Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL`E VIDEO SKORBORD GELIYOR
SivasSpor.Com 07.12.2005, 16:15 Yenilenen 4 Eylül stadına Video skorbord konacağı öğrenildi.
Kapasitesi genişletilen ve modrenize çalışmaları yapılan 4 Eylül stadına,kale arkalarınında yeniden yapılmasından sonra 28 metrekarelik video skorbord konacak.
Vali Dr. Hasan Canpolat`ın talimatıyla önümüzdeki yıl tamamlanaması planlanan Vide skorbordun,Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadındakiyle aynı olacağı belirtildi.
Stadın her tarafından net şekilde izlenebilecek video skorbord sayesinde kritik pozisyonlar maç esnasında tekrarlanabilecek.
Yakışır Sivasıma... Sivas ve Yiğidom her şeyin en iyisine layık...
ElbeyLi58 07.12.2005, 16:22 hayirli olsun
4 Eylüle Arenaya yakisir
SİVASSPORUMUZA HERŞEYİN EN GÜZELİ YAKIŞIR HAYIRLI OLSUN
^ramazan^ 07.12.2005, 16:30 hayırlı olsun
^ramazan^ 07.12.2005, 16:31 sivasın hanesi boş kalmaz inşallah
Gayet güzel olur...
Stadlar skorbordla dahada bir güzelleşiyor.. :)
serhankaburcuk 07.12.2005, 16:52 Sivasım Herşeyin en iyisine layık...Skorbord zannedersem Havuz tarafı kale arkası İle maraton tribünün oldugu köşeye konacak...
Yawaş yawaş bizde teknolojiden yararlanıyoz...
Arif Coşkun 07.12.2005, 17:02 Hayırlısıyla tamamlansında kale arkası,en azından sorduklarında 20 bin kişilik stadımız var deriz:)) elektronik skorbortlada daha bir modern görünüm kazanacaktır stadımız haydi hayırlısı.
1967_DERNEK_10UR 07.12.2005, 17:02 STADIMIZ SÜPER OLUYOR..BÜYÜK DÜŞÜNÜYORUZ UEFA DA OYNAYACAK BİR TAKIMA BU STAD YAKIŞIR..
serhankaburcuk 07.12.2005, 17:05 STADIMIZ SÜPER OLUYOR..BÜYÜK DÜŞÜNÜYORUZ UEFA DA OYNAYACAK BİR TAKIMA BU STAD YAKIŞIR..
İnşallah bu sene birde uefa kupası oynarsak değme keyfimize...
murat_kılıc 07.12.2005, 17:49 İNŞALLAH YA HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA GÜZELLEŞİYOR HERGEÇEN GÜN DAHA İYİYE YOL ALIYOR
^ramazan^ 07.12.2005, 18:54 işin maddi yönünüde düşünmek gerekir stadımız ne kadar modern
olursa gele misafir takımları o kadar etkiler buda reklam gelirine yansır
herşey ŞAMPİYON SİVASSPOR İÇİN:D :D
extrasivas 07.12.2005, 18:57 ozellikle cekirdek yerken macta bir ani kaciran taraftarlar icin cok guzel dusunulmus hayirli olsun
SIVASSPORUMA HERSEY YAKISIR HAYIRLI UGURLU OLSUN
alimuharrem58 07.12.2005, 19:11 SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN
CAGLAYAN 07.12.2005, 19:15 HAYIRLISI OLSUN .
INSALLAH HAVA ALANIMIZDA TADILATA GIRERDE EN BÜYÜK UTANCIMIZI BERTARAF EDERIZ. :(
HAYIRLISI OLSUN .
INSALLAH HAVA ALANIMIZDA TADILATA GIRERDE EN BÜYÜK UTANCIMIZI BERTARAF EDERIZ. :(
Çağlayan abi canın sıkılmasın. Havaalanımız bu sene modernize edilecek ve Türkiye'nin sayılı büyük uluslaraarası havaalanlarından birisi olacak....
Arif Coşkun 07.12.2005, 19:42 HAYIRLISI OLSUN .
Haklısınız Çağlayan Bey. Geçen gün haberlerde izliyordum.Beşiktaş takımı Kayseri üzerinden, karayoluyla Sivas'a gitti diye haber verdi.Hiçte memnun olmadım bu habere. Şuan havaalanı çalışmıyormu acaba?
Haklısınız Çağlayan Bey. Geçen gün haberlerde izliyordum.Beşiktaş takımı Kayseri üzerinden, karayoluyla Sivas'a gitti diye haber verdi.Hiçte memnun olmadım bu habere. Şuan havaalanı çalışmıyormu acaba?
Abi hava alanı çalışıyor ama ta 1969 yılında yapıldığı için pist dar ve büyük uçaklar iniş yapamıyor.
Bu sene uluslararası havaalanımıza kavuşuyoruz. Türkiye'de büyükşehir belediyeleri haricinde sadece bir iki şehirde uluslararası havaalanı var. Bunlardan biriside Sivas'ta olacak. Tabii Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'in sayesinde.....
Sivasspor sans getirsin ve hayirli olsun.
UMTçarşı 07.12.2005, 20:09 çekirdekçilere gün doğdu artık gol pozisyonunda bile hareket etme zahmeti çekmeyecekler hayırlı olsun
Arif Coşkun 07.12.2005, 20:10 Abi hava alanı çalışıyor ama ta 1969 yılında yapıldığı için pist dar ve büyük uçaklar iniş yapamıyor.
