Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupada Rakibimiz Kayserispor
SivasSpor.Com 17.02.2015, 06:47 http://resimzade.com/Show.html?i=45249&token=52200
2014-2015 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının kura çekimi, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonunda yapıldı.
Kupada son 16 turu maçlarının ardından rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Bursaspor kura çekimine seri başı olarak katılarak, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor veya Manisaspor ile eşleşti.
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final karşılaşmaları 3, 4, 5 Mart ve 7, 8, 9 Nisan, yarı final karşılaşmaları ise 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ardından çeyrek finale kalan takımların çeyrek ve yarı final eşleşmeleri çekilen kuralar sonunda belli oldu.
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları 3, 4, 5 Mart ve 7, 8, 9 Nisan tarihlerinde, yarı final karşılaşmaları ise 28, 29, 30 Nisan ve 19, 20, 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Çeyrek final eşleşmeleri şöyle:
1. maç: Galatasaray - Manisaspor
2. maç: Kayserispor - Medicana Sivasspor
3. maç: Bursaspor - Gençlerbirliği
4. maç: Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe
Yarı final eşleşmeleri şöyle:
1. maçın (Galatasaray - Manisaspor) galibi ile 2. maçın (Kayserispor - Medicana Sivasspor) galibi ve 3. maçın (Bursaspor - Gençlerbirliği) galibi ile 4. maçın (Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe) galibi yarı finalde eşleşecekler.
kim çıkarsa çıksın hayırlısıyla eleriz diyorum.
Tahminim bu şekilde:
Sivas-gençlerbirliği
bursa-mersin
fener-manisa
gs-kayseri
by_hunter 17.02.2015, 07:11 Bu saatten sonra kimin çıkacağı önemli değil.
Kendi oyunumuza bakıp elimizden geleni yapmamız gerekiyor.
hayırlısı olsun bu turu geçebileceğimizi düşünüyorum sonuçta denk bir takım gelecek ve eleme ihtimalimiz daha yüksek olabilir.Bu sezon kupadan umutluyum avrupaya gitmenin en kestirme yolu direk gruplar insan heyecanlanıyor :)
Sivassporumuza başarılar yarı final oynayacağımıza inananıyoruz
Murad_Kelleci58 17.02.2015, 11:29 İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELER
1- G.SARAY - MANİSASPOR
3- KAYSERİSPOR-SİVASSPOR
5- BURSASPOR -G.BİRLİĞİ
7- MERSİN İ.Y.- F.BAHÇE
by_hunter 17.02.2015, 11:29 Kupada rakibimiz kayserispor oldu
by_hunter 17.02.2015, 11:30 Yarı finalde rakibimiz cincon veya manisaspor oldu
Rallim58 17.02.2015, 11:31 Hayırlı olsun diyelim...
Murad_Kelleci58 17.02.2015, 11:31 Yarı Finae kalırsak Muhtemel Rakiplerimiz G.Saray-Manisa maçının galibi olacak.
Iyi bir kura oldu bence 2. Maçın SİVAS TA olması avantaj
onurcngr 17.02.2015, 11:32 Gel KAYSERİ gel evire çevire yeneceğiz laz uşakları gibi olacak sonunuz
hayırlı uğurlu olsun ilk maç deplasmanda zor bir maç ama yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum.Rakibimizde yarı finalde yüzde 99 galatasaray olacak
ofozturk 17.02.2015, 11:34 ne yapıp edip fener gs yi eşleştirmediler adi herifler.
ofozturk 17.02.2015, 11:35 resmen anadolu klupleri figuranlık yapıyor. yazık bu kadar insanın hayellerine hedeflerine.
citothehan58 17.02.2015, 11:35 Ceyrek Final 1.Maclar (03-04-05 Mart 2015)
Galatasaray A.S. - Manisaspor
Kayserispor - Medicana Sivasspor
Bursaspor - Genclerbirligi
Mersin Idmanyurdu - Fenerbahce A.S.
Ceyrek Final 2.Maclar (07-08-09 Nisan 2015)
Manisaspor - Galatasaray A.S.
Medicana Sivasspor - Kayserispor
Genclerbirligi - Bursaspor
Fenerbahce A.S. - Mersin Idmanyurdu
Yari Final 1.Maclar (28-29-30 Nisan 2015)
Galatasaray-Manisaspor -- Kayserispor-Medicana Sivasspor
Bursaspor-Genclerbirligi -- Mersin Idmanyurdu-Fenerbahce
Turan 59 17.02.2015, 11:37 İyi bir kura çektik.Tur atlama olasılığımız çok fazla.
Rallim58 17.02.2015, 11:39 kim çıkarsa çıksın hayırlısıyla eleriz diyorum.
