Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
04.04.2015, 18:00
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Eskişehirspor'u 3-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Abdullah DuMaN
04.04.2015, 18:08
Batuhan 2. yarı çok istekliydi savunmada İbrahim iyi oynadı Kadir hataları ile yine saç baş yoldurdu Aatıf'ın Burhan a vermediği pas bence 2 gol atmasını unutturdu bize profesyonel bir oyuncunun yapmayacağı birşeydi bu Burhan sonuna kadar haklı kızmasında

DoomsDay58
04.04.2015, 18:10
İlk yarıda çok silik bir Sivasspor vardı sahada Batuhan ve Aatıf'la iki net pozisyondan yararlanamadık ve şanssız bir penaltı golü yedik ama Eskişehir zaten sahada gezinmek dışında başka bir şey yapmıyordu ikinci devreye bütün oyuncularımız istekli başlayınca Eskişehir'i sahadan silmeyi başardık bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum inşallah önümüzdeki 2 haftada da farklı galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmaya devam ederiz.

asabibaba
04.04.2015, 18:14
Güzel bir deplasman galibiyeti oldu.Tüm takımı tebrik ediyorum.Artık arkamıza yaslanıp 2 maç üst üste oynayacağımız evimizdeki maçlarımızı alıp daha da rahatlamayı bekliyoruz.Kimin nasıl oynadığı umurumda bile değil bu aralar tabela ile ilgileniyorum .Tabelada fena durmuyor hani ..;)

58SAVIS58
04.04.2015, 18:16
Terbiyesiz atif (��) burhan'a versen 4 olacak

MOS-BY-58
04.04.2015, 18:19
Macin degerlendirmesi mi???
Izlemedim ve pek de umrumda degil kim nasil oynadi. Benim her zaman söyledigim birsey vardir: FUTBOL NETICE OYUNUDUR...

adres58
04.04.2015, 18:21
Takım halinde iyiydik. Bir kaç aksayan yönlerimizin dışında gayet iyiydik. Orta sahada basan koşan bir takım hüviyetindeydik.. Bu sene Eskişehir çok kötü durumda. Bu maç sonunda taraftarı ile de araları bozuldu. Skibbe bu takımı şu an götüremez. Fikstür olarak çok kötüler. Hatta bu oyunla sıfır çekme ihtimalleri bile var. Neyse ki ikili averajla da öne geçtik.

Bugün aksayan noktalarımızın başında Kadirin topla oyunlarındaki zayıflığı, Ziyanın çıkışlarındaki timing (tayming) hataları ve dan-dun vuruşları, Aatıfın çok ama çok bencil oyunu bunlardan bazıları idi... Ümit Kurt'un telaşla uzun top oyunu ve her vurduğu topun rakibe geçmesi de cabası... Bunun yanında İbrahim Öztürkün can siperane oyunu, Cicinhonun bindirmeleri, Ademin topa basışı ve topsuz alan daraltmaları, Batuhanın gol pasları ve defansı abondene girişimleri, Burhanın uyumu gibi güzel, bizleri mutlu eden oyun içi haller vardı...
En çok Aatıfa kızıyorum. Sen çok meziyetli bir oyuncu olabilirsin ama takımın için de profesyonelliğe yakışmayacak triplere girmemelisin. Herşey gol değildir. Batuhanın gol pası bana göre attığın golden de değerlidir. Çünkü pas vermek paylaşımcılığın, saha içi dayanışmanın pekişmesi demektir. Bu takımın bu oyuncuları seni kral yaptıysa bu sayede yapmıştır. Önemli maç periyotlarına girdiğimiz bu günlerde bu çok önemli bir olgudur.

Bu maç sonunda tekrar Sergen hocamıza başsağlığı diler, biz taraftarlara bu güzel galibiyeti yaşattığı için takımımıza teşekkür ederim...

citothehan58
04.04.2015, 18:21
Takimimizi ve Teknik heyetimizi gönüllden tebrik ederim. 2. Yari bambaska bir Sivasspor izledik bu gidisle Ligde Mersin ve Balikesiri, Kupada da Kayseri yendigimizde moraller tam yerine oturur ve bizi kimse artik tutamaz.

Aatifi özellikle tebrik ediyorum böyle devam etsin. Suan 11 golle 6. sirada yer aliyor bir kac haftaya 1. bile olabilir.

