Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLET FİYATLARI DÜŞECEK
SivasSpor.Com 07.12.2005, 23:30 Sivasspor Yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürmeyi hedefliyor.
Konyaspor maçı öncesi taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyan Sivasspor’da, Yönetim Kurulu, Konyaspor maçı bilet fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor.
Tüm Yiğidoların maça gelip takımlarını desteklemesini isteyen Yönetim Kurulu, bunun içinde bilet fiyatlarını aşağıya çekecek.
Yönetim Kurulunun Konya maçı bilet fiyatlarını Maraton 10 YTL, Kale arkası 5 YTL olarak açıklaması bekleniyor.
bu haber sivastakiler için gerçekten güzel...
umarım bununla beraber daha genç bağıracak destek verecek izleyici gelir...
Aturan_58 08.12.2005, 00:21 EVET YÖNETİM TARAFINDAN YAPILMILMIŞ GÜZEL BİR JEST TARAFTARA ,HERKES BU HAFTA MAÇA
Sahada eşsiz bir takım var(SİVASSPOR),muhteşem bir stad 4 Eylül stadyumu işte başkanımız bu güzelliğe daha bir güzellik katmak için bilet fiyatlarını düşürüyor bence kaçırılmayacak bir fırsat,SİVAStaki hemşehrilerimi ne yalan söyliyeyim kıskanıyorum.Bu maça gidilir geçen hafta harika bir mücadele örneği gösteren SİVASSPORumuz için avazımız çıkana kadar desteklenir,çekirdek yemek isteyenler,galibiyet sevincinin ardından o güzelim İstasyon caddemizden sevinç nidaları atarak çıtırdatır çekirdeklerini.
sivaslim 08.12.2005, 01:32 bu gerceklesırse cok ıyı olur ama bukezde bılet bulamayız:D
bu gerceklesırse cok ıyı olur ama bukezde bılet bulamayız:D
keşke gelinecek durum bu olsa... tek sorun bilet bulmamak olsun :)
sivaslim 08.12.2005, 01:34 Sahada eşsiz bir takım var(SİVASSPOR),muhteşem bir stad 4 Eylül stadyumu işte başkanımız bu güzelliğe daha bir güzellik katmak için bilet fiyatlarını düşürüyor bence kaçırılmayacak bir fırsat,SİVAStaki hemşehrilerimi ne yalan söyliyeyim kıskanıyorum.Bu maça gidilir geçen hafta harika bir mücadele örneği gösteren SİVASSPORumuz için avazımız çıkana kadar desteklenir,çekirdek yemek isteyenler,galibiyet sevincinin ardından o güzelim İstasyon caddemizden sevinç nidaları atarak çıtırdatır çekirdeklerini.
serdar sen nerdesınkı kardes
serdar sen nerdesınkı kardes
Mersinde yaşıyorum,bu mutluluğa birkaçkez nail olduğum için ne yalan söyliyeyim içim gidiyor oraları düşününce...
sivaslim 08.12.2005, 01:41 Mersinde yaşıyorum,bu mutluluğa birkaçkez nail olduğum için ne yalan söyliyeyim içim gidiyor oraları düşününce...
kalbın burdaya oda yeter
kalbın burdaya oda yeter
Tek avuntumuzda bu zaten.
Kaptan-58 08.12.2005, 07:37 GERÇEKTEN SİVASTA OLANLAR İÇİN İYİ HABER..