Tahminim bu şekilde:
Sivas-gençlerbirliği
bursa-mersin
fener-manisa
gs-kayseri
Ancak bu kadar tutturulur :)
68yasar58 17.02.2015, 11:40 Hayırlı uğurlu adı final olsun.
burak58as553 17.02.2015, 11:45 rakibimiz kayseri değil gs
karasarlıyiğido 17.02.2015, 11:46 zor maç olacak ama sergene güveniyorum iki maç üzerinden olursa eleriz inşallah
Tam istediğimiz kura .. Asıl mesele maç maç düşünmemiz lazım, umarım Manisa sürpriz yapar ama favori gs o yüzden ligde çıkacağımız gs maçını kazanırsak büyük bir mesaj vermiş olkuruz ..
mühendisburak58 17.02.2015, 11:51 Hiç iyi bir kura olmadı. Kayseri'yi her türlü eleriz de ondan sonra GS düşmesi kötü.
sivaslıadem 17.02.2015, 11:53 daha kuralar çekilmeden içimde bir his vardı
Danışıklı dövüş gibi bir kura çekimi oldu,
Fener cincon eşleşmesini finale saklayarak şüphelerimi artırdı
Akılları sıra primi yüksek bir final hayal ediyorlar
Bu oyunu bozacak olanlar biz anadolu takımlarıdır
ezelşener 17.02.2015, 12:02 Çok iyi bir kura oldu.Gayseriyi her halükarda eleriz.ondan sonrada GS yi leeriz.Gs yi kupada zaten hep eliyoruz.:)
howsoonisnow3 17.02.2015, 12:03 Kayseri cepte, Gs'yi de rahat eleriz. Kupada hep eledik cinconu. Yine eleyeceğiz. Şimdiden final hayırlı olsun yiğidolar.
Bu işte bir dalavere var iki Takım'ı birbirine kırdıracaklar gergin bir derbi olsun izlensin diye yapılmış bir eşleşme futbol olarak değil ama zihinen bizi yıpratır.
Hayırlı olsun... Kayseri'yi çantada keklik görmemek lazım, zaten son 8 takım kalmış, buradan itibaren manisayı bile çantada keklik görmemek lazım, orası ayrı konu...
İlk maçın Kayseri'de olması gerçekten iyi oldu, oradaki maçın sonucuna göre içeride oynama imkanımız oluştu.
En büyük dileğim iki maçta da taraftarlar arasında inşallah aşırı küfürleşme, olaylar falan yaşanmaz. Geçen Konya maçındaki gibi bir atmosfer olması herkes için en hayırlısı olur. Kayseri ile olan geçmişe dayanan husumetimizi de temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürmeye gerek yok bence, Kayseri'den bahsederken Yunan'dan bahseder gibi davranmamız yersiz. Adamlar 200 km ötemizde, biz de orada doğsak biz de Kayserispor'lu olurduk. Dolayısıyla Anadolu'nun bu iki önemli komşu takımı arasındaki sıkıntı, kulüpler ve yönetimler seviyesinde olduğu gibi bence artık taraftarlar arasında da tatlıya bağlanmalı.
58 Amsterdam 58 17.02.2015, 12:34 Hayırlı olsun... Kayseri'yi çantada keklik görmemek lazım, zaten son 8 takım kalmış, buradan itibaren manisayı bile çantada keklik görmemek lazım, orası ayrı konu...
İlk maçın Kayseri'de olması gerçekten iyi oldu, oradaki maçın sonucuna göre içeride oynama imkanımız oluştu.
En büyük dileğim iki maçta da taraftarlar arasında inşallah aşırı küfürleşme, olaylar falan yaşanmaz. Geçen Konya maçındaki gibi bir atmosfer olması herkes için en hayırlısı olur. Kayseri ile olan geçmişe dayanan husumetimizi de temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürmeye gerek yok bence, Kayseri'den bahsederken Yunan'dan bahseder gibi davranmamız yersiz. Adamlar 200 km ötemizde, biz de orada doğsak biz de Kayserispor'lu olurduk. Dolayısıyla Anadolu'nun bu iki önemli komşu takımı arasındaki sıkıntı, kulüpler ve yönetimler seviyesinde olduğu gibi bence artık taraftarlar arasında da tatlıya bağlanmalı.
Hay agzina saglik kardesim. Bencede bu dusmanlik artik bitmeli yeter artik. Hepimiz muslumaniz onun icin yakismaz boyle kufurlere gerek yok.
Kupa'daki yolumuz sonuna kadar devam eder insallah ve finalde FB'yi yenmek super olur.
izmirliyigido 17.02.2015, 12:36 Güzel eşleşme oldu. (İnşallah) Kayserispor'u eleriz..
