:53 Utana hem İNGİLTERE'DE hemde fransada sol açık ğibi oynadı
otceken58 16.02.2015, 18:17 sivassporum kazansın ve batuhan OYNAMASIN gerisi önemli degil....;););)
mustafa_kavak58 16.02.2015, 19:21 rahat olun dolu olacak maraton full ceker ama hepsi sivassporlu olmaz ! olsun yinede dolu gozukmesi futbolculara moral olur
Ben umutluyum en kötü 1 puan aliriz gibime geliyo :rolleyes:
ArifŞahin 16.02.2015, 20:11 medikanasivasspor macı 2. 0. alır.
kayi5834 16.02.2015, 20:14 Şuan için en mantıklı kadro şu
korcan
cicinho-da costa-i.öztürk-ziya
adem - kadir
musa-Aatif-i.akin
utaka (batuhan)
Galatasarayın Balıkesir maçı şimdi bitti.Artık haftaya maçın favorisinin Sivasspor olduğunu düşünüyorum.Olcan dan sağbek yapmaya çalışan dahi Hamza Cicinin karşısında onu görünce bu fikrinden vazgeçecektir.Sağdan soldan arka direğe kesilecek topların çoğu önemli gol pozisyonu olacaktır.Ne Tarık ne Olcan çıkartabilir onları.Hatta Tarık şandelden kendi kalesine bile atabilir.Chedju Korcan hemen her topu arkaya kaçırıyor.Musa ve Utaka mutlaka 2. yarı oyunda olmalı.Bir de ölü toplarda Cicinin Da Costaya ceza sahasına atacağı her top gol pozisyonudur.Galatasaray defansı zıplayamıyor.Seyrettiğim en kötü defansa sahip takımıdır ligin Galatasaray.Da Costa,Musa,Atıf ın golleriyle 3-1 alırız macı.İddiacılar yine de 3-2 i de değerlendirsinler.O da Scneider faktörü.
Efsane geri döndü:) galibiyet bizim hakkımız söke söke alacaz.
aozdemir 17.02.2015, 00:14 GS de melo sarı kart cezalısı durumuna düşmedi mi?
Eşit ve adilane bir yönetim ile cin conu yeneriz ama korkum o ki şampiyonluk için oynayan takımlar kopmasınlar diye her türlü ''hata'' yapılacaktır.
ezelşener 17.02.2015, 12:55 GS Maçında Mehdi olmaz.Melaoya karşı dayanması zor.Melonun hakkından gelecek tek kişide Kadir Bekmezcidir.bunu unutmayın.Yani Melo Mehdiye sürekli faul yapar indidir ve Hakemde faul maul çalmaz.akıllı olalım onun hakkından kadir gelir.
DOGU_BEY 17.02.2015, 15:00 bu maç için fazla yüksekten uçmaya da gerek yok fazla korkmaya da gerek yok...sergen hoca kontrollü ve pozisyon vermeyen bir anlayışı bekledğimden çabuk bu takıma oturttu...eğer gs maçında şahsi veya hakem hatasından erken bir gol yemeden maça başlar ve hele öne geçersek ben 1-0 veya 2-0 bu maçı alacağımız düşüncesindeyim..oyun planımız konya maçındakine benzer oalcaktır..sadece o maçtan farklı olarak daha agresif ve önde pres yapan bir anlayış öne çıkabilir..dediğim gibi inşallah bu maçtan puansız ayrılmayacağız...bu maç için dediklerim içerideki 3 büyütülmüş ve çirkef ts maçlarında yani büyük maçların hepsinde geçerli...Sivasspor artık ayağa kalktı ve bence buraya gelecek olanlar ayağını denk alarak gelmeli...
