Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Formayı Bırakıyor...

Rallim58
30.03.2015, 15:51
http://resimzade.com/Show.html?i=45394&token=46295 (http://resimzade.com/Show.html?i=45394&token=46295)

Agresif yapısı ile taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin eleştirisini alan Emre Belözoğlu'nun Milli formayı bırakacağı belirtiliyor. Hollanda karşılaşmasındaki protesto ve tepkiler nedeniyle bu kararı aldığı belirtilen Belözoğlu'nun daha önce de 2 kez bırakmaya niyetlendiği bildiriliyor.

Futbolundan çok, olaylarıyla gündemde olan ve büyük tepki çeken Emre Belözoğlu, Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Almanya’daki milli takım kampında Beşiktaşlı taraftarların pankartlarla hedefi haline gelen Emre, Hollanda’da gurbetçi vatandaşlarımızın tepkisini toplamıştı. Islıklandığı için ısınmaya dahi çıkamayan Emre’nin ismi okunurken, tribünlerde tepki sesleri yükselmesi ise dikkat çekti.

Rallim58
30.03.2015, 15:54
http://resimzade.com/Show.html?i=45393&token=56295 (http://resimzade.com/Show.html?i=45393&token=56295)

FB müsabakalarında Emre'yi frenleyen Volkan Demirel oluyordu.

halilxx58
30.03.2015, 16:01
Vatana millete hayirli olsun. Darisi diger cirkeflere.. :D

58hsn58
30.03.2015, 19:18
Bende mactaydim, oyle boyle degil baya bi kufurlu protesto oldu:D

çorluluyiğido
30.03.2015, 19:28
milli takımımız bir şeref yoksunundan daha kurtulmuştur takımımız gençleşiyor hedef avrupa şampiyonası
onun yerine hakan ç. ozan tufan mehmet ekici alper potuk ggibi gençler var

ready
30.03.2015, 19:48
böyle dengesizlerin milli takımda oynamaması lazım onların yerine memlekette nice genç futbolcular var emre volkan demirel ve bunun gibi bir çogu türk futbolunun yüz karası

aozdemir
30.03.2015, 19:58
kavgaların küfürlerin adamı olarak anılacak

34MUAMMER58
30.03.2015, 21:04
ATIFI türk vatandaşı yapsınlar,50 tane emre eder:D

Külhan
30.03.2015, 23:38
Bir sporcu olmak terbiyeyi gerektirir malisef emrede bu hareketleri göremiyoruz sen bir kere milli oyuncusun kendinden önce temsil ettigin forma ve millet ondan önce gelir nedir bu agresiflik hircinlik koskocaman sahayi ve seyirciyi senmi terbiye edeceksin susturacaksin yok öyleise sana düsen efendilkle kimseye catmadan kirmadan cik futbolunu oyna bak ortam nasil sukunete kavusacak ama sense bunun tam tersini yapiyorsun ki bu hem kendine hemde cemiana cok zarar veriyor göreceksin senin bu hareketlerin seni uzun zaman rahatsiz edecek.

gogohan
31.03.2015, 00:28
http://resimzade.com/Show.html?i=45394&token=46295 (http://resimzade.com/Show.html?i=45394&token=46295)

nerdeyse hakemi dövecek, defolla defol. çirşef futbolcu.

türk futbolundan melo-emre-volkan-batuhan-gökhan töre gibi çirkefler uzak olmadığı müddetçe türk futbolu düzelmez.

antik58
31.03.2015, 07:11
Eşek yüküyle para alıyorsun, haddinden fazla değer görüyorsun, futbolcu olmasan belkide sokakta çoğu insan sana saat sormaya bile tenezzül etmeyecekken, sen ukalalık ve sorun çıkarma da sınır tanımıyorsun! Seni bilmem ama ülkemiz ve futbol için hayırlı bir karar olduğu aşikar.

Ferhat06
31.03.2015, 08:46
Adam zaten gelmiş 35 ine bıraksa n'olacak.Yıllardır futbol seyircisine yaptığı eziyet yanına kar kaldı.Türk futbolu için güzel bir başlangıç olsun.

