Orijinalini görmek için tıklayınız : SMS Kampanyası


sinansakru
23.05.2015, 11:45
Merhaba Kıymetli Yiğidolar ;
Spor klüplerinin maddi manevi destekçileri olan taraftarlara hem maddi hem manevi yönden büyük iş düşmektedir . Bizi ilgilendiren tek konu ise Sivasssporun başarısıdır . Dünya'da bulunun Yiğidolar nüfusu şuan Türkiye'de bir kaç ilin nüfusu ile başa başa gelmektedir . Yani biz büyüğüz güçlüyüz , saklambaç oynamak çocuklukta güzel ve eğlencelidir , biz 48 yıllık bir takımız artık taraftar olarak saklanmanın zamanı geçmiştir . Birlik olma zamanı gelmiştir Kıymetli Yiğidolar , bu kent Şampiyonluk duygusunu tadmalıdır , Avrupa stadları "Sivas " "Sivas "diye yankılanmalıdır . Yeni stadımızın ile gelecek sezonu bitirecekler , Spor Toto Süper Ligin 58.sezonu oynanacakken bizimde 10.sezonumuz olacaktır . Plâkamızın yılında 10 numara bir başarıya ortak olmak için şimdi maddi katkı yapmanın zamanıdır . Sivas taraftarı hiçbir zaman yapmadığı maddi katkıyı bu önemli sezon öncesi mutlaka yapmalıdır .
---------------------------------------------------------------Sinan Şakru-------------
Kampanyanın Kuruluşu işleyişi hakkında fikir sahibi Değilim ancak daha önce yapmıştık okuyan Yiğidolar bu hususta yardımcı olacaklardır . Tv programı yapan gazeteci abilerimizde zaten destek vereceklerdir . Teşekkür ederim .

asinancetin583
23.05.2015, 12:47
Özellikle Mustafa Ateş gibi yerel medyada söz sahibi ağabeylerimizin ilgilenmesi gereken bir konu bu. İnşallah yapılır ve muvaffakiyete ulaşılır.