Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-1 Kayserispor
SivasSpor.Com 04.04.2015, 18:59 http://resimzade.com/Show.html?i=45259&token=45328
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci karşılaşması Sivasspor-Kayserispor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 16 Nisan Perşembe
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 18:00
Yayın: A Haber
Maçın Hakemi: Süleyman Abay
Medicana Sivasspor - Kayserispor maçının elektronik bilet fiyatları şöyle:
VIP: 10 TL
Maraton: 5 TL
Kale Arkası (Gar): 3 TL
Misafir Takım (Havuz kale arkası): 3 TL
Not : Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
Abdullah DuMaN 04.04.2015, 19:01 ilk maçta talihsiz bir beraberlik aldık iki farkla alacağımızı düşünüyorum
bu maçı kazanarak kupayı almaya doğru emin adımlarla ilerleriz inşallah
PETKOVİC 04.04.2015, 19:33 hızımızı aldık ki bi çıhale kayseri
çorluluyiğido 04.04.2015, 19:36 bu maçtan o kadar eminim ki yeneceğimizden ALLAHIN izniyle........
kadir oynamasın ne olur ne olmaz
eses 11ini tuturdum bu da tutar inşallah ama kupada hep 11ler değişik çıkar
ertuğrul
fatih-ümit-ibrahim-apo
adem-hakan
musa-mehdi-aydın
utaka
34MUAMMER58 04.04.2015, 19:41 Kayserililer bugün sivasa 5 çekin demişler,futbolcularımızdan ricamdır ,onların istedikleri oranda gol atarak eleyiverinde hatırları kalmasın:D
asinancetin583 04.04.2015, 19:45 Kayseriyi eleyelim ki cinconu eleyebilecek bir takim kalsin kupada
çorluluyiğido 04.04.2015, 19:46 Kayserililer bugün sivasa 5 çekin demişler,futbolcularımızdan ricamdır ,onların istedikleri oranda gol atarak eleyiverinde hatırları kalmasın:D
karşımızda trabzon da yokki bi kıyak yapıp onların plakayı yapalım ama...
38 işi bozuyor işte
serkan_ozcan58 04.04.2015, 19:49 Kayseriye karşı ilk maçtaki avantaj li sorunuzu Sivasimiz da fark atarak percinliyecez inşallah
ihtiyar yiğido 04.04.2015, 19:50 Bu moral ve motivasyonla Kayseriyi eleyip final oynarız gibime geliyor çünkü takım iyi yolda, hırsli ve istekli oynuyorlar buda benim umutlarımı artırıyor, ALLAH yar ve yardımcımız olsun
ezelşener 04.04.2015, 20:03 Kayseriyi dağıtırız rahat olun.Zaten onlarda biliyor sonucu.:))
Travis Bickle 04.04.2015, 20:23 kayserıyı gerektıgı kadar cıddıye alıp saf dısı bırakıcagımızı dusunuyorum takımda moraller yerınde kayserıyıde yener kupada gs nın rakıbı oluruz
DoomsDay58 04.04.2015, 20:39 Sağda Musa solda Aydın kanatlar otoban gibi çalışır artık Allah ne verdiyse 3-5 atar eleriz kayseri'yi :D
Kayseriyi geçtiğimizde peşpeşe iki hafta içerde lig maçına çıkacağız. Şu 2 maçtan 6 puan alalım ve potanın dışına matematik ihtimallerinden de sıyrılalım. Galatasaray ile yarı final oynayacağız... Bu şu demek : Lig kafa kafaya giderken Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş (yoklar) işi sağlama alacakları kadro ve ruh halinde olacaklardır. Kafalarında (her ne kadar önemsiyoruz deselerde) lig olduğu için ve puan kaybı için riske girmeyeceklerinden bizim matematik dışı kalmamız motivasyonumuzu kupaya çevirmemize sebep olacaktır.
