Orijinalini görmek için tıklayınız : Balon transferle bu kadar!

poolat58
20.03.2015, 21:54
https://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-0/10460703_908005559251273_86701 89715401067076_n.jpg?efg=eyJpI joiYiJ9&oh=676695c1723ad3455b3826488ea 30d2b&oe=55B205F5&__gda__=1434071967_f355dd04771 f4b6975db50fab978d285

Kadro dışı kalmış, yedek klubesi müdavimi, 30 yaşüstü,
aylarca futbol oynamamış yahut da futbolu bırakmak üzere
olan futbolcuları hem de kiralık olarak transfer diye bize
kakalamaya çalışırsanız olacağı buydu. Eneramo için
demiyoruz. Bizim takımın transfer politikası 2 yıldır bu
maalesef!

bulutbey27
20.03.2015, 22:02
Allah yardımcımız olsun ne diyelim

50sekiz
20.03.2015, 22:05
Belliydi zaten.
Uzun süre top oynamayan futbolcuya birden yüklenirse hep böyle oluyor.
Zamanla caylak Sergen'de bunlari ögrenecektir...

triper58
20.03.2015, 22:06
Geriye kaldı cam adam Utaka ,Espresso Batuhan bunlarla sezon bitmez.

hoğuz
20.03.2015, 22:22
İNŞALLAH BU HABER YANLIŞ BİR DUYUMDUR BİRAZDAN YAZACAKLARIM AKSİ HALDE GEÇERLİDİR
DOĞU BEY ve tayfasına selam olsun !!!

-sayın (!) çok bilmişler ; gördüğünüz üzere kilo vermemiş, fit hale gelmemiş, antreman eksiğini kapatmadan maça giren sakatlıktan yeni çıkmış oyuncu (1 ay oldu diyenler olacaktır mutlaka, adam en az 100 kilo... kilo vermeden sakatlık atlatılmaz) oynatılırsa sonucu bu olur ..

-Maç eksiğini kapatmadan ligde nasıl oynayacak demiştiniz ! Buyrun .. Bize asıl ligde lazım olan adamı 3 gün sonra Bursa maçı gibi önemli bir maç varken Kayseriyle oynadığımız Kupa maçında -- 13 dakikada maç eksiğini kapatacak sözümona -- ziyan ettik şimdi sezonu kapattı maç eksiğini çok iyi tamamlar...

-Beni de takıma kondisyoner olarak transfer etmiştin :) hoşuma da gitti doğrusu Sivasspor'da kondisyoner olmak büyük şeref ama ben seni Sivas Otogarı'ndan içeri sokmam dostum... takımdan uzak durman senin ve Sivasspor'umuz için daha hayırlı :)

-sonuç olarak o kadar dil dökmemize, adam sakat ,ligde oynasın,3 gün daha bekleyelim, Kilo versin, Kardio Antremanı yapsın dememize rağmen 13 dakikalık Maç eksiği var, Eneramo girsin aşkınız yüzünden sezonun geri kalan kısmını Batuhan ve Utaka gibi toplasan 1 futbolcu etmeyecek 2 oyuncuyla geçirmek zorundayız ...

doğu bey ve tayfası siz de kına yakın

Külhan
20.03.2015, 22:27
Bu yönetime denecek cok sey var ama sirasi degil hele mevlam biraz daha sabir versin su transferlerinizi alin basiniza calin eger bu takim küme düserse Allah bu sehirin hakkini sizlerden sorsun insan bu kadarda vurdum duymaz olamazki siz ne hesablar pesindesiniz su an anlamak istemiyoruz siz bu sehirin ve bu takimin düsmanimisiniz neden gizli yorsunuz aciklayin sizdemi paralel kapisindan ekmek yediniz bu ne hal

B.DUMANLI
20.03.2015, 22:29

Bunlarla sezon biterde ,sezon bitiminde biz nerede ve ligin neresinde oluruz onu hep birlikte görecegiz.

