Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupayı Sivas alacak
SivasSpor.Com 28.04.2015, 06:54 http://resimzade.com/Show.html?i=45500&token=66379
Yarı final ilk maçında perşembe günü Galatasaray'la karşılaşacak olan Sivasspor'da Sergen Yalçın oyuncularını bu sözlerle zorlu randevuya hazırlıyor. Genç hoca, takımına, “Bunun aksi bir ihtimali aklınıza bile getirmeyin” diyor, istatistikler de ibreyi Sivas'tan yana gösteriyor.
Sivasspor’da kupa alarmı... Sergen Yalçın’ın takımın başına gelişiyle uzun süre yer aldığı tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı başaran Yiğidolar, kupada ise yarı finale yükselerek taraftarına büyük sevinç yaşattı. Ancak Sergen Yalçın, daha fazlasını istiyor. İlk sezonunda Kırmızı- Beyazlılar’ın başında Avrupa’ya gitmek isteyen Yalçın, takımını yalnızca galibiyet parolasıyla hazırlıyor.
Özel toplantılar
Yarı final ilk maçında perşembe günü İstanbul’da Galatasaray’a karşı çok kritik bir sınav verecek olan Yiğidolar’ın hocası evine avantajlı bir skorla dönmenin planlarını yapıyor. Bu kapsamda oyuncularına rakibin eksik yönlerini ezberleten genç hoca, özel olarak yaptığı motivasyon toplantılarıyla da takımını zafere inandırıyor. “Kupayı Sivas alacak. Bundan başka bir ihtimali düşünmeyin” diyerek futbolcularına moral veren Yalçın, sık sık maçın önemini anlatıyor.
Galatasaray’ın kâbusu
Rakamlar da Sivas’ı heveslendiriyor. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce Galatasaray’la Ziraat Türkiye Kupası finallerinde iki kez eşleşti. 2008- 2009’da Çeyrek Final’de Sarı-Kırmızılı takımı 1-1 biten iki maçın ardından penaltılarla kupanın dışına iten Sivas, 2011-2012’de de 4. turda Aslan’ı devre dışı bırakmayı başarmıştı.
Tarihe geçebilir
Sergen Yalçın, Galatasaray’ı elemesi halinde Sivasspor tarihinde bir ilki başaracak. Zira Yiğidolar, daha önce yarı finali geçmeyi başaramamıştı. 2008- 2009’da Fenerbahçe’ye 3-1 ve 1-1’lik maçlarla yarı finalde elenen Sivasspor, 2012-2013’te ise Trabzon’u ilk maçta 2-1 yenmiş, ancak ikinci karşılaşmadan 6-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı.
Fanatik
Rallim58 28.04.2015, 07:34 Sözle belirtilenlerin, öze de yansımasını diliyoruz...
Ferhat06 28.04.2015, 08:03 Kupayı biz alacaksak yeni stadın münasip bir yerini ' heykel' için düşünmek lazım.
by_hunter 28.04.2015, 08:11 Karamsar olmaya hiç gerek yok
Bu takım hem galatasarayı hemde kupada kalan diğer takımları yenebilecek güçte
Bunun örneklerini daha önce yaşadık
İnşallah kupa Sivas ımıza gelcek
asinancetin583 28.04.2015, 08:15 Agzindan bal damliyor hocam insAllah yeni stadimizda avrupa maclari oynayacagiz
Düşer miyiz düşmez miyiz endişesi ile geçen şu sezonun ardından olur da kupayı alır ve Avrupa'ya gidersek nasıl bir sevinç yaşanır hayal bile edemedim :)
58YIGIDO58 28.04.2015, 10:50 Lafla peynir gemisi yürümuyor Hocam icraat gerek.
Siz once Aatif i uyarinda bencilligi biraksin Takimi icin oynariz.
Iste o zaman belki Kupayi alabiliriz.
