Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözünde durdu zammı kaptı
SivasSpor.Com 05.06.2015, 06:54 http://resimzade.com/Show.html?i=45774&token=53667
Beşiktaş'ta dikiş tutturamadı, Eskişehir'den gönderildi, bir süre boşta kaldı.
Elazığ’da biraz kıpırdanır gibi oldu, yine de kimsenin ondan umudu yoktu. Sezon başında Başkan Mecnun Otyakmaz, yanına çağırdı ve geri dönüş hikayesi bir yemekle başladı. Batuhan Karadeniz’den bahsediyoruz... Piyasanın çok altında bir yıllık ücrete anlaşan Batuhan’ın bu sezonki etkili performansı gözönünde bulundurularak iyileştirme yapılacak.
Ömer Necati Albayrak
asinancetin583 05.06.2015, 07:22 Özellikle Sergen Hocamızın gelmesiyle müthiş bir atak yaptı. Aldığı paralar helali hoş olsun böyle devam ettiği sürece.
by_hunter 05.06.2015, 07:53 Eneramonun sakatlanması batuhana yaradı.
O sakatlanana kadar ortada yoktu.İlk devrede dahil.
Eneramo sakatlandıktan sonra elimizde kalan tek forvetti ve sorumluluk alması gerekiyordu.
Son zamanlarda oynadığı oyunla da bu sorumluluğun üstesinden geldi.
Eneramo sakatlanınca üzüldük fakat batuhanı kazandık.
İyi bir form tutmuş batuhan her zaman için bu takıma katkı sağlayacaktır.
Kamp dönemini iyi geçirip kilosuna dikkat ederse 2016 -2017 sezonunda onu bu takımda görmemiz zor olur...
Umarım bu haber bir şakadır ?
Batuhan'a iyi diyecek birisi yoktur sanırım bu dünyada ?
asinancetin583 05.06.2015, 08:23 Umarım bu haber bir şakadır ?
Son zamanlardaki performansı bana göre gayet iyi. Top tutuyor, Sergen Hocanın bile şaşìrdığı harika deparları artı son iki ayda 6 gol 3 asisti var.
teyfikyasir 05.06.2015, 08:31 Bu sezon sonu batuhan bze buyuk para kazandracak. Forvete batuhann yanna saglam adam koyarsak gol rekoru krarz.
B.DUMANLI 05.06.2015, 08:51 Umarım bu haber bir şakadır ?
Batuhan kabuk degistirdi agbisi...:)
B.DUMANLI 05.06.2015, 09:22 Besiktas,Eskisehirspor,Trabzon spor,Elazigspor ve Sivasspor.Genc yasina ragmen kisa bir zaman diliminde bu kulüplerde top kosturmustur.Ama nedense her gittigi kulüpde basarisindan degil,baska hususlardan gündeme gelmistir.
Herseye ragmen bu hircin cocuga nedense, Mecnun baskan cok güvenmis ve ona bir yemekde transfer teklif etmistir.Onun Sivasspor´a gelisi bir yemek hikayesi ile baslar.Nitekim orada basarili olacagina dair söz alinmis ve bir anda baskanin gözdelerinden biri olmustur...
Nihayet sezon baslar ama büyük ümitler baglanan Batuhan´i sahada görmek mümkün olmaz.Her ikili mücadelede yerde kalir.Sonra oyundan alinir.Bu bir kac mac böyle devam eder.Sonra ikinci yarinin ortalarina kadar oynar ama perfonmansi gene ic acici degildir.
Sonra ne olur bilinmez birden bu genc oyuncumuz, liglerin bitimine bir kac hafta kala;
" Ben buradayim dimdik ayaktayim" dercesine,üzerindeki ölü topragini atar.
Galatasaray ile oynanan kupa macinda perfonmansinin en yüksek seviyesine ulasir,Batuhan hava toplarina hakimiyetiyle bu macda göz doldururken,attigi gollerlede Galatasaray´a hayati bir nevi zindan eder.
Son oynanan Trabzon macindada iyi bir perfonmans sergiliyerek,baskanin ona olan güveni tazelemesine sebep olmus ve sonunda ZAMMIDA kapmistir...
Umarım bu haber bir şakadır ?
Gardasim adam messi degil daha ne yapmasini bekliyorsun sezonun ikinci yarisinda sivassporda ayakta kalan futbolculardan biriydi cok cok etkilimiydi degil ama yinede attigi gollerle oyunda kaldığı sure icerisinde gosterdigi mucadeleyle zammi hak etti
bu sezonun yıldızı batuhan oldu. katkıları ortada.
