Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza Verilir mi?

Rallim58
10.05.2015, 20:17
http://i.hizliresim.com/7kgp8r.jpg (http://hizliresim.com/7kgp8r)
Emre Belözoğlu'nun küfür esnasındaki tavrı yayıncı kuruluş tarafından görüntülendi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakada sakatlık yaşayan Sarı-Lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu, 82. dakikada rakip oyuncuya yaptığı faul sonrası hakem Halis Özkahya tarafından sarı kart gördü.

Tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu'nun yerine aynı dakikada Raul Meireles oyuna dahil oldu. Kulübeye girerken sinirli tavırlarıyla dikkat çeken, Emre Belözoğlu'nun küfür ettiği yayıncı kuruluşun görüntüleri eşliğinde ekranlara yansıdı.

Birçok futbolseverlerin tepkisini alan Emre Belözoğlu'nun bu görüntüleri belge kabul edilerek, PFDK tarafından ceza verilip verilmemesi tartışılmaya başlandı.

antik58
10.05.2015, 20:47
Hepsi büyük futbolcu olma derdinde ama dünyaya baktığımızda bunun gibi hırçın agresif çamur hangi büyük futbolcu var!!! Sergen,Rıdvan, Hakan Şükür, Ronaldo, Messi, Beckham, veron, Zidane ve daha sayamadigim bir sürü iyi niyetli kaliteli futbolcu. Bunlardan hangisi bu adamın yaptığı pislikleri yaptı hiçbiri. Kısacası ceza falan almaz herşeyde olduğu gibi futboldada çoook eksiğiz ...

Ferhat06
10.05.2015, 21:26
Ceza almaz aksine madalya verilir.Futbolu bıraktığında büyük tecrübesiyle hocalık yapar.

58fatihcan
10.05.2015, 21:59
Abi küfür eden Sivasspor oyuncusu değil ki neden ceza versinler dimi İT Onlar

KIZILCAN
10.05.2015, 22:14
Çok karaktersiz asabi herifin teki bu. Gs de burağı sevmem, burda da bunu.

asinancetin583
10.05.2015, 23:30
Odul vermezlerse dua edelim derim

ihtiyar yiğido
11.05.2015, 04:51
PFDK gerekli cezaları verse idi Emre belözoğlu zatı bu terbiyesizliği yapamazdı. PFDK Anadolu takımlarına karşı ceza vermede Aslan kesilirken sesi çok çıkan güçlü takımlara ve oyuncularına karşı kedi olursa sahalarımızda daha böyle çok çirkeflikler görürüz.

Travis Bickle
11.05.2015, 09:22
emre-melo ve volkan denılen bu 3 oyuncuyu turk futbolundan temızleseler hıç olmassa bıraz ferahlar turk futbolu

Rallim58
11.05.2015, 10:33
emre-melo ve volkan denılen bu 3 oyuncuyu turk futbolundan temızleseler hıç olmassa bıraz ferahlar turk futbolu

Bunlara Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz, Volkan Şen'i de ekleyebiliriz...

Ferhat06
11.05.2015, 11:56
Bunlara Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz, Volkan Şen'i de ekleyebiliriz...

volkan'ı şenol hoca akıllandırdı.mum gibi oldu.darısı öbürlerine demiyeceğim çünkü melo gidiyor ayrıca yabancı oyuncu serbest olunca krallıkları biter.

4eylül
11.05.2015, 12:21
Karektersiz bir adam .Futbolcuğuluğundan çok küfürü konuşulan bu adam .futbolu bıraktıktan sonra yaptıklarından utanırmı bu utanmaz adam

B.DUMANLI
11.05.2015, 13:31
Hani bir sarki sözü varya,sanki Emre ve onun gibi futbolumuzda müzmin hale gelmis kisiler icin söylenen bir sarki;

´´AL KIZINI KOY CUVALA,SALLA SALLA VUR DUVARA´´.:)

68yasar58
11.05.2015, 16:18
İnsan oğlunun yaşı ilerledikçe efendileşir,
ama Emre de ise tam tersi 18 yaşında bundan efendiydi.

B.DUMANLI
11.05.2015, 17:10
İnsan oğlunun yaşı ilerledikçe efendileşir,
ama Emre de ise tam tersi 18 yaşında bundan efendiydi.

18 yasindayken bugünki mal varligina sahip degildiki.Parayi gördükce uctu ve sonunda istenmeyen bir karektere büründü.

Onlar tesislere girdikleri zaman el bebek gül bebek karsilaniyorlar,FIRCA atan yok,KIZAN yok.Bu sartlarda Emre´ninde saga,sola saldirmasi normal.

Dünyalari ben yarattim misali...Birde mizaci(asabi olmasi)buna uygunsa yaptigi olumsuzluklari fazla görmemek gerekli.

Galatasaray´da yillarca forma giydi cesitli basarilara imza atti,Fenerbahce´ye transfer oldugu gün;
´´Ben dogustan Fenerbahceliydim´´ dedi.Adi Emre´dir,ne yapsa yeridir.:)

Hos görmek lazim...

çorluluyiğido
11.05.2015, 17:12
tek cümle ile ' yerli melo ` son basım sözlüğe göre melo kelime anlamı ise-çirkef ötesi varlık

GokhanTurna
11.05.2015, 18:08
Tecrübeli oyuncuyu bir an "terbiyeli oyuncu" diye okudum. Okurken de inanamadım tabi, sonra tekrar baktım ki gözlerim beni yanıltmış.

ready
12.05.2015, 13:34
bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur emre 18inde agrasif saga sola çamur atan 30unda yine aynı emre vel hasıl kelam aynı tas aynı hamam