Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
30.04.2015, 22:29
http://resimzade.com/Show.html?i=45509&token=53074 (http://resimzade.com/Show.html?i=45509&token=53074)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 4-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :

antik58
30.04.2015, 22:29
1-0 öndeyken arkasına 4 gol yiyen, spikerleri ve taraftarları zevke getirerek 5 5 diye bağırturan, rakibine sayısız gol fırsatı veren,TÜRKİYE 'nin dalga geçtiği sabrinin belkide hayatında ilk defa sol ayakla düzgün vurarak gol atmasiyla kariyerine unutamayacagi bir gol attiran takıma SİVASSPOR denir. Teşekkürler çocuklar..

58SAVIS58
30.04.2015, 22:31
Sergen..kadir...burhan.agzimda tükürük kalmadi size ettigim 10'ca............

çorluluyiğido
30.04.2015, 22:32
türkiyede anadolu takımı istenmiyor hor görülüyor.anadolu ligi kurulmalı.tiksindim bu hakem ve it takımlarınadn spikerlerinden maçın hakkı bu deildi.tüpcüden başkan mı olur demirören az işe el at.duysun artık birileri sesimizi

58sinan58
30.04.2015, 22:33
Sayemizde bitmiş okeye dönen Sabri küllerinden yeniden doğdu şu bitik Sabri ve melo itinden gol yedik ya daha bir şey demiyorum

58YIGIDO58
30.04.2015, 22:34
Hic iyi degildik.
Tek Ibrahim Öztürk u begendim.
Mersin macindaki hatalar devam ediyor.
rakip onunu bos birakiyoruz hayatinda gol atamamis sabri gibi adamlar yildiz oluyor.

Kadir, batuhan, burhan, utaka bunlari artik gonderin gitsin.
Buyuk ihtimal elendik gecmis olsun.

sirseri58
30.04.2015, 22:35
henuz herşey bıtmedı top yuvarlak arkadaşlar
4 eylule gömecez bunları demedı demeyın

xir
kapasite bu kadar,burhanın orda içeriye girmesi gerekti,hadi girmedi ya dönen topta utaka öylemi olmalıydı,birde üstüne yavşk bi hakem...geçmiş olsun.

ayhandemir58
Maç öncesi röportajlara kanıpta kupada varım demenin hiç mantığı yok.Ligde kalalım yeter.Bu kadroyla ancak bu kadar oluyor..
Adem-Kadir-Burhan-Batuhan-Genç Fatih galiba stanbul'a tura çıkmışlar....

triper58
İki maç kazandık çok havalandık.Gaz bir milletiz gazla gidersen böyle patlarsın disiplin taktik falan hak getire.Melo gibi tehlikeli bir adamı kornerde tutmadılar.Da Costa'nın Umut Bulut'a anlamsız faulü.İbrahim'in gereksiz penaltısı aynı disiplinsiz hareketler hücumda Utaka Batuhan Burhan arasında tekrarladı bu takımın kadro temizliğine ihtiyacı var. Cicinho Atıf gerisi çöp.

shang
30.04.2015, 22:36
Koskoca bir sezonun elde kalan tek umudu da herzamanki gibi hüsranla bitti.hiç hatırlamak istemeyeceğim bir sezon yine dalga geçtiler bizle çok çok zoruma giden bir maç daha... bundan sonraki bütün maçlarda 5er gol atsakta bir kıymeti yok artık

Travis Bickle
30.04.2015, 22:36
gol yememız pamuk ıplıgıne baglı gerçekten 11 tane oyunncu aynı anda meloyu unutuyor uzerıne ıbrahım ozturk'un tecrubesıne yakısmıycak hata sonucu yaptırdıgı penaltı bu 2 hata bıze 2 gol olarak gerı dondu sabrinin golune ertugrulun yapabılcek bır sey yoktu frıkıkte belkı cıkarabılırdı fakat o frıkıgı ertugrul korcan gıbı kalecılerın cıkarmasını beklemek hayalcılık olur

bu takım antrenmanlarda hıç savunma calısmyor herhalde yapılan hatalar bunu gosterıyor savunmada tek ıyı oyuncumuz costa idi oda yetmedı tabı tek basına

avrupaya veda ettık dıyebılırz artık lıgde kalıp onumuzdekı sezona bakıcaz yanlız cıddı revizyon sart bu takıma artık mıladını doldurmus adamlara kapıyı gostermemız lazım

58Yiğidoo58
30.04.2015, 22:38
Ertuğrul, kadir, burhan, utaka, abdurrahman dereli, Fatih, Batuhan, İbrahim Akın, İbrahim toraman, Michael Eneramo, Hakan arslan bunları postalayıp yeni sezonda takımı yeniden kurmayan yönetimi istemiyorum. passo ligi iptal edip bu milletle dalga gecen yönetim ve onların anlayışını temsil eden renkleri desteklemekten utanıyorum. Biz zannediyorduk ki Sivası ve bu memlekete umut verecek renk verecek can verecek futbol ve kültürü oluşturacak takım beklerken birilerinin kerhane karısı gibi her maç üzülmekten bıktık. Mecnun otyakmaz heyecanını ve anlayışını kaybetmiş bir insan oldu. Bırakın bu memleketin içindende olsa birileri bu işi yapsın. Düşersek onun elinde düşelim. Ama sizin gibi insanların elinde bu takımı artık görmek istemiyorum. Bu takım Sivaslının haysiyeti serefidir. Yeter artık yeter yeter yeter yeter yeterrrrrrrr. :mad:

nefhret_58
30.04.2015, 22:40
Bu takima bu kadar bile fazla, yirtan bir Allah in kulu olmaz mi ibrahim disinda.yari final ulan hazirlik maci mi.yazik bizim taraftara bu mallari izliyoruz .

35gürün58
30.04.2015, 22:40
Batuhan bol faullü, bal yapmayan arı takım adeta 10 kişi oynadı,

Kadir , gollerin baş mimarı bildiğimiz kadir adeta rakip oyuncu gibiydi yani GS 12 kişi

Adem kız gibi oyunuyla müdahale yapacağı pozisyonlarda ağır kaldı, sıradan bir oyuncu,

Fatih, Ziyanın yerini doldurması şu an için mümkün değil Ziya'nın bindirmelerini aradık.

Burhan her zamanki gibi deli dana misali koşturdu ,beceriksiz boş adam.

Ertuğrul, yediği 4 gole rağmen hatası yoktu Korcan'dan daha iyi kaleci olduğunu gösterdi,

Hele Melo'nun attığı golde adam altı pasta bu kadar boşmu bırakılır. defans hatası.

