Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 4-1 Sivasspor
SivasSpor.Com 24.04.2015, 22:11 http://resimzade.com/Show.html?i=45486&token=21411
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1. Maç: Galatasaray - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 30 Nisan Perşembe
Stad: Türk Telekom Arena
Saat: 20:30
Yayın: atv
Maçın Hakemi: İlker Meral
Not : Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
Kimse kusura bakmasın tokadı yer gelirler
58YIGIDO58 24.04.2015, 22:16 Balkesi yenemeyen, mersine 88 dk kadar 1-0 üstün iken 2 dk da 2 gol yiyen bir Sivasspor, aatifin bencil oyunu, kupada gs ye elenir acik ve net !
DoomsDay58 24.04.2015, 22:24 Gollü beraberlik için saldırmalıyız çünkü gol yiyeceğimiz kesin hiç değilse atalım bari de Sivas'a avantajlı dönelim.
Benim için Erciyes deplasmanı daha önemli. Erciyes'ten 1 puan gelsin de kupa olmasa da olur artık bence.
karşıyakalı 24.04.2015, 22:33 Yorum yapacak takimimizmi varki yorum yapalım fark yer doneriz
34MUAMMER58 24.04.2015, 22:36 GERİDE bıraktığımız 5 puan bizi ligde rahatlatacakken ,yeniden sıkıntılı duruma düştük,eğer bu maçlardan 5 puan alsaydık tüm ağırlığı kupaya verecektik,gs kupa maçı kağıt üzerinde zor görünüyor,hernekadar 2 gs maçında ezilmesekte bişekilde yenildik,gsnin kadrosu geniş 2 kulvardada mücadele edebilir,sivasspor arenadan yenilmeden dönerse ,sivasda gs yi eler diye düşünüyorum,biran evvel ligde 40 puanı yakalamamız gerekiyor ,kupadada ne kadar gideceğimizi sergen ve bazı oyuncular belirliyecektir,balıkesir ve mersin maçındaki futbolu oynarsak gs bizi enaz 5 lik yapıp yollar
Kupa maçının havası başka olur. Evimizdeki maç için iyi bir skor ile döneceğimizi düşünüyorum. Ancak yayıncı kuruluş ve TFF işbirliği ile GS-FB finali olması için ali cengiz oyunu olmazsa.
B.DUMANLI 24.04.2015, 22:49 Balikesir beraberligi ve Mersin yenilgilerini yasatan Sivasspor camiasina tesekkürü bir borc biliyorum.Nedenmi?.
Cünki taraftarlarin gelmesinden sikayet eden yönetim elindeki bir aviuc seyirciyide yakainda elinden kaciracakta onun icin...
Sözün kisasi Mecnun baskan bu olaylardan umarim transfer sezonunda ders cikartir,yoksa bir gün gelir bize bu lig bir numara büyük gelir.Ancak herseyin kalitelisiyle yola devam edilir ,kalitesizlerlede iste böyle 1-0 galipken oyunu alirlar elinden,sonrada donar kalirsin.
Morten58 24.04.2015, 23:03 Bursaspor'u 4-1 ve Eskisehirspor'u 3-1 yendigimizde. ...
Sivasspor herkesi yener diyorsunuz, ve simdi Mersin yenilince herkese yeniliriz diyorsunuz...
Birkere Korcan'a haksizlik yapilmasin , Ligtv'de Alpay bile söyledi , DA Costa inanilmaz hatalar yapti özellikle Futack'in gol attigi posizyonda.
Aatif bencil oynuyor ve Hakan Arslan in ilk 11 baslamasi macin en büyük etkeni.
Ama sunu unutmayalim Riza Calimbay yerinde oyuncu degisikligi yapti ve Sinan Kaloglu 33 yasinda ve sonradan oyuna girerek bu sezon 7 gol attmis.
Kupa macini nasil yenecez bende düsündüm , Sergen cok akilli oynamamiz gerekiyor diyor hakli . Ama oyunuclarin hepsi akilli degilki.
Lakin sunu unutmayalim Kupa macinin atmosferi herzaman farklidir.
'Dinc , akilli ve yetenekli futbolcularimiz gerekeni yaparsa , en kötü berabere kaliriz diyorum.