Sezon sonu ilk göndermemiz gereken Kadirdir artik bu kadariyla yeter.

hasanim58
04.04.2015, 18:22
Allah'ıma bin şükür boyle bir güzellik mutluluk yaşattığı icin ölürüm sivassporum sana ölürümmmmmmmmmm

stain
04.04.2015, 18:30
galibiyet bizim için çok önemliydi hatta 1 puanın bile çok önemli olduğu bir maçta galibiyet mükemmel oldu.

takımı genel olarak değerlendirirsek ilk yarı vasat bir takımken ikinci yarı utakanın oyuna girmesiyle maçı kopardık

sezon başından beri en çok eleştirdiğim adamlar utaka ve batuhan eski hallerine göre gayet iyilerdi

korcan ümit cici i.öztürk ziya gayet iyi oynadılar atıf ikinci yarı çok etkiliydi ancak müsait pozisyonda burhana pası verse böylesine gereksiz bir tartışma olmayacaktı .

ayrıca musa sinan oyuna girdi kendisine 3 top geldi ama ikisinde ceza alanında büyük tehlikeler yarattı birinde ise kendisine çok sert faul yapıldı hakem sarı verdi ama net kırmızı karttı musa kesinlikle ilk 11de forma şansı bulmalı adam gayet iyi hızlı teknik son 5 dakikalık oyuncu değil .

sivassporumuz bu seneyide kurtarmış oldu ancak takım oldukça yaşlı yönetim devre arası transferde ligi tanıyan bilen oyuncuları kadroya katarak kumar oynamadı risk almadı ancak geleceğede yatırım yapamadı şimdiden yönetici ağabeylerimiz ilk 11e diret katkı verecek 4-5 futbolcu takviyesi için harekete geçmeli takımı genç

34MUAMMER58
04.04.2015, 18:40
ilk yarı ,sivasspor top filan oynamadı,o haliyle puan alması mucizeydi,buna rağmen eskişehirsporda baskılı görünsede penaltı pozisyonu haricinde pozisyonları yoktu,2.yarıya golle başlamamız ,rakibin moralini bozdu,sivasspor biraz kıpırdayınca ,peşpeşe gollerde atıldı,daha fazlasıda atılabilirdi,rakibe 1 2 şut haricinde pozisyon vermedik,oyuncular özellikle 2.yarı harika oynadılar,kadir penaltı yaptırdı ancak,maçın geneline bakacak olursak kadir iyi oynamasada iyi mücadele etti,ümit 3 dak milli takımda oynadı diye havalanmış çok hata yaptı,atıf 2 gol atmasına rağmen ,yine çok öldürdü 4.gol pasını vermedi,yakıştıramadımda atıf bu değişmez bu saatten sonra,batuhanda özellikle 2.yarı çok çalıştı,musa sinan 2 .dak oynadı ancak daha fazla oynamayı hakediyor,utaka sadece gol attı okadar,hakemde iyi maç yönetti diyebilirim,ofsayt diye verilmeyen gol nizamiydi ancak yan hakem uyumuştu :Dartık rahat rahat kupaya asılabiliriz,ligi 6.olarak bitirip exra para kazanabiliriz,önümüzdeki 2 maçtan 6 puan bekliyorum

GokhanTurna
04.04.2015, 18:42
Kesin galibiyet beklediğim bir maçtı. İlk yarı çok sönüktü iki takımda ama ikinci yarı istediğimiz oyunu yansıttık.

Hakan takımın en kötüsüydü. Hakan bu sezon kötünün kötüsü durumda ilk 11 başlayınca takım 1 kişi eksik oynuyor.

Hakan ve Kadir gibi kadroda formsuz oyuncular varken Musa Sinan ve Mehdi niye oynatılmaz çok merak ediyorum. Özellikle Musa'yı kazanmamız lazım oynatılsa emin olun Gençlerbirliğinde ki El Kabir kadar etkili bir oyuncu.

Kizilirmak58
04.04.2015, 18:46
bana göre takım olarak iyidik ...ı bana göre utaka müthiş oynadı 45 dakika oyandı ama modern futbolun nasıl oynanmasını gösterdi. hakikaten üst düzey bir futbolcu utaka hep böyle oyna utaka.

shang
04.04.2015, 18:49
2.yarı olarak direk konuşabileceğimiz bir maç utaka değişikliği bize maçı kazandırdı.Çok önemli bir maç kazandık ama en son burhanla atıf arasındaki olay hoş değildi bence burhan sonuna kadar haklıydı.Umarım uzamaz şimdi daha farklı şeyler düşünebiliriz.İçerde 2 maç üst üste kazandığımız takdirde çok farklı yerlere gelebiliriz....

çorluluyiğido
04.04.2015, 18:51
takım halinde çok iyi oynadık utaka solda aatif da ortada olunca çok iyi oluyor takım kadire artık emeklilik vakti geldi her maç kötü oynuyor hiç bir özelliği yok bir de kaptan(!)aatif artık bencilliği bırakmalı ama yine de en iyi oyuncumuz artık hep şu 11le başlarsak daha iyi olur
korcan-ziya-ümit-da costa-cicinho-adem-mehdi-burhan-utaka-aatif-batuhan