Netice : Da Costa , Cicinyo, Atıf, Ziya, İbrahim Öztürk, Mehdi, Ertuğrul

Bunların dışında her futbolcu satılabilir ve adam akıllı 8-10 transfer yapılırsa Sivassporu seyretmeye doyum olmaz..

35gürün58
30.04.2015, 22:41
Tabii birde Yalaka hakem faktörü...

çorluluyiğido
30.04.2015, 22:47
bu takıma köklü değişiklik gerekiyor bunların miladı dolmuş .15 futbolcu alacağım diyen carlosa şimdi hak veriyorum

batur0658
sergen hocadan umutluydum futbol zekasinada güveniyordum ama şu son 3 4 macta yanildigimi ispatladi.bugun gs nin karsisinda kalburustu hangi takim olursa yenerdi hatta gecen tur son anda eledigimiz kayseri bize ciktigi yedek kadroyla maci birakmaz en az berabere bitirirdi. Miyadi dolmus oyunculari yildiz yaptik tebrikler teknik heyet yonetim ve futbolcu kardeslerim...

Nihat5858
Sergen..kadir...burhan.agzimda tükürük kalmadi size ettigim 10'ca............

Sergen burhan suçu ne kardeş oğlum defans rezıl onlara bakın burhan dediğin adam sakatlandı çıkmadı Batuhan vınç gıbı yuruyemıyor atıfa top degmedi gözünüzle ızleyın futbolcularda burayı okuyo dogru degerlendırın kadır her hafta aynı kadır top çarptı kırmızı kart gördü vs vs aynı hıkaye,Sergen gıtıp kendını oynasın.adam gıbı defans almak lazım burhan cicinho sahada en ıyıydı gol kaçırmış kardesım kaçar bu takım bugun hakeme yenıldı dınleyın sergenı adam her top bızdeyken faul bıraz genış bakın hemen futbolcuyu harcıyorsunuz sankı çok ıyı bı tribün seyırcısıyız,Sergen dıyo genc takımla çıkacagım bızı hakem ezdı dıyo haklı super delıkanlı gıbı konuştu Atv gelınce lan bukadar taraflı yorum olurmu bulmuşlar Levent tüzemen ****sını bukadar taraflı **** olmaz

58SAVIS58
30.04.2015, 22:50
Sergen burhan suçu ne kardeş oğlum defans rezıl onlara bakın burhan dediğin adam sakatlandı çıkmadı Batuhan vınç gıbı yuruyemıyor atıfa top degmedi gözünüzle ızleyın futbolcularda burayı okuyo dogru degerlendırın kadır her hafta aynı kadır top çarptı kırmızı kart gördü vs vs aynı hıkaye,Sergen gıtıp kendını oynasın.adam gıbı defans almak lazım burhan cicinho sahada en ıyıydı gol kaçırmış kardesım kaçar bu takım bugun hakeme yenıldı dınleyın sergenı adam her top bızdeyken faul bıraz genış bakın hemen futbolcuyu harcıyorsunuz sankı çok ıyı bı tribün seyırcısıyız,Sergen dıyo genc takımla çıkacagım bızı hakem ezdı dıyo haklı super delıkanlı gıbı konuştu Atv gelınce lan bukadar taraflı yorum olurmu bulmuşlar Levent tüzemen ****sını bukadar taraflı **** olmaz

Sergen'mi ne yapsin? Aydin karabulutu'herhafta korkuluk gibi yedekte otuttursun.kazma kadir'i oynatsin.sahada berdos gibi sarhos olan burhan'i saha'da tutsun.demekki daha cok varmis senin gibi burhanlar kadirler

Nihat5858
30.04.2015, 22:51
Batuhan bol faullü, bal yapmayan arı takım adeta 10 kişi oynadı,

Kadir , gollerin baş mimarı bildiğimiz kadir adeta rakip oyuncu gibiydi yani GS 12 kişi

Adem kız gibi oyunuyla müdahale yapacağı pozisyonlarda ağır kaldı, sıradan bir oyuncu,

Fatih, Ziyanın yerini doldurması şu an için mümkün değil Ziya'nın bindirmelerini aradık.

Burhan her zamanki gibi deli dana misali koşturdu ,beceriksiz boş adam.

Ertuğrul, yediği 4 gole rağmen hatası yoktu Korcan'dan daha iyi kaleci olduğunu gösterdi,

Hele Melo'nun attığı golde adam altı pasta bu kadar boşmu bırakılır. defans hatası.

Netice : Da Costa , Cicinyo, Atıf, Ziya, İbrahim Öztürk, Mehdi, Ertuğrul

Bunların dışında her futbolcu satılabilir ve adam akıllı 8-10 transfer yapılırsa Sivassporu seyretmeye doyum olmaz..

Oturduğun yerden o kız gıbı o boş adam sen çok dolusun bellı sız 5 para etmez taraftarsınız

Murad_Kelleci58
30.04.2015, 22:52
Sergen aspor'da çıktı, reyting için g.saray ve Fener'in final oynaması için hem yayıncı kuruluşa ve hemde tff'yi tefe koydu bir güzel doğruları bir bîr anlattı, g.saray 3-1, 4-1'e kadar hakem tüm faulleri aleyhimize çaldı, sonrasında bizim lehimize çalmaya başladı dedi, yerler mî ilker Meral efendi dedi..

58SAVIS58
30.04.2015, 22:52
Gir sen oyna kardes oturduğun yerde mılete küfür etme adam olun bıraz o küfürler sana döner delıkanlı adam tuttuğu takıma kufretmez bıraz efendı olun herkesın çoluğu çoçuğu anası babası var senın gıbı beğenmedim dersın bu küfür ne destek olmaya gelınce tribüne gelmezsınız küfüre gelınce yazarsınız bumu taraftarlık koçum

Görende seni evliya alim belliyecek hayatinda sanki hic küfür etmedin.bla bla

savaş2
30.04.2015, 22:54
***Macın kahramanları-Sergen hoca,melo ve o........ğu hakemdir. ***ayrıca kadir içinde kalemizde uzak dur levhası gerekir derim

58Yiğidoo58
30.04.2015, 22:56
Sergen aspor'da çıktı, reyting için g.saray ve Fener'in final oynaması için hem yayıncı kuruluşa ve hemde tff'yi tefe koydu bir güzel doğruları bir bîr anlattı, g.saray 3-1, 4-1'e kadar hakem tüm faulleri aleyhimize çaldı, sonrasında bizim lehimize çalmaya başladı dedi, yerler mî ilker Meral efendi dedi..

