Orijinalini görmek için tıklayınız : Cicinho'nun talibi çok
SivasSpor.Com 19.05.2015, 10:00 http://resimzade.com/Show.html?i=45571&token=35492
Sivasspor'un yıldız ismi Cicinho'ya son talip Trabzonspor oldu.
Sağ bek arayışına giren trabzonspor, Bursaspor’un, bu bölgede oynayan oyuncusu Şener için çok yüksek bonservis bedeli istemesinden sonra rota iç pazardaki bir başka isme çevrildi. Fırtına’nın Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Brezilyalı Cicinho için para artı futbolcu türü bir teklif yapacağı bildirildi. Cicinho’nun da yeni bir heyecana sıcak baktığı ve Trabzonspor’dan aracılar vasıtasıyla gelen öneriyi olumlu karşıladığı öğrenildi.
Asistin kralı!
Geçen sezon Süper Lig’in asist kralı olan Cicinho, yine zirvede. Şu ana kadar 10 gol pası veren 34 yaşındaki Brezilyalı, bu alanda Trabzonsporlu Mehmet Ekici ve Bursasporlu Volkan Şen ile yarışıyor.
Fanatik
çorluluyiğido 19.05.2015, 10:07 fanatik mesaiye başlamış hadi hayırlısı.aslında şu fanatiğin başındakini bizim transfer komitesi başkanı yapıcan takımı 2 sezona şampiyon yapar:D
hakan367 19.05.2015, 10:20 site habercisinin de sitede biraz hareketlilik olsun dıye paylaştıgı fanatık haberlerını gülerek hayretle izliyorum:D
site habercisinin de sitede biraz hareketlilik olsun dıye paylaştıgı fanatık haberlerını gülerek hayretle izliyorum:D
eee nolucak bizim transfer yapacagımız yok yapsakda kıçı kırık adamları alırız site haberciside fanatikden alıntı yaparak siteyi canlı tutmaya çalışıyor
Cicinho’nun da yeni bir heyecana sıcak baktığı ..... adam her konuşmasında sivasta çok mutlu olduğunu söylüyor bari ölçülü bi şey atın
PETKOVİC 19.05.2015, 12:47 Cicinho şüphesiz sivasspor tarihine gelmiş en kaliteli en kariyerli en istikrarlı bir oyuncu. takımdan gitmesi çok büyük güç kaybettirir ama belli bir yaşa geldi en fazla bizde 1 sene daha oynar ondan sonra büyük bir ihtimal bırakır yada ülkesine gider. onun için ondan gelecek para çarçur edilmeyecekse yerine bir nebze olsun onun eksikliğini hissettirmeyecek bir sağ bek alabileceklerse satmayı düşünebilirler. en azından kulübümüze para kazandırarak gitmiş olur. aynı şeyleri aatıf için de düşünüyorum..
by_hunter 19.05.2015, 14:27 Artık bitmez bu haberler
Morten58 19.05.2015, 14:27 Cicinho şüphesiz sivasspor tarihine gelmiş en kaliteli en kariyerli en istikrarlı bir oyuncu. takımdan gitmesi çok büyük güç kaybettirir ama belli bir yaşa geldi en fazla bizde 1 sene daha oynar ondan sonra büyük bir ihtimal bırakır yada ülkesine gider. onun için ondan gelecek para çarçur edilmeyecekse yerine bir nebze olsun onun eksikliğini hissettirmeyecek bir sağ bek alabileceklerse satmayı düşünebilirler. en azından kulübümüze para kazandırarak gitmiş olur. aynı şeyleri aatıf için de düşünüyorum..
Her futbolcu satılabilir ama Cicinho asla, cünki istediğimiz parayı verseler dahi o parayla Cicinho'nun yerini dolduramayız. Ayrıca yaşından dolayı hic bir takım 500.000 TL den fazla vermezler . Hic bir Futbolcu vazgeçilmez değildir, ama Cicinho Sivasspor'umuz icin vazgecilmezdir.
I love Cicinho'ooo.
Ayrıca Trabzon'nun lekeli paraları , Sivas'ımızın kasasına girmesı Helal değildir.
DoomsDay58 19.05.2015, 14:42 Fanatik haberleri günde 2'ye çıktığına göre siteye daha az girmekte fayda var
Fanatiğe 20.05.2015 saat 18:00 e kadar atış serbest arkadaşlar :D :D :D
asinancetin583 19.05.2015, 15:20 ahahahah ne güldüm arkadaş yahu :D :D ayakkabısını veririz belki ama ikisi çok olur onlara tekini versek yeter
PETKOVİC 19.05.2015, 15:29 Her futbolcu satılabilir ama Cicinho asla, cünki istediğimiz parayı verseler dahi o parayla Cicinho'nun yerini dolduramayız. Ayrıca yaşından dolayı hic bir takım 500.000 TL den fazla vermezler . Hic bir Futbolcu vazgeçilmez değildir, ama Cicinho Sivasspor'umuz icin vazgecilmezdir.