B.DUMANLI 24.04.2015, 23:04 Bu futbolla düsme hattindaki takimlarin resmen istahini kabartiyoruzda farkinda degiliz.Bu futbolla Galatasaray turu rahat gecer.Lig bitmeden bu rehavet neyin nesi,seyirci futbol seyretmeye geliyor,seyirciye yenilgiyi tattiriyorlar.
Bu hoca bu inatta oldugu müddetce daha cok kaybederiz biz kupadan ümüdi kesdik bari ligde tehlikeli yerden uzaklasalim galatayi yenmek icin takim ruhu lazim o da bizde yok vesselam biz en iyisi lige devam kayserierciyese calisalim yoksa bu ruhsuz takimla kimseyi yenemeyiz hocamiz biran uyanmali yoksa bu gidisat hicde hayira alamet degil
Rallim58 25.04.2015, 01:07 Zor dostum zor....
B.DUMANLI 25.04.2015, 07:35 Sivasspor´daki bu son haftalardaki düsüsün Carlös dönemindeki günlerden kalir yani varmi?.
Sergen kardesimiz yayinci kurulusunda Carlos´u tenkit ederken,böyle bir takimin basarisiz olmasini hayretler icerisinde kalarak yorumluyordu.Takim elinde birseyler yap artik.Yada deki biz ligi kapadik konsantremiz kupa macina cevirdik diyorsan ,o vakitde asil takimi sahaya sürmeyeceksin.Bazi oyunculari alternativi olmadigindan bu takim RESMEN YORGUN artik.Bunu taraftar görüyorda teknik kadro göremiyormu.Bu yorgunluk bize küme bile düsürtebilir.Aatif,Burhan ve Cicinho´yu dinlendirmek gerekmiyormu?.Asil takimla Mersinn´e yenilen birak yedek kadro ile yenilsin.
Sivasspor son 6 maci ve kupa maclarini bu eldeki kadroyla cikaramaz.Sergen Yalcin bazi oyunculari dinlendirmeyerek en büyük hatayi zaten yapmistir...
Sergen Yalcin ´i ligin bitiminde görecegiz kupada ve ligdeki konumu bize onun hakkinda fikir edinmemizi sagliyacak.Su andaki durumu itibariyla basarili oldugu söylenemez.
Galatasaray ´a karsi Sivasspor´a kupada sans vermek ne derece mantik ile bagdasir bilemiyorum ama,yorgun SIVASSPOR´un isi bir hayli zor...Takimini kupa macina saklamayan Sergen hoca bunda en büyük suclu....
bu bencillikle bu yardımlaşmasız futbolla işimiz çok zor ilk maçta havlu atarız gs-fb finali oynatmak için ellerinden geleni yapacaklar ayrıca.Bütün herşey aleyhimize açıkçası pekte umut yok gibi
Abdullah DuMaN 25.04.2015, 10:46 Kupa maçları genelde sürpriz bitiyor yine bir sürpriz olabilir
.....................Ertuğrul. ...........................
Cici... .Costa.......İbrahim.........Z iya(Fatih)
.....Burhan....Adem....Kadir(M ehdi)....Aydın(İ.Akın)
.........................Aatıf ..............................
........................Batu.. .............................
bu 11 bize bu maçı aldırabilir ama yine solda ümit ortada hakan sol açıkta aatıf olursa işimiz zor
Travis Bickle 25.04.2015, 12:07 saldırmadan kapanarak oynamalıyız unutmuyalımkı 2 ayaklı bır tur bu o yuzden kapanıp serı oyuncularla kontra bularak oynamalıyız saldırırsak ılk yarı bıtmeden 2-3 tane yer kupaya elveda derız oncelıgımız savunma olmalı bence
lakin her ne kadar boyle yazsamda bır beklentım yok takımdan 2 haftadır yasanan puan kayıpları hocanın yanlıs tercıhlerı moral bozuklugu bıreysel hatalar ust uste toplandıgında şansımız cok az bu maçta fakat bır beraberlık yada galıbıyet hem moral hemde ustumuzdekı ölü topragını atmıs olur
galatasarayı bu kupada 2 defa saf dısı bıraktık bu yıl ıstanbuldakı maçı cok ustun oynarak kaybetmıstık umarım bu sefer kazanan bız oluruz
Aydın, Aykut Emre, Fatih, Ertuğrul, Abdurrahman, İbrahim Akın, Musa Sinan gibi isimler oynar umarım.
