Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 0-1 Beşiktaş -ikinci yarı-

SivasSpor.Com
02.03.2015, 16:03
http://resimzade.com/Show.html?i=45302&token=26914

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 8 Mart Pazar

Stad: Sivas 4 Eylül

Saat: 14:00

Maçın Hakemi: Bülent Yıldırım

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

Rallim58
02.03.2015, 16:07
Gün ve saat olarak Sivas'ta yaşayan herkesin arzu ettiği bir zaman...

Aklı Avrupa'da olacak bir BJK ile, istikrarı yeniden yakalamak isteyen, akıllı oyunu ve taraftar desteğini de yanına alan Sivasspor için 3 puan kaçınılmazdır...

asinancetin583
02.03.2015, 16:15
Bjknin balkes karsisinda puan kaybetmesi onlar icin bu maci biraz daha onemli kilacak muhtemelen ama ardindan da cok onemli bir avrupa maclari var biz ise kendi evinde puan kaybina tahammulu olmayan bir ekibiz bjkye avrupada basarilar diler kendi macimizi kazanmayi temenni ederim

shang
02.03.2015, 16:16
beşiktaş brugge maçını düşünürse motivasyon eksikliğinden kazanabiliriz ancak gs maçındaki savunma anlayışımızla gökhan töre demba ba olcay falan duman ederler bizi dikkatli ve hatasız oynamalıyız önemli bir maç rize ve bursa ile oynayacağız bundan sonra zor günler geçirmemek adına mutlaka puan almalıyız

58YIGIDO58
02.03.2015, 16:21
Gercekci konusmak gerekirse eger biz gencler ve gs karsisinda o kötü futbolun aynisini Bjk ya karsi oynarsak Besiktas bizi rahat yener.

Insallah bir sürpriz yapip 3 Puani aliriz.

Travis Bickle
02.03.2015, 16:37
Son 2 Maçtakı Hatalarımızı Yapmayıp Oyun Olarak Mutlaka Uzerıne Eklememız Lazım Rahatlamak Istıyorsak Bu Maçı Mutlaka Kazanmalıyız Beşiktaşa Genelde Ters Geliyoruz Galatasaray Maçından Çıkardıgığımız Derslerı Bu Maçta Kullanıp 3 Puanı Alalım

howsoonisnow3
02.03.2015, 16:40
Son 2 Maçtakı Hatalarımızı Yapmayıp Oyun Olarak Mutlaka Uzerıne Eklememız Lazım Rahatlamak Istıyorsak Bu Maçı Mutlaka Kazanmalıyız Beşiktaşa Genelde Ters Geliyoruz Galatasaray Maçından Çıkardıgığımız Derslerı Bu Maçta Kullanıp 3 Puanı Alalım

Takımımızın üzerindeki ölü toprağını atma vakti geldi. Franco kart cezalısı, Sivok sakat, defanslarında problem var bunu iyi hücum yaparak değerlendirmemiz lazım. 3 puanı alacağız inşallah.

Rallim58
02.03.2015, 16:55
Ulusal basında; "Sergen hoca eski takımına acımadı" başlığını görmek dileğiyle...

by_hunter
02.03.2015, 17:42
Tarih ve saat olarak çok iyi oldu.İnşallah havada güzel olur ve istediğimiz puanı alırız

aozdemir
02.03.2015, 18:01
goller atarız da önemli olan gol yememek.