Sonra gelsin sırasıyla Galatasaray ve Final de Fenerbahçe !..
İnşallah o kupa bu sene Sivas'a !..
.
PETKOVİC 17.02.2015, 12:37 kayseri düştün ya la elimize :D
izmirliyigido 17.02.2015, 12:41 Yalnız birşey söyleyeyim mi size arkadaşlar?
Ligde bize ters yapanları bu sene kupada birer birer saf dışı bırakıyoruz..
Önce gruplarda Gaziantepspor'dan 2008-2009 şampiyonluk yılının intikamını aldık, saf dışı bıraktık..
Sonra ligde ki en büyük rakibimiz Trabzonspor'u eledik..
Şimdi de, ezeli rakibmiz ebedi dostumuz Kaysersipor'mu var acaba sıra da ?
:D :D
.
İlk tercihim Kayserispor ikinci tercihim Gençlerbirliği idi biri tuttu diğeri elendi :)
Kayserispor'u hafife almamak gerek Kayserispor PTT 1. Lig'de açık ara lider durumdalar güzelde futbol oynuyorlar...
İlk maçın deplasmanda olması bizim için büyük avantaj oradan iyi bir sonuçla dönersek 4 Eylül'de işi bitiririz.
cemahmety 17.02.2015, 12:58 muhtemel rakipler arasında en güçlüler sıralaması Mersin, Kayseri, Gençler, Manisaydı ve bize Kayseri geldi. Kayseri ile aramızdaki çekişmeyi herkes bilir. Ben ilk maçı deplasmanda oynayacak olmamızın çok iyi bir avantaj olduğunu düşünüyorum İnşallah oyuncularımız tam konstanre olursa sakatlık, ceza anlamında çok büyük handikaplarımız olmazsa eleyeceğimizi ve yarı finalde GS ile eşleşeceğimizi düşünüyorum
GokhanTurna 17.02.2015, 13:09 Kayseri kötü bir takım değil alt ligde diye küçümsemeyelim. İnşallah finale kadar gideriz. Bence artık kupaya da asılmalıyız, finale çıkarsak avrupa bileti var işin ucunda.
4eylul58 17.02.2015, 13:13 2. torba kim ciksa eleriz. ama kayseri bu sene iyi oynuyor. ama jer turlu yine eleriz :))
Rallim58 17.02.2015, 13:34 daha kuralar çekilmeden içimde bir his vardı
Danışıklı dövüş gibi bir kura çekimi oldu,
Fener cincon eşleşmesini finale saklayarak şüphelerimi artırdı
Akılları sıra primi yüksek bir final hayal ediyorlar
Bu oyunu bozacak olanlar biz anadolu takımlarıdır
Doktorum, istediklerini nasıl yaptıklarını geçen sene canlı yayında Ahmet Çakar açıklamıştı. Bunda şüphelenecek birşey yok.
Şüphe üzerine kurulan sistemden şüphe duyulmaz.
DOGU_BEY 17.02.2015, 13:51 ts zaferinden sonra da yazmıştım bize manisa-tuzla eşleşmesinin galibi çıkacak diye o yüzden manisa diyorum..ama ts nin köpekliğini ve yalamalığını yapan gayseri de gelsin isterim güzel bir tokat da onlara çarpalım....böylece bu sezon 2 karaktersiz takıma ağzının payını vermiş oluruz..
beklediğim güzel bir kura oldu...şimdi sıra tsnin avukatlığını ve yalakalığını yapan kayseride...abiniz pardon ablanıza uyguladığımız tarifeyi daha misliyle size uygulayacağız, hazır olun yavrularım...
ıssızgemi 17.02.2015, 13:54 federasyonun en büyük şikesi bu bence..istedikleri takımı istedikleriyle eşleştirdiler..finalde büyük kulüpler kapışsın yayıncı kuruluş kar etsin.izlensin falan ayakları..!!!
Güçlü bi kayseri var..sonuçta ptt nin lideri..keşke manisa çıksaydı diyeceğimde,federasyon öle istedi!!!!
DOGU_BEY 17.02.2015, 13:57 bu arada arkadaşlar korkmayın rahat olun göreceksiniz hem ligde hem kupada gsye darbe vuracağız yeter ki adi hakemler devreye girmesin yeter ki ağlamadan oynasınlar...