HAkeme sığınacak hiçbir pozisyon yok Murat bey. Sen bu kadronun 3-1 2-1 bile cevireceğinimi zannediyorsun. Gerçekleri konuş murat bey. Devre arasında konuştuğun gibi. Takımdaki kendine yetmezlik başı boşluk si.. olup gitme hevesi afedersin. Hakemi kenara bırak bu takımın bugün ve daha önce konuştuğu gibi niye yaptıklarıyla ettikleri bir olmuyor. Kime yağlı çörek satmaya çalışıyorlar sezon başından beri onu söyle. Takımı tuttum diyecek ilk yarıdaki kavgada olduğu gibi sayın başkan. Biz kendimizi uyutuyoruz. Yazık bize murat bey.

svsli
30.04.2015, 22:58
Fatih,özellikle batuhan,kadir,burhan sezon sonunda gitmeli takimi batiriyorlar devre arasinda alinan futbolculardan tek ibrahim öztürkün katkisi var digerleri çürük tabi hep kadro disi kaldiklari için bir iki maç oynuyorlar sakatlaniyolar sezonu kapatiyolar bunların yerine sezon sonunda iyi transferler yapılmalı yönetimde biraz paraya kıysin artik 10 numara futbolcular var

SenSetik
30.04.2015, 23:01
Rakiplerinin ikramı ile lige tutunan bir takım ve karşısında şampiyonluk adaylarından birisi..ne bekliyordunuz? Bundan fazlası hayaldi hevesimiz kursağımızda kaldı..bu transfer politikası ile gelebileceğimiz en iyi yerdi..kimse kusura bakmasın ama ligde kalmayı bile kendimiz beceremedik!!!

shang
30.04.2015, 23:08
Sergen hocayı verdiği röportajdan dolayı kutluyorum yıllardır ilk defa böyle cesaretli bir konuşma dinledim helal olsun

Murad_Kelleci58
30.04.2015, 23:10
HAkeme sığınacak hiçbir pozisyon yok Murat bey. Sen bu kadronun 3-1 2-1 bile cevireceğinimi zannediyorsun. Gerçekleri konuş murat bey. Devre arasında konuştuğun gibi. Takımdaki kendine yetmezlik başı boşluk si.. olup gitme hevesi afedersin. Hakemi kenara bırak bu takımın bugün ve daha önce konuştuğu gibi niye yaptıklarıyla ettikleri bir olmuyor. Kime yağlı çörek satmaya çalışıyorlar sezon başından beri onu söyle. Takımı tuttum diyecek ilk yarıdaki kavgada olduğu gibi sayın başkan. Biz kendimizi uyutuyoruz. Yazık bize murat bey.

Sen endişelenme güzel kardeşim ben her zaman doğruları söyleyip doğruları yazıyorum.. Sergen'in maç için yapmış olduğu yorumlara değil, yayıncı kuruluş île tff'nin kirli kumpasını anlatmaya çalıştı.. Reyting uğruna grup maçlarından sonra fînale en kötü malum 4 takımdan 2'sini finale çıkarmak için TFF ve yayıncı kuruluş Kur'a çekimlerinde bile hile yapıp, gs-fb finali içîn affedersinîz bîr yerlerinî yırtmıyorlar mı..?

Sen bu gerçekleri bu saate kadar göremediysen, boşu boşuna izliyorsun takip ediyorsun yada hala eski alışkanlıklarınız nüksetmîş gîbi görünüyor buralardan..

58Yiğidoo58
30.04.2015, 23:13
Sen endişelenme güzel kardeşim ben her zaman doğruları söyleyip doğruları yazıyorum.. Sergen'in maç için yapmış olduğu yorumlara değil, yayıncı kuruluş île tff'nin kirli kumpasını anlatmaya çalıştı.. Reyting uğruna grup maçlarından sonra fînale en kötü malum 4 takımdan 2'sini finale çıkarmak için TFF ve yayıncı kuruluş Kur'a çekimlerinde bile hile yapıp, gs-fb finali içîn affedersinîz bîr yerlerinî yırtmıyorlar mı..?

Sen bu gerçekleri bu saate kadar göremediysen, boşu boşuna izliyorsun takip ediyorsun yada hala eski alışkanlıklarınız nüksetmîş gîbi görünüyor buralardan..

Öyle olsun murat bey ne diyeyim. Ama sinirimiz artık kalmadı bitti. Kendimizi kemirmeye başladık. Sende haklısın. O hiç aklıma gelmemişti. Takımı düşünmekten hiçbirşey akılda kalmıyor ki.

mnt3
koca ülkede gördüğünü çalacak cesarette 1 tane hakem çıKmaz mı be?maç 3-1 bitse gene şansımız Bayağı olurdu,ama eyyamdan korkak hakem faul olmayan pozisyona penaltı verecek ümitlerimizi bitirdi.aynı pozisyon diğer kalede olsa verebilirsiniz acaba? Sergen Yalçın ı takdir ediyorum ama maç 2-1 veya 3-1 olduğunda bizim oyuncu değişiklikleri yaparak oyuna müdahale etmemiz gerekiyordu bence tüm riskleri alarak..ama bekledik boş yere..onlar değiştirdi Oyuncuları..gene de Takımı'mızı yarı finale kadar geldıi için tebrik ediyorum

cengo64
Bizim haftalardır gördüğümüzü nasıl görmüyor kardeşim bu teknik direktör.Adem i niye oynatıyorsunuz kardeşim diye sorsam eminim ya çok iyi adam, onun için derler.O zaman mahale takımı oluyorsun işte.Adem le Kadiri gollerde bir seyredin.Bunlar 2 önliberomuz.Kadir i GB istiyormuş.Ben de Kadir i alana Adem ide verelim yazdım.Bazılarınız espri yaptığımı düşünmüştür.Ama bu maçı da seyrettikten sonra fikri değişmiştir herkesin.Belki biraz daha diriyiz.Biraz daha kompakt savunma yapıyoruz ama kesinlikle Sergen in bu takıma bundan fazla etkisi olmuyor.Çok dikbaşlı mesela.Bu maçta da 3. oyuncu değişikliği yapmadı .Ne enteresan değil mi.Musa yı Mehdi yi H Arslan ıağızlarında kuş tutsalar ilk 11 e almıyor.Onlar da zaten bunu anladı formları düştü.Batuhan ı belki de kendisinin futbolculuk döneminde olduğu gibi göbekli ve futursuz olduğu için sürekli oynatıyor.Ben sürekli antreman yapacam.Diğeri 53 şampanya patlatacak.O oynayacak ben oynamayacağım.En azından şevkiniz kalmaz.Galatasaray bugün en kötü maçlarından birini oynadı.Onu da belirtelim.Şimdi umuyoruz aklımızı başımıza toplar.Adıl olur.Çalışan futbolcularla oynar ,ligde kalırız.Ligde de kalırsak bence Sergen de ısrarcı olmamak gerekiyor.