Erenozdenn
02.03.2015, 19:08
Eğer kazanmak istiyorsak, ne yapıp edip Gökhan Töre'ye önlem almalıyız. Umarım Gs ve G.birliği maçında ki gibi ruhsuz oynamayız. Bu maçta Musa Sinan'ı umarım ilk 11 de Gökhan'ın karşısında izleriz. Eğer yine İ.Akın oynarsa çok sorun yaşarız, çünkü ileri geri sürekli koşacak adam lazım bize. Ayrıca Ziya kolay çalım yediği için ben yine Fatihin 11 de olması düşüncesindeyim. Kim oynarsa oynasın İnşallah kazanırız da rahat bir hafta geçiririz. Çünkü eğer bu maçı da kaybedersek, her ne kadar inanmak istemesek de, tehlike çanları bizim için de çalmaya başlayacak. Benim gönlümden geçen 11 şöyle;

Korcan
Cicinho-Da Costa-Ümit-Fatih
Kadir-Mehdi
Burhan-Aatıf-Musa S.
Batuhan ( Not: Batuhan adam yokluğundan )

cengo64
02.03.2015, 19:35
Korcan

Cici İbrahim Ümit Ziya

Da Costa H.Arslan

Mehdi

Burhan Atıf Utaka

Da Costa ortaya dogru çekilmeli.Ortada rahat top zaten çeviremiyorlar.Bu yolla bunu iyice aksatabiliriz.Bu macta Gökhanla mücadele açısından Ziya yı daha uygun buluyorum.Atınç gibi stoperin üstüne sürekli yerden toplarla hücum yapmalıyız.2. yarı da Musa ve İbrahim Akını da oyuna alıp işi 70 den sonra bitiririz gibi geliyor.Hayırlısı

Külhan
02.03.2015, 20:38
Erenamo bu mac oynayacakmi bu nekadar sakatlik ki uzadikca uzuyor bu isler batuhanla utakaile olmuyor ileride top tutacak bir tane forvetimiz yok insallah besiktasi sivasda perisan ederiz balikesire dis geciremiyen besiki sivas cok farkli yenmesi lazim ama bizim oyuncular ilk yari cok pasif ikinci yari dersen günü kurtarmiya baki yorlar hic atak yok sut dersen o da yok genclerde iki suttan baska ben görmedim sergen hocadan ricamiz dir takimin canlanmasi icin biraz daha gayret

34MUAMMER58
02.03.2015, 21:10
BJK liverpolu elerken ,gerçekten çok iyi futbol sergilediler,aynı bjk balıkesir karşısında çok bocaladı ve çok önemli 2 puan bıraktı,sivassporda gs ve gençler maçında istediğimiz futbolu oynayamadı,sergen hocada ,r.carlos gibi büyütülmüş takımlara karşı doğru taktikle oynatmıyor,bunun ayıbı yok, günahı yok,adamlar şampiyonluğa oynuyor mecbur saldırmak zorunda ,kanatları tıkarsın,göbeği tıkarsın,60 70 dakika gol yememeyi becerebilirsek ,bjk 70 den sonra oyundan düşüyor,oyuna alınacaK 2 Diri ve süratli oyuncu [i.akın,mehdi,utaka,musa]artık hangisi olursa fişi çeker ,bjk de kaleci yok,sivok yok,franko yok,2 3 etkili ortasahasını iyi tutabilirsek [olcan ,gökhan töre,opare ]bence bu maçtan puan alırız,aklı avrupada olacak bjk yi,defansında ve kalesinde sorun olan bjk yi yeneriz diye düşünüyorum,belki çok iyi futbol oynamayabiliriz,ancak kötü mücadele etmememiz gerekiyor,futbolcuların uyurgezer ,ruh gibi oynamaması gerekiyor,aldığımız tesadüfi 2 3 galibiyet oyuncularımızı rehavete sokmuş ,maça çıkmadan fixtüre ve puan tablosuna bakmaları gerekiyor,eneramonun bu maçta olmayacak olması sivasspor açısından talihsizlik ,ne utaka nede batuhan forvet flan değil .

kaplanlı
02.03.2015, 22:49
zor maçlar oynayacağız.bu maçlardan evimizde olanları mutlaka kazanmalıyız.beşiktaş maçıda bizim için zor olacak.Sergen hocanın yan toplara çözüm bulması lazım.yan toplar bizim için ciddi sorun olmaya başladı.inşallah futbol şansıda bizim yanımızda olurda 3 puanı hanemize yazarız.

