Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
04.05.2015, 22:24
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

ihtiyar yiğido
04.05.2015, 22:27
Taraftar olarak rahat bir maç seyredemeyecek miyiz, öldük öldük dirildik, ilk yarıda çok kötü ve etkisiz oynadık, çok barız hatalar yaptık, çok top kaybettik ama ALLAH'a çok şükür ki yüzümüz güldü, son beş dakika da Sivasspor'lu klas oyuncular farkını ortaya koydu, maçın özeti son beşdakikaya sığdi helal olsun çocuklara, İyi oyuna sevinemedik ama neticeye sevindik.

Ferhat06
04.05.2015, 22:27
Burhan Eşer itin oluyum la!Ölüyü dirilttin, senin köylün olayım.

58sinan58
04.05.2015, 22:29
Yorgun savaşçılardan muhteşem bir geri dönüş teşekkürler yüğidolar

hasanim58
04.05.2015, 22:30
Helal be Yıkılmadık ayaktayız anasını satıyim

tavatir
04.05.2015, 22:31
Nasıl olur bu nasıl olur? Kahrolurken tekrar tutunduk. Böyle geriden gelip çevirdiğimiz bir Bursa maçını hatırlıyorum sadece şampiyonluğa gittiğimiz sene.

Şu anda inanamıyorum ve uçuyorum. Mersin maçını telafi ettik. Ama bu maç hakkında yazacak çok şeyim var. Özellikle son günlerde yaşadıklarımız hakkında. Biraz soğuyalım, rahatlayalım. Sergen, Da Costa, Mehdi, kupa, lig, transfer konuşacak şey çok.

DoomsDay58
04.05.2015, 22:32
Savunma zafiyetlerimiz devam ediyor, bugün maçı çeviremeyebilirdik de her zaman bu kadar şanslı olamayız kupa gitti bari ligde kalan haftaları iyi değerlendirelim.

Travis Bickle
04.05.2015, 22:34
ılk yarı bıttıgınde bu maç donmez dıyordum ne dıyım helal olsun basta burhan olmak uzerıne tum takımın teknık heyetın emegıne saglık

Turan 59
04.05.2015, 22:35
Takım ideal kadrosunu bulunca maçı çevirdi.Bu takımda Batuhan'ın yeri yok.

sirseri58
04.05.2015, 22:39
Burhan eşer ercıyese döşer zuhahaha

ihtiyar yiğido
04.05.2015, 22:41
Kayserili oyuncuların 2-0 önde olmaları onları rehavet soktu sakatlık numarasına, vakit geçirmek için yatıp kalkmadılar her türlü çirkefliği yaptılar, ama maçın 90 dakika olduğunu unuttular, İbrahim'in golü ile perdeyi açtık 2-1 olunca Kayserili oyuncular daha da panikledi bu da bizim işimize yaradı son beş dakikadaki gollerle güldük, taraftarımızdan oyuncularımıza varana kadar, galibiyette emeği geçen her yiğidoya teşekkürler.

etlidöktürek
04.05.2015, 22:43
Bu maçtan mağlup ayrilmis olsaydik devreleri yakardik burada..sanssimiz yaver gitti ve mersin macinin telefasi oldu..inanin bu maçtan puan cikmasaydi 1 hafta fenev macini dusunecektik, Şimdi onlar düşünsün diyoz :rolleyes: kafamiz rahat ise gerisini boşver...artik ligde kaldik diyebiliyorum cok şükür!!!

58sinan58
04.05.2015, 22:43
Burhan Eşer itin oluyum la!Ölüyü dirilttin, senin köylün olayım.

:D abi çok güldüm buna size Ferhat21 de diyebiliriz o zaman

B.DUMANLI
04.05.2015, 22:45
Kötü bir ilk yari,rüya gibi bir ikinci yari ile nihayet süper ligde kalmayi ilan etmeye matematiksel olarak ceyrek kala önce bu gecenin keyfini cikartalim derim.

Mac öncesi kupa yorgunu olan Sivasspor beni resmen bu mac öncesi celiskilere sevkederken,ikinci yari futboluyla ümitlendirdi.Erciyes kalesi önünde kurdugu baskinin semeresini gördü...