Kupayı almak peki neden çok önemli : 1-Sivasspor tarihi açısından müzemize götüreceğimiz kupa çok kıymetli yerde duracaktır. 2-Ligimizde kupayı aldığımız için Avrupa ligine direk rakip kurası çekmeden guruplara kalacağız ve yeni belirlenen primlere göre reklam hariç (bir o kadarda reklam geliri) 1,3 milyon euro alacağız. Yani hiç galip gelmezsek reklam dahil ortalama 7 trilyon kasamıza girecek. 3-Oyuncularımız olası bir başarı durumunda prim yapacak ve transfer gelirimiz olacak.
Şimdi Kayseri maçı dahil 4 maçımız var. Bu işin artık şakası yok. Ligde de rahat bir pozisyona geliyoruz. Başımızda çok ciddi, işini iyi yapmaya çalışan, disiplinli bir hocamız var ve eminimki oda farkında... Çok iyi odaklanmalı ve her maçı final gibi görmeliyiz. Yok şu alt ligmiş yok bu şampiyonluğa gidiyormuş (benim tezim) dememeliiyiz.
Kuraların çekildiği zaman demiştim, tezgahlar dönüyor pis kokular var diye. Bu durumu lehimize de çevirmek elimizde...
Sadece İNANMAK GEREKİYOR...
Bu gazla gelene gidene vururuz ama asıl mesele yarı final maçı ve takımı ciddiye alarak oynama ve paslaşma ..
kaplanlı 04.04.2015, 21:22 avantajlı taraf biziz.yinede dikkatli olmamız lazım kolay maç olmayacak.
Kupa macina passolig gerekiyormu? bilgisi olan varmi?
SenSetik 04.04.2015, 22:41 Kupa macina passolig gerekiyormu? bilgisi olan varmi?
Hayır gerekmiyor...passoligsizde gidebilirsin
Hayır gerekmiyor...passoligsizde gidebilirsin
Cok tesekkürler bilgilendirdiginiz icin, Allah razi olsun. :)
poolat58 04.04.2015, 23:08 Rehavete kapilip kucumsemeyelim ama. kayseri öyle cok da kötü bir takım değil hırs yapabilirler. Yine de dikkatli olmak lazım.
Kayserispor u eleyip Kupa'yı kaAnmak için bir büyük adım daha atacağız
Rallim58 05.04.2015, 03:05 Musa Sinan ve Aydın Karabulut'un maçı olmasını diliyorum...
Musa Sinan'da, Aydın karabulut'ta artık sahalarda olmalıdır... Göstermelik affedilip, perde arkasında cezası devam eden futbolcudan ne bize ne de kendine fayda getirir...
En az 2 farklı galibiyetle bu müsabakadan alnımızın akıyla çıkarız diye düşünüyorum...
B.DUMANLI 05.04.2015, 07:15 Musa Sinan ve Aydın Karabulut'un maçı olmasını diliyorum...
Musa Sinan'da, Aydın karabulut'ta artık sahalarda olmalıdır... Göstermelik affedilip, perde arkasında cezası devam eden futbolcudan ne bize ne de kendine fayda getirir...
En az 2 farklı galibiyetle bu müsabakadan alnımızın akıyla çıkarız diye düşünüyorum...
Musa Sinan´in alinis seklini ve Mecnun baskan´in bu yolda ne kadar mücadele ettigini umarim herkes animsiyordur.Hal böyle iken Musa Sinan´i son iki dakikada Eskisehir macina alan zihniyet futbola resmen kötülük yapiyor.
Ya teknik kadro ile Musa arasinda bir sürtüsme oldu,yada Burhan torpilli.Burhan son haftalar iyi ama en son 30 dakikada o koridor Musa ile güclenip Sivasspor´un dahada basarili sonuclar alinmasi saglanabilir.
Umarim Musa Sinan´i ve Aydin´i Kayseri macinda görebiliriz.Sivas taraftari Musa gibi oyunculari görmeye hasret kaldi birakin inat etmeyinde oynasin.