***Oyuncuda buyuk gelişme var,adam elinde geleni yapıyor ilerde verimli olur takıma inşl. ama gücünü 90.dak. yayarsa.
Ahmet Ateş 05.06.2015, 11:29 Değerli Arkadaşlar
Batuhan'ı karakter olarak sevmem. Karakteri oyununu hep gölgelediği için de hiçbir yerde dikiş tutturamadı. Ta ki bize gelene kadar. Birçok maçta vasattı. Son maçlarda biraz düzeldi. Ama ben bunun zam için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aradan sonra yine duba gibi gelir onbeş dakikada soluğu kesilirse ne olacak. Bu nedenle lig başladıktan sonra bu konuyu dikkate alsaydı mecnun Balkan çok iyi olurdu diye düşünüyorum.
Yiğido Elif 05.06.2015, 11:58 Batuhan benim knaatim ve futbol görüşüme göre şuan türkiyedeki en iyi forvetlerin başında gelir. Çünkü adam yere sağlam basıyor ve top tekniği mükemmel suretli olmasıda onu gol atmaya daha çok yaklaştırıyor. Ancak maçlarda kontratak tarzı ataklarda Batuhana top atılması lazım başarılarının devamını diliyorum böyle güzelsin, maçlardaki seyir zevkin mükemmel hep böyle kal.
34MUAMMER58 05.06.2015, 12:01 YERLİ forvetlerde kıtlık var,koca milli takım burakla umuta emanet varın siz düşünün türk futbolun halini,onedenle batuhanın üstünde durmak lazım,eger kendini futbola verse hem sivassporumuzu avrupaya taşır hemde milli takımın değişmezi olur,son haftalardaki performansını görmemek insafsızlık olur,gelecek sezon daha iyi bi kadroyla daha iyi performans göstermesini bekliyorum,aldığı para helali hoş olsun,futbolcu memnun olcakki ,bizide memnun etsin,karakterini bende sevmiyom onuda gençliğine ,genç yaşda parayı erken bulmasına bağlıyorum ,eğer devre arasında şişmanlamazsa,bi 5 6 kilo daha verip kondisyonunu artırırsa ,enaz 15 gol-10 asist ortalamasıyla oynayacağına yürekten inanıyorum,eğer sivasspor ligde kaldıysa batuhanında çok emeği var,sivassporun bu ligde kalmasının degeri parayla ölçülmez ,helali hoş olsun afiyet olsun .
Valla attığı son 5-6 gole bakın, bunları atabilecek forvetimiz kim vardı şimdiye kadar? Adam vuruyor giriyor gibi görünüyor ama öyle değil, bitiricilik çok yüksek o vuruşlarda.
Valla attığı son 5-6 gole bakın, bunları atabilecek forvetimiz kim vardı şimdiye kadar? Adam vuruyor giriyor gibi görünüyor ama öyle değil, bitiricilik çok yüksek o vuruşlarda.
Aynen öyle sadece bizde de değilü pivot santraforların dünyada nesli tükendi bunların son örneği, Henry, Koller gibi adamlardı, Batuhan böyle devam ederse yurtdışından da bir çok takımla ismi çıkar .. Ben bir kaç röportajında özellikle Elazığ küme düştükten sonra bir röportajda ağlayarak ben söz verdim elimden geleni yaptım, takımımdan taraftardan özür diliyorum gibisinden konuşmuştu, aynı şeyi Mecnun Başkana da bir söz verdiği haberleri sitede de çıkmıştı, o yüzden Batuhan'a güvenmeliyiz; ancak bu da demek değilki yeterli ve tek forvet, hücuma oyuncu almayacağız, tabiki de en az 1 tane kaliteli santrafor lazım ..
çorluluyiğido 05.06.2015, 13:17 bence milli takıma şu umutun yerine batuhan çağrılmalıydı.daha formlu daha genç ve de moral olurdu batuya
58Yiğidoo58 05.06.2015, 13:39 Batuhanın yanına ya webo ya da serbest kalan adem büyük alınmalı. Kesinlikle. Yönetim duyrulur.
ezelşener 05.06.2015, 16:23 bence milli takıma şu umutun yerine batuhan çağrılmalıydı.daha formlu daha genç ve de moral olurdu batuya
bende size aynen katılıyorum.Ama bu Milli Takımın başında Fatih Terim denen şişirilmiş balon olduğu sürece Sivasspordan oyuncu ALMAZ.Adam Antepten Muhammet Demiri çağırıyor.Muhammedin Batuhandan fazlası ney hangi özellikleri fazla.dediğim gibi Batuhan Sivasspor oyuncusu olduğu için seslemez.bu da Batuhanın değil Fatihin suçu oluyor.
çorluluyiğido 05.06.2015, 17:26 size burdan sesleniyorum 1)muhammet demir oğuzhan özyakupun form durumu nedir?