Basarilar diliyorum.
açıkçası ben kupayı bize yedireceklerini hiç düşünmüyorum fenerbahçe galatasaray finali oynatacaklar başından beri düşüncem böyle inş ben yanılırım.Takımdaki düşüşüde göz önüne alacak olursak hakemler medya faktörüde cabası zor bir ihtimal bizim için final inş ben yanılırım...
Rallim58 28.04.2015, 11:56 Kupayı biz alacaksak yeni stadın münasip bir yerini ' heykel' için düşünmek lazım.
Buradan;
"Zor dostum zor" diyorsunuz gibi geldi...:)
58Yiğidoo58 28.04.2015, 12:33 Ayaklar yere basmıyor. Oyuncular sözleşmeye gelecek sezona ve hoşnutsuzla takılmış haberiniz ola. Gazı alın gazı! Kaçak var!
İnşallah.
Başka da yorum yapamıyorum.
ezelşener 28.04.2015, 15:10 Hakem açıklandıktan sonra ümidim tamamen kayboldu.İlker Meral denen adam korkak.seyirci baskısında kalan vede adil olmayan bir hakem.
DoomsDay58 28.04.2015, 15:54 Son 2 haftadaki oyunumuz özellikle Mersin maçındaki dağınık oyun taraftarı ümitsizliğe sürüklemiş olabilir ki ben kupa maçı için kaygılanmaya başladım çünkü oyun güven vermedi inşallah perşembe günü kendini toplamış bir takım görürüz sahada.
çorluluyiğido 28.04.2015, 15:54 nedense böyle iddialı açıklamaların sonu hüsranla bitiyor:mad:
58Sivaslilar 28.04.2015, 19:39 Bu takim yüregini ortaya korsa ki koymali GS da saf disi birakir o gücede sahiptir:confused:
34MUAMMER58 28.04.2015, 19:58 Sivassporun geçen 2 3 maçına bakarsak ,gs maçlarını farklı kaybederiz,ligde oynadığımız gs maçlarına ,bjk maçına bakarsak ,gs yi rahat geçeriz diyorum,daha önceki kupa maçlarında gs ye karşı iyi oynadık eledik busezon ligdede elimizden kaçırdık ,gs bence bütün ağırlığını lig şampiyonluğuna verecek ,kupayı 2.plana atacak değiller elbette,yalnız sergen hocada geldiğimiz noktada bazı inatlarından vazgeçmeli,aydın,i.akın,mehdi, musa sinan,utaka gibi adamları oynatmayıp,ümitten solbek yapıp,hakandan şawi icat etme denemelerini bırakması gerekir,şurda 3 maç kazanıp kupayı kazanabiliriz buna gücümüz var,buna avrupada oynamak isteyecek olan teknik heyet ve futbolcular karar verecektir,kupayı kazanmak ,avrupaya gitmek herkesin degerini ve ufkunu artıracaktır ,umut fakirin ekmeğii ,ben kupayı kazanacağımıza inanıyorum [/b]
Travis Bickle 28.04.2015, 20:27 sergen hocanın buyuk takımlara karsı bır seyler yapması gerekıyor artık umarım bu maç başlangıç olur
Ferhat06 28.04.2015, 22:09 Buradan;
"Zor dostum zor" diyorsunuz gibi geldi...:)
Bilakis ben takıma inanıyorum onlar da inanırlarsa olabilir.
ihtiyar yiğido 28.04.2015, 23:33 Bursaspor, FB maçını seyrettikten sonra daha serinkanlı ve dikkatli olmamız gerektiğini anladım, çünkü Bursaspor şuursuzca saldırdı ve savunma güvenliğini ihmal etti, netice kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup oldu. Sergen hoca ve oyuncularımız bu maçtan ders çıkarmalı ve İstanbul'dan avantajlı bir skorla dönmeliyiz. ALLAH Yar ve yardımcımız olsun, İNŞALLAH GS'ı eler finalde de kupaya uzanan taraf biz oluruz, çünkü ben inanıyorum yeterki azimle kupayı istiyelim
İlk 80 dakikada kupayı biz alır son 10 dakikada veririz...
