Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
30.05.2015, 21:01
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında Trabzonspor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir
30.05.2015, 21:03
Hadi geçmiş olsun bu seneyi kurtardık. Şimdi yeni sezon için erken hazırlık yapma zamanı. Seneye inşallah herşey daha güzel olur.
4 Eylül Belediyespor 2. lige çıkınca bayram oldu zaten bizim için. Bu maçta da galibiyet olsa iyi para kazanırdı kulüp. Beraberlik de idare eder.

34MUAMMER58
30.05.2015, 21:06
Çok rahat farklı galip geleceğimiz maçı beceriksizlik,egoistlik ,yüzünden berabere bitirdik,lanet sezonu kazasız belasız bitirdik.

58YIGIDO58
30.05.2015, 21:06
Guzel mac oldu iyide oynadik.
hayirli olsun sezonu kapattik.
sanli bir sekilde ligde kalmayi basardik.

bu mac ta sadece kimlerin kesin olarak gonderilmesi gerektigini gorduk.

Kadir, mehdi, utaka, fatih, adem e tesekkür edip yollari ayirmanin vakti gelmistir.

triper58
30.05.2015, 21:10
Utaka'yı kim bulup getirdiyse bu arkadaşa bir daha transfer yaptırmasınlar.:mad:

calipso
30.05.2015, 21:12
Trabzona Atıf hayırlı olsun ?!?!?!?!

Besyo_cu
30.05.2015, 21:13
Bu uğursuz sezon bitti ya artık başka bir isteğim yok.

Trabzonspor maçında forma giyen 11 + 3 oyuncundan seneye ilk 11'de en fazla 4 - 5 tanesinin forma giyeceğini düşünüyorum. Büyük bir o kadar da riskli bir rotasyon bizi bekliyor olacak.

Bakalım Sergen Yalçın'da bundan önceki bir çok Teknik adamımız gibi istediğim transferler yapılmadı transferde çok geç kaldık diyerek lige başlangıç mı yapacak ve ligin 2. yarısında istifa mı edecek veya transfer yoksa bende yokum diyip gidecek mi yada istediği oyuncular alınıp ilk 5'i kovalayan bir Sivasspor mu olacak çok merak ediyorum.

Ayrıca bu sezon bizi ligde bırakan Sergen Yalçın değil, Erciyes ve özellikle Karabükspor'un inanılmaz kötü performansları oldu.

Eğer olur da nokta transferler yapılmazsa önümüzdeki sezon yerimize küme düşecek takım bulamayız...

yorumyapıyombenya
30.05.2015, 21:14
Allahını seven şu Mustafa Ateş'e yorum yaptırmasın.
adam bu sezon Utakanın yılı olacak sezona damga vuracak dedi ya daha başka birşey demem......................... ..............

PETKOVİC
30.05.2015, 21:15
maçın sadece 5 dk lık bölümünü izledim onda da saçma sapan bi gol yedik kapattım çıktım dışarı

EMİR SİVASİ 58
30.05.2015, 21:22
Bencil aatif derhal satılmalıdır ben bu kadar nankör bi herif görmedim bu sene bu adamı satmalıyız ve para kazanmalıyız yoksa elimizde patlar cicinho hariç diğerlerine gelen teklifler değerlendirilmeli kadir,utaka,adem,musa,ibrahim akin yollanmali fatihte 4 eylül belediyeye verilmeli daha süper lig seviyesinde degil

izmirliyigido
30.05.2015, 21:32
Aatıf'ın kadroda miadı dolmuştur. Seneye yine saç baş yoldurmasın, yeter artık. 5 milyon Euro'mu veriyorlar, 8 milyon Euro'mu veriyorlar neyse, verin gitsin.

Bu ne bencillik böyle yahu? İnsan biraz utanır. O kargalara, dağlara, taşlara çektiği şutları futbolcuyum diyen adam çekmez. Ş.refsiz.. Yeter artık. Geçen sene faydasını gördük, bu sene çok zararını gördük. Sağolsun, teşekkür edelim gitsin.

Takımda gönderilecek çooook futbolcu var daha. Takım ayıklanmalı, bu sene çektiğimiz çilenin haddi hesabı yok.

.

ihtiyar yiğido
30.05.2015, 21:38
Galip gelse idik takım iyi diye transfer yapmazlardı İNŞALLAH bu sezonki durumumuzdan ders çıkarırlar da iyi bir transfer yaparlar

Ferhat06
30.05.2015, 21:46
Galip gelse idik takım iyi diye transfer yapmazlardı İNŞALLAH bu sezonki durumumuzdan ders çıkarırlar da iyi bir transfer yaparlar

Öyle deyip kendimizi avutalım bari.Herşey Atıf'a bağlı iyi paraya satılırsa hem biz kurtuluruz hem transferi hallederiz.