Nihayet uzun bir süreden sonra solan yüzümüz güler oldu...
Ikinci yari yardimlasma sahada daha fazla oldugu icin biz bu maci kazandik.

antik58
04.05.2015, 22:48
Erciyes 2 0 öndeyken tribünde SIVASin yollarına türküsünü çalan yenilince tasi taragi toplayan orkestraya selam olsun :)

PETKOVİC
04.05.2015, 22:51
Maçın anca özetini izleyebildim anlatacak çok şey var ama benim takıldığım belki de daha önemli bir konu var. Maç sırasında sohbette yazıyordum baktım herkes sövmeye başladı hakaretler havada uçuşuyor kaleciden tutun sergene kadar.. Sonra maç bitti hemen site kitlendi iyi gün taraftarları doldu hemen(yanlış anlamayın belli kişilere söylüyorum). Artık sizin gibi sözde taraftarlardan bıktık kusura bakmayın kötü günde yoksunuz hafta içi 3 5 kişi oluyor maç günü yendik mi 80 kişi siteyi kitliyor!! Muhtemelen bu kişiler haftaya feneri desteklemeye gelecekler ne yazık ki...

58sinan58
04.05.2015, 22:52
Erciyes 2 0 öndeyken tribünde SIVASin yollarına türküsünü çalan yenilince tasi taragi toplayan orkestraya selam olsun :)

Valla ne yalan söyleyim orkestraya bayıldım gaydayı bek güzel tutturmuşlardı:D:):D

otceken58
04.05.2015, 22:57
Halan şoktayim mac 2-3 bitti degil mı hemde Burhan 2 gol Attı ruya olsa gerek :)

stain
04.05.2015, 22:58
ilk yarı sonucu sövüp saydım 1 saat şekerleme yaptım maç kaç kaç bitmiş diye bi baktım abboovvvvv birde ne görem bizim takım 3-2 kazanmış

şuan şoktayım ancak detaylı değerlendirmeyi ileride yapacağım

hasanim58
04.05.2015, 23:00
Burhan DÖŞER in gecesinde sivassporumuz güldürdü yüzümüzü alayına EŞER alayına DÖŞER

58sinan58
04.05.2015, 23:08
Sergen hoca Mersin maçından sonra hala inanamıyorum bu maç nasıl 1-2 bitti demişti demekki Mersin'e has bişey değilmiş oluyormuş hocam eminim bugünde aynısını Fatih tekke düşünüyordur

58Yiğidoo58
04.05.2015, 23:12
8'i 30u aşmış işe yaramaz artı 2 kaleci hatta 3 kaleci gidecek. Yepyeni bir Sivasspor gelecek. İskelet çöktü kadiri artık durduramıyoruz. Yalnız bu maçta hepsi isyan etti. tamam tff Galatasaray felan filan geç geç. Ağalar beyler 3 senede bir bu takımın iskeleti değişecek gençleşecek. Ama ya sergenin elinde ya başka birinin... bekleyip göreceğiz.:rolleyes:

58sinan58
04.05.2015, 23:20
Birinci yarı korku filmi ikinci yarı mutlu sonla biten bir aşk filmi izledik bugün

fark58
04.05.2015, 23:33
Bu maçtan sonra Burhan Eşer Kayseri ekonomisine katkısı olsun diye sanayi sitesinden DÖŞEME fabrikası için arazi bakıyormuş...

aozdemir
04.05.2015, 23:39
takımımız zor maçlardan sonra rehavete kapılmış. yorgunlukta var tabi.ama son bir hamleyle yendik erciyesi.

kolukisa
04.05.2015, 23:56
Öldük öldük dirildik ,tebrikler.

4eylul58
05.05.2015, 00:05
ilk yari bize cok farkli hesaplar yaptirdilar. bi daha boyle hesaplar yapmak zorunda kalmayiz inşallah.hersey icin teşekkürler Sivasspor...

teyfikyasir
05.05.2015, 00:06
Macin ozetini izleyebildim. Dogru duzgun bi ozette vermediler. Ama bizi yine ipten alan adam cicinho. Tecrube ve kalite bu olsa gerek. Kimsenin olmadigi yerde cicinho yine kale cizgisinde ve topu cikariyo. Herzaman olmasi gereken yerde. Emegine saglik burhan. Bize boyle bi galibiyet hesiye ettigin icin.
Ve seneye buyuk bir degisim sart. Herkeain degindigi konu bu. Biz bu sene logde kaldik insAllah. Simdiden transfer calismalari baslamali.