çorluluyiğido 25.04.2015, 13:31 son 3 dakikada 2 gol yiyip yenilerek tarihe geçen takımımız galatasaray karşısında böyle bir durumla karşılaşmayacağından eminim çünkü gs bizim fişimizi 15 dakikada çekip yollar bu takımda en az 10 oyuncu gidip 15 oyuncu alınması gerek
58YIGIDO58 25.04.2015, 13:33 son 3 dakikada 2 gol yiyip yenilerek tarihe geçen takımımız galatasaray karşısında böyle bir durumla karşılaşmayacağından eminim çünkü gs bizim fişimizi 15 dakikada çekip yollar bu takımda en az 10 oyuncu gidip 15 oyuncu alınması gerek
Aynen gecen sezon carlos 14 transfer lazim demistide bazilari gülmüstü.
Simdi sesleri cikiyormu bak.
psychology58 25.04.2015, 13:42 Kupa maçlarının havası her zaman farklıdır. Ben en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Yeter ki doğru kadro ile sahaya çıkalım yine şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmayalım. Gs ile oynadığımız iki maçta da ezilmedik hatta ezen taraf olduk zaman zaman. Ben umutluyum arkadaş bu maçtan, Sivasspor bu sene o kupayı alacak!!!
çorluluyiğido 25.04.2015, 13:54 bu maça şu 11le çıkalım
ertuğrul
cicinho-da costa-ibrahim-fatih
adem-mehdi
burhan-aatif-aydın
batuhan
şesu 3 it takımlara karşı daha iyi oynuyor aydınla başlayıp utakayla devam edebiliriz mehdi ortasahayı toparlamasını bilir bu maçta fatih ümite göre daha iyi oynar bundan eminim da costa burakı imha ediyor batuhan da defansı yıpratır bu maçtan puan alırız
tabi ki bu gerçekleşmesi zor bir hayal :D
otceken58 25.04.2015, 15:35 siz bilmiyorsunuz sergen taktik yaptı bu maçlarda Sivas'ı son iki haftada seyreden galatasaray biz bunları havada karada yeneriz yedeklerle cıkalım rehaveti ile çıkacak bizde turu buraya garantilecek şekilde geleceğiz:D:D:D
tabiki inşallah beraberlikle buraya geliriz...yenmek nedense hiç aklıma gelmiyor..
SenSetik 25.04.2015, 16:40 Keşke bir beraberlik alabilsek ama gerçekten çok zor..takımın formu dibe vurmuş durumda..
asinancetin583 25.04.2015, 17:43 Lig maclari kiyas icin uygun dgil kupanin atmosferi bambaska spnucta. Gsyi eleyemeyecegimizi dusunenler daha onceki kupa Sivas-gs eslesmelerine baksinlar bakayim bi
***AŞAĞIDAKİ KADRO ile gs 2-0 geceriz derim
ertuğrul
cicinho-da costa-ibrahim-fatih
adem-mehdi
i.akın -aatif-aydın
batuhan
yedek-burhan-kadir,apo,hakan
selimdelen 25.04.2015, 21:57 can cıkmayınca ümit kesilmez gollu beraberlik bize iyi lakin çok iyi konsantre olamıcaklaz kesin mersin motivasyon felan bırakmadı
ihtiyar yiğido 26.04.2015, 13:36 Lig de kendi evimizde aldığımız olumsuz sonuçlar her ne kadar moralimizi bozsa da, kupa maçlarının motivasyonu başkadır.
GS ya karşı doğru bir kadro ile, rakipten çekinmeden, defansımızı sağlam tutarak, rakip takım golcülerini iyi marke eder,orta saha hakimiyetini sağlar, ve de egoistliği bırakır, takım oyunu oynarsak, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum, tabi ki birde İstanbul takımlarına yapılan hakem kayırmaları olmaz ise !.
fatihcan58 26.04.2015, 17:53 Ligdeki Durumumuz belli düşmeyeceğimiz neredeyse kesinleşti.
