Orijinalini görmek için tıklayınız : Toraman sezonu kapadı

SivasSpor.Com
23.02.2015, 16:03
http://resimzade.com/Show.html?i=45282&token=69685

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile yapacakları maçı kazanmak için sahada ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ligin 22. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Yalçın, idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yalçın, iç sahadaki Galatasaray mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti.

Galatasaray maçında 2 gol attıklarını, 4-5 gol atabilecek durumda olduklarını ancak basit hatalarla goller yediklerini dile getiren Yalçın, bu karşılaşmadaki puan kaybını gelecek haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

İbrahim Toraman sezon sonuna kadar yok

Sakatlığı süren ve Galatasaray maçında forma giyemeyen Nijeryalı forvet Michael Eneramo'nun 2-3 hafta daha oynayamayacağını aktaran Yalçın, İbrahim Toraman'ın ameliyat olacağını ve sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini belirterek, bu duruma üzüldüklerini dile getirdi.

Yalçın, "Uzun süreden beri sakat olan Utaka'yı kazandık. Onu da yeni bir transfer olarak görüyoruz. İyi ve geniş bir kadromuz var aslında ama önemli olan müsabakaları kazanmak" dedi.

Ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile yapacakları maça da değinen Yalçın, "Ligde kolay maç yok. Her maç zor. Herkesin oynadığı maçlar zor. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray maçına kazanmak için çıktık, Gençlerbirliği maçına da aynı şekilde kazanmak için çıkacağız. Kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Antrenman

Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 10 dakikası basına açık olan antrenman, koşunun ardından ayak tenisiyle devam etti.

İdmana, sakatlıkları bulunan Michael Eneramo, İbrahim Toraman ve Ertuğrul Taşkıran ile izinli Musa Sinan Yılmazer katılmadı.

AA

Travis Bickle
23.02.2015, 16:15
ılk yarıdakı gençlerbırlıgı maçı dısında ıyı oynadıgı bır maç hatırlamıyorum kiralıktı zaten bonservısı alınmaz döner besıktaşa

onemlı olan costanın yanında ümit mi yoksa ibrahim öztürkmu oynıycak ıyı bır 2 lı olan costa ve umıtı bozup oraya ıbrahım ozturku monte etmek galatasaray maçında bıze pahalıya mâl oldu malesef

Soyözen
23.02.2015, 16:15
Toraman sadece sezonu değil de futbol kariyerini de kapattı bence...

Sivasspor'a geldiğinden beri hiç faydası olmadı. Ama tabi bu sadece onun suçu değil. Hangi beklentiyle getirdiler ise, o getirenlerin suçu.

kayi5834
23.02.2015, 16:19
Utaka nın kazanılmış hali bu ise gerçekten çok yazık :(

metee58
23.02.2015, 16:32
Takıma hiç bir katkısı olmadı,varlığı belli olmadığı için yokluğuda belli olmaz.Utaka konusuna gelince de kazanıldığını düşünmüyorum canı isterse oynuyor istemezse koşmuyor bile..

Kizilirmak58
23.02.2015, 16:36
iyikide kapatmış sivassporumuza kazandırdığı bir tek maç yok ama kaybettirdiği maç çok . mersin maçı en barizi

PETKOVİC
23.02.2015, 16:50
bacağındaki fıtık oynamasına büyük bir engel oldu ne yazık ki.. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

PETKOVİC
23.02.2015, 16:52
iyikide kapatmış sivassporumuza kazandırdığı bir tek maç yok ama kaybettirdiği maç çok . mersin maçı en barizi

"iyiki de kapatmış" nasıl bir tabir insan sağlığından bahsediyoruz burada. bir insanın iyi oynayıp oynamaması sağlığından daha mı önemli? lafınızın nerelere gittiğini iyi anlayın iyi düşünün sonra yorum yazın!!

Emrulez
23.02.2015, 16:52
Geldigi gunden intibaren sezonu kapadi bir faydasi olmadi bence.

by_hunter
23.02.2015, 17:01
Ne olursa olsun memleketimizin evladı

Geçmiş olsun

58YIGIDO58
23.02.2015, 17:12
Bu iyi haber iste Ibrahim toraman in gelmesi basli basina bir hataydi zaten birakin gitsin nereye gidiyorsa.

Eneramo ya gelince biran once iyilessinde girsin ilk 11 e onsuz Sivas gol felan atamaz.

birdokuzaltiyed
23.02.2015, 17:19
İbrahim Toraman açıkçası bir beklentide olduğum futbolcu değildi.Hatta yaş ortalamasını yükselttiğinden takımda olmasını da gereksiz buluyorum.Yazık olmuş, ama bizim için bu haberin pek bir anlamı yok.
Sağlıklı günler dilerim kendisine.

maximustafa
23.02.2015, 17:29
Eskiden beri Toramanın hep Sivasspor da oynamasını isterdim bu sezona nasip oldu ama beklediğimiz gibi katkı sağlayamadı. Allah şifa versin.