stain
05.05.2015, 00:06
maçın adamı tecrübesi ve bence bu sezonki en başarılı ve faydalı transferimiz ibrahim öztürk oldu . burhana haksızlık yapmayalım oda çok iyi oynadı sağ çaprazdan golü atmamış resmen döşemiş

maç sonucu büyük bir bayram var insanlar sevinecek şey arıyorlar devre arası sövüp sayan ben şimdi mutlu oldum ancak bazı sorunlarımız var ve bu maçtaki 3 puanla bu sezonu kapatmış olduk bu maçı çok rahat kazanabilecek bir takım olmamıza rağmen kupa yorgunluğu falan derken son dakika golüyle geçen hafta bize uygulanan tarifeyi rakibe uygulamış olduk .

şimdi gelgelelim boy boylamaya soy soylamaya

YÖNETİM

rıza çalımbaydan sonra takıma doğru dürüst takviyeler yapılmadı son dönemde alınan en önemli oyuncular da costa cicinho ibrahim öztürk diğerlerinin adı lazım değil diğerleri aleni olarak menajer kazığı diye tabir edilen cinsten gelecek sezona yönetim uyanmalı ve takıma çok ciddi 7-8 topçu alınmalı birde gelecek sezon takımın başında hangi hoca olacak sergenle devam edilip edilmeyecek mi bu belirsizlik bir an önce ortadan kaldırılmalı ve bu sezon çok berbat olan alt sıralardaki takımların ikramı sayesinde ligde kaldığımız unutulmamalıdır.

TEKNİKTREKTÖR

sergen hoca gelişiyle takıma bir ivme kazandırdı ligde vahim bir tablo içerisindeydik . kupada ise hiç bir iddamız yoktu. ligde paçayı bu maçla kurtardık kupada ise yarı finali gördük .

sergen hocayıda az buçuk anlamış dinlemiş izlemiş olduk. bunun sonucu hocanın bazı konularda artı bazı konularda eksileri olduğu ortada
artilari deplasmanlarda takımımız nasıl oynayacağı konusunda eskiye nazaran daha başarılı defansif anlamda takım daha iyi
eksileri ise takıntılı bir tutum sergilemesi mesela aydını güya affetti ama adama hiç süre vermedi . elinde sol bek genç fatih varken ziyanın yokluğunda ümiti orda zorlama bir şekilde oynattı . trabzon maçında ve oyuna sonradan girdiği dönemlerde etkili olan musa sinanı gelecek sezon için bu takıma kazandıramadı. ve bana göre bir handikapıda şuana kadar sergen hiç kendi kurduğu bir takımın başında olmadı hep birilerinin hazır bıraktığı takımları aldı çalıştırdı ve kendinden öncekilerden daha başarılı oldu ancak kendisinin bir transfer politikası varmı yokmu varsa bundaki başarı oranı ne olacak bunu bilemiyoruz

TAKIM

takım olarak artık çok yaşlıyız ve kadroda ciddi anlamda revizyona gitmemiz gerek bu sezon alt sıralardaki takımlar kötü olmasa biz şuan ligde geleceğimiz olup olmadığını tartışıyor olurduk . takımdaki misyonunu dolduran oyunculara teşekkür edilip yollanmalı . kadronun kemiğini oluşturacak olan oyuncularımızla yeniden masaya oturup sözleşmelerini uzatmalı ve bir an önce dış transfere başalmalıyız

TARAFTAR

bu sezon pasolige geçilmesinin sıkıntısını yaşasakta bu sıkıntıyı aşmaya başladık . gelecek sezon yeni stad yeni heyecan yeni transferlerle taraftar iyi bir girş yapacak ve terketmediği takımına ciddi ölçüde sahip çıkacaktır diye düşünüyorum

oyuncularımızı yeniden kutluyorum ve gelecek sezon planları yapmak üzere üzerine vazife olan bütün herkesi çalışmaya davet ediyorum

hakangulac
05.05.2015, 00:12
Geceb hafyaki sanssizligin tam ve hatta fazlasiyla bir telafisi oldu. Birde kupada hakem onumuzu kesmese rovansa soyle 1-2 ile gelseydik ne olurdu be...

