Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergen Yalçın raporunu sundu

SivasSpor.Com
26.05.2015, 07:44
http://resimzade.com/Show.html?i=45725&token=57691

Sivasspor'la 1+1 yıllık seni mukavele imzalayan Sergen Yalçın, bir süredir transfer çalışmalarını sürdürüyordu.

Hatta genç çalıştırıcı Karabük maçında takımı yardımcısı Tamer Tuna’ya emanet edip, oyuncu izlemek için Avrupa seferine çıkmıştı. Polonya, Arnavutluk, Macaristan ve Almanya’dan oyuncularla görüştüğü öğrenilen Yalçın’ın transfer raporunu tam olarak yönetime sunduğu ve kampa kadar da görüşmelerin sonlandırılmasını istediği belirtildi.

Yalçın’ın takımdaki mevcut yabancılarla ilgili kararını ise henüz vermediği, birkaç gün içinde bu futbolcuların durumlarının da netleşeceği gelen haberler arasında.

M.Ali Sabuncu

yerliturkuaz
26.05.2015, 09:31
Bakalım Sergen hocanın istediklerini alabilecekmiyiz. Yoksa bizim yönetim yine her zaman ki gibi bildiğimiz klasik transfer sezonunumu yaşatacak biz taraftarlar?

Şahsen bu transfer dönemini en hareketli takımı olacağımız kanatindeyim. Yerli yabancı takımımıza oyuncuların geleceğini düşünüyorum....

NöOReaK
26.05.2015, 10:25
Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince diğerleri de yanlış gidermiş...

Biz geçen sezon ilk düğmeyi yanlış ilikledik,Carlosun dünya kupası yorumculuğu yapması takımı sezona hazırlayamaması,carlosun yardımcısı domingezin görevi bırakması,geçen yıl takımın ligi 5.sırada bitirmesinin vermiş olduğu özgüven takıma kaleci-stoper-ortasaha-kanat iyuncusu-forvet transferleri şart iken bunların istenilen seviyede yapılamaması Carlos bunu 10.haftadüğme yi da 15 transfer istiyorum demesi herşeyi özetliyordu.

Bu sezon hazirana iyi bir giriş yaparsak bu iş olur diye düşünüyorum ki sergen hoca yaptığı yurtdışı hareketiyle beklentileri artırdı...

by_hunter
26.05.2015, 10:47
Transfer açısından yeni sezonda doğru işler yapmamız lazım

Süper lig de bizden az transfere para harcayan kulüp varmı acaba ?

Kalite istiyorsan biraz kesenin azını açacaksın

Tamam çok zengin bir kulüp değiliz ama hedefleri olan bir takım ve şehiriz

Bu sene bu hedeflere ulaşmak istiyoruz artık....

34MUAMMER58
26.05.2015, 11:28
Sergen hoca daha önce tek başına hiç transfer yapmadı ,onedenle çok güvendiğimi söyleyemiyorum,sergen hocanın futboldan,futbolcudan anladığına şüphem yokda,transfer konusunda hata yapma kredisi yok ,onedenle ince eleyip,sık dokuyp,deneme yapıp,canlı performansını izleyip,iyi işler yapan oyunculara yönelmesi gerekiyor,şuaniçin alınacak oyuncular gelecek vaadeden oyunculardan ziyade,takımlarına direkt katkı yapan oyuncular olmalı,elbetteki 3 5 tanede yetenekli genç oyuncu alınmalıda,sivassporun 1 trilyona oyuncu alıp kenarda oturtacak parası yok,onedenle transferlerin çok iyi tutturulması gerekiyor.

58YIGIDO58
26.05.2015, 11:33
Öncellikle Hayirli olsun dileklerimle insallah iyi Oyuncular transfer edilir.