CÜSSKB-Aynur 08.12.2005, 07:53 Bundan sonra stadyumda boş yer görmeyiz inşallah.
keşke gelinecek durum bu olsa... tek sorun bilet bulmamak olsun :)
bilet bulamamak önemli deyil önemli olan konyayı yenmek ve yenecegiz
murat_kılıc 08.12.2005, 08:34 yeneceğimizden hiç şüpeniz olmasın
BİLET FİYATLARI ÇOK UYGUN,HAVALAR MÜKEMMEL GİDİYOR,MAÇ PAZAR GÜNÜ YANİ MAÇ İÇİN BÜTÜN ŞARTLAR MÜKEMMEL.BİZEDE DÜŞEN STADIMIZI TIKA BASA DOLDURARAK TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLMAK...
serrkann58 08.12.2005, 08:44 Yönetimin taraftarlar için yaptıgı çok güzel jest lerden biri inşallah tarftarlarımızda stadımızı dolduracak ve maç sonuna kadar destek olucak
Etem-Murat 08.12.2005, 08:52 HADİ YİĞİDOLAR MACA MACA BAKIN YÖNETİMDE SİZE BİLETLERİ UCUZA VERECEKMİŞ NE OLUR SAHA DOLSUN ARKADAŞLAR
BekirBayrak 08.12.2005, 09:00 cok ıyı olur cccokkkkkkkk
1967_DERNEK_10UR 08.12.2005, 09:25 TARAFTARIMIZ HER ZAMAN TAKIMININ YANINDA..ORTALAMAMIZ İNŞALLLH 10 BİNİN ALTINA DÜŞEMEYECEK..
1967_DERNEK_10UR 08.12.2005, 09:33 BÜYÜKSÜN MECNUN ABİ...
ydemirkaynak 08.12.2005, 11:34 valla ben bilet fiyatlarının dusmesını istemem. bilet fiyatlarından şikayet edenler sahada trilyonluk futbolcuları izlediğini unutmasın.o kadar beleş olmaz. stad gelirlerini artırmak için bütün takımlar uğraşırken bizimkiler düşürecek galiba. iki haftada bir kere 20 ytl verip izleyemeyecek adam yok. bu işe gönül veriysek bilet fiyatlarından şikayet etmeyeceğiz
ydemirkaynak 08.12.2005, 11:37 bide bişeyi anlamadım. beşiktaş macında seyirci sayısı 3 bin küsür olarak anons edildi. bu mümkün degildi. bişey anlayan varmı?
nalcaci4ever 08.12.2005, 11:55 bilet fiyatlarınız cok uzun bizimkilere gore.bizimkiler de son haftalarda indirim yapmışalrdı ama bu akdarı pes bravo yönetimnize...
Etem-Murat 08.12.2005, 11:59 bide bişeyi anlamadım. beşiktaş macında seyirci sayısı 3 bin küsür olarak anons edildi. bu mümkün degildi. bişey anlayan varmı?
BENDE ANLAMADIM KARDAŞIM 3000 KİŞİ DENİYOR SAHA YARI DOLUYDU BENDE BİR ANLAM VEREMEMİŞTİM DEMEKKİ HALA BEDAVA NASIL GİRİLİR O FORMÜL KULLANILIYOR
acakislalimahoni 08.12.2005, 12:17 keşke gelinecek durum bu olsa... tek sorun bilet bulmamak olsun :)
Valla günay gardas ne diyiym bu avatarı trabzon macında olimpiyatta cektiydim hatta o gün sivasspor.com üyelerinden birçok arkadaşımızla tanıştık hatırlarsan o gün ne kadar bağırdık ki maçtan sonra 10 gün sesimiz kısık gezdik sivastaki yiğidolar siz memleket havası alıyonuz ki sizin kat kat fazla bağırmanız gerek
YÖNETİM KIYAK GEÇMİŞ TARAFTARA.BU FIRSATI KAÇIRMAYIN.
HAYDİ YİĞİDOLAR 4 EYLÜLE...
bulent58 08.12.2005, 12:34 gerçekten çok iyi olur sivasın vefakarseyircisi hiç bir şeyden esirgemeyip deplasmanlara gidiyor bu jesti taraftar fazlasıyla hak ediyor
UMTçarşı 08.12.2005, 12:35 düşsün düşsün millet gelsin
Etem-Murat 08.12.2005, 12:37 HADİ YİĞİDOLAR MACA BİLETLER DÜŞECEK SAHA DOLAR İNŞALLAH
CÜSSKB-Aynur 08.12.2005, 13:34 Sivasspor Yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürmeyi hedefliyor.