58sinan58
30.04.2015, 23:15
Hala inanamıyorum raf ömrü dolmuş son kullanma tarihi geçmiş Sabri şu anda manşetlerde zaten bu konuda kimse elimize su dökemez kimisi kariyerinde ilk golünü atar bize atar kimisi iki sene ayağına top değmez gelir bize patlar kimisi bize karşı hayatının maçını oynar Sabri de kariyerinin ilk sol ayak golünü bize attı galiba

34MUAMMER58
30.04.2015, 23:16
Söyleyecek ,konuşacak çok şeyvar ,öncelikle bu kupa kuraları başından beri kurulmuş,eşleşmeler günler öncesinden gazetelerde yayınlanmıştır,maça gelince benim için skordan çok ,sivasa avantajlı skorla dönmek önemliydi ,olabilirmiydi evet,süper lige çıktığımızdan beri zaten gs ve diğer büyütülmüş maçlaRda hakemler aleni şekilde taraf tutmuşlardır ,yine aynı maç olmuştur,skor hepimizi üzdü elbette ancak 2 takımın kadrosu ve teknik direktörünü kıyaslamak lazım,arada çok bariz kalite farkı vardı ,hocası ve kadrosu daha becerikli ve kaliteli olan haklı galibiyet aldı ,gs ye karşı böyle dağınık ve laubali oynarsan ,bu takımın karşısına fatihle çıkarsan,snejder gibiadamı olan takıma kaleyi cepheden gören yerden gereksiz serbest vuruş izni verirsen,topu taca atmak varken ,ayağında eveleyip gevelersen ,3 e 1 4 e 2 yakaladığın pozisyonda pas atmak varken messiliğe özenirsen ,böyle sonuçlarada katlanmak gerekiyor,sergen hocayada artık söyleyecek söz bulamıyorum,bu ligde hocalık yapar ,her anadolu takımındada kendi çapında başarılı sonuçlarda alabilir ancak hiçbir takımı şampiyonluğa oynatamaz,hiçbir büyük takımı kolay kolay yenemez,evet elindeki malzeme yetersiz ancak ,kenarda musa varken,mehdi varken,aydın varken,i.akın varken ,bkunda yakında boncuk bulacağı ,burhana 80 dak maç oynatırsan,nekadar kötüde olsa böyle maçların stresini kaldıracak olan aydını inatla oynatmazsan ,takımı 90 dak sol açıksız oynatarak mağlubiyette başrolü oynadı ,maçın kritik anlarıda var tabi,utakanın boş kaçırdığı ,burhanın boş kaleye atamadığı pozisyonlar kırılma anları olmuştur,ilk yarının büyük bölümünde tüm gs taraftarı korku dolu gözlerle maç izlerken ,melonun çirkefliğiyle trübünlerin desteğini alan gs li oyuncular maçı ciddiye alıp çok iyi oynadılaR ,bu ligin belkide en kazma oyuncusu sabriyi maçın yıldızı yaptılar ,hakemde çok kötü maç yönetti,penaltıda bişey yoktu,hatta da costanın umuta yaptığı harekette temizdi,meloya direkt kırmızı gösterecekken sarı bile göstermedi ,iyi bir hakem meloyu 2 sarıdan atardı ,neticede bana göre kupadan elendik sayılır ,sergenle sivasspor hiçbir büyütülmüş takımı yenemez,sivasspor ligde kalırsa görevini yapmış olur ,fazlasını beklemiyorum,ille gol atacam diye bukadar defansın arkası açık bırakılmaz,geçmiş olsun artık, umarım bu lanet olası takımı doğru kadroyla ,adam gibi futbolla ,adam gibi destekle eleriz bunu yapacak gücümüz var ,ozamana kadarda ziya ve korcanda iyileşir inşallah .

Kokomo
30.04.2015, 23:18
Bu ülkede futbol izlenmez, artık izlemiyorum da zaten !

ÇÜNKÜ TÜM KUPALARI ALACAK TAKIMLAR ÖNCEDEN BELİRLENİYOR !

GS bizden 5 Gömlek üstün !

Hakem ve TFF 'de üstüne 5 gömlek ekliyor !

Eder sana 10 gömlek !

İşte de sonuç : 4-1

İzlemeyin arkadaşlar izlemeyin !

Ayrıca Sergen'e şu konuda %100 katılıyorum : " Seneye Kupada A2 takımla çıkmalıyız !"

ATV bakalım yine bir tarafını yırtacak mı ?

Lanet olsun Türkiye Futbol düzenine !

sıvaslıgenç
30.04.2015, 23:29
Maçta tek iyi olan ilk yarıdaki taraftardı

savaş2
30.04.2015, 23:34
***Sergen hoca son maclada iyi oynayan mehdi varken ,kadir diyon ,şeşo nun bencil oyununu dur diyemedin.kız gibi oynayan utakayı ile mucadele eden batuhanı fark etmiyorsun.bide yedek bırakarak takıma kazandırmaya caliştığın aydın acaba halen pişmedimi.

cılgınsivas58
30.04.2015, 23:54
henuz herşey bıtmedı top yuvarlak arkadaşlar
4 eylule gömecez bunları demedı demeyın

4-1 lik skor var kaç tane gol atıp gömmeyi düşünüyorsun ?

ready
30.04.2015, 23:57
Bu ülkede futbol izlenmez, artık izlemiyorum da zaten !

ÇÜNKÜ TÜM KUPALARI ALACAK TAKIMLAR ÖNCEDEN BELİRLENİYOR !

GS bizden 5 Gömlek üstün !

Hakem ve TFF 'de üstüne 5 gömlek ekliyor !

Eder sana 10 gömlek !

İşte de sonuç : 4-1

İzlemeyin arkadaşlar izlemeyin !

Ayrıca Sergen'e şu konuda %100 katılıyorum : " Seneye Kupada A2 takımla çıkmalıyız !"

ATV bakalım yine bir tarafını yırtacak mı ?