DoomsDay58
04.04.2015, 18:52
Aatıf'a kızan arkadaşlar bence biraz abartıyorlar sonuçta hat trick yapmak önemli bir olay Aatıf da fırsatını yakalamışken değerlendirmek istedi ama olmadı canı sağ olsun HA! Burhan'a verseydi de o gol atsaydı daha iyi olmazmıydı tabii daha iyi olurdu ama insiyatifini pas vermeme yönünde kullandı olsun 2 golle günün etkili ismiydi her zaman böyle oynasın canımızı yesin böyle şeyleri fazla abartmaya gerek yok sonuçta kritik bir pozisyon değildi golün kaçması bizi pek etkilemedi.

karamik
04.04.2015, 18:57
Sarı Boğa gene iyi oynadı fakat hala 90 dk oynayacak mecali yok her maçta kulübeye değiştir işareti yapması çok yanlış Aatifin boş kaleye Bürhana attırmak yerine kendi vurmaya gitmesi hepimizi çok sinirlendirdi ayrıca Batuhan'ın gol ofsayt yok ve Musa Sinan'a yapılan çok net kırmızı kart bugün hakem dahil herkesi yendik tebrikler Sivasspor

otceken58
04.04.2015, 19:00
Ilk yarı futbol adına hiç birsey yoktu sahada. 1-0 geriye dusduğumuz maci kazanmasını bildi SİVASSPORUM ancak Kadir tam bir el Bombası hiç olmadık yerlerde acemi futbolcu gibi davranıyor yinede Takımın özellikle utaka girdikten sonra dört elle oyuna sarılması kazanmak istemesi cok güzel aatif'in yaptığı ise yenir yutulur degil inşallah bu konu uzamadan hatta soyunma odasına girer girmez tatlıya bağlanmıştır diye umut ediyorum çünkü bu gibi ayrılıkları Tartışmaları kaldırabilecek durumda değiliz biz birlik icinde olursak SİVASSPORUZ bundan sonrada inşallah hem aatif hem Burhan birlikte nice galibiyetlere diyelim TEBRIKLER SİVASSPOR'um darısı kupa maçına inşallah...

Ferhat06
04.04.2015, 19:03
Batuhanın sayılmayan golüne spiker bile isyan etti.Mustafa Yumlu gibi büyük bir stoperi kendi taraftarına yuhalattınız ya daha size birşey demiyorum.Aşkolsun çocuklar!

Soyözen
04.04.2015, 19:17
Kısa notlar:

1) Kadir iyi oynuyor, sonra öyle bir hata yapıyor ya gol yiyoruz, ya da kırmızı kart görüyor. Buna belki 15 maç örnek vardır.

2) Hakan'da bir sıkıntı var. Oynadığı mevki gereği iyi oynamadığında komple takım çöküyor.

3) Batuhan'ın golü ofsayt değildi. Orada Burhan'ı ofsaytta zanedip eliyle iteledi, aslında Burhan da ofsaytta değildi.

4) Musa Sinan oyuna girdiği kısacık sürede bile kendini gösterdi.

5) Musa'ya yapılan faul kırmızı değlise ben de doğma büyüme Kayseriliyim.

6) Hakem pek iyi değildi. Bir yerde İbrahim Öztürk'ün eliyle kontrol ettiğini de görmedi.

7) Da Costa'nın olmadığı şu günlerde İbrahim Öztürk olmasaydı perişan olurduk. Alandan getirenden Allah razı olsun, takıma da çok çabuk adapte oldu.

8) Aatıf'ın Burhan'a vermediği 4. gol girişimi için ne düşündüğümden emin değilim. Tamam, Burhan'a verse 4-1 olur ama Aatıf ilk defa hat-trick yapmış olacaktı. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki hırslı bir insan, krallık listesinde yukarıya tırmanma ihtimalini görünce değerlendirmek istedi. Emin olun berabereyken olsa Burhan'a pas verirdi.

9) Eskişehir ölmüş, ağlayanı yok.

Herkese mutlu haftasonları.

ihtiyar yiğido
04.04.2015, 19:42
İlkyarı takım olarak çok tutuk oynadık Kadirin ceza sahası içinde gereksiz eliyle oynaması ki bu hatayı hep yapıyor, izi biraz strese soktu, ama 2. yarı golle başlamamız takımı motivasyona soktu ve peşinden goller peş peşe geldi ve deplasmanda 3-1 lik bu galibiyet bizi alt sıralardan biraz daha uzaklaştırdı. takım olarak futbolcularımız iyi oynadı hırslı ve arzuluydular buda ilerisi için ve kupa maçları için umut veriyor. Velhasıl oyuncularımıza ,Eskişehirde takımını yalnız bırakmayan cefakar yiğido kardeşlerime teşekkür ediyorum ve bu galibiyeti bize nasip eden Yüce YARATICIMIZA Şükrediyor nice galibiyetlere diyorum.

