Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS’TAN İKİ ‘YILIN SPORCUSU’ ADAYI
SivasSpor.Com 06.12.2005, 20:59 Zaman Gazetesi’nin gelenek haline getirdiği `Yılın Sporcusu Anketi`nin 16.sı dün başladı
Yarışmada bir Sivaslı yer alırken, birde Sivas’ı temsilen sporcu katıldı. Güreş dalında ilimizi Asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya temsil ederken, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Petkoviç ise futbolcu dalında ilimizi temsil edecek.Yarışmaya www.zaman.com.tr adresinden de oy kullanılabilecek. Anketimiz için ilk oy bugün başlayacak. Bu yarışmada iki sporcumuz ilimizi temsil edecek.
Yılın sporcularının ilimizden çıkması için tüm Sivaslıların oylarıyla desteklemesini bekliyoruz. İşte ilimizi temsil edecek sporcu adaylarımız
YILIN SPORCUSU
Hamza Yerlikaya (Güreş): Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası`nda altın madalya kazandı.
YILIN FUTBOLCUSU
Michael Petkoviç (Sivasspor): Geçen sezon Trabzonspor`dan sonra yeni takımı Sivasspor`da da iyi işler yaptı, Şeklinde adaylar arasında yer aldı.
sinan58_34 06.12.2005, 21:42 petkovıc e basarılar dılerız sıvassporumuzu en ıyı sekılde temsıl edecegıne ınanıyoruzz
kalbımız senınle petkovıcc
1967_DERNEK_10UR 06.12.2005, 22:55 PETKOVİÇ KİŞİLİKLİ BİRİSİ BİR MAÇ HATA YAPTI DİYE BÜTÜN ELEŞTİRELERLE MUAATAP OLDU..
1967_DERNEK_MUSTAFA 06.12.2005, 23:01 BİR KIRMIZI KART GÖRDÜ DİYE YERDEN YERE VURDUMUMUZ KALECİMİZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ TEŞEKKÜR EDERİZ SANA PETKOVİÇ
TÜm sivas camiası olarak Petkovicin arkasındayız..Bizim vereceğimizi oylarla inş. Zirvede!!!
ofgurleyuk78 06.12.2005, 23:35 Elbette Petkoviç'i seviyoruz. Elbette onu oylarimizla onurlandiracagiz.Altin yere düsmeyinen pul olmaz. Ama o hatayi yapmamali idi.
mulkiyeli 06.12.2005, 23:58 Arkadaşlar anketteki güreşçilerden Aydın POLATÇI da Sivaslıdır (hafik doğumlu)
Tabiki Petkoviçi seviyoruz bizim kırmızı kart eleştrimizde bu sevgimizden ve ona duyduğumuz güvenden ileri geliyor.Biz hiçbir futbolcumuzu bir hatasından dolayı dışlamadık dışlamayızda.
her iki yiğidoyuda zirveye yani hakettikleri yere taşıyacağız....
CÜSSKB-Aynur 07.12.2005, 07:55 Hemşerimiz Hamza Yerlikaya, bu yılki, Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonluğu ve şimdiye kadar kazandığı sayısız, Olimpiyat, Dünya, ve Avrupa şampiyonluklarıyla yanlızca bu yılın değil son on yılın Sporcusu bence,
Petkoviç inde Sivassporun başarısında önemli katkısı var.
Heriki adayımızıda zirvede görmek için gerekeni yaparız.
murat_kılıc 07.12.2005, 08:17 YİĞİDO YİĞİDO GİBİ DAVRANIR BAŞ TACI YAPAR GEREKTİĞİ YERE ÇIKARIR ADAYLARINI BAŞARILAR
Tarkan ÇeLik 07.12.2005, 08:18 OY ATMAMIZ GEREKEN LİNKİ TAM OLARAK BİLEN VARSA BELİRTİN..OY KULLANMAK DAHA KOLAY OLUR :)
Etem-Murat 07.12.2005, 08:20 TÜm sivas camiası olarak Petkovicin arkasındayız..Bizim vereceğimizi oylarla inş. Zirvede
BİR HATA YAPTI DİYE ADAMCAZI ASMIYALIM
HAMZA YERLİKAYA ZATEN FARK ATAR.TÜM TÜRKİYE ONA OY VERECEK İNANIYORUM..PETKOVİÇTE İNŞALLAH BİRİNCİ OLUR..OYLARIMIZI ATACAĞIZ...