Takımın Aklı kupada doğal olarakta biz taraftarlarında aklında Kupa var. Artık ligde bir kupayla kendimizi tescillendirmeliyiz. Bunca yılın emeği, tecrübesi bir kupayla son bulsun.
Bu yüzden takıma olumsuz sözler söylemek yerine takımı motive edecek havaya sokacak cümleler kullanmalıyız.
Bu sanş bir daha ayağımıza gelmez. Galatasaray ligi düşüneceğinden bizim için avantajlı bir maç olacaktır.
Takımımız buna inanıyor bizde onlara inanmalı destek olmalıyız.
Hadi diğer maçlar lehimize sonuçlandı ama 40 puanın altı düşme puanıdır, bu sezonun sıra dışı bir sezon olması bu gerçeği değiştirmez.
4eylul58 26.04.2015, 18:12 bizim ligde kalma problemimiz cok azda olsa, gs nin sampiyonluk sansi daha fazla
bence gs bizden daha cok onemsiyordur ligi. o yuzden sansimiz var hala..
35gürün58 26.04.2015, 19:53 Galatasaray : 4
Korcal'lı Sivas : 0
35gürün58 26.04.2015, 19:56 Galatasaray : 4
Balıkesir-Mersin oyun tazrzlı Sivas :0
Galatasaray : 1
Bursa - Eskişehir oyun Tarzlı Sivas : 1
sawyer5892 26.04.2015, 20:01 çok şişirmeyin şu takimi su an gaziantep macindaki oyunlarini goruyoruz bu oyunla mi bizi yenecekler. burak yilmaza araya top geciremezlerse gol falan atamazlar akilli oynarsak beraberligi birak galibiyetle bile doneriz. evet son iki hafta oynadigimiz futbol umut vermiyor ancak galatasarayin da ust duzey futbol oynadigi soylenemez
58YIGIDO58 26.04.2015, 20:36 çok şişirmeyin şu takimi su an gaziantep macindaki oyunlarini goruyoruz bu oyunla mi bizi yenecekler. burak yilmaza araya top geciremezlerse gol falan atamazlar akilli oynarsak beraberligi birak galibiyetle bile doneriz. evet son iki hafta oynadigimiz futbol umut vermiyor ancak galatasarayin da ust duzey futbol oynadigi soylenemez
Suan bence gs ile bizi kiyaslamak yanlis.
Gs suan her ne kadar gaziantep karsisinda iyi oynamasada skoru korumayi biliyorlar ve kazanabilirlerde.
Ama biz oyle degiliz son iki haftada ligin 2 zayif takimini yenemedik evimizde.
Oyuncularimiz cok bencil özellikle Aatif ayrica defansimizda evlere senlik.
Ben gs yi zor geceriz diyorum.
sıvaslıgenç 27.04.2015, 02:07 En büyük görev İstanbuldaki milyonluk Sivaslılarda , hazır Pasolig belası da bu maçta uygulanmayacakken dolduralım deplasman tribününü.
by_hunter 27.04.2015, 09:10 Yorumları okudum da amma karamsar yazmış arkadaşlar bu sefer
Bu aralar takım iyi değil fakat bu maçlar çok farklı geçer
Oynayacağımız Galatasaray ın son maçlarına bir bakın tamamen şans eseri kazandılar
Onlar için önemli olan şampiyonluk bizim için ise kupa
Eminim ki iyi bir skor la geri döneceğiz.
Taraftar olarak ilk önce biz inanmalıyız.
kızılova 27.04.2015, 10:31 GS 0 - SİVAS 1
evet bır mac kazandıgımız zaman oyuncuları goklere cıkarıyoruz onlarda kendılerını dev aynasında goruyor sonrakı macta herkes kafasına gore oyun oynuyor olacagı bu kupa bızım neyımıze lıgde kalalım yeter eger bu sezondan sonra su yonetımde transfer konusunda cıddı bır calısma ıcerısınde olmazsa sıvas sporu cok kotu gunler beklıyor demektır yonetımın ıcınde malesef borctan korkanların sayısı fazla oldugundan baskanın cesaretını kırıyorlar herhalde hayırlısı
Valla ne desek boş gibi. Balıkesir ve Mersin maçlarını almış olsaydık canla başla bu maça asılır neler olacağını görürdük ama şimdi bu durumda herkesin bir yanı buruk...