triper58
04.04.2015, 19:55
Atıfın yeri forvet arkası oraya geçince takım uçuyor.İlk yarıda sahada yoktu 2. yarı 45 dakikaya 2 gol sığdırdı bir tane de yüzde yüzlük pozisyonu var.Umarım artık bu adamı kanatta harcamazlar.Atıf sezon başından beri forvet arkası oynayıp önünde adam gibi biri olsaydı şimdiye çok rahat 20 gol atardı.Rakip defansların bu adama yapabileceği bir şey yok adamda inanılmaz bir dikine oynama yeteneği var.Messi Ronaldo değil belki ama benim izlediğim şu ana kadar bizim takımdaki en teknik oyuncu.

ezelşener
04.04.2015, 20:01
Takımda hiç kimseyi eleştirmeyelim.sonuca bakalım.evet Kadirin hatası var ve penaltı yaptırdı ama.Takımda en çok koşan ve mücadele edende Kadir( Bkn.Koşu istatsitiklerine) Önmeli olan sonuçtu ve 3 puanı aldık.Bütün takımı tebrik ediyorum.2.yarı Esk.i sahadan sildik ki zaten attıkları golde Penaltı.TEBRİKLER BÜTÜN TAKIM VE SERGEN YALÇIN VE EKİBİ.

Nihat5858
04.04.2015, 20:08
Atıf gol atabilir ama takım dengesını bozuyor ve bunu hep yapıyor ıkı sezondur,burhan bomboş neyın pesındesın versene arkadaşına hep kendı gol atmak ıstıyor burhan sonuna kadar haklı zaten tum takım arkadaşları Murat hoca vs ona hak verdıgını hareketlerıyle bellı ettı,unutmuyorum gecen yıl maraton da şansal buyukag burhana pas vermedıgı bı mac sonu bu atıf sabır zorluyor bunun sonu kötü olur takımda kımseye pas vermezse demıstı Rıdvan dılmen yıne bu tarz yorum yapmıştı göz var nızam var her mac aynı seyı yapan bı adam bazı arkadaslar yenılıyo olsak pas verırdı yazmış yok arkadas çok mac var bı ızleyın adam yensekte yenılsekte hep bencıl artık hicranın yönetimin bu adama bı uyarı vermedı şart yoksa takım içinde huzursuzluk olacak,asıst olmasa golü nasıl atacak bu adam sankı kendı yoktan var eden bı golcü degılkı,,

Neyse maca gelırsek ılk yarı durgun ölü gıbı oynadık kadır yıne aynı bu kadırle hakanla olcak iş degıl ıbrahım Öztürk ıyıkı alınmış yoksa costa nın yokluğunda halımız dumandı,burhanın çıkışı devam edıyor Batuhan'da ıyıydı

HeLuieN58
04.04.2015, 20:19
Takımı Öncelikle Tebrik Etmek Lazım 2 Haftada 7 gol 8 de Olabilirdi Ama Olmadı
Kadir Herzamanki Gibi Süperdi Ama Pimi Çekilmiş Canlı Bomba Rolünde
Utaka ArtiZzZz Olmaktan Vaz Geçti Galiba Gol Attı :D
Musa Sinan Gibi Bi Oyuncumuz Var Ve Onu Tam Olarak Değerlendirememek Futbolcunun Emeğine Yazıktır.
Keşke Atif Bencillik Yapmıyıp Burhan'a Gol Attırsaydı Belki Oda Eylence Mekanı Kapattırıp Gol Sevinci Partisi Verirdi :D

Travis Bickle
04.04.2015, 20:20
maçın basında cıkan ılk 11 e sasırmıstım bursa maçında 4 ledıgımız 11 ı bozup utaka yerıne hakanla baslamıstı teknık ekıp

netıcesınde ılk yarı hıç bır sey oynamadık batuhanın ayagından açtıgı bır top var pozisyon sayabılcegımız kadırın elıne carpan topta şansızlık ama genel olarak kötü değildi kadir

ıkıncı yarıda bursa maçındakı 11 e donup sola utakayı aldık bu değişiklik bıze maçı getırdı bence utakada dahıl olmak uzere hucum 4 lumuz cok verımlı oynadı ben 2 stoperımızıde cok begendım bugun 2.yarıda hem hucum yapıp hemde kalemızde pozisyon vermedık bu mukemmel bır seydı

teknık ekıbımızı ve oyuncularımızı kutluyorum bursadan sonra eskısehırıde rahat bır oyunla yendık sıra kayserıyı saf dısı bırakmakta...

