Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor serbest düşüşte
SivasSpor.Com 15.03.2015, 07:48 http://resimzade.com/Show.html?i=45345&token=48297
Sivasspor, ligde oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan alabildi.
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Medicana Sivasspor, ligde son 4 haftada galip gelemedi.
Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çıkışa geçen ancak son haftalarda istediği sonuçları alamayan kırmızı-beyazlı ekip, ligdeki son 4 maçın 3'ünde yenildi, birinde de sahadan beraberlikle ayrıldı.
Son 4 haftada 11 puan kaybeden Sivasspor, bu periyotta, Galatasaray'a 3-2, Beşiktaş'a 1-0, Çaykur Rizespor'a da 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, son 4 haftadaki tek puanını Ankara deplasmanında 0-0 sona eren Gençlerbirliği maçında aldı.
Üst üste yaşanan puan kayıplarıyla sıralamada 15. sıraya kadar gerileyen Medicana Sivasspor, hem taraftarını üzdü hem de alt sıralardan kurtulma mücadelesinde yara aldı.
Kırmızı-beyazlı ekip, ligde son olarak 20. haftada deplasmanda Torku konyaspor'u 1-0 mağlup etmişti.
Yalçın yönetiminde ligde 10'uncu sınavını veren Sivasspor, bu maçların 4'ünden galibiyetle, 2'sinden beraberlikle, 4'ünden mağlubiyetle ayrıldı.
AA
asinancetin583 15.03.2015, 08:38 Sanirim sergen hocanin gazi da bitti aydin ve eneramo gelince tabi bir de milli takim arasini iyi degerlendirirsek tekrar cikisa geceriz diye dusunuyorum
B.DUMANLI 15.03.2015, 10:29 Dünki Caykur Rizespor-Medicana Sivasspor macinda maca daha fazla inanan,daha fazla konsantre olan taraf digerini al assagi etti.
Bu sadece futbolcu bazinda degil teknik direktörler bazinda bile dün sahada yerinde duramayan bir Hikmet Karaman vardi.3 puani futbolcularindan istiyordu ve bunu aldida.
Gelelim Sivasspor´a Sivasspor´un kadro kurulusunda bir kac ince ayar yapilirsa bu takim ligde kalir,aksi taktirde Aatif´in bencil futbolu,Burhan´in yetersizligi,Batuhan´in bosvermisligi ve Utaka´nin caresizligi ile,orta sahamizin kifayetsizligi birlesince iste ortaya böyle sahsiyetsiz futbol cikiyorki bu futbolla ne puan alirsin,nede puan verirler....
Bu taraftar Aydin´i ve Musa Sinan´i sahada görmek istiyor artik.Sahsi kutuplasma biz taraftarlari baglamaz.Sergen hoca ile Aydin arasinda ne gecmis ise gecmis.Sonra Sergen futbolcu iken dört dörtlükmüydü disiplin bakimindan .Hadi canim sende önce herkes bir gecmisini irdelesin bakalim....
35gürün58 15.03.2015, 10:56 Arkadaşlar hep birlikte Carlos'a yüklendik sonunda gitti, şimdi Sergen'e yükleniyoruz ama şapkayı önümüze koysak gerçekleri düşünsek bu kadroya morinho dahi gelse yapılacak fazla bir şey yok . işin özü eldeki malzeme bu bu malzemeyi teknik direktörlerin önüne koyan kim ? elbetkei yönetim ve transfer politikası.
Kadir lede çok maç yaptık, musa sinan mevkisi farklı olsa bile bir Utaka ,bir Batuhan ile kıyaslanmayacak derece daha iyidir lakin bir iki maç bazı iyi hareketle yaptı diye onu da kurtarıcı olarak görmek te hata, işin özü takım kadrosunu şekillendiren, teknik direktörlerin istediği oyuncuları değil sırf transfer yapıldı denilsin diye taraftarın gazını almak amacıyla eski durumlarını düşünerek hala iyi olabilirler varsayımıyla alınan Batuhan, Utaka, Toraman gibi işe yaramaz oyuncularla kadroyu tıkayan yönetim bu duruma düşmemizde başrol oyuncusudur,
Hiç teknik direktörlere suç bulmayalım, gerçek suçlu yönetim...
