Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un planı hazır
SivasSpor.Com 19.02.2015, 07:43 http://resimzade.com/Show.html?i=45266&token=35626
Sergen Yalçın, oyuncularını Galatasaray'a zafer parolasıyla hazırlıyor. Genç hoca, Aslan'ı, Utaka, Aatif ve İbrahim Akın gibi etkili silahlarıyla vurmayı planlıyor. Kaptan Adem Koçak ise, “Hiçbir çekincemiz yok” diyerek camiaya umut veriyor.
Son 3 maçını kazanan Medicana Sivasspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, bir puan için değil, galibiyet parolasıyla takımını motive ediyor. Başarılı hoca oyun planını da bunun üzerine kuruyor. Burhan Eşer’in cezalı olması genç çalıştırıcıyı bu anlamda zora soksa da plan hazır. Forvette Batuhan’a şans vermeyi düşünen Yalçın, Burhan’ın yerinde ise İbrahim Akın’ı oynatacak. Bu durumda hücum hattının solu boş kalıyor. Yiğidolar’ın hocası o bölge için de Nijeryalı forvet John Utaka’yı hazırlıyor. Aatif ise her zamanki gibi forvet arkasında takımının umudu olacak.
Taraftara çağrı
Takım kaptanı Adem Koçak da iddialı açıklamaları ile camiaya umut verdi. Tecrübeli orta saha, “Galatasaray’dan çekinmiyoruz. Sonuçta her iki takım da 11 futbolcuyla sahaya çıkıyor. Saha ve taraftar desteğiyle mücadeleyi kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.
by_hunter 19.02.2015, 08:14 Forvette Batuhan oynamasında gerekirse forvetsiz çıkalım
O oynadığı zaman 1 kişi eksik kalıyoruz
Orta sahayı kalabalık tutalım illaki etkili ayaklarımızla gol atarız.
Geçen sene orta sahada oynamasına rağmen gol kralı olmuş ve şuan formunu git gide artıran bir Aatif var.
Batuhan kardeşimizden bizde yeterince faydalanmak isterdik ancak gerekli verimi şu ana kadar veremedi takıma.musa sinan mutlaka ilk 11 de olmalı diye düşünüyorum.
Rallim58 19.02.2015, 09:34 Saha ve taraftar avantajını iyi kullanacağımıza, bu İT'i (İstanbul Takımını) sahaya gömeceğimizi düşünüyorum...
Adam gibi adam.
Adem Koçak...
aozdemir 19.02.2015, 09:46 yeneceğimize inanıyorum. sonuçta hava soğuktu saha kötüydü diye ağlayacaklar tabiiki :)
Musa Sinan Performansıyla göz dolduruyor Musa Sinan takıma monte edilip forvete Utaka geçirilmeli.
Savaşa mı gidiyoruz ya etkili silahlarla vurma felan Utakanın her yeri etkili silah olsa ne olacak Cam adam
aozdemir 19.02.2015, 11:35 yine şu kadroyla çıkılır bence
Korcan
Cicinho-Da Costa-İbrahim Öztürk-Ziya
Adem-Kadir
Mehdi
Atıf-İbrahim Akın
Batuhan
yani: 4-2-1-2-1 sistemiyle
asinancetin583 19.02.2015, 11:45 Batuhanı oyun içinde beğeniyorum aslında hava toplarında oldukça etkili sadece bu topları alırken faul yapmamayı ve daha doğru dağıtım yapmayı öğrenmesi lazım bu maça fovette utaka sağda i.akın ve solda musa ile başlamalıyız bu arada orta saha kurgusu üretkenlik açısından kesinlikle adem mehdi şeklinde olmalı duruma göre ilerleyen dakikalarda belki bir kadir mehdi veya hakan mehdi değişikliği olabilir.
alacakaranlik58 19.02.2015, 11:51 Allah nasip ederse maca Erzincan dan geliyorum. gelirken de yanimda yaklasik 100 kisilik hazirladigim kağıtları getiriyorum. inşallah içeri alirlar. gerci bende emniyet mensubuyum ama yine terddutum var iceri sokabilir miyim diye. daha da olmaz sa giris kapisinin kenraina gecer orada dağıtırim
35gürün58 19.02.2015, 11:56 Batuhan kardeşimizden bizde yeterince faydalanmak isterdik ancak gerekli verimi şu ana kadar veremedi takıma.musa sinan mutlaka ilk 11 de olmalı diye düşünüyorum.
Aynı düşüncedeyim, Utaka Batuhanın yerine, Utakanın yerine de Musa Sinan en doğru seçenek..
Musa ilk 11 olmalı, yedeklere çok ihtiyacımız olacak Utaka yedekten gelio iş yapabilir, Hakan'in ilk 11 başlaması gerektiğini düşünüyorum gsdeki gibi ilerde baskı yapıp top çıkartmayacak bir adam varsa o da Hakan'dır, sürekli baskı pres baskı pres yapmazsak gs rahat top yaparsa konya gibi olmaz maç aklımızı başımıza alalım, ha şans eseri kaçırırlar mı olabilir ama oyunu ele almakta fayda var, ilk golü atarsak yine kazanırız ama o ilk golü atmak önemli ..
Chedju'yu kornerlerde iyi tutmak gerek o her maç bize bize gol atıyor, kornerlerde etkili bir isim .. Duran topları sağlama alırsak gol yemeyiz, zaten uzaktan şutlarda kalecilerimiz iyi, şu maçtan üç puan çıkarırsak çok şey değişir, en azından kaybetmememiz lazım, seriyi bozarsak takımın o ateşi sönebilir.
engin2609 19.02.2015, 16:48 Utaka Galatasaray maçlarında göze çarpıyor hatırlarsanız geçen seneden aydın karabulut utaka işbirligiyle attıkları golleri. Bence bu maçın kilit ismi yine utaka olucaktır.Yedekten gelipde iyi oynayamıyor Utaka ama 11 de başladığı maçlarda performansı iyi.