Musa hala Samsun´da olsaydi Samsun PTT liginde su andaki konumunda olmaz daha üst siralarda olurdu.Bizde oynatilmiyorsa o vakit ben derimki; Samsunspor´a yazik oldu,hemde cok yazik oldu..
Yillarca Musa Aydin verdigi paslarla M.Yildiz´a katkisi olmustu.Benim sahsi görüsüm,Musa Sinan,Musa Aydin´dan bir gömlek daha üstün fakat forma sansi bulamiyor.
B.DUMANLI 05.04.2015, 07:36 Bugün oynanacak Erciyes ve Karabük maclarindan sonra ligde dahada rarahatliyacagiz.
Icerde oynanacak iki ic saha macimiz var.Umarim futbolcularimiz o iki macin öneminide kavramislardir.Tamamiyle ligde rahatlamis degiliz.Biz kazanirken düsme hattindaki takimlarda yenilecekki alinan galibiyetin önemi ortaya ciksin...
Kayseri´yi yenip turu atliyacagimizi umuyorum.Kayseri macinda yedek agirlikli oynamamamiz gerekiyor.
Bizi Trabzon macinda bir üst tura cikaran Musa Sinan´i bu macda görmek istiyoruz.Kayseri´yi turun disina atmak bize büyük bir moral olacaktir,Sivas taraftari sevinecektir...
Önce Kayseri´yi kupanin disina atalim Galatasaray´a bilahare bakariz.Cünki ogünün kosullari ve ortam Galatasaray icin nasil olacak onu görecegiz.Belkide Galatasaray ligde sampiyon olma ugruna kupayi ciddiye almiyabilirde.Bu ayni zamanda Fenerbahce icin gecerlide olabilir.Bu yüzden önce Kayseri´yi eleyip gelismeleri görecegiz...
Belkide bu isin sonunda Sivasspor kupayi kaldirirsa kimsede sasirmasin....
Kayseri'nin eline vereceğimiz maç ancak bu tetikçi adamlara dikkat etmek lazım eneramonun belkide futbol hayatını bitirdiler başka bir futbolcumuza da aynısını yapabilirler nede olsa Trabzon gibi bunlarda TFF nin şimarık çocukları her şey yaparlar ceza yada kart almazlar.
34MUAMMER58 05.04.2015, 12:40 Musa sinan geçen sezon ptt liginde oynayan oyuncular arasında en göze batanıydı,böyle 1 futbolcunun kenarda oturmasını kabul etmek zor,burhan eser kardeşimizde elinden geleni yapıyorda ,artık onun kullanma tarihi geçiyor,90 dakkayı çıkartamıyor,musa sinanın hiç değilse 30 dak filan oynaması gerekiyor,dün resmen sol açıksız oynadık,kenarda aydın ve i.akın var oynatılmıyor,sezon başından beri sıkıntısını çektiğimiz sol açık mevkine 2 adam var ,kulanmıyoruz,takımın dengeside bozuluyor,bakın utaka sola geçti ,atıf birazdaha serbest oynadı pozisyonlar ardı ardına geldi,sadece utakanın girmesi bile oyunun sivasa dönmesini sağladı,musa 2dakika oyunda kaldı,rakip kalede 2 tehlike yarattı ,bide aydını,i.akını,mehdiyi,kulland ığımızı düşünsek belki 2 gol yeriz, ancak enaz 5 6 tane gol atarız ,sergen hocamıza tekrar başşsağlığı diliyorum,takım ligde rahatlamışken,kupaya asılmasını ,bu oynatılmayan oyuncuları takımdan soğutmamasını diliyorum,tek oyuncu değiştirilir diye kural yokki,kadirin sarı kartı var son 20 dak çıkart mehdiyi al,burhan oyundan düşmüş,son 20 dak musayı al,sol kanatta kimse yok,hakanın yerine aydını yada ,i.akını al be hocam ,bize korku filmi niye seyrettiriyorsunuz ?
