Orijinalini görmek için tıklayınız : Soğuk Havaya Dikkat...

Rallim58
19.02.2015, 16:31
http://i.hizliresim.com/3970bM.jpg (http://hizliresim.com/3970bM)

Medicana Sivassporumuz ile GS arasında, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya, yiğidolarımızın tedbirli gelmeleri gerekecek...

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, müsabaka esnasında hava sıcaklığının -10, -12 aralarında bir sıcaklığın olacağı tahmin ediliyor...

Yiğidolarımızın Cumartesi akşamı stadyumda yerleri almalarını beklerken, hava sıcaklığındaki bu ciddi değişikliği de gözardı etmemeleri konusunda uyarmak isterim...

Soğuk havadan içimizi ısıtacak sonuç alınması dileğiyle...

http://i.hizliresim.com/Lpyr9o.jpg (http://hizliresim.com/Lpyr9o)

Salim58
19.02.2015, 16:37
Havası sert insanı mert Sivas'ımın yiğidoları soğuk havaya alışkın ama, Sivas'ın sert ayazından cinconların kulakları kavlarsa sorumluluk kabul etmeyiz :)

by_hunter
19.02.2015, 16:41
Umut un kulakları için özel önlem almışlar

Fiberglastan kaplama yaptırmışlar

aozdemir
19.02.2015, 16:42
umuta diyelimde kulağına yine vazelin sürsün :)
bu maçı neden akşam saatine koyarlar ki bu mevsimde s,ivasta

Rallim58
19.02.2015, 16:43
.............................. .....

Federasyonda çok bilmişler var ya ondan...

58fatihcan
19.02.2015, 17:42
İyi ya oturup üşeyeceğine; zıplayıp tezahürat yapıp ısınsın taraftarımız:)

asinancetin583
19.02.2015, 18:16
Uyariniz icin tesekkurler ama bize soguk falan islemez bilirsiniz :D

B.DUMANLI
19.02.2015, 19:21
Bu bir spor karsilasmasi,bunun Sivasspor´u,Galatasaray´i veya Karabükspor´u olmaz.O soguk Galatasaray´li oyunculari ne kadar zorliyacaksa bizim oyuncularimizida o kadar zorliyacaktir.Cünki -10 veya -12 derece sahadaki oyuncuyu bayagi zorliyacaktir.Bundan bizim oyuncularimizda nasibini alacaktir.Bizim oyuncularimiz bu havaya aliskandir demenin mantikla bagdasmadigini umuyorum.

Insan sagligini bir hayli zorliyacaga benziyor mac saatindeki derece.Allah her takimin oyuncularina kuvvet versin kolay degil.Sivasspor icin bu derecenin avantaj olacagini sanmiyorum.Cünki futbol kosarak oynanan bir spor dali oldugundan hava her iki takiminda oyuncularini etkiliyecektir.Kosan ve hareket halinde olan oyunculara degil, ama olan taraftarlara olacaktir.

Her iki taraf icin kolay bir mac olmiyacagi kesin...

yiğido58sinan
19.02.2015, 20:48
oyuncular maçı alttan ısıtmalı çimde oynayacak en az 10 derece oluyor aşağısı. Üşüyen taraftar olacak :)

sivaslıadem
19.02.2015, 21:43
umuta diyelimde kulağına yine vazelin sürsün :)

Umudun kulaklar gündüz vakti donmustu
gündüz akşam farketmez Sivaslı için de umut için de :)

eyuphulagu
19.02.2015, 22:07
Şu an itibariyle Sivas'ta yoğun kar yağışı var,umarım maç günü bu kadar kar yağmaz....Maç gecesi hava sıcaklığı -7-8 ler civarı olacağı söyleniyor...Bu havada nasıl bir maç olacak şimdiden merak ediyorum...

Del Piero
19.02.2015, 22:21
O unutulmaz trabzon maçında tribündeydik yine tribünde olacağız inşallah :)

DOGU_BEY
19.02.2015, 22:52
ne zaman bir gs maçı soğuk havaya denk gelse ve ben ne zaman statta olsam o maçlardan yüzümüz gülerek ayrılmıştık inşallah bu sefer de istediğimiz sonucu alarak ayrılacağız...

gogohan
20.02.2015, 00:13
ne zaman bir gs maçı soğuk havaya denk gelse ve ben ne zaman statta olsam o maçlardan yüzümüz gülerek ayrılmıştık inşallah bu sefer de istediğimiz sonucu alarak ayrılacağız...