Lanet olsun Türkiye Futbol düzenine !

maç 4-1 bitmiş sen halen hakeme atvye laf diyorsun hadi bakalım bir babayigit de çıksın da yönetim kuruluna laf söylesin takıma kazmaları dolduran nerde kıçı kırık adamları takıma alan yönetim ve saz ekibine kimse laf diyemez

cılgınsivas58
30.04.2015, 23:59
önceden belirlenmiş sırf reyting almak için gs ve fb final oynayacagı kesindi
senin gibi federasyon olmaz olsun
buraya kadar geldik carlos döneminde gruplardan nasıl çıkacagımızı düşünürken sergen sayesinde yarı final oynadık teşekkürler sergen

cılgınsivas58
01.05.2015, 00:01
burhan 80 dakika oynayacak ne yaptı batuhana ne oldu da 2 haftadır salla pati top oynuyor
musa yılmazer,ibrahim akın,aydın karabulut sana neyaptı sergen hoca nedir bu burhan ısrarın allahaşkına

cılgınsivas58
01.05.2015, 00:02
1-0 önde olupta 4 gol yiyen harelde tek takım biziz...

cılgınsivas58
01.05.2015, 00:06
bu takıma köklü değişiklik gerekiyor bunların miladı dolmuş .15 futbolcu alacağım diyen carlosa şimdi hak veriyorum

yönetim rızayı ve carlosu sırf pintiliginden cimriliginden istediği transferleri yaptırmadı.. eger ki yaptırsaydı suanda vaz te bizde top oynuyordu

yigidoo
01.05.2015, 00:10
1-0 öndeyken arkasına 4 gol yiyen, spikerleri ve taraftarları zevke getirerek 5 5 diye bağırturan, rakibine sayısız gol fırsatı veren,TÜRKİYE 'nin dalga geçtiği sabrinin belkide hayatında ilk defa sol ayakla düzgün vurarak gol atmasiyla kariyerine unutamayacagi bir gol attiran takıma SİVASSPOR denir. Teşekkürler çocuklar..

Kardes Güzel yazmisin.. bir eksik var onu da ben ekleyim musade edersen eger.! tek gözluklu, tek düdükül, tek tarafli. bir salah hekem vardi. onun sayesinde bu sokar ortaya cikti.

ROMANTİK KATİL
01.05.2015, 00:38
Serefsizce GALİP Gelmektense.... Sereflice MAGLUP Olmayı Tercih Ederiz......

etlidöktürek
01.05.2015, 00:41
Lan atif son dakika hamsilere takmasan kahrolmayacaltik simdi..:)eyyamci s....lerle bas edemiyoz cevremize karargah kurmuşlar..kapasitemiz bu ne yazik ki..bi saatten sonra yönetimin umursamaz transfer politikası unutulur catacak en son sabriyi buluruz..yayinci kurulusuna da hakemine de kura sina da :mad::mad::mad:

Nihat5858
01.05.2015, 01:06
Görende seni evliya alim belliyecek hayatinda sanki hic küfür etmedin.bla bla

Allah şahit kımseye küfür etmedim arkadasım nıye edeyımı futbol oturup ızlerım adama küfür nıye sen işini kotu yapınca bırı sana küfür etse neyaparsın maclarda giderdim desteklerim sende oyle yap maca gıt bağırdı şarkı söyle küfür nıye

Nihat5858
01.05.2015, 01:10
Söyleyecek ,konuşacak çok şeyvar ,öncelikle bu kupa kuraları başından beri kurulmuş,eşleşmeler günler öncesinden gazetelerde yayınlanmıştır,maça gelince benim için skordan çok ,sivasa avantajlı skorla dönmek önemliydi ,olabilirmiydi evet,süper lige çıktığımızdan beri zaten gs ve diğer büyütülmüş maçlaRda hakemler aleni şekilde taraf tutmuşlardır ,yine aynı maç olmuştur,skor hepimizi üzdü elbette ancak 2 takımın kadrosu ve teknik direktörünü kıyaslamak lazım,arada çok bariz kalite farkı vardı ,hocası ve kadrosu daha becerikli ve kaliteli olan haklı galibiyet aldı ,gs ye karşı böyle dağınık ve laubali oynarsan ,bu takımın karşısına fatihle çıkarsan,snejder gibiadamı olan takıma kaleyi cepheden gören yerden gereksiz serbest vuruş izni verirsen,topu taca atmak varken ,ayağında eveleyip gevelersen ,3 e 1 4 e 2 yakaladığın pozisyonda pas atmak varken messiliğe özenirsen ,böyle sonuçlarada katlanmak gerekiyor,sergen hocayada artık söyleyecek söz bulamıyorum,bu ligde hocalık yapar ,her anadolu takımındada kendi çapında başarılı sonuçlarda alabilir ancak hiçbir takımı şampiyonluğa oynatamaz,hiçbir büyük takımı kolay kolay yenemez,evet elindeki malzeme yetersiz ancak ,kenarda musa varken,mehdi varken,aydın varken,i.akın varken ,bkunda yakında boncuk bulacağı ,burhana 80 dak maç oynatırsan,nekadar kötüde olsa böyle maçların stresini kaldıracak olan aydını inatla oynatmazsan ,takımı 90 dak sol açıksız oynatarak mağlubiyette başrolü oynadı ,maçın kritik anlarıda var tabi,utakanın boş kaçırdığı ,burhanın boş kaleye atamadığı pozisyonlar kırılma anları olmuştur,ilk yarının büyük bölümünde tüm gs taraftarı korku dolu gözlerle maç izlerken ,melonun çirkefliğiyle trübünlerin desteğini alan gs li oyuncular maçı ciddiye alıp çok iyi oynadılaR ,bu ligin belkide en kazma oyuncusu sabriyi maçın yıldızı yaptılar ,hakemde çok kötü maç yönetti,penaltıda bişey yoktu,hatta da costanın umuta yaptığı harekette temizdi,meloya direkt kırmızı gösterecekken sarı bile göstermedi ,iyi bir hakem meloyu 2 sarıdan atardı ,neticede bana göre kupadan elendik sayılır ,sergenle sivasspor hiçbir büyütülmüş takımı yenemez,sivasspor ligde kalırsa görevini yapmış olur ,fazlasını beklemiyorum,ille gol atacam diye bukadar defansın arkası açık bırakılmaz,geçmiş olsun artık, umarım bu lanet olası takımı doğru kadroyla ,adam gibi futbolla ,adam gibi destekle eleriz bunu yapacak gücümüz var ,ozamana kadarda ziya ve korcanda iyileşir inşallah .

