SivasSpor.Com
07.04.2015, 07:42
http://resimzade.com/Show.html?i=45423&token=62649
Türkiye, Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıyı konuşurken, Sivasspor'un genç oyuncusu Batuhan Karadeniz'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım şok etkisi yaratmıştı.
Genç oyuncu, tüfekle çekilmiş bir video paylaşınca "Bu paylaşımı yapma zamanlaman çok manidar.", "Bu provokasyon değil de nedir?", "Çok tehlikeli paylaşım" şeklinde yorumlar gelmişti.
Bu olayların ardından Sivasspor'un deneyimli oyuncusu sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, videonun Fenerbahçe ile alakalı olmadığını açıkladı. İşte Batuhan'ın yaptığı açıklama;
"Yapmış olduğum paylaşımı Fenerbahçe Spor Kulübü kafilesine yapılan hain ve insanlık dışı saldırısı ile ilişkilendiren ahlaksızları ve bunu bir yerlere çekerek gündem yaratmak isteyenleri esefle kınıyorum. Saygılarımla."
Fanatik
PETKOVİC
07.04.2015, 07:47
adam çıkışa geçti ya atın çamurunuzu çabuk çabuk geç kaldınız!!! demba ba top oynamaz g.te bala gol atar başımıza benzema kesersiniz kendi evladınız hakkını vererek çalışarak form tutar provokatör dersiniz helal olsun devam edin..
karasarlıyiğido
07.04.2015, 09:14
öküz altında buzağı aramaya başladı ş.....zler adam iyi oynamaya form tutmaya başladıya illa birşeyler yazacaklar geçen içtiği viskileri saymışlar sanki bir batuhan içiyor diğer ligdeki bütün futbolcular camiye gidiyor. terorü uzakta aramaya gerek yok bu ülkede yanlı ve yandaş medyadan daha iyi bir terör yok
Abdullah DuMaN
07.04.2015, 09:21
adam her çıkışa geçtiğinde bir haber yapılıyor anlamıyorum büyük takımların tüm futbolcuları bardan çıkmaz haber yapan yok maça çıkıp takım için savaşıp oyuna katkı sağlıyormu son maçlarda gördük bence konu kapanmıştır.
batuhan polis çocuğu ve silahla beraber büyümüş. elindeki tüfek doğada dağın başında çekilmiş. yani bir tecavüz olayı olsa batuhan ........ kessin. ayıptır çocuğun üzerine fazla geldiler, bırakmadılarki topunu oynasın.
http://spor.haber7.com/sivasspor/haber/1339447-batuhandan-olay-paylasim-sonrasi-aciklama
Verdiğim adreste kullanılan ifadeler gerçekten Batuhan'a aitse çok büyük bir hata. "Sivas'ta yapılabilecek başka bir şey olmadığı için arkadaşlarımla ava gittim." ifadesini kullandıysa Batuhan diyecek birşey bulamıyorum. Bu konuyla ilgili hemen açıklama yapılması gerekiyor.
blacksky
07.04.2015, 16:30
Batuhan'ı en çok eleştiren, ona en az inanan futbolseverlerden biriyim. Ancak bu konuda haksızlık ediliyor kendisine. 1.si bunun kötü niyetli bir paylaşım olduğunun ispatı yok. 2.si Herkes fener kafilesi saldırıya uğradı diye karalar bağlamak zorunda değil.. Kendi gerdikleri ortamın bu seferlik mağduru oldular.. herkes de geçmiş olsun dedi bitti gitti.
Sivas'ta yapılacak başka bir şey yok ifadesine de kızmaya gerek yok.. zira Batuhan'ın eğlence anlayışına göre gerçekten de yapılacak bir şey yok Sivas'ta.. kendini veya başkasını yaralamadığı, av mevsimi dışında kaçak yapılmadığı sürece ava gitmek güzel bir aktivite.. tebrikler.
Bu çocuğu sezon sonu mutlaka şutlamak lazım elimizde patlayabilir dün Beyaz TV de diyor ki Sivasta sosyal hayat yok yapacak bişe bulamadım bende ava gittim diyor bende ona diyorum ki Adam olana sivasta vakit geçirecek çok yer var ama adam olana
34yigido34
07.04.2015, 20:47
http://spor.haber7.com/sivasspor/haber/1339447-batuhandan-olay-paylasim-sonrasi-aciklama
Verdiğim adreste kullanılan ifadeler gerçekten Batuhan'a aitse çok büyük bir hata. "Sivas'ta yapılabilecek başka bir şey olmadığı için arkadaşlarımla ava gittim." ifadesini kullandıysa Batuhan diyecek birşey bulamıyorum. Bu konuyla ilgili hemen açıklama yapılması gerekiyor.
Burada batuhana kızmamak lazım doğru soyluyor sivasda pek yapilacak birşey yok
Burada batuhana kızmamak lazım doğru soyluyor sivasda pek yapilacak birşey yok
Valla Sivas'ta isteyene her türlü aktivite imkanı var. Ama tabi ne istediğine bağlı.
58YIGIDO58
08.04.2015, 00:09
Kim ne derse desin Batuhan son zamanlarda cikista ve gayet iyi oynuyor.
Helal olsun Batuhan a.
İyi iyi bol bol av yapsın, o da bir spordur ..
anadolu5858
08.04.2015, 15:14
Adam alemci sivastaki sosyal hayatı yetersiz görmesi normal. evli barklı adam saga sola kaçamıyor.adamın YERİ DAR.
kaplanlı
12.04.2015, 12:11
batuhan genç ve yetenekli bir oyuncu.fakat bunun kıymetini ilk başta kendisinin bilmesi lazım.daha çok çalışıp milli takımın forvet oyuncusu olabilir.yapmış olduğu paylaşım ters zamana denk geldi.fazla abartılacak bir durum yok.