Sunuda belirtmek isterimki Sergen Hocanin oyuncu aradigi Ülkeler de iyi futbolcu zor bulurusun ( Almanya haric ).
Ben diyorumki artik birakin su Macar liginden, Polonya liginden, Cek cumhuriyeti liginden oyuncu bakmayida, Amerika kitasindan oyuncu arayin veya Afrika dan.
Afrikada biliyorsunuz Muhsin Ertugral var o da yardimci olur Sivasspora kaliteli genc oyuncular arastirabilir.
Burda biraz düsünerek hareket etmek lazim.

ready
26.05.2015, 11:35
mesele sergenin isteyip istemedigi futbolcular degilde yönetimdeki beyefendilerin kimi alıp kimi almaması

teknik
26.05.2015, 12:10
Bu yıl yabancı transferi çok belirleyici olacak o nedenle bu konuda görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle yapılan yorumlara bakıyorum, ülkeler ve ligler beğenilmiyor. Afrika diyenler, Latin ve güney amerikacılar.
Öncelikle;
1- Afrikalı olacaksa kesinlikle altyapısını avrupada almış olmalı. Yoksa maazallah emenike gibi sadece fizikli olur. Ama Avrupa alt yapılı olursa, nordinwooter, atııf, diallo olabilir.
2- Romanya, Bulgaristan, Macaristan ..... bu ülkelerde ki oyuncularda iyidir. Biz Atıfı Bulgaristandan aldık. Patlama yapamamış (BİLİCA gibi) veya patlama yapabilecek oyuncular bu ligde çok. Onun için bu ülke tercihleri doğru.
3- Güney ve Latin amerika ise olabilir. ama uyum sorunu, oyun mantalitesi bunlar önemli. Mesela BJK lı pedro franco bir ropörtajında " biz kendiliğimizde 3-5-2 yi adam adam oynuyorduk. Ben alan savunmasını öğrenmeye çalışıyorum" demişti. Bu gibi nedenlerle iyi araştırılmalı.
4- Brezilyadan orta saha ve santrafor alabiliriz. Hem oyun kumaşları, hem uyum süreçleri hemde Allah vergisi yetenekleri var.
Hasılı iyi araştıran ve maliyetini iyi hesaplayan takımlar 7-8 iyi yabancıyı tutturursa benim kanımca ligimizde kafaya rahat oynarlar.
HADİ RASTGELE DİYELİM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

erhanerdag
26.05.2015, 12:18
Öncellikle Hayirli olsun dileklerimle insallah iyi Oyuncular transfer edilir.

Sunuda belirtmek isterimki Sergen Hocanin oyuncu aradigi Ülkeler de iyi futbolcu zor bulurusun ( Almanya haric ).
Ben diyorumki artik birakin su Macar liginden, Polonya liginden, Cek cumhuriyeti liginden oyuncu bakmayida, Amerika kitasindan oyuncu arayin veya Afrika dan.
Afrikada biliyorsunuz Muhsin Ertugral var o da yardimci olur Sivasspora kaliteli genc oyuncular arastirabilir.
Burda biraz düsünerek hareket etmek lazim.

muhsin ertuğral ın aldıklarınıda gördük

asinancetin583
26.05.2015, 13:00
İnşAllah hocamızınbeğendiği topçuların maliyeti azdır. Yoksa transfer politikamız gereği alınacaklarını sanmıyorum.

ihtiyar yiğido
26.05.2015, 13:21
İyi bir yatırım demek iyi bir kazanç demektir, yönetimde iyi bir kazanç istiyorsa, klasik transfer politikasını terk edip teknik yönetimle bir araya gelip bu sezon kaliteli oyunculara yönelmeli.
Burada yönetim kadar Sergen hocaya da büyük sorumluluk düşüyor, filim artistliğini bırakıp, Sivasspor'u nasıl başarıya taşırım diye kafa yorması, takında kalması gereken ve gidecek futbolcuları biran evvel belirlemesi, takımı başarıya taşıyacak futbolcuları da iyice araştırıp alınması için yönetime baskı yapması lazım, bu sezon hadi biraz gayret.

stain
26.05.2015, 13:36
İyi bir yatırım demek iyi bir kazanç demektir, yönetimde iyi bir kazanç istiyorsa, klasik transfer politikasını terk edip teknik yönetimle bir araya gelip bu sezon kaliteli oyunculara yönelmeli.
Burada yönetim kadar Sergen hocaya da büyük sorumluluk düşüyor, filim artistliğini bırakıp, Sivasspor'u nasıl başarıya taşırım diye kafa yorması, takında kalması gereken ve gidecek futbolcuları biran evvel belirlemesi, takımı başarıya taşıyacak futbolcuları da iyice araştırıp alınması için yönetime baskı yapması lazım, bu sezon hadi biraz gayret.

imzamı atıyorum bu sezon başındaki hocamızda bol tatil verip dünya kupasında yorumculuk yapmıştı... bunlardan ders çıkarılması lazım

buraks58
26.05.2015, 13:39
-------------transfer------------
cicinho-dacosta-ibrahim-transfer