58CeZa58 17.02.2015, 14:25 eger yari finalr GS-Sivas ve FB- eslesirse
diyelim Gs ve Fb finale cikti
bursa sivas elendi ozmn bursaninda avrupaya gitme yasagi oldugu icin bizmi gidebiliyoruz bi arastirabilirmisiniz sevirim
veya bursa ligde 5nci olursa kim gidiyor 6nci olanmi kupadanda kesinlikle bir takim eger gitmek zorundaysa Gs ve Fb ligde sampiyonlar ligine v
bahbaba58 17.02.2015, 14:30 Yine yeniden pastırmacılara ders verme vakti
ALLAH vere 90 dakika dursalar yine ilk yarı koltuklara atar yapıp dayak yiyip maçı izlemeden gitmesinler yenilmelerine baksnlar
Kadir hası zaten deplasman olarak görmüyorum kendi evimiz gibi seyirci gidiyor oraya
58CeZa58 17.02.2015, 14:36 eger yari finalr GS-Sivas ve FB- eslesirse
bursa sivas elendi ozmn bursaninda avrupaya gitme yasagi oldugu icin bizmi gidebiliyoruz bi arastirabilirmisiniz sevirim
veya bursa ligde 5nci olursa kim gidiyor 6nci olanmi kupadanda kesinlikle bir takim eger gitmek zorundaysa Gs ve Fb ligde sampiyonlar ligine v
neden yazdigimi degistiremiyorum cepten yaziyorum bazen ve yanlis yazdigim seyleri basta göremiyorum ve düzeltmek istiyorum ama olmuyor bazen degistir tusu yok
citothehan58 17.02.2015, 15:14 neden yazdigimi degistiremiyorum cepten yaziyorum bazen ve yanlis yazdigim seyleri basta göremiyorum ve düzeltmek istiyorum ama olmuyor bazen degistir tusu yok
1. Sampiyonlar Ligi (Grup)
2. Sampiyonlar Ligi (Eleme)
3. Avrupa Ligi (Grup)
4. Avrupa Ligi (Eleme)
Ziraat Türkiye Kupasini kazanan Avrupa Ligine gidiyor (Grup)
Eger ki Kupayi kazanan ilk 4 icerisinde olursa onun yerine 5. sirada olan takim gidiyor gardas.
Cezali olan takimlarin yerinde otomatik bir sira altindakiler gider..
citothehan58 17.02.2015, 15:22 eger yari finalr GS-Sivas ve FB- eslesirse
Mesela diyelim ki Ligin ilk 6 siralamasi söyle olustu:
1.Besiktas
2.Fenerbahce
3.Galatasaray
4.Bursaspor
5.Trabzonspor
6.Sivasspor
ve diyelim ki Kupayi Fenerbahce, Galatasaray veya Bursaspor kazandi.
Simdi kizmayalim en kötü olan sonucu degerlendiriyorum.
Bursa cezali oldugu icin Trabzon gider ve Kupayi avrupaya zaten giden takim oldugu icin otomatik Sivas gruplardan katilir. Yani Kupayi zorlamamiz gerek ve ilk 6 icine girmemiz gerek kesinlikle öyle ya böyle avrupaya gideriz.
DoomsDay58 17.02.2015, 15:23 Tam istediğim eşleşme, iki ayaklı güzel bir anadolu derbisi izleyelim keyifle :)
aozdemir 17.02.2015, 15:49 en azından yakın. final oynarız gibime geliyor.
onur0634 17.02.2015, 16:02 Sıkıntılı bir eşleşme olmuş...Mal federasyona burdan duyrulur...Ne gerek vardı bu kuraya geçmişte yaşanan olayları görmemezlikten nasıl gelebiliyorsunuz...Ben bu kuradan endişe duyuyorum açıkçası...Umarım olaysız geçer...
Valla gsyi elersek Avrupa kupasina katilmamiz garanti gibi oluyor.
Finalde sampion olamazsak(Insallah oluruz) muhtemelen rakibimiz Fenerbahce olursa, Fenerbahcenin CL veya Avrupa ligine katilacagindan(Görünen o). Direktmen Avrupa kupasina katilabilecegiz Allahin izniyle!
Insallah Avrupa maclarinida yeni stadimizda oynariz bu sayede belki tribunlerde dolabilir.
Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.
58Yiğidoo58 17.02.2015, 18:44 Çok güzel bir kura :) Bence rakipleri rahat avlarız. Galatasarayda bu sene bişey yok. Ama tabi takımımızın istemesi gerek.
B.DUMANLI 17.02.2015, 18:57 O vakit desenize finalde Sivassporumuzla,Bursa-Fenerbahce galibi oynayacak:)
58CeZa58 17.02.2015, 19:06 1. Sampiyonlar Ligi (Grup)
2. Sampiyonlar Ligi (Eleme)
3. Avrupa Ligi (Grup)
4. Avrupa Ligi (Eleme)
Ziraat Türkiye Kupasini kazanan Avrupa Ligine gidiyor (Grup)
Eger ki Kupayi kazanan ilk 4 icerisinde olursa onun yerine 5. sirada olan takim gidiyor gardas.