cılgınsivas58
02.03.2015, 23:56
Takımımızın üzerindeki ölü toprağını atma vakti geldi. Franco kart cezalısı, Sivok sakat, defanslarında problem var bunu iyi hücum yaparak değerlendirmemiz lazım. 3 puanı alacağız inşallah.

hücum yapacak forvet yok yalnız :):rolleyes:

hasanim58
03.03.2015, 03:57
sendemi SERGEN
napiyim abi işim bu Sivasspor Um 2 BJK 0 insallah

68yasar58
03.03.2015, 08:41
Korkulu rüya görmemek için bu maçı almak zorundayız. Gs maçından ders çıkaran teknik heyet ve oyuncularımız bu maçı rahatlıkla geçeceğine inanıyorum. eğerki gençler maçındaki gibi yine savruk oynarsak ozaman işler zora girer zaman daralıyor sitresli günleri bu takım bidaha kaldıramaz inanıyorumki artık sergen hoca aklıyla bu maçı kazanacak.

aozdemir
03.03.2015, 09:33
Aydın affedilmiş ama ilk 11 de başlatmaz bence. ikinci yarı alabilir. tabi 18 e alırsa

B.Demirci
03.03.2015, 11:25
Yiğidolar tüm hesaplarını kazanmak üzere yapmalılar, kazanmaya şartlanmalılar. Cincon maçındaki gibi beraberlik üzerine oynarsak aynı akibete uğrarız. Önümüzdeki haftalar altımızdaki takımların avantajlı maçlar yapacağı haftalar. Kurtuluş savaşı ruhuyla oynamalıyız. Bu maçtan sonraki maçlarımızın garantisi yok bu hafta 8taştan alacağımız 3 puan bizi suyun yüzünde tutacak aksi halde suyun dibine doğru gideceğiz..

B.Demirci
03.03.2015, 11:27
En azından Balıkesir sporun deplasmanda beşiktaşa oynadığı oyuna bakıp ibret almalıyız..

howsoonisnow3
03.03.2015, 13:00
hücum yapacak forvet yok yalnız :):rolleyes:

Haklısın maalesef Eneramo olmadığı zamanlar golcümüz yok gibi. Ancak ben iyi hücum etmeliyiz derken takım halinde hücumu kastettim. Sağlı sollu ortalar, bindirmeler, adam eksiltmeler vs.. Takım halinde hücumu iyi yaparsak forvetlerimiz ne kadar beceriksiz de olsa illa ki birkaç tanesini atarlar.

58sinan58
03.03.2015, 16:43
sivassporumuz kargalara her zaman ters gelmiştir bu maç bizim inşallah

Rasimsivasli
03.03.2015, 19:37
keske enaramo oynasaydi bu mac farkli olur derim ama ne yapalim kader ama kazanmaya calisacagiz ben yinede 2-1 yada 1-1 biter gibime geliyor buda benim fikrim :)

onur0634
04.03.2015, 00:59
Bu saatten sonra kolay hiç bir maç beklemiyorum...Cember iyiden iyiye daralıyor bu maçı kesinlikle kaybetmememiz gerekiyor alt sıralardaki takımların hemen hemen hepsi bir biriyle oynuyor olası alıncak 3 puan düşme potasından uzaklaştırır bizi...O yüzden çok çok önemli bir maç mutlaka kazanmamız en azından kaybetmememiz gerekiyor...Aksi takdirde o eski stres dolu günlere geri döneriz...Oyuncularında bu blinçle sahaya çıkması gerekir...