cılgınsivas58
05.05.2015, 00:23
şansımız raver gitti maçı kazandık yalnız eleştirilecek çok oyuncu var ziya,ümit,i.akın utaka batuhan
batuhana ve utakaya teşekkür edilip sezon sonu yollar ayrılmalı
ve birdaha beleşci transfer yapılmamalı..

cılgınsivas58
05.05.2015, 00:26
seneye yok beleşse alıyım aman param gitmesin dur bu beleşmiş bunu da alıyım diye bir düşünceye kapılmamalı
yönetim kesenin ağzını açıp sergen hocanın istediği tüm transfer yapılmalıdır
seneye revizyon şart
ziyayla,ümitle olacak işler değil

Morten58
05.05.2015, 00:28
Olur mu Olurrrrrrrr bal gibi olurrrr , sen yeterki inan olur. !!!

onur0634
05.05.2015, 00:58
Çekirge 2 sıçradı; bu sezonda paçayı kurtardık:)

onur0634
05.05.2015, 01:02
Yeni yapılan stadın girişine sergen yalçının heykelini yaptırmalılar.Ancolotti morinuho gelse bu takımı ligde bırakamazdı...

badof58
05.05.2015, 01:53
İyisiyle kötüsüyle, biraz şansımızın yardımıyla biraz bu anları oynamadaki tecrübemizle kazandık, düştük bittik dediğimiz yerden lige tutunduk, Sergen'e büyük bir borcumuz oluştu, tebrik etmek lazım. 2. yönetime de kızamasam da bu işin yürümeyeceğini öğrenmiş oldular, kesinlikle ders çıkarılması lazım, seneye bir çok yabancının da lige katılmasıyla çok önemli patlama yaşayacak takımlar görebiliriz, alttan yine gayseri geldi, onla rekabet önemli :Dadad ..

Maçı böyle kapatalım ne felaket tellalığı yapalım ne de göklere çıkaralım, galibiyetin tadını çıkarıp gerekli dersleri alalım yeter, bu takım paslı ve bencil olmadığı sürece abartmıyorum ligdeki her takımı yenebilir ama yine de defans ve kaleye takviye de şart ..

eyuphulagu
05.05.2015, 02:50
Maçın başından sonuna kadar hop oturup hop kalktığımız bir maç oldu...ilk yarı yokları oynayan bir sivasspor;2. yarı maçı kazanmayı isteyen bir sivasspor..İlk yarı rakip orta sahada iyi pres yaparak sivassporu orta sahada kilitleyip kontra ataklarla gol aradı..Baktı ki sivasspor üstüne fazla gelemiyor o zaman daha fazla üstümüze gelmeye başladı...İlk gol de 2 gol hep sol taraftan geldi...İlk golde kademe hatası yapıldı ve kaleci de hata yapınca golü yedik;arkasından Ziya nın yerine ısınmadan oyuna giren Fatih in acemiliğiyle penaltıdan golü yedik...Rakip bilhassa Cicinho nun kanadını ilk yarı çok iyi kapadı;Burhan da gününde olmayınca ..Sivassporun atacağı gol şişirme toplara kaldı;Batuhan ı da defanstaki siyahi oyuncu iyi tutunca sivassporun işi tesadüflere kaldı..2.ayrı rakip skoru korumak için defansa çekilince biz de daha fazla üzerlerine gittik..Bilahassa Cicinho rakibin sol tarafını adeta felç etti..Atıf ve Burhan da burada Cicinho ya eşlik edince ataklar ve goller de hep buardan geldi..Oyuna giren İ.Akın ın 1-2 pozisyondaki serbest vuruşlar hariç sahada adeta gezdiğini düşünüyorum..Hatta 1-2 tane topu rakibe kaptırarak kontratak yememize de yol açtı..İ. Akın hala sivasspora 1 maç kazandırmış değil;umarım fb ve kupa maçında sivasspora katkı yapar...Kaleci Ertuğrul hiç güven vermiyor;f.b maçında umarım daha iyi oynar...İbrahim kardeşim bunca yaşına rağmen bugün sahanın iyilerindendi..Attığı gol takımı ateşledi...Fatih ise 2. yarı daha iyi oynadığını düşünüyorum..Fatih tecrübe kazandıkça bence daha iyi olacak...Sakatlığı geçemeyen Ziya nın oynatılmasını yanlış buluyorum...Hakem ilk yarı kötü bir maç yönetti;2. yarı ise ilk yarıya göre daha iyiydi...Sivasspor Cicinho ya dua etmeli;umarım bu formunu seneye de devam ettirir...Haftaya f.b maçı çok daha zor geçecek...