Cezali olan takimlarin yerinde otomatik bir sira altindakiler gider..
Peki finale sivasspor cikarsa ve finali kayip ederse uefaya gidermiyiz ?
Gideriz dimi
58CeZa58 17.02.2015, 19:08 Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.
Yapma ya ne sacma ozaman kupayi almak zorundayiz
maximustafa 17.02.2015, 19:08 Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. ZTK da final oynayıp kaybeden takım Avrupa kupalarına gidemiyor artık. Kupayı kazanan ligdeki sırasına göre zaten Avrupaya gidiyorsa, sıralamada 5. Olan takım gidiyor Avrupaya. 5. Olan takımın Avrupa yasağı varsa 6. Olan takım gidiyor. 6. Olan takımın UEFA lisansı yoksa 7. Olan takım gidiyor.
Bu değişikler de hep bizi buluyor yarı final oynamamız bu kadar kolayken bu değişlik yüzünden avrupaya belki gidemeyeceğiz 73 puanla üçlü averajla dördüncü olduğumuz o yılı hatırlamamak elde değil.
babapiton 17.02.2015, 19:28 -Kura güzel oldu ancak şunu söyleyebilirim Kayseri izledim.Bence Balıkesir,Antep ve Rize'den daha iyi takım.Gereken ciddiyeti gösterirsek sıkıntı olmaz ama çantada keklik görmemek lazım.
Turnuva takımı olmak gibi bir kavram var futbolda.Turnuva takımı olmanın ilk şartı alan savunmasını iyi yapmaktadır.Bizde son haftalarda bunu çok iyi yapıyoruz.Eğer Kayseri'yi elediğimiz taktirde yarı finaldeki muhtemel rakibimiz Galatasaray'a karşı Nisan'da oynacağımızı düşünürsek,o dönemde şampiyonluk yarışı tam anlamıyla kızışmış olacak.Bundan faydalanarak eleyebiliriz.O döneme kadar Allah'ın izniyle yerimizide garanti altına alıp tamamen bu karşılaşmaya konsantre oluruz.İnşallah Bursa'da final karşılaşmasını görürüz.
babapiton 17.02.2015, 19:29 kim çıkarsa çıksın hayırlısıyla eleriz diyorum.
Tahminim bu şekilde:
Sivas-gençlerbirliği
bursa-mersin
fener-manisa
gs-kayseri
Bundan sonra STY'de sen ne tahmin yaptıysan tersini yazacağım :)
Kura çekimi senaryo....
Eşleşmeler piyon...
Giriş-gelişme-sonuç....
Filmin başkahramanı asla ölmez....
Olay bu kadar basit...
sivaslıadem 17.02.2015, 19:45 Kura çekimi senaryo....
Eşleşmeler piyon...
Giriş-gelişme-sonuç....
Filmin başkahramanı asla ölmez....
Olay bu kadar basit...
Atilla abiden mükemmel tespit
bir durum ancak bu kadar edebi anlatilabilirdi
eurovision 17.02.2015, 19:52 içime doğmuştu :D
Düğün dernek filminde ne diyordu '' Çok eğlenecüğuk çok'' :D zevkli olacak inşallah...
B.DUMANLI 17.02.2015, 20:49 Santraforu 35 yasindaki Mert Nobre olan takimdanmi cekinecegiz.Kayseri cürmü kadar yer yakar.
Kendi sahasinda galibiyet aldiklari takimlara takim demeye binbir sahit ister.Bizim takimimiz kadro olarak cok kaliteli bir takim iki mac sonunda tur atlayan takim Sivasspor olur.
Mersin Idman Yurdu -Fenerbahce macinda ise favorim Mersin. Mersin ara transferde biri Filistin asilli ,birde siyahi forvet oyuncusu almislarki bu iki oyuncu Mersin´i ayakta tutuyor adeta.Fenerbahce ´nin tur sansi bizden cok daha zor.
Mersin iki lig maci ,bir kupa maci toplam 14 gol atmislar ,4 gol yemisler.Averaja vurdugun zaman Mersin´in,Fenerbahce´den daha üstün oldugu görülüyor.Umarim iki Anadolu takimi Sivas ve Mersin finali oynar.
58CeZa58 17.02.2015, 21:02 Bu ülkede hic GS le FB hic yari finalde yada ceyrek finale eslestimi ?
Türkiyede galiba imkansiz !
Sikenin kendisini TFF yapiyor
Ispanyada real mardidle atletico madrid önceden karsilasti sonra atletico ceyrek finalde barcelonaya elendi simdi barcelona yari finalde tek büyük kulüb kaldi.