Önce bı atıfa bak kardes bukadar yabancı hayranı olmayın korcan gecen hafta gol yerken yerden yere vurdunuz Ziya oynarken yürüyecek halı yok dedınız Hakan oynarken PTT futbolcusu dedınız neoldu şimdı sız nasıl taraftarsınız be

Nihat5858
01.05.2015, 01:12
Sergen'mi ne yapsin? Aydin karabulutu'herhafta korkuluk gibi yedekte otuttursun.kazma kadir'i oynatsin.sahada berdos gibi sarhos olan burhan'i saha'da tutsun.demekki daha cok varmis senin gibi burhanlar kadirler

Aydın sergenın takım da oynayamaz kafanıza sokun affetmedı unutunuz Aydın'ı dımı sız once adam gıbı taraftar olup takım destekletın burdan yazıp cızmek yerıne bı tribün yapın bır amigo yetıstırın anca cene

sirseri58
01.05.2015, 01:25
4-1 lik skor var kaç tane gol atıp gömmeyi düşünüyorsun ?

4tane guzel kardeşim sana bırı Bursa maçında sıvasspor ılk 40 Dakıkada skoru 4/0yapıcak deselerdı ınanırmıydın

34MUAMMER58
01.05.2015, 02:37
Önce bı atıfa bak kardes bukadar yabancı hayranı olmayın korcan gecen hafta gol yerken yerden yere vurdunuz Ziya oynarken yürüyecek halı yok dedınız Hakan oynarken PTT futbolcusu dedınız neoldu şimdı sız nasıl taraftarsınız be

Yaşın kaç bilmiyorumda ,nedemek istediğini anlıyamadım ,ona buna sataşacağına vARSA düşüncelerini yaz ,sizin gibiler benim nasıl taraftar olduğumu tartamaz ille arızalık yapman gerekmiyor :mad:

Murad_Kelleci58
01.05.2015, 08:07
maç 4-1 bitmiş sen halen hakeme atvye laf diyorsun hadi bakalım bir babayigit de çıksın da yönetim kuruluna laf söylesin takıma kazmaları dolduran nerde kıçı kırık adamları takıma alan yönetim ve saz ekibine kimse laf diyemez

Geçmişteki yorumlarımı, yönetim ve başkan ile ilgili düşünceleri defalarca kez bu platforma dile getirdiğimi düşünüyorum.. Ama bakıyoruz ki biz yönetimi ve başkanı Sivasspor'un ali menafaatlerini düşünüp eleştirdiğimiz için tukaka olmadık mı..?

Kokomo kardeşim gibi düşünenlerde bu konuda haklı görüyorum.. Şampiyonlar liginde her sene hep aynı takımlar çeyrek-yarı ve final oynadığı kur'a aldatmacası ile bir UEFA kumpası ise, Türkiye Kupası'da yayıncı kuruluş ve TFF'nin yaptığı da öyle bir kumpas..

Almanya'da bakın bu sene A.Bıelefeld yarı final oynadı Almanya Kupasında.. Bıelefeld ikinci lig takımı, varmı bizde tek bir örneği.. Yok.. Ozaman Kokomo kardeşimiz haklı..

35gürün58
01.05.2015, 09:09
Oturduğun yerden o kız gıbı o boş adam sen çok dolusun bellı sız 5 para etmez taraftarsınız

Delikanlı,

Sen acaba, 1970 lerden beri bu takım için kalbi atan, İzmir'den takımı için daha 2. ligde iken İzmir'deki rakiplerinin hazırlıklarını ,basına yansıyan planlarını Kulübe ve Sn. Abdullah Yiğit'e fax geçen, istihbari bilgiler veren, Bu ve benzeri çalışmalar için zamanın kulüp başkanı Sn. Osman Seçilmiş'ten teşekkür mektubu alan,

İzmir'de Sivasspor' a olan aşkından ve çalışmalarından dolayı Sn. Abdullah Yiğit'in makalesine konu olan bir adama '' 5 para etmez taraftarsınız' deme yetkisine ,futbol bilgisine ne kadar sahipsin.

Mağlubiyetin ruhumda yarattığı fırtınalar üzerine ,Takımdaki futbolcuların bakış açımla değerlendirilmesi zoruna gitmiş belli

Saygısız sataşmandan anladım ki insani değerler açısından henüz olgunlaşmamışsın bu nedenle de aslında cevap vermeye, muhatap alınmaya değmezsin...

Bu nedenle bir daha muhatap almayacağım sizi..

B.DUMANLI
01.05.2015, 10:12
Biz acaba Galatasaray´dan 4 tane gol yemeyi hakeden bir takimmiydik?.
Oyuna baslandiginda hatta golü atip 1-0 öne gecene kadar hersey yolundaydi.Sahada herkesin imrenecegi ve iki takim arasindaki mali farkin bile dahi belli olmadigi bir oyun sitilimiz vardi.

Sivasspor baslangic düdügüyle birlikte oyuna basladiginda bizde iki oyuncu vardiki,bizi adeta 9 kisi birakti sahada.Bunlardan biri BATUHAN,digeri ise FATIH´di.Ikiside cok etkisiz ve Sivasspor´u kaldiramiyacak futbolculardi.

Sabri tek basina Sivasspor´u sahadan sildi ve farkin acilmasini sagladi.Penalti uyduruk bir penaltiydi.Sivasspor´da firsatlar yakaladi fakat cömertce harcadi.Kadir´in koluna carpip kaleye yönlenen top ise topun dün bizi sevmediginin adeta bir ispatiydi.Burhan´in bos kaleye attigi topun direge carpmasi ise büyük bir sanssizlikti....

Wesley Sneijder ´in attigi golde Ertugrul´un topu göremedigini söylemesi ise geceye damgasini vurdu.

Bu macdaki oyuncu degisiklikleri cok gec yapildi,Sergen hoca basladigi güzel oyunun sonunu getiremedi. Hoca takimi ligde tutar fakat ondan daha fazlasini beklemek bence hata olur,cünki elindeki malzeme yeterli degil.

Yönetim bir kez daha bu macla SINIFTA kaldigini ispat etti.Forvet´in BATUHAN ve sen Türkiye Kupasi yari finalini Istanbul´da Galatasaray´a karsi oynuyorsun...Malzemen iyi olmazsa teknik kadro ne yapsin.Malzemeyi sunanda yönetim...
Yönetim bu takima süperlig tarihi boyunca bir kac oyuncu aldi ve bugün icin onlardan hala yararlaniyor.Artik SIPIKERLER Sivasspor macini neredeyse gözü kapali anlatacaklar.Ayni oyuncular ve ayni yüzler yillardan beri takimda olursa ,buda normal.