u2sivasspor
05.05.2015, 03:24
Sezonu kapattığımız maç olarak futbol adına hiçbişey yoktu çok rahat almamız gereken maçı zora sokup sonra olması gereken skora sevindik oyuncuları tek tek tebrik ediyorum ancak i.akın ve batuhan hiçbirşey gösteremedi bi sözümde erciyes seyircisine (taraftar değil) biz kümeye diye bağımadan kendi kendilerine gelin güvey olup akıllarınca laf etmeye çalıştılar ama o da ellerinde patladı

Rallim58
05.05.2015, 09:12
Yapılan tek transfer olarak gördüğüm, tecrübesi ile İbrahim Öztürk ve Burhan Eşer'in eseridir Erciyes galibiyeti...

Aatıf bildiğini okumaya devam etmesinin perde arkasında, kulağına kar suyu kaçırıldığını da düşünmeye başladım...

SivasLady
05.05.2015, 09:14
son ana kadar cileden cikaran bir mac oldu. kazanan tarafin biz olduguna sevinirken oynanan sac bas yolduran futbola diyecek cok söz olsada bu saatden sonra sadece 3 puan önemli

34MUAMMER58
05.05.2015, 09:26
Elbette böyle 60 dakkasını rezil kepaze bir oyun şekliyle oynadığımız maçı 2-0 dan gelip 2-3 kazanmamız çok güzelde,maçın 90 dakkasına baktığımızda maçın hakkının erciyesin hakkı olduğunu düşünüyorum,direkten dönen top var,cicinyonun çizgiden çıkartığı gol var,kaleyi 5 cm farkla ıska geçen 2 pozisyondaha var,topu eveleyip gevelemeden paslaşsalar,fleminxin ceza sahamızda ayakları birbirine doaşmasa atabileceği bi dolu pozisyon var,maç içerisinde yapılan pas hatalarını gördükçe sinirden kahroldum,böylesine kritik maçta böyle kötü oynamaya kimsenin hakkı yok,eğer şu maçı aldıysak mecnun başkanın futbolcuları ikaz etmesi,atıfın,cicinyonun,burha nın istekloyunlarıyla arkadaşlarını gaza getirip maçı bırakmamasıyla kazandık,tabii rakibin teknik direktörünün acemi olması ,sivassporu 2-0 dan sonra geride bekletmeside ,drente ve ediyonyonun kadro dışı olmasıda sivasporun şansıydı,uzun lafın kısası sivasspor dün ipten döndü,ziyanın bölgesinde anılcanmı ne biçocuğu durduramadık ,ALLAH tan sakatlanıp çıktı yoksa enaz 2 goledaha sebep olurdu,2 golde zaten onun ,diyeceksözbulamıyorum artık,erciyes gibi bir takıma bu kadar pozisyon veriyorsa,eneramoyu hiç uğruna kayseride oynatıp sakatlatıyorsa,ziyayı tam iyi olmadan oynatıp sakatlatıyorsa,nasıl bir antrenman şekli uygulayıp i.toramanına zezon kapattırıyorsa,kenarda yılların tecrübesi abdurahmanı,musa sinanı,mehdiyi,aydını,şu yorgunlukta ve sıkı maç trafiğinde kullanmıyarak hangi akla hizmet ediyorsa sergenide anlamış değilim.sonuç kimseyi kandırmasın ,sivasspor farktan kurtuldu bazı oyuncuların istekli oyunuyla kazandı ligde kaldık diyebilirim ,buseneyide rakiplerin kötü olması yüzünden atlattık sayılır ders çıkarmak lazım galibiyette emeği geçenlere teşekkür ederim

Ferhat06
05.05.2015, 09:35
Yapılan tek transfer olarak gördüğüm, tecrübesi ile İbrahim Öztürk ve Burhan Eşer'in eseridir Erciyes galibiyeti...

Aatıf bildiğini okumaya devam etmesinin perde arkasında, kulağına kar suyu kaçırıldığını da düşünmeye başladım...