Bu sene uluslararası havaalanımıza kavuşuyoruz. Türkiye'de büyükşehir belediyeleri haricinde sadece bir iki şehirde uluslararası havaalanı var. Bunlardan biriside Sivas'ta olacak. Tabii Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'in sayesinde.....
Sivas için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bu haberi öğrendikten sonra mutlu oldum.İnşallah büyükşehir olma yolunda ilerler ve yakın bir gelecektede büyükşehir olmayıda hakeder. Sivas'ımızdanda büyükşehir diye bahsedilir.
Saygılar
ofgurleyuk78 07.12.2005, 20:19 Her sey yakisir Sivas'ima.
UMTçarşı 07.12.2005, 20:23 ABİ HAVAALANI NE İŞE YARAR ORAYA GELEN MUTLAKA KAYSERİYE Bİ UĞRUYOR BANA BU DURUM KOYUYOR
deli_yigido 07.12.2005, 21:07 YAkışır 4 Eylül Arena'ya :)
Evet havaalanı ihale surecindeymış Avrupa'nın en geniş pistiymiş ama işte... :(
Öncelikle 4 Eylül stadımıza konacak olan video skobord için talimat veren ve her fırsattada SİVASSPORdan emeğini esirgemeyen sayın valimiz Dr. Hasan Canpolat'a ve memleketi için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan Sayın Bakanımız Abdullatif Şener Bey'e teşekkür ediyorum,tek kelimeyle harika olur.İnanın SİVASSPORun süper lige çıkmasıyla birçok şey şimdiden değişmeye başladı bile stad genişletildi,devre arasında kale arkasındada genişletme yapılacağı öğrenildi,süper bir havaalanı(çok iyi olur artık otobüs fiyatına uçak kalkıyor yarım saatte SİVASta oluruz)deniyor,video skorbord geliyor,bunlar güzel SİVASımızın tanıtımı ve ekonomik atılımı için önemli şeyler.Düşünsenize Manchester'ın,Ajax'ın vs avrupa takımlarının SİVAS'a geldiğini muhteşem bir tanıtım olur.Hayali bile güzel valla...
skorbordun önemli olduğunu, yani pozisyon tekrarlarının verilecek olmasının güzelliği;
gs maçında rakip takımı hatırlayamadım ama yan hakemin skorbordan izleyerek golün elle atıldığını görmesi ve haksız bir gole engel olması....
ve verilen gollerin tekrarında yeniden gol atmışcasına sevinmekte var :)
sivaslim 08.12.2005, 01:44 skorbordun önemli olduğunu, yani pozisyon tekrarlarının verilecek olmasının güzelliği;
gs maçında rakip takımı hatırlayamadım ama yan hakemin skorbordan izleyerek golün elle atıldığını görmesi ve haksız bir gole engel olması....
ve verilen gollerin tekrarında yeniden gol atmışcasına sevinmekte var :)
katılıyorum abı
bu da ggerçekteen iyi haber.
Kaptan-58 08.12.2005, 07:35 HELAL OLSUN.. BİZEDE BU YAKIŞIRDI
CÜSSKB-Aynur 08.12.2005, 08:01 Çok güzel bir haber.
Bu arada sayın valimiz, Dr.Hasan Canpolat ada teşekkür ederiz.
Yenilenen 4 Eylül stadına Video skorbord konacağı öğrenildi.
Kapasitesi genişletilen ve modrenize çalışmaları yapılan 4 Eylül stadına,kale arkalarınında yeniden yapılmasından sonra 28 metrekarelik video skorbord konacak.
Vali Dr. Hasan Canpolat`ın talimatıyla önümüzdeki yıl tamamlanaması planlanan Vide skorbordun,Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadındakiyle aynı olacağı belirtildi.
Stadın her tarafından net şekilde izlenebilecek video skorbord sayesinde kritik pozisyonlar maç esnasında tekrarlanabilecek.
SİVASIMA HERŞEYİN EN İYİSİ LAYIK
murat_kılıc 08.12.2005, 08:37 daha iyi olacağından şüphemiz yok
KALE ARKALARIDA DÜZENLENİP SKORBORDUMUZ KONDUĞUNDA STADIMIZI GERÇEKTEN MUHTEŞEM OLACAK,ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
sivasa en güzeli yakışır hayırlı olsun sivasım
serrkann58 08.12.2005, 08:42 Gayet güzel olur...
Stadlar skorbordla dahada bir güzelleşiyor
Etem-Murat 08.12.2005, 09:05 YİGİDOLARA HER ŞEY YAKIŞIR NE YAPILSA AZDIR
BekirBayrak 08.12.2005, 09:23 SİVAS a yakısanıda budur ;)
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW HARİKA Bİ OLAY YA..İNŞALLAH STADIMIZ KISKANILACAK ŞEKİLDE OLACAK..
nalcaci4ever 08.12.2005, 10:04 ozellikle cekirdek yerken macta bir ani kaciran taraftarlar icin cok guzel dusunulmus hayirli olsun
abi cok guldum buna :)))))
süper bir şey olacaktır kesin.bizde bu başkan varken sivasımız en iyilerine her zaman layık olacaktır.
acakislalimahoni 08.12.2005, 10:49 yakışır sivasıma helal olsun
bbptek58 08.12.2005, 14:26 sivasıma kadıköyden daha güzelleri yakışır ama şimdilik idare etcez...
bu sayede belki hakemlerde hatalarını anlarlar ve utanırlar ama onlarda o yüz yok
^ramazan^ 08.12.2005, 16:05 bunlar daha başlangıç bizde bu başkan varken
yakın da bu süprizlere alışırız
|