2)neden 2 sol bekte fenerden?zaten caner tüm maçlarda oynadı hasan ali hiç maç oynamamış o kadar formda solbek varken neden hiç oynamayan hasan ali
3)adanasporun kalecisi ne yapmış da çağırıyon?senin memleketlin diye çağırıyon fatoş
4)umut bu sezon ne yaptı da 33 yaşında çağırıyon da batuhanı çağırmıyosun?
ben bu milli takımı izlemem.zaten bir başarı da gelmez.yazıklar olsun futboldan soğuttunuz.
blacksky 05.06.2015, 17:36 Fiziken guclu oldugu zaman gayet etikili bir oyuncu.. ama istikrarsiz.. kendisine guvenilip yola cikilmamali.. mutlaka cok iyi bor golcu daha lazim.
ihtiyar yiğido 05.06.2015, 17:45 Batuhanın transferine karşı gelenlerden biride bendim, gerçekten de son maçlara kadar vasat bir futbol oynuyordu ama son maçlarda gösterdiği hırs,azım ve performans ile ümitlerimiz arttı. çünkü bu genç kardeşimiz yaşantısına dikkat eder, kendini mesleğine adarsa emin olun Sivasspor'u da sırtlar Milli takımı da çünkü Batuhan'da bu potansiyel fazlası ile var.
etlidöktürek 05.06.2015, 17:49 Öyle bir forvet transferi yapmaliyiz batu hakkini versin..kendini birakmazsa özellikle onemizdeki sezonun ilk yari sonlarına doğru cok iyi verim alacagimizi düşünüyorum..batuhan daha iyi olacaktır, özel hayati beni bağlamaz kendine dikkat etsin sivasliya laf getirmesin de bireysel olarak ne yaparsa yapsun..artik büyük kulüp yolundayiz boyle şeyler olacaktır;) reklamin kötüsü olmaz bize katki saglasin da..
B.DUMANLI 05.06.2015, 18:11 Batuhanın transferine karşı gelenlerden biride bendim, Batuhan'da bu potansiyel fazlası ile var.
Evet ben Batuhan Sivasspor icin iyi bir transfer olacak biraz sabretmek lazim derken,Nuh diyor Peygamber demiyordun.Bayagi aleyhine yazdin dün gibi hatirliyorum nasil unuturum:).
Birde potansiyel fazlasi var demissin,bak burda haklisin.O kadar fazla potansiyel fazlasi varki ,o önde Istanbul medyasi arkasinda her tarafta kameralara yakalaniyor.Birde yakalanmadan is yapabilse,herseyi eline yüzüne bulastiriyor.Bir avuc pirinci berbat ediyor:):):).
u2sivasspor 05.06.2015, 20:54 süperligde forvet oyuncusunun performansının çok altında evet kıpırdanma var ama yeterli değil
Bu adamın Sivas'ta kaldığı hergün hem oksijen kaybı hem yiyecek israfı uyarıyorum bu Adam'ı gönderin şu adamın olduğu bir takım bir yere gelmesi mümkün değil takım ahenk ve disiplini bozar 30 dk top oynar şimarık Hantal bir futbolcu ne buldunuz bunda hala anlamadım.
MOS-BY-58 06.06.2015, 00:43 Hah tamam. Toraman'in haketmeyip vazgectigi parayi Batuhan'a veririz olur biter...
58YIGIDO58 06.06.2015, 00:45 Oyle abartilacak kadar ahim sahim bir katkida bulunmadi.
Ama gecmise göre bir kipirdanma var.
Insallah dahada faydali olur.
triper58 06.06.2015, 11:35 Görende 15-20 gol attı zanneder biz bu kafayla kaybetmeye mahkumuz.
34MUAMMER58 06.06.2015, 12:06 Batuhan gibi sıkıntılı bir oyuncunun bukadar gol atması bile başarı sayılır,futbolcu eleştirilebilir,futbolculuğuda ,kişiliğide eleştirilebilirde,sivasa hiç katkı sağlamadı demek insafsızlık olur,sivasspor 5 6 puan farkla ligde kaldı,batuhanın enaz 12 puanda direkt etki yaptığını varsayarsak sivassporu ligde tutmuş diyebiliriz sivassporun ligde kalmasıda parayla ölçülmez ,son haftalardaki performansıylada artık beklenilen ,özlenilen batuhan olma yolunda bayağı mesafe katetiğini gösterdi,eğer formunu korursa ,birazda kondisyonunu artırıp 45 değilde 70 dakkalık oyuncu olursa iyibir kadroyla enaz 15 gol 10 asist ortalamasıyla sivasspora katkı yapacağını düşünüyorum .
|
|