çorluluyiğido 17.02.2015, 19:31 bu maçı da kazanacağız çok iyi motive oluyoruz maça.2.yarıdaki gollerle(aatıf ve utaka ya da da costadan:D gol bekliyorum;)2-1 ya da 3-1 alırız bu maçı:D
34MUAMMER58 17.02.2015, 22:31 LİGİN ilk devresinde arenada bu takımı enaz 8 -2 filan yenecek kadar iyi oynamıştık,çok talihsiz bir yenilgi aldık,bu maç farklı olacaktır,sergen hocaya akıl vermek haddime değilde ,içimden geçen şudur,abdurahmanın sağ bek oynayıp cicinyoyu daha ilerde kullanmak,enzayıf noktamız olan sool tarafa ilk yarıda musa sinanı koymak,mehdiyi,utakayı ve ibrahim akını 50 .dakkadan sonra almak ,gs nin kondisyonu 65.dakikadan sonra bitiyor,bu dakikalarda süratli utaka ,ibrahim akın,mehdi ile sonuca rahat gidebiliriz,önemli olan ilk devrede gsye karşı yenik duruma düşmemek,bereberliğe sivaslılar hayır demez,ancak gs ye beraberlik yaramıyor,mecburen daha çok koşmaları gerekecek,berabere gidecek maçın son dakikalarında geride mutlaka açık vereceklerdir,eneramo olsaydı daha iyiolurdu,hakemlerin yukardaki 3 takımın birbirinden kopartmamak için anadolu takımlarını kıydıklarını hep bereber görüyoruz,defansımız ceza sahası yakınlarında çok mecbur kalmadıkça faul yapmamalı,rakip oyuncuların çoğu tahrikçi ,kesinlikle sinirlere hakim olunmalı ,ben sivassporun yenilmeyeceğine inanıyorum
B.DUMANLI 17.02.2015, 22:34 Önümüzde bir Galatasaray maci var ama,benim aklim hala gecen haftaki Konya seyircisinde kaldi.O nasil bir muhtesem bir seyirciydi.O seyirciye o takim gercekten yakismiyor.Konyaspor adeta seyircinin büyüklügü altinda ezildi.
Umarim yeni stadyumumuzla bizde seyirci patlamasi yapariz. Aksi taktirde yeni stadyumun hic bir anlami kalmaz.
O seyirci bizde olsaydi ,Sivasspor neler yapmazdiki.O seyirci toplulugu ölüyü bile diriltir.Konyaspor belki 3 puan kaybetti ama,taraftari Türkiye genelinde sempati odagi oldu bir anda.
Galatasaray macinda umarim Sivasspor´u sevenler gerekli ilgiyi gösterirler.Seyircisiz bir stadyum,ciceksiz bir bahceye benziyor.
http://resimzade.com/Show.html?i=45258&token=62099
2008-2009 sezonu hatırası.
benim çektiğim bir resim. inşallah sonuç yine aynı olacak.
Bugün geçen sezon GS yi 2-1 yendiğimiz maçtaki aydın karabulutun Utakaya yaptığı akıl almaz asisti görünce kahroldum bugünki duruma bak elimizde bir Yıldız var ama o yıldız maalesef kaydı ama maalesef rakiplere değil bize :(
DEMİRBEYOĞLU 18.02.2015, 00:01 Rıdvan git işine
Sen yağcılık yapatın siyasete bulaştın
Futbol konuşma artık sende git Hakan gibi kullansın atsınlar
İnandırıcılığın kalmadı sen a kapa lımısın yorumcu. Mu Senarist misin. Hem sana ne
Şimdi den kafa bulandırıyorsun
Rallim58 18.02.2015, 09:18 http://resimzade.com/Show.html?i=45258&token=62099
Hava şartları daha soğuk (muhtemelen -10 C ) olacak...
Skor da bundan farklı olması dileğiyle...
ReFRaCToRY 18.02.2015, 10:16 Maça girerken atkı dağıtılacak şeklinde bir şey okudum facebookta doğru mudur ? Bilgisi olan var mı ?
aozdemir 18.02.2015, 10:34 4-0 olsun bizim olsun
***Defansda acık vermemiz gerekir tecrübeli oyuncumuz ibrahim öztürk yine yerini almalıdır .konya nın kacırdıkları g.s affetmez derim.beraberlik dahil iyi sonuc ilerisi için.Ayrıca bide bu maca verilecekde hakemde önemlidir. mac gs lılara 300 tl olmalıdır.bide 3 puan kazandığımızda gelecek SKOR 2-1
korcan
cicinho, costa ,ibrahim öztürk,ziya
mehd ,kadir,adem
sinan , utaka, ibrahim akın
yedek-şeşo,hakan,batuhan
kaplanlı 18.02.2015, 11:41 Sergen Hoca imha planını hazırlamıştır.bireysel hatalarla gol yemezsek 3 puan bizimdir.
bahbaba58 18.02.2015, 16:55 Bu sitede olup SİVASLI olup Cinconun kazanacağına oy atan 3 haini merak ediyorum VİCDANLARI RAHAT MI ?