58YIGIDO58
04.03.2015, 01:05
Cok zor bir mac olacak.
kazanmamiz lazim bu maci.
kazanamiyorsakta kaybetmeyelim.
Lutfen gs ve gencler macindaki gibi ruhsuz oynamasin Sivassporlu futbolcular.

kaplanlı
04.03.2015, 10:51
Beşiktaş ın şampiyonluk şansını devam ettirebilmesi için mutlaka kazanmaya oynayacaktır.bizim defans hattını sıkı tutup sabırlı oynamamız lazım.benim tahminim az gollü bir maç olacak.inşallah 3 puanı alan taraf biz olacağız.

xir
04.03.2015, 11:28
kartalın kanatlarını iyi kapatabilir,bizde gereken planımızı maçta ortaya koyabilirsek neden yenmeyelim ki..favorisi olmayan bir maç.şansımız bizden yana hakemin haktan yana maç olması en büyük temennimiz.

blacksky
04.03.2015, 15:30
Zor maç.. melo'suz gs karşısında ortasahayı zayıf tutan bir taktik izleyerek elimizdeki puanı kaptırdık.. doğru taktikle çıkmazsak kazanamayız.. açıkcası doğrudan rakibimiz olan ekiplerden puan/puanlar almaya devam etmemiz daha önemli.. bu maçtan puan çıkartırsak ekstra olur.. kaymak olur.. ama çok yüksek motivasyon ve doğru taktik gerekli.. gs maçındaki rahatlıkla devam edersek işimiz zor.

Yiğido Elif
04.03.2015, 15:41
İnşallah yeneriz ama önce sivasspor gibi oynamalı (GS ve Gençlerbirliği maçındaki gibi değil maçındaki gibi) aksi yenilgi kaçınılmaz olur. Her futbolcu görevini layıkıyla yaparsa, şahsi oynamazlarsa, defansa yardıma gelirlerse maçın galibi biz oluruz. İnşallah

aozdemir
04.03.2015, 23:09
Beştaşın defansı zayıf ama hücum hattı güçlü. defans güvenliğini elden bırakmazsak gol atarız nasıl olsa.

DOGU_BEY
04.03.2015, 23:37
puansız kapatmayalım yeter, ister 3 puan olur ister 1 puan..inşallah elimiz boş ayrılmayacağız...

eyuphulagu
05.03.2015, 01:55
Sivasspor bu maçta orta sahada rakibine karşı iyi oynarsa;orta sahada rakibinin fazla pas yapmasına izin vermezse;forvet hattındaki Demba ba gibi oyunculara fazla pozisyon vermezse bu maçtan puan alır..Ama tersine orta sahayı rakibine bırakırsa bu maçtan puan hayal olur..Onun için bu maçta kontollü alan daraltarak oynayıp rakibi oyundan soğutabilirsek puan şansımız var...Aydın bu maçta 2. yarı mutlaka oynatılmalı;rakip oyunun son 20-25 dak. sında oyundan düşebiliyor..Akılları Liverpool maçında olacağı için bundan da faydalanıp maça iyi konsantre olup bu maçtan puan almak lazım..Enaramo sakatlıktan yeni çıktı ;henüz hazır değil..Umarım kadroda alınıp oynatma riskine girilmez..Enaramo bize ilerki haftalarda daha fazla lazım...Bakalım maçın gündüz olması rakibi nasıl etkileyecek...Bu maçtan puan almak için kesinlikle bireysel yapılmamalı....Defansın bu maçta çok dikkatli olması lazım...

ankastre
05.03.2015, 09:31
neydip edip bu maçı almamız lazım

Soyözen
05.03.2015, 10:19
Önceki hafta Konya deplasmanına gitmiştim, sonra Ankara'da Gençler maçına gitmiştim, şimdi de bu maç için biletimi aldım, Sivas'a gidiyorum inşallah... Geçen sene gibi 3 puanı alabilirsek harika olur, yoksa 1 puan da karlı ama inşallah sahadan elimiz boş ayrılmayacağız...