Atıf efendi futboldan ziyade buz pistinde 'artistik patinaj' yapıyor, dans ediyor resmen hazır tribünde orkestrayı da buldu.Adam kendini eğlendiriyor gidiyor dönüyor çalım atıyor bi daha atıyor bi daha dönüyor kaptırıyor.:mad:

shang
05.05.2015, 09:37
temposuz ve çok kötü oynadığımız maçı çevirmek önemliydi bizi ligde tutan galibiyet oldu.Bundan sonrası teferruat gelecek sezonun planlamasına başlanmalı bir revizyon gerekiyor açıkça ortada o kadar çok puan kaybettik ki abuk sabuk kayıplar olmasa ilk 4 te rahatlıkla bitirebileceğimiz bir sezondu.

Rallim58
05.05.2015, 09:56
Atıf efendi futboldan ziyade buz pistinde 'artistik patinaj' yapıyor, dans ediyor resmen hazır tribünde orkestrayı da buldu.Adam kendini eğlendiriyor gidiyor dönüyor çalım atıyor bi daha atıyor bi daha dönüyor kaptırıyor.:mad:

Burhan Eşer ve ardından Cicinho ile olan temaslara şahit olunca, perde arkası düşüncelerimizde yanılıp-yanılmadığımızı bekleyip göreceğiz...

Soyözen
05.05.2015, 09:58
Çok kötü oyunla mucize gibi 3 puan aldık. Çok iyi oynayıp da eli boş bitirdiğimiz maçlara sayalım bunu.

Takımda genel olarak bir düşüş var, kimse iyi oynamadı diyebiliriz. Burhan bile iki gol atmasına rağmen kötüydü, Aatıf, Utaka, İbrahim Akın...

Hele ki İbrahim Akın sanki ölmüş gibi, adam ilk geldiği birkaç maçta ne güzel ümit vermişti sonra ne oldu bilen yok.

Ziya'nın yokluğunda oynayan Fatih de bazen iyi oynasa da hatalar yapıyor. Girer girmez acemice penaltı yaptırması gibi. Gelecek vaadeden genç yetenek dediğin Ozan Tufan gibi olur, Fatih gibi değil.

Kalan maçlardan iki puan falan daha alsak yetecek gibi görünüyor, bir seneyi daha düşme korkusu ile yaşayıp bitirdik galiba.

Tek umudum inşallah seneye Sergen Hoca bir yere gitmez ve takımı istediği gibi şekillendirir. Zaten Sergen Hoca eğer istediği oyuncular alınıp takımda istediği revizyonu yapamazsa (yönetim buna izin vermezse) çeker gider bence. Yani yazın sonlarında eğer giderse bilin ki yönetim istediği transferleri yapmıyor.

Bir de maçtan sonraki açıklamalarına hayran kaldım. Dobra dobra net bir şekilde konuşuyor valla özlemişiz bu durumu.

karamik
05.05.2015, 10:27
Ilk yarı baktık durum iki Sıfır hemen carloscu hemşerilerim karanlıklardan çıktılar ve chat sayfasında başladılar yönetime ve Sergen'e verip veriştirmeye daha sonra ikinci yarı başlayınca tipik carloscu özelliğindeki bu arkadaşlar durum 2-1 olunca yavaştan ayrılmaya başladılar ve 2-3 kazanınca da Karanlığın içine tekrar yolculuk Yaptılar.sevgili Yiğidolar birkere daha diyorum Sivasspor ligin en iyi yönetilen ilk beş Takımı'ndan birisidir mali tablo ve sportif başarılar bunun kanıtıdır elimizdekinin değerimi bilin

ready
05.05.2015, 11:08
sergen hoca hakemlerle ugraşacagına biraz da takımla ilgilen gelecek sezonun transfer politikasını şimdiden hazırla yönetim kuruluda bi zahmet sırf transfer yapmak için transfer yapmasın dogru ve eksik mevkiler için transfer yapsın

58svs58
05.05.2015, 12:06
kazanan haklıdır o kadar.