Biz dün yenildiysek kalite farkindan yenildik,birde top bizi sevmedi....
Bu takimin paslanan yerlerini,bünyesinden SÖKÜP atarsaniz ve yerlerine daha kaliteli parcalar monte ederseniz ,bizleri bir kac yil daha idare eder.Yoksa takimi bastan assagiya yenileme zamani gelmistir derim.Bunu yaparkende bilir kisi önderliginde yapmak gerekir.Yoksa toplama transferlerle ligin dibine cökeriz gene....

sabanaydn
01.05.2015, 11:36
Mac 2-1 ken 56.dak.mrli atifa çift daliyor 60.costanin ayagina basit atilmasi gerekiyordu ama hakem ****lik yaptı.oyun lehimize donecekti .48. Dak burhanin direğevurmasi ppeşine utakinin iyi vuramadigi vb pozisyonu yanindaki atifa biraksa biz kaleye vuruyorduyazik oldu oyunun hakkj bu ddeğildi peneli beleş verdi Erman toroglunun yorumu

Ferhat06
01.05.2015, 11:39
Mes'ele anlaşıldı hakem eczacıymış Toroğlu söylüyor başka söze gerek yok dağılın beyler!

ready
01.05.2015, 12:48
maçı degerlendiren adam kim erman toroglu sanki yaşı büyük abilerimiz bilir onun nasıl bir hakemlik yaptıgı naasıl uyduruk penaltılar verdigini ceza alının dışındaki pozizyona penaltılar verdigini atalarımızın dedigi gibi Dinime söven bari müslüman olsa

B.DUMANLI
01.05.2015, 12:51
Geçmişteki yorumlarımı, yönetim ve başkan ile ilgili düşünceleri defalarca kez bu platforma dile getirdiğimi düşünüyorum.. Ama bakıyoruz ki biz yönetimi ve başkanı Sivasspor'un ali menafaatlerini düşünüp eleştirdiğimiz için tukaka olmadık mı..?

Kokomo kardeşim gibi düşünenlerde bu konuda haklı görüyorum.. Şampiyonlar liginde her sene hep aynı takımlar çeyrek-yarı ve final oynadığı kur'a aldatmacası ile bir UEFA kumpası ise, Türkiye Kupası'da yayıncı kuruluş ve TFF'nin yaptığı da öyle bir kumpas..

Almanya'da bakın bu sene A.Bıelefeld yarı final oynadı Almanya Kupasında.. Bıelefeld ikinci lig takımı, varmı bizde tek bir örneği.. Yok.. Ozaman Kokomo kardeşimiz haklı..

Bilefeld takimi bu sezon Almanya 3.liginden ,2.lige yükselen bir takimdir.Ayrica benim bir ricam var bazi arkadaslara,ben 36 yildan beri Avrupa´da yasiyorum ben yasadigim yeri,hic bir zaman icin
Türkiye ile mümkün oldugu kadar KIYASLAMA yoluna gitmiyorum.Cünki sonra üzülen genellikle biz oluyoruz.

Türkiye´nin bazi yönlerden Avrupa ile kiyaslandiginda cok üstün yerleri olduguda asikardir.Bazi yönlerden biz Avrupa´nin cok önündeyiz.Türkiye herseyden önce genc bir nesile sahip,Avrupa öylemi?....Avrupa nesili üremiyor,günden güne nesil yaslaniyor.Türkler yillardan beri bu iside üstlenir oldu.Yani Avrupa´nin neslini Türkler cogaltiyor....:)

Galatasaray ve Fenerbahce´yi finale getirmeye calisan federasyonun ayibidir bu.Bir spor programinda Istanbul´un 3 kulübünden agirlikli olarak bahsedilir,digerlerinden bahsedilmezse onunda kolayi var.Bu programlari seyretmiyeceksin,bunu yaparsan reyting düserse o vakitde onlar nerede yanlis yaptiklarini anlarlar.Ulusal kanallarin spor haberlerini degil, yerel kanalin spor haberlerini dinlersen hersey cok daha degisik olabilir...Buda ulusal kanallara karsi yapilan bir protesto seklidir...

Anadolu kulüplerinden taraftarlar birlesse Federasyonun bu cifte standartindan biktiktiklarina dair siyah bir celenk birakir ve bu yürüyüs ses getiren bir yürüyüs olursa TÜRKIYE´de cok seyler degisebilir.Ama bunu yapabilmek bazi guruplarin önderliginde ve bir dayanisma icerisinde planli bir sekilde yapildigi zaman bu demonstrasyon bazi kesimlerin dikkatini cekebilir.
Susarsan herseyi sineye cekersen sonuclarinada katlanmak zorundandasin.Bu olayi dedelerimizde gördü ,yarin bizim torunlarimizda görecek.Belkide torunlarimiz bu kadar herseyi bizim kadar sineye cekmeyecek kimbilir...:)

DOGU_BEY
01.05.2015, 14:55
maçın kırılma anı 2.yarının başında sorumsuzca kaçan gol oldu...ondan sonra baktılar ki 6s iş sakat hakem puştu devreye girdi ve tribünde oturan abdurrahim abisi hastalanmasın karı gibi zırlmasın diye başladı düdükleri çalmaya...3-1 olduktan sonra anlamsız şekilde açıldık ve gol pozisyonları verdik..kadir denilen 2.lig topçusunun hep negatif harektleri atıf efendinin bencilliği ve iyi bir golcümüzün olmamasından dolayı da iyice dağıldık ve maçı hediye ettik...

sabri ****sine verilen penaltı ve melo denilen itin eniğine verilmeyen kırmızı kartı ise hiç söylemiyorum bile...o atv denilen yalakalar ve maç yorumcusu satılmış it de 6s galibiyetinin keyfini doyasıya yaşadılar..sergen hocanın dediği gibi kupa maçlarına paf takımla çıkmak hatta ilk turdan elenmek lazım...ne de olsa yazdıkları 3 büyütülmüş senaryosuna göre maçlar oynanıyor!

ezelşener
01.05.2015, 15:41
35 lik Adem 35 lik Sabriye hayatının golünü attırdı.Ayrıca Adem efendinin topu ayagına alır almaz aman benden gitsinde der gibi başka oyuncuya atması ve Kaptan olarak Takımı savunmaması ki bu maçta DA COSTA bile ademe isyan etti hakemle konuş diye.Batuhanın yetersizliği resmen Sivası ezdirdi.en çokda oradaki taraftarlara üzüldüm.ne güzel 58.Dk şovu yapmışlardı.tek kelime geçmiş olsun.

ezelşener
01.05.2015, 15:49
Miyadı dolmuş.son 3 maçta hatalı pasları yetersizliği.ve onun yaptığı hatalardan dolayı gol yemekten bıktığımız.ADEM KOÇAK artık bu sezon gönderilmelidir.Hatta Carlosa hediye edilsin.

sivassporhersey
01.05.2015, 16:09
Maçta göze çarpanlar : utakanın düzelmeye başlaması aatıfın paslarında düzelme yaşaması.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Da costa geldi geleli takım maç kazanamıyor ümit orda otururuken costaya gerek yok costanın acayip kademe hataları var gaza gelip gelip değişik hareketler yapıyor faul yapılmayacak yerde fauller yapıyor, kötü futbolcu demiyorum ama ümit ibrahim öztürk ile çok daha iyi anlaşıyor.