Ligde iki galibiyeti olan Balikesir´in suanda toplam 4,bizim ise 6 galibiyetimiz var.Bugünki Balikesir galibiyeti Sivasspor acisindan iyi olmamistir.Elimizde bu takimi sirtlayacak forvet olmayisi ,Da Costa´nin belkide forvet hattinda oynamasini gerektirebilir.Ligde kalma ugruna artik eldeki malzeme ile hersey denenecektir.Cünki haftalar gittikce makasda haliyle daraliyor artik...

Yarin Sivasspor icin Bursa maci cok önemli.Buradan cikacak bir 3 puan bu takimi kendine getirebilir,aksi olursa sonuc dilim varmiyor söylemeye ama bizi kötü günler bekleyebilir.

Biz yillardan beri kaleci ve forvet alma isini devamli baska bahara erteleye ,erteleye bugünlere geldik.Sans yaver gitti bugüne kadar,ama bu kez sansimiz yaver gidermi onun cevabi Bursa macina bagli....

58YIGIDO58
20.03.2015, 22:31
Gercektenmi ???? :confused::confused:

Eee ben dedim bundaan birsey olmaz diye cok kilolu dedim bize bir faydasi dokunmaz dedim ama yinede gittiler getirdiler abi. :mad::mad:

Artik bu is bizi asar, artik Baskan da top ve o bu isi halledecek.
Ahmet Arasi niye sattiniz ?
Batuhan ve Utaka cokmu iyidi AHmet Arastan ? :mad::mad:

Yazik Yazik bir tane adam gibi golcü alamadiniz.

sivasfutbol
20.03.2015, 22:31
Alt yapıda forvet yokmu ya onu alsınlar takıma yada şesuyu forvet oynatsın sergen zaten oda ceza alacak herhalde abbas yolcu desenize güle güle sivassporum bir alt liğde destekleriz seni artık .

asabibaba
20.03.2015, 22:33
Bunlarla sezon biterde ,sezon bitiminde biz nerede ve ligin neresinde oluruz onu hep birlikte görecegiz.

Ligde iki galibiyeti olan Balikesir´in suanda toplam 4,bizim ise 6 galibiyetimiz var.Bugünki Balikesir galibiyeti Sivasspor acisindan iyi olmamistir.Elimizde bu takimi sirtlayacak forvet olmayisi Da Costa´nin belkide forvet hattinda oynamasini gerektirebilir.

Yarin Sivasspor icin Bursa maci cok önemli.Buradan cikacak bir 3 puan bu takimi kendine getirebilir,aksi olursa sonuc dilim varmiyor söylemeye ama bizi kötü günler bekleyebilir.

Biz yillardan beri kaleci ve forvet alma isini devamli baska bahara erteleye erteleye bugünlere geldik.Sans yaver gitti bugüne kadar,ama bu kez sansimiz yaver gidermi onun cevabi Bursa macina bagli....

Yazdıklarınızın 'şansımız yaver gitti ' cümlesi hariç diğerler fikirlerinize katılıyorum.Şans yaver gitse idi en az 30-34 puan arasında olmamız gerekirdi .

Del Piero
20.03.2015, 22:37
inşallah bundan sonra ki süreçte korktuklarımız başımıza gelmez.. taraftar stadyumda yönetim istifa diye bağırdı yönetim carlosun biletini kesti.. oysaki tepki transfer yapmayan ve hocaların istediği futbolcuları almayan yönetimdi yine beleş transferlerle göz boyadılar.. eyvah eyvaaaahh

50sekiz
20.03.2015, 22:41
Mustafa Ates'e göre carpraz baglari kopmus.
Bu da otomatikman sezonu kapattigi anlamina gelir.
Bir futbolcunun yasayabilecegi en kötü sakatlik carpraz baglarinin kopmasidir.
En erken 4 ay sonra kosulara baslayabilir. Tekrar sahalara dönmesi 6 ayi bulur.