58svs58
05.05.2015, 12:06
bu rize küme düşer

ezelşener
05.05.2015, 12:17
Artık Adem Koçak'ında ipinin kesilmesi lazım.Bu nasıl oyundu her pası hatalı verdi.ve Sergenide çıldırttı.Sürekli geriye oynaması da cabası.sezon sonu ilk gönderilecek oyuncu Adem olmalı.

halilxx58
05.05.2015, 14:08
Maci izleme firsatim olmadi. Maci telefondan livescore programindan takip ederken birde baktim mac 2-1 den 2-3 e gelmis :D

Macin ardindan özet görüntülerle Sergen hocanin mac sonu aciklamalarini dinledim, gercekten süper konusmus Sergen hoca. Yillardir bizim burda yazip yakindigimiz konulari acik ve net bir sekilde dile getirmis ve yönetimin koyamadigi tepkiyi koymus.

sebasteia
05.05.2015, 14:49
sergen hoca hakemlerle ugraşacagına biraz da takımla ilgilen gelecek sezonun transfer politikasını şimdiden hazırla yönetim kuruluda bi zahmet sırf transfer yapmak için transfer yapmasın dogru ve eksik mevkiler için transfer yapsın

sergen hoca ile ilgili bir hazımsızlığın olduğunu düşünüyorum. sen de sergen hoca ile uğraşmayı bırak da taraftarlık yapmaya bak.

yigido yakup
05.05.2015, 18:53
Kazanan haklidir 3 puan engüzel olani bizim takim az bi strese girdimmi koparip aliyor maclari

hersey bi tarafa Sergen hoca geleli takim 15 macta 24 puan toplamis buna birde evimizde rahat durumdayiz diye hediye ettiklerimiz eklenmis olsaydi müthis bi basari hele birde Forvet oyuncumuz sakatlanmasaydi göreydik halayi

Tüm Türkiye bizim yönetimimize sapka cikarirken bu forumlarda fos fos atanlar yönetimi baskani topa tutanlar vardi simdi hic sesleri cikmiyor

sivassporhersey
05.05.2015, 19:04
Ertuğrul ertuğrul ertuğrul başka birşey demiyorum,ya korcan acil gelicek yada ertuğrul biran önce motive edilip çalıştırılacak vasat oynuyor.

A.Turan Korkmaz
05.05.2015, 19:08
Bu maç uzun yıllar unutulmayacak maçlardan biri oldu.
- Ziya'nın hatasıyla ilk golü, onun yerine giren Fatih'in hatasıyla 2. golü yedik.
'Sol kolum yaralı, kürek tutmuyor' türküsünü söylettiriyor.
- Maç 0-2 iken Vleminx'in kafa vuruşu direkten dönüp, kalecimize de çarpıp sahaya dönüyor. Maçın dönüm noktası orasıydı galiba.
-Maçın yıldızı Burhan'dı gerçekten. İbrahim Öztürk'ün golünde yapılan ortaya ilk vuruşu yapıp defansı oyalayan ve karambolü sağlayan da oydu, diğer iki golü atan da. Adeta maçı Erciyesspor'un elinden çekti aldı. Mükafat olarak da sözleşmesi 2. yıl uzatıldı.
-Mecnun başkan, hiç adeti olmasa da devre arası soyunma odasına girip oyunculara konuşma yapmak zorunda kaldı. 'Bu maçı almadan Sivas'a dönmeyelim' sözü etkili olmuş ki maçı çevirdiler.
- GS ve FB maçları öncesi kafamız rahat bir konumda maçlara çıkacak olmamız, bizden çıkış beklemeyenlere acı sürprizler yaşatabileceğimizi işaret ediyor. Tersi de olabilir tabii. Ama futbolcular bundan sonra gelecek sezon takımda kalabilmek ve sözleşmelerini uzattırmak için oynamalılar. Maç performanslarına bu açıdan bakacağız.
- Sergen hoca, doğruları bazılarının yüzüne tokat gibi vurmakla risk aldı ama daha önce de hadislerden değinildiği gibi 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır'.
Artık sıradaki maçlara rahaaaat rahat bakabiliriz.:)

savaş2
05.05.2015, 19:45
***son 4 macdır Takım cok cok kötü yinede sergen hoca hep aynı kadroyla cıkıyor,FB macında kaleci,cicinho,ibrahim oztüırk ve adem haric diğer oyuncuları kesmesi gerekir, yoksa buyuk fark yeriz.

ertuğrul

apo,kosda,i.öztürk,ziya

adem

cicinho,musa ,mehdi.