Tek dileğim o kupa sivasa gelmesi hayırlısıyla gelecek. ve yeni stadımızda avrupa maçlarına çıkacağız
birşey soracam büyük ihtimal kiminle eşleşeceğiz yarı finalde ?
citothehan58 17.02.2015, 22:05 birşey soracam büyük ihtimal kiminle eşleşeceğiz yarı finalde ?
Galatasaray. Manisa mucize yapsa Manisa olur ama zor.
Galatasaray. Manisa mucize yapsa Manisa olur ama zor.
o gün manisayı destekliyeceğiz desene :) İnşallah manisa çıkar izmirden gideceğiz çünkü
Rallim58 18.02.2015, 07:32 ........................
Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın da tepkisi bu meyandadır...
Hurma yaptığı açıklamada; Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finalinde Medicana Sivasspor'la eşleşmelerini, "Dost ve kardeş kentin takımıyla yapacağımız maçta kim kazanırsa üzüleni olmaz" diye değerlendirdi...
Sorumluluk bilincinde olan, her alandaki tüm yöneticileri kutluyorum...
asinancetin583 18.02.2015, 07:36 Biz kayseride yaşıyoruz ve arabamızın arkasındaki Sivasspor bayrakları bizler için tedirginlik sebebi. Dip dibe bu iki şehrin dost olması şart resmen. Umarım tez zamanda zeytin dalları uzatılır.:rolleyes::rolleyes:: rolleyes:
aozdemir 18.02.2015, 08:28 güçlü bağları olan iki şehiriz kayseriyle.düşmanlıkla bir yere varılmaz düşmanlık kimseyi mutlu da etmez. bakın konyada güzel bir atmosfer oldu hepimiz mutlu olduk. neden kayseriyle de aynı şey olmasın. o yüzden kardeşliği ön plana çıkaran bu açıklamalar çok sevindirici. taraftarlarımızın da çok duyarlı olması lazım.
Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın da tepkisi bu meyandadır...
Hurma yaptığı açıklamada; Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finalinde Medicana Sivasspor'la eşleşmelerini, "Dost ve kardeş kentin takımıyla yapacağımız maçta kim kazanırsa üzüleni olmaz" diye değerlendirdi...
Sorumluluk bilincinde olan, her alandaki tüm yöneticileri kutluyorum...
Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.
Rallim58 18.02.2015, 08:56 Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.
Hocam çok ama çok haklısınız, olay aslında çok da basit ama işte bu basiti yapmak çok zor...
Biz tribünüz diyenlerden oluşan, tribünlerin sevilen simalarından temsilcileri bir araya getirip, görüşmek konuşmak, anlaşmak zor mu? Çok kolay ama bir o kadar da çok zor...
onur0634 18.02.2015, 09:33 Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.
Ayıdan post..!!Gayserliden dost olmaz bilesiniz ki kayseri küme düşmeden önceki sezonların birinde burda oynamıştık ve kendi sahamızda 5-0 yenilmemize rağmen kayserili oyuncuları alkışlamamıza rağmen aynı sezonun 2nci devre maçında onlar bize karşı aynı tutumu sergilemeyip olay çıkarmışlardı yine...O yüzden bunlardan dost olmaz...
onur0634 18.02.2015, 09:44 Kayseri trabzonun köpeği olmuştur...Trabzon kafilesini güllerle çiçeklerle karşılayan camia sivasspora karşı ne kadar samimi olabilir ki...??
aozdemir 18.02.2015, 09:47 onur kardeş hoş olmayan tabirler kullanıyorsun. bunlar bize yakışmaz. biz dostluk elini uzatalım bakalım karşılığı ne olacak.
onur0634 18.02.2015, 09:54 Zamanında en hoş tabirleri kullandık en barış dolu mesajları gönderdik burdaki maçta 5-0 yenilmemize rağmen oyuncularını alkışladık ve en ufak bi taşkınlık yaratmadık.Ancak onlar bize karşı aynı duruşu sergileyemedi maçın sonucu ne olursa olsun sonuca bakmaksızın olay çıkardılar hakaret küfür ettiler hatta soyunma odasına giderken koridorda oyuncularmızı yumruklayıp darp ettiler bunlar unutulmaz kardeş...Fakat bizde bunlara karşı aynı tutumu sergileyelim demiyorum yanlış anlaşılma olmasın...Biz normal bir takımla oynuyormuş gibi çıkalım ve olaysız bi şekilde mücadele edelim takımımızı destekleyelim...Ama hiçbir zaman bunlarla dost olmayalım...Dostluk kardeşlik istiyorsanız eğer Elazığsporu örnek alın bence...
aozdemir 18.02.2015, 10:15 niye dost olmayalım. kayseride yaşayan çok fazla sivaslı var. arada güçlü bir bağ oluşmuş. maçlarda bazı kişilerin dengesiz tavırları niye bizi düşmanlığa sevk ediyor.