maximustafa
20.03.2015, 22:42
Devre arasında Bulgaristandan romanyadan vb. ülkelerden hazır adam alsak şimdi bunların konuşmazdık, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş yazık olacak ...:mad:

hoğuz
20.03.2015, 22:43
Belki de Musa Sinan forvet olmalı ... Allah Musa nın oynaması için elimizdeki forvetlerle sınadı bizi :D
-Ne bitkin Burhan'ı kesebiliyor (O'ndan daha hızlı olmasına rağmen)
-Ne olmayan sol kanat oyuncumuzu (Kim oynuyor bilmiyorum İ.akın mı ? Aydın mı ? Aatıf mı ? )
MUSA SİNAN oynasın ARTIIIKKK !!!

Travis Bickle
20.03.2015, 22:46
utaka ya batuhana kaldık arkadas korku fılmı gıbı utaka utaka olsa forvet sıkıntısı cekmeyızde adamın 2-3 sezon oncekı halıyle sımdıkı halı arasında sıyahla beyaz kadar fark var

devre arasında eneramo nun gelmesını ıstemıyodum cunku bıze verebılceklerını vermıstı ve 1 sezon top oynamamıstı (besıktas ılk devre ve bu sezonun ılk yarısı) batuhanla utakanın durumu malum sadece eneramoya guvenmek rısktı ve ustune ahmet arası gonderdık

mecnun otyakmaz ve ekıbıne gelırsek zaten transferlerde varlık gosteremıyen bır ekıbımız var guya devre arasında rekor harcama yapılcaktı yalan oldu anlamıyorum yanı akhısar takımı maddı olarak bızden cokmu daha ıyı adamlar gıdıp lua lua yı vaz te yı alıyor bız gıdıp ortada kalmıs serbest oyuncuları alıyoruz bu beleşçi zıhnıyetten gerçekten cok sıkıldım

mecnun otyakmaz yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla vadesını coktan doldurdu fakat malesef ondan baskada sahıp cıkan yok bu takıma en sonkı seçımlerde 2.aday bıle cıkmadı soylenıp duruyoruz fakat bunlar yasanmaya devam edecek

soz konusu transferse beklentınızı her zaman alcak tutun bu konuda yeteneksız bır yonetım var cunku

B.DUMANLI
20.03.2015, 22:48
Yazdıklarınızın 'şansımız yaver gitti ' cümlesi hariç diğerler fikirlerinize katılıyorum.Şans yaver gitse idi en az 30-34 puan arasında olmamız gerekirdi .

Sans yaver gitti kelimesi ile ben bu sezonu degil,Mesut Bakkal ve Riza Calimbay dönemlerinden bugüne kadar olan zaman dilimini kastettim.Baktilarki Sivasspor küme düsecek,ara transferde alinan Da Costa,Eneramo ve Grosicki Sivasspor´u ligde tutmadimi.

Kaleci ve forvet ihtiyacimiz her sezon baska bir bahara ertelenmedimi?.Gecmis sezonlardan birinde Diyarbakir´in küme düsürülmesi ile ipten dönmedikmi?.

Bunlar sans faktörü degilde neydi?.

DOGU_BEY
20.03.2015, 23:08
İNŞALLAH BU HABER YANLIŞ BİR DUYUMDUR BİRAZDAN YAZACAKLARIM AKSİ HALDE GEÇERLİDİR
DOĞU BEY ve tayfasına selam olsun !!!

-sayın (!) çok bilmişler ; gördüğünüz üzere kilo vermemiş, fit hale gelmemiş, antreman eksiğini kapatmadan maça giren sakatlıktan yeni çıkmış oyuncu (1 ay oldu diyenler olacaktır mutlaka, adam en az 100 kilo... kilo vermeden sakatlık atlatılmaz) oynatılırsa sonucu bu olur ..