i.akın -aydın

Külhan
05.05.2015, 19:57
Batuhan i hattinden fazla büyütüyoruz onun süperligde hic degeri yok lig bittiginde isteyen varsa hemen az bir karsiliga verelim zannetmiyoruzki alacak cikmaz her oyun ölüp ölüp diriliyoruz bizde forvetmi varki lig bitimini iple ceker olduk daha bes maclik periyot varki sormayin henüzde yerimiz garanti degil eger alttakiler puan alamaz sa o zaman isimiz kolaylasacaktir yoksa yorgunluk had safhada bakiyoruzda 60 dan sonra dökülüyoruz sonumuz hayrola

cengo64
05.05.2015, 22:01
Bu kadar kötü oynayıp bu maçı aldıkları için tebrik mi edelim şimdi.Sergen e şünü soruyorum; geldiğinden beri banko oynattığı Adem i niye aldı oyundan.Bişey mi dank etti kafasında.Bu kadar maçtan sonra hazin şekilde niye rakip kaleye gidemediğimizi mi gördü bu maçta.Biz onca maçtir ne diyorduk.Yan ve geri pas atarak ileriye gidemezsin.Bunu keşfetti demek ki.Şampanyacıyı niye aldı peki oyundan.Hiç etkisi yok ilerde birde defansa hiç katkısı yok.Gerçi onca maçın da bankosu ama bu sefer gördü Sergen nihayet.Da Costa nerdeydi.Sanırım Galatasaray maçındaki açık isyanı Sergen i kızdırmış.Ben ona yordum.Atıf da sanırsam Sivassporu gözden çıkarmış.Bu kadar hayati bir maçta bu kadar sorumsuz olunmaz.Bu takımdan kim kalsın seneye diye sorarsanız.Belki Musa Hakan Mehdi.Onları da Sergen oynatmıyor zatenl.Bence Sergen Sivas dan sıkıldı.Hep gergin.Bence mutsuz burda Yaşlandı.Saçlarına ak düştü.Bence gidecem derse dur gitme demenin alemi yok.Bence kaprisli,inatçı ve futbolculara karşı adil değil.Takımın fiziğini biraz yükseltti gerçi ama son 2 mactır kimyasını bozduğunu düşünüyorum.Gollerde bile yeterince sevinemedi takım.Herkes küsmüş gibiydi birbirine.Yönetimin şimdiden çok önemli görevi var.Teknik direktörlük işini hemen belirlesin ve faaliyete başlasın ve sakın ola Sergenin Beşiktaş flörtüne müsaade etmemeli.Takımda herkes Atıf da dahil kalacaklar ve gidecekler belirlensin.Bu seneyi de atlattık ama artık beleşe getirmeden düzgün bir takım kursunlar.Yok eğer , biz bu takımla alt liglere gidip futbolcuları müzeye kaldıracağız diyorlarsa o başka.

ready
06.05.2015, 00:18
sergen hoca ile ilgili bir hazımsızlığın olduğunu düşünüyorum. sen de sergen hoca ile uğraşmayı bırak da taraftarlık yapmaya bak.

benim taraftarlıgımı sorgulamak kimsenin haddine düşmemiş benim anlatmak istedigim sergen hoca hakemlerle polemige girmek yerine gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmasını düşünüyorum

gogohan
06.05.2015, 00:35
kayseriyi 2-0 dan 3-2 ye getiren futbolcuları ve teknik ekibi kutluyorum

stain
06.05.2015, 21:01
benim taraftarlıgımı sorgulamak kimsenin haddine düşmemiş benim anlatmak istedigim sergen hoca hakemlerle polemige girmek yerine gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmasını düşünüyorum

şuandaki belirsizliği yönetim çözecek sergenle mi devam edecek yoksa yeni bir hoca mı gelecek

sergen hoca polemiğe girdide bir zarar mı gördük zaten kaç sezondur doğranıyoruz eziliyoruz altı üstü pfdkya sevk edildi ordada birşey olmadı aksine ulusal basında bir kamuoyu oluştu artık kendilerine karşı boynu bükük ensesine tokat vur ekmeğini al devrinin sonuna geldiklerini anlayacaklar haksızlığa susan boynunu büken olmayacağız hakkımızı aramakla gelecek planlarıyla ilgilenilmediği anlamını çıkaramayız