Hamza şu an aktif güreşen sporcular içinde dünyadaki en kariyerlerli olanı.
Petkoviç'in bu yıl ki başarısı ortada.
Oy atmamız yerin link'ini öğrenirsek oylamaya başlayalım...
EVET LİNKİ BİLEN VARSA YAZSIN ,KOLAY OLUR...
BekirBayrak 07.12.2005, 09:12 her ikiside gerektıgı yerde olmalı ve bızde uzerımıze dusenı yapmak zorundayız haydı iş basına yiğidolar
abı hersey bı yana duygusal davranmayı bırakalım petkovıc sivassporumzu basarıyla temsıl edıyo dıye onu desteklemeyelım has yıgıdo olan hamza yerlıkaya bızım topraktır butun destekler ona
abı hersey bı yana duygusal davranmayı bırakalım petkovıc sivassporumzu basarıyla temsıl edıyo dıye onu desteklemeyelım has yıgıdo olan hamza yerlıkaya bızım topraktır butun destekler ona
HER İKİSİNEDE OY ATMA İMKANIMIZ VAR.
PETKOVİÇ BU YIL Kİ PERFORMANSIYLA BUNU HAK EDİYOR..........
murat_kılıc 07.12.2005, 10:16 tek kelimeyle yiğido işte başka söze hacet varmı arkadaşlar
Kaptan-58 07.12.2005, 10:34 HAYIRLISI OLSUN BAKALIM..
malatyali 07.12.2005, 10:51 hamza
yerlikaya'ya yarışmada başarılar diliyorum.
petkoviçi eleştirdik ama ondan bu hareketi beklemediğimiz içindi..yoksa o şu an türkiye liglerinin gerçekten en kaliteli ve karakterli kalecisi
oylama bugün başladı bilmeyenlere duyrulur!!!
murat_kılıc 07.12.2005, 18:02 TEŞEKKÜRLER HEMEN İLGİLENELİM
http://www.zaman.com.tr/?bl=&syf=yilinsporcusu2005
linki vermeyi unutmusum :)
her ikisinede başarılar ben oyumu kullandım
linki vermeyi unutmusum :)
OYU KULLANDIK AMA SON DURUMU GÖSTERMIYOR.....
^ramazan^ 07.12.2005, 18:31 sivassporu üçüncü yaptık ama bu iş farklı boş bırakmaya gelmez
hak ettikleri yerin zirve olduğuna inanıyorum hakkımızda hayırlısı
hamzadan hiç şüphem yokta petkoviç için baya mesai yapmamız gerekecek
alimuharrem58 07.12.2005, 18:54 PETKOVICE BASARILAR SIVAS TARAFTARI OLARAK SEVINMEMIZ LAZIM INSALLAH KAZANIR
OYU KULLANDIK AMA SON DURUMU GÖSTERMIYOR.....
evet bu anket ciddi bir anket yani neticesinde gece düzenlenerek ödül veriliyor ve sonucların acıklanmasını beklemiyorum..
ama ronaldinho kazanırsa nasıl getirecekler merak ediyorum :D
CÜSSKB-Aynur 08.12.2005, 07:43 http://www.zaman.com.tr/?bl=&syf=yilinsporcusu2005
Oyumu kullandım.
^ramazan^ 08.12.2005, 15:28 evet bu anket ciddi bir anket yani neticesinde gece düzenlenerek ödül veriliyor ve sonucların acıklanmasını beklemiyorum..
ama ronaldinho kazanırsa nasıl getirecekler merak ediyorum :D
ZAMAN gazetesi yazıyorsa getiri herhalde türkiyenin en büyük gazetesi
getiremiyceyi oyuncuyu yazmaz....diye düşünüyorum......
ZAMAN gazetesi yazıyorsa getiri herhalde türkiyenin en büyük gazetesi
getiremiyceyi oyuncuyu yazmaz....diye düşünüyorum......
