Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da şok sakatlık

SivasSpor.Com
27.04.2015, 16:48
http://mdcdn.sporx.com/img/59/2015/image34-1430138567.jpg

Medicana Sivasspor'da omuzundan sakatlanan kaleci Korcan Çelikay'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Süper Lig'de kendi sahasında oynadığı son 2 maçtan sadece 1 puan alabilen Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında İstanbul'da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı sürdürürken kaleci Korcan Çelikay'dan gelen sakatlık haberi moralleri bozdu.

Son olarak Mersin İdmanyurdu maçında kaleyi koruyan Korcan Çelikay'ın çekilen MR'ında omuz bağında zedelenme olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Korcan'ın yokluğunda kaleyi Ertuğrul Taşkıran koruyacak.

çorluluyiğido
27.04.2015, 16:54
geçmiş olsun korcan.ertuğrul sana çok iş düşüyor eğer kendini göstermek istiyorsan bu 3 maçı çok iyi değerlendir ve formayı kap.yaşı genç ve yedek olmasına rağmen bence iyi form tutuyor korcanı aratmayacağından eminim.

Travis Bickle
27.04.2015, 17:00
geçmış olsun uzuldum gerçekten elde bır tek ertugrul kaldı (tuzla maçından sonra 3.kalecıyı saymıyorum) ertugrulun artık kenıdını gosterıp lıg sonuna kadar hem lıgde hemde kupada kaleyı kaptırcanı dusunmuyorum korcan ıyılesse bıle bunun bırde hazırlık surecı var formda bır ertugrul ilaç olur bize

çorluluyiğido
27.04.2015, 17:09
geçmış olsun uzuldum gerçekten elde bır tek ertugrul kaldı (tuzla maçından sonra 3.kalecıyı saymıyorum) ertugrulun artık kenıdını gosterıp lıg sonuna kadar hem lıgde hemde kupada kaleyı kaptırcanı dusunmuyorum korcan ıyılesse bıle bunun bırde hazırlık surecı var formda bır ertugrul ilaç olur bize

ertuğrul çok iyi bir kaleci fakat bizde şuana kadar kendini tam gösteremedi yabancı sınırıyla kalede artık iyi bir yabancı görürüz inşallah.

Rallim58
27.04.2015, 17:12
Gerçeği öğrenmeden ön yargı ile suizanda bulunanlar, umarım Korcan'a kendilerini affettirirler.

Geçmiş Olsun Korcan...

Ertuğrul gününde ol ve Livanur'a hediye edeceğin bir kupa olsun...

Cley
27.04.2015, 17:32
Kale Ertuğrul'a emanetse vay halimize.

asinancetin583
27.04.2015, 18:17
Kale Ertuğrul'a emanetse vay halimize.

gayseriyi elediğimiz maçta bence ertuğrulun payı çok büyüktü. ayrıca sergen hocamız geldi geleli performansının sürekli arttığı görüşündeyim. bence korcanı aratmayacaktır.

sare1972
27.04.2015, 19:35
Korcanı aratmayacaktır diyen arkadaşlar haklı çıkarsanız yandık:)

by_hunter
27.04.2015, 19:58
Korcan ın yokluğunda Ertuğrul un iyi bir performans sergileyeceğinden eminim

Oynadığı tüm maçlarda elinden geleni yaptı

Böyle üzücü bir olay sonunda belki de Ertuğrul u kazanacağız ?

34MUAMMER58
27.04.2015, 20:29
Korcan kardeşimize çok geçmiş olsun,yokluğunu aramayız inşallah,ertuğrul kardeşimizde korcandan daha kötü kaleci değildir,korcan iyileşene kadar ertuğrul rahatlıkla bu boşluğu doldurur,ertuğrula güveniyorum,yalnız ts maçında yaptığı rakip forvete çalım atmak gibi hataları yapmamalı

58YIGIDO58
27.04.2015, 20:38
Oncellikle Gecmis olsun Korcana.

Ben Korcan ile Ertugrulun ayni derecede iyi kaleci oldugunu düsünenlerdenim.
Yani aralarinda fark yok.
Ha korcan oynamis ha Ertugrul.
Dua edelim Ertugrul sezon sonuna kadar sakatlanmadan oynasin.

Külhan
27.04.2015, 22:49
Korcan a gecmis olsun diyoruz ertugrula da hayirli olsun dileklerimizi iletiyoruz aman ertugrul sende sakatlanipda bizi ortada koyma o eldivenlerle sezonu bitir yoksa halimiz yaman olur biz sana güveniyoruz ve senden eminiz korcani aratmaz sin insallah

selimdelen
27.04.2015, 23:41
zaten alanen korcan kesilip yerine as kaleci ertugrul oynatsan tepki alırsın ilk hatasında elleham sakatlıktan dolayı mecbur kalınınca rahatsın ertuğrul çok iyi kaleci inş hatasız oynar değişmez olur

gogohan
28.04.2015, 00:16
Ertuğrul gözünü seviyim kendini defans adamı sanma, kaleci olduğunu unutma.Öyle çalım malım atma sakın.Sana ihtiyacımız var.

gogohan
28.04.2015, 00:17
Ertuğrul gözünü seviyim kendini defans adamı sanma, kaleci olduğunu unutma.Öyle çalım malım atma sakın.Sana ihtiyacımız var.

Korcana geçmişolsun demeyi unuttum.Korcan geçmiş olsun.

Soyözen
28.04.2015, 09:28
Santrası olmayan golden sonra omzunu falan tutuyordu yerde acılar içinde. Demek ki sakatlanmış, büyük geçmiş olsun Korcan kardeşim.

Korcan'ın yokluğunda Ertuğrul'a da güvenimiz tam. Zaten bence o ikisi arasında birinci ve ikinci kaleci olacak kadar büyük fark yok.

halilxx58
28.04.2015, 09:56
Iki kalecininde farkli arti ve eksileri olabilir fakat ikiside ayni seviyede. Ben iki kalecimizede ayni derecede güveniyorum..

karasarlıyiğido
28.04.2015, 11:44
bazı yorumlara bakıyorumda aynı kaleciyimi seyrediyoruz diye tereddüt ediyorum son iki maçtaki puan kayıplarının en büyük mimarı korcandır amatörce goller yiyor karşıdan atılan şutlar kaleyi tutsun yeter hepsi gol oluyor ertuğrula gelince kupada yarı finale gelmemizde en büyük etken ise ertuğruldur bence korcandan iki gömlek üstün kaleci ve basarılı olacaktır.

çorluluyiğido
28.04.2015, 17:13
bazı yorumlara bakıyorumda aynı kaleciyimi seyrediyoruz diye tereddüt ediyorum son iki maçtaki puan kayıplarının en büyük mimarı korcandır amatörce goller yiyor karşıdan atılan şutlar kaleyi tutsun yeter hepsi gol oluyor ertuğrula gelince kupada yarı finale gelmemizde en büyük etken ise ertuğruldur bence korcandan iki gömlek üstün kaleci ve basarılı olacaktır.

korcanın kurtardığı müthiş toplar karşı karşıya kaldığı pozisyonları ertuğrulun ts maçında yaptığı hataları unutup düşünmek bu olsa gerek bu iki kaleci de aynı seviyededir iyi kaleciler ha daha iyisi yok mu ligde yerlilerde en iyi 5 kaleci arasında bunlar var.biri bjk biri fener altyapısından geldi.ama yabancı bir kaleci şart