Cümle alemin Fb-Gs finali istediği de ortada...
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ama şunu da unutmayalım ki, Trabzon'daki maçta da ilk 11'ler okunurken kimse Sivas'ın geçeceğine ihtimal vermemişti.
çorluluyiğido 27.04.2015, 15:34 ertuğrul oyanamalı artık korcanda moral kalmamıştır...
da costa gs maçlarını sever ibo da tam bir profesyonel ümit ise tecrübesiz büyük bir maç olduğundan ben da costa-ibo ikilisini oynatırdım......
tabi ki sağda cicinho sol da ise ümit oynamasın da..ümiti koyup o kanatın oyuncusuna önlem alıyım fikri çok saçma kendi mevkisinde oynayan adam en iyi adamdır ümitin kademe hataları oluyor musa ise çok boşluk bırakır ya fatih ya ziya(sakat değilse)....
orta alanda geçen maçın son 10 dakikası adam kalmadı resmen fakat kadirin performansını beğendim diyebilirim çok kararsızım mehdi mi kadir mi???
solda aydını oynatırdım çünkü hiç oynamamış adam sonradan girince ne verir
sağda burhan yine ibrahimden iyidir.aatif bencillik yapmazsa çok iyi maç olur batu yine forvette maçın durumuna göre değişir ama ben batuyu 90 dakika oynatırım....
Ferhat06 27.04.2015, 16:00 GS lige ağırlık veriyor daha ziyade.Yedek ağırlıklı çıkarlarsa ki öyle gözüküyor o zaman bi'şeyler yapabiliriz.Antep maçında çok gol kaçırdılar, iyi oynuyor GS.Aynı Antep gibi top yapmamız lazım,Antep bu kaliteli yabancıları nasıl buluyor,biz de isteriz.
çorluluyiğido 27.04.2015, 16:44 GS lige ağırlık veriyor daha ziyade.Yedek ağırlıklı çıkarlarsa ki öyle gözüküyor o zaman bi'şeyler yapabiliriz.Antep maçında çok gol kaçırdılar, iyi oynuyor GS.Aynı Antep gibi top yapmamız lazım,Antep bu kaliteli yabancıları nasıl buluyor,biz de isteriz.
bence gs maçında eses taktiği yapmalıyız yeni icad ettim eses taktiği=3 büyütülmüşlerin korkulu günü:D
özgüryorum 27.04.2015, 17:36 Sivasspor gs ilk maçta kendi sahasında yenecek ve gs burdada yenip finale cikacaktir
çorluluyiğido 27.04.2015, 17:47 galatasary-MEDİCANA SİVASSPOR maçı hakemi ilker meral olarak açıklandı.6s yine 1 kişi fazla oynayacak!!!!
yigido_furkan 27.04.2015, 18:29 13 tane bılet satılmıs olarak gorunuyor pasolıg sıstemınde. şunu unutmamalıyız o trıbunde 2000 yıgıdo olması takıma artı motıvasyon saglayacaktır. ama kendı dusuncem 100 kısı anca olacaktır.
benim umudum yok, ne zaman yarı finale kaldıysak hep saçma sapan hatalar yapıyoruz fark yiyerek eleniyoruz.
çorluluyiğido 27.04.2015, 19:01 gs maçında fatih oynamalı çünkü gsde kanat diye bişey yok adamlar baklava sisteminde oynuyor fatih ve cicinho bol bol çıkmalı ümit çıkamayacağına göre fatih oynamakı öte yandan orta alanı da sık tutmalıyız.mehdinin oynamasını isterdim ancak kadir daha mantıklı
68yasar58 28.04.2015, 11:27 Her ne kadar ligde üst üste kaybedilen puanlar canımızı yaksada kupa maçı farklı olur. İnanıyorumki bu takım istanbuldan avantajlı bir skorla gelecek
turuda Sivasda geçerek bizlere bir sevinç daha yaşatacaklar.