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GAZETESİMİ ? ... EN BÜYÜK TARİKAT GAZETESİ DİYEBİLİRİZ, EL ALTINDAN YILLARCA ABONELİKLE SOKAKLARDA BEDAVA DAĞITILARAK HANGİ SERMAYEYLE YAŞIYOR YAŞATILIYOR ORASINI BİLEMİYORUM AMA LÜTFEN ÇOK ÖVMEYİN ONUN BUNUN TARAFTARLARLIĞINI YAPMAYIN BURADA
Kaptan-58 09.12.2005, 07:17 ZAMAN GAZETESİNİN DÜZENLEDİĞİ VE BÜYÜK İLGİ GÖREN 16. YILIN SPORCULARI ANKETİNDE BU SENE HAMZE YERLİKAYA İLE EN İYİ FUTBOLCU DALINDA PETKOVİÇ BULUNMAKTADIR.. BİZDE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK HAMZA YERLİKAYA VE PETKOVİÇE OY VERELİM.. HAYDİ YİĞİDOLAR İŞ BAŞINA
http://www.zaman.com.tr/pics/yilinsporcusu16_110x110.gif
Siir_Misali 09.12.2005, 07:56 tamamdır oyumu kullandım..haydi bastırın yiğidolar...
ZAMAN GAZETESİNİN DÜZENLEDİĞİ VE BÜYÜK İLGİ GÖREN 16. YILIN SPORCULARI ANKETİNDE BU SENE HAMZE YERLİKAYA İLE EN İYİ FUTBOLCU DALINDA PETKOVİÇ BULUNMAKTADIR.. BİZDE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK HAMZA YERLİKAYA VE PETKOVİÇE OY VERELİM.. HAYDİ YİĞİDOLAR İŞ BAŞINA
http://www.zaman.com.tr/pics/yilinsporcusu16_110x110.gif
gardaş bu konu hakkında topic vardı........
Hayılı Olsun. Oylarımızı verdik.
Etem-Murat 09.12.2005, 08:31 dadi hayırlısı oylar hamza yerli kayaya tabikide petkovice
ElbeyLi58 09.12.2005, 14:00 .............................. .......................
Zaman Gazetesi’nin gelenek haline getirdiği `Yılın Sporcusu Anketi`nin 16.sı dün başladı
Yarışmada bir Sivaslı yer alırken, birde Sivas’ı temsilen sporcu katıldı. Güreş dalında ilimizi Asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya temsil ederken, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Petkoviç ise futbolcu dalında ilimizi temsil edecek.Yarışmaya www.zaman.com.tr adresinden de oy kullanılabilecek. Anketimiz için ilk oy bugün başlayacak. Bu yarışmada iki sporcumuz ilimizi temsil edecek.
Yılın sporcularının ilimizden çıkması için tüm Sivaslıların oylarıyla desteklemesini bekliyoruz. İşte ilimizi temsil edecek sporcu adaylarımız
YILIN SPORCUSU
Hamza Yerlikaya (Güreş): Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası`nda altın madalya kazandı.
YILIN FUTBOLCUSU
Michael Petkoviç (Sivasspor): Geçen sezon Trabzonspor`dan sonra yeni takımı Sivasspor`da da iyi işler yaptı, Şeklinde adaylar arasında yer aldı.
^ramazan^ 09.12.2005, 14:05 şampiyon sivas
CUMHURİYET ŞEHRİ SİVASIMIN TAKIMI YİĞİDOLAR ÖNE GELENİ EZİP GEÇECEK GÜÇTEDİR İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞI GÜNLERİ ŞAMPANYAYLA KUTLAYACAĞIZ
SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR
SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR
BENDE KARISIK MEYVE SUYU DİYECEKTİM :D
twity_58 09.12.2005, 16:29 basarılarımıza basarı katmaya ve sivas ı duyurmaya klararlıyız anlasılan ..BASARILAR DILIYORUM YOLLARI ACIK OLSUN..
Tabiki Petkoviçi seviyoruz bizim kırmızı kart eleştrimizde bu sevgimizden ve ona duyduğumuz güvenden ileri geliyor.Biz hiçbir futbolcumuzu bir hatasından dolayı dışlamadık dışlamayızda.
sana katılıyorum abi...herkes eleştrisinde haklı da bence topu aldıktan sonra yapılmıyacak bi hareket yaptı petkoviç....
^ramazan^ 11.12.2005, 09:11 SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR
rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii
Etem-Murat 11.12.2005, 09:51 rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii
bize onlar uymaz canım cay daha iyi
^ramazan^ 11.12.2005, 09:56 bize onlar uymaz canım cay daha iyi
valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım
Etem-Murat 11.12.2005, 10:23 valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım
teşekkür ederim izmirden sevgi ve saygılar benden
|