HababamHa
05.03.2015, 11:16
5 tane gartal yavrusu gartal kazanır diye oy kullanmış tüüüh size

34MUAMMER58
05.03.2015, 11:20
TAHMİNİM stadın tamamına yakını dolacaktır,kale arkasını çoğu sivaslı geçinen bjk taraftarları ,herzeman olduğu gibi dolduracaktır,liverpol maçı belki çoğumuzun gözünü korkutmuştur,ancak lig maçları çok farklı oluyor ,balıkesirspor bile bjk yi azdaha yeniyordu,bjk yi bukadar zor durumda bidaha bulamayız,cenkde yok,frankoda,sivokta,bundan önceki maçlarda tolgayıda cenkide geçemedik ,busefer çok farklı olmasını ve bjk yi yeneceğimize çok inanıyorum

AtmaCa
05.03.2015, 11:27
kartalın kafasını sivasta koparmamız gerek ben yürekli futbolcularımıza güveniyorum

Rallim58
05.03.2015, 15:19
Müsabakaya Bülent Yıldırım atandı...

Hayırlı olur inşaallah...

çorluluyiğido
05.03.2015, 16:22
beşiktaşta kaleciler cenk gönen ve tolga forvet cenk tosun stoper pedro franco ve sivok sivas maçında yok:)

çorluluyiğido
05.03.2015, 16:31
bence kadromuz şu şekilde olmalı
korcan
cicinho-da costa-ümit-ziya(fatih)
kadir-mehdi
aydın-aatıf-burhan
utaka

bjk nin defansta atınç ve necip gibi 2 ismi oynatması bekleniyor(başka adam yok)aatıf ve utakaya iyi iş düşüyor öte yandan olcay ve töre gibi hızlı 2 kanat var cicinho fazla ileri çıkmamalı sol bekte ziya oynamalı defansı fatihe göre daha iyi.ayrıca bjkde sosanın belinde sorun vamış:Daydın eğer formunda ise onun için çok iyi maç olacak motta ve opareden kolayca adam geçebiliyor aydın töre tarzı bir adam iyi adam eksiltiyor.inşallah gerçek ve açık oyunumuzla bu maçtan 3 puan alacağız :)

Rallim58
06.03.2015, 09:49
Hava sıcaklığının 12-13 derece olacağı bir günde, Sivasporumuzu yalnız bırakırsak, Sivas'a ihanet etmiş oluruz.

sivaslıadem
06.03.2015, 16:07
Beraberlik tuşuna basayim dedim iki defa
ikisinde de işaretlemë yapmadan onaylamaya çalıştı

Ben de galibiyet işaretledim hemen kabul etti

Totem olarak kazanmaya işaret olur insallah

badof58
06.03.2015, 19:40
2 maçtır çok kötüyüz, takım yorulmaya başladığını düsünüyorum, özellikle Gençler macının 60'tan sonra oyuncular büyük düşüş yaşadı, bjk elinden gelen çirkefliği yapacak maç içinde hakem de tam bir sıkıntı, zor bir maç olacak ben kazanabileceğimizi düşünmüyorum ..

ankastre
06.03.2015, 20:42
cumartesi 4 eylül belediyespor pazar günüde 4 eylül stadının tıklım tıklım dolması lazım gardaş.

savaş2
06.03.2015, 21:41
***takımda son 3 macda gözle görülür bir düşüş var,bizim için bu macda bereberlik de iyi sunuç olabilir , Şeso bu tip maclarda bencil oynar ,bu macda yedek tutup ,aydınla başlarsak takımın gücüne güc katmış olacaktır.

korcan

cicinho-costa-i.öztürk-ziya

sinan- hakan- mehdi-

ibrahim akın- aydın

batuhan

yedek-korcan-şeşo,burhan,fatih

hakangulac
07.03.2015, 12:28
Beşiktaş köşe vuruşundan çok gol yiyen bir takım (5 gol yemiş ki ligde Balıkesir 6 dan sonra en çok kornerden gol yiyen takım). Biz köşe vuruşundan şu güne kadar 2 gol bulmuşuz ama bu maçta gerekirse özel organizasyon hazırlayıp onların bu zaafını değerlendirmeliyiz diye dusunuyorum.