Bakınız gerek Akhisar, gerek Rize biraz iyi transfer yapınca ne maçlar çıkarıyorlar demek ki kadro çok önemliymiş, bu nedenle teknik direktörleri demoralize etmeyelim, yıpratmayalım... Dua edelimde şansımız yaver gitsin de kendi gücümüzle olmasa bile diğer takımların katkısı ile ligde kalalım.. ne acı değil mi ?
birdokuzaltiyed 15.03.2015, 13:11 Ne yaptığımız belli değil, iki günlük istikrar için heveslendik, o da sabun köpüğü gibi geldi geçti...
Besyo_cu 15.03.2015, 13:53 Bu sezonki düşüşümüzün en büyük nedenlerinden birisi fikstürde Balıkesirspor'u takip etmemiz.
Balıkesir ile maç yapan takımlar çok hırpalanmadan ve fazla efor sarfetmeden bazen de çok rahat puana ulaşıyorlar. Bu yuzden de biz bir çok maça, tam kadro ve moralli takımlara karşı çıkıyoruz.
Bu kabus sezonu İnşallah çabuk biter de daha fazla ömrümüzden ömür gitmez...
sıvas sporun fısı cekıldı once yonetım sonrada tff cektı seneye ptt lıgındeyız sergen hoca da bu saatten sonra zor toparlar bjk yı sergenın kollaması sıvası bıtırdı ıbrahım akınla baslasa ıdı veya ıkıncı yarının basında alsa ıdı sıvas kesın galıptı ama sergenın bjk askı buna engel oldu vesselam
34MUAMMER58 15.03.2015, 15:29 Döndük yine en başa,sivasspor iyi oynuyormuş gibi,rakibi eziyormuş gibi oynuyor sonuç yok,oynadığımız maçlarda tüm istatistikler sivasspor lehine olduğu halde yeniliyoruz,kazandığımız 3 maçtaki oyuncu profilini değiştirmemiz,defansı sağlam tutmayıp cümbürcemaat hucum yapmamız sonucu son 4 maçta 1 puan aldık,kazandığımız maçlarda i.akın ve eneramonun katkısı vardı,onlar olmayınca sivasspor eski haline döndü,eneramo ve aydın bu takıma girmeden,i.akın ve musa hiçdeğilse son 30 dakkada oynamadan,nekadar beğenmesekte kadirin yerine hakan oynarsa ,bu mağlubiyetler devam edecek gibi duruyor,atıf 1 sağa 1 sola geçmekten bitap düşüyor,sol kanadımızda adam olmadığı için hucumlarımız sağdan geliştiği için ,rakipler sağımıza baskı yapıyor,burhan etkisiz kalıyor,sol kanadımızı ziyadan bŞKA kimse korumadığı için ,oda tek başına koruyamadığı için ,üstüne bide hucuma çıktığı için rakiplerde ataklarını sol tarafımızdan geliştiriyor,hucumdada pres yapacak oyuncu olmadığı için necip gibi adamlar rahat rahat orta yapıyor ,buda sivassporu düşüşe geçirdi,ara transfer dönemini boşa geçirdik filan bunları saymıyorum,bu takım kurtulacaksa başta sergen hoca kendini morinho modundan çıkartıp elindeki malzemeye göre ,takımına göre kadro çıkartacak,takımın aksıyan [sol]tarafına aydını ve utakayı değiş tokuş monte edecek,burhanı 90 dak degil,60 dak oynatacak,musayla değiş tokuş oynatacak,futbolcular egoistliği ,bencilliği bırakıp takım oyunu oynıyacak ,ozaman sivasspor düzlüğe çıkar,busatten sonra ,utaka böyle batuhan böyle,i.toraman şöyle demenin anlamıda yok lig bunlarla bitecek ,bize rengifoyu,cruntusu,ahmet sahbazı,eren aydını,batuhanı layık gören zihniyet utansın:mad:
güneşyurdu 15.03.2015, 15:34 hep sergen hocaya yükleniliyorda;
bu takımın kalecisi yok....kaleci yokları oynuyor.
bu takımın gölcüsü yok...boş kaley topu vuramıyorlar.
