bahbaba58
10.05.2015, 13:24
Sivasspor sayesinde para kazanan Sivas'ın gelişiminde en büyük etken olan Sivassporu en çok sizin tutup sahiplenmeniz gerekir.
Eve bir ekmek yerine 2 ekmek daha fazla götürüyorsanız bunun nedeni Sivasspordur.
Ama sizin gibi kalleşler bu memlekette olduğu sürece bu memleket gelişmez.
Yazıklar Olsun...
Sivasta esnaf olup 3 Büyütülmüşlerin yalakalığını yapanlardan Lütfen alışveriş yapmayın, onların müşterileri o çok sevdiği İstanbul Kulüpleri gelip alışveriş yapsın...
KÖPEKLER BİLE SAHİBİNE İHANET ETMİYOR !!!
videoyu izleme linki:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=84030 5616007284&id=121132001257986
Bunları görünce bütün şevkim kaçıyor acaba diyorum bende mi bir tuhaflık var ulan kansız biz İstanbul'da deplasmana gidince bizlere özellikle sivaslılara Yönelik Irkçı tezahüratlar yapan bu üçüncü sınıf büyütülmüş Takımları tutmayın bunu yapıyorsanız da gurur ile çıkıp konuşmayın
58fatihcan
10.05.2015, 14:13
Ulan bize yunan takımı muamelesi yapan yaycı kuruluş bile "Sivasın kalbi Sivasspor ile atıyor " yazmış. Görüntüler tam tersi. Sivas da Sivasspor namına daha çok şeyler yapılmalı. Videodaki abimiz gibi "illa ki şampiyonluk yolunu tekrar yaşayacağız" iye düşünülmeli
PETKOVİC
10.05.2015, 14:58
Arkadaşlar ben saygı duyarım sonuçta sivassporumuz 3.ligdeyken falan illaki hepimiz istanbul takımlarından birini tutuyorduk kimse inkar etmesin. ben kendi adıma söyleyeyim 1.lige çıktığımızdan beri tek takımım sivasspor oldu gerek sivastaki gerek deplasman maçlarına sayamayacağım kadar gittim. istanbul takımlarını tutana da hakaret edip saygısızlık yapmam sonuçta spor bu kimsenin kimseye niye bu takımı tutuyosun deme hakkı yok hele hele "it köpek" gibi bir insana yakışmayacak kelimeleri kullanmaya hiç yok!
34MUAMMER58
10.05.2015, 14:59
Sivaslı kimdir?yada şöyle sorayım gerçek sivaslı kimdir?sivaslı deyince nasıl 1 insan profili gözünüzde canlanıyor?sivasda yaşayanların yada göçenlerin nekadarı gerçek sivaslı?bu soruların cevabını araştırıp buldummu ,sivasdaki böyle görüntülerin normal olduğu anlaşılır,herkes belki belli birzaman 2 takım tutmuş olabilir ,bu trabzon harici tüm şehirlerde aynıdır,sivasda daha fazladır,birden değişmesi ,yada tarihin akışı içinde değişmesinide beklemiyorum,ben yalnız sivassporluyum ömrümde hiç büyütülmüş takım tutmadım diyenlerde külahıma anlatır ancak,sivasspor tarihine bakacak olursak,gerek alınıp satılan oyuncular,gerek sivasspora gelen teknik direktörler ,ağırlıklı olarak fb kökenlidir,sivassporun başkanı ve yönetimide fb lidir,sivasın vekilleride fb,gs,bjk lidir,sivasın yerel medyasında sivassporu krtik eden yazar çizerlerde ille bu takımlardan birine sempatisi vardır,böyle gırtlağına kadar büyütülmüş takım sempatizanı birşehirde esnafında bu takımları tutması normaldir,bana kalsa değil alışveriş yapmayı bunlara sivasda 2 soluk aldırmam,evine değil 2 ekmek 1 dilim ekmek dahi götürmesine izin vermemde ,adamlar dönse deseki ,yaw beni boşverin siz önce rakip taraftarın içine karışıp sivasa sövenleri bi temizleyin,sivasın başına sadece sivassporla anılan yönetici getirin,sivasspordan başka takım tutan vekilleri bu şehire sokmayın,ondan sonra sıra bize gelsin derse neyapacaksınız?
sivaslıadem
10.05.2015, 15:25
Linki açma gereği duymadım
o adamların günahı TV'ye çıkmak mı
daha bilmediğimiz yüzlerce esnaf var
67de Kayserili esnafın günahı neydi de adamların dükkanlarıni yağma ettik
Trabzon 70 li yıllarda sampiyonuklar yasamasaydi onlar da bu seviyede bağlı olamazdı
eğilim şehre sahip çıkma işinin başarıyla geldiği yönde
bursada şampiyonluk ile nelerin degistigine tanıklık ettim
Bu sekilde bu esnaflari hedef tahtasına koymakla hiç bir şey elde edemeyiz maalesef
Herkes bu sitedeki gibi tek takım tutmuyor
Önce başarılı olalım, arkası hızla gelecektir
Hepimiz önce İnsanız, bunu unutmayalım
Linki açma gereği duymadım
o adamların günahı TV'ye çıkmak mı
daha bilmediğimiz yüzlerce esnaf var
67de Kayserili esnafın günahı neydi de adamların dükkanlarıni yağma ettik
Hepimiz önce İnsanız, bunu unutmayalım
O 44 Şehidin yakınlarından biri olmadan bunun hangi insanlık ile ifade edildiğini anlayamazsın ya 44 kişi hayatını kaybetti tamam anladıkta bu kayserililerin dükkanlarını neden yağmaladık onu Anladık diyorsun ya bu başlığı kaldır Kardeşim yorumlar daha can sıkıcı Belli ki Hal esnafı yalnız değil onlarla kalbi çarpan bir çok kardeşimiz var
Abdullah DuMaN
10.05.2015, 19:38
Kimin hangi takimi tuttuğu önemli değil adam olan zaten memleketinin takımını tutar
Bence de tabii ki kendi takımın üst ligdeyken ayni ligdeki başka takımı tutmak laubalilik, bare kendi şehrinin takımının maçı olunca takımını tut, sonuçta bundan yine sen kazanıyorsun, Sivas bir alt lige düşse kazancın yarı yarıya inecek, başkasının ne takım tuttuğu ne işle uğraştığı dediğim gibi beni ilgilendirmez ama Sivas'ın maçı olduğunda git desteğini ver diğer gün kimi tutuyorsan tut, umrumda değil ..
yigido yakup
11.05.2015, 00:03
bu adi kani bozuklar Sivasspor olmadan hayatlarinda o tuttuklari takimlarin canli macini bile izleyemis stadi nerde bilmezken kendi ekmek yedigi sehrin degerine ihanet edenlerdir.
böyle kisiler kurumlar desifre edilmeli vede sivaslilarbu konuda da bilinclendirilmelidirler görün bakalim böyle yalakalar bu sehirden ekmek yiyebiliyorlarmi?
Sivasli olmayanlara sivasta yasamayanlara lafim yok bende baska sehirde yasiyorum ama sadece Sivasspor luyum
aozdemir
11.05.2015, 00:06
akıl işi değil. ama başarılar elde ettikçe bunlar tükenecek inşallah.
sıvaslıgenç
11.05.2015, 00:27
Tek çare Sivasta oluşacak TARAFTAR KÜLTÜRÜ...
ReFRaCToRY
11.05.2015, 09:14
Bayrak sızlar, bayrak sızlar,
Yere düşse bayrak sızlar.
Nerden bilsin KIYMETİNİ,
Soysuz sopsuz bayraksızlar!..