Konyaspor maçı öncesi taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyan Sivasspor’da, Yönetim Kurulu, Konyaspor maçı bilet fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor.
Tüm Yiğidoların maça gelip takımlarını desteklemesini isteyen Yönetim Kurulu, bunun içinde bilet fiyatlarını aşağıya çekecek.
Yönetim Kurulunun Konya maçı bilet fiyatlarını Maraton 10 YTL, Kale arkası 5 YTL olarak açıklaması bekleniyor.
Ayrıca stadyuma gençleri çekmek bakımından,
Öğrenci indirimleri yapılması çok iyi olur.
UMTçarşı 08.12.2005, 13:38 Ayrıca stadyuma gençleri çekmek bakımından,
Öğrenci indirimleri yapılması çok iyi olur.
ayrıca ailelere yönelikte bir kampanya yapmaları gerekir bence
bbptek58 08.12.2005, 14:17 zaten 5 milyona bilet satılıyo...bu kadar indirim yeterli...
yönetim kurulumumuza gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederim fakat bu ne zamana kadar devem edecek eminim bu hafta stad dolup taşacak
rayci furki 08.12.2005, 18:02 çok güzel bir haber bilet fiyatları düşerse konya maçını stadta yer kalmayacağını şimdiden düşünüyorum
rayci furki 08.12.2005, 18:04 tüm camiaya tüm yönetime buradan teşekkür ediyorum inşallah tüm taraftarlar bu maça gelir geleceğinide umuyorum
Aman arkadaşlar bizim biletleride satmayında:D, yoksa biz dışard kalırız çatlarız valla:D
1967_DERNEK_MUSTAFA 08.12.2005, 19:01 SAKIN BUNADA FAZLA DEMEYELİM
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 08:50 YÖNETİN ARTIK BİZİZ DUYUYO DESENE.KENDİ SAHAMIZDA DAHA GÜÇLÜ Bİ SES ÇIKMASI İÇİN BUNUN GEREKLİ OLDUĞUNU ARTIK YÖNETİMDE ANLAMAYA BAŞLADI SANIRIM.SİVAS TA ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN İNSANLARI GÖZÖNÜNDE BULUNDURARAK BİLET FİYATLARININ AŞŞAĞI ÇEKİLMESİ KADAR DOĞAL BİRŞEY OLAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...!
Etem-Murat 09.12.2005, 09:11 HAYDİ YİĞİDOLAR MACA GİDELİM SAYI DOLDURALIM DOLDURALIMKİ YÖNETİMDE ANLASIN YAPTIGI BİLET PARASININ AŞAĞI CEKİLMESİNİN NE KADAR SEYİRCİ TOPLADIĞINI
HAYDİ HAYDİ ALLAH AŞKINA DOLDURUN ŞU TÜRBÜNLERİ
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 09:32 DİYAR BANA KALSA SİZİ HİÇ SAHAYA ALMAMADA NEYSE
serhankaburcuk 09.12.2005, 12:21 Yönetimin bu jestine karşılık eğer bu haftada stadyum dolmaz ise bu takıma çok ayıp etmiş oluruz...Takımın bize en çok ihtiyacı oldugu zaman bu zamandır...HAYDİ YİĞİDOLAR 4 EYLÜLE.....
İNŞALLAH BU DEFA STADYUM DOLACAK BUNA EMİNİM ....
SERHAN GARDAŞ GOOOOOL SESLERI KOCAELINE KADAR GELECEGİNE EMİNIM ...
ElbeyLi58 09.12.2005, 14:02 .............................. .......................
Sivasspor Yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürmeyi hedefliyor.
|