Rallim58
31.03.2015, 08:56
Adam zaten gelmiş 35 ine bıraksa n'olacak.Yıllardır futbol seyircisine yaptığı eziyet yanına kar kaldı.Türk futbolu için güzel bir başlangıç olsun.

Milli formadan değil, Türk futbolundan uzak kalmalıdır mı demek istedin? :)

Futbolu bıraktıktan sonra, Tv'lerde spor programlarında boy gösterir :)

Ferhat06
31.03.2015, 09:04
Milli formadan değil, Türk futbolundan uzak kalmalıdır mı demek istedin? :)

Futbolu bıraktıktan sonra, Tv'lerde spor programlarında boy gösterir :)

onun konuştuğu programı kimse seyretmez.ahh keşke bir denese.

ayna26
31.03.2015, 09:32
Aslında olması gereken onun "Milli formayı bırakması" değil, "Milli Formanın ona bırakılmaması" dır.Bir futbolcu düşünün ki, her maçda agresif, her maçta saldırgan ve her maçta oyunun seyir zevkini şiddet tarzı eylemlere yönlendiriyor.Türk futbolu bu ve bu tarz futbol kimliklerinden temizlenmelidir.Gençlerimize en iyi örnek olacak sporcuların her manada olumlu model alınabilecek bir yapıda olması gerekir.Futbolcu dediğin gerek oynadığı takımda gerekse mensubu olduğu milli takımda özverili ve bir o kadar da olumlu insani davranışlar sergilemesi lazım ki herkes o tarzdakileri ayakta alkışlasın.Ben konu başlığında ele alınan futbolcu ve onun tarzında olanların oynadığı maçları izlemekten ar ediyorum!Umarım Türk futbolu bu menfi durumlardan kurtulur ve yepyeni bir yüzle yeni bir geleceğe emin adımlarla yol alır.

mdogan58
31.03.2015, 10:36
Bende mactaydim, oyle boyle degil baya bi kufurlu protesto oldu:D
Aman abini maca goturme ha

58svs58
31.03.2015, 11:11
her yerde ıslıklansada sivasta alkışlanır demedi demeyin.

58svs58
31.03.2015, 11:15
ATIFI türk vatandaşı yapsınlar,50 tane emre eder:D

ben senin her yorumunu beğenerek okuyorum. Ama bu yorumun biraz orantısız olmuş. emre ile atıf insanlık adına kıyaslanamaz. kıyaslanırsa elin yabancısı bizim milli takım kaptanından 50 değil 500 tane eder. Futbolda emre ve volkanı istemiyorum, istemiyoruz.

Rallim58
31.03.2015, 11:56
Türk futbolundan 4-5 tane, İTici isimlerini sayınız denilse;

Bu isimler, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Melo, Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz ....... diye sıralanıyorsa biraz düşünüp durmak lazım...

Hangi futbolsevere, sorsanız bu isimleri veya bu isimlerden en az 3-4 tane ismi banko sayıyorsa, bendeki bozuk olan nedir? diye çok düşünmesi lazım...

58YIGIDO58
31.03.2015, 12:51
Tam isabet olmus senin gibi karaktersizler yuzunden Milli Takimin tadi yoktu.
Hollanda maci gosterdiki emre olmadan milli takim daha iyi.

balmandol
31.03.2015, 18:46
Yazık... Bu eleştirdğiniz isim yıllarca Milli Takımda oynamış,yüreğini ortaya koymuş ve kaptanlık yapmış bir isim. Ben böyle yazınca herkes şimdi beni Fenerbahçe'li sanacak..!!! Asla değilim...Sivassporlu'yum çok şükür. Ama bir Türk futbolcusunu YABANCI HAYRANLIĞI yüzünden birbiriyle kıyaslamam arkadaş. BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.Bu taraftarlık ve Milli Takım ruhu değil..RUHSUZLUKTUR...!!!!

pover58
31.03.2015, 20:54
dilegimiz futbolu hatta spor u bıraksın o melo ve burak bunlar çirkeflikte rakipte sınırda tanımıyor birkaç kişi daha var sırası geldikçe degerlendirilir.