------adem k.---transfer-----

burhan------aatıf-----transfer

-----------transfer-----------

korcan,ümit kurt,ziya,fatih,mehdi,ibrahim akın,musa sinan, batuhan (utaka,kadir,eneramo transfer politikasına göre değerlendirilebilir.ayrıca aydını sene başında takıma katıp kazandırsak süper olur ama zoorrr.)

direk onbir oynayacak çok iyi 5 transfer şart.
bunların haricinde alternatif bi sağ bek, orta saha,kanat ve forvet oyuncusu olmak üzere toplam 9-10 transfere ihtiyacımız var. iyi bir takım görmek istiyorsak. hakkımızda hayırlısı olsun. yeni sezon işin rastgele sivasspor...

hoğuz
26.05.2015, 22:07
Hamburgta oynayan >>>> İlicevic
Hamburg 2de oynayan >>> AHMET ARSLAN !!! 28 MAÇ 18 GOL
Hamburg ta oynayan>>>> Kerem Demirbay
Fortuna Düsseldorf >>>>> Kemal Rüzgar 17 maç 8 gol 6 asist
İngölstadt ta oynayan >>> Ramazan Özcan(kaleci ''Avusturya Milli Takımın'')

Bunlardan birkaç tanesi Özellikle Ahmet Arslan ve Ramazan Özcan MUTLAKA ALINMALI !!!!

EMİR SİVASİ 58
26.05.2015, 22:25
en az 10 transfer şart aatıf çok iyi bi fiyata satılmalı aynı sekilde ümit kurtta satılmalı kadir-korcan-apo-mehdi-ertugrul-deniz-musa-utaka bunlarla yollar ayrılmalı hatta ademe bile kapı gösterilmeli onun gibi kaptanım olacağına her maça 1 kişi eksik çıkalım daha iyi

dibba58
26.05.2015, 22:27
Transfer sezonu bitip lig başladığında hüsrana gramak istemiyoruz.Transferi kim yapar? Kim yapmalı? Biz P.Oldini gibi transferler istemiyoruz. Takımın hangi mevkilerinde sorun varsa o bölgeler için transferlere öncelik verilmeli.Orta sahamız felaket derecede dökülüyor. Sol kanadımız çalışmıyor.Burhanın alternatifi yok.Kaleci sorunumuz var.santrafordan yana yüzümüz hiç gülmedi.batuhanla nereye kadar.
Sonuç iyi transferlerin yanında iyi yadeklere de ihtiyacımız var.İnşallah umduklarımız gerçekleşir.yeni sezonda korkulu rüya görmek istemiyoruz.

Külhan
26.05.2015, 22:52
Sivassporda bu yönetim oldugu sürece iyi bir transfer yapilacagini hic sanmiyorum cünki daha öncesi cok komik nedenlerle istenen oyunculari almadilar yok bize uyum saglamaz yok bütcemize göre degil yok yok bahaneleri hep sürüp gitti bu defa eger Sergen hoca isi biraz siki tutarsa bir umut doga bilir artik hersey ortada takimda ne ruh nede can var bu cenazeyi biran önce kaldirmak gerekiyor yoksa mevta bozulacak hertaraf kokacak

59yigido58
27.05.2015, 00:06
bastır sergen sen bastırırsan bu sene iyi transferler yapılır mecburen

karşıyakalı
27.05.2015, 12:48
istedigi topçuları almazlaresa sergenin kalacagını sanmıyorum.sezon başında bırakır gider

hasanim58
27.05.2015, 19:56
Sergen'in nokta transferler yapacağından eminim takımın eksilerini ve artılarını çözmüştür kısıtlı kadroyla yaptığı islerde belli transfer konusunda güvenim sonsuz hadi hayırlısı

heartless58
28.05.2015, 13:24
football menager oynayıp ordaki genç yetenekleri yazanları goruyorum resmen arkadaşlar :) Akıl vermeye çalışıp kendi aklını kullanamayan insanlar görüyorum.İzlediğiniz beğendiginiz maç içerisinde sivassporun oyun yapısına uygun insanların isimlerini yazın.Sizler gibi 18 maç oynamış 19 gol atmış mantıgıyla transfer yapılırsa pedro oldoni gibi elimizde patlar.