-Maç eksiğini kapatmadan ligde nasıl oynayacak demiştiniz ! Buyrun .. Bize asıl ligde lazım olan adamı 3 gün sonra Bursa maçı gibi önemli bir maç varken Kayseriyle oynadığımız Kupa maçında -- 13 dakikada maç eksiğini kapatacak sözümona -- ziyan ettik şimdi sezonu kapattı maç eksiğini çok iyi tamamlar...

-Beni de takıma kondisyoner olarak transfer etmiştin :) hoşuma da gitti doğrusu Sivasspor'da kondisyoner olmak büyük şeref ama ben seni Sivas Otogarı'ndan içeri sokmam dostum... takımdan uzak durman senin ve Sivasspor'umuz için daha hayırlı :)

-sonuç olarak o kadar dil dökmemize, adam sakat ,ligde oynasın,3 gün daha bekleyelim, Kilo versin, Kardio Antremanı yapsın dememize rağmen 13 dakikalık Maç eksiği var, Eneramo girsin aşkınız yüzünden sezonun geri kalan kısmını Batuhan ve Utaka gibi toplasan 1 futbolcu etmeyecek 2 oyuncuyla geçirmek zorundayız ...

doğu bey ve tayfası siz de kına yakın

şu yazdıklarınla tam bir komedisin ve beyninin çapının ne olduğunu ortaya koymuşssun...gören de zannedecek ki eneramoyu biz sakatladık veya sergen hocayı cepten arayıp son 13 dakika sahaya sür dedik :D

100 kiloluk oyuncu demişssin peki sen 100 kiloyu 3 günde mi verdirip sahaya sürecektin..futboldan biraz anlasaydın böyle bilip bilmeden atmazdın...git hangi hocaya hangi futbol adamına sorarsan sor bir oyuncu sakatlıktan çıkıp antremana başlamışssa maç eksiğini kapatması için 1 devre veya 15 dakiak gibi sürelerle forma almalıdır..senin dediğini yapsak ve bursa maçında ilk 11 başlasa ve yine sakatlansaydı ne oalcaktı? o zaman sakatlanmasın kilo versin 2 ay bekleyelim öyle mi? lig bitmiş adama ihtiyacın var bir an önce form tutması için kupada hazırlık maçında vesaire oynaması lazım ki bir an önce 11de oynasın...

bu arada 3 günde 100 kilodan 80 kiloya indirecek sihirli formülü açıkla da herkes faydalansın :DD ulan ne komedi tipler var ya :D

PETKOVİC
20.03.2015, 23:10

espresso batuhan hahahaha :D

sirseri58
20.03.2015, 23:17
Belki de Musa Sinan forvet olmalı ... Allah Musa nın oynaması için elimizdeki forvetlerle sınadı bizi :D
-Ne bitkin Burhan'ı kesebiliyor (O'ndan daha hızlı olmasına rağmen)
-Ne olmayan sol kanat oyuncumuzu (Kim oynuyor bilmiyorum İ.akın mı ? Aydın mı ? Aatıf mı ? )
MUSA SİNAN oynasın ARTIIIKKK !!!

Resmen içimi okumuşun kardeş.....musa oynasın artık rüzgarın oğlu

kadir00058
21.03.2015, 00:03
Artik elimizde iki forvet kaldi batuhan ve utaka.Utaka biranönce gecen sezonun son dönemindeki gibi oynarsa eneramoyu aratmaz eger yok bu seneki gibi oynarsa tabi eger o da sakatlanmazsa vay halimize.Batuhana gelince elinden geleni yapiyorum ama maalesef yetersiz.Peki bu durum ortadayken neye güvenerek elimizdeki ( bana göre utakadanda batuhandanda daha iyi olan) Ahmet Arasi Antalyaya verdik?! Bizim takimda oyuncu izleme alma satma konusunda hicbir basarimiz yok maalesef.Bence sezon basi ilk isimiz bunu halletmek olmali.30 Yas üstü dolu oyuncularla yavas yavas yollar ayrilmali cicinho haric.Kaptan Cicinho yapilmali ve cok iyi didik didik arastirip futbolcular transfer edilmelidir.