peki HAKEMLER:adam 85 dk. ceza sahası içinde çift dalıyor..bu penaltı değil mi;?
daha hafta içi chelsea-psg maçında aynı pozisyonda ibrahimoviç orta saha da kırmızı yemedi mi?
fener maçına ne demeli?
sivas eskişehir maçında 90 dk.bariz ofsaytı aleyhimize gol diye verdiler..
yönetim artık sesini yükseltmeli....
kaplanlı 15.03.2015, 15:41 hayalini kurduğumuz bir takıma sahip olacakmıyız.kaç sezondur düşme kalma muhabbetinden bıktık usandık.taraftarıyla, futbol takımıyla,yönetimiyle güçlü bir kulüp olurmuyuz.biraz zor gibi.
HeLuieN58 15.03.2015, 17:51 Arkadaşlar hep birlikte Carlos'a yüklendik sonunda gitti, şimdi Sergen'e yükleniyoruz ama şapkayı önümüze koysak gerçekleri düşünsek bu kadroya morinho dahi gelse yapılacak fazla bir şey yok . işin özü eldeki malzeme bu bu malzemeyi teknik direktörlerin önüne koyan kim ? elbetkei yönetim ve transfer politikası.
Hiç teknik direktörlere suç bulmayalım, gerçek suçlu yönetim...
Biz Sorunun Carlos'ta Olmadığını Futbolcu Ve Yönetimde Oldugunu Söylediğimizde Ve Yönetimi Eleştirdiğimizde Niye Bize Carlos'cu Etiketi Takıldı?
35gürün58 15.03.2015, 19:32 Biz Sorunun Carlos'ta Olmadığını Futbolcu Ve Yönetimde Oldugunu Söylediğimizde Ve Yönetimi Eleştirdiğimizde Niye Bize Carlos'cu Etiketi Takıldı?
Takanlar düşünsün onu, zaten Carlos'a da ayıp edildi..
Travis Bickle 15.03.2015, 19:34 eneramo sakatlandıgından berı maç kazanamamısız bunda sergen hocanın yanlıs tercıhlerıde etkılı oldu tabı gıdıyoruz bır yere doğru sonumuz hayırlı olur inşallah
son 4 mac deniyorda biri gs,digeri bjk,rize kucumsenecek bir takim degil cok iyi transferler yaptilar hatta onumuzdeki hafta oynucamiz bursada cok zor mac ,Bursa macindan sonra cikisa gececegimizi dusunuyorum biz bu sezon dusmuyecegiz insallah
HeLuieN58 15.03.2015, 21:11 Takanlar düşünsün onu, zaten Carlos'a da ayıp edildi..
Takanlar Ne Düşüncek Abi.Yarın Aynısını Sergen Yalçın'a Yapıcaklar Sergen Yalçın'da Suç Değil Suç Yönetimin Yanlış Transfer Politikasında Diyince Sergenci Olucaz Bak Demedi Deme
Dünki caykur rize macinda iyi oynadik diyenler beri gelsin adamlar neredeise bizi gole bogacaklardi ama bizimkiler hep iyi oynadik tek kale oynadik diye kendilerini kandiriyorlar biraz insaf adamlar bizim aciklarimizdan faydalandilar bizim zafiyetimizden faydalandilar degilmi ikinci gole sebeb olan orta sahada yanlis pastan adamlara top kaptirdik o da gol oldu hani sivas iyi oynuyor kendi kendimizi kandirmaktayiz hani karabulut affedildiidi nerede nicin oynatilmiyor biziminen dalgami geciliyor ertugrul sakat deniyor nederece dogru adam sezonu doldurmayi bekliyor bunlari sorgulayan hic yok
Kazanılan her maçın getirisi düşünülseydi alınacak iyi bir santraforun getirisi para olarak olmasada puan olarak bize dönecekti.Şimdi bu düşüşün önüne geçecek futbolcularımız istesekte istemesekte eldekiler.Taraftar düşeceğimiz bu durumu yönetimden önce gördü ama yönetim göremedi.Hep bahane oyalama taktikleri izlendi.Ligden düşmek kolay olanı amaçıkmak çok ama çok zor.İki futbolcuya vermediğiniz paranın çuvalla dolusunu ligden düştükten sonra çıkmak için harcasanızda çıkamayabilirsiniz.Artık ne yapıp yapıp ligde kalmak için elden ne geliyorsa yapmalıyız.