BU KADARDA REZİLLİK OLMAZ !!!
UNUTMAYIN SİVAS SİVASSPORLUDUR SİZ İSTESNİZDE İSTEMESENİZDE...
sivas halkı uyan artık neden maça ilgi yok maratonun yarısı ve kale arkaları bombos kötü günde zaten gelmiyorsunuz maca bari iyi günde gelin be kardesim sivasın en büyük reklamı sivasspordur unutmayın
etlidöktürek 18.02.2015, 21:14 Kemik taraftarimiz + fbliler+ bjkliler 10000 rakamini bulursak basaridir bizim icin:confused: zor mac ama ben beraberliği kurtaririz diyorum..statta olup burak yilmazla uğraşmak vardi ama gurbet iste:(
A.Turan Korkmaz 19.02.2015, 01:01 Sergen hoca'nın demeçlerini çok iyi takip etmeliyiz. GS maçında taraftarımızın stadda üstünlük kurmasını özellikle bekliyor. Bunu boşuna istemiyor. Taraftarın GS'nin özellikle kilit oyuncularını oynatmaması, baskı kurmasını istiyor. Akhisar maçında nasıl Bilal Ve Güray'ın Gekas'la bağlantısını tribün olarak kestiysek C.tesi günü de Selçuk-Burak bağlantısını kırmalı, Sneider'e rahat şut attırmamalıyız. Kilit oyunculara top geldiğinde özellikle ıslıklamalı, enselerinde olduğumuzu hissettirmeliyiz. Hakemlerin de maçı ortada götürmeleri için tribün desteği şart. Maç sonuna kadar geride olsak bile takımı desteklemeliyiz. Futbol bu, olumsuz sonuç alsak da takımı alkışlayarak gönderelim.
Bizim futbolcumuz kendine güvenini koruduğu sürece neler başarabileceğini son 10 maçtır gösterdi. Gene yapabilirler. Yeterki desteklemeyi hiç bırakmayalım. Rakibe basalım, oyuncularımızı ise hep yüreklendirelim. Konfeti şova ben de katkı vereceğim. İnşallah herşey yolunda gider, en az bir puan alırız.
58fatihcan 19.02.2015, 01:48 Sergen hoca'nın demeçlerini çok iyi takip etmeliyiz. GS maçında taraftarımızın stadda üstünlük kurmasını özellikle bekliyor. Bunu boşuna istemiyor. Taraftarın GS'nin özellikle kilit oyuncularını oynatmaması, baskı kurmasını istiyor. Akhisar maçında nasıl Bilal Ve Güray'ın Gekas'la bağlantısını tribün olarak kestiysek C.tesi günü de Selçuk-Burak bağlantısını kırmalı, Sneider'e rahat şut attırmamalıyız. Kilit oyunculara top geldiğinde özellikle ıslıklamalı, enselerinde olduğumuzu hissettirmeliyiz. Hakemlerin de maçı ortada götürmeleri için tribün desteği şart. Maç sonuna kadar geride olsak bile takımı desteklemeliyiz. Futbol bu, olumsuz sonuç alsak da takımı alkışlayarak gönderelim.
Bizim futbolcumuz kendine güvenini koruduğu sürece neler başarabileceğini son 10 maçtır gösterdi. Gene yapabilirler. Yeterki desteklemeyi hiç bırakmayalım. Rakibe basalım, oyuncularımızı ise hep yüreklendirelim. Konfeti şova ben de katkı vereceğim. İnşallah herşey yolunda gider, en az bir puan alırız.
