Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un gözü Esteban'da
eyuphulagu 30.05.2015, 01:53 Sivassporun gözü Estaban'da:http://resimzade.com/Show.html?i=45735&token=63779 (http://resimzade.com/Show.html?i=45735&token=63779)....Transfer harekatına erken başlayan Yiğidolar, kaleciye öncelik verdi. Kırmızı-Beyazlılar'ın hedefindeki isim AZ Alkmaar'da sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kostarika Milli Takımı file bekçisi Esteban Alvarado. Bir süredir yurt dışında oyuncu izleyen Sergen Yalçın ve ekibinin listesi yavaş yavaş şekilleniyor. İşe bu sezonun en sıkıntılı mevkiilerinden biri olan kaleden başlayan genç çalıştırıcının istediği isme FANATİK ulaştı. Yalçın’ın, yönetime AZ Alkmaar’ın 26 yaşındaki kalecinin sunduğu ve başarılı kadroya katılmasını talep ettiği belirtildi. Transfer komitesinin menacerler aracılığıyla harekete geçtiği öğrenilirken Kosta Rika Milli Takımı’nda da forma giyen Esteban’ın takımıyla sözleşmesinin bitiyor olması da Yiğidolar’ın iştahını kabartan bir diğer etken. Düşük maliyeti ve Hollanda Ligi’nde bu sezon forma giydiği 26 maçta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken kaleciyle yönetimin bizzat biraraya geleceği ve ikna edeceği konuşuluyor.
Mini zirve bugün
Sergen Yalçın ve yönetim arasında bugün alınması planlanan diğer oyuncularla ilgili mini bir zirve gerçekleştirilecek. Başkan Mecnun Otyakmaz, İkinci Başkan Erdal Sarılar ve Sergen Yalçın’ın katılacağı toplantıda harita belirlenecek.
Ömer Necati Albayrak -Fanatik....
asinancetin583 30.05.2015, 08:14 Duymak istediğimiz haberler yavaş yavaş başlıyor artık. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur. Bu arada kaynak fanatik olunca çok inanasım gelmedi ama neyse.
Ferhat06 30.05.2015, 08:22 Youtube'de bir tek tekmesini koymuşlar.Maç görüntüsü yok sanırım.Nasıl bir kaleci acaba?
Youtube'de bir tek tekmesini koymuşlar.Maç görüntüsü yok sanırım.Nasıl bir kaleci acaba?
Eyce bir kaleci... Ama kaynak Fanatik olunca buna da geçiniz diyesim geliyor... :D
Esteban Alvarado Brown
28 Nisan 1989 (26 yaşında), Limón, Kosta Rika
Boy: 1,93 m
Kilosu: 71 kg
Az Alkmaar da toplam 189 maça çıkmış 258 gol yemiş.Maç başı ortalama 1,36 gol yeme oranına sahip. 189 maçta 12 Sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmemiş.
You Tube de olaylı Ajax maçı videoları var genelde.
Oyuncu Puanları
Hava Hakimiyet:6.0
Hataya Yatkınlığı:7.0
Kulübe Sadakat:6.0
Ceza Alanı Hakimiyeti:5.0
Risk Almaya Yatkınlık:6.5
Pozisyon Alma Sezisi:5.5
Refleks:6.5
Travis Bickle 30.05.2015, 08:55 hollandada bu sezon 26 maçta 45 gol yemiş hollandada ligi kolaylıgıyla unludur gerçı gelırse burda ne yapar bılemıyorum
58YIGIDO58 30.05.2015, 09:08 Iste biz bu tür transferler istiyoruz.
insallah bize gelir bu kaleci o zaman kalede sorun felan kalmaz.
poolat58 30.05.2015, 09:10 Eyce bir kaleci... Ama kaynak Fanatik olunca buna da geçiniz diyesim geliyor... :D
Bu haberi Fanatikten önce bizim arkadas haber yapmisti. Haber dogru yani. :)
teyfikyasir 30.05.2015, 09:13 Hollanda ligi her nekadar bol gollu bi lig olsada mac basina 1,36 gol biraz yuksek gibi geldi. Ama kosta rika milli takim kalecisi olmasi kaliteli oldugunu gosteriyo. Az alkmar kalburustu bi takim. Oyle bir ligde guvenilip kale bu adama emanet ediliyosa iyidir heralde. Ama herzaman kalecinin almanya dan alinmasi taraftariyim.