çorluluyiğido 05.04.2015, 13:25 musa ve aydın karabulut oynamalı artık utaka da forvette oynayarak form kazanabilir mehdi de ilk 11de oynar bence ümit daha fazla yorulmaması için kadiri defansta oynatabilir ama biraz riskli
oylamada 1 kişi kim acaba? :) zaten yanlışlıkla atmıstır :D
engin2609 05.04.2015, 15:02 Ligden düşen takımlar kesinleşti gibi birşey ortaya cıktı bugün sonuclarla bu maçı almamız gerekiyor en azından kupa finalı oynarsak yeni stada bir uefa macı yakısır...
58YIGIDO58 05.04.2015, 16:45 Bu maci rahat alacagimizi dusunuyorum farka bile gideriz.
Bu maci rahat alacagimizi dusunuyorum farka bile gideriz.
Aha bunu demeseydin iyiydi.
DoomsDay58 05.04.2015, 17:20 Maç saati 20:00'a alınmış.
Maç saati 20:00'a alınmış.
Fenerin maçı talep üzerine iptal olunca yayıncı kuruluşun talebi üzerine 20:00 a alınmıştır.. Hiç değilse birazda olsa taraftar gelir...
58YIGIDO58 05.04.2015, 17:38 Aha bunu demeseydin iyiydi.
Ne dememi bekliyordunuz hemserim ?
58YIGIDO58 05.04.2015, 17:39 Mac yayinlanacakmi ?
Ve hangi Kanalda ?
Ne dememi bekliyordunuz hemserim ?
Genelde söylediklerinin tersi çıkıyor diye korktum :)
subasi29 05.04.2015, 18:10 kesinlikle guzel bir maç olacak :))
4eylul58 05.04.2015, 21:11 bir kisi kayseri kazanir demis. hangi akilli acaba??
kayseri kudurmuş gibi saldıracak kötü ihtimali düşünmek istemiyorum ama sonuçta ihtimal buna önlem alınmazsa sıkıntı...
B.DUMANLI 05.04.2015, 23:03 kayseri kudurmuş gibi saldıracak kötü ihtimali düşünmek istemiyorum ama sonuçta ihtimal buna önlem alınmazsa sıkıntı...
Kayseri´yi gözünde oldugundan fazla büyültme.Biz ilk macda deplasmanda bir gol atmismiyiz,macda 1-1 bitmismi, daha neyinden cekiniyorsun.Bu mac Kayseri´de bitmis zaten:).
Rallim58 05.04.2015, 23:12 Kayseri´yi gözünde oldugundan fazla büyültme.Biz ilk macda deplasmanda bir gol atmismiyiz,macda 1-1 bitmismi, daha neyinden cekiniyorsun.Bu mac Kayseri´de bitmis zaten:).
Sn. Dumanlı... antik58 kardeşin dediğini yabana atmamak lazım..
Alınan olumsuz sonuçların özünde de rakibi küçümsemek vardır, ciddiye almamak vardır, disiplinsizlik vardır...
forewer29 05.04.2015, 23:15 Merhaba,
birisi kağıt bilet uygulaması olacak yazmış. Duyum mu olasılık mı?
B.DUMANLI 05.04.2015, 23:26 Sn. Dumanlı... antik58 kardeşin dediğini yabana atmamak lazım..
Alınan olumsuz sonuçların özünde de rakibi küçümsemek vardır, ciddiye almamak vardır, disiplinsizlik vardır...
PTT ligi maclarini zamanim elverdigi sürece seyrediyorum.Kayseri´yi bu ligde rahatsiz eden baska bir takim olmadigi icin bugün bu ligde lider.
Adanademirspor nedense basari grafigini ayni sekilde tutamiyor.Kalecileri cok kötü defanslarida öyle Karsiyaka macini cok kötü bir sekilde kaybettiler.Yani sözün kisasi PTT liginde Kayserispor´u zorlayan rakip yok.Onun icin Kayseri basarili görülüyor.
Sivasspor bu maci Kayseri´ye vermez.Cünki bizde Sergen Yalcin faktörü var.