çorluluyiğido
04.04.2015, 20:22
aatif bu bencillikle hiçbir büyük takımda oynayamaz diye basbas bağırıyor yorumcular bencillik yapmasa bundesliga veya la ligada rahat oynar ama ingiltere olmaz uzun top oynuyorlar:D

Nihat5858
04.04.2015, 20:42
Takımı Öncelikle Tebrik Etmek Lazım 2 Haftada 7 gol 8 de Olabilirdi Ama Olmadı
Kadir Herzamanki Gibi Süperdi Ama Pimi Çekilmiş Canlı Bomba Rolünde
Utaka ArtiZzZz Olmaktan Vaz Geçti Galiba Gol Attı :D
Musa Sinan Gibi Bi Oyuncumuz Var Ve Onu Tam Olarak Değerlendirememek Futbolcunun Emeğine Yazıktır.
Keşke Atif Bencillik Yapmıyıp Burhan'a Gol Attırsaydı Belki Oda Eylence Mekanı Kapattırıp Gol Sevinci Partisi Verirdi :D

Kardesım senı kişileri karıştırdın herhalde Batuhan olmasın o atıfın attıgı gecen yıl bu yıl gollerinin asistini yapan adam burhan hem futboldan anlamayın hem burda yorum yapan tıpler dolu

Nihat5858
04.04.2015, 20:44
aatif bu bencillikle hiçbir büyük takımda oynayamaz diye basbas bağırıyor yorumcular bencillik yapmasa bundesliga veya la ligada rahat oynar ama ingiltere olmaz uzun top oynuyorlar:D

Atıf büyük takımın kapısından geçemez bızım gıbı takıma sahıp çıkmayan maca bılen gitmekten aciz tiplerin oldugu sehre gelıp oynar sız bu adamları basınıza çıkarın

58Sivaslilar
04.04.2015, 20:45
Nasil olsa kazandik 3 puan cepte macin kötüsünü sergen görmüstür kötülerin umarim kulaklarini ceker bu sefer galibiyetin tadini cikaralim ;)

mühendisburak58
04.04.2015, 21:03
maçın skoru rahat 5-1 olurmuş. aatıf ve batuhan 2 pozisyonda bencillik yapmış. kazandığımız için mutluyuz. çok şükür bu günlere. artık kupayı alıp geçen sene gidemediğimiz avrupa ligine bu sene gruplardan başlayalım.

kaplanlı
04.04.2015, 21:17
ikinci devre ağırlığımızı koyarak güzel bir galibiyet aldık.artık kupada final oynamamız şart oldu.inşallah kupayıda alırız.

kaplanlı
04.04.2015, 21:19
Musa ya yapılan hareket kesinlikle kırmızı kartlıktı.inşallah durumu çok kötü değildir.

Külhan
04.04.2015, 21:22
Bu günki kadar hicmi hic mutluluk dolu bir seyirle mac izlememistim bugün sivasspor icin cok baska anlami var artik ileriye bakmak icin hicbir neden yok ama rehavete kapilmakta yok henüz hersey bitmis degil insallah bundan sonraki maclarida aldimmi sevincimiz sonsuz olacak biraz elestirim var ama kazandigimiz icin pas geciyorum yasasin tüm yigidolar kutluyorum sizi

Rallim58
04.04.2015, 21:39
- Kadir'in gereksiz hareketi bizi strese soktu...

- Utaka ve Batuhan'ın gayreti dikkat çekici oldu...

- Aatıf'ın hat-trick sevdası uğruna, Burhan'a vermediği pas attığı 2 gole gölge düşürdü...

- Bu takımın kadrosunda Musa Sinan gibi oyuncu var iken takıma neden monte edilmez? Oyuna neden çok geç alınır, anlaşılır gibi değil?

Nihat5858
04.04.2015, 21:55
- Kadir'in gereksiz hareketi bizi strese soktu...

- Utaka ve Batuhan'ın gayreti dikkat çekici oldu...

- Aatıf'ın hat-trick sevdası uğruna, Burhan'a vermediği pas attığı 2 gole gölge düşürdü...

- Bu takımın kadrosunda Musa Sinan gibi oyuncu var iken takıma neden monte edilmez? Oyuna neden çok geç alınır, anlaşılır gibi değil?

Musa yı nasıl oynatacak burhandan vazgeçmedı gerek burhanda vazgecılecek adam degıl Musa 90 dk çıkaramaz

B.DUMANLI
04.04.2015, 22:21
Sezon sonuna kadar bundan sonra Aatif´in gol krali olma yolunda bencilliklerine sahit olacagiz artik.

Bu macdan bir puan beklerken aradaki kalite ve bitirici oyuncu farki bu macin lehimize kapanmasina neden oldu.Eskrsehir´deki bu düsüs pek hayra yorumlanamaz.Cünki ligin cemberi daraliyor artik günden güne....

Evet 3 puan aldik sayet yarin Erciyes ve Karabük deplasmanda yenilirlerse bizim ekmegimize yagda sürmüs olacaklar.

Galip gelmemize ragmen takimda bazi iyi gitmeyen ve taraftarinda cok dikkatini ceken yönler var.

-Mesela Batuhan her macda resmen 90 dakikayi cikaramiyor,ve teknik heyete beni degistirin isareti yapiyor.Bu yasda bunu yapan bir futbolcunun kondisyonundan süphe duyulmasi lazim.

-Utaka nedense hep sezon bitimlerinde Sivasspor´da boy gösteriyor gösterdigi gayretle ve attigi gollerle.