ReFRaCToRY 18.02.2015, 10:17 Kayseri'nin tribünlerinde barınan ve çoğu madde bağımlısı olan tribün grupları varken bu dostluk mesajları sadece yöneticileri arasında kalır. Fazla söze gerek yok hep beraber bekleyip Sivas'taki maçta Kayseri tribünlerini izleyip göreceğiz.
Del Piero 18.02.2015, 10:27 Gayserisporun facebook sayfasına baktımda trabdon taraftarıyla beraber olmuş ağza alınmayacak küfürler falan inşallah gereken cevabı sahada veririz.
onur0634 18.02.2015, 10:36 niye dost olmayalım. kayseride yaşayan çok fazla sivaslı var. arada güçlü bir bağ oluşmuş. maçlarda bazı kişilerin dengesiz tavırları niye bizi düşmanlığa sevk ediyor.
Ona bakarsan Almanyada yaşayan milyonlarca türk var...Almanlara sor bakalım türklerden memnun olanı var mı...??
aozdemir 18.02.2015, 10:40 Almanyayla nasıl kıyaslama yapıyorsunuz. onlar müslüman bile değil yapmayın etmeyin :)
ReFRaCToRY 18.02.2015, 12:55 Adamlar(!), facebookta hamsi beyinlilerle bir olmuş Sivas'a küfretsinler biz de burda kardeşlik mesajları verelim öyle mi? Yok öyle bir şey Gayseriden dost olmaz, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
34MUAMMER58 18.02.2015, 13:13 Kayserisporu çokda küçümsememek lazım bjk yi eledi,dolu dizgin geri geliyorlar bu lige,bikaç maçını seyrettim ,bu ligdeki enaz 8 takımdan daha iyi futbol oynuyorlar ,ligde olsalar enaz ilk 10 içinde olurlardı,sivasspor eler elemesinede çok kolay olmayabilir,helede yedeklerle çıkıp oynarsak hiç ummadığımız sonuçlarla karşılaşabiliriz,kardeşlik meselesine pek bulaşmak istemiyorum,tabiiki komşu şehirin insanlarıyla dostluk içinde kalınmasından yanayım,lakin bu dostluğu bozanlar sivaslılar değil,sivasda kayseri plakalı araçlar hurdaya çevrilmiyor,dışarda kayserili öldürmek için taraftarımız pusu kurmuyor,kayseride koltuklar kırılmıyor fakat kayseriden gelen 100 200 çingene ,rakip trübünde kırmadık, yakmadık koltuk bırakmıyor,yukarı tekkede yatanlar kayserili değil ,sivasspor sevdalıları,sivasın düşmanı dostumuzdur diye nekadar karaktersiz taraftar grubu varsa dost olup düşmanca yazılar yazan sivasspor taraftarı değil,saysam bunların nasıl düşmanlık yaptıklarını ansiklopedi olur :mad:herşeye rağmen dostça oynanan maçlar oynansın hakeden kazansın
onur0634 18.02.2015, 14:32 Gayserisporun facebook sayfasına baktımda trabdon taraftarıyla beraber olmuş ağza alınmayacak küfürler falan inşallah gereken cevabı sahada veririz.
Klavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz kardeş :)
kağıt üzerinde biz favoriyiz ama maçta ne olur bilmiyorum.
mühendisburak58 18.02.2015, 21:00 arkadaşlar hesap yapmaya gerek yok artık final oynarsak ne olur gibi. bu saatten sonra kupayı almaktan başka çaremiz yok.
baycabbar 19.02.2015, 07:53 biz trabzonu eledik geldik kayseri bize cacık:D
cetinsamet58 19.02.2015, 10:32 Haydi yigidolar bu macta bizi yanliz biramayin Kayseri taraftarini orada sahaya gomelim de akillari bi baslarina gelsin
Caner POLAT 19.02.2015, 11:31 Gereken yapılır :rolleyes:
ankastre 19.02.2015, 12:39 la gardaş hırgüre ne gerek var.sahada aslanlar gibi ezip geçeriz ne dedikodusunu yaıpı ortamı geriyonuzki.çoğuda valla torun yaşında gibi.eskiler bilir kayseri bizim en can komşumuz.orda yaşayan binlerce yiğidimiz yiğidomuz var.
Ferhat06 19.02.2015, 14:03 Ankastre gardaşın dediği gibi Kayseriye de elenirsek kapatalım dükkanı gidek.
Casanova Rasit 19.02.2015, 14:27 icerde disarda 3-0
Pazara kadar degil Finale kadar!