Sivasli010 30.05.2015, 09:29 AZ alkmaar takimi bu sene basi cok kotulerdi formsuzlardi buda defansdan kaynaklaniyiordu, ve hollanda ligi bol golu geciyior, ajax ve psv kalecisi 30gol yemis,
Benim gozumde estaban cok iyi bir kaleci insallah gelir.
triper58 30.05.2015, 09:51 Bir iki eski videosu var zaten izledim ;kötünün iyisi intibası bıraktı.Karabük'ün kalecisine benzettim hatta Fenerli Volkan'ın kötüsü de denilebilir.Sonuç olarak Korcan'dan bir tık iyi fazla para verilmeden alınabilir maks. 2 yıllık sözleşme yapsınlar.
EMİR SİVASİ 58 30.05.2015, 10:20 tipinden belli canavar gibi bi kaleci ama burdan yönetime sesleniyorum 4 eylül belediyespordaki serkan demirol mutlaka sivasspora gelmelidir çok iyi bi kaleci mutlaka burdan sesleniyorum
58YIGIDO58 30.05.2015, 10:23 Az birsey de gs nin eski kalecisi Mondragona benziyor.
dediginiz gibi iyi kaleciye benziyor.
oynadigi lig de fena degil.
hollanda liginden sivasspor her mevkisi icin kaliteli oyuncular bulabilir.
34MUAMMER58 30.05.2015, 10:40 Haberi daha önce yapılmıştı,fanatik yeni uyandı sanırım,kalecinin adını duymuştum da nasıl bir kaleci olduğu hakkında fikrim yok,milli kaleci olması iyi kaleci olduğunu gösteriyor,borjanda kanada milli kalecisiydi,bana görede hiçde kötü kaleci değildi,biraz yan toplara çalışıp kendini geliştirebilirdi,ben cezayir milli takım kalecisini alsak daha iyiolurdu diyorum,kaleci sorunu çözülürse zaten transferin %35 i bitmiş sayılır
Eger bu veriler dogruysa aman aman bir kaleci degil ben hala eskisehirden ayrilan boffeni tercih ederim
ihtiyar yiğido 30.05.2015, 12:10 Youtube'de bir tek tekmesini koymuşlar.Maç görüntüsü yok sanırım.Nasıl bir kaleci acaba?
Esteban Alvarado Brown (d. 28 Nisan 1989, Siquirres), Kosta Rikalı millî kaleci. Şu an Hollanda Eredivisie takımlarından AZ Alkmaar'ın kaleciliğini yapmaktadır. 21 Aralık 2011 tarihinde KNVB Cup mücadelesinde oynanan Ajax karşısında maçın 38. dakikasında Ajax 1-0 öndeyken sahaya giren Ajaxlı bir taraftar, Esteban'a saldırdı. Kendisine saldıran seyirciyi tekmelediği gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan ihraç edilen kalecisine sahip çıkan AZ Alkmaar'ın teknik direktörü Gertjan Verbeek, yaşanan olaylar sonrasında takımını sahadan çekti. Maçın hakemi Bas Nijhuis, AZ Alkmaar'ın tekrar sahaya geri dönmemesi sonrasında karşılaşmayı tatil etti.[1] Sahaya giren taraftar ise gözaltına alınırken, verdiği ilk ifadesinde, "Ondan nefret ediyordum" dediği iddia edildi.[1] Bu olaylar sonrasında Esteban'ın kırmızı kartı iptal edilirken,[2] sahaya giren taraftarın ise 30 yıl maçlara girememe ile dört ay hapis cezası verildi.[3][4] AZ Alkmaar, yarıda kalan maçı 3-2 kazandı ve tur atladı. Esteban, Kosta Rika formasını ise iki kez giydi. Ayrıca da Kosta Rika U-20 formasıyla 2009 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yılın kalecisi ödülünün de sahibi oldu.
Sevgili yiğido kardeşim tekmenin hikayesi bu
konyanın eski kalecisi pavelek alınsa daha iyi olur bana maç kurtaracak kaleci gibi gelmedi. aslında cezayirin kalecisi olursa mükemmel olur.
SenSetik 30.05.2015, 12:26 Yediği gol ortalamasına bakan arkadaşlar birde erciyes kalecisi gökhanın ortalamasını incelesinler :) gökhan şuan gs dahil birçok takımın transfer listesinde..bu yüzden takımın durumuna göre yediği gol sayısı normal..kaleci kaliteli bir oyuncu bence
maximustafa 30.05.2015, 15:21 Kaliteli bir kaleci bize gelirse ve uyum sorunu yaşam ise kalemiz emin ellerde olur.
sirseri58 30.05.2015, 17:31 4eylül 2.lıge çıktıysa bunda kalecı Serkan'ın payı buyuk.gelecek sezon hedefımız ust sıralarsa ıyı bı kalecı şart esteban bıze uymaz.benden söylemesi!!!!!
|