Altına imzamı atarım...
baycabbar 19.02.2015, 08:54 biz kazanacağızzzzzzzzzzzzz.:confu sed:
aponun da taraftarı olduğu takım istanbulda hava şartlarından dolayı 2 gündür antreman yapamıyor.ilk yarıda ki maçı ölçü alan arkadaşlar olmuş,bu bizi yanıltır.bizim tek güvendiğimiz nokta,sergen hoca ve ekibinin tek tek rakip takımları iyi analiz edebilmesi ve takımı o hafta o maça göre hazırlayıp motive etmesidir.bence bu çok önemli.Sivasspor kısa zaman içinde kazanmayı benimsedi ve kendilerini ispatlama yolunda güven içinde olmaları yolunda büyük kazanım elde ettiler,rakibin kim olduğu değil bizim neler yapabileceğimiz asıl olan.ilk 20 dakika gol yemezsek bu İstanbul takımını yeneriz vesselam.
alacakaranlik58 19.02.2015, 14:28 usenmedim erinmedim biraz once tek tek yaprigim sayımda
maratonA 814 koltuktan 221 adet
maratonB 814 koltuktan 814 adet
maratonC 814 koltuktan 814 adet
maratonD 814 koltuktan 310 adet
kale arkasi havuz A 259 koltuktan 37 adet
kale arkası havuz B 629 koltuktan 12 adet
kale arkas havuz C 612 koltuktan 2 adet
kale arkasi habuz D 629 koltuktan 16 adet
gar A 629 koltuktan 421 adet
gar B 629 koltuktan 237 adet
gar C 629 koltuktan 13 adet
gar D 629 koltuktan 252 adet
olmak uzere VIPhari toplam 7898 koltuktan toplam 3148 adet satilmis.
Casanova Rasit 19.02.2015, 15:22 3-0
Irüyamda gördüm
by_hunter 20.02.2015, 09:02 Evet arkadaşlar maç günü yaklaştıkça İstanbul medyası büyük ihtimalle cincon un puan kaybedeceğini bildikleri için şimdiden bahaneleri üretmeye başladı.
Saha ve hava koşulları ellerindeki en büyük malzeme.
Saha şartları çok kötüymüş maç saatinde hava -17 olacakmış
Kış ayında Sivas ta saat 19 : 00 da maç oynatırsan olacağı bu!
Hani sözde büyükler gündüz maçı oynayacaktı? Hani nerde ?Kış ayında Sivas ta gündüz maçı oynatmazsanız hiç sızlanmayacaksın.
Bunlar sanıyor ki Sivasspor da oynayan futbolcuların hepsi Sivas lı
Sahamız çok kötüymüş ? :D
Ancak gülerim.Böyle bir iklime sahip bir şehirdeki en iyi zemin bizim statımızda var.
Cinconla Juventus maçını hatırlatmak isterim ! Bizim traktölerin girdiği Patates tarlaları daha düzgündür eminim.
Ey İstanbul medyası farkındayız ayaklarınız titriyor ama kaçınılmaz sonun sizde farkındasınız!!!
Erenozdenn 20.02.2015, 17:36 Maça giden taraftarlardan tek isteğim,Burak Yılmaz isimli emek hırsızının top her ayağına geldiğinde sonuna kadar ıslıklamaları. Bu maçta inşallah seyirci değil de bol bol Sivasspor taraftarı olur.
bu maçdan puan veya puanlar alırsak bi nebze rahatlarız üst sıralara dogru küme düşme potasından uzaklaşmak lazım bana göre en kötü beraberlik diyorum
B.DUMANLI 21.02.2015, 02:13 Galatasaray ,Sivasspor süperligde olali hep sansi yaver gitti hep Svas´in soguk olmadigi anlarda Sivasspor ile karsilasti.Umut Bulut´un ,Trabzon´da iken kulaklarinin dondugu macta onun fikirlerine basvurabilirler,o bu bakimdan yeterince tecrübeli:).