ReFRaCToRY 28.04.2015, 12:21 Galatasaray'ın lige ağırlık vererek, bizle oynayacakları kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağını düşünüyorum. En azından ilk maç için böyle düşünüyorum. Dolayısıyla ilk maçta yenilsek bile en azından gol bulup Sivas'taki maçta Gs'yi eleyebileceğimizi umuyorum. Ama futbol bu düdük çalıp maç başlamadan hiç bir şey belli olmuyor. Tek korkum ise yayıncı yandaş medya dahil herkesin Gs-Fb finali istiyor olması düşüncesinin altında hakemlerin Sivassporumuzu katletmesi. Hakkımızda hayırlısı.
Countach 28.04.2015, 18:10 Felipe melo cezalı belki ligi düşünüp kupa maçında oynatmaz galatasaray.
çorluluyiğido 28.04.2015, 18:36 Felipe melo cezalı belki ligi düşünüp kupa maçında oynatmaz galatasaray.
melonun bize karşı oynamadığı maçları genelde kaybettik:mad:
Holiganizm34 28.04.2015, 18:39 Galatasaray kendi evinde fişi çekip deplasmana yedek ağırlıklı gitmek isteyecektir.Baskıyı atlatabilirse Sivas, Galatasaray defansından yararlanıp iyi bir skor alır yoksa ilk yazdığım cümle geçerli olur...
serkan_ozcan58 29.04.2015, 10:22 Bu maçın sivas için önemi çok büyük kesinlikle gol atmamız gerekiyor arenadan çıkacağımiza inancım tam inşaallah hersey yolunda gider
Ligi kafasından silen oyuncular, kupada avantajlı bir skor alacağına inanıyorum .Sergen final oynamak için oyuncuları motivasyon edecektir .
umitfidan 29.04.2015, 11:20 Felipe melo cezalı belki ligi düşünüp kupa maçında oynatmaz galatasaray.
Dün milliyette yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam melo'nun durum belirsiz ancak ligde ki şampiyonluk yarışı yüzünden burak - selçuk - sneijder üçlüsünü kupada oynatmayıp lige saklayacak hamzaoğlu gibi bir başlık atmışlardı.
orda berabere kalıp burda işi bitiririz diye düşünüyorum
çorluluyiğido 29.04.2015, 21:57 sergenli sivas deplasmanda daha iyi oynuyor bu maç batuhan şov yapacak demedi demeyin:D
4eylul58 29.04.2015, 22:05 kupada gs ye sansimiz hep tutmustur. 2 kere eslestik 2 sindede biz turladik.
aozdemir 30.04.2015, 14:03 muslera da oynamayacak diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
karasarlıyiğido 30.04.2015, 16:57 bence ziraat kupası fb ve gs olsun diye ellerinden geleni yaparlar zaten verdikleri hakemden belli üçünçü sınıf bir hakem vermişler arenayı kaldırmayacak baskı yiyecek bir hakem bursa fener maçına çüneyt cakır verirler bize gelince bir tetikçi gönderirler. o yüzden fazla ümidim yok takımdan dolayı değil kurulan tezgahtan dolayı sivası lime lime yiyorlar kimin sesi çıkıyor vur garibe çal garibe malesef düzen böyle bunu kabul edelim
halilxx58 30.04.2015, 17:22 http://www.mynet.com/tv/sivasspor-galatasaray-penaltilar-vid-3268542/
bu sene ligde kalma barajı 32-33 olur maximum yukarısı olmaz erciyes ile aramızda 10 puan fark var takım rahat o yüzden sıkıntılı olan gs 4.yıldızı takmak için lige önem veriyorlar bu maçtan avantajlı skorla dönersek turu burada geçeriz.