58YIGIDO58 19.02.2015, 17:19 Forvetde Batuhan yanlis tercih ama ne yapalim elimizde ondan baska forvet yok :confused:
Ibrahim akin sag kanat oynuyormus bence orda Musa Sinan daha etkili olur ama Ibrahim akin oynasa da olur.
Insallah kazaniriz, sana güveniyoruz Sergen Hoca.
***Amac mah takımı .gs yenmekse bu macda sol kanat oyuncumuz aydın KARABULUT affedilsin derim.zaten burhan cezalı
ezelşener 19.02.2015, 20:38 Batuhanı oyun içinde beğeniyorum aslında hava toplarında oldukça etkili sadece bu topları alırken faul yapmamayı ve daha doğru dağıtım yapmayı öğrenmesi lazım bu maça fovette utaka sağda i.akın ve solda musa ile başlamalıyız bu arada orta saha kurgusu üretkenlik açısından kesinlikle adem mehdi şeklinde olmalı duruma göre ilerleyen dakikalarda belki bir kadir mehdi veya hakan mehdi değişikliği olabilir.
Bu maçta orta sahada mutlaka Kadir olmalı.yoksa o melo denen adam Mehdiyi yerinden kaldırmaz.
sivaslıadem 19.02.2015, 21:56 Bu maçta orta sahada mutlaka Kadir olmalı.yoksa o melo denen adam Mehdiyi yerinden kaldırmaz.
Bence tam tersine Mehdi Olursa meloyu attırabilir
58YIGIDO58 19.02.2015, 22:07 Gs 12 kisi olacak sahada insallah Sergen hoca planini buna gore yapmistir.
DEMİRBEYOĞLU 19.02.2015, 23:05 BizM Yapacağımız stad ı doldurup takıma destek olmak
Sergen HOCA nın aklı kendine yeter
Biz birikişi daha taraftar götürelim hoca nın futbolcunun istediği bu
Öbür tafı onların işi
Hallederiz inşallah hepsini yok öyle üç köfte yirmi Beşe
Toktla git Anadolu takımlarını alışmışlar
Başarılar yiğido
hakangulac 19.02.2015, 23:06 Ben Konya macında Utaka yı hic begenmedim acıkcası, ha belki fizk olarak tam hazır olmayabilir orasını bilemiyorum. Musa da zayıf gozuktu o macta. Burhan ın cezalı olması hic iyi olmadı kadro kurmak zor olacak ancak Sergen Hoca nın rakipleri çözme olayına güveniyorum. Biraz sanslı olursak ve Sneijder sapkadan tavsan cıkarmazsa insallah puan alabiliriz, tabi hakemde adaletli davranırsa...
cılgınsivas58 20.02.2015, 00:10 ,işimiz batuhana kaldıysa vay geldi halimize adam kafasıyla top almıyor ki başka yerleriyle top alıyor
Çoğunluğa katılıyorum, Batuhan oynamamalı.
Bence forvetimiz şöyle olmalı :
M.Sinan AAtıf İ.Akın
Utaka
B.DUMANLI 21.02.2015, 02:49 Hep plan diye ortaya cikarizda mac zamani bu plani görmek nedense hic nasip olmaz.
Ama bu plan isini unutmiyacagim mac zamani takipcisi olacagim.Sahada olagan üstü birsey hissedersem demekki bu planin bir parcasiydi diyebilirim....
34MUAMMER58 21.02.2015, 12:58 Her 2 hocanın kendine göre planları vardır elbet,sergen hocaya akıl fikir vermek haddimize düşmez elbetteki,gerekli önlemleri zaten alacaktır ,her 2 takımın zaafiyetleri var,tahminim gs ziyanın tarafından ,ss de hakan balta tarafından ençok hücüm edecektir,sivassporun 70 dakkalık kondisyonu,gs nin 60 dakkalık kondisyonu var,son 25 dakkada 2 takımdada ortasaha diye birşey kalmıyor,maçın kopma pozisyonları tahminime göre son 20 dakkada olacaktır,yeterki gs ye ilk yarıda gol şansı vermeyelim,beraberliğe hiçbir sivaslı hayır demez ,ancak gs ye yaramaz ,bunedenle açık oynamak biran evvel skora gitmek isteyeceklerdir,utaka,atıf,mus a sinan,i.akın,mehdi, gibi süratli oyuncularımız bence çok pozisyon bulacaklardır ,sivasspor burak-snejder-selçuk bağlantısını keserse çok rahat edeceğini düşünüyorum,ortasaha ve defans oyuncularımız ,özellikle ceza sahası önünde ,kaleyi cepheden gören yerlerde çok çok mecbur kalmadıkça faul yapmamaları gerekiyor,snejderin buradan her kullanacağı serbest vuruş ,yarım penaltı gibi tehlikeli olur,ayrıca daha önceki maçlarda burağın nasıl artistik hareketler yapıp, penaltı kazandırdığını biliyoruz,burağa ceza sahasında dikkat etmek lazım ,adam tambir sahtekar,emek hırsızı:mad:
MOS-BY-58 21.02.2015, 15:47 Sergen hoca insallah basarili olursun. Hem kendin hem de SIVASSPORUMUZ icin
|
|