Kaybetmedigimiz sürece tur bizim ki en az iki farkla alırız ancak Kadirin son iki maçtır yaptıği saçma sapan hatlar beni korkutuyor da zaten oynamayacak heralde, orta sahayı sağlama alırsak rahat alırız ..
Arkadaşlar bazı sosyal medya gruplarında protesto falan yapılacak diye yazılar okudum. Fenerbahçe'nin yaşadığı makus olayın ardından sporun sevgi barış kardeşlik olduğunu unutmayalım. Komşu şehrin takımı ile aramızda ne kadar da çekişme olsa bunu yeşil saha üzerinde şiddetten küfürden uzak sportif rekabetin içinde yapmamızda fayda var. Ayrıca yayın yaptığı tüm maçlarda yorumcu ve spikerleri ile bizleri çileden çıkartan yalaka basını da eleştireceksek yine küfürden uzak mizahi söylemlerle protesto edelim.
34MUAMMER58 06.04.2015, 00:54 BEN maçın sonucundan ziyade ,maç günü olabilecek kışkırtmalara ,provakosyonlara karşı dikkatli olmaya dikkat çekmek istiyorum,maç günü sivas emniyetinin teakkuz halinde, çok dikkatli olmalarını bekliyorum ,olay çıkartmaya uğraşan kim olursa olsun hemen müdehale edilmeli,sıkıntılı süreçten geçiyoruz,birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor,sivasspor-kayserispor maçıda provakötörler için bulunmaz fırsat ,onedenle degerli hemşerilerimin çok dikkat etmesini ,hiçbir provakosyona fırsat vermemelerini temenni ediyorum.
by_hunter 06.04.2015, 08:36 Lig de azda olsa rahatlamışken Avrupa kupalarını düşünüp kupaya artık daha fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
yarı finale yükseleceğimize inanıyorum rakibimiz yüzde doksan galatasaray maçın saatide izlemek için gayet uygun bir saat güzel ve bizim açımızdan eğlenceli bir akşam karşılaşması olacak inş...
Kayserinin normal koşullarda turu geçme şansı çok düşük.Ama yinede temkinli olmakta ve maçı daha oynamadan kazanmış havalarına girmemekte fayda var gardaslar.Maçlar saha da kazanılıyor.Sivas kendigibi oynasın yeter..:D
Kayserispor liglerin en diri takımı.Spor akademi mevzunu antrenörü olmasından belki.Süper ligde olsa kafaya oynar.Kimse sakın rehavete kapılmasın.Bence bu maç için en iyi taktik, maçın başında hızlı başlangıçla golu bulmaya çalışmak.Zaman aleyhimize işler .Önceki maçta yedeklerle oynadıklarını unutmayalım.Kayseriyi gecersek kimse Galatasaray maçının daha zor olacağını düşünmesin..Bu turu gecersek ve Galatasarayla ,Fenerbahçe 1-2 bitirirse.Fenerbahçe de Geçlerbirliğini geçerse,diyelim finali de G.S-F.B oynadı.Avrupaya kupa statüsünde kim gidecek.Gençlerle 3-4 oynatacaklar herhal.Daha farkında değiller belki de.
kızılova 07.04.2015, 15:09 sivasspor 4 kayseri 3 penaltı sonucu
58YIGIDO58 11.04.2015, 12:38 Zirt pirt mac erteleniyor.
Bu is bizim alehimize gibi tasarlaniyor.
Hayirlisi olsun.
sivaslıadem 11.04.2015, 16:54 Kayserispor liglerin en diri takımı.Spor akademi mevzunu antrenörü olmasından belki.Süper ligde olsa kafaya oynar.Kimse sakın rehavete kapılmasın.Bence bu maç için en iyi taktik, maçın başında hızlı başlangıçla golu bulmaya çalışmak.Zaman aleyhimize işler .Önceki maçta yedeklerle oynadıklarını unutmayalım.Kayseriyi gecersek kimse Galatasaray maçının daha zor olacağını düşünmesin..Bu turu gecersek ve Galatasarayla ,Fenerbahçe 1-2 bitirirse.Fenerbahçe de Geçlerbirliğini geçerse,diyelim finali de G.S-F.B oynadı.Avrupaya kupa statüsünde kim gidecek.Gençlerle 3-4 oynatacaklar herhal.Daha farkında değiller belki de.