-Ilk onsekizde kadroya girmeyi basaran, Musa Sinan diye bir oyuncumuz var. Son saniyelerde oyuna giriyor ama taraftarida mest ediyor.Top ayagina geldiginde harikalar yaratiyor.Böyle bir sporcuyu kenarda oturtmak ne derece dogru anlasilir cinsten degil.

-Önümüzdeki sezon bazi oyuncularla Sivasspor´un yollarini ayirmasi gerkliligi artik bas göstermistir.

Sivasspor artik düzlüge cikmistir,bundan sonraki maclari baz alindiginda,bu ligde kalmamasi icin hic bir sebep kalmamistir.Artik kupa macina agirlik verilebilinir.

Sali günü Kayseri´yi kupanin disina atarak kulübe bir üst tur icin gelir girdisi elde edilmis olur.

Ligde bundan sonraki alinacak galibiyetler kulübe ek bir gelir kaynagi olusturacaktir....

dedebali58
04.04.2015, 22:45
Atıf vites artırınca sivas gol atıyor...birde bencillik yapmasaydı iyi olacaktı şükür bugüne rahatladık artık kupayı göze kestirmeliyiz.

dedebali58
04.04.2015, 23:05
Ayrıca skor tahminimi gerçekleştirdikleri için de teşekkürler

cılgınsivas58
04.04.2015, 23:41
sivassporumuz galip gelince hayat bayram oluyor çok şükür...

cılgınsivas58
04.04.2015, 23:43
maçın en kötüsü: hakan ümit kadir
hakan arslan süper lig topçusu olamaz görüşündeyim
ümit ise milli takım buna yaramıyor bence daha çağırılmasın
kadir ise: baktı es es gol atamıyor bare ben yardım ediyim dedi ve attırdı

DoomsDay58
04.04.2015, 23:43
Musa yı nasıl oynatacak burhandan vazgeçmedı gerek burhanda vazgecılecek adam degıl Musa 90 dk çıkaramaz

Trabzonspor maçında 120. dakikada bile depar atıyordu 90 dakikayı çıkaramayacağına nereden kanaat getirdin Musa'nın?

cılgınsivas58
04.04.2015, 23:44
erciyes ve karabük yenilirse işte ozaman herşey daha güzel olur

cılgınsivas58
04.04.2015, 23:44
atıfın bencilliğinden vazgeçmesi lazım burhana orda pas atsa herşey daha güzel olur

fark58
04.04.2015, 23:52
Maçı tek devre oynadık ve kazandık. 2. yarı takım olarak iyiydik. Musa Sinan'a önümüzdeki haftalarda şans verilmesi taraftarıyım. oyuna girdiği bi kaç dakikada bile kendini kanıtlamak için her şeyi yapıyor.

4eylul58
04.04.2015, 23:53
bu haftada rahat bi mac izledik 2. yari itibariyle.

ayhandemir58
05.04.2015, 00:15
Tebrikler Sivasspor,tebrikler Başta Sergen olmak üzere tüm teknik heyet ve tüm Sivasspor camiası,tebrikler.
Ancaaakkk,son dakikalardaki Atıf'in hareketi hiç te hoş değildi ve Burhana karşı tavrı da öyleydi.O pası verse Atif küçülmez daha da büyürdü,ama bencillik işte.
Bu galibiyetin darısı Balıkesir ve Mersin maçlarına inşaallah.

HeLuieN58
05.04.2015, 02:33
Kardesım senı kişileri karıştırdın herhalde Batuhan olmasın o atıfın attıgı gecen yıl bu yıl gollerinin asistini yapan adam burhan hem futboldan anlamayın hem burda yorum yapan tıpler dolu

Benim Orda Ne Demek İstediğimi Anlamamışsın Burhan Eşer'le Batuhan'ı Aynı Kefeye Koyacak Kadarda Cahil Değiliz.Yaşca Belki Benden Büyüksündür Senle
Burda Polemiğe Girmicem Fulboldan Anlayıp Anlamadıgım Hakkında Ama
Gözündeki At Gözlüğünü Çıkarda Orda Yazdığımı İyi Oku !!!

Rallim58
05.04.2015, 02:47
Aatıf'ın bencil, paylaşımsız ve disiplinden uzak tavrı, galibiyetten daha fazla konuşuluyorsa, yapılan hareketin büyük hata olduğu kabullenilmelidir...

Burhan, Eskişehirsporun eski futbolcusu idi, Batuhan'da öyle... Her ikisi de gol atmayı çok arzulamıştır...

Batuhan'ın attığı ancak verilmeyen gol, Burhan'ın da Aatıf'ın bencilliğinden harcanan golü de düşündüğümüzde karşılaşma 5-1 bitmesi gerekirken 3-1 sona erdi..