Ek olarak boyle macları saha ici dizilimimiz aynı olsa da farklı sistemle oynanması gereken maclardan biri olarak görmek gerek. Onlar nerede iyi degilse bir sekil oyunu oraya yıkacak kurgu gerek. Baktıgımda en zayıf noktaları olarak bu mac özelinde stoperlerini görüyorum. Bizde en onde kim oynayacaksa ona muazzam görev düsüyor bu macta oyubu golcümüz çözecek eger macı kazanacaksak. Ayrıca bu maca özel 4231 i 4411 seklinde kullansak daha mantıklı olur gibi... Tabi bu durumda solda Musa ya da AYdın sagda Burhan olmalı gibi. 65 ten sonra İbrahim Akın ı oyuna alsak daha iyi olur kanımca...

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

maximustafa
08.03.2015, 00:04
Yarın sergen hocadan eneramo sürprizini bekliyorum hafta içi çalışmalara başlamıştı.

B.DUMANLI
08.03.2015, 01:10
Kimin ne meziyeti varsa artik yarin hepsini göstermeli.Mactan sonra hic kimse ne hakemi,ne teknik kadroyu ve nede futbolculari elestirmeli.

Teknik kadroda ,futbolcularda biliyorki artik önümüzde bizi bekleyen zor bir fikstür var.Bu sürececi iyi bir sekilde atlatabilmek icin Sivasspor´un puan ve puanlara ihtiyaci var.Sampiyonluga oynayan takimlardan biri olan Besiktas´dan puan veya puanlar almak ise adeta ALTIN degerindedir.

Öyleyse ligdeki durumumuzu tayin etmek bizim elimizde,haftaya Besiktas´in Avrupa kupasinda oynayacagi Brügge maci var,kafalari o macda olabilir bunu lehimize cevirmek ve bu macdan 3 puan alabilmek Sergen hocanin elinde.

Sivasspor yarin bu macdan 3 puan alirsa ligde kalmak icin büyük bir avantaj elde etmis olur.Ligde kalmamiz bir an önce kesinlesmeliki kupadada söz sahibi olalim.

onur0634
08.03.2015, 01:30
Bizim takımın hepsini toplasan bi demba ba etmez bırakın geçin beşiktaşı yenmek fln hayal meyal olur ancak...

onur0634
08.03.2015, 01:32
Havadaki teyyareyi kuyruklu yıldız zannetmekten vazgeçin artık...

onur0634
08.03.2015, 01:39
bence kadromuz şu şekilde olmalı
korcan
cicinho-da costa-ümit-ziya(fatih)
kadir-mehdi
aydın-aatıf-burhan
utaka

bjk nin defansta atınç ve necip gibi 2 ismi oynatması bekleniyor(başka adam yok)aatıf ve utakaya iyi iş düşüyor öte yandan olcay ve töre gibi hızlı 2 kanat var cicinho fazla ileri çıkmamalı sol bekte ziya oynamalı defansı fatihe göre daha iyi.ayrıca bjkde sosanın belinde sorun vamış:Daydın eğer formunda ise onun için çok iyi maç olacak motta ve opareden kolayca adam geçebiliyor aydın töre tarzı bir adam iyi adam eksiltiyor.inşallah gerçek ve açık oyunumuzla bu maçtan 3 puan alacağız :)
Gökhan Töre rakibine çalım atıyor eksiltiyor fakat aydın karabulut kendisine çalım attığı için yine karşısında kendisini buluyor :)

B.DUMANLI
08.03.2015, 09:55
Önce bu konunun basindaki ankete 106 kisinin Besiktas kazanir demesini esefle karsiladigimi bildirmek istiyorum.Sonrada onlara diyorumki bu siteye neden ve hangi gaye ile girersiniz.Üzerimizden düsün artik,biz sizi bu sitede görmek istemiyoruz.

Öyle düsünce özgürlügü ayaklarina hic yatmayin,özgürlük varda isteyen istedigine karar verir demek bu sitedeki SIVASSPOR taraftarlarina saygisizliktan baska birsey degildir.

Sivasspor gerekli cevabi bugün sahada verecektir,Kartal bugün yüksek ucamiyacak.Her düsme potasindaki takimlara puan dagitan IT´ler,is Sivas´a geldimi sahada arslan kesiliyorlar.