Maçın en iyisi kimdi : Aatıf.

Maçın en kötüsü kimdi : da costa-kadir.

KIZILCAN
01.05.2015, 16:53
Bu takım basit gol yeme hastalığını ne zaman yenecek merak ediyorum.

muspol58
01.05.2015, 18:57
neyini degerlendirelim arenada yüzümüz gülmedi gitti bu nedir arkadaşya 1-0 öndesin neye geri yaslanıyosun görmüyonmu gs sağlı sollu geliyor ayagımızda top tutamıyoruz batuhan sahada varmı yokmu belli degil görmüyomusun bunları ya,boş kaleye gol atamıyoruz olacak iş degilya hep ilklerin takımı oluyoruz topa vurmasını bilmeyen adamlara gol attırıp yıldız yapıyoruzya,dün akşamdan beri sinirden başım agrıyorya şu saat oldu hala geçmedi yeter artık nezaman yüzümüz gülecek

Kokomo
01.05.2015, 21:52

Sizin gibi BİLİNÇLİ & HER ŞEYİ FARK EDEBİLEN insanların bu sayfalarda olduğunu görmek, hem güzel hem de ilerisi için umut verici !

A.Turan Korkmaz
01.05.2015, 23:23
Sivassporumuz maça doğru başladı aslında. Adem ve Kadir, orta alanı presle iyi kapatınca GS ilk anlarda çıkamadı. Atıf ve Batuhan'ın Çapraz koşularla defansın dengesini bozmaları ve zorlamaları sonrası ilk golümüzü de bulmuştuk. Ama skoru korumak için geride kalıp bir de yakalanılan yüzde yüzlük pozisyonları Burhan ve Utaka ile kaçırınca ibre GSye dönmeye başladı. GS Kanatlardan fırsatlar buldu ve özellikle bizim solumuzdan Fatih ile açıklar verdik. Son vuruşları yapan GSlilere müdahalede geç kalınınca rakibin golleri geldi.
Artık 19 Mayıs'ta Gsyi evimizde yenmek zorundayız.

Külhan
01.05.2015, 23:35
Herhalde carlos bosuna demdi enaz yedi sekiz oyuncu degismeli diye cünki o da bu günleri ta o zaman kesfetmisti buyurun baskan buradan yakin henüz gec kalinmis degil simdiden transfer sezonunu cok iyi degerlendirmeliyiz artik bunun sakasi yok ya biz taraftardan vaz gecin yada adam gibi oyuncu alin artik canimiza tak etti söyleye söyleye biz usandik ama siz bizi hala kala almiyorsunuz

HAŞİM5858
02.05.2015, 08:03
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
Şimdi bazı sivassporlu olduğunu düşünmekte zorluk çektiğim bazı kişiler acayip yorum yazmışlar Yönetim ve oyuncular aleyhinde.

1-Bu takım senelerce birinci ligde oynuyor. Bu yönetimin net bir başarısıdır.
2-Pahalı transferler yapan ve batan birçok takım varken yönetimin ekonomik davranması takdire şayandır.
3-Sivassor kötü oynadıysa neden GS hakeme ihtiyaç duysun.GS li ..... malum futbolcu futbolcularımıza sakatlamak için girerken hakemde buna prim verirken futbolcularımız oyuna kendisini nasıl verebilsin.
4-Türk futbolu kusura bakmasın ama diktatörce yönetiliyor. Birkaç takım yönetimde ve kurullarda söz sahibi olacak diğerleri ise sadece yönetilecek veya koyun gibi güdülecek. Futbol federasyonu bazılarnın çiftliği gibi değil Süper ligde oynayan 18 takımın iradesiyle ortak yönetilmeli ve her takım hesap sorabilmeli.
Yoksa işte başımıza gelen bnöyle bir durumda dahi, bırak hesap sormayı gerçekleri dillendirmeye çalışırsan SERGEN gibi disiplin kuruluna sevk edilirsin.

Bence bu sistem değişmeli eğer değişmezse 3-4 takım kendi aralarında maç yapsın Anadolu Takımlarıda kendi liglerini kursun oynasın.

Ahmet Ateş
02.05.2015, 08:53
Değerli Arkadaşlar

Öncelikle oyunları nedeniyle futbolcuları, takımı bu şekilde hazırlamaları nedeniyle de teknik heyeti kutluyorum. Bir kutlamada Tüpçünün Fitbol Federasyonuna ve hakem müsveddesi İlkel Mor-El'e.

Bu maçta Galtısaray'a yenildik. Hakem faktörü de olmasa yenilebilirdik. Ama sonuç bu olmazdı. Bir takımın final oynama umudunu çalan yalakayı TFF cezalandırır mı bilmem. Kaldı ki bunun bizim umutlarımızı geri getirmesi mümkün değil.

Galtısaray'la İstanbul'da oynadığımız maçlarda nedense hep rakipten daha yıkıcı olan hakemlerle karşılaşıyoruz. Hakem üniforması altında GS forması taşıyan bu müsveddeler bakalım daha ne kadar canımızı yakacaklar.

Mecnun Başkan'a çağrımdır, toplayın Anadolu kulüplerini ve kurun Anadolu Kulüpleri Birliğini: Şu Kulüpler Birliği denilen sözüm ona birlikten Anadolu kulüplerini savunmasını bekleriz ki beyhude.

Önerim şu ki Erciyes maçına takım kollarına bağlayacakları siyah kordela ile çıksın ve asıl önemlisi de evinde tüpü olan, aracında LPG'si bulunan asla Demirören ürünlerini kullanmasın. Milli sermeye zırvası ile kandırmacaya son verelim...