Turan 59
30.05.2015, 21:47
Süper lige çıktığımızdan beri en başarısız olduğumuz sezonlarda birisi nihayet sona erdi.Düşmediğimiz için sevinmeliyiz.

sare1972
30.05.2015, 22:11
Bazı yorumlar kan donduruyor 10 lira verip seyrettiğimiz takımdan millet barcelona falanmı bekliyor anlamadım

tykinik58
30.05.2015, 22:19
Bazı yorumlar kan donduruyor 10 lira verip seyrettiğimiz takımdan millet barcelona falanmı bekliyor anlamadım

O zaman sen 50 TL ver gözü açta seyret. Aatıf'ın yaptıklarını görmüyorsan (tribündekiler de savunuyor) diğer futbolcuların yaptıklarını görmüyorsan biz futboldan anlamıyoruz.

sare1972
30.05.2015, 22:28
O atıf 2 sezonda 30 gol attı arkadaşım istersen sen biraz gözünü aç

hasanim58
30.05.2015, 22:42
Şükür bu sezonda boyle bitti darısı seneye harika bir Sivasspor görmek insallah nasip olur bakalım nasıl bir Sivasspor bizi bekliyor Hakkımızda hayırlısı insallah

hasanim58
30.05.2015, 22:44
Ama bu maçta Burhan'ın ve herzamanki gibi cici nin Hakk'ını yememek lazım harikaydilar Batuhan sakatlanmasa mac daha farklı olurdu gerçi atıfın boş kaleye iki gol atamamasida cabası kısmet olmayınca olmuyor iste

Külhan
30.05.2015, 23:14
Cok sükür sezonu bitirdik ama siz bize sorun hergün ölüp ölüp dirildik bu seneki kadar hic kötü sezon gecirmedik eger erciyes ve karabük yari sezondan önce böyle oynasalardi hic süphe yokki simdi kümede biz vardik bereketki onlarin forum düsüklügü bize yaradi artik top da sözde sergen hocada görelim nasil bir transfer yapacak herhalde bu sezonun durumunu göz önünde bulundurur ve bizi seneye bu senekinden beter etmez biz biraz kuskulu yaklasiyoruz hele bir transfer sezonu baslasin

Kokomo
30.05.2015, 23:33
Bir uyarı yapayım yine :

Ligi sondan 4. bitirdik resmen. 36 Puanla.

Genelde bu puanda ligden düşülürdü !

Çok ama çok kötü 3 takım olduğu için ligde kaldık !

Yani takım baştan aşağı yenilenmeli, demedi demeyin ...

adres58
30.05.2015, 23:43
Erinmeden bu sezonki gol pozisyonlarımızı saydım... Sitenin birini 2 saattir inceliyorum. İnanılmaz sonuçlara vardım...

Hata payı olabilir... (şahsım adına) Bakın neler bulmuşum

34 maç toplamında kupa maçları hariç gollük pozisyonumuz 511

34 maç kaleyi bulan şut sayısı 272,4

Attığımız gol ise 43 maalesef... Yani bu şu demek Balıkesirin 48, Erciyesin 43 ve Karabükünde 44 gol attığı bir ligde bu istatistikle yetindik demek...

Küme düşen bu 3 ekipden başka Başakşehir Eskişehir (sadece bu iki ekibi inceledim) daha fazla gollük pozisyona girdiğimizi düşünürsek bazı isimlerin durumları hakkında bilgi sahibi olduğumuz gerçeği çıkıyor karşımıza...

AATIF...

Bu maç son maçımızdı fakat Aatıf efendinin zirve yaptığı maçtı... Bizi çok maç kurtardı gibi görünsede bencilliklerini canlı seyredenler daha iyi bilirler... Bir oyuncunun miadı 2 senede bazılarının ise 5 bazılarının ise jübileye kadar sürdüğü futbol camiasında Aatıfın bizde süresinin dolduğunu düşünüyorum. İki futbolcuyu terazinin kefesine koyduğumuzda ne demek istediğimiz anlaşılır (Cicinho-Aatıf)

Adamda kariyer isim kalite var fakat o kadar faydalı o kadar kollektif ve o kadar profesyonel ki ligin son maçı gelmiş hala aynı ciddiyetle takımına sahip çıkarak oynuyorki gıpta etmemek mümkün değil ama Aatıfa bakıyorsunuz çok kötü ve adeta beni satın der gibi tavırlı futbol oynuyor. Yeni sezonda eğer böyle olacağını kestirsek hemen elden çıkaralım ederini bulup satalım diyeceğim ama buda bir risk, mutlaka bu oyuncu ile ikili görüşme yapıp durumu değerlendirmeliyiz...