Daha maçbaşlamadan komplo teorileri kurulmaya başladı yahu arkadaşım sen çık adam gibi oyna sen golünü at 3 puanı kap yok hakem yok tff yok hakem şfsiz yok hakem i..ne yok tetikçi yollamışlar iş stada tezehurat yapmaya geldigi zaman sesiniz çıkmaz ama hakeme ana avrat dümdüz gitmeye geldigi zaman çok güzel söversiniz futbol bir oyundur yeri gelir hakem yanlış karar verir yeri gelir futbolcu penaltı kaçırır senin takımın kötü oynuyorsa hakem ne yapsın adam gibi transfer yapma sonra kalk hakeme başka yerlere suçu bul oh ne @la memleket
çorluluyiğido 30.04.2015, 18:36 muhtemel 11
ertuğrul
fatih-da costa-ibrahim-cicinho
------adem - kadir---------
utaka---aatif-----burhan
--------batuhan-------------
gsde burak melo muslera hakan balta ve sabrinin oynamayacağı semih tarık ve pandevin oynayacağı söyleniyor
aozdemir 30.04.2015, 19:40 GALATASARAY:Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Olcan, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Ümit, Burhan, Kadir, Adem, Aatif, Utaka, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın
çorluluyiğido 30.04.2015, 20:09 GALATASARAY:Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Olcan, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Ümit, Burhan, Kadir, Adem, Aatif, Utaka, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın
solda ümit yok fatih var:)
olcanın kanadını burhan iyi değerlendirmeli fatih ve cicinhonun çıkışları önemli olacak.ayrıca her iki takımda en iyi 11i ile sahada bizim kenarda aydın(!)ibrahim akın musa ve mehdi sürpriz golcü hakan gibi silahlarımız var hadi bakalım hakkımızda hhayırlısı
mühendisburak58 30.04.2015, 20:47 Daha önce 2 defa kupadan eledigimiz GS yi yine ekleyeceğimizi düşünüyorum.
sivaslıadem 30.04.2015, 21:07 Ibrahim Öztürk diyorum başka bir şey demiyorum
Allah nazarlardan saklasin
58YIGIDO58 30.04.2015, 21:19 Zor dostum zor :mad:
35gürün58 30.04.2015, 21:26 Kadir yine Kadir'liğini yaptı hem orta sahada ayağındaki topu çalım sevdasına bedavadan kaptırdı, golün yenilmesine Adem'in kız gibi oyunuyla ortak oldu.
diğerinde yine Kadir, Ertuğrul'un uzandığı köşeye giden topu omuzuyla çarparak yön değiştirdi ve gol olmasına sebep oldu.
Bu adamın yerine Mehdi'yi oynatmak hiç akıl edilmiyor mu ?
astaravisa 30.04.2015, 21:27 Ikinci yari oyundan kopmadan istanbul oglanlarina vuralim samari
Golü yedikten sonra herşeyi bıraktık ilk yarı bitsin diye dua eder olduk 2. Yarı çok daha korkutucu bir hal alabilir h geriye gelmilyor çoğu oyuncularımız ins korktuğum olmaz 2-1e raziyim
çorluluyiğido 30.04.2015, 21:39 bu skor bile iyidir asıl maç evimizde bu maç yenilmeyelim yeter yenilceksek 4/3 3/2 gibi skorlarla yenilelim
galatsaray 3-1 öne geçti hiçde iyi oynayamıyoruz
sivasfutbol 30.04.2015, 22:13 Adem, Kadir, Da Costa, İbrahim 4 golün mimarı... Tebrikler arkadaşlar.
İÇERDEKİ MAÇ FORMALİTE OLDU :mad:
etlidöktürek 30.04.2015, 22:32 1 gol artik basimiza neler geldi..3 -0 da tur hala bizim , biliyoruz zor ama imkansiz değil..ne yapak birakakmi bu takimi mk...caninuz sağolsun :((
4eylul58 30.04.2015, 22:34 takim iyi oynadi ama malasef yenildik. en azindan su penalti olmasaydi. zaten bedavadan penalti.
mühendisburak58 30.04.2015, 22:37 Birisi çıkıp 7 milyon Sivaslı nin takımı olan Sivasspor'un haklarını savunmali skor ne olursa olsun bu takım sahipsiz olmamalı.
sivasfutbol 30.04.2015, 23:00 Birisi çıkıp 7 milyon Sivaslı nin takımı olan Sivasspor'un haklarını savunmali skor ne olursa olsun bu takım sahipsiz olmamalı.
Çok komik bir şey bu İstanbul'da tribünlerimizi bile dolduramamışken gerçekten çok komik. Ben artık anladım ki Sivasspor'un kemik bir taraftar kitlesi var artık artmaz bu sayı aksine azalmaya devam eder içimizdeki küfürbazlar, duyarsız futbolcular, hatalı yönetim yüzünden. Utaka ve Batuhandan medet umarak lige başladık tamam adam düzeldi toparlandı ama 1 sezon bitti! Utaka zaten fiyasko adam bencillik abidesiydi bu maçta.
|