58Yiğidoo58
23.02.2015, 17:54
Son derece gereksiz bir adamdı. Kaleciye geri pas verirken bile topa vuracak mecali olmayan adam. Ofsayı bozan adam. Kısacası defans hariç her kılıfa sokulacak adam. Evlendi coluga çocuğa karıştı. Yaza Beşiktaşın resmi hazırlık maçında jübile yapacağını düşünüyorum.

DoomsDay58
23.02.2015, 17:58
Dualarım geçte olsa kabul oldu inşallah futbolu da bırakıp başarılı olabileceği başka alanlara yönelir Allah onun gibi oyuncuyu bir daha kulübümüzde görmeyi nasip etmesin.

hoğuz
23.02.2015, 18:24
toroman güzellemelerine gerek yok , toroman şakşakcıları üşüştüler yine.. Bu takımda Sivaslı olmadığı halde tekmeye kafa atan Sedat Bayrak'lar, Fabio Bilica'lar, Raymond Kalla'lar, Servet Çetin'ler, M.Diallo'lar, Devran Ayhan'lar, Yasir Elmacı'lar, Gürhan Gürsoy'lar, İlhan Ummak'lar hatta her ne kadar kötü desek bile Yasin Çakmak'lar geldi geçti...(Yasin dahil hepsi için diyorum ki emeğinize sağlık sizler Sivasspor tarihine altın harflerle yazıldınız...)

Bu adam Sivasspor'u hiçbir zaman sevmedi , isteyerek oynamadı , tekmeye kafa atmayı geç savunmacı olmasına rağmen, rakip hücumdan daha etkili bir forvet oldu Sivasspor için... Kimse şakşakcılık yapmasın neymiş insan sağlığıymış bilmem ne.. Kimse kimsenin sakatlanmasını vs istemez (tabi şerefli olmayan insanlar hariç) ben Sivasspor'dan uzak durmasını istiyorum sadece.. İstanbul'a mı gider Antep'e mi Ankara'ya mı bilmem SİVASTAN UZAK DURSUN YETER... sakatlandığına falan da inanmıyorum... Bize karşı oynayınca doperman gibi ısıran, parçalayan, hırslı, yırtıcı sözümona stoper , Sivasspor forması giyince cimcikleyen , düşen , güçsüz , ruhsuz bir kaniş oldu ... Fazla söze gerek yok yolun Sivas'tan uzak ve açık olsun git ameliyat ol tabi yersen....

35gürün58
23.02.2015, 20:18
Zaten takıma lüzumsuz şekilde alınarak yük haline gelen ve hiçbir katkısı olmayan 3 kişi var, dilerim sezon sonu yönetim bu gerçeği idrak ederek bu kamburdan kurtarır takımı

Bunlar :

İbrahim TORAMAN
BATUHAN
UTAKA

bunların yerine daha yararlı ve genç futbolcular alınsaydı takım şimdi çok daha iyi konumda olurdu..

B.DUMANLI
23.02.2015, 20:29
Toraman sezonu acmismiydiki kapasin.Biz hic birsey farketmedik.Böylesi cok daha hayirli olmus.

junior_69
23.02.2015, 22:14
mersin maçında sahadaydım. dakika 57 tam 58. dakika şovu için hazırlık yapıyoruz. oradan birisi la la la ofsayt dedi, döndüm sahaya bir baktım ki golü yemişiz. tabi kimin hatası TORAMAN :mad::mad::mad: yaktın bizi uleyn

Külhan
23.02.2015, 22:37
ne de olsa hemsehrimiz toramana gecmisolsun diyoruz

halilxx58
23.02.2015, 22:54
Gecmis olsun Ibrahim Toraman.

"Ne güzel haber, iyi olmus" gibi yorumlar gercek yigidolara yakismayan tabirler. Ibrahim Toraman bu memleketin evladi, bu takimin futbolcusu, kimsenin bu tür yorumlara hakki yok. Saha ici performansi elestirilebilir ve elestirilmeli, fakat bu sezonu ve hatta belkide kariyerini bitiren bir sakatliga sevinerek olmaz!!

Toramanin tekrar sahalara dönecegini zamnetmiyorum, belkide önümüzdeki sezon Sergen hocanin ekibinde takimimizda görev alir...

cılgınsivas58
23.02.2015, 23:48
Toraman sadece sezonu değil de futbol kariyerini de kapattı bence...