Artık oyle degil statu
kupayi kazanmayana avrupa yok
finalde kaybetsen bile nafile
triper58 11.04.2015, 17:02 Birçok kişi yazmış nedense bana da 1-1 bitecek uzatmaya gidecek gibi içime doğuyor.Penaltılara kalırsak iki kalecimizinde pek penaltı kurtarabileceğini sanmıyorum ama Ertuğrul sanki daha iyi tercih olur.Kadir de bir zahmet bu maç oynamasın.
GokhanTurna 11.04.2015, 18:17 Ligi kupa ile telafi edelim bir zahmet. Kimse küçümsemesin şu kupayı ligde kalmayı garantilemişiz. Asılın şu kupaya ve alalım şunu.
Musa, Mehdi ve Aydın üçlüsünü as takıma monte şekilde bu maçta izlemek istiyorum.
takım düzelmişken bunlara bi 5 çeksek fena olmaz hani
çorluluyiğido 13.04.2015, 19:22 bu kayseriye rahat 4 çekeriz kalede her ihtimale karşı ertuğrul oynasın ne olur ne olmaz kadir yine kırmızı filan yer maç penaltılara gider o yüzden erto daha iyi tercih:D
B.DUMANLI 13.04.2015, 19:44 Macin favorisi Sivasspor.Kayserispor bugün Alanyaspor´la karsilasscagi icin Persembe günü bize karsi yorgun olacaktir.Gecen hafta maclarin iptal olmasi Kayseri´ye yaramiyacak gibi...
Bi isin sonunda zaten biri gülecek oda biz olacagiz,Allah´in izniyle.
mehmetyildiz58 13.04.2015, 23:40 Bu maça gelmeyeni Allah affetmez lütfen abilerim gardaşlarım biraz birşeylerden fedakarlık edip 2 saatimizi Sivasspor'umuza ayıralım..Bu takım çok daha fazla şeyleri hakediyor lütfen.Aha ben vallaha billahi kalktık tokattan geldim maça yakın ama olsun.Sivastaki arkadaşlarımızda lütfen ilgi göstersinler taraftarlarımızla futbolcularımızla gömelim şu Sivasspor düşmanlarını 4 eylülün çimlerine !
AYDIN1985 14.04.2015, 12:36 Maci A Haber CANLI YAYINLAYACAK
http://www.ahaber.com.tr/yayinakisi/2015/04/16
gayseriyi net bir skorla yenerek yarı finale yükseleceğimizi düşünüyorum
58sinan58 14.04.2015, 14:16 Maci A Haber CANLI YAYINLAYACAK
http://www.ahaber.com.tr/yayinakisi/2015/04/16
yayın a haber yalaka bir spiker birde yanına eyyamcı yorumcu koyarlar doksan dakika bizi verem ederler yine
AYDIN1985 14.04.2015, 14:54 yayın a haber yalaka bir spiker birde yanına eyyamcı yorumcu koyarlar doksan dakika bizi verem ederler yine
biz güzel futbolumuzu ortaya koyalimda, gerisi önemli degil, havlasin dursunlar.