B.DUMANLI
05.04.2015, 07:52
Kazanilan bir macin ardindan yeni bir güne baslamakta cok güzel oluyormus.
Bu ligden düsmeyi aklimin ucundan bir gün dahi olsun gecirmedim.

Kupa maclarinin bize sekte vuracagi aklima geldi,fakat oda olmadi.Hem ligde ,hemde kupada emin adimlarla ilerlerken diger taraftan stadyum insaatinin devam ediyor olmasi ve maclarimizi gelecek sezon o stadyumda oynayacak olmamizda bize ayri bir moral kaynagi olusturuyor.

Sivasspor´un bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan, Sergen hoca ve teknik heyetine sonsuz tesekkürler.,,

kızılelmalım
05.04.2015, 09:24
Altı puanlık bir maç daha geride kaldı takımın hedefi artık ilk 8 kupada final Serven hoca. E ekibiyle uzun vadeli anlaşma takımı gençleştirme yalılmalı Almanyadan Erdal keser aracılığı ile genç yetenekler takıma kazandırılmalı Musa Sinan Fatih ve Aykut Emreye fazla süre verilmeli maça gelince takımı komple kutlamak lazım herkes görevini tam yaptı tebrikler...

Ahmet Ateş
05.04.2015, 09:32
Değerli Arkadaşlar

Öncelikle babasının ölümüne rağmen profesyonelce takımını yalnız bırakmayan Sergen Yalçına ve teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. İyi ve takımı rahatlatan bir galibiyet oldu.

Özetlerden izleyebildiğim kadarıyla tek kişilik gösteri yerine pas yapıp topu dolaştırdığımızda rakibi eksilterek tehlike oluşturduk ve golleri bulduk. Buradan hisse çıkarması gereken Atıf. Attığı goller öncesi pası veren Atıf arkadaşlarının son pası ile iki golün sahibi oldu. Ama bencilliğinden vaz geçmeyen aynı Atıf, topu Burhan'a vermeyerek takımını bir dördüncü golden etti.

Rahatlık bizi gevşekliğe itmemeli. Salı günü kupa maçında Kayserispor'u, daha sonra ligde diğer rakipleri geçmek için aynı inanç ve azimle yola devam etmek gerekli. Haydi yiğidolar gösterin kendinizi...

Nihat5858
05.04.2015, 09:47
Trabzonspor maçında 120. dakikada bile depar atıyordu 90 dakikayı çıkaramayacağına nereden kanaat getirdin Musa'nın?

Trabzon da ısterse 140 dk depar atsın Musa bızım takıma uygun topçu degıl yedek bekleyebılır ancak sonuç odaklı adam degıl ısabetlı pas asıst beklenecek adam degıl

aozdemir
05.04.2015, 10:28
ilk 8 e gireceğimize inanıyorum hala

savaş2
05.04.2015, 10:54
***Sadece 3 puan güzel, rakip cok kötüydü.
seso nun bencilliği devam ediyor.Kadire orta sağa yakın silinmeyen bir çizgi çizmek gerekir kalemize uzak durması için.
***Yedekleri oyuncularımızı hep kenarda bekleterek bunları kazanamayız. aydın,fatih ,musa,apo,ve akını yerinde ve yeterince kullanamıyoruz.buda takıma gelecek için zarar sağlar.mecbur kaldığında oynattığın zaman istediğin verimi alamasın son 2 maç da bunlarla gol sayımızı artı yapabilirdik.bu arada batuhanın mucadelesi süperdi,utakada buna bakıp mucadele etti

cengo64
05.04.2015, 11:02
Eskişehir Skibbe ile bizim Carlos lu Sivasspora benziyor.Oyuncular kaliteli ama 3 haftada heps igöbeklendiler ve defansı arkaya atılan her topu kaçırıyor.Ah keske bizde olsa dediğim Sissoko ve Laval ı ilk 11 e bile almıyorlar.Bu maçı teknik direktör farkı ile rahat alırız diye düşünüyorum.İlk yarı top dolaştırıp yoracağız.2. yarı Burhan ve Musayı arkaya kaçıracaz.Bu maçı da alırsak hem moral hem puan olarak rahatlayıp,kupaya yüzümüzü döneceğiz.Kayseriyi eledikten sonra 1 tur daha bizi Avrupaya götürecek

Yukarıdaki hafta içi yorumumdu

Eskişehir Skibbe ile bizim Carlos lu Sivasspora benziyor.Oyuncular kaliteli ama 3 haftada heps igöbeklendiler ve defansı arkaya atılan her topu kaçırıyor.Ah keske bizde olsa dediğim Sissoko ve Laval ı ilk 11 e bile almıyorlar.Bu maçı teknik direktör farkı ile rahat alırız diye düşünüyorum.İlk yarı top dolaştırıp yoracağız.2. yarı Burhan ve Musayı arkaya kaçıracaz.Bu maçı da alırsak hem moral hem puan olarak rahatlayıp,kupaya yüzümüzü döneceğiz.Kayseriyi eledikten sonra 1 tur daha bizi Avrupaya götürecek