Yarınki maçı kaçırmayasın o zaman gardaş :)

68yasar58
20.02.2015, 08:59
Yarın o sdadı dolduran taraftarımıza, sahada mücadele eden oyuncularımıza ALLAH güç kuvvet versin, sivasda bulunamayanlarda o heyecanı soğuğu stadda gibi yaşayarak skorla ısınacaklardır.

bahbaba58
20.02.2015, 09:07
Soğuk Maç Demeyin Aklıma Umut bulut ve Bülent Başkan Videosu Geliyor :D

Rallim58
20.02.2015, 09:15
Yarın o sdadı dolduran taraftarımıza, sahada mücadele eden oyuncularımıza ALLAH güç kuvvet versin, sivasda bulunamayanlarda o heyecanı soğuğu stadda gibi yaşayarak skorla ısınacaklardır.

Stadyum, sezonun en "kalabalık" gününü yaşayacağı kesin.

Misafir alan dışında kalan bölümlerde bulunan "yiğitlerin" tamamının Sivasporumuzu desteklemek amaçlı stadyumda olacaklarını ümit ederim.

Meteorolojinin tahminlerinde yanılmaması bizlere doğru adım atmamızı sağlıyor. Teşekkürler Meteoroloji...

bahbaba58
20.02.2015, 09:35
Stadyum, sezonun en "kalabalık" gününü yaşayacağı kesin.

Misafir alan dışında kalan bölümlerde bulunan "yiğitlerin" tamamının Sivasporumuzu desteklemek amaçlı stadyumda olacaklarını ümit ederim.

Meteorolojinin tahminlerinde yanılmaması bizlere doğru adım atmamızı sağlıyor. Teşekkürler Meteoroloji...

Ben İnanmıyorum Malesef O misafir tribünlerdeki Yüzsüzlerin Çoğu sahte SİVASLIDIR diğer tribünlerdede yine cincon yalakalığını yapanlar olacaktır
8-10 BİN GERÇEK YİĞİDOLAR VAR GERİSİ İyi gün dostu ve yalakalık yapan çift takım tutanlar ....

A.Turan Korkmaz
20.02.2015, 19:12
Koca GS Takımı Sivas'a gelene kadar maç idmanı yapamamıştı.Sivasspor yönetimi, antrenman sahası verdi de Sivas'ta bugün bir idman yüzü gördüler. Ama gerek GS yönetimi, gerekse Boyalı basın gene muhtemel bir Sivasspor zaferini gölgelemek için şimdiden 'soğuk' edebiyatına başladılar. (Konu başlığını tenzih ederim) . Sivas'ta Havanın mevsim normallerinde hatta biraz iyi bile olduğunu söyleyebilirim. Gene de kat kat giyinelim. Sivassporumuzun bize ihtiyacı var. Üşütmeyelim.

Rallim58
21.02.2015, 10:49
..............Ama gerek GS yönetimi, gerekse Boyalı basın gene muhtemel bir Sivasspor zaferini gölgelemek için şimdiden 'soğuk' edebiyatına başladılar................

Soğuk veya sıcak bu maça ve her maça Sivas'ta yaşayan Sivas'lıyım diyen herkesin gitmesi gerekiyor. Battaniyelerle de olsa staddayız.

Artık uyuyanların uyanma zamanı geldi geçiyor. Uyan Sivas...

MOS-BY-58
21.02.2015, 15:59
Rakip soguk havaya konsantre olsun biz futbola

A.Turan Korkmaz
22.02.2015, 00:28
Hava şartlarından dolayı İstanbul'da antrenman yapamayan GS'ye sen antrenman sahanı aç. Yetmedi GS taraftarlarına ülkenin en ucuz biletini sat, kıyak geç. Onlar ne yapsalar beğenirsiniz? Sahada oyuncumuz sakatlanıp yatarken, topu dışarı atmak yerine oyunu devam ettirip gole gitmeye çalıştılar. Biz mi safız, yoksa çok şey mi bekliyoruz karşımızdakinden. Ne de olsa İstanbul takımı. Anlayana!

B.DUMANLI
22.02.2015, 12:59
Soguk havaya dikkat edildide,elalemin adami kendini yormadan antreman gibi gecen macin ardindan 3 puani alip götürdü.

Korcan öyle goller yediki kalede adeta donup kalmisti goller atilirken.Yillardan beri iki önemli eksigimiz var.

Biri kaleci,digeri forvet bu sorunun üzerine gidemedigimiz sürece futbolumuzda bir hafta iyi ,iki hafta kötü olur.Bu zikzaklarin temeline inilecek.

Dün Muslera ayni sekilde o 3 golü yeseydi kapinin önüne koyarlardi....