58MySouL 20.02.2015, 16:55 Şampiyonluğa oynadıgımız sezon Kayserispor u kayseri de 1_0 yendiğimiz maçta bütün trübün bu sene şampiyon anadoludan diye bağirmişti.Hiç gerek yok şöyle böyle demeye çirkeflik yapan bir grup için koskoca memleketi kötülemeye gerek yok.Kayseri de ikamet ediyorum.Ve SİVASSSPOR forması ve atkısı ile dolaşiyorum.Bir kişide ne baktı ne bişey dedi nede herhangi bir olumsuz olayla karşılastım.Ayıdan post..!!Gayserliden dost olmaz bilesiniz ki kayseri küme düşmeden önceki sezonların birinde burda oynamıştık ve kendi sahamızda 5-0 yenilmemize rağmen kayserili oyuncuları alkışlamamıza rağmen aynı sezonun 2nci devre maçında onlar bize karşı aynı tutumu sergilemeyip olay çıkarmışlardı yine...O yüzden bunlardan dost olmaz...
Ptt 1'inci Ligi takımı Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma, Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finalinde Medicana Sivasspor'la eşleşmelerini, "Dost ve kardeş kentin takımıyla yapacağımız maçta kim kazanırsa üzüleni olmaz." diye değerlendirdi.
Süleyman Hurma, Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Sergen Yalçın'ın "İyi bir kura çektik. En azından deplasman sorunumuz olamayacak. Kayseri yakın bir yer. Kayseri iyi ve güçlü bir takım. Bulunduğu lige göre üst düzey kadrosu olan bir takım." açıklaması üzerine şunları söyledi: "Sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Kayserispor için Sivas, Sivas içinde Kayseri deplasman olmaz. Gerek Kayseri'de, gerekse Sivas'da dostça, centilmence, kardeşçe, kaybedeni olmayan 2 maç oynayacağız." (HABERLER)
bir kaç kendi bilmez dangalak yüzünden bu düşmanlık sürer gider iki tarafında gerek sag duyulu taraftar ve sag duyulu yöneticilerin el ele vermesiyle bu düşmanlıgın bir an önce bitmesi lazım
B.DUMANLI 21.02.2015, 01:44 Demekki Kayseri´nin kupada gelecegi nokta bu maca kadar olan sürecmis:).
MOS-BY-58 21.02.2015, 14:32 kim çıkarsa çıksın hayırlısıyla eleriz diyorum.
Tahminim bu şekilde:
Sivas-gençlerbirliği
bursa-mersin
fener-manisa
gs-kayseri
Gardas kaydirma yapmissin. Yoksa tahmibin tutacakmis. Sag taraftaki takimlari birer alta kaydirirsan tahminin tutmus oluyor :)
MOS-BY-58 21.02.2015, 14:36 Verilen demecler seviyeli ve centilmence. Rakibe saygi duymak önemli.
Hak eden kazansin ve hak eden SIVASSPOR olsun ;)
slayer58 26.02.2015, 15:53 İlk maç 5 Mart Perşembe saat 20:00'da Kayseri'de, ikinci maç 7 Nisan Salı saat 18:30'da Sivas'ta oynanacak.
SenSetik 26.02.2015, 17:49 Maç günü ve saati bence çok güzel..ancak böyle Sivastan maça gidebilirdim :)
Ben yine Ziraat Türkiye Kupası tezimi savunuyorum.
İnşallah yanılırım.
Hikayeden eşleşmeler, kupanın finalinin belirlendiğini ve olağanüstü şeyler olmadığı takdirde bizlerin (2 takım hariç) figüran olarak iştirak ettiğimizdir.
İnşallah yanılırım..
Haa bu arada maçın zamanlaması eyce eyce... :D
B.DUMANLI 27.02.2015, 23:29 Mesela diyelim ki Ligin ilk 6 siralamasi söyle olustu:
1.Besiktas
2.Fenerbahce
3.Galatasaray
4.Bursaspor
5.Trabzonspor
6.Sivasspor
ve diyelim ki Kupayi Fenerbahce, Galatasaray veya Bursaspor kazandi.
Simdi kizmayalim en kötü olan sonucu degerlendiriyorum.
Bursa cezali oldugu icin Trabzon gider ve Kupayi avrupaya zaten giden takim oldugu icin otomatik Sivas gruplardan katilir. Yani Kupayi zorlamamiz gerek ve ilk 6 icine girmemiz gerek kesinlikle öyle ya böyle avrupaya gideriz.
Yaptigin siralama varya hayal gibi birsey.Biz bu yil ligde kalmayi basarabilirsek bu bizim icin övünc kaynagi olur,cünki fikstürümüz cok zor...Düsme hattinda olan rakipler bir hayli zorlu...Önce lig sonra kupa bizim gayemiz olmali...
|