Sivasspor'a geldiğinden beri hiç faydası olmadı. Ama tabi bu sadece onun suçu değil. Hangi beklentiyle getirdiler ise, o getirenlerin suçu.

bonservisi elinde en azından para harcamayız faydası olsada olur olmasada olur diyenler getirdi

cılgınsivas58
23.02.2015, 23:50
yanlış bir transfer stratejinin daha kurbanı olduk
siz böyle beleş oyuncu bulmaya devam edin

58fatihcan
24.02.2015, 00:28
En büyük transfer oldu şimdi kapaması

muspol58
24.02.2015, 08:24
geçmiş olsun bize faydası olmadı yapacak bişey yok

Kokomo
24.02.2015, 09:06
Sivasspor için hayırlı bir haberdir.

Bu adama yer açmak için takımın temel taşları ile oynuyordu Sergen Hoca.

Artık oynamasına gerek kalmadı ....

Yeni sezon içinde kesinlikle düşünülmemelidir.

karamik
24.02.2015, 09:29
Geçmiş olsun diyorum artık jübile vakti geldi çattı ibo artık süper ligte bir takımda 11 oynaman mümkün görünmüyor.

triper58
24.02.2015, 09:46
Bir sene top oynamadı olacağı buydu ne akla hizmet yaptı bilmiyorum ama kendi futbol kariyerini erken bitirdi.Geçen yıl kadro dışı kaldığı tarihi hatırlamıyorum ama hemen bir kulüple anlaşsaydı belki bu sene iyi kötü oynardı.Bu adam kötü futbolcu değildi ama kendini geliştiremedi hep Antep'teki performansıyla kaldı.Bence bir sezon daha oynamak için maç başı bir takımla anlaşabilir.Ama yapacağını sanmam.Kafada bitirmiş olayı.

aozdemir
24.02.2015, 10:38
toramana geçmiş olsun diyoruz. ama oynamaması daha iyi.

58 Amsterdam 58
24.02.2015, 11:00
Gecmis olsun saglik onemli

Ahmet Ateş
24.02.2015, 11:39
Değerli Arkadaşlar

İbrahim Toraman BJK'de kadro dışı bırakıldığı için bu yıl bize kiralandı. Oynadığı maçlarda kimse Toramanı sahalarda göremedi. Şimdi de ameliyat olacakmış. Yani bir sezon Sivasspor'a katkısı koca bir sıfır.

İbrahim'den yiğidoluğunu göstermesini ve gelecek sezon ücretsiz olarak Sivas'ta oynamasını beklerim...

onur0634
24.02.2015, 12:42
Transfer yapma özürlü sözde yönetim olduğu sürece ibrahim toroman eneramo aydın karabulut gibi daha niceleri gelir takıma hiç bir katkı sağlamadan sezon sonu takımdan ayrılır giderler...

4eylül
24.02.2015, 13:49
İbrahim toraman sivasa geldiğinden beri sezonu zaten kapatmıştı

badof58
24.02.2015, 15:56
Batuhan ve Utaka'dan da kurtulursak bir yerlere geliriz.

ezelşener
24.02.2015, 20:43
geldi geleli hiç bir faydası olmadı.sanki her an bjk ya dönecekmiş hissi vardı.veee ayrıca her zaman ben bjk nın oyuncusuyum havası vardı.ve katkısıda olmadı.bence derhal sözleşmesi bitirilmeli.

ankastre
24.02.2015, 23:35
bu sene yapılan transferlere bakın

i.toraman
eneramo
aydın karabulut

nerde bunlar şimdi.bu transferi yapanlara sormalı.

iboya 1 trilyon para veridiği söyleniyor doğruysa çooooooook büyük hata.

subasi29
25.02.2015, 11:38
Geçmiş olsun ! Pek birşey vermesinde en azından sivAslı OLDUĞUNU hatırladık .. O forma yakişmişti sana hemşoo

Turan 59
25.02.2015, 12:03
Bence hiç mahsuru yok.

Rallim58
25.02.2015, 19:01
İbrahim Toraman; "Fıtık olayı yeni değil. Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın teknik direktörlük yaptığı dönemde takımın bana ihtiyacı vardı. Fıtık rahatsızlığı o zaman teşhis edildi. Ben, takıma faydalı olma adına oynamaya devam ettim. Şimdi o sakatlık nüksetti. Ameliyat olarak kurtulacağım" dedi.

Demekki sakata gelmişiz.

Umarız, memleketine karşı fedakarlık yapar "hak etmediği parayı, iade eder"...

MOS-BY-58
26.02.2015, 00:56
Gecmis olsun ama Sivasspor icin bir kayip degil. Hicbir faydayi yoktu. Zaten kendisinden bir beklentim de yoktu.