arkadaşlar çok iyi niyetle düşünüyoruz ama biraz gerçekci olmaya çalışalım o kadar kolay olmayacagı belli karşımızdaki hakem takımı
HAŞİM5858 29.04.2015, 11:23 Bence oyunu kendi sahamızda daralmalı kontra ataklarla gol aramalıyız... Gücümüzü ekonomik kullanmalı sonlara doğru gs lerin yorulacağını düşünerek ona göre taktik geliştirmeliyiz.... Tabi takım oyunu oynanmalı bencilliği bir kenara bırakmalı futbolcular. Utakanın zarif çalımları batuhanın gücü Atıfın enerjisi ... bunlar Sivas ı sonucu götürecek etkenler...
triper58 29.04.2015, 11:41 Sergen'in takım dizilişi hücum savunma disiplini anlayaşını iyi buluyorum ama kadro seçiminde ve oyuncuların oynadıkları pozisyonları hakkında çok yanlış kararlar veriyor.Orta sahada bir türlü kimin oynayacağına karar veremedi.Mehdi bir kaç maç çok iyi oynadı şu an nedense yedek kulübüsüne mahkum kaldı.Fatih'de iyi oynuyordu Musa Sinan'da kendi mevkinde oynatılsa bir şeyler gösterecek ama yok kadro hep aynı adamlar etrafında dönüyor.Da Costa oynasın diye Ümit'i sol beke çekti takım defansı çöktü ya Ümit Da Costa yapacaksın ya da Da Costa'yı oynatmayacaksın.
Gaz da yok kacakta illa disiplin disiplin sezon sonunu hic kimse kestiremez giden gider kalanlar la yola devam ederiz kimse fisilti gazetesine kanmasin herkes kendine düsen görevi yapsin keza bu takimda hickimse diyemezki ben buradan ekmek yemiyorum oynayanda oynamayanda herkes kendine düsen payi aliyor diye bilirizki diyer takimlarin aksine sivassporun kimseye bir kurus borcu yoktur bu bir iftihar meselesi
B.DUMANLI 29.04.2015, 21:41 Kusura bakma Sergen hoca ama yasi kemale ermis kisiler icin söylediklerin pek inandirici gelmiyor.sende biliyorsunki elindeki kadroyla ligde kalmak icin büyük ugras veriyorsun.
Inan bana ligde düsme hattindaki takimlar su anda puan almayi basarsalardi Sivasspor´un hali nice olurdu.Senin durumun nasil olurdu sen bunu hic düsündünmü Sergen hoca.Hatta dahada ileri gidiyor ve diyorumki Mecnun baskan bu kadar rahat olabilirmiydi.
Yenilige kapali olan bir kulüpde,yani gencleri kadrosuna katmayi düsünmiyen,yeni yüzleri takima katamayan ve transfer sezonunda yüz tane isim medyada duyulurken,gidip piyasa degeri olmayan, takima fazla uyum saglayamayan ve 90 dakikaya nefesi dayanamayan futbolculari bize transfer yaptik diye kakalayan bir yönetim tarziyla bu kupayi degil almak yakinindan bile gecemeyiz...
Sivasspor´da Sergen hocadan sonra Cicinho resmen durdu.Carlos zamaninda ileriye cikan Cicinho, Sergen hocada tesirsiz hale geldi.Sergen hoca onun fazla ileri cikmasini istemiyor.
Lig maclarinda iki haftadan beri bizleri hayali sukuta ugratan Sivasspor´un ne derece basarili olacagini yarin görecegiz.
Kupayi Sivas alacak demek cok erken söylenilmis bir söz gibi geldi bana.Aksi oldugu taktirde taraftar teknik kadroya olan güvenini yitirmezmi?.
Bu kadar HAYIN TAKIMIN olduğu bir turnuvada, Sivasspor gibi sahipsiz bir takımın kupayı alması HAYALDİR !
|
|