SenSetik 14.04.2015, 16:08 misafir trübünden 218 bilet satılmış durumda şuan..bizm vipler tükenmek üzere..maraton B ve C blokta bilet üç beş tane kalmış..A blok yarılamış ama D blokta hemen hemen boş gibi...gar tarafı A ve B bitmek üzere ama C ve D boş..Havuz tarafında ise sadece 1 bilet satılmış :) tahminen statta güzel bir atmosfer olacak ama doluluk oranı yine de beklediğim gibi değil şuan...bu maçta statı dolmurmamız gerekiyordu ama sanırım maç saatide erken olunca birçok kişi için maça gelmek imkansız oldu..neyse bunada şükür :)
BSMM 1964 14.04.2015, 17:48 Kayseriyi rahat eleyeceğimizi düşünüyorum
Kayseri taraftarının sivas kümeye diye tezahüratlarını protesto ediyorum sivas düşerse ne olacak münasip .........kına yakarsınız bekleyin daha çok beklersiniz siz alışmışsınız düşüp kalkmaya siz kendinize bakın en büyük sivasspor_kral yiğidolar
otceken58 15.04.2015, 13:25 UEFA İcra komitesi, Avrupa Ligi'ne katılacak takımlar için yeni bir karar aldı. Buna göre önümüzdeki sezondan itibaren kupa finalisti Avrupa kupalarına gidemeyecek.
Buna göre bir takım hem ligi hem de kupayı kazanırsa, kupa finalisti diğer takım direkt olarak Avrupa Ligi'ne katılamayacak. O'nun yerine ligdeki sıralama esas alınacak. Uygulama 2015-2016 sezonunda başlayacak.
arkadaşlar uygulama seneye başlayacakmış bu durumda final oynarsak avrupaya gideceğiz gibi görünüyor ama !!!
SenSetik 15.04.2015, 15:20 UEFA İcra komitesi, Avrupa Ligi'ne katılacak takımlar için yeni bir karar aldı. Buna göre önümüzdeki sezondan itibaren kupa finalisti Avrupa kupalarına gidemeyecek.
Buna göre bir takım hem ligi hem de kupayı kazanırsa, kupa finalisti diğer takım direkt olarak Avrupa Ligi'ne katılamayacak. O'nun yerine ligdeki sıralama esas alınacak. Uygulama 2015-2016 sezonunda başlayacak.
arkadaşlar uygulama seneye başlayacakmış bu durumda final oynarsak avrupaya gideceğiz gibi görünüyor ama !!!
gelecek sezon işte..yani gelecek yılki kupa maçları için geçerli..gelecek sezonun takımları bu sezon belirlendiği için bahsettiğin madde bu seneki sıralama ve kupa maçları için geçerli hocam..sonuç olarak kupada finale kalmak yetmiyor almamız lazım :)
Kombineler bu maçta geçiyor mu? Bilet almamız mı lazım.
Ferhat06 16.04.2015, 10:59 Kombineler bu maçta geçiyor mu? Bilet almamız mı lazım.
Kombine kupada geçmez.
SenSetik 16.04.2015, 11:01 Kombine kupada geçmez.
kombine geçmez olurmu hocam tabiki geçiyor..kombinenin geçmediği tek maç final olabilir belki ondan da emin değilim..ama bu maçta geçerli
Ferhat06 16.04.2015, 11:54 kombine geçmez olurmu hocam tabiki geçiyor..kombinenin geçmediği tek maç final olabilir belki ondan da emin değilim..ama bu maçta geçerli
ben sadece ligde geçerli biliyordum.şaşırdım.