34MUAMMER58
31.03.2015, 21:02
ben senin her yorumunu beğenerek okuyorum. Ama bu yorumun biraz orantısız olmuş. emre ile atıf insanlık adına kıyaslanamaz. kıyaslanırsa elin yabancısı bizim milli takım kaptanından 50 değil 500 tane eder. Futbolda emre ve volkanı istemiyorum, istemiyoruz.

GÜZEL kardeşim suç benim, yanlış anlattım sanırım,ben futbol kapasitesi olarak kıyaslayıp söyledim,insanlık anlamında kıyaslamam bile ,benim için insanların milliyeti,dini çok önemli değildir,önemli olan insan olmaktıradam olmaktır, x bir türk sahtekarsa ,3 kağıtçıysa,çirkefse,sapıksa ,herzeman haksız ve haksızın yanındaYsa ,etrafındaki tüm canlılara zarar veriyorsa,benim için dünyaya bedel filan değildir,bu tip kişileri savunanlarda ruhsuzun ve adinin önde gidenidir ,buda birilerine kapak olsun :mad:

savaş2
31.03.2015, 21:05
*** bir sporcu için yetenek yanı sıra AHLAK da önemlidir. bence arda da MİLLİ formayı bırakması gerekir.

gogohan
01.04.2015, 14:59
illede edeb illede edeb

poolat58
01.04.2015, 15:14
Lisansini yirtacaksin boylesi karaktersiz adamlarin herkes kurtaracak. Melo emre burak egemen boylesi adamlar temizlenince futbol da cirkeflikten uzaklaşır.

cılgınsivas58
01.04.2015, 23:36
türk futbolundan melo (köpek) emre ve volkan gibi çirkefler temizlenmedıkçe türk futbolu bir yere varamaz

Rallim58
02.04.2015, 13:13
Burada herkes hemen hemen aynı isimleri sayıyorsa, bu isim sahipleri kendilerine çekidüzen vermelidir...

ogz58
02.04.2015, 16:17
her yerde ıslıklansada sivasta alkışlanır demedi demeyin.

Hiç sanmıyorum :)

sefilix
03.04.2015, 00:23
sergen hocaya 3 maç ceza verenler bu adama ceza vermeye dahi cesaret edemediler. yine bir parça adamlık kalmış ki bu kadar olaydan sonra bırakmaya karar verdi.

B.DUMANLI
03.04.2015, 09:31
Cok isabetli bir karar,bugün icin Metin Oktay ve Can Bartu hala gündeme geliyorsa bunu Emre´ye sormak lazim neden diye.

Milli takimi birakiyormus bu kimin umurunda Emre kardes.Hayat devam ediyor bizler icin.Bu yüzden isabetli bir karar vermissin.Sen Türkiye´de ileride hatirlanacaksin ama hep kötü yanlarinla.

Yillarca Galatasaray formasi giydikten sonra,Fenerbahce´ye geldikten ve imza attigin attigin gün dedinki;

"Ben Galatasay´li degil,cocuklugumdan beri Fenerbahce´liydim dedin"

Bunu ne Metin Oktay, nede Can Bartu söylerdi :).

Bunu söylese söylese Türkiye´de bir tek Emre Belezoglu söylerdi :):):).

Ayrica milli takimi biraktigin iyi olmus,cünki milli forma o kadar ucuz degilki kardesim.Ama son zamanlarda onu hak etmiyenlerde giyer oldu.Fatih Term´den sonra...

mishka
04.04.2015, 17:07
milli oyuncu için taraflı tarafsız herkesin sevdiği denmesi lazım ama emre söz konusu olunca taraflı tarafsız herkesin küfür ettiği daha uygun.

HeLuieN58
04.04.2015, 20:20
Bırakmaması Zaten Hata Utanmadan O Ay Yıldız lı Formanın Altında Nasıl Futbol Oynar.

Rallim58
05.04.2015, 02:41
Bu hafta Rize deplasmanında da yuhalamalar olmuş.. Bu gidişle futbolu da bırakırsa şaşmayın :)