Hoca açıkladı, bu takımdan 10 kişi civarında oyuncu gidecek. Korcan Adem ve Burhanla sözleşme yapıldığına göre gidecek oyuncuların ağırlığı Türk olacak... Bunun yanına Utaka yı da eklersek ve önümüzdeki sezon yabancı ağırlık olacağına göre şimdi merakla kim gelecek kim gidecek bekleyeceğiz.

Ama şu bir gerçekki Aatıfla çok ciddi bir görüşme yapılması gerekiyor...

tavatir
30.05.2015, 23:51
Ben de Aatıf'ı çok sevmeme rağmen artık ayrılmasının zamanının geldiğini düşünüyorum. 4-5 milyon euro gibi bir parayı kazanmak çok zor bana göre ama olursa çok iyi olur. Oyuncu bonservislerinden çok kazanamıyoruz. Ptt Ligi'nden yeni çıkan Kayseri hemen 4 milyon kazanmak üzere Okay Yokuşlu, Hakan Arıkan ve Alper Uludağ'dan.

Utaka da çok klas, yetenekli bir isim ama artık oraya çok farklı isimler lazım.

Hatta belki bazıları şaşırabilir ama bence Da Costa da gitmeli. Oyuncu almak kadar göndermek de bir transfer işlemidir ve iyi yapılmalıdır. Üstelik maaş dengeleri gözetilmeli ve kaynak oluşturulmalıdır.

ayhandemir58
31.05.2015, 00:33
Bu yıl iyisiyle-kötüsüyle,acısıyla-tatlısıyla,korkusuyla-umuduyla bitiverdi.:rolleyes:İnşaallah biraz paraya kıyarak seneye iyi bir takım oluştururlar da yeni stadımızda şöyle korkusuzca ve zevkle maçlar izleriz:confused:.En azından bu,biz yiğidoların hakkıdır diye düşünüyorum.Sivaslılar olarak Sivas'ımızın tek temsilcisi ve sahibi takımımıza sahip çıkılmalı ve variyeti olan herkes taşın altına elini koymalıdır.;)
Selamlar-saygılar..

badof58
31.05.2015, 01:05
Burhan ilk defa geçen seneki gibi oynadı, Aatıf hala istenen seviyede değil, forvet yok, Batuhan çırpınıyor ama hala yetersiz, Ertuğrul zaten evlere şenlik .. En az 5 ilk 11 oyuncusu lazım yoksa işimiz yine böyle el aleme kalır ..

A.Turan Korkmaz
31.05.2015, 02:16
Öğleden sonra serum takılmama rağmen maçı maraton tribününde seyrettim. Önceki maçlara göre daha az seyircimiz vardı. Kalede Ertuğrul belki de son Çıktığı maçında başarılıydı ama ilk yeni transferimizi gene de kaleye istiyoruz. Solbekte Fatih, birkaç kez rakip forvetlere çabuk geçilip o kanattan tehlike geldi. Savunma yönünü de hücumu kadar geliştirmek zorunda. Ümit ve İbrahim iyi anlaştılar savunmada. Tek hatalarında da golü yedik.Cicinho gene Yüreğini koymuştu sahaya. Sezonboyu sorun olan ve transfer beklediğimiz bir diğer bölgemiz orta saha idi. Kadir ve Adem ellerinden geleni yapsalar da o mevki oyuncularının daha fedakar,güçlü ve iki yöne de Daha fazla katkı veren oyuncular olması gerekir . Buraya takviye Şart. Solda Utaka'nın son maçı Olmasını dilerim. Atıf ve Mehdi ile topu ayakta daha az tutma, devamlılık gibi konularda görüşmeler yapılması gerek gelecek sezon takımda kalmak istiyorlarsa.Burhan, özellikle maçın ilk Yarısı belki de sezonun en olumlu işlerini yaptı. Defans arkası koşuları kusursuza yakındı. Ikinci yarı ise yoruldu. Temposunu ayarlamada ve kondisyonda biraz problemimiz var ama Burhan da sahaya Yüreğini koyanlardan. Musa Sinan da kondisyonuna dikkat etmeli.Batuhan artık bu sezon başı kampını öyle iyi değerlendirmeli ki seneye hem bize katkısını katlayarak artırmalı hem de milli takıma çağırılmalıdır. Hakemler, küfürü tabii ki haketmiyorlardı ama takdir haklarını da rakipten yana daha fazla kullandılar . Ceza alabiliriz gene çünkü maalesef seyircilerimiz Arasında özellikle kötü sözler kullanmak için geldiklerini düşündüren tipler var maalesef. Dikkat ettim. Seyircilerimiz maç boyu Trabzonspor'la ilgili olumsuz bir tezahüratta bulunmadılar. Misafir tribün boştu evet ama tek sebep o değil. Bizim Özünde TS ile bir sorunumuz yok. Tek isteğimiz adil kararlar ve yönetimler olması. Bir ara yoğun yağmur yağınca kale arkalarındaki seyirciyi maratona almalarını istediğimiz yönetim bu isteği gerçekleştirdi. Ama Maç sonu maraton çıkışında gene stadın bahçe Kapıları açılmamıştı ve dar turnikeden yüzlerce kişi yığılıp beklemek durumunda kaldık. Yeni stadımız bitse de bu çileden kurtulsak. Sonuçta Zayıf ve güçlü yanlarımızı beraber değerlendirebileceğimiz örnek bir Maçla sezonu da bitirdik. Artık transfer Dönemine giriyoruz.Herşey takımımızın hayrına olsun diyorum.