çorluluyiğido 16.04.2015, 17:08 muhtemel 11
ertuğrul-cicinho-ümit-ibrahim-fatih-kadir-hakan-mehdi-ibrahim a.-aydın-batuhan
çorluluyiğido 16.04.2015, 17:13 ilk 11
16. MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
7. CHUKWUDI JOHN UTAKA
8. KADİR BEKMEZCİ
12. CICERO JOAO DE CESARE
21. BURHAN EŞER
35. BATUHAN KARADENİZ
58. ZİYA ERDAL
66. ADEM KOÇAK
80. ÜMİT KURT
92. AATIF CHAHECHOUHE
yedekler
1. KORCAN ÇELİKAY
2. ABDURRAHMAN DERELİ
11. MUSA SİNAN YILMAZER
23. AYDIN KARABULUT
37. HAKAN ARSLAN
55. İBRAHİM AKIN
91. MEHDİ TEWFİK TAOUIL
çorluluyiğido 16.04.2015, 17:14 gayseri
İlk 11
27. KAYACAN ERDOĞAN
2. FATİH SERKAN KURTULUŞ
7. İBRAHİM DAĞAŞAN
9. DEYVISON ROGERIO DA SILVA
10. ANIL TAŞDEMİR
16. SRDAN MIJAILOVIC
21. DIEGO MARVIN BISESWAR
23. BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU
30. ÇAĞLAR BİRİNCİ
40. CEM CAN
67. MEHMET EREN BOYRAZ
Yedekler
39. SERDAR KULBİLGE
8. ABDULLAH DURAK
12. SİNAN BAKIŞ
20. TURGUT DOĞAN ŞAHİN
24. BARIŞ ÖZBEK
25. ALPER ULUDAĞ
32. MURAT AKIN
sivaslıadem 16.04.2015, 18:39 Bizdeki ibrahim Kayserili
onlardaki ibrahim Sivaslı :)
Kayseri´yi gözünde oldugundan fazla büyültme.Biz ilk macda deplasmanda bir gol atmismiyiz,macda 1-1 bitmismi, daha neyinden cekiniyorsun.Bu mac Kayseri´de bitmis zaten:).
Mac uzatmaya gidecek sizin kadar rahat olamıyorum takımıma guvenemiyorum hayırlısı diyelim.
58YIGIDO58 16.04.2015, 20:16 Bu macta gördügüm kadariyla belirli noktalarda oynayan oyuncularimiz cok yetersiz, misal Burhan eser den baslayayim.
Ben onu cok yetersiz görüyorum bu sezon ne yazikki eski performansindan cok uzak.
Batuhan her ne kadar son haftalarda cikista olsada oda cok yetersiz.
Yani bize batuhan, Burhan gibi oyuncularin yerine 10 numara süper kaliteli oyuncular lazim 4-5 tane.
Yoksa her sezon tabelanin alt bölümünde yer aliriz
Nihat5858 16.04.2015, 20:22 NEREDE BURDA MUSA Sinan süper futbolcu burhan nıye oynuyo dıyen futbol özürlü arkadaslar alın MUSA SİNANIZI BURHAN EŞER IN YEDEGI BILE OLAMAZ BI HAFTA KADIR BI HAFTA BU ANKUT INSALAH BUNLARA CEZA VERILIYORDUR
ibrahim akın deli ettin ulan yeter be bir tane olumlu hareketin yok sahada !!!!:mad::mad:
Bu macta gördügüm kadariyla belirli noktalarda oynayan oyuncularimiz cok yetersiz, misal Burhan eser den baslayayim.
Ben onu cok yetersiz görüyorum bu sezon ne yazikki eski performansindan cok uzak.
Batuhan her ne kadar son haftalarda cikista olsada oda cok yetersiz.
Yani bize batuhan, Burhan gibi oyuncularin yerine 10 numara süper kaliteli oyuncular lazim 4-5 tane.
Yoksa her sezon tabelanin alt bölümünde yer aliriz
hacı abi nasıl maç izliyosun akıllara zarar yorumlar yapmışsın.dakika 115 takımda bindirme yapan 2 adam var biri cicinho biri burhan.bugün gol attıysan ve kaleye gittiysen de batuhan'a şükret.batu çıktıktan sonra gördük kayseriyi.burhan bugün sahanın en çalışkan ismi kaç kere rakiplerini çalımlayıp sıfıra indi.o aatif denen dangalak ve daha sonra da ibrahim akın harcadılar pozisyonları.aynı maçı mı izliyoruz kesin olarak ?
Holiganizm34 16.04.2015, 20:48 Penaltılarla tur geçilse de çıkarılması gereken çok ders var.Mesela Sergen'in uzatmaları düşünmeyerek 3 oyuncu hakkını 78'de doldurması...
hakem son dakikaya kadar sabretti. sonra içindeki kini kustu
|