Futbol futbolcularla oynanıyor.Bu takımda transferleri kim yada kimler yapar belli değil. P.Oldiniyi,Crisantusu bu takıma getiren her kimse Sivassporumuza en büyük kötülüğü yapanda odur.Diger takımlar nokta atışı yaparken biz karanlıklar içinde lg değiştirmeye doğru yol alıyoruz.Allah aşkına utakayla batuhanla 10 kişi çıkıyoruz.bu admların yerine sokaktan iki adam koysak bunlardan daha faydalı olurdu.
cılgınsivas58 15.03.2015, 23:57 aydınla musa sinanla aranda ne varsa artık bitir sergen hoca daha suyunu çıkarmamak lazım
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
58fast58 16.03.2015, 16:41 Arkadaşlar dikkat edin hangi maça ilk 11 de hakan aslanla başladıysak kesin yenildik kupa hariç onunla takım 10 kişi oynuyor adamda hiç bir yetenek yok sahada deli dana gibi koşup duruyor olumlu par yok adam bozma yok adam geçme yok düzgün pas verme yok koş babam koş yapıyor
58fast58 16.03.2015, 16:43 bu takımda birde utakayı hiç birşekilde takıma koymaycaksın adam ruhsuz ya
çorluluyiğido 16.03.2015, 17:42 bursasporun kupadan başka amacı yok bu sene çünkü avrupadan men cezası yediler bizim maçtan önce kupa maçına ideal 11le çıkıp bizim maçta gençleri oynatacağını düşünüyorum bursa maçında galip gelebiliriz
Ferhat06 16.03.2015, 18:48 Bursa maçını kazanmamız şart.Erciyes de Rizeye puan kaybederse rahatlarız.
yigido yakup 16.03.2015, 20:36 bu haftaki oynayacagimiz Bursa macida dahil 5 mac icin benim kafamda 5 puan mükemmel olur hesabi vardi en zorlu fikstür dönemi bizim icin bu 5 maclik perioddu bekledigim gibi olma ihtimali kalmadi bari Bursa macini alip bu dönemi 4 puanla tamamlayalim
kendi adima ben cimbomdan 1 puan genclerden 0 besiktastan 0 rizeden 3 bursadan 1 puaan aliriz diye yazmistim
bu siralama bir mactan alinan veya alinmayan puan diger haftayi etkiler diye düsünmüstüm rize maci bizleri gene carloslu dönemdeki yenildigimiz rize maci sonrasindaki duruma getirdi
simdi Bursa macini kazanmaktan baska caremiz kalmadi
mühendisburak58 16.03.2015, 23:21 bu hafta gençlerbirliği, antep, akhisar, konya, eskişehir, rize kazandı. haftanın en zararlı takımı biz çıktık. artık lig iyice şekillenmeye başladı. düşmeye oynayacak takımı sayısı 4 de kalacak galiba ve bunlardan birisinin Sivasspor olma ihtimali çok yüksek. evimizde maç kazanamıyoruz büyütülmüş takımlarla oynuyoruz diyoruz deplasmanda kazanalım diyoruz o hiç olmuyor. kimi yeneceğiz biz? nasıl ligde kalacağız? formülü bilen var mı? hele de bu oyuncularla bu kadroyla mı? galiba yeni çatımızda(stadyum) ikinci ligde maç seyredeceğiz.:mad:
HababamHa 18.03.2015, 16:03 kayseri ve bursa maçlarını alırsak takıma güven gelir serbest düşüşten hızlı yükselişe geçeriz
bu düşüşde baş mimarları sivasspor kulübü yöneticeleridir..çarşanbanın gelişi perşembeden bellidir demiş atalarımız sen transfer konusunda beceriksizlik yap her maglubiyetin faturasını başka yerlere ara yok taraftar yok hakemlerde ara bu fiyaskonun tek sorumlusu mecnun bey ve saz ekibidir.borç yok başarıda yok
|
|