Zaten Galatasaray´i futbol oynamiyarak elimizden kacirdik,Besiktas ve Fenerbahce´ye gecit vermemeliyiz.Kimin sampiyon olacagi bizi ilgilendirmiyor.

erkan5858
08.03.2015, 11:15
EN BUYUK SIVASSPOR

çorluluyiğido
08.03.2015, 12:10
yazıklar olsun aramızdaki 101 kişiye insan yenileceğini bilse de sivas der tutturunca paramı geçecek elinize. EN BÜYÜK SİVASSPOR

çorluluyiğido
08.03.2015, 12:14
[QUOTE=onur0634;938953]Bizim takımın hepsini toplasan bi demba ba etmez bırakın geçin beşiktaşı yenmek fln hayal meyal olur ancak...[/QUOT

sana diyecek laf bulamadım:mad:
inadına EN BÜYÜK SİVASSPOR

58YIGIDO58
08.03.2015, 12:30
yazıklar olsun aramızdaki 101 kişiye insan yenileceğini bilse de sivas der tutturunca paramı geçecek elinize. EN BÜYÜK SİVASSPOR

O zaman anketde besiktas a oy verilme butonu kaldirilsin !?!

TS58
08.03.2015, 12:41
En Büyük avantajımız , İstanbulda oynadığımız ilk maçta kılını kıpırdatmayan, resmen bizi 10 kişi bırakan, Toraman'ın olmayışı. Hiç değilse bu maçta, 11-11 oynayacağız.

A.Turan Korkmaz
08.03.2015, 12:50
An itibariyle staddayım. Maça 1 saat var , Vip bomboş, maraton da Yavaşça doluyor. Yiğidolar yeni yeni geliyorlar. Takım şu an ısınmaya çıktı. Kadir,Atıf,Ziya ,Ümit ve Burhan ilk gelenler.

çorluluyiğido
08.03.2015, 12:54
O zaman anketde besiktas a oy verilme butonu kaldirilsin !?!

zaten gerçek sivaslının o butonun kaldırılmasına ihtiyacı yok...;)

adres58
08.03.2015, 13:09
1 Korcan Çelikay
12 Cicinho
22 Manuel da Costa
58 Ziya Erdal
80 Ümit Kurt
8 Kadir Bekmezci
21 Burhan Eşer
37 Hakan Arslan
91 Mehdi Taouil
92 Aatif Chahechouhe
35 Batuhan Karadeniz

çorluluyiğido
08.03.2015, 13:14
Yedekler
16. MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN
2. ABDURRAHMAN DERELİ
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
7. CHUKWUDI JOHN UTAKA
11. MUSA SİNAN YILMAZER
23. AYDIN KARABULUT:)
55. İBRAHİM AKIN

calipso
08.03.2015, 13:54
Kadrodan beraberlik için oynayacagimiz belli. Ama bence çok yanlış bir seçim

hakangulac
08.03.2015, 14:45
Dakika 35 sonrasında hakem sacmalamaya basladı. 30-35 arası baskı kurmustuk gol geliyorum diyorken hakem devreye girdi ve baskımızı kırdı.

Allah ıslah etsin bu düzeni kurmus olanları...

antik58
08.03.2015, 14:53
Hakemler aynı onu s.ktir et ama böyle y.r.k golmu yenir :mad:

calipso
08.03.2015, 14:54
Al sana kaleci farkı. Böyle kadroyla sahaya çıkmak saçmalık zaten

hakangulac
08.03.2015, 14:56
Bence kadroda sıkıntı hatta ilk defa buyuk maca uygun kadro ile cıktı ama bu sekilde gol yiyorsan kiminle sahaya cıkarsan cık hoca ne yapsın...

etlidöktürek
08.03.2015, 15:00
Futbolcu hata yaptinmi diğer 10 kişi onu kurtarabilir ama kalecinin hatasini kimse telafi edemez..kaleci demek takimin yarisi demektir..inş iyi bir kaleci buluruz seneye..Korçan i elestirmiyorum sadece kapasitesi bize yetmiyor daha iyi bir kaleci bulmamiz lazim..insallah

sebasteia
08.03.2015, 15:02
arkadaş artık o kadar bariz ki, ne zaman istanbul takımlarına karşı uçup kaçıp havaya giriyoruz, adamlar gelip tokatlıyor ve gidiyor.