Mactan sonra kim neyin arkasina siginacak bu beni ilgilendirmez,bu Istanbul medyasinin sorunu.Biz yeterki 3 puani alalim ve ulusal basin bizim basarilarimizdan bahsetsin bu bana bir ömüre deger bir haber gibi gelir.
Sivasspor´un Galatasaray´i yenecek gücü var.Önlarin en büyük silahi duran ve ölü toplar olacaktir.Sans bizden yana tekerrüe ederse neden 3 puan bizim olmasin.Hakemi ise hic önemsemiyorum,hakemide top tekün yener göndeririz.Bi futbolumuzla bu tezgahlarida bozmadikmi? Tarih tekerrürden ibarettir diye bosuna dememisler.
Ne feneri,ne Arslan´i ve nede Kartal´i 4 Eylül´ün cimlerine gömülmesi gerekiyorsa bizde gömeriz....
muhtemel onbir
Korcan-cicinho-costa-ibrahim.ö-ziya-mehdi-adem-ibrahim.a-atıf-utaka-batuhan
Kaynak lig tv
muhtemel onbir
Korcan-cicinho-costa-ibrahim.ö-ziya-mehdi-adem-ibrahim.a-atıf-utaka-batuhan
Kaynak lig tv
Şu kadrodan Batuhan'ı çıkart Aydın'ı koy Parçala GS yi
aozdemir 21.02.2015, 10:09 orta alanda ademle kadir oynar. utakayı da sonra alır gibi.yine batuhanla başlar
bahbaba58 21.02.2015, 13:33 Sitedeki cincona oy atan 5 yalaka kim merak ediyorum...
Tek korkum Fb-Bjk-Gs üçlüsü arasındaki şampiyonluk yarışının kopmamasını isteyen futbol sistemi!Adaletsiz oyunlar dönmezse Galatasaray Sivasdan çıkamaz!
58YIGIDO58 21.02.2015, 14:23 Her ne olursa olsun gs 12 kisi olacaktir sahada yani hakemide dahil edersek.
Bence gs-fb-bjk üclüsünün arasinin fazla acilmamasi icin bu maci gs ye vermek icin ellerinden geleni yapacaklar.
Ama bizim elimizde armut toplamiyor adam gibi canavarca cikip bunlari eze eze yenmemiz lazim.
Aatif insallah bencil oynamaz.
MOS-BY-58 21.02.2015, 15:39 Oynanan futbolun karsiligi olan bir skor cikar ortaya insallah...
Rakip takımın kadrosu açıklandı...
1 Fernando Muslera
21 Aurelien Chedjou
28 Koray Günter
55 Sabri Sarıoğlu
4 Hamit Altıntop
8 Selçuk İnan
10 Wesley Sneijder
11 Bruma
23 Yasin Öztekin
29 Olcan Adın
17 Burak Yılmaz
aozdemir 21.02.2015, 18:14 korcan
cicinho-da costa-i.öztürk-ziya
adem - kadir
Mehdi
Aatif-Akın
utaka
citothehan58 21.02.2015, 20:21 Verin bu bozuklarin dersini I..ne Burak!!!
nefhret_58 21.02.2015, 20:39 Bu mac satilmamissa bende hicbirsey bilmiyorum. Bu kadar kendi evinde salak salak oynayan baska bir takim yok. Ulan bu Ibrahim akinada, bu utakaya daa. Abdurrahim Albayrak soyledi ya. Bir tarafta biz, diger tarafta sivasspor antrenman yapiyoruz. Ulan 10000 inin ustunde taraftar geldi. Oyun mu oynuyorsunuz sizzz.
***utakaya 65 dak. nasıl sabredildi .gec oyuncu değişikliği hastalığı sergen hocayada bulaştı,
Bu batuhan oldugu sürece 10 kişi oynarız..yazık çok yazık..Topçu falan degil bu..görmeye tahhammül edemiyorum ya..:mad:
sivasfutbol 21.02.2015, 21:39 Burhan'ın cezalı oluşu takımın tüm düzenini bozdu, hatalı oyuncu seçimleri ve bireysel hatalar maçtan en azından alabileceğimiz 1 puanı götürdü. Hatalar tekrarlanmamak için, hayırlısı olsun.. :)
|