Bu dailk yarı sonrası yorumum

Yani Eskişehir in aslında bitik bir takım olduğunu şimdi yazmamıştım.İlk yarı sonrası da Sivasspordaki garabetleri belirtmiştim.Evet biz daha iyi antreman yapıyoruz.O yüzden kazandık bu maçı.
Batuhan efendi 60 dan sonra ciğerden yediği için,herkes de ne kadar hızlı yaşadığını bildiği için ,kenara beni çıkarın diyor.Teknik heyet de onu çıkarıyor.Diğer Batuhan efendi vay bana pas vermiyorlar diyor.El hareketi yapıyor kenara.Hop o da alınıyor.Değişiklikleri teknik heyet yapmıyor yani.Bunlar hoş şeyler değil aslında.Bacağı çeken Paris de kendini buluyor.Bilmiyoruz artık.O mu sakat biz mi sakata geliyoruz.Da Costa dan bahsediyorum.Takımın en etkili adamlarından biri.Kupa maçlarına gelecek mi gelmeyecek mi yönetimden de bilen yok ki hiç açıklama yapılmıyor.Sergen hoca da tabi bu arada haliyle yeterince ilgilenemediğinden takımla disiplin falan hakgetire anlayacağınız.Dün ilk yarıdan sonra takımdan ilk çıkacak futbolcu Hakan Arslan mıydı allahaşkınıza.H.Arslan Musa ve Mehdi sanırsam ağızlarıyla kuş tutsalar direk 11 oyuncusu olamayacaklar takımda.Musa oyuna giriyor 2 dakikada 2gollük asist yapıyor.Ama nerdeyse eminim ki bi dahaki maçta yedek.
Neyse ki rahatladık artık.Gelecek sene planlarını şimdiden yapmalıyız bence.Sergen özellikle Scout ekibini belirlemeli.Seneye bu takımda kimler kalmalı deseniz;Atıf,Da Costa,Ümit,Ziya,Musa,Mehdi,Kor can,F.Çıplak ve futbolu bırakmayacaksa sırf kalitesi nedeniyle belki Cici denebilir.Yönetim aman bu sefer işi beleşe getirmeye çalışmasın.

cengo64
05.04.2015, 11:03
Batuhan izin gününde 53 şampanya patlatmış,başka santrofor transferi yapmadığı için yönetim afiyet olsun demiş.Şimdi biz nasıl hayıflanacağız ilk yarı 1-0 mağlup bitirdik diye.Her zaman derim bu Adem Kadir ikilisinin özelliği nedir de bu ikili hiç bozulmaz.Hep diyordum futboldan anlayan birilerinin buna karşı çıkması lazım diye en sonunda Cicinho sarı kart görse de buna itiraz etti.Musa Sinan niye oynamaz bu takımda.Gece klubünde o da rakı falan mı açtırmış.2. yarı umuyorum aklımızı başımıza alıp beraberliği yakalarız.Adem Kadir Batuhan ı derhal çıkarır.Musa Mehdi ve Utakayı alır maçı kurtarırız.Sergen den böyle ısrarlı hatalar beklemiyordum ama en azından doğruya giden bir yol olan deneme yanılma yöntemi kullansa.Yanıldığını bi daha yapmasa yeter.

İlk yarı sonrası yorumum buydu

DoomsDay58
05.04.2015, 12:30
Trabzon da ısterse 140 dk depar atsın Musa bızım takıma uygun topçu degıl yedek bekleyebılır ancak sonuç odaklı adam degıl ısabetlı pas asıst beklenecek adam degıl

Birader sen iyi misin? Bu adam top sürüyor, adam eksiltiyor, orta yapıyor, şut çekiyor şuana kadar oynadığı maçlarda hepsini de yaptı bunların Burhan bu sezon kaç maçta iyi oynadı? Burhan yokları oynadığı dönemde adam gibi şans verilseydi Musa'ya büyük ihtimalle Burhan yedek çıkıyordu maçlara şimdi.

58YIGIDO58
05.04.2015, 16:39
Kadir Bekmezci haric tüm oyuncularimizi tebrik ederim hepsi son haftalarda cikista ama Kadir halen ayni onda bir cikis goremiyorum.

mishka
05.04.2015, 18:19
Musa isabetli pas yapacak adam değil denmiş de ben isabetsiz pasını görmedim adamın.

ready
05.04.2015, 20:23
Atıfın gününde oluşu ve bencil oynamaması burhan batuhan ve utakanın katkılarıyla 3 gollü 3 puanı hanemize yazdırdık bir sözümüzde kadire kadir efendi her maçda böyle dengesizlikler yapmak zorundamısın artık birileri kadirin kulagını saglamca çekmeli yoksa yerine onun ayarında bir topçu alınmalı ve emekliliğe sevk edilmeli