I love Cicinho'ooo.
Ayrıca Trabzon'nun lekeli paraları , Sivas'ımızın kasasına girmesı Helal değildir.
yazdıklarımı iyi anlayamadığın aşikar
Morten58 19.05.2015, 15:50 yazdıklarımı iyi anlayamadığın aşikar
Hayir gayet iyi anladim. Sizin demek istediginiz , misal Motta gibi genc bir brezilyali bulunursa yada baska ülkeden iyi bir Sag bek bulunursa, Cicinho'nunda 1-2 yildan daha fazla oynamayacagina göre , hem gelecegede yatirim amacli düsünülebilir , demek istiyorsunuz.
Ama benim demek istedigim , Cicinho'nun yerini doldurabilecek sag bek yine alin , genc olursa. Ama Cicinho'da futbolcu insallah burda birakir diyorum.
Hem siz diyorsunuz Cicinho 1 yil oynarsa , satalim onun yerine 10 yil oynayabilecek sag bek alalim diyorsunuz. Saygi duyuyorum yorumunuza.
Lakin , Cicinho'ya kimse okadar para vermez , ve bu yüzden satilmasi gereksiz olur diyorum bende-
PETKOVİC 19.05.2015, 17:37 Hayir gayet iyi anladim. Sizin demek istediginiz , misal Motta gibi genc bir brezilyali bulunursa yada baska ülkeden iyi bir Sag bek bulunursa, Cicinho'nunda 1-2 yildan daha fazla oynamayacagina göre , hem gelecegede yatirim amacli düsünülebilir , demek istiyorsunuz.
Ama benim demek istedigim , Cicinho'nun yerini doldurabilecek sag bek yine alin , genc olursa. Ama Cicinho'da futbolcu insallah burda birakir diyorum.
Hem siz diyorsunuz Cicinho 1 yil oynarsa , satalim onun yerine 10 yil oynayabilecek sag bek alalim diyorsunuz. Saygi duyuyorum yorumunuza.
Lakin , Cicinho'ya kimse okadar para vermez , ve bu yüzden satilmasi gereksiz olur diyorum bende-
ben de belirttim yeri doldurulamayacağını "bir nebze yeri doldurulabilir" yazdım. belki de türkiyeye gelen en iyi sağ bek cicinhodur bunu tartışmıyoruz ama en fazla 1 sene daha oynayacak bizde. eğer 1 2 milyon euro falan veriyolarsa satılmasının uygun olduğunu düşünüyorum
CILGINSiVASLINL 19.05.2015, 23:04 bu adam 37 yasina kadar oynar abi her macta ayni performans masallah
ihtiyar yiğido 19.05.2015, 23:32 Cicinho, kimseden bana teklif gelmediği halde basında devamlı haberler çıkıyor bende şaşırıyorum, Sivasspor'da mutluyum, jübilemi de burada tapmak isterim dediği halde, malum basın hala Cicinho yu başka takımlara pazarlamak istiyorlar, tabi ki asparagas haberlerle, sakın inanmayın, demek ki Sivasspor haberleri iyi reyting yaptırıyor, bu taraftan baktığımızda da sevindirici
Cicinho mutluyum dese de şartlar uygun olursa gider ona göre tedbirimizi almamız lazım. Bunun yanında kendine iyi bakıyor, en az otuz yediye kadar oynar 34 yaşında olması bonservisinin az olmasını gerektirmez.
para edeni tutmayacaksın elinde. sonrada bu paraları alt yapıya harcayacaksın
58 Amsterdam 58 20.05.2015, 16:53 Kesinlikle kalmali ve sozlesmesi iki yil daha uzatilmali
citothehan58 20.05.2015, 17:08 http://haberortakoy.net/wp-content/uploads/2015/05/sivas-i-karistiran-penalti-1200x800.jpg
Sergen Hocamizin dedigi gibi biz dogruyu söyledigimiz zaman ceza yiyoruz. O yüzden hakemler gitsin tatil yapsin böceklerle oynasin. Bir daha stadimiza girsin bakalim canli cikamaz ordan.
Cicinho mutlaka 2-3 sezon daha kalmali. Gördük o GSIT denilen büyütülmüs takimi 1-2 oyuncumuz tek basina dagitti.
|
|