35gürün58
08.03.2015, 15:04
Burhan gibi sünepe ,beceriksiz maçı katleden adama az rastlanır, ayağındaki topu rakibe kazandırmayı çok seviyor bu adam üstüne üstlük üzüleceğine bir de gülüyor, bu hırsının olmadığını gösteriyor.

Mehdi ise müsait pozisyonlarda pas vereceğine çalım yapmaya devam ediyor ve kaptırıyor, böyle devam edemez.

Kalede ise Korcan güven vermiyor... yer tutmasını ve çıkış yapmasını maalesef beceremiyor.

diğer kaleci nin refleksleri ve topa hakimiyeti Korcan'dan üstün...

İkinci yarı ne yapıp edip en azından beraberliği sağlamalıyız , Konya Başakşehirden puan aldı ve bizimle eşitlendi sanırım.

Ve yine olay dönüp dolaşıp , forvetimizin olmayışına bağlanıyor,,, ara transferi değerlendiremedik..

B.DUMANLI
08.03.2015, 15:07
Bu ilk yaridaki Besiktas´a yenileceksek ben söyliyecek baska bir söz bulamiyorum.Ilk yari Kadir´in gördügü sari kart ne kadar ucuz bir sari kart.Iste bizim oyuncularimiz böyle ucuz sari kartlari malesef görüyorlar.

B.DUMANLI
08.03.2015, 15:09
Biz bu Besiktas´dan bugün puan alamazsak puan siralamasinda Carlos dönemine geri dönebiliriz....

34MUAMMER58
08.03.2015, 15:11
POZİSYON vermeden gol yemek ,nasıl becerilir ?ders konusu olacak 1pozisyondan gol yedik,yenilen gole sesim yokda ,bjk maçına bjkli korcanla çıkmak nedemektir ya,adamın öyle yada böyle adı bu tip yediği gollerle şikeciye çıkmışken,ertuğrulun korcandan eksiği nedir anlamıyorumki,hiç değilse şu maçta ertuğrulun oynaması daha mantıklı olurdu,haken denen adi pislik,sivasın baskılı oynadığı dönemde oyuna bizzat müdehale etti,olmayan faulleri bjk ye vererek,olan faulleri sivasa vermiyerek,bjk li futbolculara rahat olun,ben yanınızdayım mesajını verdi,bunu trübünlerdeki herkes ve maçı izleyen herkes görüyor,sivasspor golü yiyene kadar iyi oynamasada kötüde oynamadı,eğer gol yememeyi 65 70 dak sürdürebilsek mutlaka pozisyonlar bulup gollerde atabilirdik,maç bjk nin kontrolunde oynanacak,bu maçı kazanacaksak ,bjk li oyunculardan daha çok isteyip ,daha çok koşmalıyız hayırlısı artık,bülent yıldırımın bu maça verilmesi ligin kaderiyle oynamaktır:mad:

savaş2
08.03.2015, 19:45
***perşembenin gelişi çarşamba da belli derler ,sergen hoca gencler macında ders almamış veya fark etmemiş veya daha kötüsü takımın düzelmesini gerek duymamış böyle önemli bir mac için bence.burhan,şeso yedek bırakabilrdi.utaka ve batuhan gol yollarında birer hic kenarda sinan varken.utaka ve batuhanı 2 sini toplasan PTT LİĞ de antalya ya giden yarım ahmet etmez. en son olarak takımın gol yollarında en yetenekli oyuncuyu aydını yedek bırakıyor.