ezelşener
31.05.2015, 17:35
Trabzona Atıf hayırlı olsun ?!?!?!?!

Aynen katılıyorum.ben senin gibi düşünmüyorum HAYIRSIZ olsun.maçta bütün arkadaşlar aynı fikirdeyi.bile bile en 4.5 pızisyonda gol atmadı.nereye giderse gitsin.ama şunu unutmadın volkan şen gibi trabzomu ona dar ederler.o zaman sivası anlar

ezelşener
31.05.2015, 17:42
Sergen 10 kişi az bile demiş derhal mehdi.ADEM.utaka ve fiatı ne olursa olsun ATIF gönderilmeli(adam resmen ts ye bile bile gol atmadı) Ayrıca MİADI dolmuş ve hata üstüne hata yapan ADEM koçak derhal gönderilmeli

ezelşener
31.05.2015, 17:45
Bize yüreği ile oynayan oyuncular lazım.yüreklerini ortaya koyan burhan.Cicinyo.ibrahim öztürk.Ümit kurt yürekleriniz için kocaman Teşekkürler

adres58
31.05.2015, 18:00
İbrahim Öztürkü satmasınlarda başka bir şey istemem... Adamda mangal gibi yürek var. Helal olsun. Artık yaş maş hikaye yürek gerek bize yürek...

B.DUMANLI
01.06.2015, 00:38
Bir futbol sezonu daha nihayet sona erdi.

Sivasspor acisindan iyi gitmeyen,ama sonucda bu ligde kaldigimiz bir sezon yasadik.R.Carlos nezaretinde basladigimiz ligi,Sergen Yalcin ile noktalamis olduk.Yeri geldi üzüldük,yeri geldi sevindik.

Sona eren sezon´da akilda kalanlar ikinci yarinin ilk maci olan G.Antep deplasman maciydi.Sivasspor son derece özgüvenle oynadi.Sezonun en güzel maciydi bence.Sezonun en kötü maclari ise öne gectikten sonra sahadan yenik ayrildigimiz asab bozucu maclar oldu.

Türkiye kupasi maci ise tam bir fiyaskoydu,finale uzanan yolda önümüzü resmen kestiler.O uyduruk penalti verilmeseydi,SIVASSPOR finale cikardi...O macdaki entrikalardan bazi kesimler bir ders cikartabildilerse o bile bizim icin aslinda bir kazanctir.

Türkiye genelinde ise ders cikarilmasi gerekli bir olay daha yasandi aslinda.PTT liginde Manisaspor ikili averajda tek bir golle bir alt lige düserken,Denizlispor PTT liginde kaldi.Buda her maci hafife almamanin önemini ortaya koymus oldu...

Biz Sivaslilar acisindan en sevindirici olay ise ,Sivas icin futbol tarihinde görülmemis olaylara sahit olmamizdi.

Öncelikle Sivasspor´un herseye ragmen süperligde kalmasi bizler icin sevinc kaynagi oldu.Zaraspor´un ve 4 Eylül Belediyespor´un yillardan beri kacirdiklari sampiyonluklara ayni sezon icerisinde kavusmalari ve bir üst lige cikmalari ise bizim acimizdan sonderece sevindiriciydi.Ayrica pilot takimimiz Anadolu Üsküdar´inda bir üst lige cikmis olmasi,en az Yildizelispor´un ve Emniyetspor´un bal ligine cikmalari kadar bizleri sevindirmis oldu.Sivas resmen bir futbol sehri olmaya ilk adimini böylelikle atmis oldu.

Tüm Sivas kulüplerine önümüzdeki sezon icin basari dileklerimle...

by_hunter
01.06.2015, 08:33
Atıf ın kesinlikle bu sezon satılması lazım