onur0634
21.03.2015, 00:22
Değirmene su taşımakla bu çark dönmezdi zaten.En krıtık haftalara handikaplı ve dezavantajlı giriyoruz.Bizler takıma kaliteli oyunclar alınmıyor devşirme oyuncuları toplayıp transfer yapıyoruz diye taraftarın gözünü boyuyor yönetim diye yaza yaza parmaklarımız nasıl bağladı tabiri caizse...

onur0634
21.03.2015, 00:28
Mecnun Otyakmaz eğer birazcık mahcubiyet duygun varsa çıkıp o şeref tribününde oturmazsın...

onur0634
21.03.2015, 00:33
Başkan takımı küme düşürüp kariyer planları yapmayı planlıyor...

yorumyapıyombenya
21.03.2015, 00:33
Beleşci yönetim kına yaksın sivassporun adı sayesınde prim yapanlar utansın

halilim5858
21.03.2015, 00:46
Takim bu haldeyken ahmet arasi göndermek ne ye hizmet gönderenlere soruyorum siz sivassporun dostumu düsmanimisiniz

hoğuz
21.03.2015, 00:47
gören de zannedecek ki eneramoyu biz sakatladık veya sergen hocayı cepten arayıp son 13 dakika sahaya sür dedik :D

100 kiloluk oyuncu demişssin peki sen 100 kiloyu 3 günde mi verdirip sahaya sürecektin..futboldan biraz anlasaydın böyle bilip bilmeden atmazdın...senin dediğini yapsak ve bursa maçında ilk 11 başlasa ve yine sakatlansaydı ne oalcaktı? o zaman sakatlanmasın kilo versin 2 ay bekleyelim öyle mi?

Birazcık düşünme kapasiten olduğunu saniyordum çapsız çıktın bro :))) öncelikle yazdığım mesajın seni ilgilendiren kısmı son kısmı yani " kına " diğerlerine verdiğin cevaplar boş, manasız, güldürücü ama dusundurmeyici :s Eneramoyu oyuna alabilecek ne kapasiten ne seviyen ne de futbol bilgin var yazdığım ileti de bunun üstüne . Eneramo yu oyuna kim aldıysa o da yanlış yaptı . Senden tek bir farkı var o futbolu biliyor hatası var . Senin ayirt etme gucun yok dolayısıyla suçun da yok :))) 100 kiloluk adam elbette 3 günde sahaya çıkmamalı ve sakat adam iyileşmeden sahaya sürülmez..Bu adam elimizdeki tek forvetti . Ligin son 5 6 maçı çok önemli olacaktı bırak bu adam 1 ay daha dinlensin kilo versin antreman yapsın .ne alemi var kupada hiç etmenin ... Ayrıca bu adam Başakşehir de maç yapmadan geldi aradan sonra 2 . Maçta sahadaydi maç kazandirdi yani maç eksiği bi şekilde giderilmiş anladın mı ? 100 kilo 3 günde verilmez ama 3 gün daha dinlenen sakat 100 kilo adam 3 gün sonra daha verimli oynar oynayacaksa ... neyse hadi yoluna ...

aozdemir
21.03.2015, 00:50
utaka geç açılıyor ama yine öyle olur inşallah.

SAKARYA750
21.03.2015, 01:03
Bence Da Costayı forvete koysak bu forvetlerden iyi iş yapar. Ayağına geleni kaleye vursa yeter. Da Costa auta vurduğunda bile vurmadan önceki verdiği heyecan yeter

etlidöktürek
21.03.2015, 03:34
Sivassporumuzun superlig kaderi artis olmak isteyen utaka ile dogustan artis batuya kaldi..bu da geçer :rolleyes:

Murad_Kelleci58
21.03.2015, 08:37
Hergün yeni bir kötü sürprizle uyanmaya alışacağız bu gidişle..

Takım iyi giderken, kendilerinden başka otorite tanımayan Mecnun Otyakmaz ve harika ekibi her geçen gün heyecanını ve itibarını daha önce yaptığı yanlış yönetimsel ve transfer hamleleriyle yitirmekte.. Hem takımla birlikte ve hemde kendi ekibiyle kan kaybetmeye ve Sivas kamuoyu önünde de güvenilirliğini yitirmeye devam etmekte.. Güveninilirlik derken şahsına değil, yönetim tarzına ve transfer politikalarında izledikleri yöntemlere...

Geçin ara transferi, koca yaz transfer sezonunu heba ettiler.. Aldıkları adamlar ya defolu, ya son kullanım tarihleri geçmiş, yada memleketi beğenmeyip anasını babasını bahane edip çekip gittiler..

Artık yönetim yıllardır uyguladığı ligin tecrübeli, amiyane deyimle "papaz" tipteki oyuncuları alıp, yeniden parlatarak hem kendisinin kazandığı ve hemde futbolcuya iade-i itibarını verdiği transfer politikasının artık işe yaramadığını görmeli.. Hani tüm taraftarın beklediği ama bir türlü olmayan Altyapıya yönenilmeli kimbilir..

aliyilmaz58
21.03.2015, 08:55
bu tahta kafalılar hiç bir şeyden anlamıyor sergenigöklere çıkarmanın nesi var adam batuhana para kazandırmak için oyuna sokuyor sivasa faydası olsun diye degil kimse gençlere yönelmiyor musa sinan trabzonda çok güzel oynadı batuhana en beş çeker çok yazılacaklar ama inş bugün üç puanı bizim hanemize yazarız kolaylıklar diliyorum

Murad_Kelleci58
21.03.2015, 08:56
Anlatacak, yazacak o kadar çok konu ve mesele var ki, nereden başlasak, nasıl anlatsak, kimini bu platformda dillendirdik, dilimizde tüy bitti..

Ama artık hep aynı şeyleri yazmaktan, anlatmaktan bir yere varamadığımız gördüğümüz için, artık diyorum ki, "herkes görevini layıkıyla yapsın"........

çorluluyiğido
21.03.2015, 12:34
belliydi eneramonun yerine bir lassana diarra veya umar alınsaydı bundan daha iyiydi
bu kilo ile anca bu kadar şimdi eneramoyla toraman gitsin evinde otursun

üzülmeyin o kadar yine de ibrahim akın forvettesol kanatta da aydın veya musa oynar

A.Turan Korkmaz
21.03.2015, 12:56
Olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşlar. Biz Bursaspor maçına konsantre olalım. Bu maçı ne olursa olsun puanlarla kapatalım. Sonraki hafta maç yok, milli maç arası var. Takım kendini toparlar. Zaten milli maç arasından sonra arka arkaya iç sahada üç maçımız var. Fikstürümüz düzeliyor. Şu Bursa maçını atlatalım yeter.

58YIGIDO58
21.03.2015, 13:55
Olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşlar. Biz Bursaspor maçına konsantre olalım. Bu maçı ne olursa olsun puanlarla kapatalım. Sonraki hafta maç yok, milli maç arası var. Takım kendini toparlar. Zaten milli maç arasından sonra arka arkaya iç sahada üç maçımız var. Fikstürümüz düzeliyor. Şu Bursa maçını atlatalım yeter.

Eskisehir macini unuttun herhalde ???

canimsivas58
21.03.2015, 14:14

sansimiz yaver gitmeseydi biz suan balikesirle ayni puanda olurduk, allahtan öbür takimlarda nerdeyse hep puan kaybettiler, bizde bunu hic degerlendiremedik.
bu transfer sezonda emegi gecen herkes istifa etsin, isterse mecnun otyakmaz.

furky.b
21.03.2015, 15:06
Ahmet Arasi ve Cihan Özkarayi gonderip yerine sadece Eneramoyu almak :confused: